Találatok a következő kifejezésre: 17 leszek hónap múlva, (7 db)

A Budapest Park szórakozóhelyre van esély hogy beengednek 17 évesen? (4 hónap múlva leszek 18) 17/L

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!

Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!
Tõlem még 28 éves létemre is elkérték a személyit, szóval ha egy kicsit is fiatalabbnak nézel ki, akkor számíthatsz rá, hogy elkérik és nem engednek be.
Engem Paramore koncertre simán beengedtek, el sem kérték az igazolványomat. De amúgy hogyha parázol akkor kérj kölcsön valakitõl egyet aki elmúlt már 18... rengetegszer mentem már így be máshova. 17L
Tavaly voltam punnanyn 14 evesen. Siman beengedtek.
Sokat járok Parkba, MINDIG elkérték a személyimet, pedig 24 vagyok. Nem is nézek ki 18 alattinak..
Parkba nem úgy van, hogy felnõtt bevihet? Tavalyról úgy emlékszem volt, hogy vadidegen vitt be minket 16 éveseket. Egyébként esély van, de simán lehet, hogy kintrõl kell nézzétek...
Koncertõl/Bulitól függ mennyi a határ. Szeptemberben Inf. Mushroom-ra 18 volt, de felnõtt (szülõ bevihet) megkértünk pár ott lévõ negyvenév körüli arcot h legyenek már a szüleink. És bementünk Most Limp Bizkit-re (jun.16) 16 lesz a korhatár, úgyhogy oda beengednek. 17/L
A kidobónak hajolj be, megnézi a popódat és ha tetszik neki akkor beenged. Sok helyen így megy.

Komolyan ilyen ronda lennék? 17 leszek 2 hónap múlva, de még sosem sikerült becsajozni, pedig próbálkoztam.

Legjobb válasz: 17. Lesz. És aggódik. Lol! 32, ugyanebben a cipõben. Én már aggódhatok. :D

17. Lesz. És aggódik. Lol! 32, ugyanebben a cipõben. Én már aggódhatok. :D
Figyelj, 18 éves koromig nekem sem volt barátnõm.(Mondjuk nem is nagyon akartam komoly kapcoslatot, egy két futó kaland) Majd beindul.
lehet csak barátként tekintenek rád vagy valami hiányzik belõled ami a csajnak kell szerintem próbálkozz egyszer csak lesz valakid ;)
A kérdező hozzászólása: és mi az a valami?!
nekem se, oszt már közeledik az a 19.es csúnya szám :/ De fejlesztem magam minden téren, szal lesz! Kár hogy egy otaku vagyok xd
kérdezõ hogy mi az a valami azt Én nem tudhatom

Az nagyon fura, ciki, kellemetlen, ha valaki 17 éves lesz két hónap múlva, és még nem csókolózott?

Legjobb válasz: Lassan 18 leszek és én se jutottam még odáig , de nem gáz. Keresem azt akivel érdemes elkezdeni

Lassan 18 leszek és én se jutottam még odáig , de nem gáz. Keresem azt akivel érdemes elkezdeni
Egyáltalán nem ciki, csak az a fontos, hogy emiatt te se érezd magad kevesebbnek mint a többi lány. Én épp a 17. szülinapom elõtt 2 hónappal csókolóztam elõször, és akkor kezdtünk el járni a mostani barátommal :)
Dehogy ciki. Ez nem kortól függ. Ha nem volt meg a megfelelõ személy, még nem jött el az ideje. :)
Utsó szép lehetsz xDDD
Én még lassan 28 évesen sem csókolóztam.
Nem ciki, azért, mert ennyi idõs vagy, nem kell egy jött-menttel csókolóznod, hogy elmondhasd, hogy már csókolóztál.
Nem ciki.
Igyekezhetnél a te érdekedben, ugyanis aki 18 éves koráig sem csókolózik, annak elkezd összenõni a szája.
Nem
Egyáltalán nem ciki... Én is 17 évesen korom végén csókolóztam úgy igazán :) F/18
Az én elsõ csókom 16 évesen volt részegen egy bokorban... És bánom... Szerintem tök mindegy hány éves vagy, de olyannal csókolózz elõször akit tényleg szeretsz, mert az milliószor jobb érzés *-*.. Ha visszaforgathatnám az idõt, inkább kihagynám azt a csókot, és várnék még egy évet. Mert akkor megtaláltam az igazit, és sokkal jobb volt vele csókolózni.


17 leszek pár hónap múlva, milyen ruhába menjek egy esküvőre, ami a Bazilikába lesz?

Odáig eljutottam, h a lényeg az, h csinos legyek :)A család egyik barátjának az esküv?je lesz.

Legjobb válasz: Ha a kosztümöt túl felnõttesnek érzed, szerintem vegyél fel egy szép, de nem hivalkodó nyári ruhát. A Bazilikába, de általában véve templomi esküvõre nem illik fedetlen vállal, vagy túl rövid szoknyában menni, úgyhogy erre figyelj! :)

Ha a kosztümöt túl felnõttesnek érzed, szerintem vegyél fel egy szép, de nem hivalkodó nyári ruhát. A Bazilikába, de általában véve templomi esküvõre nem illik fedetlen vállal, vagy túl rövid szoknyában menni, úgyhogy erre figyelj! :)
Vegyél nyugodtan kosztümöt. De tényleg úgy van, hogy templomba nem illik fedetlen vállal és térd felett érõ szoknáyba menni. Más országokban ezt nagyon szigorúan veszik náunk annyira nem. De ez mégis csak egy esküvõ, ahol nem kell hogy téged nézzenek és beszéljenek ki.
szerintem a koktél ruha a legjobb

2 hónap múlva 17 leszek. Nem volt még barátom, és 'vágyom' a szerelemre, viszont 'nehezen' pasizom. Mi a teendő?

neten nem akarok ismerkedni

Legjobb válasz: semmi. majd jön magától. hidd el. tapasztalat

semmi. majd jön magától. hidd el. tapasztalat
netet felejtsd el. járj el valahova, de ugy hogy betolsz 1 deci vodkát és máris nem vagy gátlásos vagy vegyél cypralex kedélyjavitot amitõl nem kerülöd a tömeget hanem a középpontba kerülsz ezt pszichiáter irhatja fel: http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/CIPRALEX_10_mg_film.. vmelyik barátnõd pasijának a haverjaival dumálj és ugy...én is igy szereztem csajom 3 éve van velem és imádom egy istennõ 25F
17/F Nekem már volt barátnõm, de igazából úgy érzem, mintha soha nem lett volna....vágyom a szerelemre én is. Ami a neten ismerkedést illeti nem bûn mert jól is ki lehet belõle jönni.
ha jól nézel ki nem is kell pasiznod , csak járj el buliba és amikor leszólítanak néha azért mondj valamit :D
Úgyis rád talál a szerelem, hiába minden :) Csak van akinél elõbb
teendõ:irj nekem:D
Ha az idõsebb szóval te vagy a fiú akkor nem gáz
Ki a lány és ki a fiú?
Szerintem nem gáz. 4 év az nem nagy korkülönbség. Szerintem az a gáz, hogy feltetted ezt a kérdést, mert ha igazán szeretnéd és tényleg össze akarnál vele jönni akkor nem tetted volna fel.
Nálunk egy csomó ilyen volt de csak kirakatpárok.A lány ezzel akarta felverni az értékét és sakkban tartani a többieket hogy a "pasim átjön a másik terembõl és ellátja a bajotokat".aztán minekután az adott tanév végén elballagott az ürge a maradék 3éven át hát hogy is mondjam úgy jártak ezek a csajok mint Döbrögi
12.-es vagyok és hát vannak olyan 9.-es csajok hogy huhh^^ Szal sztem simán.
nem, a btk szigorúan bünteti a 12-es és a 9-es kapcsolatát, ez van, sprite!
Szerintem nem késõ!Az én ciklsaim össze vissza vannak, de volt mikor nekem is ilyen idõben volt pete érésem!
nem kicsi és semmihez sincsen késõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!