Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok hónapja vagyok a (88 db)

17 éves fiu vagyok a barátnőm 11 hónap után szakított velem (tovább lent), Mit tegyek?

a szakítás oka az volt hogy sokat bunkóztam,beszólogattam neki, de egy idő szólt hogy fejezzem be, megpróbáltam 3-4 napig ment utána előről, sajnos 7-8 hónap után besokkalt, és mondta h legyen vége, de nem akartam ezt, mondtam megváltozok meg ilyesmi, megbocsájtott, utána kb 1 hónap eltelt és megint előjött bennem ez, és most szakított velem, kiszeretett belőlem, nem tudom hogy mit tegyek, kb 2 hete folyamatosan küzdök érte de ő reményt se ad,meg mondta hogy ne keressem meg semmi ,de nem bírom ki, nem tudom lekötni magam semmivel,és amikor keresem mindig azt hiszi hogy én számon kérem meg zaklatom , és a legrosszabb hogy a barátaim is elhagytak:(

Legjobb válasz: Most mit lehet erre mondani? Edd meg amit megfõztél!

Most mit lehet erre mondani? Edd meg amit megfõztél!
Mit tegyél? Nézz magadba mélyen és próbálj megváltozni úgy, hjogy ez a következõ barátnõdnél ne forduljon elõ. Ezt a lányt már elfelejtheted, adott épp elég esélyt, hogy megváltozz, a helyében én sem adnék többet.
Jó kis tapasztalat ez neked. Nõj föl (lehet azt 17 évesen is, nem szégyen).
bunkó....köcsög!!!
Ne szólogass be másoknak te bunkó barom.:)
2} a barataidal sose vagy bunko na jo neha lehetsz de csak viccbol 2} csajokal nem bunkoskodsz sose csak viccelodsz veluk ami koszt rohat nagy kulombseg van 3} baratnodel ne cseszekedjel sose mert mar a sajat borodon ereszted meg hgy mi tortenik de nem is ertem ert szolsz szoltal be neki mindig nem hgy en nem szolok be a baratnomnek de meg mas se tegy aszt mert anak eltorom a nyakat ha lanyrol van szo aki beszolt neki aszt majd elintezik ok de egy fiu nehogy mar beszoljon a csajomnak halod ha te az en csajomnak szoltal vona be es nem a sajatodnak eszt a szoveget mar else tudnad olvasi mer halott lenel de nem ertem neked azeret kelett egy csaj hgy beszologas neki akkor meny ki a sarokra egy oromlanyhoz oszt szologasal anak be hat ez meg jo indulatal volt ahogyan elkuldott mert kaphatnal jobban is kotekedo bunko semirekelo vagy neked nem hgy elo no nem valo de meg egy gumi no se oszt maradjal a zsebhokinal akkora egy paraszt vagy hgy szereted a foghagymas napoit bameg

17 hetes terhes vagyok. A terhességem 1 hónapja óta már kétszer végigcsináltam egy kezelést (a dokim írt fel kúpot + canesten krém) gombás fertőzésre, mégis újra kiújulnak a tünetek. Normális ez? Mitől múlik el?

Tudom, hogy a babának nem árt, de nekem nagyon kellemetlen.A férjem is kapott gyógyszert, nagyon vigyázok magamra, mégis...A kezelések után 2 hétre újrakezd?dik minden. Meddig tarthat?

Legjobb válasz: Egy párszor már leírtam itt. A nõgyógyászom szerint a Canesten nem igazán jó gomba elleni krém, csak jó a reklámja. Talán valami más szert kellene felíratnod a dokiddal (esetleg, a helyedben el is mennék másik dokihoz egy vizsgálatra - csak emiatt). Amúgy én is nagyon fogékony vagyok sajna az ilyen jellegû fertõzésekre. Amit mostanában használok, az az Aquatus készülék, tejsavas kapszulával. Nekem eddig nagyon jónak tûnik! Viszont nem tudom, hogy kismamák használhatják-e.

Egy párszor már leírtam itt. A nõgyógyászom szerint a Canesten nem igazán jó gomba elleni krém, csak jó a reklámja. Talán valami más szert kellene felíratnod a dokiddal (esetleg, a helyedben el is mennék másik dokihoz egy vizsgálatra - csak emiatt). Amúgy én is nagyon fogékony vagyok sajna az ilyen jellegû fertõzésekre. Amit mostanában használok, az az Aquatus készülék, tejsavas kapszulával. Nekem eddig nagyon jónak tûnik! Viszont nem tudom, hogy kismamák használhatják-e.
Nekem a candybene krém vált be.Csak a terhesség elsõ 3 hónapjában nem ajánlják.
Szia Nekem a dokim azt mondta, hogy a terhesség elõhoz bizonyos baktériumokat, amik egyébként is jelen vannak, csak nem olyan aktívak. Egyébként milyen fehérnemût használsz? Mert, ha nem 100% pamut, ettõl is lehet gombás fertõzésed, mivel ha valami mûanyaggal van keverve, könnyen befülled a bõr és már kész is a gomba.
Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

Mit adjak a pasimnak ajándékba, hogy 4 hónapja vagyunk együtt? 17/L

4 hónapja vagyunk együtt és tudom,hogy ? is fog nekem adni valamit de nekem semmi ötletem sincs,hogy mit adhatnék neki.

Legjobb válasz: Szia! Sztem nem nagyon szokás 4 hónapra adni,de ha mindenképpen szeretnél ne legyen túl nagy dolog ne lõdd elõre az ajándékokat!:) egy plüss szív esetleg,vagy hasonlók 4 hónapra teljesen megfelel!

Szia! Sztem nem nagyon szokás 4 hónapra adni, de ha mindenképpen szeretnél ne legyen túl nagy dolog ne lõdd elõre az ajándékokat!:) egy plüss szív esetleg, vagy hasonlók 4 hónapra teljesen megfelel!
Minek kell venni? Semmit se vegyél és õ se. Beszéljétek meg, hogy nem ajándékoztok. Majd az évfordulóra, hónapfordulós ajándék, hülyén hangzik. Köszöntsétek fel egymást szóban. Nem az ajándék értéke vagy megléte számít, hanem, hogy hogyan viszonyultok egymáshoz a kapcsolatban. 28F

Hányadik hónapban vagyok, ha a 17. hétben járok?

Teljesen összezavart ez a babamatek. 40 hét azt értem, a tíz holdhónapot is értem, de a kilenc naptári hónap nekem sehogyse jön ki. Szóval 17 hetesen hányadik hónapban vagyok? Negyedik vagy ötödik?

Legjobb válasz: Nem értem, hogy miért a hetekbõl akarjátok kiszámolni, hogy hány hónapos terhes valaki. Az utolsó menstruáció elsõ napja óta eltelt HÓNAPOKAT kell számolni. Ha pl. május 3-án volt, akkor szeptember 3-án vagy kerek 4 hónapos, ill. most már beléptél az 5. hónapba.

Nem értem, hogy miért a hetekbõl akarjátok kiszámolni, hogy hány hónapos terhes valaki. Az utolsó menstruáció elsõ napja óta eltelt HÓNAPOKAT kell számolni. Ha pl. május 3-án volt, akkor szeptember 3-án vagy kerek 4 hónapos, ill. most már beléptél az 5. hónapba.
4-hónap és elsö hét szerintem;)
Az ötödikben vagy benne, de még nem töltötted be. (majd 3 hét múlva)
elsö vagyok ha 20 hétben jársz akkor leszel 5 hónapos szerintem én most 16+2 hetes vagyok tehát 4 hónapos és 2 napos
Én mindig visszafele számoltam a 40 hétbõl. 0-4 hét 0. hónap 4-8 hét 1. hónap 8-12 hét 2. hónap 12-16 hét 3. hónap 16-20 hét 4. hónap 20-24 hét 5. hónap 24-28 hét 6. hónap 28-32 hét 7. hónap 32-36 hét 8. hónap 36-40 hét 9. hónap Szerintem 4 hónapos és 1 hetes terhes vagy.
mondom én eggyet értünk szerintem kedves utolsó;)
Én hetekben számoltam. S soha nem mondtam hanyadik hónapba léptem, csak azt hány hónapos vagyok, mert így is túlhordtam és vicces lett volna, ha azt mondom a 10. hónapban vagyok. :) Na mindegy, mindenki másképp számol, te is számolj úgy ahogy szimpatikusabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Csajok! Komolyan mondom, szórakoztatott, hogy mennyiféleképpen lehet ezt számolgatni. Inkább ilyeneket kellene tanítani a suliban vektorok és fotoszintézis helyett :) .

15 éves vagyok, a barátom 20, de ő úgy tudja, hogy 17 vagyok. Már 1 hónapja együtt vagyunk (távkapcsolat). Mit tegyek, hogyan mondjam el az igazságot?

Amikor el?ször találkoztunk, nem gondoltam volna, hogy lesz bármi komoly köztünk, ezért hazudtam neki.De úgy érzem, hogy egy komolykapcsolatba csöppentem bele, már le is feküdtünk(Õ volt az 1.) úgy érzem szerelmes vagyok, de félek, ha elmondom az igazságot elveszítem!Mind erre nem számítottam az elején, segítsetek!

Legjobb válasz: Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem,erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?

Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem, erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?
Miért gondolod, hogy komoly kapcsolatba csöppentél? Azért mert egy hónapnak sem kellett eltelnie és lefeküdtél egy 20 éves sráccal? Ez még nem jelenti azt, hogy õ komolyan gondolja... Amúgy szerintem jobb, ha elmondod neki az igazságot, elõbb-utóbb úgyis kiderülne, és egy kapcsolatot különben sem lehet hazugságra építeni...
1 Hónap alatt befeküdtél neki 15 éves korod létére? pff...:S..erre szokás azt mondani hogy jó vagy ingyenszexre
jaja, szerintem is elég komoly lehet:) a srác tutira úgy van vele, hogy könnyen megkapott és ezért könnyen el is tud felejteni... majd lesz neki másik ilyen..
Szia nagylány! Te adtad nekia szüzességedet, talán mi kérdezhetnénk elõbb, hogy most mi a terved, vagy mi volt? Amúgy itt nem arról van szó, hogy hány éves vagy!(15-17) Ha másik lányt szeretne akkor nagy bajban leszel, mert az nem akorod miatt lesz! De elárulom azt is, ha nagyon akarod megtudod szerezni, vagy is fogjuk rá. Mert ha bemész a rendõrségre és feldobod, akkor nem fog 3-5 év börtönt kapni, ha feleségül vehet! (legalább is én így tudom a jogszabályokat) Viszont ha inkább a börtönt választaná, akkor talán jobb ha elkezdesz másik fiuban tervezni! Sok sikert nagylány, és azt hiszem ha segítségre van szükséged, azt ne csak neten keressed! Ez nem egymondatban megválaszolós! puszi nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Átgondoltam magamban, és igazatok van.Szégyellem is magam, túlságosan elvakított, nem kellett volna odaadnom magam ennyire könnyen.Sürgõsen változtatni fogok, elmondom neki és majd meglátjuk, hogy alakul tovább.Valamint a jövõben igyekszem nem odaadni magam csak úgy 1-2 hónap után.Mert most gondolom, hogy mit gondolhattok rólam, h 15 évesen.., de ami jön, az jön. Üdv mindenkinek!:)

18 éves vagyok és a barátnõm 17. Én 3 évig "fûveztem" szinte minden nap de az 1. hónapban abba hagytam mert õ fontosabb. Õ 3 éve dohányzik, És úgy érzem hogy fontosabb neki a cigi mint én. Több mint 10 hónapja vagyunk együtt, mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek? Azt mondja mindig hogy a "fûvet" könnyû letenni...! A cigit meg nem.ÉN NEM DOHÁNYZOM és nagyon zavar hogy Õ igen.

Legjobb válasz: Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Elõször tegye le a cigit. Aztán kezdjen el máshogy öltözködni. Aztán fesse be a haját stb. Te örülnél, ha meg akarnának változtatni? Vagy elfogadod, vagy olyat keresel, aki nem dohányzik.
Gratulálok, hogy letudtad tenni a füvet, a cigi semmi a fû mellet :D
Hagyd el vagy fogadd el. Képmutató, mert neki nem teszik a fû, abbahagyod miatta, õ meg nem képes ugyanezt megtenni a cigivel?!
Nekem is volt ilyen párom, alkudozz vele, hogy napi egyet szívhat csak pl.
Volt akkor penzed rendesen :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nekem is sok közeli rokonom halt meg a cigi miatt... És nem lehet vele alkudni! Van amikor csak 6 szálat szív egy nap... az alá nem nagyon megy... de van amikor 15 szálat kb... és ha annyira szeret.. nem hiszem el hogy nem bír ki egy napot pl
Adjátok el a lakást, mást nem tehettek...!
add el, vagy add ki albérletbe. ez van. szereltess fel a fogyasztás miatt órákat -feltéve ha kivitelezhetõ
Azért kell , mert oda vagytok bejelentkezve . Ha nem is laktok itthon, ahogy a nevében van, a közös költséget fizetni kell.Adjátok ki, vagy el.Akkor más fogja fizetni .
A közös költséget azért kell fizetni, mert van egy lakásod abban a házban. Ezt fizetni kell minden tulajdonosnak. HA nem tetszik, akkor VAGY eladod a lakást, VAGY kiadod albérletbe és a szerzödésben belefoglalod, hogy a közös költséget neki kell fizetnie.
Ha benne van a víz a közös költségben, akkor szereltessetek fel vízórát, avval is csökken a közösktg.
Attól még lehet hogy te nem érzed!Nem érzi meg mindenki feltétlenül!

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!