Találatok a következő kifejezésre: 17. hétben ha nem érzem (4 db)

17. hétben baj ha nem érzem minden nap a baba mozgását? Mikortol kell minden nap érezni?

eddig voltak b?kések,tegnap olyan volt mintha átcsuszott volna balrol jobbra..de ma még nem éreztem...ez természetes?

Legjobb válasz: 17 hetesen még ritkán éreztem, ne izgulj, nincs gond. Most 21 hetes vagyok, kb. 1 hete érzem mindwn nap.

17 hetesen még ritkán éreztem, ne izgulj, nincs gond. Most 21 hetes vagyok, kb. 1 hete érzem mindwn nap.
Hello mi 38 hetesek vagyunk és vannak napok mikor meg se mocan a babám ugy kell kicsit macerálni néha .Biztos lesznek napok mikor neked sem mocorog malyd annyit amugy az idöjárás is nagyban befolyásolja öket.
Nincs semmi gondd, késõii fog erõsõdni a mozgása. :)

17 dik hétben vagyok a babánk 2-3 napja belustult ha simogatom és egy kicsit beszélek hozzá "válaszol " de ennyi. Mindíg azt hiszem baj van ha nem érzem 1-2 napig aztán váratlanul újból hírt ad magáról, Kinek vannak ilyen tapasztalatai kismamik?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.

Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül egy ilyen? én is gondoltam már rá de azt mondják árt a babának ha sokszor használják
Nyugi, nincs vele semmi gond. En a 19. heten kezdtem el erezni, hogy mozog, de egeszen mostanaig (most 26 hetes vagyok) rendszeresen voltak ilyen 1-2-3 napos "kiesesek". A heten viszont mar mindennap mozgott gyakorlatilag reggeltol estig. Valhol azt olvastam, hogy a lenyeg, hogy a 30. hettol erezd ot minden nap, addig siman lehet olyan, hogy 1-2 aktivabb nap utan pihen egyet a baba. Egyszoval ne izgulj, foleg ha a doki is azt mondja. Boldog babavarast! 26 hetes kismama

17. hétben vagyok. Az normalis, ha csak akkor érzem a mozgását, ha háton fekszem nyújtott lábbal? Vagy nem is azt érzem?

Legjobb válasz: Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!

Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!
Az eljén nem érzed az összes mozgását csak az erõsebbeket. Az elején én is csak háton fekve éreztem a drágát. Késõbb egyre több mozdulatát érezni fogod!


Baj lehet, ha a harmadik terhességnél nem érzem a baba mocorgását a 17. héten?

Els? babát a 18. héten,

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ babámat 16 hetesen éreztem. Pontosabban láttam, mert látványosan elcsúszott a pocakom jobbra. A másodikat csak kb 19-20 hetesen éreztem meg, s kb a 25 héttõl mozog úgy, mint egy motolla. Ha minden eredményed jó, akkor ne aggódj. Üdv! 33 h km

Szia! Az elsõ babámat 16 hetesen éreztem. Pontosabban láttam, mert látványosan elcsúszott a pocakom jobbra. A másodikat csak kb 19-20 hetesen éreztem meg, s kb a 25 héttõl mozog úgy, mint egy motolla. Ha minden eredményed jó, akkor ne aggódj. Üdv! 33 h km
Szerintem, hogy megnyugodj menj el a dokidhoz vagy ha sokára tudna csak fogadni, akkor a védõnõhöz, mert ilyenkor már Õ is meg tudja hallgatni a szívét. Én is a 3. babámat várom, 15 hetes vagyok, még nem érzem. Az elsõt a 18., a másodikat a 16. héten éreztem.
Szia, Ha eddig minden rendben volt akkor szerintem nincs gond, de ha úgy érzed akkor menj el egy vizsgálatra.Azzal nem ártasz.(Azért én is elmennék egy vizsgálatra.Az a tuti.)Szerintem nem mindenkinél jön be ez a korábban érzett megmozdulás, mivel én ugyan csak a második babámat várom, de nálam csak a 21.héten lehetett igazán érezni.Az elsõ "pici mozgolódást" pedig kb.19-20 hetesen.A lánykámnál pedig igen korán éreztem.A testalkatom nem igazán változott, úgyhogy arra nem tudom fogni.Hát..lehet így, vagy úgy is.Gondtalan babavárást kívánok. Üdv.30 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!