Találatok a következő kifejezésre: 170 cm és (204 db)

Egy 170 cm-es 40 kg-os lány, vagy egy 170 m-es 80 kg-os lány testszene nektek jobban?

Legjobb válasz: Arany középút. A 40 kg-os anorexiás, a 80 kg-os még elmegy, de talán az egészséges a 170 cm magas, 60-68 kg.

Arany középút. A 40 kg-os anorexiás, a 80 kg-os még elmegy, de talán az egészséges a 170 cm magas, 60-68 kg.
Egyértelmûen egy 170cm/60kg jönne be nekem.
jaja, pont a köztes, azaz a NORMÁLIS! 170/60
A 170m es kicsit durva lenne xD szal inkább egy 170cm-es 40 kilós.
Itt pont az a kérdés, hogy melyik végletet választanád? Persze, hogy az arany középutat választaná 10bõl 9 ember, de itt most nem az a kérdés hány kilós legyen egy 170 cm magas lány.
Ezaz válaszoljatok rendesen!A kérdésre!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:00 vagyok. Ha csak ez a két véglet van, akkor inkább legyél 80kg-os, mint egy horpadt, beesett kis véznaság. De te tudod.

Kövérnek számítok, ha kb.165-170 cm-es és 57 kg-s vagyok? Vagy ez az ideális súly nekem? 13 éves vagyok, és fiú vagyok.

Legjobb válasz: dehogy!!! ehhez a magassághpz ugy gondolom és sztem ugy is van h ez az ideális súly....figy.én lány vagyok, durván 170 cm és 60kg.szted?dehogy vagy kövér!én se vagyok:)

dehogy!!! ehhez a magassághpz ugy gondolom és sztem ugy is van h ez az ideális súly....figy.én lány vagyok, durván 170 cm és 60kg.szted?dehogy vagy kövér!én se vagyok:)
nagyon kövér vagy!xd ne viccelj már!
mennyi zsír van rajtad? Ez alapján lehetsz kövér és lehetsz izmos is, nem lehet megmondani!
Dehogy vagy kövér!!! Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan....
Nem vagy kövér, sõt, még férne is rád egy kicsi, de ha sportolsz, akkor legalább izmos leszel, ami nem hátrány :-)

Véleményeket? 170 cm es 58 kg viszonylag vastag csontozattal es nagyonon sportos jelleggel, lanyok akik meg 170 cm-esek ti hany kilok vagytok?

Koszi ;)

Legjobb válasz: 169cm vagyok, 54kg, vékony csontozatú, nagyon sportos jelleggel. Széles a vállam lány létemre meg ilyenek.

169cm vagyok, 54kg, vékony csontozatú, nagyon sportos jelleggel. Széles a vállam lány létemre meg ilyenek.
Szerintem akik ilyen 170 centi 50 kilósak, nincsenek tisztában a nõies fogalmával... Aztán lehet nagyon nem nézni ki belõlük hogy ilyen keveset nyomnak nem tudom. De szerintem az már durván sovány kategória....
172 cm, 54-55 kg. Nem sportos, inkább nõiseg az alakom. (Hál istennek nem vagyok hízékony és homokóra alakom van.) De én pl. most fogyni szeretnék és sportosabb alakot. (Úgy értem izmosabb hasat és kisebb belsõ combot szeretnék.) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket es a kicsit dundi lanynak uzenek h fel a fejjel majd lefogysz ;)
169cm, 49 kg, vastagabb csontozattal, nõies, homokóra alakkal. :)
170 centi vagyok 62 kiló. Nõies normális átlagos testalkat. Most váltottam életmódot rendeztem az étkezésem és elkezdtem sportolni. Szeretnék izmosodni. :)
Én hájas vagyok! 160 cm és 75 kg. Fogytam 5 kilót eddig, a többi zsír lassacskán olvad lefele rólam. Cseppet sem vagyok büszke alakomra.
170 cm és 62 kiló, teljesen normális kinézettel, homokóra alkattal (megjegyzem BMI szerint ez a normális)
169 cm, 54 kg, nõies, vékony csontozattal
168 cm 55 kg- közepesen sportos
Nem kell grammokból, centiméterek alapján ítélni. :) Ugyanúgy lehet formás feneke, melle az 50kg-os 170cm-es lányoknak.:) 49kg, 169cm-es lány :)

Nők, lányok titeket egy 190 cm-es kimondottan férfias erős pasi jobban vonz szexuálisan mint pl. egy 170 cm-es átlagos pasi?

Legjobb válasz: elsõ ránézésre biztos, bár attól is függ, milyen a fellépése. van 2 ismerõsöm, egyik majd' 2 méter, és olyan hülye a tartása, mintha nem merné felvállalni a magasságát, vagy nem tudom; másik meg nincs 170 centi, viszont sok nõt levett már a lábáról egyéb erényei segítségével.

elsõ ránézésre biztos, bár attól is függ, milyen a fellépése. van 2 ismerõsöm, egyik majd' 2 méter, és olyan hülye a tartása, mintha nem merné felvállalni a magasságát, vagy nem tudom; másik meg nincs 170 centi, viszont sok nõt levett már a lábáról egyéb erényei segítségével.
Én nem vagyok csaj de pölö 190 vagyok, de nem jelent semmit a dolog a csajoknál sajnos. A magasság csak akkor gáz ha valaki 170 alatt van vagy 205 felett.
képet!! képet! lehet hogy közben meg mindkettõ bûn ronda
Nekem teljesen mindegy, ismerkedésnél még sose volt nálam kizáró ok egy srác magassága. Mondjuk csak 160cm vagyok..
Hát nekem mindenképpen az elõbbi, mivel nekem az fontos, hogy a pasi magasabb legyen nálam és én 175 cm vagyok :D
tok mindegy milyen magas, a lenyeg h nalam legyen magasabb. de van akinek meg ez sem szamit. de azert, h meg jobban megertsd: ul egy kany egy parkban, odamegy hozza egy fiu, eload valami nagyon bena, de aranyos dumat, beszelgetesbe kezdenek, es ha erdekesnek talaljak egymast kesobb talalkoznak. olvastal te ebben valahol magassagrol vagy barmi kulsosegrol? :) ha a lany okos es kedves es nem egy buta liba, akinek az izomagyak jonnek be, akkor nem a kulsodet fogja pontozni.
Egyetértek azzal, aki a kisugárzást írta!
Kikérem magamnak, nem mondtam, hogy a 190 cm mamlasz!
A kérdező hozzászólása: Navorski válasza De jót nevettem : D
kikérem magamnak a 190 cm nem mamlasz!
Engem igen:)
A kérdező hozzászólása: igen a kisugárzás....jó válasz!
A kérdező hozzászólása: nincs kép csak kérdezem, hogy izgatóbb a nõknek már a látvány is ha nagydarab a pasi...
Kisugárzás!! Ha az egyik egy mamlasz tutyimutyi, a másik meg magabiztos, értelmesnek tûnõ férfias, akkor az utóbbit választom. Ne legyetek már ennyire felszínesen vélekedõk!!
attól függ mennyi a pénzed szerinted az számít milyen magas vagy? meg mennyire erõs? szerinted a nõk buknak a nárcisztikus pasikra?

15 évesen 170 cm-esen hány kg lenne az ideális?

lány vok

Legjobb válasz: Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod

Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod

Nem szabványméretű hintaágyra lehet kapni párnát, vagy mindenhol max 170 cm-es van?

Legjobb válasz: Sajnos a konkrét választ nem tudom, de mi pl. leszabattunk 6 cm vastag habszivacsot és az ikeában vett méteráruból (nagyon jó minõségû és vagány, szép mintákkal van) megvarrtam rá a csini huzatot, a végén egy nagy cippzárral, így le is tudom húzni és kimosni. A méteráru boltban vettem az oldalvarrásra olyan sodrott zsinórt (vagy mi a neve) is és szépen kézzel ráöltöttem. Igazán nem nagy ördöngõsség, az egész elkészült egy délután (1 nagy ülõpárna, 1 nagy háttámla, tetõhuzat, 2 díszpárnahuzat), a köv. szabad délutánomon pedig elkészítettem a kerti székekre is az ugyanolyan párnahuzatot ill. az asztalra egy terítõt is. Mindenki a csodájára jár, hogy milyen szép. :=) Ha te nem tudsz varrni, anyu, nagyi, barátnõ, stb. biztosan szívesen segít.

Sajnos a konkrét választ nem tudom, de mi pl. leszabattunk 6 cm vastag habszivacsot és az ikeában vett méteráruból (nagyon jó minõségû és vagány, szép mintákkal van) megvarrtam rá a csini huzatot, a végén egy nagy cippzárral, így le is tudom húzni és kimosni. A méteráru boltban vettem az oldalvarrásra olyan sodrott zsinórt (vagy mi a neve) is és szépen kézzel ráöltöttem. Igazán nem nagy ördöngõsség, az egész elkészült egy délután (1 nagy ülõpárna, 1 nagy háttámla, tetõhuzat, 2 díszpárnahuzat), a köv. szabad délutánomon pedig elkészítettem a kerti székekre is az ugyanolyan párnahuzatot ill. az asztalra egy terítõt is. Mindenki a csodájára jár, hogy milyen szép. :=) Ha te nem tudsz varrni, anyu, nagyi, barátnõ, stb. biztosan szívesen segít.
Intersparban a 2 méteresre való párna és "fedél" 8000 Ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)
Milyen fedél?

Manapság nagyon magasnak (túl magasnak) számít egy 170 cm-es lány/nő?

Legjobb válasz: Nem, én 169 cm vagyok és közép kategóriás :)

Nem, én 169 cm vagyok és közép kategóriás :)
Szerintem egyáltalán nem. Nagyon magas mondjuk 180 vagy fölötte.
Attól függ mennyi idõs.
Vannak magas pasik, azokhoz ekkora kell. Hozzám, - 173cm, - kicsit nagy, de ha minden másban kompatibilis lenne, akkor ez sem akadály.
Én is ennyi vagyok, ez átlagnál picit magasabb, pláne, ha szereted a magassarkú cipõket.
néha nagyon magasnak érzem magam (170 cm vagyok), de egy csomó lány van, aki magasabb nálam, szóval olyan közepes. de szerintem az alacsony lányok vannak többségben.
Nem.Teljesen átlagos.

Lányok, a 15 cm, 5 centi szélességgel az már örömet okoz? :D Leginkább az 170 cm, és akörüli magasságú, lányok véleménye érdekelne.

Legjobb válasz: Akkor legyél csak 20 centissel. Tessék. Mondom h van akinek semmi nem elég. Az én páromnak nem 20 centi és bizonyos pózokban így is fáj ha betolja teljesen. Ha a nõ nem telhetetlen akk tökéletes a 15 is h kielégítsd

Akkor legyél csak 20 centissel. Tessék. Mondom h van akinek semmi nem elég. Az én páromnak nem 20 centi és bizonyos pózokban így is fáj ha betolja teljesen. Ha a nõ nem telhetetlen akk tökéletes a 15 is h kielégítsd
A kérdező hozzászólása: Ne akard már megmagyarázni hogyha egy 2 méteres 120 kilós nõvel vagyok akkor ugyanolyan a 20 centi mintha egy 170 magas 60 kilós lánnyal lennék..
Nem fogod fel h a nõk sem mind ugyan úgy tágulnak???? Agyas. És igen te köpködsz. Ha a páromat bárki a szájára veszi akkor nem fogom magamat vissza fogni.
Itt nem én köpködök. Én csak tényeket közöltem. Amit fentebb írtam biológiai tény. lehet utálni, de akkor is az van. Amit afelett írtam, az is tény (a nem fáj részre értettem, még nõk milliárdjai támaszthatják alá, mert a 20 bizony még nem a legnagyobb, ami létezik). Ha neked nem tetszik, az a te bajod, és egyéni szociális problémád, de attól még tény marad.
Vagy neked jobban ki tud tágulni nekem meg nem. Ezt el se tudod képzelni, Csak köpködni tudsz??? Látszik mennyi eszed van. Azért beszéltem úgy mert kapásból a párom a szar. És nem szeretem ha valaki (pláne látatlanban) a szájára veszi.
Nem akadok fent a mocskos szádon, és a piti sértéseiden. Mindenki magából indul ki. Csak annyi, hogy a hüvely izgalom hatására tágul (a kerülete és a hossza is), szerintem ez mindent megmagyaráz. Ha neked fájdalmat okoz úgy a partnered, akkor vagy nem izgat fel eléggé, vagy nem kívánod eléggé, vagy béna. Ennyi.
Hát kúrvára nem csinálja bénán. Be ne meséld már h nincs olyan póz amiben nem fáj a 20 centi tövig. Am meg ha már így köpködünk látatlanba: Lehet h csak nekem nincs akkora pinám mint neked h még a partfist is benyeli egyben meg nincs szétb...
Vagy csak a párod csinálja bénán, ha fájdalmat okoz...
Ez a pénztárcád vastagsága? jah persze a lé jöhet :D má unalmas ... ma a 14 ilyen kérdést írtátok ki ... nem unjátok má???? rohadt unalmas
15 centivel nem állnék le veled:) "Nem számít nekik h 1 20 centist ha tövig felnyomnak az fáj csak legyen akkora." Próbáld ki, dehogy fáj :D
És szted mi is múlik a magasságon?
A kérdező hozzászólása: én 178 centi vagyok, a jelenlegi bartánõm 172, nem voltam vele együtt még, és nem tudom mennyire lehetek magabiztos, kérlek nézzétek így, ne arogáns oldalról.
Hamár pornónál tartunk, ugye azt le is kell filmezni. Tehát a kameraálláshoz, hogy látszódjon, hogy ott egy [email protected] mászkál ki-be, azért kell a 20+ méret. Ne a pornóból induljatok már ki...
Az megint másik dolog h vannak nõk (többnyire pornón nõnek fel) akiknek semmi nem elég. Nem számít nekik h 1 20 centist ha tövig felnyomnak az fáj csak legyen akkora. De ez sem a magasságtól függ
Neked biztos. Nekem a 8.5 cm-esem okoz örömet :D
Mert aki nincs 170 centi, az már nem lány, vagy mi van?
Tök mind1 mien magas, mert a hüvely magasságtól függetlenül 6-8cm-t nem haladja meg
Jaj te. Az akkor sem a magasságon múlik értsd már meg

Egy 170 cm-es kezdő fúnak jó egy 180 cm- síléc?

Legjobb válasz: múltkor volt egy ehhez hasonló kérdés és azt írták hogy nem jó,még a saját magasságoddal megegyezõ sem a legjobb kezdésnek.

múltkor volt egy ehhez hasonló kérdés és azt írták hogy nem jó, még a saját magasságoddal megegyezõ sem a legjobb kezdésnek.
Nem.Az még 1 profinak is nagy lenne.Kezdésnek olyan 150-155 cm-es léc a jó.Az állad és a szegycsontod közé kell érnie.
Ennek a videósorozatnak az alábbi elsô részét nézd meg, ebbôl mindent megtanulhatsz elméletben aztán irány a hegy: http://www.sitv.hu/videok/155_carving_oktatofilm_sieloknek_1..
Ja persze azért a további részeket is nézd meg, csak a lécre vonatkozó szabályok ebben vannak! :)
Egyet értek.A 150-155 centis a megfelelõ.Nagyobb léc= nehezebb fordulás.Kezdõnél természetesen a léc keménysége és szélessége sem elhanyagolható.Keménység alapján kezdõknek a puhább lécet ajánlom, de ezt már biztosan más is mondta.:)

170 cm-es 52 kg-val nem ciki egy 10 cm-es magassarkú? Ti felvennétek?

Legjobb válasz: miért gáz? csinos, vékony nõ, magassarkúban. bár nem látom, de leírva jól hangzik.

Szia!Egyáltalán nem ciki!Az egyik barátnõm 180 centi magas, õ sosem hord magassarkút, viszont kis sarkú csizmát és divatcipõket annál inkább.Egy 170 centis nõ simán hordhat 10 centis magassarkút.
miért gáz? csinos, vékony nõ, magassarkúban. bár nem látom, de leírva jól hangzik.
Én 163cm vagyok és mindig magassarkúban járok, szerintem az a nõies.
hát alkalmakkor felvenném meg buliba is de hétköznapokon nem rohangálnék benne :)
Elõzõ vagyok. Még annyit, hogy: nem bántásból, de szedjél fel pár kg-t magadra!!
Akkor jó:)
Szerintem gáz..én eleve nem vennék fel semmilyen magassarkút, pedig én 155 cm vagyok és 48 kg. Szerintem ne vegyél fel magassarkút, ha már úgyis magasra nõttél és nem is áll jól. Pasik amúgyis megijednek a nagyon magas nõktõl.
A kérdező hozzászólása: Van kollaganõm és õ szokott magassarkúban flangálni télen-nyáron. Eléggé megoszlanak a vélemények, gondoltam, megkérdezem itt is.
Ha nem magadról van szó, akkor minek kérdezel ennyire konkrétan?
A kérdező hozzászólása: Megjegyzem nem magamról van szó, hanemm úgy általában:)
Ha a pasim legalább 185 magas, akkor mindenképpen. Ha alacsonyabb, akkor nem.
én nemvenném fel.
175 cm vagyok, 55 kg és 10 cm-es magassarkúkat hordok elég sûrûn. Szerintem nagyon csinos, bár tényleg az a kérdés, hogy nézel ki a többi ember közt, azaz a közvetlenül veled levõkkel. Mondjuk ha a párommal vagyok, aki éppencsak akkora mint én, akkor természetesen lapos cipõ vagy törpetûsarok.
Én felvenném :) 173 cm-s vagyok és 7 centis a kedvenc magassarkúm (szóval igazából pont annyit dob mint a te 170 centidhez a 10) és hordom sokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!