Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok hónapja (119 db)

15 éves vagyok, a barátom 20, de ő úgy tudja, hogy 17 vagyok. Már 1 hónapja együtt vagyunk (távkapcsolat). Mit tegyek, hogyan mondjam el az igazságot?

Amikor el?ször találkoztunk, nem gondoltam volna, hogy lesz bármi komoly köztünk, ezért hazudtam neki.De úgy érzem, hogy egy komolykapcsolatba csöppentem bele, már le is feküdtünk(Õ volt az 1.) úgy érzem szerelmes vagyok, de félek, ha elmondom az igazságot elveszítem!Mind erre nem számítottam az elején, segítsetek!

Legjobb válasz: Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem,erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?

Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem, erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?
Miért gondolod, hogy komoly kapcsolatba csöppentél? Azért mert egy hónapnak sem kellett eltelnie és lefeküdtél egy 20 éves sráccal? Ez még nem jelenti azt, hogy õ komolyan gondolja... Amúgy szerintem jobb, ha elmondod neki az igazságot, elõbb-utóbb úgyis kiderülne, és egy kapcsolatot különben sem lehet hazugságra építeni...
1 Hónap alatt befeküdtél neki 15 éves korod létére? pff...:S..erre szokás azt mondani hogy jó vagy ingyenszexre
jaja, szerintem is elég komoly lehet:) a srác tutira úgy van vele, hogy könnyen megkapott és ezért könnyen el is tud felejteni... majd lesz neki másik ilyen..
Szia nagylány! Te adtad nekia szüzességedet, talán mi kérdezhetnénk elõbb, hogy most mi a terved, vagy mi volt? Amúgy itt nem arról van szó, hogy hány éves vagy!(15-17) Ha másik lányt szeretne akkor nagy bajban leszel, mert az nem akorod miatt lesz! De elárulom azt is, ha nagyon akarod megtudod szerezni, vagy is fogjuk rá. Mert ha bemész a rendõrségre és feldobod, akkor nem fog 3-5 év börtönt kapni, ha feleségül vehet! (legalább is én így tudom a jogszabályokat) Viszont ha inkább a börtönt választaná, akkor talán jobb ha elkezdesz másik fiuban tervezni! Sok sikert nagylány, és azt hiszem ha segítségre van szükséged, azt ne csak neten keressed! Ez nem egymondatban megválaszolós! puszi nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Átgondoltam magamban, és igazatok van.Szégyellem is magam, túlságosan elvakított, nem kellett volna odaadnom magam ennyire könnyen.Sürgõsen változtatni fogok, elmondom neki és majd meglátjuk, hogy alakul tovább.Valamint a jövõben igyekszem nem odaadni magam csak úgy 1-2 hónap után.Mert most gondolom, hogy mit gondolhattok rólam, h 15 évesen.., de ami jön, az jön. Üdv mindenkinek!:)

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

18 éves vagyok, barátnőm azaz volt barátnőm pedig 17.9 hónapig voltunk együtt de úgy éreztem hogy nem vagyok vele elég boldog, ezért kidobtam, de most hiányzik. Mit tegyek?

Eléggé hiányzik 2 hete szakítottunk. Nem tudom mit csináljak, ő újra akarja kezdeni, de én meg úgy tartom hogy kutyából nem lesz szalonna, és lehet eleinte megint jó lesz, aztán minden visszaáll a régibe. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.

Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.
17.9? Az hogy az anyámba jön ki?
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek "a falasnak" üzenem, hogy kb4 4-5 hónap után , bármi volt.. mindig én küzdöttem a kapcsolatunkért... rengeteget, kb nem tett érte semmit, csak ígérgetett.. és õ nagyon boldog volt.. legalábbis ezt mondja... ha nem ismered hogy mi volt maga a kapcsolat tartalma, akkor ne dumálj bele légyszíves..
nagyon kár, hiszen valamiért szétmentetek, annak megvolt az oka ua lesz, nem változik semmi sem, sajnálom N
Nem játsza a majmot! Csak, ha egyszer olvassa el a kérdést, akkor úgy jöhet át, mint nekem: 17, 9 hónap. Igen, a válaszod után már tudjuk, hogy a szóköz maradt csak le. No problem. :)
én se kötöszködni akarok, de tényleg 17.9nek tûnt :DD
A kérdező hozzászólása: jóó na amúgy tényleg zavaró :DD
A kérdező hozzászólása: 17 éves és 9 hónapig voltunk együtt... ne játszd a majmot
Ha nem voltál elég boldog, akkor lépj tovább.
Próbáljátok meg mégegyszer. Amúgy vicces, úgy lehet olvasni a kérdésed, hogy 17.9 hónapig együtt voltatok xD
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, hogy 4-5 hónap után kezdõdtek a gondok..

17 vagyok 7 hónapja vagyok a barátnőmmel mindketten szüzek vagyunk. Elhatároztunk h lefekszünk egymásal el is terveztük szépen de nem ment (ő sem izgult fel és én se) a másodiknál ugyanez volt. Miért nem megy a sex?

Megbeszéltük és ara jutottunk h hiányzik a spontanitás és ezért nem olyan szenvedélyes az egész. DE legutób is megpróbáltuk tök spontánul meg minden de akkor se ment! NEm értem mi lehet a baj mert am minden oké velünk szexuálisan (is) néha már attól beindulok ahogy rámnéz. Mi lehet akkor a baj? Az értelmes válaszokat el?re is köszi a hülyék meg ne is írjanak.

Legjobb válasz: Szerintem akkor próbáljátok meg, amikor úgy néz rád, hogy egybõl beindulsz. Akkor lehet, hogy jobban menne. Tényleg nem jó, ha mindent elterveztek, teljesen spontánnak kell lennie. Lehet, hogy elsõre a behatolás sem fog menni, de nem szabad feladni!

Szerintem akkor próbáljátok meg, amikor úgy néz rád, hogy egybõl beindulsz. Akkor lehet, hogy jobban menne. Tényleg nem jó, ha mindent elterveztek, teljesen spontánnak kell lennie. Lehet, hogy elsõre a behatolás sem fog menni, de nem szabad feladni!
Szerintem pettingeljetek sokat, mielõtt a konkrét behatolás megtörténne. Kényeztessétek egymást akár az orgazmusig mindketten, ne akarjátok "komolyabb" irányba vinni a dolgokat egy jópár alkalomig. Aztán csak hagyjátok sodortatni magatokat az árral. Ha ezt teszitek egyszercsak megtörténik minden elõzetes készülõdés nélkül. Fontosnak tartom, hogy ne úgy álljatok neki, hogy "most talán...", hanem elõbb még (több alkalommal) úgy kezdjetek hozzá, hogy "mindent, csak azt nem". Tudatosan kerüljétek pár alkalommal a behatolással való próbálkozást. Ha más jól begyakoroltátok "egymást" akkor már magától menni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknem bár a második válaszolónak üzenem h 7 hónap sztem elég volt a megismerésre ugyanis azóta folyamatosan pettingeltünk... szal nem ez a gond de azért köszi
Lehet izgultok nagyon es nagyon is akarjatok - amire magatok is rajottetek... Tudtok csak kettesben maradni ugy, hogy nincs veszelye annak hogy valaki betoppan? Az is lehet hanyagolni kellne a temat. Ahogy irod, nagyon jol erzitek magatokat egyutt. A spontan majd jon. Amikor nem is gondoltok ra.
Tévesen gondolod, hogy 7 hónap elég arra, hogy megismerd a másikat plána ilyen fiatalon nem mindenre figyeltek oda.A 2. válaszoló igen hasznos információkat írt!! Lehet, hogy az is elég lenne természetesen a spontanitás melett, hogy valami igazán romantikus környezetben probálkozzatok és lehet, hogy minden menni fog!
szerintem parás vagy. lazuljatok el. tuti hogy féltek. nyugivan:)
Izgultok mert ez az elsõ, ez természetes, az elsõ alkalomal majd kivert a víz hogy úristen most mi lesz mit csináljak hogy csináljam... aztán rájöttem h elég ha ellazultok, ne tervezzétek el hogy mikor, csak mindig legyetek rá felkészülve (gondolok a gumikészletre) egyszerûen csak folytassátok a pettinget ugyanúgy és egyszercsak amikor megcsillan valamelyõtök szeme akkor letépni a ruhákat és hajrá. (ezt nem poénból írtam, sztm ez az elsõ alkalmas emlékezetes legyez ez romantikusos mert hát elsõ érzés van mindkettõtökben és ahogy olvastam a kérdést pont ez a baj, ezért izgultok) annyira nem fontos az elsõ, egy idõ után már csak a dátumra meg a pózra fogsz emlékezni mert nem az számít h hogyan történt hanem az h dúl a láv.
szerintem az lehet a baj hogy izgultok de nem amiatt, hogy valaki esetleg rátok nyit hanem mind kettõtök a legjobb formáját akarja hozni és ezért nem megy a dolog.Lehet te is félsz hogy nem fogod jol csinálni meg õ is ezért.elõtte hosszas elõjáték csodát mûvel:D

17 vagyok. A menstruációs ciklusom már szerencsére beállt, 30 nap (2-3-án szokott általában megjönni).4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és hát megtörtént. Kérdés: mekkora egy baba valószínűsége?

Mindkettőnknek ez volt az első alkalom, rövid volt, odafigyeltünk, de óvszer nélkül. Két nappal később megint, ekkor is ugyanígy kint ürített, nem gondoltunk a bajra. A ciklus 20. napján volt mindez (az első). És most késik. És félek. Még van egy évem a gimiből, nem szeretnék gyereket. Ráadásul anyumnak sem mondtam még el.

Legjobb válasz: "Odafigyelés" helyett inkább értelmes eszetek lehetett volna. Menj és csinálj tesztet, hátha van talán némi esélyed rá, hogy megúszod, és csak valami szex utáni hormonális változás miatt késik. De jogosan félsz.

"Odafigyelés" helyett inkább értelmes eszetek lehetett volna. Menj és csinálj tesztet, hátha van talán némi esélyed rá, hogy megúszod, és csak valami szex utáni hormonális változás miatt késik. De jogosan félsz.
szívás!
A kérdező hozzászólása: köszi; sokat segítettél! ......
Terhes vagy, ráadásul most már az esemény utáni tabletta is késõ. Legközelebb védekezzetek.
Elég esélyes hogy terhes vagy, akkor is teherbe tudsz esni, ha nem Beléd fejezte be (az elõnedvben is van spermium). Csináltass egy tesztet és reménykedj.
Kikoptak az izületeid, nekem is ropog mindenem.
próbálj kálcium és magnézium pezsgõtablettát inni, elképzelhetõ, hogy ezek hiánya okozza.
vibrátor?
Szerintem attól függ, hogy ribanc-e valaki, hogy milyen fajta emberrel kefél. Hisz többnyire mindenki él szexuális életet. Nah szóval keress olyan embereket (erre nagyon jó a net) akik hozzád illenek stílusilag és tisztességesek, rendesek, de egy jót dugnának és aztán have fun! Meg hát valami jó pornó... bírd már ki :D
Miért nem írsz a volt barátodnak? Nem lenne benne?
14 30 ennek én is örülnék!:D Am meg mondom h ittvagyok én! 17f XD
keress valakit akiben megbízol és megtudod beszélni vele, hogy csak szexet akarsz. Én is ezt csináltam! Így nem mondhatják rád, hogy ribanc vagy és hogy fûvel fával lefekszel. Nekem nagyon bejött!! Megbeszéltem a sráccal és neki is nagyon jó így, mert õ sem akar komoly kapcsolatot. Hétvégente pár órát jól érezzük magunkat!!!!:D 21/L
:D:D keres srácot, vagy menj bulizni, ahol majd felszed vki, és menj, aludj nála, ien egyéjszakás kapcsolat...
A kérdező hozzászólása: :D hülye ez nem vicces
hívj fel!!!!!!
masztizz vagy itt vagyok én:D
ha gondolod köldök msn címet, ki tudja:D 17f
A volt barátodban megbízhatsz, ha úgy váltatok el, hogy még ma is jóban vagytok, függetlenül attól hogy ki szakított kivel. Menjetek el valahova és beszéljetek errõl. Szerintem nem lehet ebben gond :)
15:27 bocsi :DDD
17:27-es nagyon nagy volt :DD
Ez most téged mért zavar?
és te "meik" tirpákfalvából vagy? LOL
A kérdező hozzászólása: az a gond h nincs semmi olyan barátom akikkel ilyenrõl tnék beszélni!
meik megyében laksz?
Hát ez a barátságból kisegítjük egymást dolog normál esetben nemigazán mûködne legalábbis ilyen nagyon ritka. Különben antifaces tanácsával élve: vegyél egy kutyát! vagy használd a kezed, hidd el néha nagyobb erõ van bennük mint egy tehetséges falloszban!
A kérdező hozzászólása: oh... köszi...
Én is most keresek szexpartner-t.Csak neten:D 17f

5 és fél hónapja volt egy abortuszom (gyogyszer mellet estem teherbe, ) és most megint így jártam (másik falytát szedek) ha megint elmegyek ab. -ra akkor késöbb sokkal nehezebben vagy egyáltalán nemis fogok teherbe esni? 17/L

Legjobb válasz: Azért nem tartod meg, mert akkor a párod elhagy? Ez hihetetlen. Ilyen kijelentés után nem hinném hogy kérdés lenne, hogy tudnék e nélküle élni, vagy inkább vele???? Ha már egyszer terhes lettél tabletta mellett, akkor miért nem védekeztek máshogy??? Azt még meg is értem, hogy 16-17 évesen nem tudod megtartani, de könyörgöm, 5 hónap alatt 2 abortusz?? Amúgy azt itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy könnyen vagy nehezen fogsz e késõbb teherbe esni. Vagy összejön egybõl, vagy nem, de ha most semmi esetre sem tudod vállalni, akkor nem tök mindegy??

Azért nem tartod meg, mert akkor a párod elhagy? Ez hihetetlen. Ilyen kijelentés után nem hinném hogy kérdés lenne, hogy tudnék e nélküle élni, vagy inkább vele???? Ha már egyszer terhes lettél tabletta mellett, akkor miért nem védekeztek máshogy??? Azt még meg is értem, hogy 16-17 évesen nem tudod megtartani, de könyörgöm, 5 hónap alatt 2 abortusz?? Amúgy azt itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy könnyen vagy nehezen fogsz e késõbb teherbe esni. Vagy összejön egybõl, vagy nem, de ha most semmi esetre sem tudod vállalni, akkor nem tök mindegy??
uzenem aki kisebsegizett! hogy en is roma vagyok es 3 om gyonyoru szep gyermekem van, es EGYETLENEGYSZER SEM VOLTAM ABORTUSZON!!!! es nem is fogok SOHA!! kerdezonek meg annyit hogy nincs mas szorakozasod mint abortuszra jarni?? szanalmas...
Gyógyszer mellett... A tabletták az éjjeliszekrényen maradtak, ugye? Ezért gyógyszer mellett. Nem hiszem, hogy rendesen szedted. A használati utasítást elolvastad rajta? Megértetted, ami oda le volt írva? Máskor meg olvastasd el valakivel, amit kiírsz ide...
ha 2x is gyogyó mellett lettél terhes, akkor valamit szarul csináltál!!! nem lehet hogy szedtél valamikor antibiotikumot esetleg???? mert hogy az és még sok más gyogyi hatástalanítja a tabit! egyébként meg IGEN! Lehet hogy nehezebben fogsz teherbeesni, de az is lehet hogy többet a büdös életben nem lehet gyereked! mert elég csak véletlenül Például: egy picit "többett" kaparni és annyi volt a gyerek utáni vágynak, vagy ha valami fertõzés lép fel.. akkor is lõttek ...na ennyit errõl
Na ehhez csak gratulálni tudok... Figyelj már!Ha egyszer már sikerült gyógyszer mellett teherbe esned, akkor miért nem kombináljátok óvszerrel?? Hogy biztos ne járj így megint???
kissebségiek több abortusz után is simán szülnek néhány pulyát... És ha most azt mondjuk, hogy nem lehet, akkor megtartod, és elhagy a párod, holott nem is akarod, és nem is tudod vállalni ezt a gyereket???
Te párodnak mered nevezni azt az embert, aki arra kényszerít, hogy öld meg a gyereketeket, különben elhagy?? Hát undorítóak vagytok mindketten!!!
jó szórakozást a pokolban
Ha Isten létezik, akkor tényleg nem fogsz utána teherbe esni..
A romák között a gyermek szent. Ezért egyáltalán nem tipikus, hogy abortálják a magzataikat.
A 27-es valaszolo vagyok.Bocsanat a sok hibaert, telefonrol vagyok, azert van ennyi elgepeles.Remelem azert lehet erteni, amit irtam.
Szia! Konnyen lehet, hogy abortu
Kérdezõ, 1-2 abortusz esetén nem különbözik a teherbe esés statisztikai valószinûsége az abortuszon át nem esettekhez képest. Egyfelõl. Másfelõl a többedik (3+) abortusz is ritkán okoz teherbe esési gondot, sokkal inkább a kihordás válik problémássá a méh-nyálkahártya és a méhszáj sérülése miatt, szóval a spontán vetélés és a koraszülés aránya nõ valamennyivel.
Bocsi kérdezõ, de szinte én voltam az egyetlen, aki NORMÁLISAN válaszolt a kérdésedre. Nem értem miért csak a bunk.ókkal foglalkozol.
#29, ez bizony így van, a romák általánosságban jóval családcentrikusabbak.
Nekem kicsit hihetetlen, hogy valaki rendesen szedi a fogamásgátlót és kétszer is teherbeesik mellette. Évekig szedtem és egyszer nem lettem terhes. Úgy is el kell menned tanácsadásra az abortusz elõtt, ahol tájékoztatnak majd a lehetõségekrõl, ott nyugodtan rákérdezhetsz a kockázatokra, de olyan dokumentumot senki nem fog adni neked, hogy a mûtét következtében bekövetkezõ esetleges meddõsségért vállalják a felelõsséget helyetted. Azt is számításba kell venned, hogy talán õ az utolsó babád akit ki tudnál hordani egészségesen. Szóval, fontold meg nagyon hogyan döntesz! A tanácsadás segíteni fog majd!
Filozófia szakos egyetemi hallgató vagyok, így etikát is tanulnom kell, a tankönyveimbõl származnak az adatok. Az elsõ trimeszteres abortusz esetén a meddõség kialakulásának kockázata 1 % körül van, de ismételt abortuszok esetében természetesen ez nõ. Ha a nõ korábban még nem szült, azaz elsõ terhességét abortáltatja, akkor az nagyobb kockázatot jelent, mert ilyenkor komolyabb az esély a méhszáj és a méh sérülésére. 17 éves lányként esetleg két abortusszal a hátad mögött már nem elhanyagolható a meddõség kockázata, illetve a késõbbi, már kívánt és tervezett terhességeid idején a vetélés és a koraszülés esélye. Anyámnak volt egy fiatalkori abortusza, amely során a nõgyógyászati szakvélemény szerint megsérült a méhszája. Ezt követõen két tervezett terhességet elvetélt, egy alkalommal pedig koraszülése volt egy szintén kívánt gyerekkel a 22. héten. Én csak ezek után születhettem meg, mivel anyám 7 hónapig benn feküdt velem a szülészeten bevarrt méhszájjal. Láthatod, a dolog nem játék, hiába a modern orvostudomány, ha esetleg Te kerülsz az ismételt terhességmegszakítások szövõdményeként meddõvé vált, vagy életképtelen koraszülötteket világra hozó nõk közé. Arról nem is beszélve, hogy az abortusz milyen komoly erkölcsi aggályokat vet fel.
hát pont ez az, én is gratulálok magyarország, hogy ilyen hülyep*csa vagy hogy már másodszorra csinálnak fel gyógyszer mellett.. nyomorék
abPrtusz, kiflie, játszatok (így, rövid 'sz'-szel), szégyeljétek (szimpla 'l'-lel)... Nem baj, a lényeg, hogy te szuperintelligens vagy. Õszintén grat.
Húha, milyen fura, hogy a tegnap esti válaszom, amelyikben megvédetem a kérdezõt, és elmondtam abbani véleményemet, hogy az a nyomorék, aki a nyomorba a semmire szüli a kölyköt, aki aztán éhezik és szenved élete során, azt a válaszom mára már töröltették is. Ezaz abortuszpártiak meg szitkozódók. Amikor nincs már észérvetek (ami általában nincs, mert demagógok vagytok mind), akkor homokba dugjátok a fejeteket és a másik oldalt (a racionálisan gondolkodó embereket) elhallgattatjátok. És máris minden meg van oldva. Pffff... Kérdezõ, enhogy hallgass az ócsárolókra, nem érnek egy fabadkát sem. Sem õk, sem a véleményük!!!
"Ezaz abortuszPÁRTIAK meg szitkozódók. Amikor már nincs észérvetek (ami általában nincs, mert demagógok vagytok mind)" - maximálisan egyetértek. Sajnálom, hogy töröltek, és õszintén remélem, hogy most nem fognak. Hozzád nem kell magyarázatot fûzni. Úgy vagy beszédes, ahogy vagy...
Nyilván olyan gondossággal olvasta a betegtájékoztatót, mint itt a válaszokat...
Nem értem miért élvezi mindenki, hogy ilyen bunkó lehet... Figyelj, kérdezõ, tényleg valami bibi lehet, én 10 évig szedtem folyamatosan, és sosem lettem terhes. Nem voltál beteg? Egyes gyógyszerek hatástalaníthatják a tablettát. Nem hánytál vagy nem volt hasmenésed, amikor szedted? Mert akkor is kiürülhet túl hamar, olyankor legalább egy hétig máshogy is védekezz! Én személy szerint sosem mennék abortuszra, de én kétszer annyi idõs vagyok mint te, 17 évesen nem biztos, hogy be kell vállalni egy gyereket, fõleg minden háttér nélkül. Persze minden rutinmûtétnél elõfordulhatnak komplikációk, nem várt mellékhatások, de ma már elég ritka az, hogy két abortusz miatt nem lehet gyereked, csak ezért ne tartsd meg. De arra nagyon figyelj ezen túl, hogy ne ess újra teherbe, amíg nem akarsz babát. Lehetõleg ugyanabban az idõben vedd be minden nap, hányás, hasmenés, más gyógyszer mellett pedig védekezz más módon is.
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre válaszoljatok! nagyon szivesen megtartanám a babát, de akkor a párom elhagy :/ nemtudnék nélküle élni, egyedül sem tudnék gyekeret nevelni még.. majd pár év múlva ha készen állunk rá, és keresöképesek leszünk persze hogy szeretnénk...
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez szorakozas??? :@@@@ nagyon elvagy tevedve!!!:@@@@@
Ha nem az lenne, akkor figyelnél a védekezésre. De nem, neked ez így jobb? akkor hajrá. Aztán majd 30 évesen sírhatsz hogy nem lesz gyereked. Legalábbis remélem.
Nézd, nagymamámnak az 1930-as években tizenvalahány abortusza volt (gondolhatod, akkor milyen "fejlett" technológia volt erre), majd 44-ben és 49-ben két egészséges gyereket szült, mindkettõ a mai napig él és virul. Van akinek meg abortusz nélkül sem megy a teherbeesés - ez nagyon lutri.
én azt nem értem, hogy a párod most elhagyna ha megtartanád, de pár év múlva meg akarnátok gyereket-akkor meg nem zavarná a dolog..?!! a szüleid tudják már?
Ezt így nem lehet elõre tudni. Lehet, hogy simán összejön, lehet hogy nehezebben, de lehet hogy nem lehet gyereked... Nem lehet megmondani elõre, mi lesz belõle... Fejlett az orvostudomány, de ennek is van kockázata, durva esetben a méhedet is kivehetik. Gondold át. Vagyis inkább a párod.
Szerintem szex helyett a tanulásra és a helyesírásra gyúrj, jobban járna mindenki! Mert ezek szerint a kérdésed alapján sem írni nem tudsz, de olvasni sem, mert nem tudod értelmezni, ami a tabletta tájékoztatójában le van írva. Ha ennek megfelelõen szednéd, nem esnél teherbe már másodszor.
Ez de gáz... Valószínû lehet még gyereked (sajnos). Viszont nehogy már azt képzeld, hogy a párod majd életed végéig veled lesz, mikor elhagyna akkor mikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Akkor majd bánhatod, hogy 2 gyereked életét is kioltattad egy se.gfej miatt. Amúgy nem vagyok megrögzött abortuszellenes, de a te esetedben ez ocsmány.
10es elnézést kérek, természetesen nem rád gondoltam, de sajnos romák közt gyakrabban elõfordul.
http://www.youtube.com/watch?v=lGGY18qwaaA Jó szórakozást hozzá :) és gratulálok hogy egy kis életet megölsz.. :/ 17/L!
A kérdező hozzászólása: Nem azert tettem fek a kerdest hogy ilyen rosszindulatu emberek valaszoljanak!! :@@@@ senki nemtudhatja.milyen korulmenyek kozott elek, vagy barmi!!! de a kerdesre bezzeg senki.nem valaszolna!!!! gratulalok Magyarorszag!!!!!!
Mi is gratulálunk neked. 17 évesen 2 abortusz szép teljesítmény, úgyhogy te csak ne vádaskodj. Egyébként, látom nem tudsz olvasni, mivel nem egy válaszban leírták, de én kiemelem neked. NEM LEHET MEGMONDANI ELÕRE, LEHET-E GYEREKED MÉG. ESÉLYES HOGY NEM.
Annyira tipikus :-D Veletlen egy szot osszekever az ember, es ezen lovagolsz. Edes anyam, ez aztan a valid argumenntum. :-D Igazan megerint a velemenyed. :-D

Akkor mûködhet egy kapcsolat ha 2 hónapja tart és még nem volt semmilyen komolyabb testi kapcsolat? ( nem volt sem komolyabb csók sem petting sem semmi) 17 évesek vagyunk mind a ketten

Legjobb válasz: Ha neten jöttetek össze és nem találkoztatok.... áááá. Várj.. Szóval 17 évesek vagyok. 2 hónapja jöttetek össze. ÉS nem volt még egy csók sem ??? What ? Na jó lehet bennem van a hiba... de ez így nem. Vagy nem tudom :D

Ha neten jöttetek össze és nem találkoztatok.... áááá. Várj.. Szóval 17 évesek vagyok. 2 hónapja jöttetek össze. ÉS nem volt még egy csók sem ??? What ? Na jó lehet bennem van a hiba... de ez így nem. Vagy nem tudom :D
két szerelemes hogyan bírja ki két hónapig, hogy ne csókolja meg a másikat? (érted a kérdést? :) )
Mûködhet. Mindig két emberen áll, nem a sztereotípiákon és általános szokásokon.
Persze, két hónap után nem is nagyon kéne még ilyen, fõleg ha az egyik fél(de inkább a lány) szûz. Majd idõvel lesz. Nem kell egybõl szex.
Pettingre, szexre egyáltalán nincs még szükség egy két hónapos kapcsolatban, de el nem tudom képzelni, hogyhogy nem csókolóztok... puszival köszöntök? Összebújni se szoktatok?
Csók sem? Milyen kapcsolat ez?
tarthat, de furcsállom hogy csók sincs mi a barátommal idõsebbek vagyunk és mi sem csináltunk egetrengetõ szexeket az elején de csók azért volt, kis simizés is, ölelés ruhában ez furi
Igen, mûködhet!
Ti NEM vagytok kapcsolatban! Csak egymás BARÁTAI vagytok! Kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik a legtöbb embernél. Neten kiírt "most akkor járunk" nem érdekel senkit+
Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!