Találatok a következő kifejezésre: 17. hetet be ma, (3 db)

Ha ma lepek be a 16. hetbe, akor most a 16. vagy a 17. hetbe megyek? Vagy a 16+1 az mar 17. hetnek szamit?

Legjobb válasz: A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.

A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.
Ha 16 hetes és 1 napos vagy, az azt jelenti, hogy betöltötted a 16. hetedet és a 17. be léptél. Tehát a 17. hétben vagy. Itt akár ki is kalkulálhatod: http://www.babaszoba.hu/topics/9month

17. hetet töltöttem be ma, és nem tudom, hogy megmozdult e, vagy sem. Észre fogom én venni vagy már megmozdult és nem vettem észre?

Legjobb válasz: Érezhetsz kis bugyogás szerût, az már lehet a baba. Én a 19-20. héten éreztem elõször tutira. Biztos, hogy észre fogod venni :o)

Érezhetsz kis bugyogás szerût, az már lehet a baba. Én a 19-20. héten éreztem elõször tutira. Biztos, hogy észre fogod venni :o)
Észre fogod venni, olyan mintha egy kis buborék lenne a hasadban, késõbb pedig egyre határozottabb a mozgása.
Szerintem ez mindenkinél más érzés...a beírások miatt én is vártam a buborékokat éa nem jöttek..én a 13hétben éreztem olyan gyomor morgás szerût de itt ott, a barátnõm mondta neki is ilyen volt a legelején és ez már a baba volt ..aztán egy pár alakalom után ez abban maradt, majd a 17hét körül érzetem ..ill..már elõtte is csak ekkor mertem azt mondani, hogy ez már tuti a babónk, az olyan volt mintha belûlrõl megynomna valaki..mint mikor megnyomod a bõrõd csak ezt belûlrõl éreztem..olyan kis kopogás szerû, most viszont már tompább az érzet és már kezdem kívülrõl is érezni a kicsit.Sokkal terjedelmesebb a nyomás és nagyon jó érzet.Olyan simogató.Gratula a picihez egy 21hetes kismama..amúgy az elsõ babánál azt mondják késõbb érzi meg az ember.:)
Lehet nem érzel majd bubikat, neke is 2x volt, és nagyon figyeltem pont, este volt, de ha napközben lenne, nem hiszem hogy észre vennéd, inkább amikor elõször megbökdös, hidd el azt észre veszed:-)Ne aggódj, eljön az ideje.Mozog most is, csak pici, és annyira finom a mozgása, de hamarosan eljön a Te idõd. 19 hetes kismama rúgdosó pocaklakóval

Ma töltöttem be a 17. hetet és alig látszik a pocim, pedig vékony vagyok nagyon; szerintetek ez normális?

A pici puffadás szerű has elég hamar megvolt, de nem igazán nőtt :(

Legjobb válasz: Persze, hogy az, mindenki más. Picit ha erõsebb a hasizmod, akkor elég sokáig megtartja a méhed. :) 32 hetes kismama

Persze, hogy az, mindenki más. Picit ha erõsebb a hasizmod, akkor elég sokáig megtartja a méhed. :) 32 hetes kismama
Szia! Én 155cm vagyok és 45kg sem voltam, amikor terhes lettem a magylányommal. 20-ik hétig nem látszott semmi. Utána viszont hirtelen nagyot nõtt a pocim. :-)
Persze, normalis. En is igen vekony vagyok, de rajtam meg a masodik gyerekkel is alig latszott valami a 25. hetig. En mondjuk izmos vagyok, sportolok rendszeresen, a doki is mondta, hogy eros a hasizmom es tart rendesen. Nah nem is kellett izgulnom a kotenyhas miatt egy percig sem, vegig kicsi pocakom volt, benne 3-4 kg kozotti babakkal a vegere. :)
162 cm 55 kg-val 5 hónaposan csak a szakértõ szemek látták.
nekem 23 hetes ekkora http://noob.hu/2012/03/22/Poci.jpg és mindenki azt mondja hogy kicsi, meg nem is látszik -.- ne aggódj :) most engem is megnyugtattak hogy tök normális mert egyénfüggö
A kérdező hozzászólása: Kedves 33 hetes Kismama :) Nagyon köszönöm a választ; megnyugodtam, akkor majd most fog nõni csak igazán és hirtelen :) Nagyon tetszett a képed, és gratulálok a babához. Már nincs sok idõd hátra, nemsokára babázhatsz :) Könnyû szülést ;)
17 hetesen nekem is ilyen volt, és 11 héttel késõbb pedig már ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/120302/IMG_0167_www.kepfeltoltes.. Most meg még hatszor ekkora (érzetre mindenképp!):) )) Nagyon szép poci, és hatalmas lesz, ne aggódj, alig tudsz majd kikelni az ágyból! :) ) Ha meg nem lesz hatalmas, akkor örülj, hogy majd ki tudsz kelni az ágyból! :) Sok boldogságot! 33 hetes km
Szerintem szépen látszik már. :) Vagyis egy ismeretlennek még nem tûnik fel, de aki ismer, azért látja. Nekem is ilyesmi volt ennyi idõsen, (43kg-osan kezdtem a terhességet), és sokáig vagy a 20-as hetek elejéig csak jóllakottnak néztem ki. :)
olyan aranyos a kis pocakotok:) gratula
nekem 20 .hetesen volt ekkora pocim(és második babó): http://kepfeltoltes.hu/view/120305/SAM_2668_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a többi választ is :) Megnyugodtam. Persze, hogy mutatok képet; a barna felsõs az 13 hetes, a többi mai (17+1). http://kepfeltoltes.hu/view/120319/13_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_1_www.kepfeltoltes.hu_.. http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_2_www.kepfeltoltes.hu_.. http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_3_www.kepfeltoltes.hu_..
Én is 44kg-mal kezdtem. 16.héten azt mondták, hogy olyan vagyok, mint egy jóllakott óvodás. Az orvosom a 32.héten mondta azt, hogy "Most már úgy néz ki, mint egy terhes asszony" :)
Nyugi, nõni fog. Én most a harmadikat várom és a 17-ik héten szólt meg épp egy "kedves" rokon, hogy alig látszik a hasam. Én is úgy láttam, hogy kisebb, mint volt az elõzõ kettõvel, de nem érdekelt.. Most kezdtem a 20-ik hetet, most viszont akkora, hogy majd kipukkadok. Hihetetlen nagyot nõtt majd 3 hét alatt. Neked is hamarosan nõni fog, csak pici türelem!!!
mutatsz fotot a pocidról:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a megnyugtató válaszokat :) Én is 45 kilóval kezdtem, már híztam 2t, de szinte nem is látszik...akkor türelmesen várom, hogy növögessen a kismanó :) köszi, szép délutánt
Szintén 17 hetes kismama vagyok és megnyugodhatsz, de az enyém még a tiédnél is kisebb:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!