Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok. kellett (13 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, már nagyon ideges vagyok hogy mi van, mert a 2 neg teszt letört.
Állítólag annyira akarjuk, hogy bemagyarázzuk magunknak...dehát én már 41 évesen nem annyira akarnám, bár elfogadnám. vagy premenstruális szindróma, azzal meg az a bajom, hogy ez egész másfajta érzés, mint egyébként.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, nincs baba :( Pedig minden renden van, csak várnom kell
Menj dokihoz, õ megmondja, ha januárba tudsz menni, akkor az alapján amit írsz, ha terhes vagy már szívhangnak is kell lennie.
Pont ugyannígy vagyok én is, hányinger, hasszurka van, teszt negatív(2db)nekem is 17-én kellett volna megjönnie... Kíváncsi vagyok, neked mi jön ki belõle, reméljük, baba:) Majd írd meg, mi az eredmény
Hát csajok, nekem is ez volt. Hányinger, rengeteget pisiltem, fájtak a cickóim és szúrkált a hasam. Erre ma reggel megjött, elõtte nekem is volt két negatív tesztem. Egyszerûen nem értem.
nem csak a karodnak kell nõlnie. erõben fejlõdtél?
Ez az a kérdés, amire távlatból nem lehet érdemben választ adni. Nem ismeretes a genetikád, nem ismeretes a szilárd étkezésed, nem ismeteres az edzésed intenzitása, gyakorisága, nem ismeretes esetlegesen milyen tápkiegeket használsz, nem ismeretes sok minden egyéb tényezõ, amibõl végül is komoly választ lehetne adni. Így marad a sacc/kb.
Nekem két hónapja 32-es karom volt amikor elkezdtem, most pedig 34, 5-es. 15/F
Ja és elég 1óra is a konditeremben, sõt még kevesebb is, nem kell sokat pihenni a gyakorlatok között max .1 perc legyen a pihenõ, de az alatt az idõ alatt pont elrendezed a neked megfelelõ súlyokat, vagy visszapakolsz.
Minden izomcsoportra elég 3-4 gyakorlat, a nagyobbakra 4(mell, hát, láb), a kisebbekre pedig 3 gyakorlatot csináljál, de azokat keményen. Én azt ajánlanám, hogy próbáld ki piramisban az edzéseket, pl. fekvenyomásnál is piramisban emeld a súlyokat, tehát az elsõnek 40kilóval nyomjál 12õt, másodszorra 50kgal 10et, harmadszorra 60 kgal 8at és a végén pedig vedd vissza a súlyt a kezdõ súlyra(tehát most ebben az esetben 40kg-ra) és nyomjál vele 10et.Ha valami nem világos akkor írj.
A kérdező hozzászólása: 7, 5-8 óra alvás megvan, max hétvégén nem egyszer-egyszer :DD
a kaján több múlik azt ellenõrizd elsõsorban, meg nem 3-4órákat aludj :D (nem feltételezem)
A kérdező hozzászólása: majdnem minden izomcsoportra van 6-7 gyakszi amit majdnem hetente váltogatok, a kajámat nem számolom ki grammra pontosan, napi 3-4 csirke legyen körettel zöldséggel + jumbo kaják között meg gyümölcs és csoki. Csoki azért mert egyáltalán nem zsírosodom...
Hetente változtasd meg a gyakorlatokat minden izomcsoportra, mert egy idõ után ha mindig ugyanazt csinálod a tested már hozzászokik a és nem fejlõdik. Az étrended a mostani súlyodhoz vagy a régihez van kiszámolva?
A kérdező hozzászólása: heti 3x kondi elég jó edzéstervvel, odateszem magam mindig, szabályosságra törekszem nem pedig a súly nagyságára (azt is emelem természetesen) jumbo prof, kaja meg úgy van h egy nap még többet is eszem mint kéne, másik nap kevesebbet, de általában 4-5 kaja megvan, fõleg csirke+ ch. a karom meg formás, ha be van durranva 36 centi is lehet.. ezért nem is értem h min kéne változtatnom h növekedjen :/
A kérdező hozzászólása: átlag másfél órát vagyok, sztem nem sokat pihenek.. :D

17 vagyok. Kedden kellett volna megjönnie, de azóta is késik, igaz, ez eddig gyakran előfordult. Azonban most se hasfájás, se mellfeszülés. Mennyi az esélye, hogy terhes legyek?

Vasárnap barnás váladékot vettem észre, de csak pár cseppet, azóta semmi. A h?met rendszeresen mérem, viszonylag alacsonyabb 2-3 tizeddel (peteéréskor 37.1, most 36.7-8). Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Azonban ma reggel hánynom kellett, csak ugye üres gyomorral...

Legjobb válasz: Tesztelj mégegyszer, aztán menj el dokihoz. Nem feltétlenül terhesség, lehet ez más is, amitõl késhet, de csak a doki tud biztosat mondani.

Tesztelj mégegyszer, aztán menj el dokihoz. Nem feltétlenül terhesség, lehet ez más is, amitõl késhet, de csak a doki tud biztosat mondani.
MÉg 1-2 napig a doki sem fog tudni mit mundani, hanem visszarendel kontrollra, ha továbbra sem jön meg.Jövõ hét kedden csinálj egy tesztet, ha addig sem jön meg, és annak fényében látogass meg egy dokit.Amúgy a csökkenõ hõ töbynire azt jelenti, hogy nincs baba.A babás nõknek a nagy könyv szerint peteérés után is magas marad a hõje. Nem tudom, hogy miért méred a hõdet nap mint nap, de: 1, ha nem akarsz terhes lenni, akkor keress biztosabb védekezési módot, mint a hõmérõzés. 2, ha babás akarsz lenni, akkor: JÓL MEGGONDOLTAD?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok 17 évesen terhes lenni, ezért is félek. Ugye a menzeszkimaradás meg a hányás arra utal, hogy az vagyok, de a többi nem. Azt hiszem ha jövõ hétig nem jön meg, tényleg marad a doki. A barátommal azt beszéltük meg, hogy szombaton tesztelek újra.

Rendszeresen (majdnem minden nap, néhány órát igen, aztán nem) fáj az alhasam, többféle módon is. Nektek is volt ilyen, vagy ez valami rossz? Azt hittem, ilyenkorra már el kellett volna múlnia. A dokim nem tud jövő hét előtt fogadni.17 hetes vagyok

A legelejét?l nagyon hasfájós voltam, és semmi baj nem volt, rendben volt a baba, a méhszáj. Emellett van folyásom, de azt is nézték, és a doki szerint normális, vettek kenetet, és abban sem találtak semmit.

Legjobb válasz: A folyás természetes a terhességnél. Nekem is végig fájdogált a hasam, béres magne b6-ot szedtem, ha kellett, többet is egy nap, illetve napi fél pihárka vörösbort. Beszéld meg a dokiddal jövõhéten mindenképpen!

A folyás természetes a terhességnél. Nekem is végig fájdogált a hasam, béres magne b6-ot szedtem, ha kellett, többet is egy nap, illetve napi fél pihárka vörösbort. Beszéld meg a dokiddal jövõhéten mindenképpen!
Szia! En 22 hetes vagyok, es nalam is ugyanez van. Minden nap faj, tobbfele modon, neha huz, neha szur, neha gorcsol, de csak ritkan kemenyedik. En 20 hetesen korhazban is voltam a fajasok es plusz kisebb verzes miatt. 20 es fel hetesen, tehat masfel hete a mehszaj allapota jo volt, nem rovidult meg, es nem nyilt ki. Remelem ez azota is igy van, mert bar verzes nincs, a fajdalom maradt. Nekem is volt folyasom is, kellett kezelni, a folyas megszunt, de a fajdalom nem. De nekem mashol is faj, derekam is, szemerencsont es szemeremtstem is, combtovem is. Elegge ijeszto. Majd irdd meg legyszi mit mondott a doki. En 2 het mulva megyek uh ra, akkor majd rakerdezek a mehszaj allapotara.
Tesztet már csinálhatsz most is. ha pozitív csinálj mégegyet pár nap múlva, és utána menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: es ha negativ?mert tegnapelött reggel csinaltam egyet, az nega volt, vagy meg hamar teszteltem??
csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, akkor mindenképpen doki! Amúgy ha érdekel, én egyszer úgy voltam, hogy nem jött meg, csináltam tesztet, negatív lett. Soha elõtte nem volt ilyen, mindig rendesen volt a havim. Aztán 3 hét múlva jött meg. Hogy mitõl volt, men tudom.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, habar en jobban örülnek ha terhes lennek, de kitudja...
Azt a baj, hogy majdnemhogy normális ciklusnak mondható!A dokim azt mondta, hogy 28. nap a legideálisabb, a 33-35 napos ciklussal nem igazán tudnak mint csinálni!
A kérdező hozzászólása: Kedves utplso válaszolo.Azt pl.en is tudom hogy a 28.napos ciklus az idealis, de nekem az utobbi idöben mindig 33-35 naposak.Akkor mos nemtudom mit vonhatok le a válaszodbol. :)
a 2. válaszadó vagyok. Szerintem, vérvétellel nézesd meg, az hamarabb kimutatja, ha babát vársz, mint a gyors teszt. Sok sikert! Írd meg mi lett! :) )
Tegnap 18:59-es vagyok!A válaszomból azt következtetheted ki, hogy majdnem, hogy normális a ciklusod! Mellesleg már tesztelhetsz nyugodtan és ha pozitív akkor doki!
A kérdező hozzászólása: negativ teszt, megjött a 31.en e menzeszem es csak 2 napig tartott. Es meghalt az orvosom :(o

Hétfőn kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg. Néha vannak görcsök, de elmúlnak. Lehet valami komolyabb bajom, vagy természetes, hogy 17 évesen késik ennyit?

Volt mikor késett pár napot, de ennyit még nem, tudtommal. Suliba kicsit ideges voltam, mert 1 tantárgyból kétes jegyre áltam, és tanultam egész héten veszültebb is voltam, hogy meg ne bukjak. Ez lehet az oka? Már kezdek félni, hogy valami nagy baj van

Legjobb válasz: Szerintem nagyobb baj miatt egyaltalan ne aggodjal. Most a hetvegen probalj nyugodt lenni, es hidd el, hogy megfog jonni. Lehet, hogy felfaztal, es a stressz miatt keshet. A stressz egyaltalan semmire sem jo, nagyon sok betegseg okozoja. Ne gondolkodj annyit, ha terhes nem vagy tutira, akkor megfog jonni, nyugi.

Szerintem nagyobb baj miatt egyaltalan ne aggodjal. Most a hetvegen probalj nyugodt lenni, es hidd el, hogy megfog jonni. Lehet, hogy felfaztal, es a stressz miatt keshet. A stressz egyaltalan semmire sem jo, nagyon sok betegseg okozoja. Ne gondolkodj annyit, ha terhes nem vagy tutira, akkor megfog jonni, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, igen erre gondoltam, hogy hétvégén kikapcsolódok kipihenem ezt a hetet és akkor megjön. Nem vagyok terhes, mert nem voltam fiúval

Szeptember 16-án kellett volna hogy megjöjjön de nem jött meg. szept. 17-én vettem egy tesztet az negativ lett. Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok? Vegyek később még egy tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem, ha egy napot késik a mensid, akkor még nem dõl össze a világ. Akkor kezdj aggódni, ha 1 vagy 2 hetet késik. A teszt meg biztos nem hazudott, ha nem éppen tegnap történt az aktus kettõtök között. De így mensi elõtt már kisebb az esélye annak, hogy teherbe ess. Esetleg "jó"hatással is lehet a szex, hogy megjöjjön. De ha nem jön meg pár napon belül, akkor csinálj még egy tesztet, akkor biztos lesz.

Szerintem, ha egy napot késik a mensid, akkor még nem dõl össze a világ. Akkor kezdj aggódni, ha 1 vagy 2 hetet késik. A teszt meg biztos nem hazudott, ha nem éppen tegnap történt az aktus kettõtök között. De így mensi elõtt már kisebb az esélye annak, hogy teherbe ess. Esetleg "jó"hatással is lehet a szex, hogy megjöjjön. De ha nem jön meg pár napon belül, akkor csinálj még egy tesztet, akkor biztos lesz.
Minettöl függetlenül lehetsz még terhes nekem csak a harmadik tesztem lett pozitiv.De még csak egy napja késik , és nem feltétlanül abból az indokból késhet hogy esetleg terhes vagy.
Szerintem lehetsz terhes, és abban sincs semmi, hogy negatív lett a teszt. Nekem már 1 hetet késik, 2 tesztem is negatív lett. Azt hallottam, hogy hiába reklámozzák, hogy a mai tesztek 99%-os biztonsággal megmutatják, hogy terhes vagy-e, igazából 10 esetbõl 7-et tévesen mutat meg. Én most voltam orvosnál, azt mondta, hogy még nem tudja megmondani, mert még csak a 2. hetem közepén lehetek, hogy terhes vagyok-e, még várnom kell 2 hetet. Szóval, szerintem várj még 2-3 hetet, majd menj el orvoshoz. Az ultrahang a 4 hetes kicsit már ki tudja mutatni.

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Eddig mindig csak a legvékonyabb tisztasági betétet kellett használnom menstruációkor, mert gyenge a vérzés. Ez baj? 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül baj, de szvsz nem százas a hormonrendszered, ha tisztasági betéttel kihúzod a menstruációt. Én megmutatnám a nõgyógyásznak, biztos, ami biztos.

Nem feltétlenül baj, de szvsz nem százas a hormonrendszered, ha tisztasági betéttel kihúzod a menstruációt. Én megmutatnám a nõgyógyásznak, biztos, ami biztos.
Nem probléma ez.

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!