Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen ha (98 db)

Normális az hogy 17 hetesen ha egy órát állok, már majd leszakad a keresztcsontom, meg nagyon fájnak a lábaim?

Tudom, hogy ezzel jár, csak ugye most vagyok a 2. trimeszterben, és aktív id?szakomat élném, de így elég nehéz.Más hogy dolgozza végig akár az egész napot?

Legjobb válasz: Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.

Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.
nekem a derekam szokott fájni....na meg a méh nõvekedés miatt a pocim... 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat.Nem dolgozom, csak otthon tevékenykednék(vesz. terhesség miatt), ahogy elfáradok, és tehetem pihenek, csak sokaktól hallom, milyen aktívak, felforgatják az egész lakást stb.
Én 19 hetes vagyok, szintén veszélyeztetett és én is rettentõ fáradékony vagyok, pedig elõtte a munkámból adódóan volt hogy 10-12 órát folyamatosan talpon voltam és meg sem kottyant.Most legszivesebben végigpihenném az egész napot. Ugyhogy ne aggódj, ez ezzel jár néhányunknál. Jó babavárást és pihenj sokat ha az esik jól : )
Kérdezd meg a dokit hogy jógázhatsz e.Én fodrászként 7 hónapot végig dolgoztam(majdnem állva)Én is ilyen panaszoktól szenvedetem most hogy itthon vagyok megprobálok sokat pihenni, de a jóga a munka alatt sokat segített.Könyvbõl persze.Sok sikert 28 hetes kismama.

Melyik oldalamon kene aludnom? Es problema az 16-17 hetesen, ha parnaval a hasamra fekszem 5 percre?

Legjobb válasz: Szia Úgy feküdj ahogy kényelmes 30 hetes vagyok de a szopipárna segítségével még egy kis ideig simán tudok hason aludni :)

Szia Úgy feküdj ahogy kényelmes 30 hetes vagyok de a szopipárna segítségével még egy kis ideig simán tudok hason aludni :)
Szia! 23 hetes vagyok és még mindig van, hogy hason alszom. Sokszor csak úgy, hogy egyik lábam felhúzom és kitámasztok, de sokszor teljesen hason. Azt mondta az orvos, hogy nyugodtan lehet hason is aludni, úgyis kiszól a pocilakó, ha nem jó neki, nálam elég határozottan szokott kopogtatni szegénykém. De nem ártalmas rá nézve, õ elég jól van védve és még elég pici ahhoz, hogy el tudjon bújni. Aludj úgy és addig, ahogy és amíg kényelmes. Érezni fogod, ha nem jó akár neki akár neked.
Amelyik oldaladon kényelmesnek érzed.De szerintem hason már nem kellene feküdnöd.
Szia, 18hetesen néha néha pocakra fekszek, de pár percnél tovább nem kényelmes. És a pici is tiltakozik ellene. Ha nem teljesen hasra fekszel, se nem hason sem nem oldalt, azt a verziót próbáltad már? Nekünk bevált, a picike is szereti:) Amúgy úgy feküdj, ahogy nektek kényelmes. Jó pihenést:)

17 hetes kismamik! Ti éritek már mocorogni a babátok? Ha igen, milyen gyakorisággal és milyen helyzetekben leginkább?

Hányadik babádat várod?

Legjobb válasz: igaz,hogy én már 36 hetes vagyok :) ,de kb 17 hetes voltam,mikor elõx éreztem a picurkámat!én jobban,akkor mikor ültem és kicsit elõrébb voltam hajolva meg este,mikor nyugalmi állapotban vagy a hátamon vagy a bal oldalamon feküdtem!boldog babavárást!jah és elsõ baba! 36 hkm

igaz, hogy én már 36 hetes vagyok :) , de kb 17 hetes voltam, mikor elõx éreztem a picurkámat!én jobban, akkor mikor ültem és kicsit elõrébb voltam hajolva meg este, mikor nyugalmi állapotban vagy a hátamon vagy a bal oldalamon feküdtem!boldog babavárást!jah és elsõ baba! 36 hkm
Én is 17 hetesen éreztem elõször hanyatt fekve.Aztán rá két napra és azóta minden nap. Elõször csak fekve, aztán már ülve is, és mostanra már állva is érzem. 25 hetes kismama
Én pont ma töltöttem be a 18. hetet.Pár napja, kb 5 nappal ezelõtt éreztem rázkódást-remegést a hasam aljában, fõként csak késõ este amikor lefeküdtem aludni.Aztán kb 3 napig nem éreztem semmit sem, tegnap este óta viszont megint érzem ezt a remegést, és most már erõsebben.Néha olyan, mintha határozottan rúgna.Ezt éreztem tegnap este amikor már lefeküdtem, és ma is már vagy 3x eddig, viszont ma reggel óta úton voltam, szóval ülõ helyzetben is érzem most már :) Neked is nemsokára beindul :) ) Én szerintem ettõl már csak jobban és erõsebben fogom napról napra érezni. Boldog babavárást :) 18 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Tegnap egyszer álló helyzetben olyan érzésem volt, mintha remegne valami alul a hasamban. Valahogy úgy éreztem kb ahogy a kedves utolsó válaszoló leírta! :) Nagyon gyengén, pár pillanatig, mintha remegett volna... Nem merem biztosra gondolni, hogy a baba volt az, de bízom benne! :) Szerintetek?? Olyan jó lenne már érezni, sokkal valóságosabb lenne már az állapot! :)
Szia az elsõ babám várom igaz h én 19 hetes vagyok de reggel és este érzem a babám és napközben csak akkor ha a hátamon fekszem :) valoszinü azért van mert vastag a hasfalam mivel kicsit teltebb vagyok :)
Kedves kérdezõ, az már biztos, hogy a baba mozgása!!Én is ilyen remegést éreztem a hasamban elõször, és akkor nekem azt írta itt mindenki, hogy igen, ez már a baba!! :) Most már inkább hasonlítanám lüktetéshez nem is remegéshez :) A 18 hetes kismama voltam :)

17 hetes vagyok! Én ugy éreztem hogy a hasam alja olyan volt mint ha dobogott volna. Megmozdult a picur? De ez 2 napja volt!

Legjobb válasz: Ha ilyen bugyborékoló, kaparászó érzésre gondolsz akkor igen, megmozdult. :)17 hetes vagy, ha az elsõ babád (gondolom) akkor a 15-20- hét között lehet elõször megérezni a picit. Természetesen ez alkattól is függ.

Ha ilyen bugyborékoló, kaparászó érzésre gondolsz akkor igen, megmozdult. :) 17 hetes vagy, ha az elsõ babád (gondolom) akkor a 15-20- hét között lehet elõször megérezni a picit. Természetesen ez alkattól is függ.
lehet az, de a környezõ izmok is tudnak ilyen rángást produkálni amúgy...már szültem, úgyhogy csak azért tudom, hogy nagyon hasonló. Mostanában is elõfordul ilyesmi, pedig már rég nincs a pociban a fiam :)
nekem olyan volt, mintha buborek pukkant volna ki bennem :) de volt ilyen dobogós érzés is! szerintem könnyen lehet, hogy babóca volt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat

Ha 17 hetes korom ota vannak josloim, jelentheti h konnyebben tagulok? 2. Baba lesz. A joslo fajasok=mindjart megjon erzes?

Az elsovel 17 orat vajudtam, de soha nem ereztem elotte semmit.

Legjobb válasz: Én nem vagyok szakértõje ennek a dolognak, de szerintem az nem normális, ha 17 hetes terhesen jósló fájásaid vannak!!! Közölted már az orvosoddal? Valószínûleg más miatt görcsölsz.

Én nem vagyok szakértõje ennek a dolognak, de szerintem az nem normális, ha 17 hetes terhesen jósló fájásaid vannak!!! Közölted már az orvosoddal? Valószínûleg más miatt görcsölsz.
Mindenképpen menj el dokihoz és mondd el ezt neki!Nekem is elég hamar kezdõdtek ezek a jóslók olyan 20.héttõl a keményedések 14.héttõl.Nálunk szerencsére nem volt semmi probléma, még túl is hordtam a fiam 2 héttel:) Remélem nálatok is minden rendben van!
Korán van még jóslóhoz, szerintem is kérdezd meg a dokid! Amúgy nekem sosem volt jóslóm, mégis 5 óra alatt megszületett a kisfiam.
Elsõ vagyok. Igen, a jósló fájásokat leginkább ehhez tudnám hasonlítani, de nekem anno a dokim azt mondta, általában a 30. hét környékén kezdõdnek. Tehát ennek szerintem ahhoz semmi köze nincsen.
A kérdező hozzászólása: Hat en mar nem tudom. Nalam a mindjart megjon erzes = gorcsol a hadamalja, faj a derekam, legyengul a combom, ezeket rovid 1-1 percig erzem, naponta tobbszor.
szerintem te inkább a keményedésre gondoltál nem?
Kérlek ne haragudj, nem akartalak elkeseríteni, megijeszteni, de szerintem inkább fordulj orvoshoz, abból nem lesz gond. Egy kicsit böngésztem a neten, és szinte minden linknél ezt találtam: A jósló fájások A terhesség utolsó heteiben jelentkezhetnek, sokszor fájdalmat nem okozó méhösszehúzódások formájában, de gyakran becsapják a terhest azzal, hogy rövid ideig rendszeresen jelentkeznek, pl. 10-20 percenként. Ezek a fájások nagyon rövid ideig tartanak és hamar megszûnnek. Erõsségük sem éri el a kezdõdõ vajúdás méhösszehúzódásait. Ezek a fájások készítik elõ a méhet-méhszájat a szülésre.
A kérdező hozzászólása: Na remek :( koszonom a valaszaitokat
A kérdező hozzászólása: 19 hetes vagyok, de minden rendben velem a babaval is. De a joslo az ez? A mindjart megjon erzes?
Most hány hetes vagy?
szia én 21 hetesen voltam ilyen tünetekkel ügyeleten, sokat kell pihennem és magnézium terápián vagyok, most 29 hetes vagyok és egyre erösebbek a fájások, doki szerint azért mert 2 babánál rövidebb a méhszáj nekem 2000 és nyom a baba fejvégü, pihenj sokat és feküdj is amennyit tudsz, mert én inkább a koraszüléstöl tartok

Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.

Legjobb válasz: Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!

Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nõvekedését. Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekrõl nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védõnõddel. Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban õt érzem. -30 hetes kismama-
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, elõbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi elõször.
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idõs vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok lemaradva semmivel.

Ha 17 hetesen 4D-n azt mondták, hogy kislány, azt vehetem tutira?

A 4D genesisnél voltunk,a szonográfus hölgy azt mondta 100% hogy kislány.Tévedtek már ott?

Legjobb válasz: Szia. Mi is náluk voltunk. Egyszer 12 hetesen majd 18 hetesen is. Már 12 hetesen azt mondta a hölgy hogy kislány, és 18 hetesen egyértelmûen megmutatta magát, tényleg kislány. Azóta 22 hetesen uh-n is azt mondta a doki hogy kislány. Szóval szerintem veheted tutira. :) Gratulálok! Mi még egyszer megyünk hozzájuk a 28. héten. :) Üdv. 24 hetes kismama

Szia. Mi is náluk voltunk. Egyszer 12 hetesen majd 18 hetesen is. Már 12 hetesen azt mondta a hölgy hogy kislány, és 18 hetesen egyértelmûen megmutatta magát, tényleg kislány. Azóta 22 hetesen uh-n is azt mondta a doki hogy kislány. Szóval szerintem veheted tutira. :) Gratulálok! Mi még egyszer megyünk hozzájuk a 28. héten. :) Üdv. 24 hetes kismama
Úgygondolom semmi nem 100% , csak amikor már kinn van a kis drága és te is látod...de nekem is 18 hetesen mondták meg h fiu.....a lányoknál azért nem olyan tuti mert abbol még lehet kukac mivel a herezacsko csak késõbb ereszkedik le......de ha az orvos határozottan rá vágta h kislány akkor ugyhiszem van benne igazság 2 hos baba anyukája
Itt már sok mindent lehetett olvasni... De ha ez megnyugtat, mi a 16.héten voltunk elõszõr 4D-sen, és már akkor azt mondták, hogy kiscsaj..:) Mi még annyira nem voltunk biztosak benne, hogy ez tényleg így van, mert mi láttunk ezt-azt a lába közt, de arra azt mondták, hogy az a köldökzsinórja...:) Viszont azóta voltunk már mégegyszer, és akkor már azt hiszem, hogy a 27.héten voltunk, és ha sok mindent nem is mutatott magából, a punciját annál inkább...:) Most a 31.hetet már átléptük, és alíg várom, hogy megint elmenjünk, és jól megnézzük a kis szarost...:) Elvileg a héten elmegyünk, na de majd meglátjuk :) Szerintem elhiheted, hogy kislányotok lesz:) További boldog baba várást! :)
Tuti csak szülés után lesz. De ha látják, látják. A 18. heti uhon már meg szokták mondani, sõt a 16 . héten is, ha látják.
18 hetesen 100%-ra állították 4d-n, hogy kislány. Süléskor a "kislányom" a Patrik nevet kapta :)
nekem is kislányosnak mondta mondjuk nem 100%-ra de ma megtudtam hogy kisfiú az a kislány:-)))Úgyhogy szerintem még ne vedd tutira.
Én nem voltam náluk(még 4D-n sem), de eddig csak jókat hallottam róluk. Nekünk már a 12. hetin 80-90%-ban biztos volt a szonográfus hölgy, hogy kisfiú és a 18. hetin ezt már 100%-ra mondta.

Ha eddig nem szedtem folsavat, késő most elkezdeni? 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elvileg a 12. hétig fontos, azt mondják a dokik, mert csökkenti a vetélés kockázatát, illetve a babának nem alakulnak ki bizonyos betegségei. De ha már 17 hetes vagy, ezek szerint nem vetéltél el :) és gondolom a babád is egészséges :) ettõl függetlenül - hogy már túllépted a 12.hetet - szedheted a folsavat, azzal csak jót teszel, mind a babának, mind magadnak!!! Jó babavárást!

Elvileg a 12. hétig fontos, azt mondják a dokik, mert csökkenti a vetélés kockázatát, illetve a babának nem alakulnak ki bizonyos betegségei. De ha már 17 hetes vagy, ezek szerint nem vetéltél el :) és gondolom a babád is egészséges :) ettõl függetlenül - hogy már túllépted a 12.hetet - szedheted a folsavat, azzal csak jót teszel, mind a babának, mind magadnak!!! Jó babavárást!
Szerintem igen. Nem véletlen, hogy az elsõ 3 hónapban javasolják, mert fejlõdési szempontból az az idõszak a legfontosabb. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendben, egyikünknek sincs semmi baja.:) De azért akkor elkezdem szedni, hogy tökéletes legyen minden.:) Köszi szépen a válaszokat! És jó egészséget mindenkinek!:)
Én sem szedtem eddig semmilyen vitamint, megpróbáltam olyan ételeket enni amiben folsav van. És jók lettek eddig az eredményeim. Csak kálciumot szedek. 18 hetes kisnmami.
Felesleges szedned.Tenyleg az elso 3 honapban lett volna fontos.Most meg a kalcium a fontos inkabb.

17 hetesen éreztem a magzatmozgást ha az első baba?

17 hetet töltöttem ma. Nagyon odafigyelek a babára és néhány napja olyan érzésem van, mintha belülr?l picit "rugdosnának", buborékokhoz is tudnám hasonlítani. Ez a baba? (Azért kérdezem, mert a környezetemben nem nagyon akarják elhinni, hogy ilyen korán érzem a babát)

Legjobb válasz: Szia! Az a baba volt biztosan. Én is 17 hetesen éreztem elõször és szintén buborékokhoz hasonló érzést.Nekem is elsõ baba. Eleinte nem voltam benne biztos de ahogy egyre többször éreztem már tuti volt:-).Hogy ki mikor érzi elõször az teljesen változó.. Boldog Babavárást:-)31hkm

Szia! Az a baba volt biztosan. Én is 17 hetesen éreztem elõször és szintén buborékokhoz hasonló érzést.Nekem is elsõ baba. Eleinte nem voltam benne biztos de ahogy egyre többször éreztem már tuti volt:-).Hogy ki mikor érzi elõször az teljesen változó.. Boldog Babavárást:-)31hkm
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam, hogy majd jön és azt hallgathatom, hogy mit hogy kell csinálni és tuti, hogy amit én csinálok és ahogy az nem jó. :)
anyósnak 'csak' két terhessége volt, de így is tömi a fejem, és mindenben okosabb :) a kedvencem az volt amikor kb 12-13 hetes terhesen rengeteg savam volt, erre õ közölte, hogy azért van ennyi mert a baba nyomja fölfelé (akkora a méhem, hogy nyomja a gyomrom) hááát... 12 hetes terhesen max puffadás látszódott, amúgy lapos volt a hasam. szóval tudnak érdekes dolgokat mondani. arra leszek kíváncsi, ha megszületnek a gyerkõcök, mennyire lesznek okosak a nevelésben, öltöztetésben, stb. jó móka lesz az biztos :)
A kérdező hozzászólása: :D :D Megnevetettél, köszönöm! Az én anyósom is ilyen, mindenféle babonával tömi a fejemet. Ami legjobban zavar, hogy õ aztán mindent jobban tud mint én, hiszen neki már volt 3 terhessége. Elhiszem, hogy tapasztalt, tiszteletben tartom, de ez mégiscsak az én testem, és én érzem a babám jelzéseit! :)
én 18 hetesen éreztem elõször mozogni a picit. persze dicsekedtem anyósnak is, hogy érzem, hát kár volt :) teljesen bepánikolt õ is, hogy akkor korababa lesz, mert csak a 20. hét után szabad érezni a mozgást... még szerencse, hogy tömi annyi babonával a fejem, hogy a babavárással kapcsolatban azt sem hiszem el neki, ha kérdez valamit :) nem szabad foglalkozni velük, hiszen õk nem érezhetik ezt a csodát, csak késõbb, ha már akkorákat rúg, hogy kézzel is lehet érezni, na akkor fogják elhinni, hogy jééé tényleg mozog ez a kis lurkó :) bár õ még nem érezte, megsértõdött a pici rá, és neki nem rugdos :D (na jó csak vicceltem) boldog babavárást :) 24. hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! :)
Én is 17 hetesen éreztem elõször. Boldog babavárást neked. :) 21 hkm
úúúúúútálom, hogy okoskodnak. mondd neki nyugodtan, hogy a kisunoka azért mozog ilyen korán, mert elraboltak az ufók és ÉLIEN lesz XD én is kiosztottam és megmondtam neki, hogy nem kell feleslegesen ijesztgetni, elsõ babásként parázok eleget, amúgy is minden terhesség más, miért pont az övére hasonlítana az enyém??? amúgy boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Az én anyósom meg azért pánikoltat be mert szerinte túl korai, és tuti nem a baba az, hanem valami más.
szia! én csak a 18. héten éreztem, vagyis akkor még nagyon bizonytalan voltam. még a 20. hét legelején is azt mondtam, hogy hááát, nem biztos, hogy õ az, lehet, hogy csak beképzelem. erre az anyós bepánikoltatott, hogy hááát, õ már a 14. héten érezte mindhárom gyereket. szerintem ezzel mindenki máshogy van. meg egy hét múlva már biztos leszel benne, hogy õ volt-e! :) boldog babavárást! :)
Én 16 hetesen éreztem elõször. Elsõ baba! :D Én kis rángáshoz tudtam hasonlítani. Ugyhogy tuti a babád volt az!!! 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :) Tudtam én :)
16 hetesen éreztem elõször, és elsõ baba!!! Ugyanolyan érzésem volt mint neked! Biztosan a baba.

Terhes vagyok-e? Már kb 17 hetes lennék, ha igen. A menstruációm rendszeres volt, csak kicsit kevesebb. Fogamzásgátlót szedtem ugyan, de most nagyon aluszékony vagyok és olyan mintha mozogna "valaki".

Még az elején csináltam teszteket és mind negatív volt. És úgy a 8. hét környékén voltam n?gyógyásznál, de ? nem látott semmit, a méhnyálkahártyám pedig nagyon vékony volt.

Legjobb válasz: 17 hetesen már nõne a hasad, és a 8. héten nem látott semmit, akkor kizárt hogy terhes vagy. Ráadásul van mesesed is, plusz fogamzásgátlót is szedsz

17 hetesen már nõne a hasad, és a 8. héten nem látott semmit, akkor kizárt hogy terhes vagy. Ráadásul van mesesed is, plusz fogamzásgátlót is szedsz
gyomor korgás? álterheség, az emberi agy olyanra képes hogy akár még érezheted is a baba mozgását. most menj el dokihoz, és mondj el neki mindent, ha jó orvos és nem talál semmit akkor pszihológushoz fog küldeni.
Szia, Te jó ég, 15hetes terhes vagyok, és fél méterrel elõbb érek be valahová, pocaklakó miatt. A ruháidba sem férnél bele, tudom, pedig nem híztam, csak átcsoportosultam egyenlõre... Hogy megnyugodj menj el dokihoz, és nézesd meg magad. Nem valószínû hogy babás legyél. Mocorgás... hát, sokan nem merik azt mondani 17hetesen, hogy mocorog valaki. Csodának minõsülnél, ha babás vagy:)
Szia nálunk van a családban egy asszony, aki gyerekprojektben volt a férjével, de mivel nem jött össze, elment nõgyógyászhoz. Akkor már 19 hetes volt!! Végig vérzett, mintha megjönne neki rendesen, és nem keveset, hanem normális mennyiségû vért. Emiatt eszébe sem jutott, hogy esetleg terhes lehet. Tünetei nem voltak, a hasa sem nõtt egy kicsit sem (pedig nagyon sovány és alacsony), a melle sem feszült, nem volt semmi. Hozzáteszem, nekem se nõtt a hasam egy kicsit sem, és 17 hetes vagyok. Szóval nagyon ritka, de azért elõfordulhat. Menj el mihamarabb orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!