Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen ha még nem (12 db)

17 hetesen gond ha még nem látszik annyira a pocak? Vagy ez mindenkinél más?

Legjobb válasz: Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:))

Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:) )
Ne aggódj, a 20. hét után akkorát fog nõni hirtelen, hogy majd csak lepõdsz, és utána már nem fogod tudni letagadni sem! :-)) De szerintem is tök egyénfüggõ.
Szia! Én inkább dundinak nézek ki mint terhesnek. A munkahelyemen a kollégák tudják, hogy babát várok, de az ügyfelek nem veszik észre, és olyan is volt aki megjegyezte, hogy milyen jó húsban vagyok újjabban. Ismerõsök közül volt aki riogatott, hogy nagyobb pocinak kéne már lenni, de babuci jól van, a méretei is jók. Magas vagyok, és a csipõm is széles, így õ még elfér kidomborodás nélkül. Szóval nem gond, állítólag a 20. hét után már mindenkinek látványos lesz:-)
Nálam a 22. hét elején még senki, a végén meg már mindenki észrevette.1 hét alatt nõtt nagyot.
En is 17 hetes vagyok, nagyon magas es nagyon nagy csipovel, nekem semmi nem latszik a hasamon.Mindenki elcsodalkozik mikor mondom hogy 4 honapos multam mert senki nem vette eszre hogy babat varok.En is nagyon varom mar hogy nagy pocim legyen.

Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.

Legjobb válasz: Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!

Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nõvekedését. Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekrõl nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védõnõddel. Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban õt érzem. -30 hetes kismama-
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, elõbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi elõször.
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idõs vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok lemaradva semmivel.

Szerintetek, ha 17 hetesen elmegyünk 4D-re, akkor meg tudják mondani már a nemét?

Voltunk 13 hetesen is, de mivel mells? fali tapadású a lepény, így állítólag emiatt látta nehezen a szonográfus. Sejtése volt, de nem mondta biztosra. 17 hetesen is bezavarhat az, hogy mells? fali a lepény?

Legjobb válasz: 4d-n 16 hetesen 100%-ra meg tudja mondani a nemét. Én 15 hetesen voltam, de még nekem is egyértelmû volt, hogy kisfiú:-) Jó mozizást Nektek!

4d-n 16 hetesen 100%-ra meg tudja mondani a nemét. Én 15 hetesen voltam, de még nekem is egyértelmû volt, hogy kisfiú:-) Jó mozizást Nektek!
szerintem tuti megmondják, nekem 15hetesen 2D-n megmondták hogy fiu :)
Nekem 16 hetesen mondtak meg, hogy fiu, de 4 D-n meg a lanyt is tuti , hogy kimutatja!
Hat en a 19.heten voltam, de csak valoszinûre mondták h lany.
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló, és lány lett?:) Az elsõ babánál 13 hetesen mondták, hogy fiú, de úgy néz ki, most csak késõbb derül ki.
20.heti kötelezõn azt mondták nem látnak kukacot, azóta nem voltam. Jövõ héten megyek megint 4dre. 26 hkm
16 hetesen sima UH-on azt mondták, lány. 20 hetesen 4D-sen, hogy lány. 24, 28, 32 hetesen UH-on, hogy lány. Aztán fiú lett! :) ) Akkor biztos, ha már kint van! :) )
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Kedves utolso, es melyik 4d helyre jartatok?
Utolsó vagyok, mi a Csillagvárban voltunk.


17 hetes terhes vagyok, ha most elmennék 4d-s ultrahangra már meg tudják mondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Szia! Nagy valószínûséggel már meg lehetne mondani, de ez függ a gép minõségétõl és a babától is. Ha összeszorítja a lábacskáit, akkor szvsz feleslegesen adtál ki annyi pénzt, ráadásul 1-2 hét múlva lesz a genetikai ultrahang, akkor már biztosan látszódik a neme :-) Minden jót a bébihez! Egy 34 hetes kismama

Szia! Nagy valószínûséggel már meg lehetne mondani, de ez függ a gép minõségétõl és a babától is. Ha összeszorítja a lábacskáit, akkor szvsz feleslegesen adtál ki annyi pénzt, ráadásul 1-2 hét múlva lesz a genetikai ultrahang, akkor már biztosan látszódik a neme :-) Minden jót a bébihez! Egy 34 hetes kismama
Én is azt javaslom, hogy várj még pár hetet, mert most még kényelmesen elfér odabent, és olyan kis virgonc, hogy elfordul, "kiúszik" a képbõl. :-) 20-22 hetesen már jobban kell gazdálkodnia a hellyel, és könnyebb elkapni azt a bizonyos területet. Én sajna 2x is hiába voltam, mert nem volt hajlandó megmutatni, a doki meg ilyenkor csak a vállát vonogatja... Sok sikert!
Én 18 hetesen voltam 4D ultrahangon és meg tudták mondani, hogy kisfiú! Egyértelmüen attól függ hogy a baba hogy fordul, döntsd el, hogy így is menni akarsz-e.
17 mar a legtobb ultrahangos meg tudja allapitani egy egyszeru ultrahangon.Nekem 16 hetesen mar megmondtak hogy kislany.A 4d-n biztosan meg tudja mar mondani a doki.
Nekem már 12 hetesen látták, hogy kisfiú
Szerintem még felesleges elmenned!Igaz már a 15.héttõl biztosan meg tudják mondani(ha látható, azaz a baba megmutatja magát), de még nem olyan nagy élmény.Kb a 25-30-ik hét között érdemes menni, akkor még nem olyan nagy, hogy ne férjen bele a képbe, de már látszanak az arcvonásai és egészen csecsemõs kinézete van a csöppségnek:) . De ha többször is akarsz menni és most csak a neme érdekel..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

17 hetes vagyok. Baj, ha még mindíg nem érzem a babát?

Legjobb válasz: Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)

Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
nem baj!a régi öregek szerint félidõben tehát 4 és fél hónaposan mozdul meg a baba.de ha csak a 20. hét körül mozdul meg az se baj kinek hogy számolják a terhességi heteket, mert van olyan hogy el van számolva.én 18 hetes voltam mikor megmozdult az azóta 4 hós pici lányom
Én a 19. hét végén éreztem meg elõször. Elsõ baba. Ráadásul vékony vagyok, s mégsem érezetm hamarabb. Nyugi! Az biztos, hogy az elsõ rúgás nagy élmény lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok.
Biztos, hogy nincs baj!! Az elsõ babámat már 16 hetesen éreztem. Most a másodikat csak a 20. héttõl érzem igazán. Pedig azt mondják, hogy az elsõt késõbb szokták megérezni. Nálam sem volt semmi baj. Gondolhatod, hogy aggódtam miatta!!! Nyugi, és türelem!! Fog még annyira rugdalózni, hogy azon rimánkodsz, hogy egy picit hagyja abba!!!:) ) 22+4hetes kismama

17. hetes terhes vagyok! Már egy hete van (Elő Tejem) nem sok de ha megnyomom akkor elégé meg tudd indulni. EZ mirre utal a későbiekk sorrán?

Arra lennék kiváncsi hogy majd ez fokozódik.-DE akkor mi lesz még a szülésig!!

Legjobb válasz: Szia, nem szabad nyomkodni! Nekem 16 hét körül jelent meg, minden nap van, volt olyan hogy eléggé átáztatta a pizsim, úgy hallottam nem jelent semmit, nem ettõl függ hogy valaki mennyi teje lesz sajnos..(én már tej milliomos lennék) Üdv: 24 hetes kismama

Szia, nem szabad nyomkodni! Nekem 16 hét körül jelent meg, minden nap van, volt olyan hogy eléggé átáztatta a pizsim, úgy hallottam nem jelent semmit, nem ettõl függ hogy valaki mennyi teje lesz sajnos..(én már tej milliomos lennék) Üdv: 24 hetes kismama
ez szerintem nem utal semmire, de nem szabad nyomkodni
Arra utal, hogy már kapcsolt a szervezeted, hogy majd szoptatni fogsz, és megemelkedett a prolaktin nevû hormon benned. Semmi többre nem utal, a "késõbbiekhez" nincs köze! :) És tényleg ne nyomkodd. Ha el-el cseppen majd magától, használj a melltartóba betétet.
Semmire nem utal, de miért kell nyomkodni??? Ez TILOS!!!

17 hetes vagyok, és olyanokat érzek a hasamban, mintha ugrálna egy ideg csak intenzívebben. Létezik, hogy ez a baba, és ha igen, akkor ez nem túl korai még?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy ide írok,de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne,mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok

Ne haragudj hogy ide írok, de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne, mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok
17+5 vagyok és már másfél hete minimum ugyanígy érzem a rugásokat, mint mikor rángatózik az ideg. De van mikor csak egyszer, van mikor egymás után többször. Ez bizony a baba! Ja, elsõ baba és vékony testalkatú vagyok.
létezhet nem mindenkinél egyforma.az elsõvel a 18.hét betöltése után éreztem, a 2.babámat 16.hét betöltése után.Kiváncsi vagyok most a 3.mikor fogom.Ez az érzés majd erõsõdni fog.
Igen, létezik.Éppen tegnap tett fel egy hasonló kérdést egy kismami 18 hetes, neki is ezt válaszoltam.Elõször én is olyan pici remegéseket éreztem, elsõ babámnál 18 hetesen, most a másodiknál már 13 hetesen. 20 hetes
Szia! Én is pont azt éreztem mint te, és én akkor 18hetes voltam, és mindig egy ponton éreztem. Aztán egyre erösebben, majd már látványosabb is, ahogy hullámzik a hasam! Boldog babavárást! Üdv:27 heteske
Szia! Bizony a babád lesz az. Nem korai. Van aki 15 hetesen, van aki csak 20 hetesen érzi meg elõször. Testalkattól is függ. A vékonyabb testalkatúak korábban érezhetik. Én 15. hét végén kezdtem ugyanezt érezni. Boldog babavárást! 18 hetes kismama
Nyúlnak a méhszalagok. De nem görcsöl?
A kérdező hozzászólása: Nem görcsöl, "csak" fáj. :( Gondolod, a méhszalagok? Lányomnál nem volt ilyen :(
Ha tartós a fájdalom, mindenképp mondd el az orvosodnak.Nekem csak a terhesség utolsó 5-6 hetében fájt picit a hasam, jobb oldalt alul.Szúrós érzés volt, de csak ha sétáltam...19 kilót híztam összesen, a nagy része a 3.trimeszterben szaladt fel, úgyhogy nagy volt a terhelés...de nálad ez még nem áll fenn, szerintem ha nem múlik, beszélj az orvosoddal, de ha az megnyugtat, akár a védõnõnek most is elmondhatod, hátha tud tanácsot adni, vagy megmondja, mitõl lehet.
Igen, nekem is ilyen volt a terhességem elején, szerintem csak a szalagok húzódását érzed. Ilyenkor pihenj le egy kicsit. Nem kell mindentõl megijedni!:) )
A kérdező hozzászólása: Pihenek, meg vettem be Magnéziumot, talán jó lesz. Kedden megyek dokihoz, ha nem múlik, mindenképpen megkérdezem. Köszi a válaszokat!!!
Szia, pont ugyanezt éreztem 17 hetesen, jobbra. Nyúltak a szalagok, egy nap nagyon fájt, aztán enyhült fokozatosan. Jobbulást, boldog babavárást!
Nekem is ez volt pont 17 hetesen. Fájt jobb oldalt lent és a derekamnál is jobb oldalt. Mondtam a dokimnak, elõször a vesémre gondolt, megnézte ultrahanggal, hogy milyen rendben van-e vele. Rendben volt, így valószínûleg a méhszalagok voltak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm csajok! Ma szinte egész nap feküdtem + magnézium és most már jobb, mint napközben!

17 hetes kismama vagyok elsö gyermekemet várom és még nem mozdult meg. Ha megmozdul milyen érzés lesz? Már agodom!

Legjobb válasz: Nem kell aggódni, fõleg, ha az orvosod is megnyugtat. Általában középidõben -20.hét körül- kezdi érezni az anyuka a baba mozgását. Persze, lehet egy-két hét eltérés. Az érzést nem tudom leírni, nagyon furcsa, jó érzés.

Nem kell aggódni, fõleg, ha az orvosod is megnyugtat. Általában középidõben -20.hét körül- kezdi érezni az anyuka a baba mozgását. Persze, lehet egy-két hét eltérés. Az érzést nem tudom leírni, nagyon furcsa, jó érzés.
Lehet, hogy már lubickol.Nekem nem volt annyira különleges, meg én nem is stresszeltem magam, ezért azt hittem, hogy bélmozgás, aztán amikor egyre több volt, akkor rájöttem, hogy ezt a kis csajom mûveli..De egyébként nagyon jó érzés!!Fölöslegesen, meg ne aggódj, az orvos úgy is megmondja ha aggódnod kel! 5Hós baba anycija
Ne aggódj! :) Nálad az is normális ha csak a 20.héten érzed elõször! Nagyon-nagyon jó érzés!!!
Még nem vagy elkésve, sok elsõ gyerek csak a 20ik hét körül kezdi érezni! Lehet, hogy buborékolást fogsz érezni, vagy olyan lesz mintha végighúznának a hasadban valamit, vagy egy erõteljes rúgással fog jelentkezni!
Szia! Ne aggódj. Én 19 hetesen éreztem elõször, h mozog a babám. Vagyis akkor fogtam fel, h ez már az, mert már 1 hete ilyen pukkogásokat éreztem a pocimban. Szóval nem kell aggódni. Ritka az, amikor vki már jóval elõbb érzi, és te azért gondolod, h le vagy maradva! Nyugi, fog még úgy gyepálni, h már azt várod kijöjjön! :) elsõ babás 37+4 hkm
Szia! Én nagyon korán éreztem, 16 hetesen. Mikor lefeküdtem aludni, és a hátamon feküdtem, olyan kis buborékszerû érzés volt a hasamban. Nehéz leírni, milyen is valójában. Elõször nem voltam biztos benne, hogy az, de idõrõl-idõre erõsödött és akkor tudtam, hogy az volt már korábban is.
Én 21 hetesen éreztem elõször úgyhogy van még idõd!!Persze attól is függ hogy hol helyezkedik el a méhlepény, ha mellsõ fali akkor késõbb érzed mint az átlag!!
Én is 17 vagyok. A napokban már éreztem ezt-azt, de még mindig nem biztosan és csak akkor, ha nagyon figyelek. Kicsit olyan, mintha levegõbuborék menne a hasadban vagy mintha egy lepke csapkodna a szárnyával odabent. Tényleg bélmozgásra hasonlít, ezért nem is vagyok benne biztos. Dokim azt mondta, mivel vékony vagyok, érezhetem már, de ne ijedjek meg, ha nem. Ha a kezedet fekvõ állapotban az alhasadhoz szorítva tartod és elég kitartó vagy, talán érezhetsz valamit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!