Találatok a következő kifejezésre: 176 cm vagyok (56 db)

176 cm vagyok akkor hány cm kell hogy legyen a derekam, csípőm, hogy szép alakom legyen, körülbelül?

Legjobb válasz: Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.

Ez azért nem így megy... Mert nem mindegy, hogy pl körte v. homokóra alkat vagy széles csípõvel, vagy alma, esetleg egyenes alkatú.
A kérdező hozzászólása: körtének látom az alkatom
A kérdező hozzászólása: 107cm csípõ az széles nem?
Ha a csípõcsontod is alapból széles (gondolom, igen, ha körte vagy), akkor szerintem 176 cm-hez nem olyan sok az a 107 cm.
A kérdező hozzászólása: szerintem körte vagyok, vagy homokóra nem tom

Ha 176 cm vagyok, a derekam átmérője meg 88 cm, akkor széles a csípőm? 18/f

Legjobb válasz: Ha a derekamra rakom a kezem, akkor a medencém felsõ részét érzem. A csontot nem lehet sehogy se ledolgozni.

A kérdező hozzászólása: Ha a derekamra rakom a kezem, akkor a medencém felsõ részét érzem. A csontot nem lehet sehogy se ledolgozni.
attól függ mekkora hasad van
A kérdező hozzászólása: 66 kiló vagyok. Nincs rajtam súlyfelesleg.
képpel könnyebb lenne, de ha csak 66kiló vagy azaz elég vékony lehetsz akkor bizony elég széles lehet azzal a 88cm erével.
nem
A kérdező hozzászólása: Az a bajom, hogy egy nõnek jól áll, ha széles a csípõje. Viszont a férfinál meg nem jól, mert nem férfias.
ezen tudsz változtatni te végig azon agyalsz hogy hogy lehetne a csípõdet kisebbíteni pedig a megoldás, az egyetlen megoldás azaz hogy ha a felsõtested valamint az altested azaz a lábaidat növeled.

176 cm vagyok, 83 kg, és 19 éves. Heti 5x, vagy 6x járok futni. Mennyi idõ múlva látszódhat meg az eredmény, ha naponta kb.1500 kalóriát fogyasztok? Illetve reális havi 7-8 kg-ot fogyni egészségesen?

Legjobb válasz: Nem reális, mert az heti 2 kg fogyást jelentene. Szerintem kb. 3 hónap alatt lenne reális. A futás jó, a kalóriák mellett számít az is, hogy ez mibõl áll össze. Mivel fiatal vagy, elég hamar kéne látszania, pár hét. Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány? Mert lánynak sok a 83 kg és ezért az elején biztosan gyorsabban megy majd le. De ha fiú vagy, akkor lehet, hogy nem is kell nagyon fogynod.

Nem reális, mert az heti 2 kg fogyást jelentene. Szerintem kb. 3 hónap alatt lenne reális. A futás jó, a kalóriák mellett számít az is, hogy ez mibõl áll össze. Mivel fiatal vagy, elég hamar kéne látszania, pár hét. Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány? Mert lánynak sok a 83 kg és ezért az elején biztosan gyorsabban megy majd le. De ha fiú vagy, akkor lehet, hogy nem is kell nagyon fogynod.
Bocsáss meg, amiért ezt fogom írni, nem akarlak megbántani. Ha lány vagy, ehhez a magassághoz és súlyhoz, akkor szerintem nem lenne szabad futnod, mert csak nagyon megterheled a térdeidet. Jobb lenne, ha hegyet másznál, az nagyon jó zsírégetõ ;) Amúgy meg 7-8 kg szerintem is irreális, annyit a 180 kilós férfiak szoktak fogyni.
ez nem sok súlyfelesleg, szóval szerintem 3 hónap alatt 6 kilót fogyhatsz belõle egészségesen. Ugye viszonylag közel vagy a normál súlyhoz, sokkal lassabban fogysz, mintha pl 120 kilóról indulnál.
Az én helyzetem is hasonló volt. 177 cm vagyok és heti 5-6-7 futással 2 hónap alatt lazán ledobtam 10 kg-t utána pedig jött a többi. Mondjuk, én 107 kg voltam még akkor. Az elején kb. egy hét után indult be a fogyás, mert azért akkora testsúllyal a futás "megerõltetõnek" számított. 14-15 éves voltam. Azóta csak fogytam a futással és nem híztam vissza, de a 1500 kcal-al vigyázz! Könnyen visszaszaladhatnak a kilók.
83 kg-val már picit nehezebb volt. Sokkal több kitartásra volt szükségem és nem is fogytam tõle valami sokat :(


Mi az hogy 14 evesen 176 cm vagyok? Ekkora igazsagtalansagot! Mi a franxot csinaljak? Trex vagyok :c mi vegyek fel hogy kissebbnek nezzek ki?

62 kilo vagyok,nem vagyok dagi csak a combom nagy. Nagyon rondanak erzem magam :( mert a magassagommal tunok ki? Lennek inkabb 160 cm! Nem igazsag..es nem. A fiuknak nem a magas lanyok tetszenek mert mindenki kirohog hoguy nagy vagyok,es igy nem is lehetek aranyos..sexi meg nem akarok lenni 14evesen!! Megorulok gyulolok nagy lenni!! Olyan ciki hogy magasabb vagyok a tabaraimnal!! Nexarom hogy modell alkat vagyok,en nem akarok aZ lenni!! Es mert pont en vagyokl ekkora? Mostansag mindenki pici..en mert nem lehetek az???

Legjobb válasz: te totalisan idiota vagy. En 14eves vagyok,180cm,58kg es lany.ha a magassagod a bajod en mit mondjak? A fiuknak nem feltetlenul az alacsony lanyok kellenek,mert most miert jo ha le kell hajolni hozzajuk...szeeintem fogadd el magad ugy ahogy vagy es boldogabb leszel.

te totalisan idiota vagy. En 14eves vagyok, 180cm, 58kg es lany.ha a magassagod a bajod en mit mondjak? A fiuknak nem feltetlenul az alacsony lanyok kellenek, mert most miert jo ha le kell hajolni hozzajuk...szeeintem fogadd el magad ugy ahogy vagy es boldogabb leszel.
Kedves kis asszony! Ha ön saját magát nem fogadja el úgy ahogy van és nem érzi jól magát a bõrében, hogyan várja el hogy más elfogadja önt?! Nem tud mit tenni ilyen alkatú amivel szerintem semmi baj csak nyafogós és nincs önbizalma. Egyszerûen elfogadja magát úgy ahogy van aztán mások is elfogadják majd önt..
176 cm magasan, 62 kilósan nem vagy T-rex. Akkor még megérteném a rimánkodásod, ha ehhez a magassághoz még nagy darab is lennél 14 évesen, de így?! Mentalitásodból ítélve, ha alacsony lennél, akkor meg az lenne a bajod! Próbáld elfogadni magad és a külsõd elõnyeit nézni. Pl. biztos szép hosszú lábaid vannak. Ruházkodásilag csak annyit tehetsz, hogy nem próbálsz még magasabbnak tûnni (pl. magas sarkú cipõ, vagy háromnegyedes nadrág segítségével)
A kérdező hozzászólása: és minden rokon, meg mindenki akivel nem találkoztam egy éve (1 éve ugyanekkora vagyok) majd elájul hogy "Úr Isten mekkora vagy!" ez nem normális...ugy irigylem a kisebb lányokat. és a fiuknak azok kellenek, mert bárki bármit mond mindenki a kis cuki lányokat szereti magassarkuban.. legalább azt nem tudja valaki hogy hogyan öltözzek? mármint olyan ruha ami alacsonyít?
"Minden rokon elájul, hogy "úristen mekkora vagy!"" Elárulom, hogy az összes rokon ilyen! Tök mindegy mikor látott, egy éve, vagy egy hónapja, õk mindig megdöbbennek, hogy mekkorát "nõttél". Nekem a 160 centimre mondják mindig, hogy "mekkora vagy már!" Lehet, hogy korán érõ típus vagy és majd a barátaid 16 éves korodra szépen lehagynak. Az aranyos meg nem a centiken múlik, hanem az arcon, öltözködésen, kisugárzáson és fõképp a viselkedésen. Kérlek szépen ne ilyen hülyeségek miatt idegesítsd magad, lesznek ennél nagyobb problémáid is, ráérsz akkor aggódni. Btw: mit mondjon a barátnõm, aki 180 fölött van?
én fiú vagyok és ez egy akkora baromság hogy az alacsony lányok cukik, szexik. hát nem!Az alacsony lányok vagy dagadtak vagy nagyon vékonyak.Szerintem sokkal jobbak a magas lányok:) Ne legyél ilyen szigorú magad hoz!

176 cm vagyok és 61 kiló kicsit ducinak érzem magam. Most fogytam nemrég 4 kilót betegség miatt. Nagyon kövér vagyok ennyi kilóval? Fogynom kéne? Gondom lenne? 13/L

Er?síteni minden héten szoktam,tehát izom az nem gond!!:)

Legjobb válasz: Ne haragudj, de azt kell mondjam: te sem olvasol vissza, mielött kérdezel. Ezekkel a paraméterekkel az amúgy igen széles normális tartomány alsó határán vagy. Ha fogysz még két kilót, akkor a BMI szerint már kórosan sovány lennél. Én azt mondanám, hogy csak így tovább, még 2-3 év, és nagyon csinos lány lesz belõled. Egy BMI (testtömeg-index) kalkulátor: http://www.hazipatika.com/tools/bmi

hehe a vicc az, hogy 15 éves vagyok 176, 5 centi és 73 kg. :D..akk te csinos lehetsz.nem vagy elhízva, feltéve hogy a kis zsír ami van rajtad..a csípõdön van.de nyugi.:)
17.17-es te nagyon dúrva vagy . :D haverom kb.173 centi..és 59 kg. és vékony.:D..akkor te is jól nézel ki.;)
Nem fogynod kene, hanem hiznod kene, latom unatkozol!:) )
Osztom az elõttem szólók véleményét. 176cm-hez jó a 61, sõt pár év múlva a kor elõre haladtával még kevés is lesz. Én 168cm vagyok és 57 kg, nem vagyok kövér. Nézd meg az arányokat.
Szia.Én 179 cm vagyok, 29 éves lány, 58 kg.Mostanában járok dokihoz mivel babát szeretnék, de mind azt mondja, hogy sovány vagyok, és egyek többet.Tudom, hogy te 13 vagy, de szerintem tökéletes a súlyod.Ha gondolod tornázz, hogy a "zsír" izommá alkuljon, de semmikép ne fogyj!
Ne haragudj, de azt kell mondjam: te sem olvasol vissza, mielött kérdezel. Ezekkel a paraméterekkel az amúgy igen széles normális tartomány alsó határán vagy. Ha fogysz még két kilót, akkor a BMI szerint már kórosan sovány lennél. Én azt mondanám, hogy csak így tovább, még 2-3 év, és nagyon csinos lány lesz belõled. Egy BMI (testtömeg-index) kalkulátor: http://www.hazipatika.com/tools/bmi
én csak 168-169cm és 58-59!kg vagyok akkor én kórosan kövér vaqyok?
Hova akarsz még fogyni? Így akarsz kinézni? http://mariedawson.freeblog.hu/files/anorexia67aa.jpg
Istenem én egyszer lennék ennyi kiló!:D irigyellek!:)
úgy 8 kilót adj le, mert túlsúlyos vagy.
Lehet kéne 1-2 kilót leadnod magadról. De nem fontos...
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket.hasznosak voltak [ mondjuk lehet hogy a 8 kiló tulzás, eléggébunkó válasznak tûnik, de ez is egy vélemény...]
14.50 es vagyok..ht igen..mivel nem is kérdeztem az õ véleményét, mivel nem én tettem föl a kérdést. :S de nekem jó így.akkor ??:D
A kérdező hozzászólása: Irtó jó fejek vagytok és mindegyikõtök jól néz ki!! na puszi:DxD

176 cm vagyok 15/f 69 kiló vagyok soknak számít?

vagyha nem mennyit kéne fogynom mennyi lenne az ideális?

Legjobb válasz: 64-65 kg az ideális.De ha izomból van ennyi,akkor az jó.

64-65 kg az ideális.De ha izomból van ennyi, akkor az jó.
A kérdező hozzászólása: heti 4 edzésem van:O
Látom ti sem találkoztatok túl sok hasonlóan magas emberrel ilyen testsúllyal.Én a 175 cm-el és 60 kilómmal kisportolva vékonynak számítok.A haverom aki 24 évés 0-a izommal 73 kilósan 174 cm-vel kezd 1 malacra hasonlítani.Nagy sörhas.Hájas hát stb.... Mellesleg 1. voltam.Szerintem az a jó súly amit leírtam.Persze ez nem olyan vészes túlsúly.Tornával tökéletesen formálható.
hülye, pont jó vagy úgy ahogy vagy.
"vagyis a 62 kiló jolenne szerintetek?" - Istenem... ezt mégis mibõl következtetted ki?
Szerintem nem sok a 176 cm.
A kérdező hozzászólása: vagyis a 62 kiló jolenne szerintetek?
Ennyi idõsen még nem kevés!
A kérdezõ fiú, tehát ez a súly nagyon kevés. Tuti nincs rajtad semmi izom.
ha te abbahagyod a sportot, de ugyanannyit kajálsz, meg fogsz hízni mint a tornászcsajok
Fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: igen
Akkor nem leszel nõ.
Igen, szerintem fordulj orvoshoz.
Hümm. Ez nem jó jel, ugyanis vékony vagy. Egyébként én is az vagyok, és tudom is magamról, pfujj, gebe, hiába zabálok feszt. Viszont azt látom, ami vagyok, te pedig nem. :/
Igen jó lenne ha elmennél orvoshoz. Bár kezdetnek lehet megtenné egy pszichológus is. Lehet nem vagy feszes, vagy izmosabb testalkatú vagy, de ha nagyon kövérnek látod magad az biztos hogy nem normális!
Igen, az abszolút arra utaló jel. Minél hamarabb fordulj orvoshoz!
Lehet, de ha emellett eszel rendesen, akkor azért még nem a világvége. Azért egy pszichológiai konzultáció jót tehet.
Igen, orvoshoz kell menned, de elõbb szemészhez.Nõknél ideális, férfiaknál egyszálbelünek szoktuk mondani.

Help! Egy nyári szünet alatt mennyit tudok fogyni ha a kenyeret mellőzöm? 176 cm vagyok 83 kiló a gáz az hogy még erős csontozatú is. /nő

Heti 4x2 órát focizok és így sem fogyok plusz még kollégista is vagyok elég nehéz.Mit tudok tenni arra is gondoltam hogy hashajtózok .Nyáron nem lesznek edzések 10 kiló van rajtam! Nem akarok hízni többet. mellesleg 17 éves vagyok!

Legjobb válasz: 1. kétlem hogy erõs csontozatú (de mindegy) 2. hashajtó nem segíti a fogyást 3. kis futball nem segíti a fogyást 4. elvben heti 0,5 - 1 kilót fogyhatsz. De ha kenyér helyett eszel tésztát, cukrot, abonettet akkor lényegében semmit sem változtattál, tehát lehet hogy semmit nem fogysz. Kicsit pontosabban kellene meghatározni miket eszel és miket nem eszel, akkor jobban elõre lehetne látni mire számíthatsz.

1. kétlem hogy erõs csontozatú (de mindegy) 2. hashajtó nem segíti a fogyást 3. kis futball nem segíti a fogyást 4. elvben heti 0, 5 - 1 kilót fogyhatsz. De ha kenyér helyett eszel tésztát, cukrot, abonettet akkor lényegében semmit sem változtattál, tehát lehet hogy semmit nem fogysz. Kicsit pontosabban kellene meghatározni miket eszel és miket nem eszel, akkor jobban elõre lehetne látni mire számíthatsz.

176 cm vagyok, és 60-61 kg körüli a súlyom. Pedig 2 hónapja még 64-65 körül voltam. Pedig eszek rendesen, ahogy eddig. Mitől fogytam?

Régebben is ennyi volt a súlyom. Mindig tartottam ezt a szintet, bár egyszer rövid ideig voltam 67-68, s?t 70 is. De 64-65 körül többnyire mindig voltam. Az étkezésem mindig ugyanaz volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!