Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen ha még (21 db)

Normális az hogy 17 hetesen ha egy órát állok, már majd leszakad a keresztcsontom, meg nagyon fájnak a lábaim?

Tudom, hogy ezzel jár, csak ugye most vagyok a 2. trimeszterben, és aktív id?szakomat élném, de így elég nehéz.Más hogy dolgozza végig akár az egész napot?

Legjobb válasz: Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.

Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.
nekem a derekam szokott fájni....na meg a méh nõvekedés miatt a pocim... 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat.Nem dolgozom, csak otthon tevékenykednék(vesz. terhesség miatt), ahogy elfáradok, és tehetem pihenek, csak sokaktól hallom, milyen aktívak, felforgatják az egész lakást stb.
Én 19 hetes vagyok, szintén veszélyeztetett és én is rettentõ fáradékony vagyok, pedig elõtte a munkámból adódóan volt hogy 10-12 órát folyamatosan talpon voltam és meg sem kottyant.Most legszivesebben végigpihenném az egész napot. Ugyhogy ne aggódj, ez ezzel jár néhányunknál. Jó babavárást és pihenj sokat ha az esik jól : )
Kérdezd meg a dokit hogy jógázhatsz e.Én fodrászként 7 hónapot végig dolgoztam(majdnem állva)Én is ilyen panaszoktól szenvedetem most hogy itthon vagyok megprobálok sokat pihenni, de a jóga a munka alatt sokat segített.Könyvbõl persze.Sok sikert 28 hetes kismama.

Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.

Legjobb válasz: Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!

Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nõvekedését. Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekrõl nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védõnõddel. Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban õt érzem. -30 hetes kismama-
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, elõbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi elõször.
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idõs vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok lemaradva semmivel.

17 hetesen gond ha még nem látszik annyira a pocak? Vagy ez mindenkinél más?

Legjobb válasz: Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:))

Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggõ. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :) (de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:) )
Ne aggódj, a 20. hét után akkorát fog nõni hirtelen, hogy majd csak lepõdsz, és utána már nem fogod tudni letagadni sem! :-)) De szerintem is tök egyénfüggõ.
Szia! Én inkább dundinak nézek ki mint terhesnek. A munkahelyemen a kollégák tudják, hogy babát várok, de az ügyfelek nem veszik észre, és olyan is volt aki megjegyezte, hogy milyen jó húsban vagyok újjabban. Ismerõsök közül volt aki riogatott, hogy nagyobb pocinak kéne már lenni, de babuci jól van, a méretei is jók. Magas vagyok, és a csipõm is széles, így õ még elfér kidomborodás nélkül. Szóval nem gond, állítólag a 20. hét után már mindenkinek látványos lesz:-)
Nálam a 22. hét elején még senki, a végén meg már mindenki észrevette.1 hét alatt nõtt nagyot.
En is 17 hetes vagyok, nagyon magas es nagyon nagy csipovel, nekem semmi nem latszik a hasamon.Mindenki elcsodalkozik mikor mondom hogy 4 honapos multam mert senki nem vette eszre hogy babat varok.En is nagyon varom mar hogy nagy pocim legyen.


Szerintetek, ha 17 hetesen elmegyünk 4D-re, akkor meg tudják mondani már a nemét?

Voltunk 13 hetesen is, de mivel mells? fali tapadású a lepény, így állítólag emiatt látta nehezen a szonográfus. Sejtése volt, de nem mondta biztosra. 17 hetesen is bezavarhat az, hogy mells? fali a lepény?

Legjobb válasz: 4d-n 16 hetesen 100%-ra meg tudja mondani a nemét. Én 15 hetesen voltam, de még nekem is egyértelmû volt, hogy kisfiú:-) Jó mozizást Nektek!

4d-n 16 hetesen 100%-ra meg tudja mondani a nemét. Én 15 hetesen voltam, de még nekem is egyértelmû volt, hogy kisfiú:-) Jó mozizást Nektek!
szerintem tuti megmondják, nekem 15hetesen 2D-n megmondták hogy fiu :)
Nekem 16 hetesen mondtak meg, hogy fiu, de 4 D-n meg a lanyt is tuti , hogy kimutatja!
Hat en a 19.heten voltam, de csak valoszinûre mondták h lany.
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló, és lány lett?:) Az elsõ babánál 13 hetesen mondták, hogy fiú, de úgy néz ki, most csak késõbb derül ki.
20.heti kötelezõn azt mondták nem látnak kukacot, azóta nem voltam. Jövõ héten megyek megint 4dre. 26 hkm
16 hetesen sima UH-on azt mondták, lány. 20 hetesen 4D-sen, hogy lány. 24, 28, 32 hetesen UH-on, hogy lány. Aztán fiú lett! :) ) Akkor biztos, ha már kint van! :) )
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Kedves utolso, es melyik 4d helyre jartatok?
Utolsó vagyok, mi a Csillagvárban voltunk.

17 hetes kismamik? Ha van kedvetek írjatok, és osszuk meg egymással, hogy mi is történik velünk hétről-hétre!

Szeretnék találni pár sorstársat, akivel tudnánk tapasztalatokat cserélni. Én most vagy 17 hetes. Nagyjábol velem egykorú kismamik írjatok. :)

Legjobb válasz: szia!én 16hetes vagyok, szomaton van mindig a hétfordulom, tehát már majdnem 17:)) második babámat várom, van egy 16hónapos nagyfiam már. az a terhességem eddig problémamentes, nem voltam rosszul meg ilyesmik. 27én lesz a 18hetes uh,amit nagyon várok, talán kiderül a kicsi neme...de szerintem ujra fiam lesz:)

szia!én 16hetes vagyok, szomaton van mindig a hétfordulom, tehát már majdnem 17:) ) második babámat várom, van egy 16hónapos nagyfiam már. az a terhességem eddig problémamentes, nem voltam rosszul meg ilyesmik. 27én lesz a 18hetes uh, amit nagyon várok, talán kiderül a kicsi neme...de szerintem ujra fiam lesz:)
Szia! Én is 17 hetes vagyok, szombaton leszek 18. Múlt héten voltam ultrahangon, akkor szinte biztosra mondta a doki, hogy kislány. :) Nem értem ezt a 18 hetes ultrahangot. Nekem a védõnõ, a doki, mindenki a 20 hetest emlegeti. Most akkor mikor kell menni? Egyébként rád hogy hat a terhesség? Nekem semmilyen fizikai tünetem (rosszullét, hasszurkálás, stb.) nem volt, viszont teljesen az agyamra ment a dolog. Iszonyat hisztis vagyok, apróságokon képes vagyok kiakadni, mindenkivel összeveszek. Még jó, hogy a környezetem ilyen jól tûri, le a kalappal elõttük... :) Neked mennyire látszik már?
én ma vagyok 18hetes, és a genetikai uh 18-20hét között kell legyen- én 19+2naposan megyek majd jövö héten pénteken. :) Harmadik bébi egyébként, a nagyobikkom most megy oviba 3éves, a kicsi meg 15hónapos. :) Mindenkinek boldog babavárást!
igen repül az idõ, de néha nagyon lassunka tûnik...változó:) én már alig várom a február végét! nem mintha bármi nyüg lenne vagy ilyesmi, de már nagyon kiváncsi vagyok a kicsire és arra is h Barni h fogja fogadni!mi nem tervezünk több babát, de soha ne mondjuk h soha...ki tudja lehet h lesz egy 3ik fiam nekem is valamikor:) )) mivel 27vagyok még akár 8év mulva is ráérek szülni ha nyerek a lotton:) mi kereken 25hetesen voltunk az uh-on, 800-850g közé saccolta a doki a babát.(a papir nincs nálam egyéb adatokkal) nagyobb mint Barni volt ilyenkor, bár õ viszonylag kisebb sullyal született.meglátjuk:) M.
A kérdező hozzászólása: Hello lányok... Kinél mi újság van?? Mi tegnap töltöttük a 30 hetet. És voltunk nagy UH-on. Kukisunk már 1503 gramm. Eddig 9 kilót híztam.. De hálistennek nem látszik rajtam, csak a pocak nõtt. :) A bõrõm nem repedt meg, kenem állandóan, remélem nem is fog. Nagyon várjuk már a babaát. Február 22-re vagyok kiírva, de szerintem február elején meglesz már, van egy olyan érzésem. Írjatok Ti is, kivel miújság... :)
Sziasztok, Évi vagyok. Mi mult héten voltunk 30hetesen UH-n, és 1600ra tippelték a kiskukist. Majd csak január elején megyek legközelebb dokihoz. :) Iszonyat sokat mozog a baba, sokszor alig birok mozogni tõle. Múlt héten harántba feküdt, de volt már fej-és farvégû is- remélem hamarosan befordul már. Én is úgy érzem, hogy február elején meglesz a fiatalúr, hamaarabb nem szeretném.:) én 15-re várnám papíron egyébként. Én kb 5kg hízásnál tartok, nem tudom, hogy nem hízok, mindent eszek, semmi extrára nem figyelek oda. :) Mindenkinek kellemes ünnepeket, boldog babavárást!!
Kivel mi újság? É
halihó! nos, már tényleg majdnem a finishben vagyunk lányok:) én 33+2vagyok ma. 29hetesen voltam utoljára uh-on, akkor 1600g volt a becsült súly. a héten megyek legközelebb a dokimhoz, utána már a 36hetes uh és nst kör jön csak már. minden okés, teljesen jól vagyok és fitt, bár Barnim mellett nem is hagyhatom el magam. eddig 5kg-ot hiztam kereken a ma reggeli mérlegelés alapján. viszont a hasam hatalmas...nagyobb már mint mikor elõször szülni mentem...s mi lesz még...:) nekem is az a megérzés h 1-2héttel elöbb jön az öcsi, de aztán ki tudja, Barnit is túlhordtam:) meglátjuk! mindenkinek a legjobbakat, már nem kell sokat kibirni s babázhatunk(ujra):)
A kérdező hozzászólása: Én ma vagyok 33+4 napos.. +10 kilónál járok, a bõröm még mindig nem reped, hálistennek... Kukacosunk nagyon aktív... Jövõhéten megyek elsõ nst-re.. ULtrahangra, csak a 38. hétre kaptam idõpontot, de a doki az elõbb mondta telefonba, hogy majd közelebb hozzuk, mert több a magzatvizem az átlagosnál, így lehet hogy a baba is elõbb jön. :) Összeraktuk a kiságyat, olyan széééép... :) :) Ti hogy álltok ezzel??
A kérdező hozzászólása: Mizu lányok??? Nagyon elvagytok tünve... Sehol senki?? Valakinek baba van már?? Én a 37. hétben járok, jó kis jóslóim vannak, de a méhszájam még zárt. Írjatok már ti is, hogy kivel miújság van.
hello, Évi vagyok, én is már a 38.hetet taposom. Babát 2napja 2.8kg-ra saccolták, jól vagyunk, méhszáj már nyitott egy ujjnyira. Már minden órásnak számítok, mivel harmadik baba- de még nem érzem úgy, hogy itt az idõ. Szóval jól vagyunk, minden oké!! Bár a hét eleji frontok igen meggyötörtek, de már elmult szerencsére. Nálatok mekkorák a babák a pocakban, mindenki jól van?
A kérdező hozzászólása: vagyis 24+5 napos voltam a múlthéten amikor saccolta a doki a 702 grammot.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt néztem, hogy lassan 10 hete, hogy kiírtam a kérdést... És hogy elszaladt az idõ.. Még 10 hét.. És lehet valaki már babázni fog közülünk. :) Én múlthéten voltam dokinál, akkor voltunk 25+4 napos, és 702 grammra saccoltak minket, majd most vasárnap megyünk Pestre a babamama expora, és ott csináltatok 4D ultrahangot. :) Majd megírom ott mi volt..:)
A kérdező hozzászólása: Volt olyan nap, hogy 3 szor hívtam fel, mert migrénem volt, és kellett egy lelet sûrgõsen, és idõpont is hozzá... De ezek egyszerre nem mentek, mert elfelejtettem mindig valamit. :) Tényleg, ti nem vesziktek észre magatokon, hogy egyre hülyébbek vagytok??? :-D Nekem teljesen kezd elmenni az eszem, néha olyan alapvetõ dolgokat elfelejtek, hohy még a párom is megilyed... : Azt mondják, hogy ez a terheséggel jár, de még csak a felénél vagyok, mi lesz a végére????? :)
hello csajok! nagy a csend! remélem mindenkivel minden okés:) nekem most nagyon lassan telnek a hetek...szept. 28án voltam dokinál, s azóta semmi...s majd csak nov.4én megyek legközelebb. 5hét semmi... se vizsgálat, se szûrés...no nem mintha unatkoznék:) valószinû h nov 12én megyünk majd 4d-re, már nagyon várom, jó lenne ha kiderülne a neme végre:) Mira
hát igen, mikor mozog az fantasztikus érzés...elsõ terhességnél meg fõleg...persze most a másodiknál is ugyanugy élvezem, de már ismerõs élmény. s igyekszem minden kis érzést elraktározni magamban, mert ez az utolsó terhességem, s már most hiányzik:) anyum mondja h õ a mai napig szokta álmodni h mozog a baba a hasában:) hát igen..ezek vagyunk mi nõk. :) a Milán név nagyon szép, jót választottatok! nálunk még több esélyes a dolog, elöbb derüljön ki a neme. de ha fiu: Ádám v Levente, lány: Aliz v Kamilla sztem ezek közt fog eldõlni. hu a cukorterheléstõl tartok kicsit, mert anno Barninál nem lett jó a terhelses eredmény, s állandóa járni kellett kontrollra mg diétázni..aztán szépen visszaállt szülés után...hát remélem h most meguszom..bár õszintén nem hiszem.:( meglátjuk. no ha vmi van majdmég jelentkezem:) Mira
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok. Miújság van nálatok??? Nagy a csend itt, senki nem ér rá írni.. :) Képzeljétek ma reggel (24+4napos) arra ébredtem, hogy a pizsoma felsõm a jobb mellbimbomnál nedves.... De a mellemombõl nem bírtam nyomni semmit, anya is megnézte és neki sem jött semmi. Én így elsõ gyermeket váró kismamaként nem igazán tudom ezt hova tenni. Ez normális??? Vagy lehet nem a mellembõl jött? Összenyálaztam?? :D:D:D De nem hiszem, hogy képes lennék pont a mellbimbómhoz cseppenteni álmomban a nyálam... :D Bocsi csajok ez elég viccesen hangzik, de tényleg nem értem. Ma megyek a dokihoz kontrollra, már alig várom, hogy lássam a kisfiamat. Biztos nagyon nõtt mióta utoljára láttuk (5 hetes). Érzem is, hogy erõsödött, néha olyanokat rúg, hogy keresztbe áll a szemem is... :)
szia! normális ha van 1-2csepp elõtejcsi már ilyenkor. ill ez még nem is tej, hanem csak átlátszó folyadék. nekem is van, ha megnyomom akkor is jön pár csepp meg veszem észre néha h van rajta rászáradt vmi ilyesmik..(mondjuk én már szoptattam 1x ugye). de nem szabad nyomkodni! állitolag nem tesz jót. amugy nálunk minden okés továbbra is szerencsére. a pici nagyon aktiv rettentõen bir már fötörni:) most szombaton megyünk mohácsra 4d uh-ra, nagyon bizom benne, hogy végre kiderül h ki is lakik a pocakomban:) megirom majd mi volt! Mira
A kérdező hozzászólása: Na mi megjártuk a dokit, minden rendben. 702 grammok vagyunk. És nagyon aktívak. :) Bár ma újra hívtam a dokit, mert képzeljétek a BPD-re csak 46 mm-t írt, és 3 hete meg 52 mm-t. Mondom neki, most összement a gyerek feje??? :) Erre elkezdett nevetni... Aztán mondta, hogy valószínû elírta a számokat, és az 64 mm akart lenni. És a gép amugy is kijelezné, ha gond lenne a mért értékekkel. Remélem, hogy így van... Bár egy cseppet megijedtem...
ugy látom ez az beszélgetés már kissé feledésbe merült.. de én azért megirom még, hogy szombatom kiderült h ujra fiunk születik majd:) nagyon örülünk természetesen, de bevallom egy picit biztam benne h Barni mellé összejön egy hugica, de igy is tökéletes:) Mira
Kedves Mira!! Nekünk a harmadik baba is fiu lett- de én is úgy érzem így tökéletes- egy percig sem bántam. :) Bármilyen közhelyes- azért igaz, csak egészséges legyen, az a fontos!! :) A 17hétbõl egyébként meg nagyjából átléptünk a 27hétbe!! :) szalad az idõ! Mekkorákra saccolják a babáitokat? Súly, vagy egyéb adat van? MI a 3.babával betöltött 26hetesen voltunk UH-n, 900grammra saccolták. Ezenkívül bpd 68, és fl 47mm. Úgy néztem abszolút nagykönyv szerinti adatai vannak. :) Nálatok mi a helyzet? Évi
A kérdező hozzászólása: Nekem nem becsülték most a babát, korházi nagy uh-om, majd csak 9.-én lesz, ha addig kihuzzuk. Frontok... Hát nekem migrénem volt, rettenetes, de Hálistennek már tegnapra elmúlt. Én sem érzem, hogy jönni akarna már, de én nem bánnám, ha picit hamarabb jönne, mondjuk 38 hét után...
Évi vagyok, 10-én megszületett a kisfiam!!! :) Nektek??
sziasztok!!! ma vagyok 38+2, s már nagyon vágom a centit! mennék már ma ha rajtam mulik, bár nem ugy fest, mintha bármi készülõben lenne, persze mint tudjuk ez egyik percrõl a másikra változhat. utoljára 36hetesen volt uh, akkor becsülték 2745g-ra Ádámot, s méhszáj még teljesen zárt volt. mához egy hétre lesz még egy uh+vizsgálat, kiváncsi leszek...:) csak attol félek h fogom birni Barnim nélkül 3-4napig..:S szertnék már ott tartani, h itthon vagyunk 4en..hamarosan, már nagyon a végén vagyunk...Évi gratulálok a kisfiadhoz:) !! Mira
hello Mira vagyok!! Ádi babám 22én lesz 7hónapos! nagyon édes jókedvû kis bébi:) bááár a kicsi nem biztos h jó szó rá:) ) legutobb(3hete)69cm volt azóta már nõtt sztem, és már 9kg. szépen csücsül egyedül, mászni nem mászik de szuperül kúszik, forog.állni még nem probált. most vagyunk túl egy jó kis náthán+láz-hasmenéses virus követte, az éjszakák zûrösek voltak ezért remélem visszaáll a rend. elötte 1x kelt enni még olyan 3kor. fél9felé teszem le, de 6kor már kelünk, 7 a max-sajna:) a napokban persze sokat éjszakáztunk s sokszor mellre tettem. nálunk ugy van éjjel-reggel anyatej, 9felé gyümi, délben fõzi(na ezeketm ég nem szereti, kivéve a sütõtököt:D)uzsira kap tejpépet+gyümit, ált. már este is kap kis fõzit de ez van h elmarad és szopival alszik el. ja s persze napközben is igény szerint szopizik.:) fogacska még nincsen. Barni nagytesó egyre inkább kezdi elfogadni-megszeretni, nem indult teljesen zökkenõmentesen a kapcsolat:) dem ár minden rendben. azt hiszem egyszer ennyi:) !sziasztok képet teszek ha tudok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok kinél miújság? Hogy vagytok? Pöttömök?? A mi kicsi fiunk 7 hónapot betöltötte, kuszik, és 2 foga kint van. 73 cm, és 8300 gramm. :) Ülni nem akar, inkább állni. Most kezdi még csak végig aludni az éjszakát, bár még cumit keres 2-3 szor, de már enni nem eszik. 6 hónapig csak cicizett, aztán beteg lett, és azóta nem kell neki. Most napi 4szer eszünk. Reggel tejpép, délba fõtt kaja, délután gyümölcs, este tápszer. Ti hogy álltok??
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120512/147_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Szívbõl gratulálok neked is a pöttönhöz. :) Nagyon édes. Még ennyi hajat... A mi hajunk most elhullott.. :) :) Legalábbis felûl, olyan mint egy kis öregember... :) Mi tegnap méreckedtünk, és 6440 grammok vagytunk. :) :) És kb 67 centisek, mi nagyon hosszúak vagyunk. Teszek fel képet, mostanit. :)
Szia Mira!! Gratulálok Ádihoz, és a két fiuhoz!! Nagyon tüneményesek!! Micsoda hajasbaba az Ádi!! :) ) gratulálok mégegyszer!! :) Évi
ja és Ádikám még nagyon nem alussza át az éjszakát..:( de ez legyen a legnagyobb bajunk:) elsõ körben alszik 5órát, utána általában 3oránként ébred. majd lassan csak-csak.
ja Mira voltam és a képek Ádiról:)
hello, Évi vagyok, mi is jól vagyunk, nálunk pénteken volt a kisfiunk 11hetes, õ 5.3kg volt akkor, és a 3hete a tanácsadáson mérték õt 57cm-nek. Szóval most mondjuk olyan 59-60cm lehet. Nagyon aranyos és nyugodt kisbaba- már régóta átalussza az éjszakát. mostanában sokat mosolyog is!!Imádjuk nagyon!! Mirára is kiváncsiak lennénk mi is!! mindenkinek jó babázást!!
A kérdező hozzászólása: Hello Csajok. Kinél miújság?? Mi elértük a 6 kilót, 11 hetesen, és 64 cm-esek vagyunk. :) Ti??? Mira megvagy már??? :)
Sziasztok Évi vagyok, Milán baba nagyon cuki!! Gratulálok hozzá mégegyszer, igazi kispasi!! Nagyon szép! Én kisfiam kis szõkeség! :) 3kg-mal született, egy hónaposan 3.8kg volt, és 53cm. Még jók rá az 50-56-os ruhák. :) Annyira aranyos és jó kisbaba õ is, hogy csuda. Eszik-alszik baba, nagyon nyugodt, semmi hasfájás. És az éjszakákat is kb egy hete átalussza. :) Este 8-tól reggel 6-ig. :) Tegnap volt 5hetes! :) http://kepfeltoltes.hu/view/120317/2012.03.14_018_www.kepfel.. Mira beszámolóját várjuk továbbra is!! üdv nektek!! É
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120315/25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Mira!! Mizu veletek??? Nem írtál semmit.. Várjuk a beszámolót. Évi, Ti, hogy vagytok?? Mi nagyon szerencsések vagyunk, a világ legjobb babája az enyém. Sír ha éhes, vagy ha tele a pelus. Amugy alszik, és nézelõdik. Nagyon sokat változtunk a 4 hét alatt. Már ma a 62-es ruhát adtam rá, és teljesen jó.. :) És elértük a 4, 5 kilót. :) Mondjuk örülök, hogy inkább hosszú, mint, hogy pufi lenne. :) :) :) Tehetnétek fel képet is a bébikrõl, kiváncsi vagyok.. :) Teszek én is...
Szia, Évi vagyok, Gratulálok!!! Sok boldogságot kivánok, és jó egészséget nektek!! Én is mindenestül 2óra alatt szültem meg a fiam! :) Én 39+2-re szültem! Nagyon ügyesek voltatok Ti is!! Jó babázást!! Mira, te hogy állsz? Jelentkezz ám, ha megvan a baba!! Évi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.. Hétfõn hajnalban mi is megszülettünk. Milán baba 53 centi, és 3200 gramm. :) Elözõ este bementünk mert elfolyt a magzatvizem, egyik percrõl a másikra, semmi elõjele nem volt. Beértünk, és teljesen zárt volt a méhszájam, fájások sehol... :) De hajnlban minden megindúlt, és 2 óra alatt megszûltem. :) Tegnap jöttünk haza. Nem bítok betelni vele. Amugy én 38+4 voltam pontosan.
Évi vagyok, Köszi Mira! Drukkolok érted is, hogy könnyen gyorsan sikerüljön a szülés. Nekem fiam 3000gramm és 51cm lett! :) A szülés pedig összesen 2óra volt, és nagyon könnyû és gyors. Szerencsés vagyok ilyen szempontból. :) Kérdezõcske: te hogy vagy, megszültél már?
Barninál én 7hónaposig semmit nem vettemm meg anno:) most szerencsére tul sok mindent nem kell vennünk:) egy ifjusági ágyikót kap a Barni és a kicsi megörökli az õ rácsos ágyát. nagy dolgok megvannak, apróságokat kell csak venni majd(cumi, etetõcumi, textilpelusok, ruhácskák ami kell mert szintén sok van B után, ilyesmik...)ezekkel még várok, majd januárban beszerzek mindent.
szia Anett, Évi vagyok! Én ma vagyok 21.hetes terhes, a Nemes Andráshoz járok UH-ra, de végülis nem õ a dokim, nekem a két nagyobbik fiam budapesten született, és kb 6-7hónaptól pestre jártam már dokihoz. Nemessel meg volt dumálva, hogy ha véletlenül nem érnénk fel pestre, akkor bevállal, de persze ilyenrõl nem volt szó - simán felértünk. Végülis azért mondhatjuk hogy a Nemes a dokim... nincs bajom vele. :) Nem hallottam jókat a kecskeméti kórházról- és pl ezen a genetikán a tapasztalat is iszonyú negatív- meg ha csak be kell oda mennem... én még sose jöttem ki onnét úgy, hogy ne szóltak volna be, vagy csak hogy ne fél napig tarott volna valami. Szóval én eleve nem akartam kméten szülni. Most harmadjára is marad nálunk Bp. Neked ki a dokid, Kméten fogsz szülni?
köszi a biztatást Bogi, nagyon bizom benne h igaza lesz:) a 18hetes uh-on ha minen ok akkor talán megnyugodhatok, csak lenne már kedd... nekem is van egy nagyfiam, õ Barnabás.nála nagyon a kislányért drukkoltunk, de mivel már tudom mennyire jó is egy fiucska, õszintén nem bánnám ha a teso is kukacos lenne:) persze egy lányzónak is nagyon örülnénk. névbe még nem vagyunk 100%ig biztosak egyik nemnél sem, de per pill ugy fest, hogy az Ádám vagy a Kamilla lesz a befutó.(Levente és Aliz szorosan a második helyeken:D) akartam irni már én is a nevem ki...szerintem is jobb lenne ugy. S.M-Mira
A kérdező hozzászólása: Ok, remeék ötlet. Én Anett vagyok, bár engem mindenki megjegyez, mert én vagyok a kérdezõ.. :D Nekem a genetikai uh-ra 19+1 naposan (jövõhét pénteken) kell mennem. Elõtte még elkell mennem erre a tanácsadásra, bár ezt nem értem minek, mert állítólag ott csak átnézik mégegyszer az eredményeimet. Ami ugye eddig mind jó lett. Én nem izgulok, tudom, hogy nem lehet semmi baj. :) Nevünk még nincs 100%-ban, lány lett volna akkor Luca, de kisfiú névben még nem állapodtunk meg, talán Roland, talán Benett. Csak attól félek a Benettet Beniznék... És az nem tetszik.
óó gratulálok a kisfiatokhoz:) nem lesz semmi baj se nálatok, se nálunk...nem lehet:) nevetek van már? S.M
A kérdező hozzászólása: Szia. Nekem is mennem kell genetikai tanácsadásra, bár az AFP-m jó lett: 1, 29. De azt mondta a dokinõ, hogy menjek, mert lát 1 mm meszesedést, a bal szívbillentyûzeten, de ne ijedjek meg, mert ez csak akkor lenne baj, ha a 13 hetes uh-on nem lenne jó, vagy az AFP-m nem lenne jó. Valószínû, hogy ez eltûnik már a következõ uh-on nem is fog látszódni. De a biztonság kedvéért inkább menjek... Amugy rendben van minden, szépen növekszünk, aktíval vagyunk, és az eg ész 4 D ultrahangot végig vigyorogta. Jahh, és kukisok vagyunk.. :D Azt elõbb megmutatta, mint a kis pofiját, alig akart megfordúlni, hogy láthassuk... :)
na mi volt az uh-on???? jajj csajok, én ugy el vagyok kettyenve...ma kaptam meg az afp eredményt s elég alacsony lett...0, 56. kedden megyek ugye a 18hetes uh-ra utána meg mehetek a genetikai tanácsadóba. nem tudom mire számitsak...kicsit be vagyok tojva...annak ellenére h tudom h elavult vizsgálatnak mondják ezt az afp-t...na mindegy...valahogy eltelik ez a 4 nap amig mondanak valamit..addig is jó h itt a nagyfiam, neki mindig mosolygós-bohockodós anyukára van szüksége, igy nem hagyja h agyaljak-szomorkodjak... na nem panaszkodom tovább!:) tényleg ird meg az uh-on mi volt, kiváncsi vagyok:) S.M
A kérdező hozzászólása: Ma 4D ultrahang... Úgy izgulok, mint valami kisgyerek az elsõ napon a suliban... :)
09. 15. 10:23as vagyok. Voltam 4Dn, és úgy néz ki öcsikénk lesz! Hát ez van. De legalább egészségesnek tûnt! Remélem minden rendben lesz vele! Amúgy én még mindig sokszor rosszul vagyok.Nálatok elmúlt már ez a rosszullét? Ja és elkezdett kinyilni a külsõ méhszájam. Úgyhogy most megint tiszta para vagyok, hogy nehogy baj legyen. Azt mondta a doki, hogy szedjek magnerotot. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez mellé még kell e, lehet e szedni a magne B6-t is? Mindenkinek kellemes pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Én csütörtökön megyek 4D-re, már alig várom. Nekem ugye elsõ baba, és még nem tudom mit is kell pontosan éreznem, a 18 hetet töltöm csütörtökön, de tegnap éreztem valamit a köldököm alatt pár centivel, és egymás után többszõr is, ha háton, félig ülû pózban feküdtem. :) Talán már a babóca volt, de majd ez a napok folyamán biztosan erõsödni fog. :) A sírásról annyit, hogy szombaton voltunk Kecskeméten a bevásárlóközpontban, jött mellettünk egy nagymamam az unokájával, és a kislány biztos rosszúl viselkedett és megérdemelte, de kapott egyet a fenekére. Minek hatására elkezdett sírni... Vele együtt én is... :) :) A párom az csak nagy szemekkel nézett rám, hogy most mi bajom van.... Aztán már mind a ketten nevettünk, bár én sírva. :) :) A libidó.... Hát nekem is eléggé lecsökkent. És meglepõ módon a páromnak is. Régebben max 2 naponta, de inkább hetente 5ször. Most meg, jó ha heti egy.. :) És akkor is úgy vigyáz rám, meg próbál "sietni"! :) Félti a babát, vagy nem tudom. Tudjátok mindkettõnknek elsõ baba, és félünk mindentõl.. :) :)
Én már érzem a 16. héttõl a mocorgást, bár akkor még nem voltam benne biztos, de mostanra már eléggé egyértelmû és így utólag tudom, hogy már az is Õ volt. Most már van, hogy kívülrõl is látszik, ahogy bökdös, bár még nagyon ritkán. Kisfiamnál csak a 20. héttõl éreztem a mozgást. Én most elkezdtem Magne B6-ot szedni, mert sokat feszült alul a hasam (nem tudom normális-e ) és sajnos azt vettem észre, hogy egyre türelmetlenebb vagyok a kisfiammal. Néha már hülye idegbetegnek érzem magam (jó, néha tesz is érte, mert most kezdi feszegetni a határokat, de így akkor sem lehet lereagálnom a dolgokat), valamelyik nap már bõgtem is egy sort miatta, hogy hogy lehet ilyen, pont vele. Amúgy hihetetlen, hogy miken tudok sírni! Ti is? Írjatok ám, hogy ki hogy érzi magát! M.B.
A kérdező hozzászólása: Örömmel közlöm a sorstársakkal, hogy elmúlt a székrekedésem... :) És, hogy még mindig gyagyás vagyok... :) :) Na de most komolyan mi a helyzet felétek? Jól vagytok?? Érzi már valaki mocorogni a csöppséget??
Sziasztok! Én a tegnapi 22:39-es vagyok. Én sem a legjobb formában voltam, amikor terhes lettem és eddig 2 kg-ot híztam. Nekem már eléggé látszik a pocakom, de azt mondják, hogy 2. gyerkõcnél nagyobb szokott lenni. Én nem dolgozom, mert pont a szabimat töltöttem, amikor kiderült, hogy jön a tesó. Mivel én tanítok, nem akartam már az új tanévet elkezdeni, mert úgysem tudtam volna befejezni és azért a sok gyerek közt elég sok mindent el lehet kapni, így emellett döntöttem. Fiamnál is pont nyáron derült ki, hogy érkezik, így vele is táppénzen voltam. De egyáltalán nem bántam meg, mert így csak a babavárásra tudtam koncentrálni. Mi is Valentin napra vagyunk kiírva! :) M.B.
ja még annyi h ugye én most nem dolgozom, gyed-en vagyok itthon a nagyfiammal, s azon is leszek amig meg nem születik a teso. közben végig biztositott vagyok a melohelyem megvan. a fiammal 36ik hétig dolgoztam, ülõmunka-irodai nem megterhelõ ezért is maradtam olyan sokáig anno. S.M
én a legelsõ válaszoló vagyok. nekem a fiammal volt elég rossz székrekedésem, a levolac szirup segitett.most szerencsére nincsen, ahogy kinzó égetõ mellbimbó fájdalom sem...érdekes...persze nem bánom:) én eddig nem hiztam semmit, de eleve nagy sullyal indultam sajnos...:S a pocim sem látszik, pont ez miatt, fiammal is kb a 22héttõl látta az is aki nem tudta...de én rzem ha hasra(probálok)feküdni stb...pár napja biztos érzem már mozogni is a kicsit:) S.M
A kérdező hozzászólása: Írnátok egy nevet vagy egy monogrammot mindig a hozzászólás után, hogy tudjuk követni ki-kicsoda? :) Én 173 cs vagyok, 61 kilóval kezdtem, és most 62, 5 vagyok, a pocakom kb 2 hete kezdett nõni, elötte semmi. A mensim szerint február 23.-án fogok szûlni, bár szerintem elõbb, mert picit mindig nagyobbak vagyunk ultrahangon, mint kellene.
2gyerekes 18hetes vagyok. MIndkét elõzõ terhességemnél iszonyat székrekedésem volt- pedig azelõtt sose, és szülés után már másnap elmult mindkétszer. Most harmadszor éppen kezdõdik már... szerintem nem fogom megúszni most sem. Én az elsõvel aszaltszilvát ettem, szilvalekvárt, másodikkal meg a 3.5%-os tejet ittam naponta egy litert- és így túléltem. De nagyon rossz volt. Egyébként a glicerines kúpra nem fogsz rászokni, szülés után ez magától el fog mulni nálad is, addig meg jobb, ha valamit használsz, inkább a kúp, mint egy aranyér. Vagy kísérletezz valami olyan kajával, ami eddig kicsit meghajtott, hátha segít. Lehet kapni bioboltokban szilvalevet - állítólag az a legtutibb az ilyen bajra- ezt én is csak a második szülésem után hallottam! :) Én még nem hítam semmit, az elsõ 13hétben fogytam 2kg-ot és még mínuszban vagyok. Nem bicajozok, csak nagyon néha- de eddig kb 2-3alkalom volt összesen. Viszont elég aktív az életem két kisgyerek mellett, jövünk megyünk, séta, játszótér... szóval nekem ennyi elég is. Ki mikor szül? Én valentin napkor!!! Bár az elsõ két fiu is hamarabb érkezett, majd kiváncsi vagyok most hogy lesz. Egyébként még nem tudjuk a babánk nemét. Majd talán jövö héten. MIndenkinek boldog babavárást!!
Én kedden töltöttem a 16.hetet. Van már egy 4 éves kislányom, és nagyon szeretnénk neki egyhugicát, de ha öcsi lesz az sem baj, csak minden rendben legyen. Én már az 5. héttõl rosszul vagyok, és nem akar elmúlni. Ez csak annyiból jó, hogy most nem birok annyit enni, mint a lányomnál, és igy talán nem fogok annyit (20kg) hizni, mint vele. Most 1.5 kgnál tartok. Biciklizni nem merek, mert már volt egy magzatelhalásom, ezért nagyon vigyázok mindennel. Dolgozni sem dolgozom már a 4.héttõl. Kiirattam magam, de igy ki is rugtak. Amúgy németországban dolgoztam. Hétfõn készülök 4 D-re, mert kint németben kevesebb a vizsgálat, és tudni szeretném, hogy minden rendben van e a babával, és persze a nemére is nagyon kiváncsiak vagyunk! Kérdezõ majd te is ird meg, hogy mi volt a 4D-n. Majd én is megirom!
A kérdező hozzászólása: Munkával hogy álltok? Mit dolgoztok, és meddig akartok? Hízás? Ki, hány kilónál tart? :) Bicajozás?? Nektek nincs székrekedésetek? Én 4 napja ezzel küszködök. Már nem gyõzöm magamba tömni éhgyomorra az actimelt, a házi szilvalekvárt, napközben az almát, meleg tejet stb... De nem használ, tegnap vettem glicerines kúpot, ez egy kicsit jó, de hát nem élhetek állandóan ezzel. Volt nektek ilyen? Ha igen meddig tartott? Egyéb ötletek? Szerintetek a babának nem lehet baja? Félek nehogy nyomják ott bent õt a agy ez butaság???
A kérdező hozzászólása: Mi újság Mira? Mi volt ultrahangon??? Én holnap megyek a tanácsadásra, pénteken az ultrahangra.. :S
halihó! no tul vagyok rajta, és hála Istennek minden okés. a genetikai anácsadóban a doki megkérdezte h én mégis mit keresek itt, ki mondta h jöjjek. a védõnõm mondtam. erre : nem is kellett volna eljönnöm, mert a kombinált szürésem jó lett s ezt a védõnõnek is tudni kellett volna...hát, én meg frászban voltam majd egy hétig...de inkább ez a verzió, mint h nem küldenek el valahová.szóval megnyugodtam...viszont a baba neme nem derült ki sajnos...:( majd a 4d-sen ha megyünk. Barnival 26hetesen voltam, de az olyan messze van még(8hét)hogy annyit tuti nem tudok várni most:) ) lehet h 23hét felé elmegyünk...meglátjuk:) holnap megyek az orvosomhoz is. aztán a következõ kör ha jol emlékszem a cukorterhelés lesz. addig megint várakozás:) puszi mindenkinek Mira
Sziasztok! Én a 18. hetet töltöm a héten, a múlt hét csütörtökén vették le az afp-t, úgyhogy én számítok a rosszabb eredményre, de azért nem élem bele magam nagyon. Én ma reggel fogmosás után hánytam, egyszerûen nem bírom pedig korábban nem volt vele gondom. Amúgy a hasam szinte napról napra nõ és veszem észre a nacikon, hogy ami a múlt héten tök jó volt, az most tök szorít... De nem bánom. Ma akkorát rúgott a picurom, hogy szó szerint meghökkentemben ugrottam egyet. Szuper érzés volt (még). Korábban is éreztem olyasmit, mintha kinyomta volna a hasfalam valamelyik testrészével, de ezt a rúgást ma konkrétan éreztem, nagyon boldog voltam. Amúgy szépen beállították a magas vérnyomásom (2 gyógyszerrel - Dopegyt és Cardilopin), nem megy 125/70 felé, a korábbi 1 keresztes vizeletem pedig szerencsére negatív. Mégiscsak szép az élet :) Amúgy pocsékul érzem magam, nyom a hasam és leszakad a derekam, délután pedig miután 8 órás ülõ!! munkából hazaérek, mintha a maratont futottam volna le, használhatatlan vagyok, ja és a libidóm egyenlõ a semmivel. Ettõl eltekintve alig várom a jövõ heti gen. uh-t és nagyon reménykedem, hogy megláthatom a fiam nemének ékes bizonyítékát (az elejétõl fogva fiút érzek és kisfiúval is álmodtam). Egyébként tökmindegy. K.A.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Nálunk pörögnek az események. Hétfõn mennem kellett a dokihoz, mert nála már nem voltam 7 hete. Multhéten voltam 19 hetesen, ott 25 dekák voltunk, hétfõn pedig (5nap mulva) 36 dekák... :) Hízunk-híznk... A babával együtt én is. 20 hetes vagyok, és lassan 4 kiló plussznál tartok. Mondjuk én elég vékony vagyok egyébként. Jahh, és tegnap elmentünk kiságyat venni, mert 10.000 Ft-tal olcsobb volt, mint egyébként, és vettünk egy babakocsit is, mert az meg 20.000 volt olcsobb mint ahogy kinéztem. Még nem akartunk ilyen korán vásárolni, babonából sem, de ha már így alakúlt... :) :) :) Ti vettetek már valamit? Kilókkal hogy álltok??
visszatérte, nem volt 1hétig gépem!! jajj Bogi gratulálok a kislányhoz:) de persze az a lényeg h minden rendben is van vele!!! remélem én is hasonló meglepit fogok átélni, h kislányunk lesz, persze ha ismét kukacos az is szuper(amugy is igy érzem)még nem tudom mikor megyünk 4d-re, szerintem olyan 24hetesen...nekem most nov.elsõ hetéig semmi vizsgálat v teendõ nem lesz, egy eseménytelen pocaknövesztõs hónap:) amugy én eddig még nem hiztam semmit, bár sajna elég nagy sulyról indultam...:S a pocim sem látszik annak aki nem tudja h babát várok nem tünik fel(pont mert elég pocis vagyok amugy is)de én már igencsak érzem, már nem tudok hason feküdni és a mozgását is minden nap már nagyon intenziven érzem:) Mira
Sziasztok! Anett! Ne haragudj, csak teljesen el voltam foglalva a saját problémámmal. Voltunk szívultrahangon és minden rendben van!!!! :) Nagyon aranyos volt a doktor nõ, nem csak a szívet, hanem az egész babócát átnézte, sõt azt is megerõsítette, hogy kislány! :) Azt mondta, hogy ez nem utal semmilyen szívproblémára, sõt semmilyen genetikai rendellenességre, mert mindent megnézett. Hatalmas kõ esett le a szívünkrõl, de titkon nagyon reméltem, hogy így is lesz! Most aztán teljes a boldogság! :) További szép hétvégét! Bogi
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Utolsó! Hát nem tudom, hogy olvastad-e az elõzõket, de talán 1 oldallal visszább írtamle szinte ugyanezt. A 4D uh-on láttak valamit a picinek a szivének a bal billentyûzetén, egy fehér folt, és elküldtek tanácsadásra, meg uh-ra. Majd 3 hét múlva mennem kell megint uh-ra, és a szivét is megnézik, ahogy nektek is. De nem lehet gond a dokim szerint sem, mert jó az AFP-m, a 13 hetes uh, és a kombinált teszt is. :) És a tanácsadóban is azt mondta a csaj, hogy ne aggódjak, õ naponta rengetek kismamival találkozik, és ez nem ritka. És ezek szerint tényleg nem, ha nálatok is ugyanez van, és pont ide, pont nekem írtad le. :) Ne aggódj, én sem teszem. Minden rendben van a picivel, én érzem, és ez a lényeg. At is éreztem h kisfiú, és az is bejött. Sõt az eredmények is elsõ osztályúak. :)
A kérdező hozzászólása: Évi!! Deeee, Kecskeméten voltam. Pétervárinál... ELöszõr, és utoljára. 3 hét múlva mennem kell uh-ra ismét, de én akkor már tuti nem emgyek vissza a tanácsadásra.. Nem akarok én magamnak rosszat. :) Milyen idõs kismami vagy? Ki a dokid?? Mira.. Te meg vigyázz magadra, még jó, hogy így estél, hogy nem lett nagyobb bajod neked, vagy a babócának.. Az emberek bunkók, már én is észrevettem, nem törõdnek azzal, hogy nehezen mész vagy kismama vagy. Mindenki csak a saját feje után szalad. Sajnos ez így van mindenhol, és igy is marad. ....
Ja és KA voltam, Zora.
Sziasztok, Évi vagyok. Kedves Kérdezõ!! A genetikai tanácsadáson nem véletlenül Kecskeméten voltál???? :) Mert nálunk pont ugyanígy zajlik. CSak a 10órás rendelést megkezdi a doki 10kor, a 2.kismamánál kap egy telefont, közli, hogy elmegy, és lehet két óra mulva jön. Közben dugig a váró, levegõ nincs.... Szóval nálunk pont ugyanez a helyzet. És az asszisztensnõ is úgy beszél mindenkivel mint egy ronggyal kb.... Katasztrófa. Még nekem is vissza kell oda mennem, de már elõre hányok tõle. Fõleg attól a ..... Pétervári L. dokitól. Szörnyû egy ember. Na mindegy.... ez van. :) Nekem azért kell mennem mert 35vagyok, de midnen leletem jó- ennek ellnére amniora akratak küldeni- de nem mentem. Ezért megint sok-sok kedvességet kaptam a .... szakmai zseni doktor úrtól. :)
óóó akkor neked nem volt 1xû a menet...:S hát nem semmi komolyan...remélem többet nem lesz ilyen, bár én megszoktam ha vizsgálatra, uh-ra akármire kell mennem anyumnak (aki vigyáz ilyenkor a kicsimre)mondom h lehet h sokára jövök...:S de minden rendben volt az a lényeg!!! csak ha igy van nem tom mért kell menned 3hét mulva megint, bár legalább többször láthatod a kicsit:) én ma voltam az orvosomnál-3perc, megnézte az eredményeimet, gyorsan megvizsgált és ennyi. 5hét mulva kell mennem legközelebb...vááá addig semmi...várakozás és pocaknövesztés:) hajrá mindenkinek:)
Én 30 éves vagyok, a párom 34 éves. Elsõ baba, mi 7. éve vagyunk együtt és mi sem vagyunk összeházasodva. Én éppen a jogot végzem - ezt az évet passziváltattam a babára való koncentrálás miatt és amiatt, mert délutánra nem élek munka mellett -, amúgy közszolga vagyok, a párom kétkezi munkás érettségivel és szakképzettséggel, egyébként elektronika-szerelmes :) Van egy francia bulldogunk, aki tünemény és semmi pénzért nem mondanánk le róla. Amúgy békében eléldegélünk és várjuk (én jobban) a picurit. K.A - Zora
hát igen, nálunk - férfi uralom lesz, az biztos! :) Most kért a nagyobb gyerek egy macskát, már régóta szeretne, mondtam is, hogy oké, de csak lány cica jöhet!!! :) Boldog babavárást mindenkinek! Évi
huhúúú Évi! tiszta ffi uralom lesz:) agyon leszel kényeztetve!!!:) gratulálok!
Sziasztok, még az elején írtam ide, 17hetesen- nekem van már két kisfiam. Én holnap leszek 20hetes. Tegnap voltam a genetikai UH-n, bébi rendben és ismét kisfiut várunk, azt is megtudtuk. Nagyon örülünk neki. :) Üdv mindenkinek! Évi
K.A-nekem is az a megérzésem h újra fiam lesz s én is álmodtam vele(azt h uh-on néztük és mondták h kisfiú):) hát majd meglátjuk igazunk lesz e, hamarosan kiderül neked remélhetõleg:) drukkolok! köszi Bogi, végre megnyugodhattam:) persze irtak mindenféle adatokat az uh-eredményre. én 18+3naposan voltam s a következõk lettek:BPD-4, 35cm HC-15, 85cm AC-13, 98cm FL-2, 69cm hátsófali lepény és a magzat becsült sulya 259g :) ezek az adatok vannak. remélem neked is kiderül h milyen nemü a baba!!!ird majd meg a vizsgálat után! tényleg azt megkérdezhetem h ki hány éves, ill a párja mennyi és mivel foglalkoztok(már amikor nem vártatok babát) én 27 leszek novemberben, a fiam 25évesen szültem. a párom 33éves.nem vagyunk házasok de 9éve vagyunk együtt. dietetikus diplomám van, de egy cégnél dolgoztam ügyintézõként mielött a fiammal elmentem anno szülési szabira. no rolam ennyit:D Mira
Anett! Akkor Te is írj holnap, hogy mi volt, de ne izgulj, minden rendben lesz, fõleg ha a kombinált teszted jó lett. Nekünk az csak fizetõsen csinálták meg, úgyhogy nem tudom min múlik, hogy megcsinálják-e vagy sem. Bogi
A kérdező hozzászólása: Remélem nekem sem lesz gond, én ugye holnap megyek a tanácsadásra, és sikerûlt áttennem a az ultrahangot is holnapra, így nem kell kétszer mennem. És legalább megtudom az eredményt, egy nap. Mondjuk nekem is csináltak kombinált tesztet (vagy azt mindenkinek csinálnak alapból?? ) és az is tökéletes lett, ugyhogy remélem minden ok lesz. A nemét tudjuk, hogy fiú, de a nevét még nem. :) :) Lány nevünk volt, fiút meg még kitaláljuk... De várom a javaslatokat. :)
Apa meg az Oszkárra szavazott, de én szülöm és tõlem kérdezik :) K.A (Bocsi a sok elaprózásért)
Ja és én a Mátyás nevet szeretném a fiamnak. K.A
A kérdező hozzászólása: Nekem holnap van a forulom, töltöm a 17-et. Én nagyon rosszúl voltam a 14. hét végéig. Minden nap hánytam, volt, hogy többször is. A 12 hetes uh-on fiúra tippeltek, de jövõhétre bejelentkeztem 4D ultrahangra, ott már biztosra megmondják. Nekem a kórházban számolták az idõpontot a genetikaira, és 19 hetesen+1 naposan kell mennem.

17 hetes vagyok. Baj, ha még mindíg nem érzem a babát?

Legjobb válasz: Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)

Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
nem baj!a régi öregek szerint félidõben tehát 4 és fél hónaposan mozdul meg a baba.de ha csak a 20. hét körül mozdul meg az se baj kinek hogy számolják a terhességi heteket, mert van olyan hogy el van számolva.én 18 hetes voltam mikor megmozdult az azóta 4 hós pici lányom
Én a 19. hét végén éreztem meg elõször. Elsõ baba. Ráadásul vékony vagyok, s mégsem érezetm hamarabb. Nyugi! Az biztos, hogy az elsõ rúgás nagy élmény lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok.
Biztos, hogy nincs baj!! Az elsõ babámat már 16 hetesen éreztem. Most a másodikat csak a 20. héttõl érzem igazán. Pedig azt mondják, hogy az elsõt késõbb szokták megérezni. Nálam sem volt semmi baj. Gondolhatod, hogy aggódtam miatta!!! Nyugi, és türelem!! Fog még annyira rugdalózni, hogy azon rimánkodsz, hogy egy picit hagyja abba!!!:) ) 22+4hetes kismama

17. hetes terhes vagyok! Már egy hete van (Elő Tejem) nem sok de ha megnyomom akkor elégé meg tudd indulni. EZ mirre utal a későbiekk sorrán?

Arra lennék kiváncsi hogy majd ez fokozódik.-DE akkor mi lesz még a szülésig!!

Legjobb válasz: Szia, nem szabad nyomkodni! Nekem 16 hét körül jelent meg, minden nap van, volt olyan hogy eléggé átáztatta a pizsim, úgy hallottam nem jelent semmit, nem ettõl függ hogy valaki mennyi teje lesz sajnos..(én már tej milliomos lennék) Üdv: 24 hetes kismama

Szia, nem szabad nyomkodni! Nekem 16 hét körül jelent meg, minden nap van, volt olyan hogy eléggé átáztatta a pizsim, úgy hallottam nem jelent semmit, nem ettõl függ hogy valaki mennyi teje lesz sajnos..(én már tej milliomos lennék) Üdv: 24 hetes kismama
ez szerintem nem utal semmire, de nem szabad nyomkodni
Arra utal, hogy már kapcsolt a szervezeted, hogy majd szoptatni fogsz, és megemelkedett a prolaktin nevû hormon benned. Semmi többre nem utal, a "késõbbiekhez" nincs köze! :) És tényleg ne nyomkodd. Ha el-el cseppen majd magától, használj a melltartóba betétet.
Semmire nem utal, de miért kell nyomkodni??? Ez TILOS!!!

17 hetes vagyok, és olyanokat érzek a hasamban, mintha ugrálna egy ideg csak intenzívebben. Létezik, hogy ez a baba, és ha igen, akkor ez nem túl korai még?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy ide írok,de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne,mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok

Ne haragudj hogy ide írok, de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne, mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok
17+5 vagyok és már másfél hete minimum ugyanígy érzem a rugásokat, mint mikor rángatózik az ideg. De van mikor csak egyszer, van mikor egymás után többször. Ez bizony a baba! Ja, elsõ baba és vékony testalkatú vagyok.
létezhet nem mindenkinél egyforma.az elsõvel a 18.hét betöltése után éreztem, a 2.babámat 16.hét betöltése után.Kiváncsi vagyok most a 3.mikor fogom.Ez az érzés majd erõsõdni fog.
Igen, létezik.Éppen tegnap tett fel egy hasonló kérdést egy kismami 18 hetes, neki is ezt válaszoltam.Elõször én is olyan pici remegéseket éreztem, elsõ babámnál 18 hetesen, most a másodiknál már 13 hetesen. 20 hetes
Szia! Én is pont azt éreztem mint te, és én akkor 18hetes voltam, és mindig egy ponton éreztem. Aztán egyre erösebben, majd már látványosabb is, ahogy hullámzik a hasam! Boldog babavárást! Üdv:27 heteske
Szia! Bizony a babád lesz az. Nem korai. Van aki 15 hetesen, van aki csak 20 hetesen érzi meg elõször. Testalkattól is függ. A vékonyabb testalkatúak korábban érezhetik. Én 15. hét végén kezdtem ugyanezt érezni. Boldog babavárást! 18 hetes kismama

17 hetes terhes vagyok, ha most elmennék 4d-s ultrahangra már meg tudják mondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Szia! Nagy valószínûséggel már meg lehetne mondani, de ez függ a gép minõségétõl és a babától is. Ha összeszorítja a lábacskáit, akkor szvsz feleslegesen adtál ki annyi pénzt, ráadásul 1-2 hét múlva lesz a genetikai ultrahang, akkor már biztosan látszódik a neme :-) Minden jót a bébihez! Egy 34 hetes kismama

Szia! Nagy valószínûséggel már meg lehetne mondani, de ez függ a gép minõségétõl és a babától is. Ha összeszorítja a lábacskáit, akkor szvsz feleslegesen adtál ki annyi pénzt, ráadásul 1-2 hét múlva lesz a genetikai ultrahang, akkor már biztosan látszódik a neme :-) Minden jót a bébihez! Egy 34 hetes kismama
Én is azt javaslom, hogy várj még pár hetet, mert most még kényelmesen elfér odabent, és olyan kis virgonc, hogy elfordul, "kiúszik" a képbõl. :-) 20-22 hetesen már jobban kell gazdálkodnia a hellyel, és könnyebb elkapni azt a bizonyos területet. Én sajna 2x is hiába voltam, mert nem volt hajlandó megmutatni, a doki meg ilyenkor csak a vállát vonogatja... Sok sikert!
Én 18 hetesen voltam 4D ultrahangon és meg tudták mondani, hogy kisfiú! Egyértelmüen attól függ hogy a baba hogy fordul, döntsd el, hogy így is menni akarsz-e.
17 mar a legtobb ultrahangos meg tudja allapitani egy egyszeru ultrahangon.Nekem 16 hetesen mar megmondtak hogy kislany.A 4d-n biztosan meg tudja mar mondani a doki.
Nekem már 12 hetesen látták, hogy kisfiú
Szerintem még felesleges elmenned!Igaz már a 15.héttõl biztosan meg tudják mondani(ha látható, azaz a baba megmutatja magát), de még nem olyan nagy élmény.Kb a 25-30-ik hét között érdemes menni, akkor még nem olyan nagy, hogy ne férjen bele a képbe, de már látszanak az arcvonásai és egészen csecsemõs kinézete van a csöppségnek:) . De ha többször is akarsz menni és most csak a neme érdekel..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!