Találatok a következő kifejezésre: 170 cm és (220 db)

Egy 170 cm-es 40 kg-os lány, vagy egy 170 m-es 80 kg-os lány testszene nektek jobban?

Legjobb válasz: Arany középút. A 40 kg-os anorexiás, a 80 kg-os még elmegy, de talán az egészséges a 170 cm magas, 60-68 kg.

Arany középút. A 40 kg-os anorexiás, a 80 kg-os még elmegy, de talán az egészséges a 170 cm magas, 60-68 kg.
Egyértelmûen egy 170cm/60kg jönne be nekem.
jaja, pont a köztes, azaz a NORMÁLIS! 170/60
A 170m es kicsit durva lenne xD szal inkább egy 170cm-es 40 kilós.
Itt pont az a kérdés, hogy melyik végletet választanád? Persze, hogy az arany középutat választaná 10bõl 9 ember, de itt most nem az a kérdés hány kilós legyen egy 170 cm magas lány.
Ezaz válaszoljatok rendesen!A kérdésre!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:00 vagyok. Ha csak ez a két véglet van, akkor inkább legyél 80kg-os, mint egy horpadt, beesett kis véznaság. De te tudod.

Kövérnek számítok, ha kb.165-170 cm-es és 57 kg-s vagyok? Vagy ez az ideális súly nekem? 13 éves vagyok, és fiú vagyok.

Legjobb válasz: dehogy!!! ehhez a magassághpz ugy gondolom és sztem ugy is van h ez az ideális súly....figy.én lány vagyok, durván 170 cm és 60kg.szted?dehogy vagy kövér!én se vagyok:)

dehogy!!! ehhez a magassághpz ugy gondolom és sztem ugy is van h ez az ideális súly....figy.én lány vagyok, durván 170 cm és 60kg.szted?dehogy vagy kövér!én se vagyok:)
nagyon kövér vagy!xd ne viccelj már!
mennyi zsír van rajtad? Ez alapján lehetsz kövér és lehetsz izmos is, nem lehet megmondani!
Dehogy vagy kövér!!! Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan....
Nem vagy kövér, sõt, még férne is rád egy kicsi, de ha sportolsz, akkor legalább izmos leszel, ami nem hátrány :-)

Véleményeket? 170 cm es 58 kg viszonylag vastag csontozattal es nagyonon sportos jelleggel, lanyok akik meg 170 cm-esek ti hany kilok vagytok?

Koszi ;)

Legjobb válasz: 169cm vagyok, 54kg, vékony csontozatú, nagyon sportos jelleggel. Széles a vállam lány létemre meg ilyenek.

169cm vagyok, 54kg, vékony csontozatú, nagyon sportos jelleggel. Széles a vállam lány létemre meg ilyenek.
Szerintem akik ilyen 170 centi 50 kilósak, nincsenek tisztában a nõies fogalmával... Aztán lehet nagyon nem nézni ki belõlük hogy ilyen keveset nyomnak nem tudom. De szerintem az már durván sovány kategória....
172 cm, 54-55 kg. Nem sportos, inkább nõiseg az alakom. (Hál istennek nem vagyok hízékony és homokóra alakom van.) De én pl. most fogyni szeretnék és sportosabb alakot. (Úgy értem izmosabb hasat és kisebb belsõ combot szeretnék.) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket es a kicsit dundi lanynak uzenek h fel a fejjel majd lefogysz ;)
169cm, 49 kg, vastagabb csontozattal, nõies, homokóra alakkal. :)
170 centi vagyok 62 kiló. Nõies normális átlagos testalkat. Most váltottam életmódot rendeztem az étkezésem és elkezdtem sportolni. Szeretnék izmosodni. :)
Én hájas vagyok! 160 cm és 75 kg. Fogytam 5 kilót eddig, a többi zsír lassacskán olvad lefele rólam. Cseppet sem vagyok büszke alakomra.
170 cm és 62 kiló, teljesen normális kinézettel, homokóra alkattal (megjegyzem BMI szerint ez a normális)
169 cm, 54 kg, nõies, vékony csontozattal
168 cm 55 kg- közepesen sportos
Nem kell grammokból, centiméterek alapján ítélni. :) Ugyanúgy lehet formás feneke, melle az 50kg-os 170cm-es lányoknak.:) 49kg, 169cm-es lány :)

Nők, lányok titeket egy 190 cm-es kimondottan férfias erős pasi jobban vonz szexuálisan mint pl. egy 170 cm-es átlagos pasi?

Legjobb válasz: elsõ ránézésre biztos, bár attól is függ, milyen a fellépése. van 2 ismerõsöm, egyik majd' 2 méter, és olyan hülye a tartása, mintha nem merné felvállalni a magasságát, vagy nem tudom; másik meg nincs 170 centi, viszont sok nõt levett már a lábáról egyéb erényei segítségével.

elsõ ránézésre biztos, bár attól is függ, milyen a fellépése. van 2 ismerõsöm, egyik majd' 2 méter, és olyan hülye a tartása, mintha nem merné felvállalni a magasságát, vagy nem tudom; másik meg nincs 170 centi, viszont sok nõt levett már a lábáról egyéb erényei segítségével.
Én nem vagyok csaj de pölö 190 vagyok, de nem jelent semmit a dolog a csajoknál sajnos. A magasság csak akkor gáz ha valaki 170 alatt van vagy 205 felett.
képet!! képet! lehet hogy közben meg mindkettõ bûn ronda
Nekem teljesen mindegy, ismerkedésnél még sose volt nálam kizáró ok egy srác magassága. Mondjuk csak 160cm vagyok..
Hát nekem mindenképpen az elõbbi, mivel nekem az fontos, hogy a pasi magasabb legyen nálam és én 175 cm vagyok :D
tok mindegy milyen magas, a lenyeg h nalam legyen magasabb. de van akinek meg ez sem szamit. de azert, h meg jobban megertsd: ul egy kany egy parkban, odamegy hozza egy fiu, eload valami nagyon bena, de aranyos dumat, beszelgetesbe kezdenek, es ha erdekesnek talaljak egymast kesobb talalkoznak. olvastal te ebben valahol magassagrol vagy barmi kulsosegrol? :) ha a lany okos es kedves es nem egy buta liba, akinek az izomagyak jonnek be, akkor nem a kulsodet fogja pontozni.
Egyetértek azzal, aki a kisugárzást írta!
Kikérem magamnak, nem mondtam, hogy a 190 cm mamlasz!
A kérdező hozzászólása: Navorski válasza De jót nevettem : D
kikérem magamnak a 190 cm nem mamlasz!
Engem igen:)
A kérdező hozzászólása: igen a kisugárzás....jó válasz!
A kérdező hozzászólása: nincs kép csak kérdezem, hogy izgatóbb a nõknek már a látvány is ha nagydarab a pasi...
Kisugárzás!! Ha az egyik egy mamlasz tutyimutyi, a másik meg magabiztos, értelmesnek tûnõ férfias, akkor az utóbbit választom. Ne legyetek már ennyire felszínesen vélekedõk!!
attól függ mennyi a pénzed szerinted az számít milyen magas vagy? meg mennyire erõs? szerinted a nõk buknak a nárcisztikus pasikra?

Leirnatok milyen nehezsegekkel, hatranyokkal kell szembeneznie egy 170 cm-es ferfinak, ha csajozni akar?

mondjuk legyen a ferfi 27 eves

Legjobb válasz: 170 cm az a farokmérete? Ha igen, akkor lesznek problémái...

170 cm az a farokmérete? Ha igen, akkor lesznek problémái...
hát alacsonyabb csajoknál próbálkozz. mondjuk egy 180as modell csajnak lehet nem jössz be, bár ki tudja.
A kérdező hozzászólása: magassagra gondoltam
Szia! Én nem tudom leírni neked, mivel én csak 165 centire nõttem meg. :) 24 vagyok, jelenlegi barátnõm 159-160 centi körül lehet. A hátrány az a kisebbségi komplexus, nekem is megvolt sokáig, nehéz volt leküzdeni. A másik, ha beleszerelmesedsz egy nálad magasabb csajba ( az én esetembe 15 centi + volt a lány javára ), az nagyon sok szomorúsággal tud eltölteni. Amúgy sokkal több hátrányod nincsen, esetleg ha magasabbnak akarsz tûnni vegyél fel kicsit magasabb talpú cipõt és állítsd fel a hajadat.
Mindössze annyival, hogy kevesebb az önbizalmad. Az is marhaság, hogy magasabb nõket nem érdekel a náluk alacsonyabb férfi. Téged zavarhat annyiban, hogy rosszul érezd magad emiatt, de csak mert azt hiszed, hogy neki nem tetszel a méreted miatt. Oda sem mész hozzá, nem szólítod le, aztán rágódsz azon hogy miért vagy alacsony. Eközben meg lehet a nõ is azon gondolkodik, hogy "te jó ég megint itt az a helyes srác, de magasabb vagyok nála, tuti hogy megijedne tõlem, vagy nem tetszene neki." Oda kel menni és be kell dobnod magad, mert ez máshogy nem derül ki. Ez is olyan tulajdonság, hogy valakinek tetszik valakinek nem. Sosem fogsz minden nõnek ugyan úgy tetszeni. Tojd le a magasságod, mert ez amúgy is olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni. A magabiztosság a leglényegesebb. Inkább próbáld kiemelni a többi értékedet, ami bármi lehet amire büszke tudsz lenni. PL humor, intelligencia, vagy akár az átlagon felüli méretû farkad. (utóbbi csak akkor opcionális ha minimum 20 centi :D ) Szóval tökmindegy mekkora vagy, legyen önbizalmad és kész.
Hát lehet lepontoztak de nekem nagyon bejött egy pasi humorra stílusra amíg ültünk m minden aztán randin rájóttem mikor wokat sétqltunk hogy úgy néz fel rám pedig nem is voltam magassarkuban. Aztan elment tõle a kedvem olyan nevetseges ek éreztem ahogy nyujtogatja a nyakat hogy ram nezzen kb 160 lehetett amúgy wztem a 170 amúgy nem pici.
Utolsó: magadat érezted "hülyének", vagy inkább õt sajnáltad? mert ha az utóbbi, azt teljesen felesleges, vagy ha tényleg zavar, akkor kérj a faszitól megnyugtatást, hogy õt zavarja-e. Ha õt nem zavarja, és téged sem, akkor szerintem egyszerûbb nem? :)
Hát nevetségesnek tartottam ahogy felnéz rám
Eddigi tapasztalataim szerint akkor õ 170 magas és 170 széles is...
Hát igen, az eléggé sok. De ha tetszik, akkor emiatt ne utasítsd vissza szerintem. Inkább biztasd hogy fogyjon le :)
"95 lánnyal ismerkedtem meg" ...hát az nem kevés! Ha viszont azt akartad írni, hogy: 95 kg-os, akkor ott -jelentõs- 35 kg-nyi túlsúly van. (Kérdés, hogy mennyire mondott igazat, mert lehet, hogy 120 kg a valóságban, csak egy "kissé" lefelé kerekített... Sajnos erre utal, hogy kamuzik a fotóval kapcsolatban is, hiszen a mai világban bárhol és bárki tud fotót csinálni! Röviden: kövér és hazudós a nõ! Nekem nem kellene!

15 évesen 170 cm-esen hány kg lenne az ideális?

lány vok

Legjobb válasz: Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod

Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod

Nem szabványméretű hintaágyra lehet kapni párnát, vagy mindenhol max 170 cm-es van?

Legjobb válasz: Sajnos a konkrét választ nem tudom, de mi pl. leszabattunk 6 cm vastag habszivacsot és az ikeában vett méteráruból (nagyon jó minõségû és vagány, szép mintákkal van) megvarrtam rá a csini huzatot, a végén egy nagy cippzárral, így le is tudom húzni és kimosni. A méteráru boltban vettem az oldalvarrásra olyan sodrott zsinórt (vagy mi a neve) is és szépen kézzel ráöltöttem. Igazán nem nagy ördöngõsség, az egész elkészült egy délután (1 nagy ülõpárna, 1 nagy háttámla, tetõhuzat, 2 díszpárnahuzat), a köv. szabad délutánomon pedig elkészítettem a kerti székekre is az ugyanolyan párnahuzatot ill. az asztalra egy terítõt is. Mindenki a csodájára jár, hogy milyen szép. :=) Ha te nem tudsz varrni, anyu, nagyi, barátnõ, stb. biztosan szívesen segít.

Sajnos a konkrét választ nem tudom, de mi pl. leszabattunk 6 cm vastag habszivacsot és az ikeában vett méteráruból (nagyon jó minõségû és vagány, szép mintákkal van) megvarrtam rá a csini huzatot, a végén egy nagy cippzárral, így le is tudom húzni és kimosni. A méteráru boltban vettem az oldalvarrásra olyan sodrott zsinórt (vagy mi a neve) is és szépen kézzel ráöltöttem. Igazán nem nagy ördöngõsség, az egész elkészült egy délután (1 nagy ülõpárna, 1 nagy háttámla, tetõhuzat, 2 díszpárnahuzat), a köv. szabad délutánomon pedig elkészítettem a kerti székekre is az ugyanolyan párnahuzatot ill. az asztalra egy terítõt is. Mindenki a csodájára jár, hogy milyen szép. :=) Ha te nem tudsz varrni, anyu, nagyi, barátnõ, stb. biztosan szívesen segít.
Intersparban a 2 méteresre való párna és "fedél" 8000 Ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)
Milyen fedél?

Manapság nagyon magasnak (túl magasnak) számít egy 170 cm-es lány/nő?

Legjobb válasz: Nem, én 169 cm vagyok és közép kategóriás :)

Nem, én 169 cm vagyok és közép kategóriás :)
Szerintem egyáltalán nem. Nagyon magas mondjuk 180 vagy fölötte.
Attól függ mennyi idõs.
Vannak magas pasik, azokhoz ekkora kell. Hozzám, - 173cm, - kicsit nagy, de ha minden másban kompatibilis lenne, akkor ez sem akadály.
Én is ennyi vagyok, ez átlagnál picit magasabb, pláne, ha szereted a magassarkú cipõket.
néha nagyon magasnak érzem magam (170 cm vagyok), de egy csomó lány van, aki magasabb nálam, szóval olyan közepes. de szerintem az alacsony lányok vannak többségben.
Nem.Teljesen átlagos.

Lányok, a 15 cm, 5 centi szélességgel az már örömet okoz? :D Leginkább az 170 cm, és akörüli magasságú, lányok véleménye érdekelne.

Legjobb válasz: Akkor legyél csak 20 centissel. Tessék. Mondom h van akinek semmi nem elég. Az én páromnak nem 20 centi és bizonyos pózokban így is fáj ha betolja teljesen. Ha a nõ nem telhetetlen akk tökéletes a 15 is h kielégítsd

Akkor legyél csak 20 centissel. Tessék. Mondom h van akinek semmi nem elég. Az én páromnak nem 20 centi és bizonyos pózokban így is fáj ha betolja teljesen. Ha a nõ nem telhetetlen akk tökéletes a 15 is h kielégítsd
A kérdező hozzászólása: Ne akard már megmagyarázni hogyha egy 2 méteres 120 kilós nõvel vagyok akkor ugyanolyan a 20 centi mintha egy 170 magas 60 kilós lánnyal lennék..
Nem fogod fel h a nõk sem mind ugyan úgy tágulnak???? Agyas. És igen te köpködsz. Ha a páromat bárki a szájára veszi akkor nem fogom magamat vissza fogni.
Itt nem én köpködök. Én csak tényeket közöltem. Amit fentebb írtam biológiai tény. lehet utálni, de akkor is az van. Amit afelett írtam, az is tény (a nem fáj részre értettem, még nõk milliárdjai támaszthatják alá, mert a 20 bizony még nem a legnagyobb, ami létezik). Ha neked nem tetszik, az a te bajod, és egyéni szociális problémád, de attól még tény marad.
Vagy neked jobban ki tud tágulni nekem meg nem. Ezt el se tudod képzelni, Csak köpködni tudsz??? Látszik mennyi eszed van. Azért beszéltem úgy mert kapásból a párom a szar. És nem szeretem ha valaki (pláne látatlanban) a szájára veszi.
Nem akadok fent a mocskos szádon, és a piti sértéseiden. Mindenki magából indul ki. Csak annyi, hogy a hüvely izgalom hatására tágul (a kerülete és a hossza is), szerintem ez mindent megmagyaráz. Ha neked fájdalmat okoz úgy a partnered, akkor vagy nem izgat fel eléggé, vagy nem kívánod eléggé, vagy béna. Ennyi.
Hát kúrvára nem csinálja bénán. Be ne meséld már h nincs olyan póz amiben nem fáj a 20 centi tövig. Am meg ha már így köpködünk látatlanba: Lehet h csak nekem nincs akkora pinám mint neked h még a partfist is benyeli egyben meg nincs szétb...
Vagy csak a párod csinálja bénán, ha fájdalmat okoz...
Ez a pénztárcád vastagsága? jah persze a lé jöhet :D má unalmas ... ma a 14 ilyen kérdést írtátok ki ... nem unjátok má???? rohadt unalmas
15 centivel nem állnék le veled:) "Nem számít nekik h 1 20 centist ha tövig felnyomnak az fáj csak legyen akkora." Próbáld ki, dehogy fáj :D
És szted mi is múlik a magasságon?
A kérdező hozzászólása: én 178 centi vagyok, a jelenlegi bartánõm 172, nem voltam vele együtt még, és nem tudom mennyire lehetek magabiztos, kérlek nézzétek így, ne arogáns oldalról.
Hamár pornónál tartunk, ugye azt le is kell filmezni. Tehát a kameraálláshoz, hogy látszódjon, hogy ott egy [email protected] mászkál ki-be, azért kell a 20+ méret. Ne a pornóból induljatok már ki...
Az megint másik dolog h vannak nõk (többnyire pornón nõnek fel) akiknek semmi nem elég. Nem számít nekik h 1 20 centist ha tövig felnyomnak az fáj csak legyen akkora. De ez sem a magasságtól függ
Neked biztos. Nekem a 8.5 cm-esem okoz örömet :D
Mert aki nincs 170 centi, az már nem lány, vagy mi van?
Tök mind1 mien magas, mert a hüvely magasságtól függetlenül 6-8cm-t nem haladja meg
Jaj te. Az akkor sem a magasságon múlik értsd már meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!