Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes vagyok! Létezik (5 db)

Létezik, hogy oldalt mozog a babaám? 17 hetes vagyok, tegnap és ma éreztem először konkrétan a babát. :-) De néha oldalt érzem. Köldök alatt, de kintebb mintközépen.

Legjobb válasz: Szia!Én is 17+5 hetes vagyok,kb 1 hete érzem Õt de mindig csak egy helyen,a köldökömtõl jobbra vagy 2 újnyival alatta.Érdekes a másik oldalon még sosem éreztem,viszont 3 szor rúgott is,és azt is itt éreztem.Úgyhogy biztosan a babád volt:-))

Szia!Én is 17+5 hetes vagyok, kb 1 hete érzem Õt de mindig csak egy helyen, a köldökömtõl jobbra vagy 2 újnyival alatta.Érdekes a másik oldalon még sosem éreztem, viszont 3 szor rúgott is, és azt is itt éreztem.Úgyhogy biztosan a babád volt:-))
Persze, hogy lehet!
Ha mellsõfali a méhlepény, akkor az tompítja az érzést. Nekem mellsõfali és a jobb oldalon elõl van, ott nem is szoktam érezni. Baloldalon mindenhol, és jobb oldalon egész az oldalamnál. 31 hetes
En is csak jobb oldalon ereztem meg csak, uh-on jobb oldalon fekudt leginkabb, ill. jobbra volt a kis laba. 15 h km
Én is jobb oldalon éreztem elõször, a 18. héttõl. Aztán a 25. héten vettem észre, hogy mintha megfordult volna, akkor éreztem mindkét oldalon és középen is a mozgását. Elöl tapadó lepényem van egyébként. És azóta a forgás óta érzem mindkét oldalon a rúgását, de középen semmi. 28 hetes km.

17 hetes vagyok, és olyanokat érzek a hasamban, mintha ugrálna egy ideg csak intenzívebben. Létezik, hogy ez a baba, és ha igen, akkor ez nem túl korai még?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy ide írok,de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne,mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok

Ne haragudj hogy ide írok, de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne, mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok
17+5 vagyok és már másfél hete minimum ugyanígy érzem a rugásokat, mint mikor rángatózik az ideg. De van mikor csak egyszer, van mikor egymás után többször. Ez bizony a baba! Ja, elsõ baba és vékony testalkatú vagyok.
létezhet nem mindenkinél egyforma.az elsõvel a 18.hét betöltése után éreztem, a 2.babámat 16.hét betöltése után.Kiváncsi vagyok most a 3.mikor fogom.Ez az érzés majd erõsõdni fog.
Igen, létezik.Éppen tegnap tett fel egy hasonló kérdést egy kismami 18 hetes, neki is ezt válaszoltam.Elõször én is olyan pici remegéseket éreztem, elsõ babámnál 18 hetesen, most a másodiknál már 13 hetesen. 20 hetes
Szia! Én is pont azt éreztem mint te, és én akkor 18hetes voltam, és mindig egy ponton éreztem. Aztán egyre erösebben, majd már látványosabb is, ahogy hullámzik a hasam! Boldog babavárást! Üdv:27 heteske
Szia! Bizony a babád lesz az. Nem korai. Van aki 15 hetesen, van aki csak 20 hetesen érzi meg elõször. Testalkattól is függ. A vékonyabb testalkatúak korábban érezhetik. Én 15. hét végén kezdtem ugyanezt érezni. Boldog babavárást! 18 hetes kismama

17 hetes kismama vagyok! Létezik az, hogy a párom hallja a babánk szívverését, ha a pocimra teszi a fülét?

Legjobb válasz: Nekem most sem hallja, pedig a 33. hétben vagyunk.Amikor 22 hetes voltam akkor próbákkoztunk olyan orvosi ketyerével sima hallózóval amivel az ember hátát hallgatják, de az sem nyert...:o(

Nekem most sem hallja, pedig a 33. hétben vagyunk.Amikor 22 hetes voltam akkor próbákkoztunk olyan orvosi ketyerével sima hallózóval amivel az ember hátát hallgatják, de az sem nyert...:o(
A kérdező hozzászólása: Akkor a drágám csak szeretné hallani! :) )
Szia. Szerintem kizárt, hogy a babócát hallja. Hisz még olyan pici 17 hetesen. Ebben a korban még a védõnõmnek se sikerült a "kõkorszaki" uh-jával meghallgatni a babát. Üdv, 38 hetes kismama
Nem csak szeretné hallani a párod, hallja is, csak nem a bébijét, hanem a tiédet. Ez van!
Szia.Szerintem az a te szívverésed. :-) Boldog babavárást!
28 hetesen nekem se hallja :(


17 hetes terhes vagyok és pár napja elkezdett megint fájdogálni a hasam úgy mint az elején! Létezik, hogy megint nő a méhem vagy a babu?

Tudom folyamatosan nő, de azt mondják vannak időszakok amikor nagyobb "lendülettel"! Nagyon féltem a picit és még nem érzem a mozgását ugye! :-)

Legjobb válasz: nálam is idõszakosak voltak ezek a hasfájások 7-8 hét 11-12 hét 16-18 hét 25-26 ekkor fájt jobban

nálam is idõszakosak voltak ezek a hasfájások 7-8 hét 11-12 hét 16-18 hét 25-26 ekkor fájt jobban
A kérdező hozzászólása: :-) akkor pont benne vagyok a 16-18 hét közötti fájdalmas idõszakba:-) Köszönöm a válaszod!
szivesen! szerintem is az lehet, hogy ilyenkor jobban feszülnek a szalagok, meg tágul növekszik a méh, azt mondta a dokim, hogy ez természetes :S a 12. héten nekem annyira fájt, hogy azt hittem komoly baj van! úgy éreztem leszakad. de megmutattam magam a dokinak, jó alaposan kivizsgált, és megnyugtatott, hogy valakinél ezek erõsebben jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van, hogy mikor leûlök vagy felállok leszakad.....de ilyenkor legalább érzem, hogy növekszik:-) már 1szer a mozgását is éreztem de nagyon haloványul és most azt várom, hogy újra érezzem õt :-)

17 hetesen, 4. gyermeknél már nagyon éreznem kéne a mozgását a babának? Mert most már meg vagyok ijedve mert szinte nem is mozog. Az előző babám ilyenkor már sokat mozgot létezik hogy ilyen nyugodt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :)) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :)) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :))

Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :) ) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :) ) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :) )
A 22-ik hétig van idõd megérezni.
en most vagyok a 17 ik hetben es a 3 ik babamat varom de meg en sem erzem mozogni.remelem par nap mulva mar megmozdul mert mar kezdek en is idegeskedni elozo terhessegemnel ilyenkor mar mozgott a fiam.
Szia! A 3. babát várom, majdnem 17 hetes voltam, amikor elõször éreztem. Figyelnem kellett rendesen, és minden nap kínszenvedés volt, mert csak az esti pihinél éreztem, hogy talán mozog. Közben mindenkinek elege volt, mert hisztiztem, hogy miért nem mozog már, mibaja? Az elsõt 20. héten, a másodikat 16. héten éreztem. Tehát nyugi, az is lehet, hogy még várnod kell 1-2 hetet. Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!