Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok még (749 db)

Miért nincs barátom? 17 vagyok, még soha nem volt említésre méltó barátom. Miért? Nem vagyok csúnya, elég átlagos vagyok, szerintem. Szánalmas vagyok? Mert annak érzem magam.

Legjobb válasz: én 15 vagyok és egyáltalán nem volt még pasim. de voltak többen is akik járni akartak velem én viszont nem akartam járni velük. szerintem nem gáz én kivárom a nagy Õ-t. Anyukámnak 19 évesen volt elõször pasija annak ellenére, hogy irigylésreméltóan szép volt (és nem csak azért mert az anyám) na és az a pasi az apukám lett. 16 éve vannak együtt és a mai napig szerelmesek egymásba. mindennap azon ábrándozom, hogy én is ilyen boldog leszek majd a pasimmal, ha 19 évesen, akkor 19 évesen. :)

én 15 vagyok és egyáltalán nem volt még pasim. de voltak többen is akik járni akartak velem én viszont nem akartam járni velük. szerintem nem gáz én kivárom a nagy Õ-t. Anyukámnak 19 évesen volt elõször pasija annak ellenére, hogy irigylésreméltóan szép volt (és nem csak azért mert az anyám) na és az a pasi az apukám lett. 16 éve vannak együtt és a mai napig szerelmesek egymásba. mindennap azon ábrándozom, hogy én is ilyen boldog leszek majd a pasimmal, ha 19 évesen, akkor 19 évesen. :)
15 évesen ez meg mit papol a nagy Õ-rõl? Esküszöm hányni tudnék az összes felnõttkeskedõ kis gyökértõl, pontozzatok le, nem érdekel, ez az igazság. Régen ez nem volt normális, és most sem kéne annak lennie. Szerintem elég gáz, hogy már a gyerekekre is kivetül ez a rohadt teljesítménykényszer, a társadalmi elvárás, hogy kell, h legyen valakid, mert különben hülyének néznek. Egyébként írom ezt úgy, hogy ennek én is részese vagyok.
Ne félj nem vagy egyedül. Amelyik barátom megismert csodálkozik, hogy nem csapott még le rám valaki. Nem fedezték fel eddig az értékeimet, talán azért. Lehet nálad is ez van. Nem vagy egyáltalán szánalmas, de biztos, hogy elõbb utóbb találsz valakit. 22/F
22.30-as: az értelem sugárzik a válaszodból! beszélhetnénk arról, hogy ki a gyökér és kitõl lehet hányni, merthogy az nem én vagyok! És annyi eszed nincs, hogy végigolvasnád amit írtam és én épphogy nem szeretnék pasit mostmég! De hiába mondanék én bármit, aki GYÖKÉR, annak hiába magyarázok!
Csak a sértettség beszél belõled. Az meg, hogy végig se olvastam elég gyenge dolog, mert nem tudod mivel alátámasztani. (egyébként végigolvastam, még akkor is, ha nem hiszed el.)
aki pasizik vagy pasit akar az csaj...vagy ribanc...a normális lányok barátot vagy fiút szeretnének..nem pasit...énse akarok csajt bazeg
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval sem mondtam, hogy pasit akarok...
hol laksz? énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységbõl igen...:D am kom... F/16 175magas vok;) <:o)
ne a szépet a jót keresd s ha megleled örökké szeresd
Nyugi, majd megtalálod az igazit. Ismerkedj, járj társaságba.
hol laksz? énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységbõl igen...:D am kom... F/16 175magas vok;) <:o)
Nyugi, eddig még csak nekem is csak 1 csajom volt. 17f
Tudsz küldeni képet privátba?
nem vagyok csúnya, elég átlagos--> k*rva ronda, és dagadt szánalmasnak érzem magam--> az vagy
lehet az a baj, h tul átlagos vagy, nem gondolod?!?! tegyél vmit, h legyen pasid, ne várd, h odasétáljon hozzád a nagy Õ...
ha annyi átlagos lány lenne mint amennyi itt annak írja magát.....mese habbal:)
Nekem voltak, de egyik sem említésre méltó.Több értelme van találni egy normálisat mint akárkivel összejönni. L18
ha annak érzed magad az is vagy.
megint egy "nem volt még soha barátom, de nem vagyok csúnya" kérdés, [email protected]
mert még csak 17 vagy!!! miért kell már 17 évesen ilyeneken problémázni meg lármázni hogy jaj miért nem volt még. na miért, mert az a max 5 év ami óta egyáltalán eszedbejut hogy lehetne pasid, az nagyon rövid idõ, és nem jöhet össze mindenkinek ennyi idõ alatt még akkor se ha tök normális meg még jól is néz ki.... nyugi már türelmetlen tinik, majd eljön az idõ...
Napi 1 kávétól nem lesz semmi bajod, kis tejjel igyad és egyél elõtte valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Légiforgalmi irányító szeretnék lenni, de még csak 17 vagyok. Még három év mire jelentkezhetek. Mit csináljak addig?

Jelenleg végz?s gimnazista vagyok. A HungaroControl-nál jelentkezési feltétel a betöltött 20. életév. Tehát csak három év múlva tudnék jelentkezni.

Legjobb válasz: Egyaltalan nem hulyeseg, sooot. A lenyeg, hogy erdekeljen. A legiiranyitora pedig ne alapozz, ahhoz gyakorlatilag csak keszseg kell, es annyira speci a tesztuk, hogy gyakorolni nem lehet ra. Kompetenciat nem tudsz fejleszteni, szoval tessek szepen tovabb tanulni, olyan szakon, ami tetszik. Ja, es nem tudom, hogy tudod-e, de a FEAST tesztet egyszer irhatod meg, kovetkezo dobasod nincs. Ne alapozz erre, inkabb legyen B terv. Annak viszont tokeletes. :)

Egyaltalan nem hulyeseg, sooot. A lenyeg, hogy erdekeljen. A legiiranyitora pedig ne alapozz, ahhoz gyakorlatilag csak keszseg kell, es annyira speci a tesztuk, hogy gyakorolni nem lehet ra. Kompetenciat nem tudsz fejleszteni, szoval tessek szepen tovabb tanulni, olyan szakon, ami tetszik. Ja, es nem tudom, hogy tudod-e, de a FEAST tesztet egyszer irhatod meg, kovetkezo dobasod nincs. Ne alapozz erre, inkabb legyen B terv. Annak viszont tokeletes. :)
mindenfelekeppen menjel egyetemre addig! nekem egy tavoli rokonom iranyito Bp-n, azt mondta meg lehet oldani felsofoku vegzettseg nelkul is, de konnyebb elvegezni a legiiranyito kepzest ha elotte jartal mar egyetemre! plane, ha kozlekedesmernoki, az biztos hasznos lehet. ha meg lenne kerdesed, lehet az email cimet meg tudnam szerezni, dobj egy privatot!
Elso voltam, es annak az "okos" valaszadonak irtam.
A kérdező hozzászólása: ?
Ilyen mocskos szajjal meg inkabb ne te adj tanacsot...
A kérdező hozzászólása: Hogy függ össze a kettõ?
Ilyen b*zi smilekkal inkább ne legyél irányító...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! (:
A kérdező hozzászólása: Tökéletesen egyetértek veled, pont ezért szeretnék egyetemre menni. Igen, érdekel a közlekedésmérnöki. :) Köszönöm szépen a választ!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm :)

Szerintetek az ciki ha már 17 vagyok még szűz és még nem volt 1 ép kapcsolatom?

Fiú vagyok,nem vagyok homokos csak eddig nem jöt valahogy osze 1 komolyab kapcsolat.Igaz szerintem közrejátszik az is h van/volt 1 csaj aki irant rég éreztem valamit de csak most pár honapja mondtam el neki es ez csak 1 iranyu volt es most pedig már van pasija is. Es az a nagy problémám h félénk vagyok vagy ha meg is ismerek valakit szerintem tulságosan tartok hoza.

Legjobb válasz: hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..

hagyjátok már abba ezeket a nem ciki-kérdéseket..
Tudod mit most már ciki...
Csoda, hogy nem azt kérded, hogy "gáz-e".
elõbb utóbb mindenki megtalálja a magához valót.
nekem se. Nah és? kamuzz, szarkazmusozz, tereld el a témát ismerkedésnél f18
Dehogy ciki még most éled az életed majd mindennek eljön az ideje.
igen, igen ez is igaz..

17 vagyok, még nem állt be teljesen a menstruációm. Szex?

Tehát mint írtam 17 vagyok de a menstruációm akadozik, van hogy hónapokig kimarad. Lehet valami bajom ha úgy szexelek hogy még nem állt be? Ja és óvszert akarunk használni, sok választ olvastam már de nem tudom hogy elég biztonságos-e.

Legjobb válasz: Szexelhetsz, nem lesz semmi bajod. Ha az óvszert jól használod, akkor elég biztonságos.

Szexelhetsz, nem lesz semmi bajod. Ha az óvszert jól használod, akkor elég biztonságos.
Bajod nem lesz, de óvszer az legyen!!
Semmi köze a szexhez, használjatok gumit, oszt jó napot:D
miota mensizel? szerinted az mar baj h nem alt be:S de ha szeretkeztek hormon zavar miatt ugy is kifog esni 1-2 hetet :)
akadozik... akkor állíts vissza a grafikán picit akkor hátha jobb lesz :)
"Elõfordulhat, hogy fogamzásgátlót ír föl, hogy beálljon a rendszeres menzeszed." Nagyon HELYTELENÜL! Mert a fogamzásgátló továbbra sem beállítja, hanem LEÁLLÍTJA a saját ciklust! De ezt soha nem fogják megérteni az emberek.
Utolsó vagyok.Akkor a súlyod kizárva.A többit leírtam.Ha sexelsz menjél orvoshoz jegyezd meg az utolsó menzeszed dátumát és mond el a problémád.Szûzen nehogy elmenj, mert nem "élveznéd".Óvszert az elejétõl használjatok és a végén figyeljen ahogy kivesz nehogy lecsússzon.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyik sem. A magasságomhoz képest arányos a testsúlyom. 175 cm vagyok és 60 kiló. :)
A menstruáció nem függ össze a sexel.Ha már nem vagy szûz menjél el nõgyógyászhoz és mond el a panaszaidat.Egyébként is ha aktív nemi életet élsz rendszeresen orvoshoz kell menni.Meg fog vizsgálni hüvelyi úton és el fog küldeni vérvételre.Elõfordulhat, hogy fogamzásgátlót ír föl, hogy beálljon a rendszeres menzeszed.Legalább is ezt szokták csinálni.Nem vagy túlsúlyos, vagy nagyon sovány?A menstruációd miatt kérdezem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az összes választ :)
na igen:) hat ha ovszerrel vedekeztek, es a pasid nem pancser akkor terheseg kivan zarva..de ugy is eszre venned magadon..korai jelek a reggeli hanyinger, szedules:)
Idõnként veszel egy terhestesztet és gond megoldva.
A kérdező hozzászólása: Ja, és mivel alapból késik néha, és tegyük fel teherbe esnék, honnan tudnám hogy tényleg terhes vagyok-e? Ez itt a gáz.
A kérdező hozzászólása: 2 éve menstruálok 2. válaszoló. Tudom elég késõi vagyok, de hát ebben nem én döntök. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! :) )

17 éves vagyok és mióta megjött a bajom, azóta rendszertelen . Ocktober 17. jott meg legeloszor . Es most van amikor 17 naponként van amikor 20 naponkent jon meg semmi görcsölés . Szoval soha nemtudom mikor jon meg . Mitõl lehet ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: elsõként ez nem baj, hanem menstruáció, annak a jele, hogy megérett a szervezeted. Ez miért lenne baj? Hónapok kérdése, míg rendszeressé válik ,addig kitartás, és mindig legyen nálad betét, hogy ne érhessen váratlanul.

elsõként ez nem baj, hanem menstruáció, annak a jele, hogy megérett a szervezeted. Ez miért lenne baj? Hónapok kérdése, míg rendszeressé válik , addig kitartás, és mindig legyen nálad betét, hogy ne érhessen váratlanul.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj , hogy nem tavaly hanem még 2010-ben jott meg eloszor :S
Azt nem írtad, csak azt hogy októberben jött meg elõször. Akkor meg menj el vele nõgyógyászhoz, és nézesd meg, általában ilyenkor ultrahangot és egy vérvételt csináltat.
A kérdező hozzászólása: akkor alulról nem fog megvizsgálni ugye? mert még szûz vagyok :S
Dehogyis nem! Azzal kezdi, utána vérvétel és ha szükséges, akkor hüvelyi ultrahang.
Ha szégyelõs vagy akkor keress nõi orvost.
Valószínûleg meg fog vizsgálni, de szólj neki, hogy még szûz vagy, és nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: férfi a nõgyógyászom, azzal nincs gond.. már voltam nála melleimmel :) csak hát kellemetlen :S
Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

166 cm és 57 kg vagyok, 17 éves. Még tavaly nyáron felszedtem némi felesleget a hasamra és a lábaimra. Hogyan tudnám feszessé és formássá tenni?

Eddig sosem látszott meg ha összevissza ettem, de most már igen. Nem sportolok semmit. Egészen tavaly nyárig mindenki el volt ájulva hogy annyit eszek amennyit akarok, akkor amikor és nem járok el edzeni se. Nem kezdtem el többet enni , de mégis megjelennek a feleslegek, ha nem is kilóra, de látszik.

Legjobb válasz: Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!

Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!
A kérdező hozzászólása: köszi :D és elég volt csak a futás mozgásnak?:)

Szerintetek ha 17 vagyok és nem volt még pasim ronda vagyok?

Bár azt mondják jó az alakom, fiatalabbnak nézek ki a koromnál,de már lerondáztak és pasim sem volt még.A kérdésem az lenne lehet más oka is h nem kellek senkinek vagy tényleg ronda lehetek?Képet nem küldök és norm.válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: az hogy 17 évesen nem volt pasid nem jelenti hogy csúnya vagy

az hogy 17 évesen nem volt pasid nem jelenti hogy csúnya vagy
Nem. Tudod, nekünk fiúknak a belsõ is számít.
Szerintem ez az egyéb kérdésbe tartozik ezért hozzászólnék :D Én azt hiszem magamról h ronda vok mert nem volt még csajom és 15 évesen!
Keress egy ronda pasit
Ha jó az alakod, ronda nem lehetsz :D és ha csak egyszer mondták rád az egyáltalán nem sok. Az lenne a durvább ha piszkálnának, vagy egyenesen elkerülnének a külsõd miatt. Szerintem amolyan átlagos lehetsz, sõt még az is lehet, hogy egész szép vagy, csak nem mernek hozzád közeledni. Hidd el nem vagy egyedül ezzel, sõt, ha belsõleg szerethetõ, nagyon jó esélyei vannak egy ilyen lánynak mint te :) 16/f
Egyáltalán nem biztos. Szerinted ezek a hidrogénszõke, derékig érõ fókapunciszõrös csilivili kabátot hordó csücsörítõp*csák szépek? Nyilván akadnak köztük, de az esetek nagy részében semmi különleges nincs bennük. Fél kiló smink, amitõl 15 évesen 25-nek látszanak, a korosztályodban meg menõ ilyenekkel járni. Arról nem is beszélve, hogy enyhén kihívóak. Velük ellentétben pedig rengeteg gyönyörû lány szaladgál mindenfelé, akire nem figyel senki, mert néha mondjuk szokott gondolkodni is és nem teszi boldoggá, ha [email protected] és részegek fogdossák a diszkóban. Szóval akár ilyen is lehetsz, akkor pedig minden tiszteletem. De mivel semmit nem tudunk rólad a kérdés sem igazán megválaszolható. A lényeg az, hogy nem feltétlenül ronda aki még nem járt senkivel. Fõleg 17 évesen...
A kérdező hozzászólása: Talán az utolsó elötti mondat tényleg nem nagyon vágytam rá de zavar h nem kerestek.Am volt néhány akinek tetszettem egy ideig de utána tovább álltak semmi közeledés nem volt.
"A ronda fiúknak is jó csajok kellenek" Ez pont fordítva van, a ronda lányoknak se kell ronda fiú. Sztem te is ronda fiúknak tetszettél eddig, akik persze nem kellettek neked, és ezért nem volt még senkid.
Én azt mondom nincs ronda nõ csak kevés pia!:) Ki ért egyet velem?
Ha szeretnél beszélgetni dobj egy levelet. 17f
Igaz, hogy manapság a fiatalok elég korán kezdenek egymással kapcsolatot, de az, hogy 17 évesen még nem volt barátod, még nem jelenti azt, hogy csúnya lennél! Hidd el, eljön az idõ, és lehet hogy Te csinálod jól, mert érettebben fogsz már gondolkodni.
Ha gondolod segítek elvenni a szüzidet, hacsak nem vagy az a jajj az elsõt az igazival akarom típusu csaj:) 18f
Ez attól függ, hogy merre jársz (bulik ilyesmi), mennyire vagy félénk, kezdeményezõ, és milyenek az elvárásaid. Az, hogy korod alapján döntöd el, hogy ronda vagy-e, az hülyeség.
szerintem nem biztos hogy ronda vagy nem vagyok beképzelt, meg egoista r.banc meg semmi, de amúgy engem is több éven keresztül cikiztek a suliban hogyy milyen rusnya vagyok meg minden, de szerintem nem vagyok csúnya. végülis nem vagyok kövér, nincs nagy orrom, szépek és fehérek a fogaim, a hajam is rendben van, nem vagyok büdös, ruhákba meg olyanokba járok hogy nem vagyok az a tipikus csajos hogy rózsaszínbe flangáljak, egyszerüen felveszek egy farmert meg egy pólót+torna cipõ:P és akikkel nem egy suliba járok, azok szerintem szép vagyok :) ) szerintem mehetnél bulizni, ismeerkedni..akik meg azt mondják hogy ronda vagy, ne foglalkozz velük hidd el, lehet hogy most mindenkinek az olyan lányok tetszenek, akikek van 5 kiló smink és 14 évesen már túl vannak 3 abortuszon, de késõbb megjön az eszük és nem a cicababák fognak nekik tetszeni hanem a természetesen szép, igényes lányok :) ) szerintem a veled egykorú fiúk még éretlenek, ezért ismerkedhetnél idõsebbekkel
A kérdező hozzászólása: Cuki vagy utolsó de egyik sem igaz rám.Pusztán nem volt senkim.
A kérdésed értelmetlen, mert senki nem fogja tudni 3 mondatból megmondani, hogy ronda vagy vagy sem.Ha ez érdekel akkor egészítsd ki egy képpel.Ha okot keresel akkor sem itt kéne, hanem magadban kéne eldönteni mi lehet a gond..De felsorolok párat, döntsd el, melyik áll közel a valósághoz. - ronda vagy -csúnya a bõröd, tele pattanásokkal, hegekkel - kapa fogaid vannak -rossz fogaid vannak -büdös a szád, igénytelen vagy - Agyonsminkelt vagy -beképzelt vagy - túl sokat vársz el egy sráctól vagyis magadhoz képest túl nagyok az elvárásaid -Voltaképpen udvarolnának neked, és van aki járna veled, de te õket látod rondának -túl gebe vagy -semmi tested nincs, se fenék, se derék, se csípõ, se mell..csak egy deszkalap - túl kövér vagy -izzadságszagú vagy...stb Nagyon sok ok lehet, hogy 17 évesen nem volt még senkid.. Az is lehet, hogy igazából még nem is vágytál rá, hogy legyen valakid.. Néha nem árt észre venni a körülötted lévõ "unalmasnak, kicsit ronda fiúknak" a pillantását is..
Ez még korántsem jelenti azt, hogy ronda vagy. Midnekinek meg nem tetszhetsz. A szépség relatív. Hidd el, majd rádtalál az igaz szerelem. Nem kell, hogy mindenkin 15 évesen már a fél környék átmenjen. Egyébként írhatnál privit, egy ideje már nincs csajom :$...
Kép nélkül tényleg nem tudjuk megmondani a külsõt. Nem kérek képet, de erre a kérdésre nem tudok választ adni így. Most mondjam ronda vagy, ha nem látlak? Lehetsz szép is.
Tegyél fel egy teljes alakos képet a http://www.kepfeltoltes.hu oldalra, linkeld be ise és megmondom, hogy csúnya vagy-e.
A kérdező hozzászólása: A ronda fiúknak is jó csajok kellenek tehát tök mind1 kedves második válaszoló.
A kérdező hozzászólása: hoppá elrontottam az elsõ válaszolóra vonatkozott az írásom.
ez nem feltétlen igaz sõt szerintem te sem lehetsz csúnya lehet van 1 kis önbizalom hiányod nem? 2. voltam
Illetve a ronda lányoknak is a jóképû pasi kellXD Az értelmes embereknél jön a szerelem és nem külsõbõl fakadva:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó ja igazad van de mikor szerelmes lettem hú hát az r.o.h.a.d.t nagy csalódás volt.
Sztem külsõ ami megfog, belsõ ami megtart... de hát én senkit nem fogok meg
A kérdező hozzászólása: Ezzel én is így vagyok utolsó.Második válaszoló köszi azért rendes lehetsz jó lenne ha igazad lenne!
*azok szerint szép vagyok :) )

Szerintetek (miért) gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok?

Meg úgy átlagban... most komolyan... ha 15 évesen még sz?z vagy, akkor egy nagy nyominger vagy, vagy mi az isten...? -.- 17/L

Legjobb válasz: Ez olyan furcsa kérdés.Miért lenne gáz,ha szûz vagy 17 évesen??!! Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hanem inkább jó is. De az gáz szerintem,ha valaki így gondolkodik...

Ez olyan furcsa kérdés.Miért lenne gáz, ha szûz vagy 17 évesen??!! Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hanem inkább jó is. De az gáz szerintem, ha valaki így gondolkodik...
kicsit sem gáz sõt ez a helyes ne is akard elveszíteni míg nem találsz valakit akit tényleg szeretsz másokkal meg ne foglalkozz sajnos ez már divattá vált h minél hamarabb nemi életet éljenek a fiatalok ne légy divatmajom
nem gáz :D amúgy merre laksz?
nem gáz, én is szûz vagyok még. 18/F
Az ilyen hülye felfogás a gáz sõt undorító! Az a gáz, hogy egyre korábban akarják sokan elveszíteni a szüzességüket. Sokszor csak kíváncsiságból és nem szerelembõl. Régebben egy csókra is hónapokat kellett várni, ma meg már szinte az elsõ randin "tálcán" kínálják magukat a lányok. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Nos, elõször is köszönöm a válaszokat. Másodszor, megnyugtató, hogy vannak még ép felfogásu emberek. Harmadszor: tegnap 13:19-as: amikor én voltam 10 éves, akkor még nem volt divat >< tegnap 21:49-es: sztem jó messze tõled x3 A kérdést csupán azért tettem fel, mert mikor egyik bnõm megtudtam, h még szûz vagyok, ilyen "jézusom, komoly? te, én letagadlak!" féleségeket mondott, és érdekelt, hogy más is így van-e ezzel, és csak én vagyok ilyen maradi, hogy nem kell a divatot követni?
hát nagyon jo barátnõ lehet.:// kb majd jol lenéz téged..és majd azzal fog villogni elõtted hogy õ érettebb, komolyabb, sõt szebb is , mert hogy õ már nem szüz, te meg sz*r vagy..:S nekem is van egy ilyen "basarátnõm" de én büszke vagyok magamra hogy vaannak igényeim, és nem mindegy hogy kivel mit csinálok ;) fel a fejjel:) ) 17L
A kérdező hozzászólása: Nos hát... egója az van, bekell ismernem.. x3 és egyetértek veled, nekem sem az a célom, hogy minél elõbb összefeküdje valakivel .___. Köszi a bíztatást =3
Tegnap 13:19 vagy Iróniának szántam de nem értetted ezek szerint :D Arra akartam ezzel célozni h inkább örülj h még az vagy
Szerintem nem gáz , sõt jobb is így !
Nekem egy csomó ismerõsöm szûz még, pedig van aki 22 éves. Ez egyáltalán nem gáz, hanem a mai világban kiváltság. Szerintem ez nem korfüggõ, inkább érettségfüggõ. Én is hosszútávú kapcsolatban vesztettem el 17 évesen, de így visszanézve nem voltam hozzá fejben eléggé érett..Nem minden a testi érettség..
nem gáz, nyugi:D az a gáz, ha valaki csk azért szexel, hogy utána felvágjon mások elõtt(egyik barátnõm is ilyen..://) 17L ;)
Persze hogy gáz te jó ég hogy képzeled hogy még szûzvvagy, hiszem már 10 évesen rég meg kellett volna tenned egyszerre 3 pasival...-.-"
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Akkor veszíted el, amikor jól esik. Én fiú létemre 19 évesen vesztettem el, mert nem volt senki aki megérdemelte volna, és tökre nem érdekelt mások véleménye, szánalmas akinek ez "gáz. Sõt, a gázozás is gáz. :) 21/f
inkább légy arra büszke, hogy még megvan. és ne siesd el, ne akard elveszteni. majd érzed mikor eljön az ideje. nem, nem gáz.
Én az elsõvel értek egyet !
Én ugyan nem tudom, de egyszer tényleg megkérdezhetnél olyat, aki ezt mondja neked. Én nem tehetem, mivel még eggyel sem találkoztam, és valószínûleg nem is fogok.
Nem ez a "gáz", hanem az, hogy ekkora jelentõséget tulajdonítasz néhány kis tininek. Miért kell törõdni ezzel? Senkinek semmi köze más magánéletéhez. Felõlem lehet valaki 30 évesen is szûz, teljesen hidegen hagy.
A kérdező hozzászólása: igen, igen, csak úgy mellékesen jegyeztem meg, h akkor még nem votl divat x3 és am. örülök neki :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!