Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen látható a 4D (1 db)

17 hetesen mi látható a 4D ultrahangon?

Legjobb válasz: Én voltam 13 hetesen,a 4d nem mutatott túl sokat, olyan,mint egy kis bab,kézzel,lábbal. Viszont ugyanakkor a 3d nagyon helyes. Ha érdekel,megadom a neven,és iwiw-en megnézheted..

Én voltam 13 hetesen, a 4d nem mutatott túl sokat, olyan, mint egy kis bab, kézzel, lábbal. Viszont ugyanakkor a 3d nagyon helyes. Ha érdekel, megadom a neven, és iwiw-en megnézheted..
Szia! Úgy tudom 17 hetesen még nem hall a baba, de valóban nem szeretik, ha túl sokat kuksolják õket. Mi a párommal 17 hetesen elmentünk 4D-s UH-ra, és ott tudtuk meg a nemét a gyereknek. Egyébként mindene megvolt (kéz, láb, ujjak, kis arcocskája, nozi, szemek a helyén, emberi forma), de nem volt még pufók, mert a zsír az nagyjából a 27. hét környékén KEZD lerakódni a gyerekre. Olyan volt mint egy kis UFÓ, de nekünk a leggyönyörûbb. :)
A babád :)
Meg az, hogy betörsz a magánszférájába. Neki ez elég hangos...
Itt egy jó leírás, hogy mikor mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!