Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes vok! (4 db)

18 hetes kismami vok a másodikat várom. Az első babám megmozdult már 17 hetesen ez meg még vígan elvan mocorgás nélkül. Normális ez?

Legjobb válasz: Mocorog õ, csak nem érzed. Lehet, hogy kisebb, mint az elõzõ, vagy több a magzatvíz és jól elfér. Ne aggódj, nincs semmi baj, ennyi idõsen nem kell még minden megmozdulását érezni, ezt majd késõbb bepótolja, de ezt már biztos tapasztaltad az elõzõnél :) Minden jót!

Mocorog õ, csak nem érzed. Lehet, hogy kisebb, mint az elõzõ, vagy több a magzatvíz és jól elfér. Ne aggódj, nincs semmi baj, ennyi idõsen nem kell még minden megmozdulását érezni, ezt majd késõbb bepótolja, de ezt már biztos tapasztaltad az elõzõnél :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Hát ez a terhesség teljesen más mint az elsõ, minden fordítva történik. kicsit nyugodtabb lettem, köszi!
Ha a lepény az elülsõ falon tapadt meg, akkor érezheted kicsit késõbb a mozgást.
Szivesen! Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, mert ha a 2. babád akkor te már tudod mit is kellene érezned, de ha elülsõ fali a lepény akkor a baba hátul növekszik és ezért lehet késõbb érezni. Nekem elsõ babám és már a 17. héten éreztem, mert a lepény hátsófali és a baba van elõl a hasfalamnál. Na azóta is érzem rendesen, majd ki rúgja az oldalamat. :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: és ott van megtapadva köszi!!!

17 hetes kismami vok! vmitől fáj a medence tájékom, olyan szúró érzés! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Én 16 hetes vagyok, és nekem is fáj a medencém, de fõként hátul, a keresztcsontnál, olyan mintha kötött lenne a csípõm, és nehezen akarna bejáratódni. Nekem azt mondták, valószínû becsípõdés, de nem értem, hogy ilyen sokáig lehet-e.

Szia! Én 16 hetes vagyok, és nekem is fáj a medencém, de fõként hátul, a keresztcsontnál, olyan mintha kötött lenne a csípõm, és nehezen akarna bejáratódni. Nekem azt mondták, valószínû becsípõdés, de nem értem, hogy ilyen sokáig lehet-e.
Tágulsz. Nekem is idõrõl-idõre elõjönnek hasonlók, ez azért van, hogy elférjen a baba, késõbb pedig a szülést készíti elõ. 25 hetes kismama

17 hetes kismama vok. Az AFP eredménynél 0.70 a jó nekem 0.68 lett az orvos csak holnap fogad de úgy érzem addig megőrülök a kétségtől. Az orvos szerint nem nagy gond. Volt ez mással is, és mi lett az eredmény?

Legjobb válasz: Jaj, ne edd magad! Óriási a valószínûsége, hogy nincs a babának semmi baja! Az AFP már túl megbízható mérési laboreredmény. Ha genetikai tanácsadásra küldenének menj el és hallgasd meg. Ha amniocentezist javasolnak élj vele, teljesen meg fog nyugtatni az eredménye. Ne idegeskedj! Kilengett AFP eredmények sora mellett születnek teljesen egészséges babaák.

Jaj, ne edd magad! Óriási a valószínûsége, hogy nincs a babának semmi baja! Az AFP már túl megbízható mérési laboreredmény. Ha genetikai tanácsadásra küldenének menj el és hallgasd meg. Ha amniocentezist javasolnak élj vele, teljesen meg fog nyugtatni az eredménye. Ne idegeskedj! Kilengett AFP eredmények sora mellett születnek teljesen egészséges babaák.
tényleg nyugodj meg. Az AFP egy nagy hülyeség, arra való, hogy legyen min parázni. és ez az eredmény még amúgy is jó. nem is értem, hogy minek még ez az egész, csomó boldogabb országban már rég eltörölték. mindenki csak szétidegeli magát rajta feleslegesen. tényleg nyugodj meg, nincs semmi baj.
szia! nekem 0, 78 mom volt az alsõ kóros 0, 80 volt.nekem egy semmit küldtek ki postán fáradjak be gen UH-ra 1 héttel elõbb mint kellett volna. ne foglalkozz vele. amennyiben csináltattál kombinált tesztet vagy más jellegû tesztet és az jó lett akkor ne foglalkozz vele, meg egyébként is. Én átéltem halálomat, kibõgtem a szemem, majd mikor a dokimhoz mentem azt mondta az afp-re: "ezzel nem foglalkozunk, mert a kombinált teszt jó lett, és az a mérvadó" egyébként az afp eredmény a gen uh eredményével együtt érvényes. Úgyhogy tudom könnyû mondani de ne aggódj!!!!!!
Szia!Nekem is alacsony lett az afp!Nálunk 0.6 az alsó határ és nekem 0.57lett!Elküldtek genetikára és ott az Uhon semmi baj nem volt de biztos ami biztos alapon magzatvizet akartak venni!!Én nem engedtem, féltettem a lányomat!!Azt te döntöd el hogy kéred e!!!Nyugodj meg.Sajnos olyan eset is van akinek az afpje kitûnõ mégis beteg babája születik!! A 2%mindig fenáll!!!Nyugi semmi baj nem lesz!!1000en vannak genetikán úgyhogy nem csak a tied lett rossz!!!!Remélem ezzel segítettem!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a megnyugtató válaszokat! Sokat segített! Minden jót Nektek és még egyszer köszönöm!


17 hetes kismami vok! természetes az ha már délutánonként fáradékonyabb vagyok és elálmosodom? Vagy esetleg valami szervi oka lehet, gondolok itt vashiányra?

Legjobb válasz: Ilyenkor már elõfordul a vashiány, de gondolom a dokid azt úgyis nézi és szól.És ha a vérkép rendben,az elfáradás akkor is természetes,kismama vagy,és ráadásul itt a tavasz is.Minden jót!!

Ilyenkor már elõfordul a vashiány, de gondolom a dokid azt úgyis nézi és szól.És ha a vérkép rendben, az elfáradás akkor is természetes, kismama vagy, és ráadásul itt a tavasz is.Minden jót!!
A viágon a legtermészetesebb dolog h ilyenkor fáradt vagy folyamatosan. Én a terhességem elõtti napi 7-8 órához képest 15-16 ot aludtam végig. (ez most, a 40.hétre 17 órára növekedett. még leírni is vicces:) ) további gyönyörû heteket!!!!
A legtermészetesebb velejárója a terhességnek. Vitaminokat azért egyél szépen!!!!Zöldség, gyümölcs, fólsav!!! Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!