Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes vagyok, a méhem (5 db)

17 hetes terhes vagyok, a méhem kemény és kitapintható pukli van rajta. Néha fáj és nyilal. Az orvosom szerint amíg nincs nagy görcs, addig normális. A púp lehet a babám?

Legjobb válasz: lehet a babad lehet az is hogy csak a mehed.majd ahogy no kiderul hogy o e vagy sem:)nekem is ilyen szokott lenni amikor a braxton-hicks volt.

lehet a babad lehet az is hogy csak a mehed.majd ahogy no kiderul hogy o e vagy sem:) nekem is ilyen szokott lenni amikor a braxton-hicks volt.

Ha nincs görcs, barnázás, vérzés a kismamánál, akkor a babával minden rendben van ugye? A méh változásából adódó pici fájások vannak.2szer éreztük a picit, de azóta nem! 17 hetesek vagyunk Aggódó kispapa!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódjatok! A méh növekedéséhez kapcsolódó érzések a terhesség velejárói, ha nincs görcs és/vagy vérzés akkor nincs semmi gond. Az elején a mozgásokat sem lehet biztosan minden nap érzékelni. Ha kismama jön, megy napközben és nem igazán figyel rá akkor a pici mozgásokat nem biztos, hogy mindig észreveszi.

Szia! Ne aggódjatok! A méh növekedéséhez kapcsolódó érzések a terhesség velejárói, ha nincs görcs és/vagy vérzés akkor nincs semmi gond. Az elején a mozgásokat sem lehet biztosan minden nap érzékelni. Ha kismama jön, megy napközben és nem igazán figyel rá akkor a pici mozgásokat nem biztos, hogy mindig észreveszi.
szerintem õ a kisbabád.nem kényelmes neki, ahogy fekszel és elmocorog.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor hogyan kéne feküdni :-) ?
Hát, én ha ilyet érzek, a hátamra fekszem. Elég furcsa, de aránylag jól bírja :) 30 hkm
A kérdező hozzászólása: Megzavar, azt olvasom mindenütt, hogy háton ne feküdjek :-)
elsõ vagyok.hason sem lehet aludni elvileg, én hosszú ideig felhúzott lábbal, de hason.semmi baja nem lett a fiamnak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom van-e köze hozzá de a babó már pár napja megmozdult.
Igen, a méhed, illetve a baba is "kinyomódik" néha :)
Szia! Igen, valószínûleg a méhed tágul, mert mocorog és növekszik a babád.

17 hetes terhes vagyok és pár napja elkezdett megint fájdogálni a hasam úgy mint az elején! Létezik, hogy megint nő a méhem vagy a babu?

Tudom folyamatosan nő, de azt mondják vannak időszakok amikor nagyobb "lendülettel"! Nagyon féltem a picit és még nem érzem a mozgását ugye! :-)

Legjobb válasz: nálam is idõszakosak voltak ezek a hasfájások 7-8 hét 11-12 hét 16-18 hét 25-26 ekkor fájt jobban

nálam is idõszakosak voltak ezek a hasfájások 7-8 hét 11-12 hét 16-18 hét 25-26 ekkor fájt jobban
A kérdező hozzászólása: :-) akkor pont benne vagyok a 16-18 hét közötti fájdalmas idõszakba:-) Köszönöm a válaszod!
szivesen! szerintem is az lehet, hogy ilyenkor jobban feszülnek a szalagok, meg tágul növekszik a méh, azt mondta a dokim, hogy ez természetes :S a 12. héten nekem annyira fájt, hogy azt hittem komoly baj van! úgy éreztem leszakad. de megmutattam magam a dokinak, jó alaposan kivizsgált, és megnyugtatott, hogy valakinél ezek erõsebben jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van, hogy mikor leûlök vagy felállok leszakad.....de ilyenkor legalább érzem, hogy növekszik:-) már 1szer a mozgását is éreztem de nagyon haloványul és most azt várom, hogy újra érezzem õt :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!