Találatok a következő kifejezésre: 17 vagyok, hónapja vagyok együtt (35 db)

Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

Mit adjak a pasimnak ajándékba, hogy 4 hónapja vagyunk együtt? 17/L

4 hónapja vagyunk együtt és tudom,hogy ? is fog nekem adni valamit de nekem semmi ötletem sincs,hogy mit adhatnék neki.

Legjobb válasz: Szia! Sztem nem nagyon szokás 4 hónapra adni,de ha mindenképpen szeretnél ne legyen túl nagy dolog ne lõdd elõre az ajándékokat!:) egy plüss szív esetleg,vagy hasonlók 4 hónapra teljesen megfelel!

Szia! Sztem nem nagyon szokás 4 hónapra adni, de ha mindenképpen szeretnél ne legyen túl nagy dolog ne lõdd elõre az ajándékokat!:) egy plüss szív esetleg, vagy hasonlók 4 hónapra teljesen megfelel!
Minek kell venni? Semmit se vegyél és õ se. Beszéljétek meg, hogy nem ajándékoztok. Majd az évfordulóra, hónapfordulós ajándék, hülyén hangzik. Köszöntsétek fel egymást szóban. Nem az ajándék értéke vagy megléte számít, hanem, hogy hogyan viszonyultok egymáshoz a kapcsolatban. 28F

18 éves vagyok és a barátnõm 17. Én 3 évig "fûveztem" szinte minden nap de az 1. hónapban abba hagytam mert õ fontosabb. Õ 3 éve dohányzik, És úgy érzem hogy fontosabb neki a cigi mint én. Több mint 10 hónapja vagyunk együtt, mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek? Azt mondja mindig hogy a "fûvet" könnyû letenni...! A cigit meg nem.ÉN NEM DOHÁNYZOM és nagyon zavar hogy Õ igen.

Legjobb válasz: Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Elõször tegye le a cigit. Aztán kezdjen el máshogy öltözködni. Aztán fesse be a haját stb. Te örülnél, ha meg akarnának változtatni? Vagy elfogadod, vagy olyat keresel, aki nem dohányzik.
Gratulálok, hogy letudtad tenni a füvet, a cigi semmi a fû mellet :D
Hagyd el vagy fogadd el. Képmutató, mert neki nem teszik a fû, abbahagyod miatta, õ meg nem képes ugyanezt megtenni a cigivel?!
Nekem is volt ilyen párom, alkudozz vele, hogy napi egyet szívhat csak pl.
Volt akkor penzed rendesen :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nekem is sok közeli rokonom halt meg a cigi miatt... És nem lehet vele alkudni! Van amikor csak 6 szálat szív egy nap... az alá nem nagyon megy... de van amikor 15 szálat kb... és ha annyira szeret.. nem hiszem el hogy nem bír ki egy napot pl

Barátnőmnek 17. születésnapjára mit ajándékozhatnék ami nem lenne túlzás? Még csak 2 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: szerintem nyakláncot nyugodtan, azt minden lány szereti :D vagy valami más ékszert amilyet gyakran hord (karkötõ, fülbevaló..) csak mielõtt megveszed próbáld megfigyelni hogy milyen az izlése, milyeneket hord, és akkor nem tudsz melléfogni :) 17/L

szerintem nyakláncot nyugodtan, azt minden lány szereti :D vagy valami más ékszert amilyet gyakran hord (karkötõ, fülbevaló..) csak mielõtt megveszed próbáld megfigyelni hogy milyen az izlése, milyeneket hord, és akkor nem tudsz melléfogni :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Tetszik az ötlet, köszi szépen :) Sokat gondolkoztam mert ajándékötletem az bõven van csak az a gond hogy azoknak nagy része korai lenne egy 2 hónapos kapcsolathoz. De ez tetszik :)

Mit vegyek barátomnak szülinapjára? 17 éves lesz és 10 hónapja vagyunk együtt mégsem tudom. Nem szereti az édességet. ( Parfümöt már vettem neki Karácsonyra ) Piát venni szerintem parasztság lenne.

Legjobb válasz: Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)

Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)
egyedi párna amire te nyomtatsz, sál, kesztyû, könyv, óra, pulcsi, közös kép keretben, digitális képkeret, telefontok.
10 db óvszer
A kérdező hozzászólása: a közös kép lehet hogy jó meg még valami apróság:) köszönöm!

1 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17/F és 17/L) és az a kérdés, hogy mikor mutassuk be egymást a másik szüleinek, no és ilyenkor az ismeretlen félnek (pl. nekem) hogyan kell viselkednem, mit kell tennem, miközben a szüleivel beszélgetek?

Legjobb válasz: én 1 évig nem is láttam a párom szüleit,õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni,hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani

én 1 évig nem is láttam a párom szüleit, õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni, hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani
Szia! Csak add magad, és legyél udvarias!
feküdj le a szüleivel
en kb 3 honap utan ismertem meg az anyukajat(egy rendezvenyen) az apukajat ez utan egyszer mikor naluk voltam. a parom a szuleimmel osszefutott az utcan, ugyhogy a nagy bemutatas ezert elmaradt...mar ket eve vagyunk egyutt, ezert mar jocskan ismerjuk egymas szuleit, imadom oket!:) nagyon aranyosak. naluk azert nem aludnek. kenyelmetlenul ereznem magam, ha masnap reggel a szemukbe kene neznem:P :D en ilyen vagyok:D szerintem siman menjetek el egymashoz mutassatok be hogy "o xy a baratom/baratnom" (persze nem art tajekoztatni elotte a szulot, hogy egyaltalan van:P) ezutan kis beszelgetes utan bemehettek a szobadba, s kesz:) 19-L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor csak lazán, adom önmagamat!:)
szerintem is nem kell megjátszani semmit, mert azt elõbb utóbb kiderülne. ne öltözz túl- és alul sem. csak természetesen add magad, nem kell mindenen vihogni, és egyfolytában beszélni sem, de kussban csücsülni sem. érdeklõdj felõlük. sok sikert.

15 éves vagyok. 4 honapja vagyok együtt a barátommal, már sokszolo pettingeltünk, és nagyon szeretjük egymást. Õ 17 éves. Lefeküdjek vele? Vagy még várjak vele?

tul korai lenne még a szex?természetesen védekeznénk,ez neki is alap,hogy óvszert vegyen,ja és körül van metélve!!!ettöl függöen más érzés lesz,mintha nem lenne???

Legjobb válasz: Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned ismeretlen emberektõl,akkor mindenképp várj még vele!Akkor tedd meg,mikor biztos vagy benne,hogy eljött az ideje.Bõven ráérsz még,nem maradsz le semmirõl.Én 19 vagyok és nem rég vesztettem el,örülök neki hogy eddig vártam és a megfelelõ embernek adtam, nagyon nagyon szerelmesen :)

Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned ismeretlen emberektõl, akkor mindenképp várj még vele!Akkor tedd meg, mikor biztos vagy benne, hogy eljött az ideje.Bõven ráérsz még, nem maradsz le semmirõl.Én 19 vagyok és nem rég vesztettem el, örülök neki hogy eddig vártam és a megfelelõ embernek adtam, nagyon nagyon szerelmesen :)
Sztem várj még egy hónapot max, különben otthagy. Bocsi, nem akarlak bántani, nem ismerem a pasit, de a srácok ilynek, fõleg ennyi idõsen. Azzal meg ne törõdj h körül van metélve, rád ez semmi különös hatással nincs.
Én azt tanácsolnám, hogy várj még vele.A mai fiatalok túl korán kezdik és hidd el, hogy sokszor csalódnak.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem meg ismeretlen fórumon, ismeretlen emberektöl, hogy ezt mások hoogy látják!!! :-)

18 éves vagyok, barátnőm azaz volt barátnőm pedig 17.9 hónapig voltunk együtt de úgy éreztem hogy nem vagyok vele elég boldog, ezért kidobtam, de most hiányzik. Mit tegyek?

Eléggé hiányzik 2 hete szakítottunk. Nem tudom mit csináljak, ő újra akarja kezdeni, de én meg úgy tartom hogy kutyából nem lesz szalonna, és lehet eleinte megint jó lesz, aztán minden visszaáll a régibe. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.

Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.
17.9? Az hogy az anyámba jön ki?
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek "a falasnak" üzenem, hogy kb4 4-5 hónap után , bármi volt.. mindig én küzdöttem a kapcsolatunkért... rengeteget, kb nem tett érte semmit, csak ígérgetett.. és õ nagyon boldog volt.. legalábbis ezt mondja... ha nem ismered hogy mi volt maga a kapcsolat tartalma, akkor ne dumálj bele légyszíves..
nagyon kár, hiszen valamiért szétmentetek, annak megvolt az oka ua lesz, nem változik semmi sem, sajnálom N
Nem játsza a majmot! Csak, ha egyszer olvassa el a kérdést, akkor úgy jöhet át, mint nekem: 17, 9 hónap. Igen, a válaszod után már tudjuk, hogy a szóköz maradt csak le. No problem. :)
én se kötöszködni akarok, de tényleg 17.9nek tûnt :DD
A kérdező hozzászólása: jóó na amúgy tényleg zavaró :DD
A kérdező hozzászólása: 17 éves és 9 hónapig voltunk együtt... ne játszd a majmot
Ha nem voltál elég boldog, akkor lépj tovább.
Próbáljátok meg mégegyszer. Amúgy vicces, úgy lehet olvasni a kérdésed, hogy 17.9 hónapig együtt voltatok xD
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, hogy 4-5 hónap után kezdõdtek a gondok..

Mit tegyek? ! A barátom 17 én pedig 15 éves vagyok.4 hónapja vagyunk együtt!

Nagyon szeret és tényleg megtenne mindent értem. Az a baj, hogy csak hétvégente tudunk találkozni. Amikor vele vagyunk akkor én is érzem, hogy nagyon szeretem, de amikor nem akkor meg csak szó szerint'csak úgy van'.

Legjobb válasz: akkor te nem is vagy szerelmes. Ez a szomorú igazság. :(

akkor te nem is vagy szerelmes. Ez a szomorú igazság. :(
A kérdező hozzászólása: Lehet , hogy igazad van :\ de viszont nem akarom elveszíteni..:\ 1x már szakítottunk.. vagy is én szakítottam.. és nagyon rossz volt nélküle :\
Szia! Szerintem neked csak szeretet hiányod van... ezért érezted hogy amikoor szakítottatok akkor rossz volt! Szerintem ez mindenkinek rossz, még annak is aki nem szerelmes belé! Úgyhogy szerintem gondold meg ezt az egészet hogy mit teszel! Jobb elõbb megmondani az igazat, minthogy bele szeress és utána meg õ szakít veled! :/ Remélem hasznos volt ez a válasz! :) 17/L
Amikor vele vagy, dugjad (ha hagyja), mikor meg nem, akkor dugj mást! :)
A kérdező hozzászólása: ezt az érzést egyszerûen nem tudom megfogalmazni:\ Amikor együtt vagyunk akkor rettenetesen szeretem.. de ht áá :\ mondjuk az is eléggé rossz , hogy nagyon jóba lettem a szüleivel.. és ht na érted:\ ma estére úgy is jön nálunk és akkor megpróbálom vele megbeszélni.! :) köszönöm a választ.!! :)
A kérdező hozzászólása: Jhonny te mirõl beszélsz.???!!
4 hónap az nem olyan sok idõ.Fõleg akkor nem, ha csak hétvégenként találkoztok.Lehet, hogy még nem kötõdsz hozzá eléggé, bár a szerelem megvan-a szeretet hiányzik.Beszéld meg vele, de finoman fogalmazz, lehet hogy rosszul érinti majd! Mindenképpen írd le mi volt a reakciója és hogyan döntöttetek.
A kérdező hozzászólása: Jó rendben!!:) Köszönöm a válaszodat :)
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük a dolgokat :) és mondta , hogy õ sosem szeretne elveszíteni :) szval túl van tárgyalva minden.! :)

Az ciki ha 9 honapja vagyok egyutt a baratommal es meg nem volt semmi/17 evesek vagyunk mindketten?

Legjobb válasz: annál csak jobb lesz mikor eljön a dolog , egyre csak jobban foktok rá vágyakozni és bumm , nincs abban semmi rossz ha kicsit húzzatok egymást , vagy akár nem sietitek el , annál jobban akár erõsödik a kapcsolatotok :)

annál csak jobb lesz mikor eljön a dolog , egyre csak jobban foktok rá vágyakozni és bumm , nincs abban semmi rossz ha kicsit húzzatok egymást , vagy akár nem sietitek el , annál jobban akár erõsödik a kapcsolatotok :)
Nem ciki, csak nem értem, hogy lehet kibírni..nekem szûzen, elsõ komoly barátomnál már 2 hónap után minden bajom volt, bár már 19 voltam, de szerintem 2 év nem számít ebben..az a jó kapcsolat, ahol fizikailag is megõrültök egymásért, én tuti nem bírnám ki addig. De az a j, ha saját tempóban haladtok végül is, meg hát senkinek semmi köze a szerelmi/nemi életedhez ugye...
nem ciki, akkor kezditek amikor úgy gondoljátok...
Engem nem zavar.
me baj
Megkereslek és megöllek miatta! Hogy képzeled ezt?
Nem ciki, hanem hülyeség. Minden egyes elvesztegetett pillanatot nagyon meg fogtok bánni késõbb. Öreg korotokban pedig folyton álmatlan éjszakáitok lesznek a kihagyott lehetõségek miatt. Ez nagyon rossz. Az ember életre születik és nem próbajátékra. Ezt mondja a feleségem is. /60 F/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!