Találatok a következő kifejezésre: 17-én kellett megjönni a (10 db)

Jan.14-én kellett megjönnie, de én akkor már nem kívántam a cigit és a kávét, viszont az ecetes almapaprikát igen.17-én, 3 nap késéssel megjött, az első két nap rendesen, de ma már nagyon enyhe. Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Kicsit görcsöltem is, de csak mint máskor. Ma vettem tesztet, de míg vérezgetek, nem akarom megcsinálni. Nagyon félek, h vmi gond van. Vagy az ilyen el?jelek lehetnek mástól is? Azóta sem bírok rágyújtani, pedig ez nem jellemz? rám.

Legjobb válasz: Attól hogy vérzel még nyugodtan csinálhatsz tesztet! Így is ki fogja mutatni ha ott a baba! Nem hiszem hogy méhen kívüli de az lehet sajnos hogy elment, bár remélem nincs igazam. De vannak olyan nõk is akik a terhesség elején még menstruálnak csak ilyenkor valamivel kevesebb nekik mint más hónapokban. Írd meg mi lett az eredmény! Én drukkolok! És egy jó tanács: ha már cigizel, szedjél 1000mg-os c vitamint mert az, amit a legsúlyosabb és legmagasabb mennyiségben elvon a dohányzás a szervezetedtõl. Persze sok másra is káros, de legalább ezt tedd meg! Lehet minket megkövezni, én is cigizek de szedem a c vitamint! Minden jót neked!

Attól hogy vérzel még nyugodtan csinálhatsz tesztet! Így is ki fogja mutatni ha ott a baba! Nem hiszem hogy méhen kívüli de az lehet sajnos hogy elment, bár remélem nincs igazam. De vannak olyan nõk is akik a terhesség elején még menstruálnak csak ilyenkor valamivel kevesebb nekik mint más hónapokban. Írd meg mi lett az eredmény! Én drukkolok! És egy jó tanács: ha már cigizel, szedjél 1000mg-os c vitamint mert az, amit a legsúlyosabb és legmagasabb mennyiségben elvon a dohányzás a szervezetedtõl. Persze sok másra is káros, de legalább ezt tedd meg! Lehet minket megkövezni, én is cigizek de szedem a c vitamint! Minden jót neked!
A terhesteszt a vizeletben lévõ HCG hormont méri, a vérhez semmi köze. Tesztelj, ne várj, nincs mire. A méhen kívüli terhesség tünete: nagyon erõs, késszúrásszerû fájdalom az egyik oldalon, a petefészek közelében, és erõs vérzés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, holnap reggel megcsinálom a tesztet.
Szia!Mi lett a teszt eredménye? :-)
Szia! Megcsináltad a tesztet??? Várjuk válaszod, szorítunk neked!
A kérdező hozzászólása: igen, a tesztem negatív lett. mi még nem terveztünk babát, a kisfiam még csak 1éves múlt, túl korai lenne. de a tünetek kísértetiesen hasonlítanak az elsõ terhességemre, és féltem, hogy méhen kívüli terhesség, vagy valami más gond van. ezért kértem tanácsot. egyébként azóta sem cigizek, most már egy hete, és fogalmam sincs miért, de nem kívánom, ami persze nem gond:-) köszi mindent, rendesek vagytok!!!
Minden jót neked :) ))

17-én kellett volna megjönnie, és még mindig késik viszont azóta minden nap rámjön az a "mindjárt megjön" érzés. Lehet terhesség? Mikoról lehet terhességi tesztet csinálni?

10-e körül feküdtem le a barátommal. A melleim fájnak, bár nem vettem észre, hogy nagyobbak lennének, és - fura, de - viszket a mellbimbóm. Fáradékonyabb is vagyok, viszont nem szédülök, nem émelygek.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csinálj tesztet már biztos kimutatja!! Szoritok:DD! Majd irj hogy mi az eredmény!!:))

Szia! Szerintem csinálj tesztet már biztos kimutatja!! Szoritok:DD! Majd irj hogy mi az eredmény!!:) )
lehet baba is.
Ha a teszt negatív, nem vagy terhes. Ha nem bízol benne, ismételd meg néhány nap múlva.
A kérdező hozzászólása: ennyi idõ után ki kell már h mutassa?
3 nap alatt nem fogja kimutatni, hogy az vagy e. 2 hét kell.
2 hét kell, mire biztosan kimutatja.
Elõzõ vagyok. Amúgy ha stresszelsz rajta, vagy felfáztál, (mint pl én) attól is késhet. De szerintem nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: de nem 3 nap múlva néztem tegnap 28. a volt (és tegnap néztem)(20 án kellett volna megjönnie...és 17 én voltunk együtt.
ha elsõ szex.. akkor megzavarhatja a hormonjaid, és késik, vagy elõbb jön meg.. majd beáll rendszeresre

17-én kellett volna megjönni a mensesemnek, mivel nem jött meg, a párommal védekezés nélkül 20-án szeretkeztünk, s elsült bennem. Mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Ha amugy rendszeres a ciklusod, akkor nem sok az esélye,hogy terhes lehetsz. de balesetek bármikor elõfordulhatnak..

Ha amugy rendszeres a ciklusod, akkor nem sok az esélye, hogy terhes lehetsz. de balesetek bármikor elõfordulhatnak..

Szerintetek? Február 17-én kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Gyorsan hozzáteszem tudatosan készülünk a gyermekvállalásra. Tudom még nem késett sokat.

Ha a héten sem jön meg érdemes már tesztet venni? A rosszullétek általában mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: Igen érdemes tesztet venni a jövõhéten. A rosszullétek változóak. Nekem pl elmaradtak a rosszullétek:) Szoritok neked, hogy pozi legyen a teszt :)

Igen érdemes tesztet venni a jövõhéten. A rosszullétek változóak. Nekem pl elmaradtak a rosszullétek:) Szoritok neked, hogy pozi legyen a teszt :)
02-20 17:28 vagyok. Szívbõl gratulálok, csodás babavárást kívánok! :) 11hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon szépen köszönjük!
Szia!02.20-17:36 17:54-es vagyok!Tiszta szívbõl gratulálok!Éreztem Én, hogy baba van!Problémamentes terhességet, könnyû szülést és sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: 5 hetesek és 4 naposak vagyunk :D :D
02-20 17:28 vagyok. Szombat van. Na mi lett a teszt? :)
A kérdező hozzászólása: :) Még nem, majd szombaton akarunk a Párommal....
Tegnap 17:36-17:57-as vagyok!Na teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Óóó... felvilágosodtam :) Köszönöm
10-es érzékenységû tesztet vegyél!
A kérdező hozzászólása: 10-es?
óóó, persze, hogy lehet baba!Tesztelj, már biztos kimutatja!10-es vegyél!Drukk.!!! Tünetek nem feltétlen vannak..!Mindenki másképp viseli..!!Lehet, hogy neked nem lesz semmiféle tüneted..!!
A kérdező hozzászólása: :) Feltétlen szólok nektek, hogy mi lett az eredmény :D
Nõvérem is pont arra a napra nemvárta. Tegnap tesztelt pozitívat :) A nemvárt után azonnal lehet tesztelni, fõleg, ha amúgy pontosan jött meg eddig. Sok szerencsét, drukkolok! Írj, hogy mi volt. Ja, nálam a mensi kimaradása után kb 1 héttel jöttek a rosszullétek, de csak szédülés, fejfájás, hányinger, túl hányós nem voltam egész terhesség alatt sem...
A kérdező hozzászólása: Csak olyan furcsa, hogy se hányinger, se kívánós nem vagyok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! :)
szerintem már nyugodtan vehetsz :9 Pont tgnap láttam a Dmbe hogy olyan tesztet ami a nem várt elõtt 99% ír :9 Sok sikert jó baba várást :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönjük szépen!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, már nagyon ideges vagyok hogy mi van, mert a 2 neg teszt letört.
Állítólag annyira akarjuk, hogy bemagyarázzuk magunknak...dehát én már 41 évesen nem annyira akarnám, bár elfogadnám. vagy premenstruális szindróma, azzal meg az a bajom, hogy ez egész másfajta érzés, mint egyébként.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, nincs baba :( Pedig minden renden van, csak várnom kell
Menj dokihoz, õ megmondja, ha januárba tudsz menni, akkor az alapján amit írsz, ha terhes vagy már szívhangnak is kell lennie.
Pont ugyannígy vagyok én is, hányinger, hasszurka van, teszt negatív(2db)nekem is 17-én kellett volna megjönnie... Kíváncsi vagyok, neked mi jön ki belõle, reméljük, baba:) Majd írd meg, mi az eredmény
Hát csajok, nekem is ez volt. Hányinger, rengeteget pisiltem, fájtak a cickóim és szúrkált a hasam. Erre ma reggel megjött, elõtte nekem is volt két negatív tesztem. Egyszerûen nem értem.

Tisztelt Segitő! Irtam h 17 voltam eggyütt a párommal 19-én kellett volna megjönni 22-én jött meg 26mult el 11 napja érzek viszketö érzést?

A két mellemböl viz szerüség folyik mi lehet ez?Talán hormonális.

Legjobb válasz: Konkrétan nem tudok még találgatni sem hogy mi lehet. Talán tényleg valami hormonzavar lehet.

Konkrétan nem tudok még találgatni sem hogy mi lehet. Talán tényleg valami hormonzavar lehet.
Tesztelj, és fordulj orvoshoz.
TESZT! Mi az eredmény?
Valami tünet?Mindig pontos?
Szia! Szerintem korán csináltál tesztet, de tudom magamról, hogy ilyenkor türelmetlen az ember. :) Mindenesetre csinálj még majd egy tesztet olyan 10 nap múlva. :) )
A kérdező hozzászólása: Fáradt vagyok, meg ehetnékem van, de semmi más. Egyébnént 99!%- ban teljesen pontsan jön meg. Legszívesebben minden nap csinálnék egy tesztet!
Szia, nekem 10-en kellett volna megjojjon, es a teszt akkor nem mutatta ki egyertelmuen, hogy terhes vagyok(nagyon vekony volt a csik). Probald meg par nap mulva. Remelem sikerul neked is!

A menszimnek szerintem 17-én, a ciklus.hu szerinti 19-én kellett volna megjönnie, de még ma sincs semmi, enyhén fáj az alhasam, de egyáltalán nem vészes. Meddig várjak a teszttel?

Van egy kis folyásom,/nem gomba, mert nincs szaga, sem visszketés se semmi ilyen/, enyhén duzzadtak a melleim, mikor teszteljek, 17-én még negatív volt a tesztem, a terhességt?l lehet folyásom.

Legjobb válasz: Szerintem már tesztelhetsz, de jó, ha tudod, hogy a negatív teszt sem biztos, fõleg az elején. Ha mászkáltál a ciklus.hu-n, akkor tudod, hogy mikorra tehetõ a beágyazódás, a tesztekre rá van írva, hogy ettõl számított hanyadik napra mûködnek.

Szerintem már tesztelhetsz, de jó, ha tudod, hogy a negatív teszt sem biztos, fõleg az elején. Ha mászkáltál a ciklus.hu-n, akkor tudod, hogy mikorra tehetõ a beágyazódás, a tesztekre rá van írva, hogy ettõl számított hanyadik napra mûködnek.
Akár azonnal is tesztelhetsz! Nekem a nem várt másnapján kimutatta:) ! 6.hetes babós:)

A barátommal először két hete feküdtünk le még szűz voltam. De most késik17-én kellett volna megjönnie most ugyanazok a problémáim vannak fáj amellem, fáj a hátam) mikor megjön, de mégsem jön meg. Lehet hogy terhes vagyok? Nagyon félek! 17 éves lány

Legjobb válasz: Minden lehetséges! Vegyél egy tesztet és ha pozitív lesz, azonnal beszélj a szüleiddel, keressetek egy orvost! Cselekedni kell míg nem késõ! Most nagyon oda kell figyelned, tudnod kell mit akarsz, mit vállasz! Sok szerencsét!

Minden lehetséges! Vegyél egy tesztet és ha pozitív lesz, azonnal beszélj a szüleiddel, keressetek egy orvost! Cselekedni kell míg nem késõ! Most nagyon oda kell figyelned, tudnod kell mit akarsz, mit vállasz! Sok szerencsét!
Talán csak azért késik, mert annyira görcsösen várod és stresszelsz. Azt nem írtad, hogy védekeztetek-e. Így szerintem senki nem mert használható választ adni.Szóval védekeztetk? Milyen módon?
A kérdező hozzászólása: Igen védekeztünk! gumit használtunk!
Ha nem szakadt ki a gumi és nem volt semmi malõr vele kapcsolatban, akkor ne aggódj szerintem, mert meg fog jönni. De a lelkiállapododon is nagyon sok múlik, szóval tényleg higgadj le és várd ki türelemmel. 2 napos késés betudható a stressznek.
4-5 nap késés simán lehetséges:) Ne aggódj, biztos megfog jönni:) Óvszer esetében nagyon kell figyelni a következõre: Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idõ után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog".
Szia!Volt egy 2 éves kapcsolatom, ami egyik reggel mikor feléábredtünk véget ért.Az hosszú hogy miért, nem ez akarom mondani, hanem, hogy nem védekeztünk, és a szakítás engem annyira megviselt lelkileg, hogy 2 hetet késett a mensim, a stressz miatt.Amikor kezdtem megnyugodni, akkor jött meg!Úgyhogy szerintem is nyugi, biztos csak nagyon aggódsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!