Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok még nem (389 db)

17 vagyok, még nem állt be teljesen a menstruációm. Szex?

Tehát mint írtam 17 vagyok de a menstruációm akadozik, van hogy hónapokig kimarad. Lehet valami bajom ha úgy szexelek hogy még nem állt be? Ja és óvszert akarunk használni, sok választ olvastam már de nem tudom hogy elég biztonságos-e.

Legjobb válasz: Szexelhetsz, nem lesz semmi bajod. Ha az óvszert jól használod, akkor elég biztonságos.

Szexelhetsz, nem lesz semmi bajod. Ha az óvszert jól használod, akkor elég biztonságos.
Bajod nem lesz, de óvszer az legyen!!
Semmi köze a szexhez, használjatok gumit, oszt jó napot:D
miota mensizel? szerinted az mar baj h nem alt be:S de ha szeretkeztek hormon zavar miatt ugy is kifog esni 1-2 hetet :)
akadozik... akkor állíts vissza a grafikán picit akkor hátha jobb lesz :)
"Elõfordulhat, hogy fogamzásgátlót ír föl, hogy beálljon a rendszeres menzeszed." Nagyon HELYTELENÜL! Mert a fogamzásgátló továbbra sem beállítja, hanem LEÁLLÍTJA a saját ciklust! De ezt soha nem fogják megérteni az emberek.
Utolsó vagyok.Akkor a súlyod kizárva.A többit leírtam.Ha sexelsz menjél orvoshoz jegyezd meg az utolsó menzeszed dátumát és mond el a problémád.Szûzen nehogy elmenj, mert nem "élveznéd".Óvszert az elejétõl használjatok és a végén figyeljen ahogy kivesz nehogy lecsússzon.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyik sem. A magasságomhoz képest arányos a testsúlyom. 175 cm vagyok és 60 kiló. :)
A menstruáció nem függ össze a sexel.Ha már nem vagy szûz menjél el nõgyógyászhoz és mond el a panaszaidat.Egyébként is ha aktív nemi életet élsz rendszeresen orvoshoz kell menni.Meg fog vizsgálni hüvelyi úton és el fog küldeni vérvételre.Elõfordulhat, hogy fogamzásgátlót ír föl, hogy beálljon a rendszeres menzeszed.Legalább is ezt szokták csinálni.Nem vagy túlsúlyos, vagy nagyon sovány?A menstruációd miatt kérdezem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az összes választ :)
na igen:) hat ha ovszerrel vedekeztek, es a pasid nem pancser akkor terheseg kivan zarva..de ugy is eszre venned magadon..korai jelek a reggeli hanyinger, szedules:)
Idõnként veszel egy terhestesztet és gond megoldva.
A kérdező hozzászólása: Ja, és mivel alapból késik néha, és tegyük fel teherbe esnék, honnan tudnám hogy tényleg terhes vagyok-e? Ez itt a gáz.
A kérdező hozzászólása: 2 éve menstruálok 2. válaszoló. Tudom elég késõi vagyok, de hát ebben nem én döntök. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! :) )

Szerintetek ha 17 vagyok és nem volt még pasim ronda vagyok?

Bár azt mondják jó az alakom, fiatalabbnak nézek ki a koromnál,de már lerondáztak és pasim sem volt még.A kérdésem az lenne lehet más oka is h nem kellek senkinek vagy tényleg ronda lehetek?Képet nem küldök és norm.válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: az hogy 17 évesen nem volt pasid nem jelenti hogy csúnya vagy

az hogy 17 évesen nem volt pasid nem jelenti hogy csúnya vagy
Nem. Tudod, nekünk fiúknak a belsõ is számít.
Szerintem ez az egyéb kérdésbe tartozik ezért hozzászólnék :D Én azt hiszem magamról h ronda vok mert nem volt még csajom és 15 évesen!
Keress egy ronda pasit
Ha jó az alakod, ronda nem lehetsz :D és ha csak egyszer mondták rád az egyáltalán nem sok. Az lenne a durvább ha piszkálnának, vagy egyenesen elkerülnének a külsõd miatt. Szerintem amolyan átlagos lehetsz, sõt még az is lehet, hogy egész szép vagy, csak nem mernek hozzád közeledni. Hidd el nem vagy egyedül ezzel, sõt, ha belsõleg szerethetõ, nagyon jó esélyei vannak egy ilyen lánynak mint te :) 16/f
Egyáltalán nem biztos. Szerinted ezek a hidrogénszõke, derékig érõ fókapunciszõrös csilivili kabátot hordó csücsörítõp*csák szépek? Nyilván akadnak köztük, de az esetek nagy részében semmi különleges nincs bennük. Fél kiló smink, amitõl 15 évesen 25-nek látszanak, a korosztályodban meg menõ ilyenekkel járni. Arról nem is beszélve, hogy enyhén kihívóak. Velük ellentétben pedig rengeteg gyönyörû lány szaladgál mindenfelé, akire nem figyel senki, mert néha mondjuk szokott gondolkodni is és nem teszi boldoggá, ha [email protected] és részegek fogdossák a diszkóban. Szóval akár ilyen is lehetsz, akkor pedig minden tiszteletem. De mivel semmit nem tudunk rólad a kérdés sem igazán megválaszolható. A lényeg az, hogy nem feltétlenül ronda aki még nem járt senkivel. Fõleg 17 évesen...
A kérdező hozzászólása: Talán az utolsó elötti mondat tényleg nem nagyon vágytam rá de zavar h nem kerestek.Am volt néhány akinek tetszettem egy ideig de utána tovább álltak semmi közeledés nem volt.
"A ronda fiúknak is jó csajok kellenek" Ez pont fordítva van, a ronda lányoknak se kell ronda fiú. Sztem te is ronda fiúknak tetszettél eddig, akik persze nem kellettek neked, és ezért nem volt még senkid.
Én azt mondom nincs ronda nõ csak kevés pia!:) Ki ért egyet velem?
Ha szeretnél beszélgetni dobj egy levelet. 17f
Igaz, hogy manapság a fiatalok elég korán kezdenek egymással kapcsolatot, de az, hogy 17 évesen még nem volt barátod, még nem jelenti azt, hogy csúnya lennél! Hidd el, eljön az idõ, és lehet hogy Te csinálod jól, mert érettebben fogsz már gondolkodni.
Ha gondolod segítek elvenni a szüzidet, hacsak nem vagy az a jajj az elsõt az igazival akarom típusu csaj:) 18f
Ez attól függ, hogy merre jársz (bulik ilyesmi), mennyire vagy félénk, kezdeményezõ, és milyenek az elvárásaid. Az, hogy korod alapján döntöd el, hogy ronda vagy-e, az hülyeség.
szerintem nem biztos hogy ronda vagy nem vagyok beképzelt, meg egoista r.banc meg semmi, de amúgy engem is több éven keresztül cikiztek a suliban hogyy milyen rusnya vagyok meg minden, de szerintem nem vagyok csúnya. végülis nem vagyok kövér, nincs nagy orrom, szépek és fehérek a fogaim, a hajam is rendben van, nem vagyok büdös, ruhákba meg olyanokba járok hogy nem vagyok az a tipikus csajos hogy rózsaszínbe flangáljak, egyszerüen felveszek egy farmert meg egy pólót+torna cipõ:P és akikkel nem egy suliba járok, azok szerintem szép vagyok :) ) szerintem mehetnél bulizni, ismeerkedni..akik meg azt mondják hogy ronda vagy, ne foglalkozz velük hidd el, lehet hogy most mindenkinek az olyan lányok tetszenek, akikek van 5 kiló smink és 14 évesen már túl vannak 3 abortuszon, de késõbb megjön az eszük és nem a cicababák fognak nekik tetszeni hanem a természetesen szép, igényes lányok :) ) szerintem a veled egykorú fiúk még éretlenek, ezért ismerkedhetnél idõsebbekkel
A kérdező hozzászólása: Cuki vagy utolsó de egyik sem igaz rám.Pusztán nem volt senkim.
A kérdésed értelmetlen, mert senki nem fogja tudni 3 mondatból megmondani, hogy ronda vagy vagy sem.Ha ez érdekel akkor egészítsd ki egy képpel.Ha okot keresel akkor sem itt kéne, hanem magadban kéne eldönteni mi lehet a gond..De felsorolok párat, döntsd el, melyik áll közel a valósághoz. - ronda vagy -csúnya a bõröd, tele pattanásokkal, hegekkel - kapa fogaid vannak -rossz fogaid vannak -büdös a szád, igénytelen vagy - Agyonsminkelt vagy -beképzelt vagy - túl sokat vársz el egy sráctól vagyis magadhoz képest túl nagyok az elvárásaid -Voltaképpen udvarolnának neked, és van aki járna veled, de te õket látod rondának -túl gebe vagy -semmi tested nincs, se fenék, se derék, se csípõ, se mell..csak egy deszkalap - túl kövér vagy -izzadságszagú vagy...stb Nagyon sok ok lehet, hogy 17 évesen nem volt még senkid.. Az is lehet, hogy igazából még nem is vágytál rá, hogy legyen valakid.. Néha nem árt észre venni a körülötted lévõ "unalmasnak, kicsit ronda fiúknak" a pillantását is..
Ez még korántsem jelenti azt, hogy ronda vagy. Midnekinek meg nem tetszhetsz. A szépség relatív. Hidd el, majd rádtalál az igaz szerelem. Nem kell, hogy mindenkin 15 évesen már a fél környék átmenjen. Egyébként írhatnál privit, egy ideje már nincs csajom :$...
Kép nélkül tényleg nem tudjuk megmondani a külsõt. Nem kérek képet, de erre a kérdésre nem tudok választ adni így. Most mondjam ronda vagy, ha nem látlak? Lehetsz szép is.
Tegyél fel egy teljes alakos képet a http://www.kepfeltoltes.hu oldalra, linkeld be ise és megmondom, hogy csúnya vagy-e.
A kérdező hozzászólása: A ronda fiúknak is jó csajok kellenek tehát tök mind1 kedves második válaszoló.
A kérdező hozzászólása: hoppá elrontottam az elsõ válaszolóra vonatkozott az írásom.
ez nem feltétlen igaz sõt szerintem te sem lehetsz csúnya lehet van 1 kis önbizalom hiányod nem? 2. voltam
Illetve a ronda lányoknak is a jóképû pasi kellXD Az értelmes embereknél jön a szerelem és nem külsõbõl fakadva:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó ja igazad van de mikor szerelmes lettem hú hát az r.o.h.a.d.t nagy csalódás volt.
Sztem külsõ ami megfog, belsõ ami megtart... de hát én senkit nem fogok meg
A kérdező hozzászólása: Ezzel én is így vagyok utolsó.Második válaszoló köszi azért rendes lehetsz jó lenne ha igazad lenne!
*azok szerint szép vagyok :) )

Tisztelt Doktor Úr! 17, 5 éves vagyok, még nem volt párkapcsolatom, szóval még nem volt szexuális élményem. Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint attól még szükséges lenne-e mennem mostanában nőgyógyászhoz, mivel még nem voltam soha. Vagy ráérek akkor, ha

Tisztelt Doktor Úr! 17,5 éves vagyok, még nem volt párkapcsolatom, szóval még nem volt szexuális élményem. Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint attól még szükséges lenne-e mennem mostanában nőgyógyászhoz, mivel még nem voltam soha. Vagy ráérek akkor, ha valakivel le szeretnék feküdni, mert akkor természetesen mindenképp elmegyek. Csak nem tudom, hogy szükség van-e már mennem. Köszönöm és szép napot!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amíg még nincsen szexuális kapcsolata, egyelőre nem kell nőgyógyászati vizsgálaton részt vennie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amíg még nincsen szexuális kapcsolata, egyelőre nem kell nőgyógyászati vizsgálaton részt vennie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 17, 5 éves vagyok, még nem volt párkapcsolatom, szóval még nem volt szexuális élményem. Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint attól még szükséges lenne-e mennem mostanában nőgyógyászhoz, mivel még nem voltam soha. Vagy ráérek akkor, ha

Tisztelt Doktor Úr! 17,5 éves vagyok, még nem volt párkapcsolatom, szóval még nem volt szexuális élményem. Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint attól még szükséges lenne-e mennem mostanában nőgyógyászhoz, mivel még nem voltam soha. Vagy ráérek akkor, ha valakivel le szeretnék feküdni, mert akkor természetesen mindenképp elmegyek. Csak nem tudom, hogy szükség van-e már mennem. Köszönöm és szép napot!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amíg még nincsen szexuális kapcsolata, egyelőre nem kell nőgyógyászati vizsgálaton részt vennie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amíg még nincsen szexuális kapcsolata, egyelőre nem kell nőgyógyászati vizsgálaton részt vennie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Miért nincs barátom? 17 vagyok, még soha nem volt említésre méltó barátom. Miért? Nem vagyok csúnya, elég átlagos vagyok, szerintem. Szánalmas vagyok? Mert annak érzem magam.

Legjobb válasz: én 15 vagyok és egyáltalán nem volt még pasim. de voltak többen is akik járni akartak velem én viszont nem akartam járni velük. szerintem nem gáz én kivárom a nagy Õ-t. Anyukámnak 19 évesen volt elõször pasija annak ellenére, hogy irigylésreméltóan szép volt (és nem csak azért mert az anyám) na és az a pasi az apukám lett. 16 éve vannak együtt és a mai napig szerelmesek egymásba. mindennap azon ábrándozom, hogy én is ilyen boldog leszek majd a pasimmal, ha 19 évesen, akkor 19 évesen. :)

én 15 vagyok és egyáltalán nem volt még pasim. de voltak többen is akik járni akartak velem én viszont nem akartam járni velük. szerintem nem gáz én kivárom a nagy Õ-t. Anyukámnak 19 évesen volt elõször pasija annak ellenére, hogy irigylésreméltóan szép volt (és nem csak azért mert az anyám) na és az a pasi az apukám lett. 16 éve vannak együtt és a mai napig szerelmesek egymásba. mindennap azon ábrándozom, hogy én is ilyen boldog leszek majd a pasimmal, ha 19 évesen, akkor 19 évesen. :)
15 évesen ez meg mit papol a nagy Õ-rõl? Esküszöm hányni tudnék az összes felnõttkeskedõ kis gyökértõl, pontozzatok le, nem érdekel, ez az igazság. Régen ez nem volt normális, és most sem kéne annak lennie. Szerintem elég gáz, hogy már a gyerekekre is kivetül ez a rohadt teljesítménykényszer, a társadalmi elvárás, hogy kell, h legyen valakid, mert különben hülyének néznek. Egyébként írom ezt úgy, hogy ennek én is részese vagyok.
Ne félj nem vagy egyedül. Amelyik barátom megismert csodálkozik, hogy nem csapott még le rám valaki. Nem fedezték fel eddig az értékeimet, talán azért. Lehet nálad is ez van. Nem vagy egyáltalán szánalmas, de biztos, hogy elõbb utóbb találsz valakit. 22/F
22.30-as: az értelem sugárzik a válaszodból! beszélhetnénk arról, hogy ki a gyökér és kitõl lehet hányni, merthogy az nem én vagyok! És annyi eszed nincs, hogy végigolvasnád amit írtam és én épphogy nem szeretnék pasit mostmég! De hiába mondanék én bármit, aki GYÖKÉR, annak hiába magyarázok!
Csak a sértettség beszél belõled. Az meg, hogy végig se olvastam elég gyenge dolog, mert nem tudod mivel alátámasztani. (egyébként végigolvastam, még akkor is, ha nem hiszed el.)
aki pasizik vagy pasit akar az csaj...vagy ribanc...a normális lányok barátot vagy fiút szeretnének..nem pasit...énse akarok csajt bazeg
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval sem mondtam, hogy pasit akarok...
hol laksz? énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységbõl igen...:D am kom... F/16 175magas vok;) <:o)
ne a szépet a jót keresd s ha megleled örökké szeresd
Nyugi, majd megtalálod az igazit. Ismerkedj, járj társaságba.
hol laksz? énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységbõl igen...:D am kom... F/16 175magas vok;) <:o)
Nyugi, eddig még csak nekem is csak 1 csajom volt. 17f
Tudsz küldeni képet privátba?
nem vagyok csúnya, elég átlagos--> k*rva ronda, és dagadt szánalmasnak érzem magam--> az vagy
lehet az a baj, h tul átlagos vagy, nem gondolod?!?! tegyél vmit, h legyen pasid, ne várd, h odasétáljon hozzád a nagy Õ...
ha annyi átlagos lány lenne mint amennyi itt annak írja magát.....mese habbal:)
Nekem voltak, de egyik sem említésre méltó.Több értelme van találni egy normálisat mint akárkivel összejönni. L18
ha annak érzed magad az is vagy.
megint egy "nem volt még soha barátom, de nem vagyok csúnya" kérdés, [email protected]
mert még csak 17 vagy!!! miért kell már 17 évesen ilyeneken problémázni meg lármázni hogy jaj miért nem volt még. na miért, mert az a max 5 év ami óta egyáltalán eszedbejut hogy lehetne pasid, az nagyon rövid idõ, és nem jöhet össze mindenkinek ennyi idõ alatt még akkor se ha tök normális meg még jól is néz ki.... nyugi már türelmetlen tinik, majd eljön az idõ...
Napi 1 kávétól nem lesz semmi bajod, kis tejjel igyad és egyél elõtte valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Szerintetek ciki ha 17 évesen még nem volt pasim, nem csókolóztam és még szuz vagyok?

mert engem ez nagyon zavar, de még vhogy nem jott ossze.

Legjobb válasz: szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.

szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.
Én 18L vagyok és még én sem voltam senkivel. majd eljön az ideje neked is, én végülis már nem sürgetem a dolgot. de ne érezd magad kevesebbnek, vagy cikinek emiatt. csak annyit mondok még hozzá, hogy mivel késõbb kezded majd el a szexuális életed, sokkal jobb lesz hidd el;) vannak olyanok akik 14 évesen veszítik el, huszonéves korukra általában ki is égnek.(nem mind, de akad ilyen) és Neked pedig pont akkor lesz a legjobb az életed!;)...
miért lenne gáz? fiú vagyok és minden ilyen kérdésnél fellélegzek, hogy EZAZ!, vannak még normális lányok a világon :)
én is még csak 20 évesen vesztettem el. Ez nem "ciki".:) L/20
A pokolban fogsz elégni, amiért nem szültél gyereket 12 évesen.
Az a ciki, hogy ezer ilyen kérdés van és képes vagy feltenni ezeregyedszerére is! Kérdésre a válasz: én 17 évesen csókolóztam elõször, 20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Akkor én is cikinek éreztem, de ma azt mondom, h nem bántam meg! Mások véleményével meg nem kell foglalkozni! 21L
gyere és be avattlak a joba
nem unjátok feltenni az ilyen kérdéseket amikor 3-mal lejjebb ugyanez a kérdés van szinte ?
Nem csak erre gondoltam. Hanem hogy nem vágysz a szeretkezésre, és ezért nem is hiányzik. De ha zavar, akkor lehet, hogy hiányzik kicsit. Szerinted miért vagy még szûz? Nagyon visszahúzódó vagy, és nehéz téged megtalálni buliban vagy nem szereted ha leszólítanak utcán? Engem tényleg érdekelne, mert még nem beszéltem ilyen lányokkal meg nem is hiszek a létezésükben, hogy valaki jól nézzen ki de mégis szerény legyen. Mert akik jól néznek ki, általában nagyon beképzeltek, vagy könnyen kaphatók.
A kérdező hozzászólása: jah, retkes a borom, tetves a hajam, de azert pasit akarok :)
Szerintem nem, én is ilyen vagyok, én nagyon örülnék egy ilyen lánynak, persze csak akkor ha nem azért szûz mert nagyon igénytelen.
En 18 vok es szuz, persze a smaci meg a tobbi mar megvolt. Ne zavarjon teged h meg szuz vagy. 18F
Én nem cikiznélek vele, de ha te úgy érzed, akkor ez rajtad úgysem segít. Menj és keress valakit, aki beavat. Mondjuk én cikinek tartanám, ha nem szerelembõl, hanem kisebbrendûségi érzésbõl adtam volna oda magam valaha is.
Utólsó válaszoló.! Képzeld vannak olyan lányok...nem sok...de van aki szép, nem igénytelen, nem jár minden hétvégén disco-ba és nem könnyen kapható.!

Aki esti tagozatra van levéve nappali tagozatról de még csak 17 vagyok és nem járok estire sem (érettségi) meddig kaphatom a családit?

Mert még azóta semmilyen büntetés felszólitás nem jött és igy el sem vehetik a családi pótlékot mert a multhónapban még kaptam..rendesen..

Legjobb válasz: Neked kell lemondanod. Ha nem jársz suliba mielõbb meg kell tenned, mert vissza fogják fizettetni. Ha szeptembertõl kellett volna estire járnod, akkor szeptembertõl kellett volna jelezned hogy változás történt.

Neked kell lemondanod. Ha nem jársz suliba mielõbb meg kell tenned, mert vissza fogják fizettetni. Ha szeptembertõl kellett volna estire járnod, akkor szeptembertõl kellett volna jelezned hogy változás történt.
A kérdező hozzászólása: de nem szeptembertõl kellett volna hanem év közben pont egy hónapja októberben hagytam abba és akkor is vetetem le magam estire!!??
akkor most kell bejelenttetni, különben késõbb kell majd visszafizetned
HÜLYESÉG, már elnézést nekem hiányzásban több ezer óra volt mire meg lett oldva minden papír, nem kell vissza fizetni semmit, de esti tagozatra nem járhatsz mert csak 17 éves vagy. Bejelenti meg nem lehet mert tanköteles vagy, azaz kötelezõ 18 éves korig iskolába járnod. Amit csinálhatsz, hogy bejársz... Illetve családit CSAK nappali tagozaton kaphatsz!! Sem esti sem levelezõ tagozaton. Teszem, hozzá minden kötekedõnek hogy: É N. E Z T. M Á R. E G Y S Z E R. V É G I G. C S I N Á L T A M!
Én úgy tudom, hogy már 18 évig tankötelesek a diákok, hanem 16 éves korig. Szerintem érdeklõdj az iskolánál.

Szerintetek az ciki ha már 17 vagyok még szűz és még nem volt 1 ép kapcsolatom?

Fiú vagyok,nem vagyok homokos csak eddig nem jöt valahogy osze 1 komolyab kapcsolat.Igaz szerintem közrejátszik az is h van/volt 1 csaj aki irant rég éreztem valamit de csak most pár honapja mondtam el neki es ez csak 1 iranyu volt es most pedig már van pasija is. Es az a nagy problémám h félénk vagyok vagy ha meg is ismerek valakit szerintem tulságosan tartok hoza.

Legjobb válasz: hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..

hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..
Tudod mit most már ciki...
Csoda, hogy nem azt kérded, hogy "gáz-e".
elõbb utóbb mindenki megtalálja a magához valót.
nekem se. Nah és? kamuzz, szarkazmusozz, tereld el a témát ismerkedésnél f18
Dehogy ciki még most éled az életed majd mindennek eljön az ideje.
igen, igen ez is igaz..

Az lenne a problémám hogy 17 vagyok és nem jártam még lánnyal (? ) lent a történet ja és fiú vagyok

na 3-4 csaj akart velem járni vagyis ?k kezdeményeztek az els? elhívott sétálni 2 szer másodszor vettem neki csokit mert n?nap volt és amikor kísértem a buszhoz ? mondta hogy pusziljam meg mert magamtól nem tettem volna (elég szerencsétlen vagyok) 2. az volt hogy kérdezte a csaj akarok e járni vele én mondtam hogy járok már valakivel de nem tudom mért csináltam pedig jó csajok voltak mit csináljak hogy legyen csajom ?

Legjobb válasz: Háát..XD akkor közeledj az elsõhöz , ha már így megmondtad a másodiknak. XD

Háát..XD akkor közeledj az elsõhöz , ha már így megmondtad a másodiknak. XD
Háát itt szerintem a személyiségeddel lesz gond :D képet nem küldesz magadról? :)
A kérdező hozzászólása: küldtem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!