Találatok a következő kifejezésre: 17 hetesen a (472 db)

Nem érzem minden nap betöltött 17 hetesen a babám.2. baba ez gond? Ma sem adott jelet. Aggódjak?

Legjobb válasz: Szia! Semmi aggódni való! Sok kismama még nem is érez semmit 17 hetes terhesen! Az idõt is megérzik a babák odabenn, és hát amilyen most az idõ!

Szia! Semmi aggódni való! Sok kismama még nem is érez semmit 17 hetes terhesen! Az idõt is megérzik a babák odabenn, és hát amilyen most az idõ!
Ilyenkor meg pici a baba, nem mindig erzed, csak ha eppen ugy uszkal, hogy elrugja magat a pocakodtol :) Ne aggod, meg nem tudod minden nap erezni.
szerintem ne aggódj, nem kell állandóan mozgolódnia
Én a 20. héten kezdtem el érezni. Ha sokat mozogsz, alszik a baba, ha pihensz, akkor kezd el többnyire mozgolódni. Egyébként szerintem mozog õ, csak kisebb mozgások és azért nem érzed. Ja és ha súlyfelesleged van, akkor is csak a nagyobb mozgásokat érzed.

Létezik, hogy 17 hetesen a koldokom felett kb 2cm-rel érzem a mozgást?

15 hetesen voltam a védononél,aki már akkor azt mondta,szép nagy baba,mert kb akkor volt koldokvonalban a méhem teteje,egyébként 2. baba,a mozgásokat már nagyon régóta érzem. :)

Legjobb válasz: Lètezik hiszen a második babádat várod és ilyenkor a méhed is rugslmasabb már :-) jobban nõ :-) Èn a harmadik babánkat várom és már èn is a köldököm fölött érzem a mozgásokat egy idelye :-) . Boldog baba várást :-) 20 hetes kismama

Lètezik hiszen a második babádat várod és ilyenkor a méhed is rugslmasabb már :-) jobban nõ :-) Èn a harmadik babánkat várom és már èn is a köldököm fölött érzem a mozgásokat egy idelye :-) . Boldog baba várást :-) 20 hetes kismama
Bocsika *rugalmasabb

17 hetes a pocaklakóm és nagyon jól érzi magát, szépen növekedik. A problémám, hogy mostanában nincs étvágyam. Milyen pratikák vagy étvágygerjesztők vannak?

Nem akarok ártani a lakómnak mert ? a mindenem.

Legjobb válasz: Én a helyedben nem igazán aggódnék emiatt, ha szedsz terhesvitamint, akkor mindent megkap a baba, az pedig, hogy nem kívánsz enni valószínûleg csak egy átmeneti állapot. Nálam is nagyon változó, hogy mikor mennyit eszek, erõltetni nem szoktam semmit, de például 12-15. hét között farkasétvágyam volt, majd folyamatosan joghurtot ettem egy hónapig, amit váltott a savanyúkáposztás korszak. Most pedig 27 hetes vagyok és kb két hete alig kívánok valamit, sokszor az a problémám, hogy fizikailag érzem, hogy éhes vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert semmi sem jó, így egymásra tolódnak az étkezések, ma például csak egykor "reggeliztem", pedig tegnap este nem vacsoráztam be túlságosan, csak nektarint ettem. Igen, most õszibarackot ennék nektarinnal egész nap, abból sem sokat, más nem is igazán esik jól. Én nem aggódom emiatt, szerintem ez teljesen normális folyamat. Nagy esély van rá, hogy pár hét múlva ismét hatalmas étvágyam lesz egy ideig, úgyhogy nem erõltetem magamra az evést olyankor is, amikor nem kívánja a szervezetem.

Én a helyedben nem igazán aggódnék emiatt, ha szedsz terhesvitamint, akkor mindent megkap a baba, az pedig, hogy nem kívánsz enni valószínûleg csak egy átmeneti állapot. Nálam is nagyon változó, hogy mikor mennyit eszek, erõltetni nem szoktam semmit, de például 12-15. hét között farkasétvágyam volt, majd folyamatosan joghurtot ettem egy hónapig, amit váltott a savanyúkáposztás korszak. Most pedig 27 hetes vagyok és kb két hete alig kívánok valamit, sokszor az a problémám, hogy fizikailag érzem, hogy éhes vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert semmi sem jó, így egymásra tolódnak az étkezések, ma például csak egykor "reggeliztem", pedig tegnap este nem vacsoráztam be túlságosan, csak nektarint ettem. Igen, most õszibarackot ennék nektarinnal egész nap, abból sem sokat, más nem is igazán esik jól. Én nem aggódom emiatt, szerintem ez teljesen normális folyamat. Nagy esély van rá, hogy pár hét múlva ismét hatalmas étvágyam lesz egy ideig, úgyhogy nem erõltetem magamra az evést olyankor is, amikor nem kívánja a szervezetem.
Esetleg megpróbálhatod a b-vitaminkomplexet, vagy másnéven polybé az egy étvágyserkentõ vitamin. Ráadásul rovarok ellen is jó, meg kullancs ellen.
Nálam is vannak ilyen idõszakok, normális. Ilyenkor próbálkozz gyümölccsel, zöldséggel. A kicsi elveszi amira szüksége van, max. te szenvehetsz hiányt, de akkor meg úgy is éhes leszel. 18 hetes kismama
Érdemes kipróbálni tényleg a polyb-t!A b vitaminoknak étvágygerjesztõ hatásuk van! Hmm, jó lenne ha ehetnék helyetted, nekem diétázni kell, de közen meg farkaséhség gyötör.....:o(


Nem szoptatok és még nem jött meg. Mikor kellene? 17 hetes a babám.

Az el?z? szülés után hamarabb megjött, most meg nem. Mi a normális, vagy menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Nekem szoptatás abbahagyása után két hónappal jött meg.

Nekem szoptatás abbahagyása után két hónappal jött meg.
A kérdező hozzászólása: 7 hetes koráig szoptattam.
Hát akkor lassan menj el orvoshoz, az már két és fél hónapja volt.Nem lehet, hogy babát vársz? :) Menj el orvoshoz, lehet hormonprobléma.
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy nem.... Már van 2, és nem szeretnénk többet. Mindenképp elmegyek, és talán egy tesztet is csinálok.

17 hetesen a uh-n a baba nyakánál volt a köldökzsinór. Ebből baj lehet vagy még simán kitekeredik belőle?

Legjobb válasz: Baj nem lesz belõle, egy csomót mozog még a babád, úgyhogy simán ki is tekeredhet, ha viszont nem akkor azt látja majd a dokid uh-on, és ha kell esetleg császárral szülsz. Ne aggódj, még sok van vissza. Sok boldogságot, és könnyû szülést!

Baj nem lesz belõle, egy csomót mozog még a babád, úgyhogy simán ki is tekeredhet, ha viszont nem akkor azt látja majd a dokid uh-on, és ha kell esetleg császárral szülsz. Ne aggódj, még sok van vissza. Sok boldogságot, és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azzal nyugtatom magam, h még sok helye van, ki tud tekeredni. Nem volt szorosan körülötte.
Az, hogy épp akkor rajta volt, semmit sem jelent. A babák odabent sokat ficánkolnak, sokszor magukra tekerik a köldökzsinórt és szinte ugyanannyiszor ki is tekerik. A köldökzsinór nagyon rugalmas, így nagyon kicsi az esélye, hogy bármiféle gondot okozna. Amíg a doki nem mond semmi ijesztõt, ne aggódj! Szülésnél se jelent feltétlenül császárt az, ha a babán rajta van a zsinór. Nekem a 4 gyerekembõl 3 úgy született, hogy a nyakukon volt, a lányomnak 2x is... mindegyik simán jött világra. Akkor van szükség ilyen esetben császárra, ha túl rövid a köldökzsinór és "visszafogja" a babát, nem engedi kibújni. Amikor a fejük már kibújt, azonnal le is tekeri a szülésznõ a köldökzsinórt, hogy ne okozzon gondot. Mind a 3 gyerekemnek 9/10-es lett az APGAR-ja...
Az en lanyomnak is 20 het korul nyaka kore tekeredett a koldokzsinor, nem tekeredett ki utana, sot meg ra tekeredett egyszer. Meg is voltam ijedve, doki nyugtatott hogy eleg hosszu a koldokzsinor (ilyenkor ellenorzik ultrahangal) es hogy nem lessz szoros, nem lessz semmi gond. Vegul tulhordassal, termeszetes uton szultem meg, 2 szer a nyakan attekeredve, hatan vegig , lababa beakadva volt a koldokzsinor. Tehat akkor sincs gond ha nem tekeredne ki..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a magnyugtatást! Annyi rémhírt hall az ember..
Nálam meg pont az ellenkezõje történt. A terhesség alatt minden rendben volt, de a 36. hét után valahogy belegabalyodott a köldökzsinórba, úgyhogy császár lett a vége. Szóval még a végén is tud mocorogni valamennyit. :)

17 hetesen a mellem nem no hanem meg osszebb ment, es a hasam is mintha sokkal nagyobb lett volna a multheten, miert lehet ez?

felek mert barnaztam 2 napja de piciket csak.a baratnom azt mondta ez nala is elofordult sokszor nem kell megijedni igaz ez?orvoshoz csak kedden tudnek menni?

Legjobb válasz: Ez tényleg fura, de lehet, hogy csak kevesebbet ettél vagy akár még fogyhattál is... Ez nálam is elõfordult. Viszont a barnázásra én azért figyelnék, ha nagyon nyugtalan lennél, akkor ne várj keddig, irány a kórházi ügyelet. Ott is megnézik a picit, hogy minden rendben van-e. Ez is mindenkinél más, van aki szinte végig barnázik és semmi probléma, másoknál már egyszeri után is bajok adódhatnak. Ezt sose lehet tudni...

Ez tényleg fura, de lehet, hogy csak kevesebbet ettél vagy akár még fogyhattál is... Ez nálam is elõfordult. Viszont a barnázásra én azért figyelnék, ha nagyon nyugtalan lennél, akkor ne várj keddig, irány a kórházi ügyelet. Ott is megnézik a picit, hogy minden rendben van-e. Ez is mindenkinél más, van aki szinte végig barnázik és semmi probléma, másoknál már egyszeri után is bajok adódhatnak. Ezt sose lehet tudni...
Szia! Hát orvoshoz azért mindenképpen menjél el, hogy legalább megnézzen UH-n.Igyál addig is palástfûteát éhgyomorra fél csészével, a többit kortyolgatva egész nap, és ne legyen olyan erõs a tea!Lehet csak egy pici ér repedt meg, de sose lehet tudni, erre csak a doki tud magyarázatot adni!Addig is feküdjél és ne csinálj semmi megeröltetõt! További jó egészséget!

19 hetes vagyok, de meg mindig nem erzem a manomat mozogni! Meddig kell meg varnom? Mindenki irja hogy 16-17 hetesen mar erzi!

Legjobb válasz: Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten,van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik,mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,pedig elõtte héten is éreztem már valamit,de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,most is éreztem már 15-16 héten is valamit,de most én beszéltem le saját magamat,hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák,nem gyõzöm hangsúlyozni.

Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten, van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik, mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, pedig elõtte héten is éreztem már valamit, de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, most is éreztem már 15-16 héten is valamit, de most én beszéltem le saját magamat, hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák, nem gyõzöm hangsúlyozni.
Most már biztosan nem kell sokat várnod, bármelyik pillanatban észreveheted!Én az elején csak akkor éreztem ha feküdtem.Próbáld meg.Sok boldogságot a manódhoz!
Én elõször 20 hetesen éreztem (elsõ baba) álló testhelyzetben. Ne aggódj, két terhesség sem egyforma!
Szia ne aggodj én is aggodtam tudom mit érzel nekem a 20.betöltött héten mozdult meg azota folyamatosan...:-)) NE AGGODJ NINCS BAJ FOG MOZOGNI!!! Lassan 25 hetes.
22 hetes terhes vagyok és most kezdem érezgetni a babát, de még mindig nem olyan intenzíven, én is nagyon türelmetlen voltam, szerintem nem testalkat függõ mert alig voltam 50 kg a terhesség elején.

Mikor aktívabb a babátok? Reggel, este? Nekem legtöbbször hajnalban, reggel.17 hetes vagyok de már egyértelműen érzem a kis Drágám.

Ez mit?l függ hogy melyik napszakban aktívabb?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor a legaktivabb,ha apuci mesimogatja! =) Én 17 hetesen még nem éreztem,inkább 19 hetesen,és akkor általában este 9-10 között volt aktiv,amikor nyugiba tettem magam. Amugy meg egész nap alig akart moccanni,és ez most változott meg 1 hete,szinte egész nap rugizik. =) 28 hetes

Szia! Nekem akkor a legaktivabb, ha apuci mesimogatja! =) Én 17 hetesen még nem éreztem, inkább 19 hetesen, és akkor általában este 9-10 között volt aktiv, amikor nyugiba tettem magam. Amugy meg egész nap alig akart moccanni, és ez most változott meg 1 hete, szinte egész nap rugizik. =) 28 hetes
Szia!Én már érzem kb a 14.héttõl, esténként, amikor tévézek, nagyon beindul.De ha a nap bármely szakában csokit eszek, arra is.
Lemaradt, hogy 18 hetes vagyok. Boldog babavárást!!
15. héttõl érzem a Pindurt, általában este. De ha napközben megpihenek általában olyankor is mocorog! Szerintem fogyassz egy kis csokikát vagy colat, pihej le és kb 10-15 perc múlva mocorogni fog. Nekem ez bevállt, remélem Neked is be fog. Ja és a félig fekvõ testhelyzetet komázza a legjobban a Kis szerelmem! :) Sikeres tesztelgetést! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Nekem is félig fekvõ-ülõ testhelyzetben csinálta :) De leginkább reggel, ritkább esetekben délután. De gondolom ez idõvel úgyis változni fog. :)

17 hetes és 5 napos vagyok, lehetséges, hogy ma éreztem a babámat? Mintha "megrúgott" volna 3szor.

Legjobb válasz: Én is 17 hetesen éreztem elõször.Én is inkább a rúgásokat érzékeltem eleinte,mostmár talán a mocorgást is megérzem,de csak ha fekszem és figyelek rá :) 19 hetes kismama

Én is 17 hetesen éreztem elõször.Én is inkább a rúgásokat érzékeltem eleinte, mostmár talán a mocorgást is megérzem, de csak ha fekszem és figyelek rá :) 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én is feküdtem mikor éreztem.. :) akkor lehetséges, hogy õ volt az.. :)
Én olyan 18 hetes voltam, amikor biztosra mondhatom, hogy apró mozgásokat éreztem, bár elõtte is volt már hasonló érzésem, vagy mintha buborékolt volna valami a hasamban. Mivel ez mindenkinél változó, ezért mi nem tudhatjuk neked megmondani biztosra, de szerintem valószínû, hogy a babádat érezted. Gratulálok! :) 36h km
A lányomat 16 hetes éreztem rúgni, na onnantól meg se állt! :D

17 hetes kismamik! Ti éritek már mocorogni a babátok? Ha igen, milyen gyakorisággal és milyen helyzetekben leginkább?

Hányadik babádat várod?

Legjobb válasz: igaz,hogy én már 36 hetes vagyok :) ,de kb 17 hetes voltam,mikor elõx éreztem a picurkámat!én jobban,akkor mikor ültem és kicsit elõrébb voltam hajolva meg este,mikor nyugalmi állapotban vagy a hátamon vagy a bal oldalamon feküdtem!boldog babavárást!jah és elsõ baba! 36 hkm

igaz, hogy én már 36 hetes vagyok :) , de kb 17 hetes voltam, mikor elõx éreztem a picurkámat!én jobban, akkor mikor ültem és kicsit elõrébb voltam hajolva meg este, mikor nyugalmi állapotban vagy a hátamon vagy a bal oldalamon feküdtem!boldog babavárást!jah és elsõ baba! 36 hkm
Én is 17 hetesen éreztem elõször hanyatt fekve.Aztán rá két napra és azóta minden nap. Elõször csak fekve, aztán már ülve is, és mostanra már állva is érzem. 25 hetes kismama
Én pont ma töltöttem be a 18. hetet.Pár napja, kb 5 nappal ezelõtt éreztem rázkódást-remegést a hasam aljában, fõként csak késõ este amikor lefeküdtem aludni.Aztán kb 3 napig nem éreztem semmit sem, tegnap este óta viszont megint érzem ezt a remegést, és most már erõsebben.Néha olyan, mintha határozottan rúgna.Ezt éreztem tegnap este amikor már lefeküdtem, és ma is már vagy 3x eddig, viszont ma reggel óta úton voltam, szóval ülõ helyzetben is érzem most már :) Neked is nemsokára beindul :) ) Én szerintem ettõl már csak jobban és erõsebben fogom napról napra érezni. Boldog babavárást :) 18 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Tegnap egyszer álló helyzetben olyan érzésem volt, mintha remegne valami alul a hasamban. Valahogy úgy éreztem kb ahogy a kedves utolsó válaszoló leírta! :) Nagyon gyengén, pár pillanatig, mintha remegett volna... Nem merem biztosra gondolni, hogy a baba volt az, de bízom benne! :) Szerintetek?? Olyan jó lenne már érezni, sokkal valóságosabb lenne már az állapot! :)
Szia az elsõ babám várom igaz h én 19 hetes vagyok de reggel és este érzem a babám és napközben csak akkor ha a hátamon fekszem :) valoszinü azért van mert vastag a hasfalam mivel kicsit teltebb vagyok :)
Kedves kérdezõ, az már biztos, hogy a baba mozgása!!Én is ilyen remegést éreztem a hasamban elõször, és akkor nekem azt írta itt mindenki, hogy igen, ez már a baba!! :) Most már inkább hasonlítanám lüktetéshez nem is remegéshez :) A 18 hetes kismama voltam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!