Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes vagyok tegnap (23 db)

Létezik, hogy oldalt mozog a babaám? 17 hetes vagyok, tegnap és ma éreztem először konkrétan a babát. :-) De néha oldalt érzem. Köldök alatt, de kintebb mintközépen.

Legjobb válasz: Szia!Én is 17+5 hetes vagyok,kb 1 hete érzem Õt de mindig csak egy helyen,a köldökömtõl jobbra vagy 2 újnyival alatta.Érdekes a másik oldalon még sosem éreztem,viszont 3 szor rúgott is,és azt is itt éreztem.Úgyhogy biztosan a babád volt:-))

Szia!Én is 17+5 hetes vagyok, kb 1 hete érzem Õt de mindig csak egy helyen, a köldökömtõl jobbra vagy 2 újnyival alatta.Érdekes a másik oldalon még sosem éreztem, viszont 3 szor rúgott is, és azt is itt éreztem.Úgyhogy biztosan a babád volt:-))
Persze, hogy lehet!
Ha mellsõfali a méhlepény, akkor az tompítja az érzést. Nekem mellsõfali és a jobb oldalon elõl van, ott nem is szoktam érezni. Baloldalon mindenhol, és jobb oldalon egész az oldalamnál. 31 hetes
En is csak jobb oldalon ereztem meg csak, uh-on jobb oldalon fekudt leginkabb, ill. jobbra volt a kis laba. 15 h km
Én is jobb oldalon éreztem elõször, a 18. héttõl. Aztán a 25. héten vettem észre, hogy mintha megfordult volna, akkor éreztem mindkét oldalon és középen is a mozgását. Elöl tapadó lepényem van egyébként. És azóta a forgás óta érzem mindkét oldalon a rúgását, de középen semmi. 28 hetes km.

17 hetes vagyok. Tegnap éreztem először talán a baba mozgását. Szerintetek ez az volt? Bővebben lent

Jobb oldalt hírtelen belenyilalt, mintha apró szurkálás lett volna, de csak egy pillanatig tartott, majd egy kis id? múlva megint. Kb az este folyamán még 3-4szer éreztem. Fájt és szúrt, hírtelen de tényleg csak kb 2másodpercig tartott. A mozgását éreztem?

Legjobb válasz: Hát szerintem ha fájt akkor az nem az. Inkább nyúlnak a méhszalagok. Nekem is szokott lenni. Én 16 hetes vagyok, és pár napja vettem észre a babámat. Nagyon gyenge kis csikizést érzek, és ha odanyúlok, akkor abbahagyja, vagy elbújik:)

Hát szerintem ha fájt akkor az nem az. Inkább nyúlnak a méhszalagok. Nekem is szokott lenni. Én 16 hetes vagyok, és pár napja vettem észre a babámat. Nagyon gyenge kis csikizést érzek, és ha odanyúlok, akkor abbahagyja, vagy elbújik:)
A baba mozgása nem szokott fájni :-) Inkább valóban a méh nõvekedése és a szalagok nyúlása lehet, amit az elsõ is írt. Nekem a baba mozgása olyan volt, mintha buborékok lettek volna a hasamban :-)
Szia szerintem is az inkább csak a méhszallagok voltak.Az elsõ terhességemnél nekem is olyan volt amikor elkezdtem érezni, mintha buborékok lennének, akkor elötte is mondták nekem ezt, és el se tudtam képzelni, hogy hogy gondolják mások az milyen érzés, de aztán megértettem.Meg talán még ahoz tudnám hasonítanimintha lepkék verdesnének a pociban. REmélem hamarosan megérzed!Jó babavárást!
Igen, a méhszalagnyúlás lehetett. A baba nem ilyen, - õ vagy simiz, vagy bugyborékol, vagy kishalként úszik el a méh falánál, vagy max csikiz, de semmiképp nem fáj! 22 h km
Szerintem még nem a baba mozgását érezted. Én most 20 hetes vagyok, nekem is fáj néha, úgy ahogyan Neked, de nekem az orvosom azt mondta, hogy nyúlnak a méhszalagok. Sajnos a baba mozgását még én sem éreztem, de nekem a méhlepény a mellsõ falon tapad, olyankor 1-2 héttel késõbb lehet érezni. Boldog babavárást, és meglátod, néhány hét és már a pici babát fogod érezni :)
igen
Igen az, ne aggódj! Még van bõven helye, valószínûleg most "befele" rugdos! :)
én 15+5 hetesen éreztem elõször, utána majd egy hétig semmi...aztán 17 héttõl meg már folyamatosan!hidd el fog õ még rosszalkodni! :)
most még van helye rendesen mocorogni :) nekem 17 hetesen volt érezhetõ elõször hogy mozdult, de nem minden nap. a 19. héttõl már nem tud úgy elbújni hogy ne találjam meg minden nap :D


A kérdező hozzászólása: Már mint 17 hetes terhes vagyok :) !!!
Egész terheség alatt normális ez az érzés!

17+3 hetes vagyok, tegnap éreztem először konkrétan a babát, ma viszont megint csak sejtettem a motoszkálást. Vajon jól van ez így? Megijedtem, hogy ma nem érzem annyira.

Legjobb válasz: Szia!Semmi baj nincs,én kb 1 jó hete érzem,hogy mocorog,de azt sem mindig.Rúgást,viszont,csak hétfõn és csütörtökön kaptam,a kis rebegéseket viszont érzem,mostmár ,csak figyelni kell.17+5 hetes km

Szia!Semmi baj nincs, én kb 1 jó hete érzem, hogy mocorog, de azt sem mindig.Rúgást, viszont, csak hétfõn és csütörtökön kaptam, a kis rebegéseket viszont érzem, mostmár , csak figyelni kell.17+5 hetes km
Szió Teljesen normális, hogy nem mindig érzed intenzíven, hisz gondolj csak bele, õ is többféle mozgást végez: van amikor csak kaparászik a kis kezével, és van hogy rugdos, vagy evickél a helyváltoztatáshoz, stb... ezeket te is mindig másféleképpen érzed. Meg lehet, hogy lustább idõszakjai is lesznek, mikor alig-alig mocorog majd, de ne ijedj meg, az is lehet normális, pl egyes pocakbérlõk a frontokra aluszékonysággal reagálhatnak. Szóval nyugi! Nincs mindig pocakfoci :)
Ahogy az elõttem lévõ válaszoló is írta, nem mindig mocorog ugyan úgy, de még ugyan annyit sem. Én is megijedtem, mikor két napig majd kirúgta a "ház" oldalát, aztán a következõ napon egyáltalán nem éreztem. Mikor ezt többször is megcsinálta, hát elég idegfeszítõ volt. De ne aggódj! Egy 4 hónapos kislány anyukája
ha ez megnyugtat, a 2.babámmal vagyok várandós.és már szerintem a 12.héttõl érzem õt, hol jobban hol abszolút nem.viszont most 16+5naposan éreztem egy határozott rúgást tõle.azóta sem :-) de ha érdekel, milyenek is a magzatmozgások, nagyjából hol kell érezni, menj föl a pampers oldalra és keresd az interaktív mozgásokat.

17 hetes vagyok, kb 2 hete érzem a babám mozogni. De tegnap nem nagyon éreztem, amikor már érzem mozogni, onnantol kezdve minden nap kell hogy érezzem?

Legjobb válasz: èn úgy tudom a 24-ik héttöl kell minden nap érezni, elvileg 12 óránként minimum egyszer mozgásokat. én ezt úgy figyeltem, hogy reggel érzem-e, majd délután. ha pl egész délelött nem jelentkezett akkor egyszerüen ettem édeset, leültem, elfeküdtem és figyeltem. ugyan ez délután ha délután nem éreztem akkor este fele ezt megtettem. most 19 hetes vagyok és nekem is volt hogy napokig szinte nem is éreztem, majd meglepödtem mert hétvégétöl elég erösen érzem már.

èn úgy tudom a 24-ik héttöl kell minden nap érezni, elvileg 12 óránként minimum egyszer mozgásokat. én ezt úgy figyeltem, hogy reggel érzem-e, majd délután. ha pl egész délelött nem jelentkezett akkor egyszerüen ettem édeset, leültem, elfeküdtem és figyeltem. ugyan ez délután ha délután nem éreztem akkor este fele ezt megtettem. most 19 hetes vagyok és nekem is volt hogy napokig szinte nem is éreztem, majd meglepödtem mert hétvégétöl elég erösen érzem már.
Nem, kb a 20. hétig ez simán belefér. Nekem is lustibb volt picit tegnap, pont arra gondoltam, hogy ha most, mikor már 33-34 cm-es, ilyen kis finoman érzem a mozdulatait a pihenõsebb napjain, akkor mennyire nem csoda, hogy 17-18 hetesen volt olyan, hogy 1-2 napig szinte semmit nem éreztem. :) Pedig tud õ már olyanokat rúgni, hogy egész nap csak hullámzik a hasam, meg púpok vannak itt-ott: mégis néha hátrafordul (ilyenkor nagyon tompák a rúgásai), és csak finom mozdulatokat érzek, meg néhány erõsebbet. Semmi baj nincsen minden bizonnyal, egyél egy kis csokit, feküdj a hátadra, és be fog indulni! :) Ha nagyon aggaszt, ugorj el a védõnõhöz megnézetni a szívhangot.
(Mármint nyilván nem mindenkinél a 20. hétig, az orvosom szerint az elsõ határozottabb mozdulatok, plusz 4-5 hétig belefér, ha nem érzed minden nap, onnantól jobb azért, ha naponta bejelentkezik. Ez nálad ugye a 20. hét. :) ) Elõzõ voltam.

17 hetes vagyok, és azt hiszem tegnap napközben először éreztem mozogni a babámat. Azóta nem érzem, baj lehet?

Ma éjszaka felébredtem, sokáig nem tudtam visszaaludni, de egyszer sem éreztem mozgolódni. Utána olyan rémálmom volt, hogy meghalt a baba :( Nagyon rossz hangulatban ébredtem, és azóta sem érzem mocorogni. Normális, ha ebben az id?ben még nem rendszeresen érzem ?t? Túl hamar akarok túl sokat?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, biztos semmi baj. Én még csak most kezdem érezni 1-2 napj, pedig 21 hetes vagyok, de ma például még nem éreztem. Ilyenkor még annyi helyük van mocorogni, hogy simán elõfordulhat, hogy nem a hasfalad felé rugdalozik.

Szia! Ne aggódj, biztos semmi baj. Én még csak most kezdem érezni 1-2 napj, pedig 21 hetes vagyok, de ma például még nem éreztem. Ilyenkor még annyi helyük van mocorogni, hogy simán elõfordulhat, hogy nem a hasfalad felé rugdalozik.
szia. Semmi baj, az elején sokaknál van olyan, hogy egyszer bejelentkezik a baba és utána napokig semmi. Ne aggódj, nemsoká érezni fogod nap, mint nap.
Ne aggódj, általában az elsõ megmozdulás után nem érezzük folyamatosan. Legalábbis nekem ezt mondták, mivel eleinte csak az erõsebb rugásokat érezzük, és nálam igy is történt. 20 hetesen éreztem elõször, utána kb.2 hétig szinte semmi. Volt, hogy napokig nem éreztem (ez attól is függ mennyit mozogsz). 10 napja pedig abba sem hagyja, folyamatosan szinte lobog a hasam. Biztosan sportoló lesz az én kisfiam. Remélem segítettem. Boldog babavárást! 24 hetes kismami

17 hetes múltam! Tegnap estétől elkezdődött megint az, hogy egyre érzékenyebb a mellbimbóm! Ez normális? Vagy ez is jelzi, hogy minden rendben van odabent? Mire számítsak még?

Legjobb válasz: Szia. Teljesen normális. Nekem is hol érzékenyebb, hogy kevésbé az. Mire számíts még? Ajaj, most jön a java. Néha nekem már a cipõfûzõ bekötése is gondot okoz. Akkor jön a hát és derékfájás, ez szerencsére csak olyankor, ha görnyedek, a nehéz alvás, mert sehogy sem jó. A gyomrodnak egyre kisebb lesz a helye, ezért többszöri hányinger, gyomorsav. A tüdõd összepréselõdik. De ezek mind kibírható, örömteli dolgok, hiszen azt jelenti, hogy a baba jól van, és szépen növekszik, és nem is tart örökké. Szép babavárást! 32 hetes kismama.

Szia. Teljesen normális. Nekem is hol érzékenyebb, hogy kevésbé az. Mire számíts még? Ajaj, most jön a java. Néha nekem már a cipõfûzõ bekötése is gondot okoz. Akkor jön a hát és derékfájás, ez szerencsére csak olyankor, ha görnyedek, a nehéz alvás, mert sehogy sem jó. A gyomrodnak egyre kisebb lesz a helye, ezért többszöri hányinger, gyomorsav. A tüdõd összepréselõdik. De ezek mind kibírható, örömteli dolgok, hiszen azt jelenti, hogy a baba jól van, és szépen növekszik, és nem is tart örökké. Szép babavárást! 32 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! nincsen még nagy hasam, bár már nem tudnám letagadni, de a lehajolás már nekem is kellemetlen! jó babavárást!

17 hetes vagyok, kb 1 hete érzek kis apró mocorgást a pocakomban, tegnap ültem az orvosnál, és egy szabályos kis rúgást éreztem, a köldököm alatt, jobbra, Ugye ez már a baba volt?

Viszont azóta sem volt semmi,csak a kis apró rebegések.Persze tudom hogy lassan kezd el rugdosni,de az nem baj,hogy egyetlen egy kis rúgás volt és semmi más?Mivel az els? babám,még nem volt ilyen tapasztalatom.

Legjobb válasz: Természetesen már érezheted. A rebegés tuti az. A rúgások még kissé késõbb jönnek és erõsödnek is. Ha vékonyabb testalkatú vagy, akkor már ilyen korán is érezheted.

Természetesen már érezheted. A rebegés tuti az. A rúgások még kissé késõbb jönnek és erõsödnek is. Ha vékonyabb testalkatú vagy, akkor már ilyen korán is érezheted.
Nekem az elsõ egyértelmû jel 3 apró rúgás volt, aztán egy hétig csak símogatott meg kaparászott belülrõl. Lassan sûrûsödtek a rúgások, eltûntek a simizések. Most meg már nem símogat egyáltalán a drágám, hanem szétrúgja az oldalam. 34 hetes kismami
Szerintem biztos, hogy a baba volt, örülj neki! :) Én nemsokára betöltöm a 18.hetet. A 15. héttõl 2-3 naponta éreztem buborékot, aztán 15+5 naposan egy váratlan rúgást-mint te! Utána napokig semmi. 16+6. nap óta minden nap határozottan érzem a babát, rugdos, mocorog, néha feszítõ, lüktetõ érzés. Már az apukája is érzi, ha odateszi a kezét a hasamra olyankor. Elég vékony vagyok, és elsõ baba. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én nem vagyok vékony, sõt van feleslegem is, de mégis érzem az apró kis mocorgást, mintha csikizné a tenyerem.Ez a tegnapi kis rúgás váratlan volt, pont nem is gondoltam a babára, de nagyon jó érzés volt!Lehet szegénykém éhes volt már, mivel éhgyomorra voltam, és már dél volt.Alig várom már a többit, már nagyon szeretem Õt!Boldog babavárást kivánok mindenkinek!
Én is érzem már, elsõ baba, én 80 kg..., 14 hetes kora óta..., nekem is 2-3 naponta van csikizés vagy rúgás. Biztosan Õ volt, gratula! :) 15+4 hetes km
Én még nem tudom, hogy érzem-e :) . Valami mindig történik a hasamban, de sosem tudom, hogy az ereim-e (néha úgy érzem ott dobog a szívem), a beleim, vagy a baba. Még egyértelmû jelet nem adott. De tegnap az UH-n látszott, hogy rúgdos, de én nem éreztem. Szóval valószínû még nem azt érzem. De neked attól még lehet õ. 17 hetes

Ugye a magzatvíz magától nem szivárog? Megelőzi valami fájdalom? Ma-tegnap sok vizes folyásom van de még csak 17 hetes vagyok.

Igaz 2 napja canesten hüvelytablettát használok és azóta van ez, már tettem fel egy kérdést a terhesség alatt, de hátha Ti is meg tudtok nyugtatni. Semmim nem fáj, nincs és nem is volt görcs, csak olyan mint mikor menzinél folyik ki valami. Fehéres és vizes is. Hol ilyen hol olyan. Eddig nem volt semmi.

Legjobb válasz: Terhesség alatt eltér az elõzõekben szokásostól a folyás,ez teljesen normális

Terhesség alatt eltér az elõzõekben szokásostól a folyás, ez teljesen normális
De igen, szivároghat a magzatvíz magától is, és nem kell feltétlenül fájnia a hasadnak. Nekem szivárgott, és semmi elõjele nem volt. Nem veszítesz semmit, ha elmész a dokidhoz, biztos ami biztos alapon! Boldog babavárást!
Akkor sem fáj, ha elfolyik a magzatvíz, de ne aggódj, mert azt egybõl észrevennéd. Ha csak szivárog, az is olyan, hogy rövid idõn belül újra és újra átázik a bugyid. Ez valószinûleg csak folyás nálad, ne aggódj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!