Találatok a következő kifejezésre: 174 cm lánynak hány (2 db)

174 cm magas lánynak hány kg az ideális? Meg a fiú és lány közt hány kg különbség a jó?

tom, h nem ez számít legjobban, de mégis...

Legjobb válasz: Sok számítási módszer van, azt szokták mondani magasság minusz 110 a nõknél, magasság minusz 100 a srácoknál, szóval elvileg 64 lenne a jó, de ez sok mindentõl függ. Ha többet mozog a lány akkor több izma is van amit többet nyomnak, szóval lehet úgy nehezebb is, hogy ez egyáltalán nem látszik. A második kérdés érdekes :), szerintem az átlag különbség olyan 20 kb környékén van, de ha több az sem feltûnõ :)

Sok számítási módszer van, azt szokták mondani magasság minusz 110 a nõknél, magasság minusz 100 a srácoknál, szóval elvileg 64 lenne a jó, de ez sok mindentõl függ. Ha többet mozog a lány akkor több izma is van amit többet nyomnak, szóval lehet úgy nehezebb is, hogy ez egyáltalán nem látszik. A második kérdés érdekes :) , szerintem az átlag különbség olyan 20 kb környékén van, de ha több az sem feltûnõ :)
fiu és lány között a külömbség ezis mind1 :) én vagyok vagy 140es oriás medve, a brátnöm vagy 57 kg, mégis igen jol megvagyunk :)
ne azt nézd h mi az ideális tre érezd jol magadat a bõrödben és kész:D
a csajom es koztem "csak" 50 kilo a kulonbseg, de en neha furan erzem ezert magam
192

Hány kilónak kéne lennem, ha 15 éves 174 cm magas lány vagyok?

Legjobb válasz: *vékonyabb. Egyébként 45 kiló alatt egy csaj az már tényleg "vékony". DE szerintem a vitát jobb lenne abbahagyni, érezze jól magát mindenki úgy, ahogy most van. (ha nem megy, akkor legalább diéta közben érezd jól magad, és ne kínozd magad)

*vékonyabb. Egyébként 45 kiló alatt egy csaj az már tényleg "vékony". DE szerintem a vitát jobb lenne abbahagyni, érezze jól magát mindenki úgy, ahogy most van. (ha nem megy, akkor legalább diéta közben érezd jól magad, és ne kínozd magad)
azért 50-55 között szerintem már elég kevés, és nehéz egészségesen, normális étrend mellett fenntartani, én arra folyamatos koplalás nélkül nem is lennék képes. 2 centivel alacsonyabb vagyok, 60 kiló, és ahogy a tükörbe nézek, egy deka felesleg sincs rajtam, bár sportolok. -10 kilóval... jézusom. :/ miért tanácsolják itt sokan mindig azt, hogy az anorexia határát kell súrolnod, hogy szép legyél?? az 50 kiló még nyilván nem konkrétan anorexiát sejtet, de ha ilyen céljai vannak az embernek, nagyon könnyû átesni a ló túloldalára.
Komolyan nem értem, hogy az emberek, hogy lehetnek ennyire rábuzulva erre a súly, meg magasság dologra.Nem a kilókat kell nézni.Tükör elé állsz megnézed dagadt vagy vagy sem, ha dagadt vagy fogyjál le, ha nem akkor meg szard le a kilókat és táplálkozz úgy ahogy eddig és néha mozogjál is.
Ha már 18 elmúlt volna már mást írna a bmi index, de még izomzatban (centiben) fejlõdni fog.
Itt ki tudod számolni: http://idealistestsuly.hu Egyébként szerintem genetikától függõen 50-65 között valahol.
Kedves kalmj! Én nem mondtam senkinek, hogy legyen 38-39 kg, én sosem diétáztam, sosem vigyáztam az alakomra, mégis ilyen lett. Nem a te hozzászólásodra reagáltam az elõzõ kommentemmel. Lehet, hogy a 174 cm magas csajnak ideális az a 55-60 kg. De ugye tudod, hogy a mondat, amit az elõbb leírtál értelmetlen?
Te vitatkozol azzal, hogy a testsúlyod orvosilag elfogadottnak ítélték. Ezt magaddal megteheted, de rossz példát más elé ne állíts!
Kedves kalmj! Én egyszer sem mondtam, hogy a testsúlyomat orvosilag elfogadták. De ha én pl. 50-60 kg között lennék, mint azt a generátor is kiadta, azt mondanák, kövér. És ha mindenki a generátorokhoz, valamint az orvosok által mondott eredményekre növelné, valamint csökkentené a testsúlyát, mindenkin lenne egy kis extra felesleg, amit az orvosok jónak tartanak, hisz van egy kis "raktár" ez által. Biztos vannak olyan emberek, akik testsúlya megfelel a generátor által kiadott értéknek, de én biztos vagyok benne, hogy azokat a raktárakat õk nem akarják, és diétába fognak.
Szerintem a lényeg az, hogy bele tudj nézni a tükörbe, és azt mondani "szép vagyok" és nem azon aggódni, hogy "dagi vagyok" "vékony vagyok", mert ez örök boldogtalanság. Nekem a váknyabb lányok jobban tetszenek (55kg körül) de ez nem azt jelenti, hogy ha egy csaj 65kiló, nem tetszik. Egyszerûen csak hogy várja el egy csaj, hogy tetszen nekem, ha saját magának sem tetszik? Nekem egy boldog vidám csaj kell, nem pedig egy olyan, aki folyamatosan (néha mindenkivel elõfordul) nincs magával megelégedve. 18/F
Én is ezt mondom, nem kell a generátor által kiadott összegnek megegyezni a testsúlyoddal. Szerintem ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem kell pontosan megfelelni egyetlen testsúllyal azonos elõírásnak sem. De amúgy nem vitatkoztunk, csak elmondtuk egymásnak a véleményünket!
"Lehet, hogy a társad ugyanannyi idõs mint te, de 15 kg-al könnyebb. Ne lepõdj meg ezen! Egyes fiataloknál a pubertás már 8-9 évesen elkezdõdik, másoknál pedig csak 14-15 évesen. Így a súlykülönbség teljesen normális!" http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/3404/idealis-suly Amúgy én úgy szoktam, hogy nõknél magassáb-10 kg= normál testsúly körüli érték(160cm-10kg= kb 50kg), férfiaknál pedig ahány centi annyi kg(180cm kb 80kg). Így nem nagyon kell számolgatni, de mégis tudod, hogy kb rendben van. Persze pár kg +- is elmegy. Nekem az arányokhoz képest -18 tehát igencsak nem megfelelõ, de sajnos ilyen alkat vagyok és engem zavar. L/24
"15 évesen 156 cm vagyok és 38-39 kg vagyok. " Te tested, azt csinálsz, amit akarsz. Én viszont nem fogom senkinek, hogy legyen 38-39kg.
Oszd el a magasságod hárommal, és nagyjából a kapott értéknek kell lenned kilóban, +/- két-három kiló. Szóval neked olyan 58kg körül az ideális.
Nem kell elhinned a generátorok által kiadott adatokat! 15 évesen 156 cm vagyok és 38-39 kg vagyok. Azt írja, hogy kórosan sovány, igaz, eléggé vékony a testalkatom, de rengeteget eszem, valamint a családból is mindenki ilyen testalkatú. Azt ne mondják, hogy 15 évesen 50-55 kg nak kellene lennem....
Mi indokolta ezt a durvaságot???? Mindig szomorúan olvasok ilyen destruktív (romboló) hozzászólást.
Ejjjj amúgy 30 kilónak kéne lenned, de mivel 15 éves vagy? Ki kell vonni a 174 négyzetgyökébõl, amit aztán meg kell szorozni anyád mellbõségével, végül elosztani a nagyapád farokméretével. Na de az, hogy még lány is vagy?! Hááát komolyan így jön ki 268ra... Sajnálom. Ez az ideális! Ez KELL!
Miért nem azt kérdezed hogy 15 évesen hogy lehet ennyire hülye valaki .
A kérdező hozzászólása: Jelenleg is sportolok. Napi két edzésem van most is. 65 vagyok és szerintem az egy picit sok, fõleg azért, mert vannak olyan csapattársam akik 182 centi körül vannak és csak 64 kilósak, tök jól néznek ki. Csak kíváncsi voltam, hogy mások szerint mennyinek kéne lennem... Ettõl még nem vagyok anorexiás. És köszönöm a válaszokat!
74kg-nak
Számít a magasság, de jobban számít az izom/zsír megfelelõ aránya! Könnyen meglehet mondani ki sovány ki nem, ha kilátszik valamelyik csontod vagy ha hátra fekszel a bordád kilátszik( ha minimálisan látszik ki a bordád az még elfogadható), akkor az azt jelenti híznod kell! De ha megfogod a kulcscsontod és érzed az is csontos eléggé, akkor kell még híznod! Azért nem kell a kilókat nézni, mert tegyük fel van egy "izmosabb" srác, aki 75kiló és ha ránézel azt mondod van hová híznia még (178 centi magas) és van egy másik gyerek aki 72kg, de ha ránézel azt mondod ez el van hízva, pedig hasonló magasságúak vagy még magasabb. Az izom nehezebb mint a zsír! Ezért nem kell foglalkozni ki hány kiló! A legbombább csajok mind 65 kiló körül vagy felette vannak, hogy példát is mondjak Tori Black pornószínésznõ 64 Kg és 175 cm körül van! Azért õt hoztam fel példának, mert vannak ruhás és pucér képei is, megnézheted õket. Ezt a súlymániát, alig eszek valami dolgot én se értem! Utána csodálkoztok lányok h miért szédültök el, miért érzed gyengének magad, esetleg miért nincs barátod ha túl sovány vagy! (én személy szerint csak akkor jönnék össze egy csontos lánnyal, ha belé szerettem, de ha nem szerelmesedtem belé akkor nagy hátrányból indul nálam) 15évesen még nem igazán fejlõdött ki a melled, a nõies külsõd.. Lesz rajtad még pár kiló ha kifejlõdik Viszont ha jól akarsz kinézni sportolj valamit! (röplabda mondjuk vagy fittnes terem)
174 cm-nél még a 74 kg-ig ideális, de afölött már kicsit sok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!