Találatok a következő kifejezésre: 176 cm vagyok es (34 db)

176 cm vagyok és 61 kiló kicsit ducinak érzem magam. Most fogytam nemrég 4 kilót betegség miatt. Nagyon kövér vagyok ennyi kilóval? Fogynom kéne? Gondom lenne? 13/L

Er?síteni minden héten szoktam,tehát izom az nem gond!!:)

Legjobb válasz: Ne haragudj, de azt kell mondjam: te sem olvasol vissza, mielött kérdezel. Ezekkel a paraméterekkel az amúgy igen széles normális tartomány alsó határán vagy. Ha fogysz még két kilót, akkor a BMI szerint már kórosan sovány lennél. Én azt mondanám, hogy csak így tovább, még 2-3 év, és nagyon csinos lány lesz belõled. Egy BMI (testtömeg-index) kalkulátor: http://www.hazipatika.com/tools/bmi

hehe a vicc az, hogy 15 éves vagyok 176, 5 centi és 73 kg. :D..akk te csinos lehetsz.nem vagy elhízva, feltéve hogy a kis zsír ami van rajtad..a csípõdön van.de nyugi.:)
17.17-es te nagyon dúrva vagy . :D haverom kb.173 centi..és 59 kg. és vékony.:D..akkor te is jól nézel ki.;)
Nem fogynod kene, hanem hiznod kene, latom unatkozol!:) )
Osztom az elõttem szólók véleményét. 176cm-hez jó a 61, sõt pár év múlva a kor elõre haladtával még kevés is lesz. Én 168cm vagyok és 57 kg, nem vagyok kövér. Nézd meg az arányokat.
Szia.Én 179 cm vagyok, 29 éves lány, 58 kg.Mostanában járok dokihoz mivel babát szeretnék, de mind azt mondja, hogy sovány vagyok, és egyek többet.Tudom, hogy te 13 vagy, de szerintem tökéletes a súlyod.Ha gondolod tornázz, hogy a "zsír" izommá alkuljon, de semmikép ne fogyj!
Ne haragudj, de azt kell mondjam: te sem olvasol vissza, mielött kérdezel. Ezekkel a paraméterekkel az amúgy igen széles normális tartomány alsó határán vagy. Ha fogysz még két kilót, akkor a BMI szerint már kórosan sovány lennél. Én azt mondanám, hogy csak így tovább, még 2-3 év, és nagyon csinos lány lesz belõled. Egy BMI (testtömeg-index) kalkulátor: http://www.hazipatika.com/tools/bmi
én csak 168-169cm és 58-59!kg vagyok akkor én kórosan kövér vaqyok?
Hova akarsz még fogyni? Így akarsz kinézni? http://mariedawson.freeblog.hu/files/anorexia67aa.jpg
Istenem én egyszer lennék ennyi kiló!:D irigyellek!:)
úgy 8 kilót adj le, mert túlsúlyos vagy.
Lehet kéne 1-2 kilót leadnod magadról. De nem fontos...
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket.hasznosak voltak [ mondjuk lehet hogy a 8 kiló tulzás, eléggébunkó válasznak tûnik, de ez is egy vélemény...]
14.50 es vagyok..ht igen..mivel nem is kérdeztem az õ véleményét, mivel nem én tettem föl a kérdést. :S de nekem jó így.akkor ??:D
A kérdező hozzászólása: Irtó jó fejek vagytok és mindegyikõtök jól néz ki!! na puszi:DxD
Igen, szerintem fordulj orvoshoz.
Hümm. Ez nem jó jel, ugyanis vékony vagy. Egyébként én is az vagyok, és tudom is magamról, pfujj, gebe, hiába zabálok feszt. Viszont azt látom, ami vagyok, te pedig nem. :/
Igen jó lenne ha elmennél orvoshoz. Bár kezdetnek lehet megtenné egy pszichológus is. Lehet nem vagy feszes, vagy izmosabb testalkatú vagy, de ha nagyon kövérnek látod magad az biztos hogy nem normális!
Igen, az abszolút arra utaló jel. Minél hamarabb fordulj orvoshoz!
Lehet, de ha emellett eszel rendesen, akkor azért még nem a világvége. Azért egy pszichológiai konzultáció jót tehet.
Igen, orvoshoz kell menned, de elõbb szemészhez.Nõknél ideális, férfiaknál egyszálbelünek szoktuk mondani.

176 cm vagyok és 67 kg. Fél éve edzek és nincs normális étrendem. Milyen étrendet ajánlanátok számomra?

Légyszives ne linkeket adjatok hanem konkrétan írjátok le :) El?re is köszönöm

Legjobb válasz: tömegnövelõ étrendet ajánlok. min.2g/tskg protein 4-6g/tskg szénhidrát 1g/tskg telítetlen zsírsav rostok vitaminok

tömegnövelõ étrendet ajánlok. min.2g/tskg protein 4-6g/tskg szénhidrát 1g/tskg telítetlen zsírsav rostok vitaminok
Ebbõl válassz a testtömegednek megfelelõen. http://body.builder.hu/kaloria.htm4 56%-os okos emberekre meg nem hallgatunk.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: igen de azt szeretném hogy kajákat írjatok le hogy reggelire mit ebédre mit két ebéd és vacsora között mit vacsorára mit stb :) csak mert ezekbõl oly sokat nem értek :)
én biztos nem fogok írni, lehet hogy más igen, nem tudom de bodybuilder.hu tele van tömegnövelõ minta étrenddel. kinézel egyet kicsit alakítod és már jó is.
ma 17:27 nem étrendet írtál csak alapanyagokat, ételeket. írd le hogy mikor és mibõl mennyit egyen az az étrend.


176 cm vagyok és 75kg hova menjek el és hányszor hogy kockahasam legyen meg azért máshol is legyen izom? 13/F

Legjobb válasz: 13 évesen ne kondizz menj el sportolni az erõsít, sõt ha talán utána olvasnál hogy hány évesen szokás komolyabban izmosítani, ha nem tudnád ezzel csak az egészségedet teszed rönkre de hát ez van ha sok "kúltúr" mûsort néz valaki.

13 évesen ne kondizz menj el sportolni az erõsít, sõt ha talán utána olvasnál hogy hány évesen szokás komolyabban izmosítani, ha nem tudnád ezzel csak az egészségedet teszed rönkre de hát ez van ha sok "kúltúr" mûsort néz valaki.
Bizony, 13 évesen saját testsúlyos gyakorlatokat végezz.ha érdekel a testépítés, akkor alapozásnak nagyon jó.vagy mondjuk valami küzdõsport is remek edzettséget ad.
"Némi"-vel semennyi. Rendszeressel igen. 12 kilót.
Jaja, kb. tizet, tizennégyet szerintem is. Fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 15/f
akkor semennyit. gondolom te nem tudsz sütni fõzni, muter meg nem fog neked csirke mellet grillezni minden nap. de nem is kell. edz heti 5x1órát, akkor elõbb utóbb lesz valami formád.

176 cm vagyok, és 60-61 kg körüli a súlyom. Pedig 2 hónapja még 64-65 körül voltam. Pedig eszek rendesen, ahogy eddig. Mitől fogytam?

Régebben is ennyi volt a súlyom. Mindig tartottam ezt a szintet, bár egyszer rövid ideig voltam 67-68, s?t 70 is. De 64-65 körül többnyire mindig voltam. Az étkezésem mindig ugyanaz volt.

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

176 cm vagyok, 83 kg, és 19 éves. Heti 5x, vagy 6x járok futni. Mennyi idõ múlva látszódhat meg az eredmény, ha naponta kb.1500 kalóriát fogyasztok? Illetve reális havi 7-8 kg-ot fogyni egészségesen?

Legjobb válasz: Nem reális, mert az heti 2 kg fogyást jelentene. Szerintem kb. 3 hónap alatt lenne reális. A futás jó, a kalóriák mellett számít az is, hogy ez mibõl áll össze. Mivel fiatal vagy, elég hamar kéne látszania, pár hét. Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány? Mert lánynak sok a 83 kg és ezért az elején biztosan gyorsabban megy majd le. De ha fiú vagy, akkor lehet, hogy nem is kell nagyon fogynod.

Nem reális, mert az heti 2 kg fogyást jelentene. Szerintem kb. 3 hónap alatt lenne reális. A futás jó, a kalóriák mellett számít az is, hogy ez mibõl áll össze. Mivel fiatal vagy, elég hamar kéne látszania, pár hét. Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány? Mert lánynak sok a 83 kg és ezért az elején biztosan gyorsabban megy majd le. De ha fiú vagy, akkor lehet, hogy nem is kell nagyon fogynod.
Bocsáss meg, amiért ezt fogom írni, nem akarlak megbántani. Ha lány vagy, ehhez a magassághoz és súlyhoz, akkor szerintem nem lenne szabad futnod, mert csak nagyon megterheled a térdeidet. Jobb lenne, ha hegyet másznál, az nagyon jó zsírégetõ ;) Amúgy meg 7-8 kg szerintem is irreális, annyit a 180 kilós férfiak szoktak fogyni.
ez nem sok súlyfelesleg, szóval szerintem 3 hónap alatt 6 kilót fogyhatsz belõle egészségesen. Ugye viszonylag közel vagy a normál súlyhoz, sokkal lassabban fogysz, mintha pl 120 kilóról indulnál.
Az én helyzetem is hasonló volt. 177 cm vagyok és heti 5-6-7 futással 2 hónap alatt lazán ledobtam 10 kg-t utána pedig jött a többi. Mondjuk, én 107 kg voltam még akkor. Az elején kb. egy hét után indult be a fogyás, mert azért akkora testsúllyal a futás "megerõltetõnek" számított. 14-15 éves voltam. Azóta csak fogytam a futással és nem híztam vissza, de a 1500 kcal-al vigyázz! Könnyen visszaszaladhatnak a kilók.
83 kg-val már picit nehezebb volt. Sokkal több kitartásra volt szükségem és nem is fogytam tõle valami sokat :(

Nagyon magas vagyok? Kb.176-7 cm vagyok és lány! Kiábrándító ez a fiúknak?

Legjobb válasz: Gondolom még nagyon fiatal vagy ezért zavar ez ennyire. Én már felnõtt vagyok hasonló magassággal,, mindig magas sarkú cipõt hordtam. Sosem volt olyan párom aki alacsonyabb lett volna nálam, de 190 centi feletti sem. 180 centi körüli férfi még van bõven, és nem hiszem, hogy gond ha én magassarkúban kb. akkora vagyok mint a párom. Fiatalon még nehéz elhinni, de magasnak lenni igazából elõny. Ez az elõny nem csak abban nyilvánul meg, hogy elérem a felsõ polcot a boltban.

Egy lány ismerõsöm 2 méteres volt, szép alakkal, nem nézett ki rondán, buktak rá a pasik, de persze nem mindenkinek jön be a magas lány. De ne aggódj, lesz párod neked is. :)
XD 183 centivel én mégis mit mondjak?:D nem kiábrándító ne legyél már ilyen :) és nagyon sok magas pasi van már, igaz én 21 vagyok, uh az ismerõsi köröm már kifejlõdött :) )) uh ne aggódj, lesznek még magas pasik!!! (ismerõsöm fia 17 éves 190 cm...)
Szia.Hány éves lány vagy?Én 14 vagyok(lány)és 170cm..
Gondolom még nagyon fiatal vagy ezért zavar ez ennyire. Én már felnõtt vagyok hasonló magassággal, , mindig magas sarkú cipõt hordtam. Sosem volt olyan párom aki alacsonyabb lett volna nálam, de 190 centi feletti sem. 180 centi körüli férfi még van bõven, és nem hiszem, hogy gond ha én magassarkúban kb. akkora vagyok mint a párom. Fiatalon még nehéz elhinni, de magasnak lenni igazából elõny. Ez az elõny nem csak abban nyilvánul meg, hogy elérem a felsõ polcot a boltban.
én 174 cm magas vagyok, de eddig mindenki pozitívakat mondott a magasságomra("végre nem egy újabb s**ggdugó", stb:) )szóval nem hinném, hogy cikis a magasságod, max 1 komplexusos törpének:D
Én 176 centis fiú vagyok, de én meg kicsinek érzem magamat sokszor:D
Egy magas lánynak nehezebb csinosnak lennie, mert ha van rajta egy kis felesleg, akkor már olyan nagy darabnak néz ki. Nincs semmi probléma a magasságoddal, annyiban jelenthet hátrányt, hogy kevesebb férfi közül válogathatsz, mert gondolom nem akarsz nálad alacsonyabat. 176cm vagy, felveszel egy magassarkút, akkor leszel kb. 185, a pasi legyen magasabb min. 5cm-rel, szóval legyen legalább 190.
ha már 18 vagy és 176cm. Akk nyugi. Az sztem pont jó. Én ugyan ekkora vagyok ( + - néhány )és 13 éves. És akkor én mit mondjak?? Nagyon útálom, hogy ilyen magas vagyok. Elegem van belõle. Ha lehetne egy kívánságom az egész világon, azt kívánnám, hogy legyek alacsonyabb. De sajnos ez lehtetlen...szal valahogy próbálom elfogadni. Ne izgulj. Neked jó a magasságod. Akimeg a te korodban 140cm, annak nem jó a magassága.
pont jó:D én 185 felett vagyok 15 éves fiú :D
mi jó poén??!
jó poén :-)
magas, vékony lányok! Érdekel a modellkedés? Ha igen, írjatok! (egy modellügynökség kreativ igazgatója)
183/21 lennék újra, nekem is van barátom ugyanakkora mint én, alacsonyabb pasi mellett tény hogy ne vegyél magassarkút de amúgy nyugodtan, nem kell kiélezni a a magasság különbséget. 183 centimmel én is felveszem a magassarkút kit izgat...nem járhatom állandóan laposba
Ne legyél már idióta. És igenis hordhatsz magassarkút, én is szoktam a magam 182 centijével. Van barátom, aki kicsit alacsonyabb nálam, de nem zavar. Rajta kívül pedig elég sok fiúnak bejövök. A kisugárzáson múlik minden. 18/L
Nem hiszem, hogy kiábrándító lenne. Egyetlen hátránya: nem hordhatsz magassarkú cipõt, mert az tényleg elég furán néz ki egy magas lányon.
Én 177 cm vagyok, és még soha eszembe se jutott, hogy ez hátrány lenne...:O Én imádok ekkora lenni, mindigis, kis koromtól kezdve arra vágytam, hogy 178 cm legyek (nem tudom, miért pont annyi, de nekem az tetszik), és végülis ez majdnem valóra is vált (1 cm különbséggel):) Én nem hiszem, hogy ez kiábrándító lenne a fiúknak, sõt! Imádják a magas, sudár lányokat, én úgy vettem észre. Ja, és rajtunk minden ruha jól áll, a csõnaci és a miniszoknya is, mert van mire felvennünk. Egyébként lányok körében is úgy vettem észre, hogy rengeteg irigykednek rám, hogy milyen jó, hogy én ilyen magas vagyok... Úgyhogy én imádok ekkora lenni, egyébként szerintem ez a magasság még nem is olyan vészesen magas, ismerek látásból egy olyan lányt, aki legalább van 190 cm, na az már tényleg sok egy kicsit, a mi magasságunk szerintem pont ideális:) 18/L
Én 175 cm-es lány vagyok, kissebbségi komplexussal... Akkor mirõl is beszélünk? :D
A kérdező hozzászólása: Nemsokára betöltöm a 18-at.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kövér szerencsére.Volt amikor folyton azzal piszkáltak, hogy nagyon sovány vagyok, most híztam kicsit:) Magassarkút meg pont azért nem hordok, mert abban nagyon magas lennék.
A kérdező hozzászólása: Csak olyan rosszul érzem magamat, amikor reggel várom a buszt és körülöttem az össze lány 140-160cm.
Én 179 vagyok 16 évesem. Nagyon utáltam néha még most is. Soha nem tudom hogy hgyan álljak, mindig úgy nézek ki mint egy zsiráf aki próbálja a nyakát eldugni.:P De ez van. Nem tehetünk semmit ellene. Nekem mindenki azt mondja hogy elmehetnék modellnek, azóta nem érzem magam olyan rosszul:) Próbáld meg elfogadni, én még egyszer magassarkút is felvettem, nem is volt rossz:) A magas fiú mind megbámultak, és hát méretemhez fogva nekem az a lényeg hogy a magasak észrevegyenek:P
Fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: igen
Akkor nem leszel nõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!