Találatok a következő kifejezésre: 172 cm és (82 db)

Szerintetek normális az ha egy lány osztálytársam 13 évesen 172 cm és kb 63 kiló?

én magam sem vagyok kövér leglábbis 160 cm-vel és 50 kilóval tökéletesen jól érzem magam de szerintetek nem sok egy kicsit a fent említett lány testsúlya? És ha fog még n?ni akkor kb mennyit?

Legjobb válasz: Számold már ki...160 cm vagy és 50 kiló. 160-50=10 Õ pedig 172 cm (legyen 170) és 63 kiló (legyen akkor 60). 170-60=10. Most akkor mirõl is beszélünk? Ráadásul õ szép magas, te meg alacsony vagy. Rajtad jobban látszanak a kilók, mint rajta. Úgyhogy szerintem csak a féltékenység beszél belõled.

Számold már ki...160 cm vagy és 50 kiló. 160-50=10 Õ pedig 172 cm (legyen 170) és 63 kiló (legyen akkor 60). 170-60=10. Most akkor mirõl is beszélünk? Ráadásul õ szép magas, te meg alacsony vagy. Rajtad jobban látszanak a kilók, mint rajta. Úgyhogy szerintem csak a féltékenység beszél belõled.
Szerintem nem lehet olyan rossz alakja. De a kinézet amúgy sem a minden.. Te pedig egy kis méregzsák vagy! :D 19/f
Nem értem hogy miért érdekel hogy normális e a testsúlya úgyis azt akarod hallani hogy kövér és fogynia kéne inkább foglalkozz a saját dolgoddal amúgy ha kövér is nálad bisztos jobb lehet legalábbis a belsõjét tekintve
Általánosban volt egy osztálytársnõm, aki szerelmes volt belém, de elég kövér volt, úgyhogy nekem nem tetszett. Ebbõl a lányból 20 éves korára olyan bombázó lett, hogy megõrültek érte a pasik. Sajnos akkor már nem én voltam az esete...
Azt, hogy valakinek a testsúlya EGÉSZSÉGES tartományba esik, nem egyenlõ azzal, hogy jó az alakja. Egészséges testtömeg indexszel is lehet valaki púpos, aránytalan, egybederekú, tepsiseggû, plöttyedt, stb., mint ahogy némi túlsúllyal is lehet valaki arányos, vonzó.
A kérdező hozzászólása: a többieknek meg köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: bocs kedves elsõ válaszoló mielõtt leoltanál honnan tudod hogy õ "szép magas" és vékony mikor kvára láccik a hasán a háj meg tiszta tokás? egyáltalán nem vagyok féltékeny sõt isten õrizz hogy olyan alakom legyen mint neki...épp ezért kérdeztem hogy lehet hogy a testsúlya ideális meg minden de kinézetre egyáltalán nincs jó alakja
Tökéletesen normális. Mindenki más géneket örököl, valaki magas, valaki nem. Értelemszerûen, csak azért, mert LÁNY, nem lehet mindenki 50kiló, mert az a különbözõ magasságokhoz nem passzol. 170cm-rel simán lehet valaki 60kg-osan is jóalakú, ami a 160cm-hez már például gázos lehet. Amúgy meg, ne foglalkozz mások súlyával, mert semmi közöd hozzá.
Hogy ne lenne normális??? Még a BMI szerint is ideális, számold csak ki. A tied is az, ideális, bár kisebb, hát örülj neki. És szerintem már nem sokat fogtok nõni, kb 5 cm-t :S De akár 10et is, végülis ez elég egyedi...
Bocsi, a számítás persze nem úgy helyénvaló, hogy 160ból ha levonod az 50et akkor 10et kapsz...de értelemszerûen 10 különbséggel szokott lenni az átlag. Tehát 160 cm 50 kiló, 170 cm 60 kiló, 180 cm 70 kiló stb...persze ez mind függ az edzettségtõl is.
KHM! 175cm 63 kilo vagyok. (ama kilo rövid "O"). 15/F Teljesen átlagos, valaki ilyen valaki olyan.

17 éves, 172 cm és 68 kg. Ez sok?

Aránylag elég jól oszlik el a testsúly, van derekam, csak eléggé széles a csíp?m és vastagabbak a combjaim. Régebben 64 kg körül voltam, akkor éreztem magam igazán tökéletesnek, csak nem tudom, hogy szerezzem vissza azt a testsúlyt, fogyókúrázáshoz nem vagyok elég kitartó, mert imádom az édességet és szeretek enni.

Legjobb válasz: Szia! Az életkor szinte mindegy :) Az ideális testsúly a könyvek szerint a MAGASSÁG (cm)-110. Ez a te esetedben 172-110=62 kilogramm lenne. Tehát a testsúlyod szinte ideális! A könyvek szerint!!! Én mindig azt szoktam mondani, hogy az az ideális amiben jól érzed magad és tetszel magadnak ha a tükörbe nézel. /na jó, azért mondjuk 150 kilósan ne érezd magad jól :) / Ez alól a kitétel alól a sportolók és a "beteg" emberek kivételek. Mindenki másra igaz. Üdv : P. - Okl. Szakedzõ

Szia! Az életkor szinte mindegy :) Az ideális testsúly a könyvek szerint a MAGASSÁG (cm)-110. Ez a te esetedben 172-110=62 kilogramm lenne. Tehát a testsúlyod szinte ideális! A könyvek szerint!!! Én mindig azt szoktam mondani, hogy az az ideális amiben jól érzed magad és tetszel magadnak ha a tükörbe nézel. /na jó, azért mondjuk 150 kilósan ne érezd magad jól :) / Ez alól a kitétel alól a sportolók és a "beteg" emberek kivételek. Mindenki másra igaz. Üdv : P. - Okl. Szakedzõ
Felejtsd el, hogy kövér vagy. Szerintem pont jó. :) Csinos lehetsz, ne próbálj te is beszürkülni ebbe a "attól-vagyok-maximalista-hogy-halálra-éheztetem-magam"-társadalomba.
A kérdező hozzászólása: Igazából ha fehérnemûben állok be a tükörbe, bizony vannak olyan részek, amelyeken változtatnék, de egyébként ez ruhában nem látszik, csak ha nem megfelelõ ruhát veszek fel. De tegyük fel, hogy lenne erõm fogyózni. Mit kéne tennem, hogy leadjam azt az 5 kilót?
Nézz a tükörbe. Ha hájasabb vagy mint kellene, akkor sok. Ha nem, akkor nem sok. Csak rajtad múlik, hogy hogyan tartod magad tökéletesnek. De mivel feltetted a kérdést, ezért válaszolhatok: igen, sok. De ha nincsen akaraterõd változni, akkor veszett ügy, ezt te is tudod.
A kérdező hozzászólása: Igen, az utolsó válaszadónak igaza van, hiszen egy tizenévesnek sokkal jobb a metabolizmusa, ezáltal könnyebben is tud fogyni. Ezért is félek ennyire, ha idõsebb leszek, ráadásul ha szülni is fogok. De akkor szertintem annyira nem fog érdekelni a néhány kiló plusz, mint most.
Ha most 68 vagy, mire 30 leszel, durván elhízott leszel. Ugyanis legtöbb nõ nem õrzi meg a tinédzserkori alakját, ami egyébként norális. Ráadásul ha te magad is 64 kilósan érzed jól magad, akkor valószínûleg az lenne az ideális. Én 17 évesen 168/54 voltam, viszonylag vékony. Most 33, és 168/67. Most sem vagyok kövér, de 13 kilóval vagyok több, ráadásul úgy, hogy nagyságrendekkel egészségesebben kajálok, mint amikor anyukám házias/magyaros fõztjét ettem kötelezõ jelleggel, fehér liszttel, cukorral, zsírban tocsogó krumplival, nagy szelet fehér kenyerekkel. Ha ugyanazt enném, legalább 90 kiló lennék szerintem.
nagyon jó
Tökjó vagy, hidd el.. Csak akkor akarj fogyni, ha TE nem érzed így jól magadat, de akkor is csak ésszel. (Én is ugyan ennyi vagyok, 85 kiló és 107 kilóval kezdtem.. ha elérem a te súlyodat, akkor nem is szeretnék tovább menni :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg az utolsónak.
A 17 év nagyon sok :O A többi oké.
Nem vagy kövér, én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, de szeretnék egy kicsit formásabb lenni, illetve 64-65 kg-ra lefogyni. Diétázok, persze nem drasztikusan és minden nap 1-1, 5 órát taposok, illetve súlyzózok. Nem akarok 2 nap alatt lefogyni, csinálgatom ahogy tudom, a lényeg, hogy közben jól érezzem magam.
Figyi, ha nem tudod elfogadni magad akkor változtass, mert baromira rossz ha az ember nem szereti magát. 5 kg-t leadni gyerekjáték, ha van egy kis akaraterõd. Napi 1400 kalóriát kellene kb. enned, csak tiszta tápanyagokból (rizs, zabpehely, fehér húsok, tojásfehérje, zöldségek) és naponta sportolni 1 órát maximum 1, 5-2 hónapig. Amikor elérted a megfelelõ súlyt akkor továbbra is sportolj és próbálj meg egészségesen étkezni.

18 évesen tudok még nőni? 15 éves koromban értem el a mai 170-172 cm es magasságomat, azóta észrevételeim szerint egy centit nem nőttem.

Ezt elég kellemetlennek találtam eddig is, de úgy voltam vele úgyse tudok ellene tenni semmit. Viszont már 5 hónapja vagyok lassan egy csodálatos lánnyal, akit nagyon szeretek, és akiért bármit megtennék. Õ 17 éves és kb 165 cm magas. Nagyon szeretne magassarkút hordani, de azt mondta azért nem teszi mert akk vagy egy magas vagy magasabb lenne,mint én és ez számára nagyon kellemetlen lenne. Igazából nekem is mert nem szeretem ha egy csaj magasabb nálam. Mit tehetnék az ügyben ? Miként lehetnék magasabb ?

Legjobb válasz: Ja meg még arra lennék kiváncsi, hogy miért van az hogy valaki dohányzik már pl 14 éves kora óta és 180 fölött van ? Én nem dohányzok és mégiscsak 170 vagyok :( Anya 154 cm apa 175-180 nagyapám 190-200 cm nagybátyám is kb ugyanakkora mint õ. Apáék 8 an voltak testvérek és kb. mindenki magasabb lett mint õ csak talán a lányok nem.

A kérdező hozzászólása: Ja meg még arra lennék kiváncsi, hogy miért van az hogy valaki dohányzik már pl 14 éves kora óta és 180 fölött van ? Én nem dohányzok és mégiscsak 170 vagyok :( Anya 154 cm apa 175-180 nagyapám 190-200 cm nagybátyám is kb ugyanakkora mint õ. Apáék 8 an voltak testvérek és kb. mindenki magasabb lett mint õ csak talán a lányok nem.
Ha azóta nem nõttél, akkor egyet tehetsz. Elmész endokrinológushoz és megvizsgáltatod, hogy lezárultak-e a növekedési zónák. Õ nem fog 170 centire felírni növekedési hormont, mert ilyen szemét világban élünk. De ha nem zárultak még le, akkor próbálkozhatsz feketepiacon beszerzett növekedési hormonokkal. Ezeknek ugyebár megvan a maguk kockázata, szóval csak ÓVATOSAN. De ha sikerül, akkor nem kell egész életedet úgy leélned, hogy a nõk legalább hetven százaléka kikosaraz a magasságod miatt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szakrendelésre egy ideig nem lesz idõm :/ Mennyit kér el egy magánorvos ? Ez beválthatna ? http://www.magassagnoveles.com/
A kérdező hozzászólása: igen gerincferdülesem van de ha kihuzom magam se vagyok sokkal magasabb :/ A csontkovacs h segitene rajtam ? :(
23 éves korodig még bármi történhet.


nem
A testsúlyoddal önmagában nem lenne gond, a csípõ-, és a derékbõség sem vészes, de a combod mi a jó Istentõl 70 cm???
Nem, 2-3 kg-val kevesebbnek kéne lenned vékonyabb lábakkal, de semmi vész. Ha sportolni kezdesz majd átalakulsz.
És hol van a mell méret? Egy fiúnál számít milyen nagy a mellkasa. Egyébként ha izmos egy comb, akkor teljesen jó a 70centi, nekem is annyi.:)
Kicsit a csípõ, derék és comb soknak tûnik ilyen súlyhoz. 85-86 kilósan voltak ilyen adataim, kb. 175 centis magassághoz.
Hát én 13 éves 170 cm-es fiú vagyok.Testépítõ 63 kiló és belenyomok a 60 kilóba. Ez mennyire normális?

172 cm-es magasság 6-7 cm-es magassarkúval nagyon magasnak számít?

Ilyen magas vagyok, sajnos ritkán járok magassarkúban, pedig nagyon szeretnék. Kellemetlenül érzem magam, ha úgymond "kitűnök" a magasságommal a tömegből. Még a lányok közt nem is, de fiúk mellett nagyon zavar, mivel nagyon sok alacsony fiút látok szembejönni velem az utcán, és így olyan nagydarabnak érzem magam, mégis vékony vagyok. Megszoktak nézni, ami persze, jól esik, eddig még nem volt panasz egy fiútól sem a magasságomra. De lehet, hogy párkapcsolatban ezt másképp gondolnák, lehet túl magas lennék még a +180-asoknak is, főleg magassarkúval. (Max 6-7 cm amit felveszek).

Legjobb válasz: 18 éves vagyok

A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok
rettenetesen! 192cm/F
Ez pont jó magasság, még egy picit lehetnél magasabb is! ;) én amúgy 188 cm vagyok.
Én 183 cm vagyok.Sose hordanék magassarkút meg tuti ki is tûnnek.Mindenki megbámulna:) 23/F :D
Nem! Nem vagy nagyon magas. És jöhetnél velem szembe, én cipõ nélkül 180 vagyok. F.
Jesszus, nem. Nem vagy olyan magas egyrészt, másrészt a magassarkú nem az alacsony lányok privilégiuma.
én 175 cm vagyok, 10 cm eset is felveszek néha. persze engem is zavar hogy kitûnök meg minden, de nem foglalkozok vele. nálam magasabb barátnõim is felveszik a magassarkúakat és iszonyú magabiztosan flangálnak benne :D
én 167 vagyok magas sarkúban kb nem vagy sokkal nagyobb mint én :D
És? Vannak olyan magas pasik is. Így érzed jól magad, akkor így öltözz! Nincs vele semmi baj.
én 170cm vagyok és simán felveszek 10cm-es sarkú cipõt, általában a magas férfiak jönnek ezért oda hozzám, de ennek inkább örülök

172 cm és csak 46 kiló (lány) vagyok. Ez normális? amúgy 16 éves

vagy valami hízókúrát kellene csinálnom?egyébként többet eszem mint a kétévvel id?sebb n?vérem. el?re is köszönöm a válaszokat:-D

Legjobb válasz: Uh ez amúgy is iszonyú kevés, fõleg a magasságodhoz:O Én 16L vagyok, 158 cm és 52 kg :D És nem vagyok duci egyáltalán:D

Uh ez amúgy is iszonyú kevés, fõleg a magasságodhoz:O Én 16L vagyok, 158 cm és 52 kg :D És nem vagyok duci egyáltalán:D
én is 172 cm vagyok, és 56 kg...és ez az ideális, nem vagyok dagadt, sehol egy zsírpárna vagy ilyesmi.hízzál!
Én 174 cm és 45 kg vagyok. Sajnos sok beszólást kapok érte, de szeretem az alkatom. Egészségügyileg viszont nem ideális, mivel a kevés zsírszövet miatt nem mûködik megfelelõen a nõi hormontermelésem. A hízáshoz tápláló italokat lehet kapni, pl. Nutridrink. 5-6 doboz fedezi minden szükséges tápanyag beviteledet egy napra, hízlal. Ezt kaptam amikor kórházba kerültem, és tényleg hízlal. Több féle ízben lehet kapni, a patikában biztos segítenek.
NAgyon kevés! Szerintem beszélgess egyet a nyár elején a háziorvosoddal, aki tud ajánlani akár dietetikust is, és nyár végére úgy kezdheted a sulit, hogy már alakulnak a kilók. Nyáron amúgy is könnyebb változtatni a dolgokon, mert nincs suli, könnyebb odafigyelni valami újra! Sok szerencsét és kitartást kívánok! :)
15 kilót simán felszedhetnél!
Nagyon kevés... (Mondom én, 43kg vagyok, de jóval alacsonyabb nálad) Szerintem háziorvos biztos tud ajánlani valamit, ha mondod, hogy hízni szeretnél.
te valami szipka alkatú rondaság lehetsz :D!
Nem hiszem hogy kevés lenne. Én 24évesen 175cm magas és 55kiló vagyok.S most szültem nemrég:D 14-15évesen én is hasonló voltam mint te. Érettségikor voltam 48-50kiló:) Nem kell semmiféle hizókuráznod.
Ez szép, csinos lehetsz, én 180/51 vagyok :) Ne zavarjon, legfeljebb erõsíts egy kcisit, és izmosabb is leszel, az szépen mutat a szikár termeten.
Én 11 éves 155 magas 43 kilós vok! NEM VOK KÖVÉR!!! De irtad h többet eszel, mint a nõvéred! Sztem ilyen alkat vagy! A 17 éves bátyám 185 magas 58 kiló õ non vékony, de sokat eszik! Õ is olyen alkat!
én ugyanilyen magas vagyok, de 5 kilóval nehezebb.szerintem ilyen alkat vagy és nem tudsz hízni, ezt bizonyítja, h ennyit eszel de mégis ilyen vékony vagy:) ha nagyon zavar és hízni szeretnél nekem ez bevált: éjfélkor vacsizz, vagyis minél késõbb, és akkor 2-3 adagot:) 21/L
én 173 cm/51 kg/14/L vagyok és senki nem akarja elhinni h csak 51 kiló vagyok, mert hát van egy kis hasam, úszógumim és nagyon zavar:S viszont a lábaim és a karjaim vékonyak, a fenekemmel semmi bajom, de a mellem kicsi :S és ha hízom, azt is hasra...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötleteket:-D 14:45-nek mondanám hogy ha még életedben nem láttál akkor légyszíves ne írj sértõ dolgokat köszi
a testtömeg index szerint : A gyermek kórosan sovány. De nem biztos, hogy nagyon látszik.. Azért próbálj pár kg-t felszedni:)

170-172 cm-es lányok/nők! Mennyi a testsúlyotok?

Legjobb válasz: 51-52 kg. (171 cm)

51-52 kg. (171 cm)
170 cm, 58 kg. Legtöbb 70 kg volt, legkevesebb pedig 56, amire most próbálkozok visszamenni nyárra...
173 cm, sajnos most 92 kg (de dolgozom rajta). Ja és 20 éves.
58/175, de én is hízni szeretnék picit
55kg 18/L
április elejéig?:D háát.. az eléggé lehetetlen
Most 63 vagyok leakarok fogyni 55re április elejéig. :) amúgy 170 centi 16éves vayok :)
Elsõ vagyok. Most láttam, hogy a fogyókúra kategóriába írtam. Nem szoktam...Remélem ezért nem utál senki, mert vékony vagyok, és hízni szeretnék.
most éppenséggel 99, 2kg
170 cm, 57 kg, szálkásításban vagyok hogy szépek legyenek a télen felszedett izmok :)

Egy 14 éves lány vagyok 172 cm és 72 kiló.2 és fél hónap mulva lesz a ballagás és addigra szeretnék 62-63 kiló lenni. Tudnátok adni pár tanácsot hogy hogy étkezzem vagy milyen fogyókurát próbáljak ki meg hogy mit és mennyit sportoljak?

Már tavaly nyáron fogytam 5 kilót és azota majdnem rendszeresen futok fél órákat futógépen de valahogy nem akarnak lemnni a kilók csak egy helyben állok és ez idegesit.a norbi update-tel fogytam 5 kilót és a 90 napos diétát is kipróbáltam csak 4 nap után abbahagytam mert már nem birtam az éhezést

Legjobb válasz: Rubint Rékának számos videója van amibe elmondja, hogyan táplálkozzon aki fogyni szeretne és tornái is vannak, nézd meg azt! Õ okosabb mint mi.

Rubint Rékának számos videója van amibe elmondja, hogyan táplálkozzon aki fogyni szeretne és tornái is vannak, nézd meg azt! Õ okosabb mint mi.
Nagyon 1xû, már leirtad a amegoldást is. Ha már futsz fél órát akkor emeld meg 40-45 percre vagy többre. Leolvad rólad a hurkazsír :D
valószínûleg azért nem fogysz tovább, mert csak futsz(étkezésre nem figyelsz)
ne egyél délelõtt és fogyni fogsz...ne reggelizz vagy csak 1 almát és ne is egyél 2-3 órával lefekvés elõtt.
Nekem is ezek a problémáim vannak, és azt ajánlom, az elõttem lévõvel ellenkezõleg, hogy reggelizz meg alaposan, mert ha nem akk kimerülsz és nem lesz energiád, és nem fogsz tudni figyelni órákon.. :D ezt komolyan mondom, és nem vicc, ebédelni is ebédelj meg rendesen, csak délután ne egyél sokat, egy alma, egy kis saláta, nem sok, de a napi vitaminokat be kell vinned a szervezetedbe. A futást se teszed rosszul, max lehetne egy kicsit emelni a fél órán. eseteleg tornázz is. Nekem is ez volt a bajom. Az én esetemben az volt, hogy estére nagyon sokat ettem, emellé még refluxos is voltam. De azzal, hogy megszüntettem az esti étkezést, két hónap alatt 12 kilót fogytam. Meg futottam én is napi 45-60 percet, meg "gyúrtam" ...:D
Az összes amit leírtak neked baromság. ne vedd figyelembe, az , hogy nagyon keveset eszel, akkor csak némi víz és izom veszteséggel kell számolnod és akik ezt követik. fitness modell vagyok, szívesen segítek, ha írsz egy privát üzenetet. :)
Tudom, hogy mar erre késõn valaszolok. Régebben rengeteg diétat kipróbaltam, és soha semmi nem hasznalt. Rajöttem, hogy hiaba eszek ugyan annyit, vagy kevesebbet mint masok egyszerûen nem megy lejjebb semennyi felesleg. Aztan eldöntöttem, hogy napi kétszer futni fogok(reggel és este). Az elején még nagyon nem bírtam, és csak 1-2 km-t futottam. Fogytam 20 kilót fél év alatt. Azóta sem híztam vissza, heti 3-szor, 4-szer eljarok futni, de csak biztonsagképp, meg azért mert megszerettem. :) Futópadon unalmas, ha jó idõ van menj ki a szabadba. :)

172 cm és 58 kiló vagyok, sokat fogytam, 90 kilóról indultam. Jórészt diétával fogytam. Főleg a combom és a fenekem nagyon puha, zsíros. Hogy tudnék feszesebb lenni?

Vettem egy steppert, ha napi 30 percet taposom, lesz eredménye? Nem szeretnék izmos lenni, mert félek, hogy akkor vastagodna a combom, pedig így sem vékony. Inkább zsírt szeretnék égetni.

Legjobb válasz: Elhiszed, hogy nem könnyû izmot felszedni és megvastagodni? Keress rá pl. Péntek Enikõre, jó kis combi gyakorlatai is vannak, a feszességet azzal lehet elérni, plusz normális étkezéssel.

Elhiszed, hogy nem könnyû izmot felszedni és megvastagodni? Keress rá pl. Péntek Enikõre, jó kis combi gyakorlatai is vannak, a feszességet azzal lehet elérni, plusz normális étkezéssel.
A stepper nagyon jó, de azért ne vidd túlzásba! Ha zsírt akarsz égetni, akkor menj el futni vagy valamilyen komolyabb sportra.
Járj konditerembe! A legtöbb helyen vannak edzõk, tõlük tudsz tanácsot kérni, nagyon szivesen segítenek ingyen és bérmentve ;) Én nagyon sokat taposóztam, negatív guggolás és lábbal hátratolás.... Mostmár, hogy diétával ilyen csodás eredményt értél el, ideje lesz kis izomedzésre rámenni ;) Gratulálok a szép eredményhez, jó edzést kívánok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, kedvesek vagytok! Sajnos két pici gyerekem van, nem tudok tõlük eljárni sem edzõterembe, sem futni, ezért is vettem ezt a steppert. Remélem segít majd valamiben :-)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, az nem sajnos, hogy gyerekeim vannak, az a sajnos, hogy nem maradnak el senkivel :-)
Csinálj guggolásokat (zárt lábbal, terpeszben, ugrásokkal, egylábon, stb. van millió verzió a neten), kitöréseket (elõre, hátra, oldalra, szintén ugrálva, keresztbe, stb. erre is keress rá), olyan combod és feneked lesz tõlük hogy diót lehet majd rajta törni! :D Ha meg veszel egy 5-6 kilós súlyzót is azt is beépíted az edzésedbe akkor még hatékonyabb lesz.

172 cm-es magassághoz hány kg a megfelelő testsúly, amivel egy 15 éves lány jól néz ki?

Legjobb válasz: 55-60Kg én véleményem szerint. Barátnõm 173-5cm magas lehet, és 57 kiló. Bomba teste van.:D

55-60Kg én véleményem szerint. Barátnõm 173-5cm magas lehet, és 57 kiló. Bomba teste van.:D
A kérdező hozzászólása: Milyen magas vagy?
55-62 kg az ideális attól függ higyan oszlik el. 13 vagyok 61 kg leszeretnék fogyni 55-re szerintetek érdemes?
Elsõ válaszoló vagyok. Nemsoká tölti a 16. életévét.:D
60-65 (de megsúgom, hogy 70 kilós lányt is ismerek, akinek nagyon jó alakja van ezzel a magassággal :) attól függ, hogy oszlik el)
A kérdező hozzászólása: Elsõ, hány éves a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!:)
62 körül
Kb. 60 kg az ideális.
Elsõ vagyok, szerintem kicsit túloztam 172-3 körül van.
174 cm körül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!