Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok még nem volt kapcsolatom (9 db)

Lányok! Ha egy 17 éves fiúnak még nem volt kapcsolata azt automatikusan lúzernek vagy melegnek gondoljátok?

17 éves,sportos testű,átlag fejű,kicsit csenedes fiú vagyok.Régen kövér voltam és elég rondácska.Mára rendbehoztam magam,most építgetem fel az önbizalmam.Régen a rossz külsőm,és most a csendes természetem miatt nem volt még barátnőm.Ti elítélnétekk a fiút ha ez kiderülne? Inkább keresnétek egy tapasztaltat? 17/F

Legjobb válasz: Nem kell ezzel nyitnod, hogy még nem volt komolyabb(sõt semmilyen) kapcsolatod sem. Ne hozd szóba. Ha a lány kérdezi, akkor mondhatod azt, hogy nem volt még 3 hónapnál hosszabb kapcsolatod, és ezzel nem is hazudsz..Fel a fejjel! :)

Nem kell ezzel nyitnod, hogy még nem volt komolyabb(sõt semmilyen) kapcsolatod sem. Ne hozd szóba. Ha a lány kérdezi, akkor mondhatod azt, hogy nem volt még 3 hónapnál hosszabb kapcsolatod, és ezzel nem is hazudsz..Fel a fejjel! :)
A kérdező hozzászólása: Volt egy pár hetes, az tény.
Nem, de én egy 22 éves lány vagyok, akinek 18 évesen volt elõször kapcsolata. Talán elhiszed nekem, mint picit idõsebbnek, hogy nem gáz. Megvan az ok, hogy miért nem volt eddig barátnõd, most majd lesz. Remek, nyugi. 17 évesen nem kell tapsztaltnak lenned! Jobb esetben, egy 17 éves kamasz nem tapasztalt! Még akkor sem, ha volt már kapcsolata...
egyáltalán nem!:) sõt én valószínûleg örülnék is neki, nem méregetném magamat az elõzõhöz stb.:D
Pont ugyan így vagyok ezzel. Csak annyi hogy nem voltam kövér, csak simán nem érdekeltem a nôket. Ahogy észrevettem van olyan akinél kifejezetten elôny és van olyan akinél hátrány.

17 vagyok és még nem volt kapcsolatom. Én vagyok génhibás? Mit tegyek?

A hely, ahol élek pedig mintha méreg lenne, a "jóbarátaim miatt" nincs is társasági életem (pedig sokszor leszólítanak), így nem járok sehova. Az utóbbi id?ben feljött plusz 6-7 kg, amitól mindenben elvesztettem az érdekl?désem...Úgy érzem közel a mélypont.

Legjobb válasz: Attól, hogy nem volt kapcsolatod, nem vagy génhibás. Ha megteheted, akkor tanulj tovább valamelyik nagyobb városban. Nekem ez hozta meg az "életet"... lett egy pasim (hozzáteszem, hogy 18 voltam és õ volt az elsõ pasim), lett egy csomó barátom, akikre számíthatok és én a koleszos élet és a szaladozások miatt fogytam is. Ha ezt nem teheted meg, akkor is tudsz otthon mozogni a szobádban, kicsit változtass az étrendeden és le fogsz fogyni... amikor már mennek le a kilók, bizti jobban eljársz majd helyekre. Itt a nyár, egy-egy napra elutazhatsz közeli helyekre körülnézni... hátha rádtalál valaki/rátalálsz valakire. A környezetváltozás sokat segít.

Attól, hogy nem volt kapcsolatod, nem vagy génhibás. Ha megteheted, akkor tanulj tovább valamelyik nagyobb városban. Nekem ez hozta meg az "életet"... lett egy pasim (hozzáteszem, hogy 18 voltam és õ volt az elsõ pasim), lett egy csomó barátom, akikre számíthatok és én a koleszos élet és a szaladozások miatt fogytam is. Ha ezt nem teheted meg, akkor is tudsz otthon mozogni a szobádban, kicsit változtass az étrendeden és le fogsz fogyni... amikor már mennek le a kilók, bizti jobban eljársz majd helyekre. Itt a nyár, egy-egy napra elutazhatsz közeli helyekre körülnézni... hátha rádtalál valaki/rátalálsz valakire. A környezetváltozás sokat segít.
Semmirol nem vagy elkésve:) Szinte meg gyerek vagy! Tenyleg most koncentralj a tanulasra, elvezd ki tinedzser eveid veget, ha jon valaki aki megtetszik, akkor jarsz vele, ha nem, az sem katasztrofa meg. 23 evesen volt eloszor kapcsolatom, addig szereztem egy diplomat a masodik pasim lett e ferjem, akit 28 evesen ismertem meg, 30 evesen meg mar itt szorongatom a fiamat az olemben.A jot ki kell tudni varni es minden zsak a foltjat...A plusz kilok miatt se aggaszd megad, ne nassolj, egyel sok gyumolcsot, zoldseget a nyaron, es oszre leugranak a kilod. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elõ hozzászólónak: 80% hogy jogra megyek, remélem beindul az élet Pesten!
Nem vagy génhibás. J
az elõszó hozzászólo vagyok, csak nem tudtam befejezni a mondatot, bocsi érte. Szóval jó kapcsolatot nagyon nehéz találni, hiszen a mai fiatalok egészen másképpen gondolkoznak, mint annó. Mondjuk én sem vagyok az a nagyon idõs (23), nekem is rengeteg idõbe telt, amigy megtaláltam a mostani páromat, akivel hamarosan összekötjük az életünket. Ja és azt mondanom sem kell, hogy a neten ismerkedtünk meg 4 hónapja. Azt tanácsolom, ne add fel a keresést, de ameddig lehet tanuljj tovább. Pait bármikor találsz magadnak.
Nincs semmi baj veled.Én is 16 évesen találtam rá az elsõ pasira, és úgy érzem õ az igazi.Én is neten ismertem meg és 9 hónapja vagyunk együtt.Rád is rád fog találni az akivel akár az életedet is leéled majd, addig meg tanulj.
23 vagyok, és még nem találtam meg az "igazi"-t.... talán mert nincs, vagy talán azért, mert minél több emberrel van dolgod, annál jobban tágul a látóköröd, az igényeid. Ezekután találkozol valakivel, tisztában vagy vele, hogy mire vágysz és mit tudsz adni, majd szépen meglátod hogy a másik mire vágyik és mit tud adni. Aztán mérlegelned kell, hogy ez a két dolog mennyire áll közel vagy távol egymástól. De olyan soha nincs, hogy teljes mértékben lefedje a 2 dolog egymást.Mindig, mindenkinél van jobb és az ha éppen nincs senkid csak egy átmeneti állapot. a plussz 6-7 kiéó nem nagy ügy, lehet ez a szexepiled:) és majd erre fog bukni a nagy õ... Türelem és kitartás, "mindenki megkapja amit (akit) érdemel"!!! :D

17 éves vagyon és még nem volt normális kapcsolatom miért?

Kicsit másabb vagyok az átlagosnál olyan m?vészlélek és elég önbizalom hiányos vagyok pedig minden srác megnéz meg szólongatnak... de senki nem közeledik komolyan és kezdem úgy érezni, hogy engem nem is lehet szeretni... 17L

Legjobb válasz: Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)

Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)
hol laksz?
Mert 17 éves vagy.
nekem is küldhetsz képet ha akarsz és nem is baj. Merre laksz?
Pedig a kissé "elvontabb" lányok nagyon is aranyosak tudnak lenni.;) Pedig biztos, hogy Téged is lehet szeretni. Én is tudok szeretni, nagyon is, csak közeledni azt nagyon nehezen tudok... 21/f
Ha jól nézel ki és még normális is vagy, akkor az ritka. Lehet pont emiatt nem mernek közeledni mert félnek a komoly kapcsolattól.
Biztos közeledett volna már vki, csak nem nézett ki elég jól ahhoz, h észrevedd.
küldj képet nekem is. utána én is küldök magamról.
Küldj egy képet privátban, én szeretni foglak:) 22F
mert nem tudod leírni azt hogy vagyok
imádom az ilyen társkeresõket :D (am ha "minden srác megnéz, meg szólongatnak" próbálj velük beszélgetni, megismerni azt aki tetszik, ha van ilyen...) amúgy meg 17 évesen még nem vagy elkésve...biztosan fog valaki szeretni (esetleg már most is szeretne, ha felfigyelnél rá)

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.

Szerintetek az ciki ha már 17 vagyok még szűz és még nem volt 1 ép kapcsolatom?

Fiú vagyok,nem vagyok homokos csak eddig nem jöt valahogy osze 1 komolyab kapcsolat.Igaz szerintem közrejátszik az is h van/volt 1 csaj aki irant rég éreztem valamit de csak most pár honapja mondtam el neki es ez csak 1 iranyu volt es most pedig már van pasija is. Es az a nagy problémám h félénk vagyok vagy ha meg is ismerek valakit szerintem tulságosan tartok hoza.

Legjobb válasz: hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..

hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..
Tudod mit most már ciki...
Csoda, hogy nem azt kérded, hogy "gáz-e".
elõbb utóbb mindenki megtalálja a magához valót.
nekem se. Nah és? kamuzz, szarkazmusozz, tereld el a témát ismerkedésnél f18
Dehogy ciki még most éled az életed majd mindennek eljön az ideje.
igen, igen ez is igaz..

Egyutt vagyok a pasimmal 1 eve, es meg sexualis kapcsolatunk nem volt. Szuz vagyok, lefekudnek vele de felek hogy nehogy teherbe esek, talan azert mert sok szomszed ismerosom 17-18 eves koraban teherbe estek. Mit tegyek? 16/L

Legjobb válasz: Mit, mit... Használjatok bármilyen eszközt a fogamzásgátlásra, akár óvszert, akár tablettát, akár hüvelygyûrût, kúpot, vagy bármi mást. Aki rendesen használja ezeket, (jól húzza fel a gumit, nem össsze-vissza kapdossa a tablettát), az nem fog nyakra-fõre teherben maradni. Csak az, aki beveszi az olyan dumákat, hogy majd vigyázok. Meg aki azt hiszi, hogy egy-egy menet gumi nélkül is belefér, mert "velem ilyen úgyse eshet meg". Te pedig fogadd el, hogy nem szexelni fogsz, hanem technikai értelemben gyereket csinálni. Az egy dolog, hogy élvezet, és az élvezet miatt akarod kipróbálni, de a gyerekcsinálásban minden esetben benne van a pakliban, hogy tényleg lesz is belõle gyerek. Nincs rá sok esély, de egy csekélyke MINDIG van. Egyébként nyugodtan kérdezz rá anyádnál, ha egy éve együtt vagytok, és még csak most akartok egymással lefeküdni, szerintem nincs az a vaskalapos mama, akivel ne lehetne errõl a kérdésrõl beszélni. Nyugodtan beszélj vele arról, hogy nagyon félsz attól, hogy teherbe esel, és egy jó beszélgetés után könnyebb lesz. 16 évesen azért ekkora félelem, mert senkinek nincs mersze úgy oda állni a szülõk elég a gólyahírrel, hogy sejtelme sincs, mi lesz a reakció. Egyébként így az õsök is legalább tudják, hogy ti védekeztek rendesen, amúgy a fogamzásgátlásra is tõlük kell pénzt kérnetek. 32N

Mit, mit... Használjatok bármilyen eszközt a fogamzásgátlásra, akár óvszert, akár tablettát, akár hüvelygyûrût, kúpot, vagy bármi mást. Aki rendesen használja ezeket, (jól húzza fel a gumit, nem össsze-vissza kapdossa a tablettát), az nem fog nyakra-fõre teherben maradni. Csak az, aki beveszi az olyan dumákat, hogy majd vigyázok. Meg aki azt hiszi, hogy egy-egy menet gumi nélkül is belefér, mert "velem ilyen úgyse eshet meg". Te pedig fogadd el, hogy nem szexelni fogsz, hanem technikai értelemben gyereket csinálni. Az egy dolog, hogy élvezet, és az élvezet miatt akarod kipróbálni, de a gyerekcsinálásban minden esetben benne van a pakliban, hogy tényleg lesz is belõle gyerek. Nincs rá sok esély, de egy csekélyke MINDIG van. Egyébként nyugodtan kérdezz rá anyádnál, ha egy éve együtt vagytok, és még csak most akartok egymással lefeküdni, szerintem nincs az a vaskalapos mama, akivel ne lehetne errõl a kérdésrõl beszélni. Nyugodtan beszélj vele arról, hogy nagyon félsz attól, hogy teherbe esel, és egy jó beszélgetés után könnyebb lesz. 16 évesen azért ekkora félelem, mert senkinek nincs mersze úgy oda állni a szülõk elég a gólyahírrel, hogy sejtelme sincs, mi lesz a reakció. Egyébként így az õsök is legalább tudják, hogy ti védekeztek rendesen, amúgy a fogamzásgátlásra is tõlük kell pénzt kérnetek. 32N
használjatok gumit
A kérdező hozzászólása: gumival is felek, ismerek esetett ahol elszakadt a gumi
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsot, anyukamal is megbeszeltem, o is ezt mondta, hogy vedekezzek, es akkor nem lesz semmi gond, de neki szegyelem elmondani hogy emiatt nem tudom elengedni magam es akkor meg faj ha nem vagyok felizgulva, ellazulva ..
ne görcsölj már ezen ennyit használjatok óvszert, ha az mégis elszakadna akkor majd rohantok venni esemény utáni tablettát Akik azt mondják, hogy gyógyszer és óvszer mellett estek teherbe azoknak a 99% hazudik és csak szépíteni akarja a dolgokat, mert szégyenli bevallani, hogy nem is védekeztek Én és több millió nõ sem estünk teherbe éveken át védekezés mellett. Ne félj már ennyire a szextõl
Szerintem még várj vele, 16 évesen fiatal vagy hozzá, akkor is fiatal lennél ha már 2 éve vagytok együtt.. Várj vele, és amikor már nem fogsz félni, vagyis tényleg érett leszel hozzá, akkor feküdj le vele!
igyatok elõtte egy kis bort az is segít. ne annyit hogy részegek legyetek, csak annyit amitõl ellazulsz. én is érzem magamon amikor többet beszélek, de még nem vagyok részeg, ha nem is ittál alkoholt edig még akkor is észre fogod venni hogy mikor jött el ez. húzza fel a barátod a gumit és mehet is nem lesz baj. több milióan használnak gumit akár hetente többször is és nincs baj egyiküknél sem. nem pont veled fog megesni, csk gumi nélkül ne rakja beléd és nem lesz baj.

Miért csesztet mindenki? Szóval 17 éves lány vagyok nem volt még barátom. De nem is vágyok még kapcsolatra.

Anyu már megkérdezte t?lem hogy nem-e vagyok leszbikus teljesen kiakadtam, meg hogy na ma fiúval voltál azért jöttél kés?bb haza? Barátok is hh neked nincs barátod? stb.. Már elegem van miért kell mindenkinek pasi? Majd ha úgy érzem hogy kell pasi akkor keresek, de most nem jól elvagyok.. Csak sajnos nem mindenki érti meg és furcsa tekintettel néznek rám..:( Elég komolynak gondolom magam ilyen téren... Lehet ez is baj? Hogy túl komoly vagyok? Köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Lehet hogy a korodhoz képest komoly vagy, ami szerintem nem baj. Szerintem mondd el anyudnak ezt amit ide írtál, hogy jól érzed magad így, egyelõre nem kell pasi. Mást nem tehetsz :)

Lehet hogy a korodhoz képest komoly vagy, ami szerintem nem baj. Szerintem mondd el anyudnak ezt amit ide írtál, hogy jól érzed magad így, egyelõre nem kell pasi. Mást nem tehetsz :)
Ugyanígy vagyok, csak én 19, de sokkal fontosabb dolgaim vannak, mint a pasik, csak sajnos ezt sokan nem értik meg, és rögtön arra gondolnak, hogy na ez biztos leszbikus.. Nevetséges, komolyan. Úgy nem kell pasi, hogy jajj nincs pasim, úgy akarok egyet.. Ha majd lesz valaki aki megtetszik, akkor majd biztos kelleni fog õ, de amíg még egyáltalán jelölt sincs, addig minek foglalkozzak a dologgal? o.O Más dolgok foglalkoztatnak, sokkal fontosabbak ennél, szóval szerintem 1-2 évig még nem is lesz senkim, mert idõm sincs rá, de a sok kívülálló ebbõl csak annyit lát, hogy nincs, és akkor máris biztos valami baj van velem. Szóval ne foglalkozz velük, majd megtetszik valaki, akkor majd abbahagyják...
Elõször is: ha kérdezik tõled hogy-hogy nincs barátod, kérdezd meg tõlük: miért?neked hogy-hogy van? lehet lefog esni nekik. ha mégsem akkor az az õ szegénységi bizonyítványuk. Másodszor, én ugyanilyen lány voltam, 18 éves koromig a fiúkra se tudtam nézni, egyszerüen elvoltam az én külön kis életemmel foglalva, barátnõztem, erre-arra járogattam és ebbe egy fiú nekem nem fért bele, nem hiányzott a társasága egyiknek se. aztán találkoztam egy fiúval akinél azt éreztem, hogy máshogy viszonyulok hozzá mint a többiekhez...elkezdett érdekelni, szívesebben voltam már vele mint mondjuk elmenni bulizni. Ennek már másfél éve. Úgyhogy én a te esetedben is hasonló dologra gondolok, ami nagyon tisztelni való dolog, hogy nem adod oda magad minden jöttmentnek a divat kedvéért! Anyukádékkal meg a többiekkel ne foglalkozz, éld az életed és te is fogsz találkozni egy olyan fiúval aki majd annyira megfog téged, hogy érdemes lesz feladnod a szingli életed. Hidd el;):)
Én teljesen megértelek. Én most vagyok 18 és ugyan volt már barátom legutoljára 16 évesen. Engem is gyakran kérdezgetnek hogy miért nincs, vagy ide-oda passzolgatják a telefonszámomat és mindenféle idegenek hívnak fel hogy nem-e megyek el valahova velük. Nem mondom hogy nem érdekelnek a fiúk de ha majd találok valakit aki felkelti a figyelmem akkor majd foglalkozok vele.
Unokatesóm 21 éves egyetemista és még neki sem volt soha barátja. Mindenki ezzel piszkálja. A komolysággal nincs semmi baj, Õ EGYÁLTALÁN NEM KOMOLY, SÕT. =D Ne foglalkozz senkivel, megértem, zavar, ha cs*sztetnek, de szépen türelmesen kell velük bánni. A mai felgyorsult világban mindenki azt várja el tõlünk -tizenévesektõl-, hogy minél hamarabb felnõjjünk. Sztem ez hülyeség. Nem számít, hogy nem volt még barátod. Egyszerûen csak még nem kell. Majd ha úgy érzed, beszerzel egyet és punktum. A többiek meg ne ugráljanak. A TE ÉLETED! EZT NE FELEJTSD EL!
Nem értem a leírásodat sok tekintetben. Komolyabb? Komolyabb tutira nem vagy emiatt, nem kell félned. Csak azért csesztetnek amúgy, mert õk tudják, hogy a szerelem egy rohadt jó érzés, és furcsállják, hogy te nem tudsz az lenni. Ne is próbáld ráerõltetni magadat, majd jön aminek jönnie kell.
17:16 Miért, a fajfenntartás (itt nem rasszra, vagy nemzetre, hanem az emberre gondolok), az érzelmek, a tapasztalat, a kiegyensúlyozott családi élet, együtt megöregedni... Ezek neked tényleg nem fontosak? Inkább a robot, a tanulás, a munka? Ennyire ne cseszd el az életedet. De természetesen az írásod másik felét nem tudom kifogásolni, ne jöjj össze jött-menttel, csak akit olyannak találsz, hogy bizony szóba jöhet.
17:19 nem hiszem hogy elcseszném mert én ezt élvezem, nem azt amit te leírtál, nem akarok senkivel együtt megöregedni, meg ilyesmi, de mindegy, ez nem tartozik a kérdéshez. de azért téged ne zavarjon már hogy én mit hogy "cseszek el" ... :)
nekem se volt 18-ig, pedig aputol mar 16evesen kaptam egy csomo kotont hahah nem hitte el, hogy nem kell :D ha nem talalsz senkit aki tetszene, akkor ne kell eroltetni, ennyi, majd jon, akine jonnie kell... mutasd meg anyukadnak az itteni valaszokat :) 28 N
17:30 Akkor élvezz mást, mindenesetre ne tartsd komolytalan dolognak a párkapcsolatokat.
A kedves válaszoló nem komolytalannak tartotta a párkapcsolatot szerintem, inkább csak elmagyarázta, hogy mivel jelen pillanatban nem érdeklik a párkapcsolatok ezért olyan dolgot csinál ami érdekli. A kettõ nem zárja ki egymást: majd jön az, aki megérdemli hogy mindezeket hanyagolja. Elemezd a mondatokat mielõtt válaszolsz és sértegetsz bárkit is.

17/l vagyok nem volt még semmilyen kapcsolatom sok ilyen lány van még?

Legjobb válasz: Igen, de ha van kedved egy tavaszi vidítószexhez írj egy levelet.:) 18F

Igen, de ha van kedved egy tavaszi vidítószexhez írj egy levelet.:) 18F
az elõzõ vagyok. nincs semmi perverz hajlamom, csak ritka az ilyen lány...sajnos. és szeretem a különlegeset :)
hol laksz?
A kérdező hozzászólása: tavaszi vidítószex :dDDDDDDd akkor már nem is húsvéti vidítószex?Az ilyeneken behalok!
Én 18 éves lány vagyok, és nekem sem volt még párkapcsolatom. :( Sajnos. A fiúknak mindig csakis a szexre kellek, vmiért nem vesznek komolyan. De én sem találok a korosztályomban értelmes fiúkat. Mindegyiknek a cicababák és a hülyék jönnek be.. Szerintem sokan vagyunk még. Nincs miért aggódnod ezen. Sokkal jobban járunk, ha nem gondolunk rá, hogy miért nem sikerül. élvezd az életed, majd csak sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: nem kedves utolsó
te vagy az a csaj aki gyõrbõl jött és a melltartós képpt rakta ki?:DXD
Biztos van még. Nekem sem volt még semmilen kapcsolatom :S 17/F
Szia! Én 18/L vagyok, nekem sem volt még komolyabb kapcsolatom..volt valami egy fiúval, de csak az õ részérõl, én nem voltam szerelmes, sõt a végén már undorodtam tõle. Nem tartott sokáig azaz ez semmi:) De én egyáltalán nem aggódom miatta...lehet hogy bennem van a hiba, de nekem nem jön be a saját korosztályom (éretlennek tartom õket, alig látok magamnak megfelelõ pasit akár a korosztályomból). De nem izgat, tudom hogy megtalálom a megfelelõ(ket):) (lehet hogy ez is rossz) Azaz van még ilyen lány, de nem tudom h sok-e:) De nyug biztos lesz hamarosan:)
Vannak szerintem fèlsz a kapcsolattól
Vagy ha normális választ akarsz, olvasd el az enyémet. 19 évesen lett barátom és a szüzességemet is akkor vesztettem el, szóval végül is nem maradtál még le te sem semmirõl. Nem tudom mennyit jársz társaságba, élsz társasági életet, de minél kevesebbet punnyadsz otthon, annál nagyobb az esély hogy valaki felfigyel rád. Ne aggódj! 24/L
Több, mint hinnéd, ne rinyálj. Elsõ kettõnek meg csak gratulálni tudok, ti aztán férfiak vagytok...(Y)
Vagy ha romantikára vágysz irj nekem levelet. Eljátszom a szokásos sejemsrácot aki romantikus és ugy szétvágom az ánuszod, hogy olyan lesz mint 1 szétnyílt rózsa!!
Akkor húsvéti szexhez na..:D:D:D

Mi a baj velem? 17 éves vagyok, gimibe járok, éltanuló, nem dohányzom, nem is iszok, nincsenek furcsa dilijeim, követem a divatot, nem vagyok kövér se, rendszeresen futok, mégsem volt még sosem kapcsolatom, amit mostanában egyre jobban hiányolok.

Mit tegyek, hogy végre rám is felfigyeljen egy helyes srác?

Legjobb válasz: semmiféleképp ne kezdj el dohányozni és maradhatsz éltanulo. viszont tényleg járhatnál közösségekbe és ismerkedj könnyebben 16/F

Én 17F vagyok, szki-ba járok, éltanuló, nem dohányzom, nem iszok.... nem volt kapcsolatom, és mindenhonnan azt a választ kaptam: "rossz körökben mozgok" 17F
semmiféleképp ne kezdj el dohányozni és maradhatsz éltanulo. viszont tényleg járhatnál közösségekbe és ismerkedj könnyebben 16/F
Tessék, össze is jöhetnétek, deriválhattok közösen...
Szerintem nem gáz, hogy 17 évesen még nem volt senkid. De ha vágysz rá, akkor kezdj el közösségbe járni. Nem feltétlenül bulizni. Tapasztalatból mondom, hogy a normális, rendes, okos lányok találnak a legnehezebben párt! Sok sikert! ;)
nem iszol te :D:D
Jó válasz mindkettõ! Ennyire egyszerû.
szerintem is vegyél vissza az egódból ;) járj el bulizni..^o) vagy még ott se voltál?(: vagy csak egyszerûen ronda vagy . [bocsi.
Vegyél vissza az egódból, és talán sikerülhet.Tudod, süllyedj le a földi halandók szintjére...
Ne legyél éltanuló, dohányozzál, igyál és öltözködj kivágott cuccokba meg miniszoknyákba
Keress egy helyes srácot és hívd randira! Ennyi!
Az a legnagyobb baj, hogy ilyen lányokból... - Ezzel a hozzászólással teljesen egyetértek. Arról is szó lehet az esetedben, hogy nem mernek nálad kezdeményezni a fiúk. Azt feltételezik, hogy úgysem érdekelhetnek, minek is próbálkozzanak. De arra figyelj, hogy ne állj össze akárkivel. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz ismerkedni olyan fiúval, aki hozzád fogható! Az én mottóm az, hogy legyen a pasi mindenben legalább olyan, mint én! Sajnos kevesen felelnek meg a kritériumnak, pedig egyáltalán nem vagyok nagyképû.
írj privátba én is úgy vagyok mint te nekem sem volt még senkim és úgy érzek mit te 17 F
Értékeld át a helyesrõl alkotott fogalmadat.
Ha gondolod írj privátot! 17/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Nem fogom erõltetni, meg görcsölni sem akarok ezen, inkább türelmesen várok, csak ahogy múlik az idõ, néha felvetõdik bennem a gondolat, hogy velem van valami baj, csak nem veszem észre?.. van olyan barátnõm aki szinte 1 hétnél tovább nem is bír szingliként élni, inkább mindenféle netes társkeresõkön szerez magának új pasit. Na ez tõlem teljesen távol áll.
Idõvel elkezdesz majd olyan körökben forgolódni, ahová értelmes emberek látnak. (Fõsuli/egyetem/munkahely/egyéb.) Észre fognak venni, csak most divatpatkány szemetek vesznek körül. Kitartást!
Az egészbõl csak az nem igaz, hogy követed a divatot...
tegnap 18:42 Idõvel, mi?!!! Egy fenét! Te csak vársz, az idõ meg elmegy melletted mert nem veszed észre hogy mit csinálsz rosszul. Aztán eljön a 25, és azt a kérdést írod majd be, hogy ciki-e 25 évesen szûznek lenni. Most vagy fiatal! Ha elpocsékolod az idõdet, akkor azt már senki nem fogja tudni visszaadni neked! Gondolom reggelit sem úgy eszel, hogy várod, hogy a zsömle hozzád sétáljon a boltból?! Ha valamit szeretnél, menj utána! A döglött hal effektus csak bánatot okoz, és erre magad is rájössz majd, csak már késõn!!!
Én is azt mondom neked hogy próbálj meg egy bizonyos baráti társaságot szerezni!! Kicsit lazulhatnál is nem pedig csak jövõdön és a pasikon görcsölni!!!:) Hidd el ha majd összejössz egy fiúval az igaz szerelem lesz csak ki kell várni!!:) Én drukkolok!!:)
17 éves lány voltam:D
az egyik bnõm is ugyan ilyen csak õ eljár bulizni de sztem nála is ez a probléma h nem nagyon kezdeményez beszélgetést vagy nem tom:D h ezek a válaszok nekem nem segítenének de sztem erre nem is lehet olyan hûû de jó választ adni ja meg a bnõm nagyon válogatós:D:O mutatunk neki vkit képrõl vagy az utcán és háát neem mer ez meg az izéé ezt nem tom mér csinálja
Az a legnagyobb baj, hogy ilyen lányokból nagyon kevés van a világon. Mind1ik hozzád hasonló lány egy érték, de a mai srácok legtöbbje inkább a könnyûvérû, dohányzó, piáló, bulis csajokra bukik. Szerintem ne változtass magadon. Járj többet társaságba, aki szimpatikus, annak próbálj jobban megnyílni. Az ismerkedés nem olyan nehéz, fogd úgy fel mint egy játékot, ha kiesel egy körbõl, bármikor újrakezdheted ;-). Amint meglelsz egy normális fiút, érdekelni fogod, amint rájön, hogy milyen ritkaság az ilyen lány, futni fog utánad, hidd el... :)
A kérdező hozzászólása: hát ezt itt most nehéz így elmagyarázni, de az egóm egyáltalán nem szárnyal az egekben, most csak próbáltam leírni magam, nem gondolom, hogy ezekre olyan büszkének kéne lennem, mert vannak hibáim, nem is kevés..Nem vagyok egy társaság központja, valóban nehezebben ismerkedem. Bulizni szívesen eljárnék, de nincs olyan barátom, aki hasonló érdeklõdésû
Vagy járhatnátok ugyanarra a sakkszakkörre.Ha nem jön össze, még mehettek sírni a sarokba.
A leirtak többsége a LUZER-ekre jellemzõ(sajnos)a mai világban.
Írj privit! Én szívesen megismerkednék veled! ;)
A kérdező hozzászólása: illetve van egy pár barátnõm, akikkel sajnos eléggé meglazult a kapcsolat az utóbbi idõben, mert mindenkinek van már barátja, stb.. ha találkozunk akkor szinte érzem, ahogy lenéznek emiatt. Félreértés ne essék, nem emiatt szeretnék már barátot, nekem is hiányzik
A második válaszoló vagyok. Egyáltalán nem igaz ez a "lúzerekre jellemzõ" felfogás. Én is éltanuló voltam, szereztem is 2 diplomát (nem sztárolásból írom), de mellette annyit buliztam az egyetemen és akkora party-arcokkal ismerkedtem megy... Szóval legyél nyitottabb! Ennyi a lényeg! Járj koncertekre, merj egyedül elmenni ide-oda... Mindenhol lehet ismerkedni, csak mosolyogj és beszélj!
kérdezõ: hol laksz? 17F (17:00 hsz)
A kérdező hozzászólása: nem szeretem a sakkot:D az a baj, hogy a suliban is mindenki azt hiszi, hogy én az a fajta stréber vagyok, aki mást se csinál csak tanul, mikor ez korántsem így van.. Csak van egy konkrét célom, amit szeretnék elérni, ezért tanulok, nem jókedvembõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, ez igyekszem megfogadni, vagyis hogy társaságba járni, új emberekkel megismerkedni. Van is egy pár tervem, csak az ismerkedés ne lenne olyan nehéz.Szerintem nehezen nyílok meg, vagy nem tudom. Van egy pont, onnantól már nincs probléma, de nehéz odáig eljutni
Sajnos manapság aki nem züllik, azt könnyen kiközösítik... :S
szerintem se várj, mert 5 év múlva sem lesz jobb, inkább menj el minél több programra, mosolyogj és légy megközelíthetõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!