Találatok a következő kifejezésre: 17hetes leszek és (2 db)

17hetes leszek holnaptól és nagyon fáj a hasamalja, de nem tudom miért. Mi lehet a gond?

17 hetes terhes leszek holnaptól,de a hasam alján és a méhem felett lesz egy pukli ami fáj.Kicsit késöbb elmúlik aztán visszajön.Mi lehet ez?Lehet,hogy helyezkedik a baba?

Legjobb válasz: En lassan betoltom a 19 hetet de meg nekem is vannak has szurkaim es neha a petefeszkemet is erzem....szerintem csak a mehunk no... De ha faj rendszeresen ,nem csak idonkent es kicsit,akkor keresd fel a dokidat es beszeld meg vele. Gratula a babahoz!

En lassan betoltom a 19 hetet de meg nekem is vannak has szurkaim es neha a petefeszkemet is erzem....szerintem csak a mehunk no... De ha faj rendszeresen , nem csak idonkent es kicsit, akkor keresd fel a dokidat es beszeld meg vele. Gratula a babahoz!

17hetes pocis vagyok nemrég voltunk barátnőméknél vendégségben benti cicusuk van és rá ugrott a pocimra. Ugye ettől nem lesz baja a babómnak?

Legjobb válasz: Szia!Velem ugyanez törtent,csak a sajat cicam ugrott a pocimra.A babanak nem esett baja ezt tudom,mert mar azota voltam uh-on!Boldog babavarast 16heteske

Szia!Velem ugyanez törtent, csak a sajat cicam ugrott a pocimra.A babanak nem esett baja ezt tudom, mert mar azota voltam uh-on!Boldog babavarast 16heteske
Az a macska súlyától függ. Barátnõmnek 9 kg-s macsekja van, azt biztos megérezte volna a babám! Viccet félretéve, ha akkor nem érezted, hogy nagyon megnyomott volna, nem hinném, hogy baj lenne. Ha a fertõzéstõl félsz, az pedig inkább ürülékkel terjed, gondolom nem nagyon fogdostad össze, vagy utána kezet mostál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!