Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen ha még nem látszik (2 db)

17 hetesen gond ha még nem látszik annyira a pocak? Vagy ez mindenkinél más?

Legjobb válasz: Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:))

Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:) )
Ne aggódj, a 20. hét után akkorát fog nõni hirtelen, hogy majd csak lepõdsz, és utána már nem fogod tudni letagadni sem! :-)) De szerintem is tök egyénfüggõ.
Szia! Én inkább dundinak nézek ki mint terhesnek. A munkahelyemen a kollégák tudják, hogy babát várok, de az ügyfelek nem veszik észre, és olyan is volt aki megjegyezte, hogy milyen jó húsban vagyok újjabban. Ismerõsök közül volt aki riogatott, hogy nagyobb pocinak kéne már lenni, de babuci jól van, a méretei is jók. Magas vagyok, és a csipõm is széles, így õ még elfér kidomborodás nélkül. Szóval nem gond, állítólag a 20. hét után már mindenkinek látványos lesz:-)
Nálam a 22. hét elején még senki, a végén meg már mindenki észrevette.1 hét alatt nõtt nagyot.
En is 17 hetes vagyok, nagyon magas es nagyon nagy csipovel, nekem semmi nem latszik a hasamon.Mindenki elcsodalkozik mikor mondom hogy 4 honapos multam mert senki nem vette eszre hogy babat varok.En is nagyon varom mar hogy nagy pocim legyen.

Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.

Legjobb válasz: Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!

Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nõvekedését. Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekrõl nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védõnõddel. Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban õt érzem. -30 hetes kismama-
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, elõbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi elõször.
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idõs vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok lemaradva semmivel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!