Találatok a következő kifejezésre: 174 cm lány (24 db)

Nagyon hülyén néz az ki, ha egy 174 cm-es lány magassarkút hord?

imádom a magassarkú cip?ket, de annyira furán érzem magam, hogy még ennél is magasabb leszek :s és az a baj, hogy csak a nagyon magassarkú cip?k tetszenek, a kisebb 2-5 centisek nem igazán.

Legjobb válasz: na szia én 174-175 cm vagyok szerintem 5-7 cm- ig ok de ha 8-10 cm akkor se gáz

na szia én 174-175 cm vagyok szerintem 5-7 cm- ig ok de ha 8-10 cm akkor se gáz
Imádom a magas lányokat semmi baj nincs velük! :) én 192 centi vagyok, ha budapesten laksz írj:DD
Hord nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: borsodi vagyok :) Köszönöm a válaszokat!

174 cm magas lánynak hány kg az ideális? Meg a fiú és lány közt hány kg különbség a jó?

tom, h nem ez számít legjobban, de mégis...

Legjobb válasz: Sok számítási módszer van, azt szokták mondani magasság minusz 110 a nõknél, magasság minusz 100 a srácoknál, szóval elvileg 64 lenne a jó, de ez sok mindentõl függ. Ha többet mozog a lány akkor több izma is van amit többet nyomnak, szóval lehet úgy nehezebb is, hogy ez egyáltalán nem látszik. A második kérdés érdekes :), szerintem az átlag különbség olyan 20 kb környékén van, de ha több az sem feltûnõ :)

Sok számítási módszer van, azt szokták mondani magasság minusz 110 a nõknél, magasság minusz 100 a srácoknál, szóval elvileg 64 lenne a jó, de ez sok mindentõl függ. Ha többet mozog a lány akkor több izma is van amit többet nyomnak, szóval lehet úgy nehezebb is, hogy ez egyáltalán nem látszik. A második kérdés érdekes :) , szerintem az átlag különbség olyan 20 kb környékén van, de ha több az sem feltûnõ :)
fiu és lány között a külömbség ezis mind1 :) én vagyok vagy 140es oriás medve, a brátnöm vagy 57 kg, mégis igen jol megvagyunk :)
ne azt nézd h mi az ideális tre érezd jol magadat a bõrödben és kész:D
a csajom es koztem "csak" 50 kilo a kulonbseg, de en neha furan erzem ezert magam
192
Attól függ, hogy nézel ki :) Hûû, akkor én tetszenék neked :D
Hat sztem eleg viccesnek nezz ki amikor az utcan latok egy magasabb not egy ferfi mellett ...
ez az 1-2 cm szerintem nem gáz.. bár ne a magasság alapján ítélj..
172 cm vagyok, nem igazán nézem meg a 185 cm alatti fiúkat, nem az eseteim.
Hát, ez nem épp a legnagyobb elvárás szerintem, ha pár centi van, az nem gond.Van egy csaj, 20 centivel magasabb, mint én.Az már persze zavaró...
sztem velem nem lesz gond h én leszek az alacsonyabb mivel 181cm magas vagyok F
Ha anno nem "egyikkel" hanem a nálam fél fejjel alacsonyabb "másikkal" jöttem volna össze, akkor leszartam volna azt hogy alacsonyabb nálam. (msndjuk azóta már szerencsére nem "egyikkel" hanem "harmadikkal" vagyok, de ez más kérdés.)

174 cm és 72 kg vagyok, lány. Ismerõseim szerint nem vagyok kövér. De engem zavar a hasam és a combom. Mivel adhatnék le nyárig olyan 8-10 kilót? Havonta olyan 2-t?

Legjobb válasz: esetleg futás ,tánc ezeket már megpróbáltad már? Vagy ha ezek nem jók akkor a helyedben elmennék konditerembe :))

esetleg futás , tánc ezeket már megpróbáltad már? Vagy ha ezek nem jók akkor a helyedben elmennék konditerembe :) )
elsõsorban egy normálisan összeállított étrenddel. másodsorban amiket az elsõ írt.
igen! 80% az, hogy milyen étrenddel étkezel és 20% a mozgás. mind a kettõ fontos, de az hogy ne egyél cukrot, fehér lisztet és este 6 után csak kefírt, natúrjoghurtot ez még fontosabb!
fényképet küldenél magadról? Izmos vagy vagy zsíros nem mindegy! ha izmos feszes akkor ok a súlyod!
A kérdező hozzászólása: zsíros nem vagyok, csak a hasam nem elég lapos, de zsírosnak nem mondanám :)
60-64 kg lenne az ideális. Van valamilyen betegséged?
A kérdező hozzászólása: nem tudok semmilyen betegségrõl, hál'Istennek nagyon jó az étvágyam, esetleg gén az oka mert anyukám is ilyen testalkatú volt fiatal korában (esetleg a dohányzás is közbejátszhat)
Ezt a hülye BMI-t el lehetne már felejteni. 64kiló lenne az ideális? De mi van akkor ha a 64kilós 174cm es leányzó 20%os testzsírral rendelkezik? Akkor az a normális? A mérleg is csak egy irányadó érték. Ha jól érzed magad és nincs semmi bajod akkor nem kell aggódni, ha hízni szeretnél akkor kezdj el sportolni és figyelj a kajára. A cigirõl meg már csak gazdasági szempontból is érdemes leszokni (+ szerintem gusztustalan szokás is, de ez persze egyéni vélemény).
Valószínûleg vékony testalkatú vagy, úgymond modell alkat. Mi bajod van a testeddel?
A kérdező hozzászólása: semmi bajom a testemmel, csak érdeklõdtem hogy ez ideális súly e
A BMI nem pontos, de ez a legpontosabb dolog, amit egy névtelen, és vélhetõen testzsír% mérésére alkalmas eszközzel nem rendelkezõ internetezõnek ajánlhatunk.

Szerintetek a 174 cm-emmel kilógok már az emberek közül? :S (lány)

Fiúkat is kérdezem h mi a véleményük...

Legjobb válasz: Dehogyis teljesen átlag illetve a pont jó kategória nem tul alacsony de nem is nagyon magas!

Dehogyis teljesen átlag illetve a pont jó kategória nem tul alacsony de nem is nagyon magas!
De jo neked h magas vagy*-* en mindig magas akartam lenni....de sajnos nem lettem az 161cm 14/l
Pont jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. :) ja és még csak 14 vagyok.. szerintetek nagyobb az esélye annak h már nem növök?
Ez teljesen egyéni. Volt olyan osztálytársam, aki már óvodás korától egy fejjel magasabb volt mindenkinél, 12 éves korában már 170 cm volt, de utána egy centit sem nõtt. Én 14 éves koromban 158 cm voltam, aztán felnõtt koromra 172 cm lettem, 17 éves koromig nõttem.
Erre most hiába írná bárki is, hogy jó vagy nem jó, úgysem tudsz semmit csinálni. Így kell elfogadnod Magad, és másoknak is Téged!
31 éves vagyok, és 154cm. Sosem gondolkodtam azom hogy alacsony vagyok, s én elvileg emiatt lógok ki a sorból. Sosem zavart. :-)

Lány vagyok és 174 cm, ez nagyon magasnak számít?

Tudom, vannak, akik nálam is magasabbak, de ettől függetlenül a buszmegállóban, a suliban folyton megbámulnak, és nem a jó értelemben mondom, hanem mintha valami ufó lennék. Van egy-két fiú, aki magasabb nálam, de komolyan mondom, nem sokan. Azt gondolnám, hogy ez még ANNYIRA nem sok, és talán meg is barátkoznék vele, de felnőtt férfiak is gyakran mindössze a vállamig érnek. Ez nagyon zavar. Talán csak én vagyok szerencsétlen, hogy a környezetemben mindenki alacsony, de akkor is szörnyen érzem magam :(

Legjobb válasz: Nem tudom hol élsz te :D, de az én 176cm-emmel simán elvagyok :D Nem néznek rám furcsán :D Szerintem csak bemeséled magadnak 21N

Nem tudom hol élsz te :D, de az én 176cm-emmel simán elvagyok :D Nem néznek rám furcsán :D Szerintem csak bemeséled magadnak 21N
Törpefalván :D
Én 180cm vagyok, és tök jól érzem magam így. N
A kérdező hozzászólása: Igen, annyiban igazad lehet, hogy talán csak ezt veszem észre, majd megpróbálok változtatni ezen, mert tényleg csak magamat szivatom vele:D
Nem hiszem hogy ez probléma, max keresel egy magasabb srácot mint te :)
ne aggódj ezen, mi férfiak szeretjük a szép hosszú lábakat ^_^ 21
Szerintem pont jó! :)

174 cm-es lánynak elég a 18-as vázú kerékpár?

Legjobb válasz: 16-17", 18-nak már magasan van a súlypontja. Én 171 vagyok, volt már mindenféle méretû bicajom, de a 16" volt a legjobb, legfeljebb ha nagyon hosszúak a lábaid veszel egy hosszabb nyeregcsõt.

16-17", 18-nak már magasan van a súlypontja. Én 171 vagyok, volt már mindenféle méretû bicajom, de a 16" volt a legjobb, legfeljebb ha nagyon hosszúak a lábaid veszel egy hosszabb nyeregcsõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem nekem lenne, lányomnak aki most 13 és még növésben van.
Tudom én mire gondoltál! "18-as vázú kerékpár a lányomnak" mi? ;)
Meg kell próbálni, de mivel még bõven növésben van értem az aggodalmad.Esetleg meg lehet kockáztatni egy 20"-ost, de az most még semmiképpen sem ideális.
mekkora gyerek lesz ebbõl amúgy is 13 évesen 174 centi, szerintem majd idõvel azé vágassatok belõle valamennyit
Akkor jó lesz a 18"-as. A lányok úgy se nagyon mennek erdõbe, ahová kell az alacsony súlypont, és még lehet is venni hozzá egy nagyobb üléscsövet ha tovább nõne. Lányok azért általában 13-14 éves korunknál nem nõnek tovább, ezután esetleg néhány cm-et.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, rendelésen már túl vagyok, úgyse fogok tudni változtatni :D

174 cm-es lánynak a 70 kg vagy a 63 kg a megfelelő testsúly?

sok internetes ideális testsúly számítást végeztem, és egyszer azt látom hogy 63, máskor 70.. és élggé meg vagyok ilyedve, mivel ha a 63 az átlag akkor én attol messze vagyok...

Legjobb válasz: Belenézel a tükörbe és meglátod hogy van e rajtad felesleg...

Belenézel a tükörbe és meglátod hogy van e rajtad felesleg...
172 cm magas vagyok, jelenleg 65 kiló, kb 70rõl indultam. múlt nyáron 60 voltam, én úgy éreztem magam a legszebbnek, csak télen nem sikerült megtartani. az a helyzet, hogy a 70 kiló sok, olyan 65öt, ha becélzol, sztem jól járnál vele. sok sikert. ;)
Alkattól, izomaránytól függ. Valahol 58 és 71 között. Célozd be elõbb a 71-et, és ha odaértél meglátod. ;) http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=iwa.html Nekem 45 és 55 közötti értéket javasol. 55-tel már gurultam. Valószínûleg azért, mert semmi mellem és ha hízok, akkor aránytalanul az alsófertályra megy. Ha neked nõiesebb alkatod van, akkor esélyes, hogy a skála felsõbb értéke is megfelelõ lehet.
én ugyanezzel a magasággal 56kg vagyok, és átlagos a testalkatom
tükörbe nézel meglátod, hogy milyen vagy így 70 körül.. ha nem tudod eldönteni, raksz fel képet képfeltöltés.hu-ra és megmondjuk:)

Hány kilónak kéne lennem, ha 15 éves 174 cm magas lány vagyok?

Legjobb válasz: *vékonyabb. Egyébként 45 kiló alatt egy csaj az már tényleg "vékony". DE szerintem a vitát jobb lenne abbahagyni, érezze jól magát mindenki úgy, ahogy most van. (ha nem megy, akkor legalább diéta közben érezd jól magad, és ne kínozd magad)

*vékonyabb. Egyébként 45 kiló alatt egy csaj az már tényleg "vékony". DE szerintem a vitát jobb lenne abbahagyni, érezze jól magát mindenki úgy, ahogy most van. (ha nem megy, akkor legalább diéta közben érezd jól magad, és ne kínozd magad)
azért 50-55 között szerintem már elég kevés, és nehéz egészségesen, normális étrend mellett fenntartani, én arra folyamatos koplalás nélkül nem is lennék képes. 2 centivel alacsonyabb vagyok, 60 kiló, és ahogy a tükörbe nézek, egy deka felesleg sincs rajtam, bár sportolok. -10 kilóval... jézusom. :/ miért tanácsolják itt sokan mindig azt, hogy az anorexia határát kell súrolnod, hogy szép legyél?? az 50 kiló még nyilván nem konkrétan anorexiát sejtet, de ha ilyen céljai vannak az embernek, nagyon könnyû átesni a ló túloldalára.
Komolyan nem értem, hogy az emberek, hogy lehetnek ennyire rábuzulva erre a súly, meg magasság dologra.Nem a kilókat kell nézni.Tükör elé állsz megnézed dagadt vagy vagy sem, ha dagadt vagy fogyjál le, ha nem akkor meg szard le a kilókat és táplálkozz úgy ahogy eddig és néha mozogjál is.
Ha már 18 elmúlt volna már mást írna a bmi index, de még izomzatban (centiben) fejlõdni fog.
Itt ki tudod számolni: http://idealistestsuly.hu Egyébként szerintem genetikától függõen 50-65 között valahol.
Kedves kalmj! Én nem mondtam senkinek, hogy legyen 38-39 kg, én sosem diétáztam, sosem vigyáztam az alakomra, mégis ilyen lett. Nem a te hozzászólásodra reagáltam az elõzõ kommentemmel. Lehet, hogy a 174 cm magas csajnak ideális az a 55-60 kg. De ugye tudod, hogy a mondat, amit az elõbb leírtál értelmetlen?
Te vitatkozol azzal, hogy a testsúlyod orvosilag elfogadottnak ítélték. Ezt magaddal megteheted, de rossz példát más elé ne állíts!
Kedves kalmj! Én egyszer sem mondtam, hogy a testsúlyomat orvosilag elfogadták. De ha én pl. 50-60 kg között lennék, mint azt a generátor is kiadta, azt mondanák, kövér. És ha mindenki a generátorokhoz, valamint az orvosok által mondott eredményekre növelné, valamint csökkentené a testsúlyát, mindenkin lenne egy kis extra felesleg, amit az orvosok jónak tartanak, hisz van egy kis "raktár" ez által. Biztos vannak olyan emberek, akik testsúlya megfelel a generátor által kiadott értéknek, de én biztos vagyok benne, hogy azokat a raktárakat õk nem akarják, és diétába fognak.
Szerintem a lényeg az, hogy bele tudj nézni a tükörbe, és azt mondani "szép vagyok" és nem azon aggódni, hogy "dagi vagyok" "vékony vagyok", mert ez örök boldogtalanság. Nekem a váknyabb lányok jobban tetszenek (55kg körül) de ez nem azt jelenti, hogy ha egy csaj 65kiló, nem tetszik. Egyszerûen csak hogy várja el egy csaj, hogy tetszen nekem, ha saját magának sem tetszik? Nekem egy boldog vidám csaj kell, nem pedig egy olyan, aki folyamatosan (néha mindenkivel elõfordul) nincs magával megelégedve. 18/F
Én is ezt mondom, nem kell a generátor által kiadott összegnek megegyezni a testsúlyoddal. Szerintem ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem kell pontosan megfelelni egyetlen testsúllyal azonos elõírásnak sem. De amúgy nem vitatkoztunk, csak elmondtuk egymásnak a véleményünket!
"Lehet, hogy a társad ugyanannyi idõs mint te, de 15 kg-al könnyebb. Ne lepõdj meg ezen! Egyes fiataloknál a pubertás már 8-9 évesen elkezdõdik, másoknál pedig csak 14-15 évesen. Így a súlykülönbség teljesen normális!" http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/3404/idealis-suly Amúgy én úgy szoktam, hogy nõknél magassáb-10 kg= normál testsúly körüli érték(160cm-10kg= kb 50kg), férfiaknál pedig ahány centi annyi kg(180cm kb 80kg). Így nem nagyon kell számolgatni, de mégis tudod, hogy kb rendben van. Persze pár kg +- is elmegy. Nekem az arányokhoz képest -18 tehát igencsak nem megfelelõ, de sajnos ilyen alkat vagyok és engem zavar. L/24
"15 évesen 156 cm vagyok és 38-39 kg vagyok. " Te tested, azt csinálsz, amit akarsz. Én viszont nem fogom senkinek, hogy legyen 38-39kg.
Oszd el a magasságod hárommal, és nagyjából a kapott értéknek kell lenned kilóban, +/- két-három kiló. Szóval neked olyan 58kg körül az ideális.
Nem kell elhinned a generátorok által kiadott adatokat! 15 évesen 156 cm vagyok és 38-39 kg vagyok. Azt írja, hogy kórosan sovány, igaz, eléggé vékony a testalkatom, de rengeteget eszem, valamint a családból is mindenki ilyen testalkatú. Azt ne mondják, hogy 15 évesen 50-55 kg nak kellene lennem....
Mi indokolta ezt a durvaságot???? Mindig szomorúan olvasok ilyen destruktív (romboló) hozzászólást.
Ejjjj amúgy 30 kilónak kéne lenned, de mivel 15 éves vagy? Ki kell vonni a 174 négyzetgyökébõl, amit aztán meg kell szorozni anyád mellbõségével, végül elosztani a nagyapád farokméretével. Na de az, hogy még lány is vagy?! Hááát komolyan így jön ki 268ra... Sajnálom. Ez az ideális! Ez KELL!
Miért nem azt kérdezed hogy 15 évesen hogy lehet ennyire hülye valaki .
A kérdező hozzászólása: Jelenleg is sportolok. Napi két edzésem van most is. 65 vagyok és szerintem az egy picit sok, fõleg azért, mert vannak olyan csapattársam akik 182 centi körül vannak és csak 64 kilósak, tök jól néznek ki. Csak kíváncsi voltam, hogy mások szerint mennyinek kéne lennem... Ettõl még nem vagyok anorexiás. És köszönöm a válaszokat!
74kg-nak
Számít a magasság, de jobban számít az izom/zsír megfelelõ aránya! Könnyen meglehet mondani ki sovány ki nem, ha kilátszik valamelyik csontod vagy ha hátra fekszel a bordád kilátszik( ha minimálisan látszik ki a bordád az még elfogadható), akkor az azt jelenti híznod kell! De ha megfogod a kulcscsontod és érzed az is csontos eléggé, akkor kell még híznod! Azért nem kell a kilókat nézni, mert tegyük fel van egy "izmosabb" srác, aki 75kiló és ha ránézel azt mondod van hová híznia még (178 centi magas) és van egy másik gyerek aki 72kg, de ha ránézel azt mondod ez el van hízva, pedig hasonló magasságúak vagy még magasabb. Az izom nehezebb mint a zsír! Ezért nem kell foglalkozni ki hány kiló! A legbombább csajok mind 65 kiló körül vagy felette vannak, hogy példát is mondjak Tori Black pornószínésznõ 64 Kg és 175 cm körül van! Azért õt hoztam fel példának, mert vannak ruhás és pucér képei is, megnézheted õket. Ezt a súlymániát, alig eszek valami dolgot én se értem! Utána csodálkoztok lányok h miért szédültök el, miért érzed gyengének magad, esetleg miért nincs barátod ha túl sovány vagy! (én személy szerint csak akkor jönnék össze egy csontos lánnyal, ha belé szerettem, de ha nem szerelmesedtem belé akkor nagy hátrányból indul nálam) 15évesen még nem igazán fejlõdött ki a melled, a nõies külsõd.. Lesz rajtad még pár kiló ha kifejlõdik Viszont ha jól akarsz kinézni sportolj valamit! (röplabda mondjuk vagy fittnes terem)
174 cm-nél még a 74 kg-ig ideális, de afölött már kicsit sok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!