Találatok a következő kifejezésre: 17-én elvetéltem. nem (2 db)

Sajnálom! 2-3 hónapot szoknak javasolni! Mi volt a gond, azt nem tudud?
A kérdező hozzászólása: Semmit nem mondott a doki.Igazából nem is látta a picit uh-n, csak abból lehetett tudni, hogy terhes vagyok, hogya laboros terhességi tesztem pozitív lett.
elozo vagyok.Tényleg sajnálom!Valóba nagyon az elején lehettél!Mi is babáért kuzdunk.....jajj nagyon félek, hogy végre ha sikerul és valami ilyesmi lesz :o(((
A kérdező hozzászólása: Nekünk elsõre sikerült.Álmomban sem gondoltam volna, hogy így ér véget! :( Köszönöm a válaszod és ne gondolj semmi rosszra csak arra, hogy jó legyen a közérzeted, lehetõleg ne legyél feszült és stresszes és minden rendben lesz! :) )
na most ezt nem értem. Tuti elvetéltél? Nem csak kisvérzésed volt? Mert pár napos terhességet még nem is lát a doki, csak az 5.hét körül látja. De ha így van sajnálom..egyébként 3 hónapot jó ha vársz.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Biztos. Ma reggel csináltam egy tesztet.Negatív lett. Egyébként 8 hetes lennék.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a doki is csak találgatott, de az biztos szerinte is, hogy terhes voltam, ha csak rövid idõre is.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 2 alkalommal, mikor elmentem, 16mm-es volt a nyálkahártyám.
Szia! nekem sajnos csütörtökön volt a mûtét a 11 héten halt meg a kicsi. Nekme azt mondta a doki hogy 3 hónap, de persze lelkileg helyre kell jönni. Szóval fel a fejjel, aztán hajrá. NEkem is elsõ terhesség és elsõre sikerült.

Utoljára október 17. -én volt meg a menstruációm, november 13-ra nem vártam (nem is jött meg) mindig 28 naposak a ciklusaim, 16-án pozitív terhességi tesztem lett. Elvetéltem?

18-án elmentem a nõgyógyászhoz és õ gyanakodva kitapíntotta a várandóságom és beutalt jövõhét hétfõre ultrahangra. A melleim érzékenyek a nem várt napjától (13.) és némi hasi görcs, illetve a vesém tájékán. Tegnap mikor elmentem dolgozni (szakács vagyok) emelnem kellett az 50-70 literes nem üres edényeket persze nem egyedül, volt segítségem de úgy is nehéz, majd rá kb. negyed órával nagyon erõs görcsök jöttek rám, elmentem WC-re és halvány rózsaszínes volt a vizeletem, majd estére besötétedett, mint amikor menstruálok, tegnap óta vérzek.. rettentõen bepánikoltam, hogy most elvetéltem. :'( Közbe ma reggel mentem a háziorvosomhoz a vérvételi/vizeleti eredményemért (más okokból kellett) és abból kiderült, hogy vesekövem van, az érdekelne, hogy ez a vérzés most vetélés vagy a vesekõ közrejátszik? Ultrahangra érdemes elmennem még így is ?? Ha most elvetéltem mikor van esélyem újra babás lenni? Nagyon szeretnénk a párommal már egy csöppséget, 4 hónapja próbálkozunk rendesen és most elõször sikerült. Elnézést a hosszú szöveg miatt, de úgy érzem ezt mind lekellett írnom, Üdv.

Legjobb válasz: Egy jó tanács, ezt ne itt kérdezd meg, mert értelmes válasz itt nem biztos hogy jön. Másrészt.. Egy 1-2 hetes terhességet, amit még a teszt se biztosan mutat ki, hogy az istenbe tapint ki az orvos?

Egy jó tanács, ezt ne itt kérdezd meg, mert értelmes válasz itt nem biztos hogy jön. Másrészt.. Egy 1-2 hetes terhességet, amit még a teszt se biztosan mutat ki, hogy az istenbe tapint ki az orvos?
Ha már egyszer elmentél a háziorvosodhoz nem kérdezted meg tõle, hogy miért vérzel? Vagy miért nem mentél már el a nõgyógyászodhoz?
Nem hiszem, hogy terhes lettél volna, ennyi idõ alatt még nem lehet tapintani, ez rendes vérzés, ami megjött, de azért járj utána.Ja és, ha elvetétél volna, azt hiszed ennyivel megusztad volna?
Azért most azt nem árt tisztázni, hogy a vizeleted volt véres vagy sem?! Nem mindegy...
Szerintem 18-án nem sok mindent látott volna a doki még uh-val sem, annyira korai. Viszont a vérzéssel lehet fel kellett volna hívnod vagy legalább a házidokinak szólni, hogy mi van. Meg nekem nem egyértelmû h most hüvelyi vérzésed van-e vagy vérset pisilsz, nem mindegy...
Én a vetélésre szavazok a pozitív teszt és a görcsök után, fõleg, ha emelgettél. Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy véreset pisilsz vagy menstruációra hasonlító vérzésed van. UH-ra mindenképpen el kell menni, mert ha vetélés volt és nem ürült ki a méhed, akkor mûteni kell, különben súlyos problémák léphetnek fel. Ha a vetélés spontán lezajlott, akkor azonnal lehet újra próbálkozni, ha mûteni kell, akkor 3 hónap kihagyás javasolt, de nekem pl. 4 hónap alatt sem áll helyre a menstruációm. Nagyon nagy tanulság, hogy terhesen nem emelgetünk. Igaz, én nem emelgettem, mégis elment.
Ja, és még annyit, hogy ha a terhesség nem is látható, de a méh enyhe megnagyobbodása tapintható. Persze ettõl még simán megjöhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!