Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes vagyok és alig látszódik (1 db)

17 hetes kismama vagyok és alig látszódik a hasam. Ez baj, vagy csak attól van, hogy hátsó falon van a baba?

Legjobb válasz: Ez alkati kérdés,kinél menyire la´tszo´dik.nekem elég korán,már a 2.hónapban volt pocakom.mostanra,meg szépen meg nött.van aki szülni megy,e´s kb.6 hónaposnak néz ki. Ezen ne aggo´dj.Ha az orvosod nem mond semmit,akkor miden rendben van. 26hetes kismama.

Ez alkati kérdés, kinél menyire la´tszo´dik.nekem elég korán, már a 2.hónapban volt pocakom.mostanra, meg szépen meg nött.van aki szülni megy, e´s kb.6 hónaposnak néz ki. Ezen ne aggo´dj.Ha az orvosod nem mond semmit, akkor miden rendben van. 26hetes kismama.
Volt egy ismerõsöm, vagy 160 cm magas és 50 kg, egyszer a mentõ elvitte és kiderült, szül... -no komment állítólag az anyja sem vette észre hogy terhes. Abszolút alkati kérdés, ne izgulj. VAlószínü széles a csípõd, elfekszik benne a baba. De ettõl a szülés is könnyebb lesz. Ne izgulj.-)
Lehetséges! Nekem a mellsõ falon van és óriási a hasam.
Ne izgulj. Én 27 hetes terhes vagyok és alig van pocakom. Ez attól is függ, hogy a baba lejjebb vagy feljebb fekszik a pocakodban.
Nekem is hátsó fali és már óriási a hasam ráadásul korán meglátszott már. Szerintem ez abszolút alkat kérdése, mindenkinél más!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megégettem az ujjamat. Hogyan, mivel kezeljem? 25 hetes terhes vagyok.

Reggel megégettem magam a forró bögrével, és az ujjamon egy kb. 5 forintos nagyságú hólyag keletkezett, ami már nem fáj. Volt máskor is ilyen, akkor a hólyagot kiszúrtam és a Betadine oldattal kezeltem, de azt terhesség alatt nem szabad használni. Milyen más megoldás létezik? Vagy csak szúrjam ki simán? Aztán tapasszam le?

3

Kombinált teszt magas kockázatot mutatott.1:110 hez. Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen vizsgálatot javasoltak? Egészséges babát szült?

7

Volt abortuszom szeptember 10 en . Alitolag ra 6 hetre meg kellene jonnie de meg semmi tesztek negativak. Medig varjak?

7

Fogamzásgátló mellett estem teherbe, nem lesz baj belőle?

Jangee tablettát szedem már két éve, és eddig nem volt vele gáz mindig megjött rendesen... és most kiderült h 4hetes terhes vok.. nem lesz baja a babának?

5

Tippelős, szerintetek nem, hét, +kg?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

28

Volt /van itt olyan aki dohányzott az első trimeszterben, mondjuk a 8. hétig? Lett valami baj? 5 hetes vagyok, elszívok egy nap 1-2 szál cigit, tudom nem szabadna.

11

Hanyadik hétben van ez a has szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11

Lehet hogy a heggem fáj? 6 hónapos terhes vagyok, és amikor állok egyre gyakrabban fáj a hasam/hasfalam pontosan nem tudom megmondani. Előző babám császáros volt, 16 hónappal ezelőtt szültem.

1

Kérlek nyugtassatok meg, nagyon félek, ugye most már ki tudják végre húzni a fogam?

Kedden elmentem fogorvoshoz, mert iszonyat fájt a fogam. Nem megmenthető fog ez már, alul a legutolsó. Kaptam egy szurit, nem zsibbadt el. Kaptam még egyet és doki mondta próbáljuk meg. Elkezdte kihúzni, de ordítottam, abbahagyta. Még 2 szurit kaptam, de semmi zsibbadás. Otthagytam a dokit, irány másik orvos. Ott azt mondta a doki, hogy valószínűleg gyulladásban van és amúgy sem szabad kismamának 2 szurinál több, főleg nem lidokain. Kaptam tőle egy tök más szurit, de akkor már csak bőgni tudtam. Az se hatott. Mondta, hogy csütörtök este menjek vissza és addig napi 2 rubophen, az lehúzza a gyulladást. Nagyon félek. Ki fog már jönni végre? Volt valaki így?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!