Találatok a következő kifejezésre: 17. hetet be (6 db)

Ha ma lepek be a 16. hetbe, akor most a 16. vagy a 17. hetbe megyek? Vagy a 16+1 az mar 17. hetnek szamit?

Legjobb válasz: A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.

A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.
Ha 16 hetes és 1 napos vagy, az azt jelenti, hogy betöltötted a 16. hetedet és a 17. be léptél. Tehát a 17. hétben vagy. Itt akár ki is kalkulálhatod: http://www.babaszoba.hu/topics/9month

17. hetet töltöttem be ma, és nem tudom, hogy megmozdult e, vagy sem. Észre fogom én venni vagy már megmozdult és nem vettem észre?

Legjobb válasz: Érezhetsz kis bugyogás szerût, az már lehet a baba. Én a 19-20. héten éreztem elõször tutira. Biztos, hogy észre fogod venni :o)

Érezhetsz kis bugyogás szerût, az már lehet a baba. Én a 19-20. héten éreztem elõször tutira. Biztos, hogy észre fogod venni :o)
Észre fogod venni, olyan mintha egy kis buborék lenne a hasadban, késõbb pedig egyre határozottabb a mozgása.
Szerintem ez mindenkinél más érzés...a beírások miatt én is vártam a buborékokat éa nem jöttek..én a 13hétben éreztem olyan gyomor morgás szerût de itt ott, a barátnõm mondta neki is ilyen volt a legelején és ez már a baba volt ..aztán egy pár alakalom után ez abban maradt, majd a 17hét körül érzetem ..ill..már elõtte is csak ekkor mertem azt mondani, hogy ez már tuti a babónk, az olyan volt mintha belûlrõl megynomna valaki..mint mikor megnyomod a bõrõd csak ezt belûlrõl éreztem..olyan kis kopogás szerû, most viszont már tompább az érzet és már kezdem kívülrõl is érezni a kicsit.Sokkal terjedelmesebb a nyomás és nagyon jó érzet.Olyan simogató.Gratula a picihez egy 21hetes kismama..amúgy az elsõ babánál azt mondják késõbb érzi meg az ember.:)
Lehet nem érzel majd bubikat, neke is 2x volt, és nagyon figyeltem pont, este volt, de ha napközben lenne, nem hiszem hogy észre vennéd, inkább amikor elõször megbökdös, hidd el azt észre veszed:-)Ne aggódj, eljön az ideje.Mozog most is, csak pici, és annyira finom a mozgása, de hamarosan eljön a Te idõd. 19 hetes kismama rúgdosó pocaklakóval

Ma töltöttem be a 17. hetet és alig látszik a pocim, pedig vékony vagyok nagyon; szerintetek ez normális?

A pici puffadás szerű has elég hamar megvolt, de nem igazán nőtt :(

Legjobb válasz: Persze, hogy az, mindenki más. Picit ha erõsebb a hasizmod, akkor elég sokáig megtartja a méhed. :) 32 hetes kismama

Persze, hogy az, mindenki más. Picit ha erõsebb a hasizmod, akkor elég sokáig megtartja a méhed. :) 32 hetes kismama
Szia! Én 155cm vagyok és 45kg sem voltam, amikor terhes lettem a magylányommal. 20-ik hétig nem látszott semmi. Utána viszont hirtelen nagyot nõtt a pocim. :-)
Persze, normalis. En is igen vekony vagyok, de rajtam meg a masodik gyerekkel is alig latszott valami a 25. hetig. En mondjuk izmos vagyok, sportolok rendszeresen, a doki is mondta, hogy eros a hasizmom es tart rendesen. Nah nem is kellett izgulnom a kotenyhas miatt egy percig sem, vegig kicsi pocakom volt, benne 3-4 kg kozotti babakkal a vegere. :)
162 cm 55 kg-val 5 hónaposan csak a szakértõ szemek látták.
nekem 23 hetes ekkora http://noob.hu/2012/03/22/Poci.jpg és mindenki azt mondja hogy kicsi, meg nem is látszik -.- ne aggódj :) most engem is megnyugtattak hogy tök normális mert egyénfüggö
A kérdező hozzászólása: Kedves 33 hetes Kismama :) Nagyon köszönöm a választ; megnyugodtam, akkor majd most fog nõni csak igazán és hirtelen :) Nagyon tetszett a képed, és gratulálok a babához. Már nincs sok idõd hátra, nemsokára babázhatsz :) Könnyû szülést ;)
17 hetesen nekem is ilyen volt, és 11 héttel késõbb pedig már ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/120302/IMG_0167_www.kepfeltoltes.. Most meg még hatszor ekkora (érzetre mindenképp!):) )) Nagyon szép poci, és hatalmas lesz, ne aggódj, alig tudsz majd kikelni az ágyból! :) ) Ha meg nem lesz hatalmas, akkor örülj, hogy majd ki tudsz kelni az ágyból! :) Sok boldogságot! 33 hetes km
Szerintem szépen látszik már. :) Vagyis egy ismeretlennek még nem tûnik fel, de aki ismer, azért látja. Nekem is ilyesmi volt ennyi idõsen, (43kg-osan kezdtem a terhességet), és sokáig vagy a 20-as hetek elejéig csak jóllakottnak néztem ki. :)
olyan aranyos a kis pocakotok:) gratula
nekem 20 .hetesen volt ekkora pocim(és második babó): http://kepfeltoltes.hu/view/120305/SAM_2668_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a többi választ is :) Megnyugodtam. Persze, hogy mutatok képet; a barna felsõs az 13 hetes, a többi mai (17+1). http://kepfeltoltes.hu/view/120319/13_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_1_www.kepfeltoltes.hu_.. http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_2_www.kepfeltoltes.hu_.. http://kepfeltoltes.hu/view/120319/17_3_www.kepfeltoltes.hu_..
Én is 44kg-mal kezdtem. 16.héten azt mondták, hogy olyan vagyok, mint egy jóllakott óvodás. Az orvosom a 32.héten mondta azt, hogy "Most már úgy néz ki, mint egy terhes asszony" :)
Nyugi, nõni fog. Én most a harmadikat várom és a 17-ik héten szólt meg épp egy "kedves" rokon, hogy alig látszik a hasam. Én is úgy láttam, hogy kisebb, mint volt az elõzõ kettõvel, de nem érdekelt.. Most kezdtem a 20-ik hetet, most viszont akkora, hogy majd kipukkadok. Hihetetlen nagyot nõtt majd 3 hét alatt. Neked is hamarosan nõni fog, csak pici türelem!!!
mutatsz fotot a pocidról:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a megnyugtató válaszokat :) Én is 45 kilóval kezdtem, már híztam 2t, de szinte nem is látszik...akkor türelmesen várom, hogy növögessen a kismanó :) köszi, szép délutánt
Szintén 17 hetes kismama vagyok és megnyugodhatsz, de az enyém még a tiédnél is kisebb:)

Holnap töltöm be a 17. hetet. Más is ennyire szenvedett?

Mostanában akármit is eszek (és egyszerre nem is sokat), délutánra már úgy megfájdul a gyomrom, hogy nem bírok kiegyenesedni. Kész gyötrelem. Na meg ha reggel nem tudok nagy wc-zni akkor azért fáj a hasam. Ha tudok, akkor is fáj. Olyan érzés, mintha valaki belenyúlna ilyenkor a hasamba és "átrendezné" a dolgokat. Mindenki azt mondja, hogy ahogy n? a méh, helyezkednek a belek és a gyomor. De normális az, hogy ennyire fáj? Más esetleg van így?

Legjobb válasz: Nem az "átrendezés" fáj, hanem szerintem az emésztéseddel, gyomroddal nincs rendben valami. Vagy esetleg epe (erre utalhatna a "nem tudok kiegyenesedni"). Menj el a dokidhoz és kérj egy kivizsgálást. Az epét, vesét, hasnyálmirigyet ultrahanggal meg tudják nézni, az nem árt a babának.

Nem az "átrendezés" fáj, hanem szerintem az emésztéseddel, gyomroddal nincs rendben valami. Vagy esetleg epe (erre utalhatna a "nem tudok kiegyenesedni"). Menj el a dokidhoz és kérj egy kivizsgálást. Az epét, vesét, hasnyálmirigyet ultrahanggal meg tudják nézni, az nem árt a babának.
én is az elsõ válaszolóval értek egyet. lehet fekély is, túl sok savtermelés. mindenképpen mond el a háziorvosnak vagy a nõgyógyásznak és vizsgáltasd ki magad, nem lenne szabad ennyire fájnia. Sõt, fájnia sem kéne egyáltalán.

Ki mennyit hizott terhessege alatt? Van aki most lep be a 17. hetbe? Nagy a dilemmam, nem eszek tobbet mint azelott, kivanos sem vagyok, sokat iszom, gyumolcsot is eleget eszem, megis hiztam mar 7 kilot! Mi lesz meg az 5 honap alatt!

Legjobb válasz: Én 27 hetes km vagyok és én is 7kilót híztam eddig,erre a védõnõ és az orvos is szigorúan rám parancsolt,hogy vigyázzak az evéssel.

Én 27 hetes km vagyok és én is 7kilót híztam eddig, erre a védõnõ és az orvos is szigorúan rám parancsolt, hogy vigyázzak az evéssel.
Akkor meg próbálj egy picit vigyázni mert vérnyomásproblémáid és császár lehet a vége.
Én is most leszek 20 hetes, és eddig 1- 1 és fél kg-ot hiztam, igaz nekem nagyon ügyelnem kell, mert 100 kiló fölött kezdtem a terhességem. :) Boldog Babavárást!
En a 22.hetig pontosan 4kg-ot hiztam. Ez volt egy hete, azota nem lettem merve, nincs otthon merleg.
Szia, én 23 hetes vagyok és sajnos én sokat híztam eddig: 11kg-ot. Mivel soha nem voltam sovány 70kg/175cm-el kezdtem a várandósságot. Rettentõen odafigyelek mit eszem néha már mániásan...a doki szerint minden rendben és a védõnõ sem szólt még...de engem nagyon zavar! Tornázom szinte naponta, semmi süti, csoki, édesség vagy vacsi és még is... azt hiszem én az elsõ trimeszterben nagyon belehúztam a hízásba ( talán a hormonok miatt) mert akkor jött fel ebbõl a 11kg-ból 8kg.
Szia!Én most 18hetes vagyok és eddig két kilót hiztam:) Ha baj lenne hogy ennyit hiztál bizti szólt volna az orvos:) Szép babóvárást:)
szia! én összesen 12 kg-ot híztam! de annyira szervezetfüggõ, mert én se figyeltem arra nagyon oda, hogy mit eszek és iszok!
Szia, 26hetesen van rajtam 7kg, és eljutottam oda, hogy nem bírok enni, nagyon nyom a manókám, ma is azért tuszakoltam le két szendvicset eddig, meg egy fél grapefruitot mert éreztem el fogok ájulni, azóta zöldülök a hányingertõl:S:S:S És érdekes módon azt vettem észre pár hete, hogy nem fel, hanem le mennek a kilók. És jó esetben a picike este kilenc és tizenegy körül megy lejjebb, így olyankor tudok enni rendesen. Lehet te is így jársz majd. Kitartást:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a sok valaszt lanyok, a bajom inkabb az hogy nem birok, mar egy kis lepcsozes is kikeszit...ezert kerdeztem a Ti velemenyeteket. Mindenkinek jo babavarast kivanok!
Szia!En most lepek be szombaton a 17.hetbe es eddig 4 kilot hiztam!De ez szerintem nem sok!:)
Szia, en 17+5 hetes vagyok ma. Eddig kb 7-9 kg-ot hiztam. Hol 7, hol meg 9... Ne felejtsd el, hogy nekunk mar bele esett a karacsony, amikor alapban is mindenki felszed 1 kicsit, legalabbis en igy vagyok vele, es mi nem tudtunk fogyozni utana... En nem banom, amig jol erzem magam a boromben:-))) Fel a fejjel:-)
Én eddig 14kilot hiztam.Szinte az egészet 30hetes koromig, utána már nem.Az elején szaladt rám nagyon.38hetes km
Szia Én 17 hetesen nem híztam semmit. Most vagyok 31 hetes és kb 7kg-nál tarok. Pontosan a 28. héten voltam mérve, akkor volt 6kg a plusz, azóta csak itthon mértem magam. Ha a doki nem mondta, hogy sok vagy hogy baj lenne, akkor szerintem ne foglalkozz vele.
Szia! Szerintem egy kicsit sok.Láthatod, a válaszolók között senki nem hízott ilyen sokat.Én most vagyok 18 hetes és 87-rõl indultam, most 90 vagyok.Tehát súlyfelesleggel indultam.A dokim egy kis koplalást ajánlott, mondván hogy a baba van honnan táplálékhoz jusson.Persze nem drasztikus koplalásra gondolt.
Én összesen 11.5 kilót híztam.Szülés után 2 hónappal már olyan voltam, mint régen(nem a kilók miatt, hanem a pocakomnak kellett ennyi idõ, mire visszahúzódott teljesen, (a 2.babámat szültem))
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszolonak - hidd el ugyanugy taplalkozok mint azokelott, de a sok gyomoreges miatt inkabb tobbszor eszem kevesebett. Sajnos megint visszatert ez a borzalmas erzes, es az egyetlen dolog ami segit a piritos. Van esetleg valakinek valami tuti receptje? Anyukam tejet javasolta most azzal probalkozom, meglatjuk...

15-én escapelleét vettem be (17 orára rá) rá 1 hétre barnás pirosas vérzés.30 kiszakatt a gumi másnap teszteltem negativat. Viszont 1-jén kelett volna megjönnie helyett tojásfehérje állagu nyulos folyás van. Lehet ez terhesség?

Legjobb válasz: A 30-án kiszakadt gumi után másnap hiána teszteltél, mert ha terhes lennél, akkor is legalább ke´t hét, mire a teszt kimutatja. A 72 órás csak akkor hat, késöbb - két hét múlva már nem. Elvileg lehetsz terhes.

A 30-án kiszakadt gumi után másnap hiána teszteltél, mert ha terhes lennél, akkor is legalább ke´t hét, mire a teszt kimutatja. A 72 órás csak akkor hat, késöbb - két hét múlva már nem. Elvileg lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: tudom h a 72 orás nem hat csak az nap megakadályozza a beágyazódást.De ez a tojásfehérje állagú nyák mi lehet?
bizony hogy lehetsz!sok olyat hallottunk már, hogy hiába vette be a tabit, de lehet, hogy a tabi kavart be! De azért holnap vagy ha van teszted még ma csináld meg! Ha elsején kellet volna megjöjjön akkor már este is kimutatja, ha terhes vagy.
Nyúlós tojásfehérje szerû folyás = most van a peteérésed Azt hogy 1-jén kellett volna megjönnie, valószínûleg felülírta a 72 órás tabletta. Hiszen 22-én volt utoljára vérzésed, tehát 1-jén nem kell hogy újra megjöjjön.
Ja, és akkor jogosan aggódsz a 30-án kiszakadt gumi miatt, de csak 14-e körül tudod majd teszttel megállapítani, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) Akkor most peteérésem van? És 14 peig tesztelejek?
Igen, valószínû, hogy most van peteérésed, a tojásfehérjés folyás leginkább arra jellemzõ, és ha azt nézem, hogy 22-én megjött, reális is. És ha így van, akkor nem vagy terhes, hiszen a kettõ üti egymást. Ha most nem fog történni semmi "baleset", és rendesen védekeztek, akkor tök felesleges tesztelned.
Mi lett végül?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!