Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes miért nem érzem a (8 db)

Miért nem érzem a babám 17 hetesen minden nap? Hetente egyszer kétszer érzem csak és a második baba, nem gond ez? Mikor fogom minden nap érezni?

Legjobb válasz: Azért nem érzed,mert még kicsi.Attól,h második baba,még nem törvényszerû,h hamarabb fogod érezni,mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap,az már lehet gond,de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken,inkább élvezd a várandósság szépségeit!

Azért nem érzed, mert még kicsi.Attól, h második baba, még nem törvényszerû, h hamarabb fogod érezni, mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap, az már lehet gond, de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken, inkább élvezd a várandósság szépségeit!
A kérdező hozzászólása: Köszike!!És lehet baj ha egy nap mindig megiszok egy pohár kolát? Nem bírom megállni kivánja a szervezetem!!!
Szia! AZ elsõ babámat én is már 16 hetesen rendszeresen éreztem. Most a másodikat csak a 19-20. héttõl éreztem!!! Be voltam "parázva" én is rendesen! Most már a 21+6 napos vagyok, és már rendszeresen érzem, bár nem olyan kis bivaly, mint az elsõ. Minden gyerkõc más, és ez már itt is kiderül! Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. A kóláról meg csak annyit, hogy oldja a kálciumot a szervezetbõl. Ha nem tudod megállni, akkor szerintem érdemesebb lenne több kálciumot bevinned, de ezt egyeztesd a védõnõvel, vagy a dokival, mert a túl sok sem jó. (Azt hiszem a vesének nem tesz jót) Minden jót, és kellemes babavárást!!!:)

17 hetes terhesen miért nem érzem a baba mozgását?

els? babámat várom, és már nagyon izgulok. több helyen olvastam ,hogy ilyenkor már lehet érezni...

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, 16-20 hetesen érzik a kismamák elõször a magzatmozgásokat, valaki elõbb, valaki késõbb, nem vagyunk egyformák. Még bõven van idõ rá, hogy megmozduljon. Gratulálok a picihez! 14 hetes kismama

Szia! Ne aggódj, 16-20 hetesen érzik a kismamák elõször a magzatmozgásokat, valaki elõbb, valaki késõbb, nem vagyunk egyformák. Még bõven van idõ rá, hogy megmozduljon. Gratulálok a picihez! 14 hetes kismama
Szia én se mérzem még a picit pedig már nagyon várom énekelek neki meg simogatom de semi bizots jó helye van ugy ahogy most van nem akar arréb költözni:) 17hetesek vagyunk mi is jó baba várást ficánkolásokal neked
Ezen ne aggódj, legtöbben a 19-21 hét között kezdjük el érezni. Elõtte is elõfordulnak mozgások, de azok annyira aprók, hogy vagy észreveszed vagy nem (este ha hanyatt fekszel és a kezed a hasadra téve figyelgeted...) A ténylegesek, amik már biztosan nem bélmozgások csak a 19. hét után érezhetõek és a 21. hét körül válnak rendszeressé. Természetesen ezek elsõ terhességre vonatkoznak.
Szia! Ne aggódj, én is 19 hetesen éreztem elõször.én is elsõ babás vagyok. Az egyik barátnõm már elmúlt 21 hetes, és még nem mozdult meg neki.Õ is kicsit ideges, szerintem fölöslegesen, mert elsõ terhességnél általában a 18-22 hét között érezni elõször a babót. Kitartás, hamarosan te is érzed majd!Vigyázz magatokra! 20 hetes kismami
Szia! Én is ennyi idõs terhes vagyok, és egyáltalán nem érzem, hogy mozog. Pénteken viszont voltunk 4D UH-n, és ott láttam milyen kis izgága.Remélem megnyugtattalak.
A kérdező hozzászólása: max olyant érzek, mintha egy ideg néha rángatozna a hasamnál, lehet h ez az:-) uh-n utoljára 14 hetesen voltam, akkor nagyon ficánka volt, majdnem 45 percet nézte a doki mire mindent lemért..genetikait csináltattam akkor, már várom a 18 hetest:o) köszi a válaszokat:-)mindenkinek panaszmentes, boldog babavárást!
Én is elsõ babás vagyok, és mivel a lepény elöl van ( ez lehetett az oka ) nagy sokára, 23 hetesen éreztem elõször vmit. Az utóbbi idõben viszont hullámzik a pocim:) 36 hetes kismama

Jelenleg 21 hetes terhes vagyok. A 17., 18. héten még éreztem apró mozgásokat, de azóta nem. Miért nem érzem a baba mozgását?

Van ilyen? A 20. heti uh-on minden rendben volt, láttam ahogy mozog, de semmit nem éreztem. Volt valkinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet,hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak ,hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami

Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet, hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak , hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami
Szia, én a második babámat várom. Valamivel a 14.hét után éreztem elõször (pár napig), aztán majdnem a 18-19. héten éreztem újra. Az orvos azt mondta ez nem baj... Azóta ha rájön olyan mint az atom:) 27 hetes leszek holnap.
En amikor eloszor voltam biztos benne hogy a baba volt 19 hetes voltam. Aztan 1 hetig semmi. Utana elkezdett rendszeresen mozogni es egyre erosodott a mozgasa. Ne aggodj, tobb kismamatol hallottam hogy ereztek a babajukat majd 1-2 hetig semmi, es aztan ujra. Szerintem a napokban mar erezni fogod.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, de kicsivel sem kisebb az aggodalom, mint elõször:-)) Én is nagyon korán éreztem elõször, alig volt 14hetes, aztán meg sokszor napokig semmit.Nem kell megijedni, fõleg, ha rendben volt minden uh-n.Én is most vagyok, ma 21 hetes, és talán egy hete érzem csak rendszeresen, és egész nap a ficánkolást:-))Tényleg nagyon megnyugtató ez, már tudom, mikor alszik, és mikor van ébren:-)) Ha aggódsz, menj el a védõnõhöz, és hallgattasd meg a szívhangot.Ha az okés, akkor minden rendben. Ja, és nem aggódj túl sokat:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, remélem hamarosan én is érezhetek hasonlókat!

Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!
az elsõt 20 hetesen éreztem, nyugi
A kérdező hozzászólása: Nekem már a 2.! Van egy gyönyörû 5 éves lánykám:)
Szia, én most töltöm a 17 hetemet. Még én sem éreztem, de nekem mondták is, hogy még ráér. Nekem ráadásul mellsõ fali a méhlepény is. Szerintem te se izgulj. Nekem is azt mondták, hogy majd a 20 hét körül kell éreznem.
Nekem is a második, és mindenki mondta, hogy hamarabb érzi, de én nem, sõt késõbb!, és sokkal gyengébbnek éreztem, azt is beképzeltem, hogy ilyenkor már erõsebbnek kellene lennie a rugdosásnak, tuti baja van.. de rosszul emlékeztem csak. ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Nekem is szintén mellsõ fali!
17+2 vagyok, és én sem érzem még. De nem türelmetlenkedek. Holnap UH, úgyis meglátom majd :)
Én a harmadikat várom, és csak majd 19hetesen érzetem meg õt is! Pedig hátsó fali a lepény. Azóta persze behozza a drágám, 27hetes vagyok, és alig pár hét alatt szinte szétrugja az oldalamat! :S
Sziasztok! Nekem az elsõ terhességem, és 17+2hkm vagyok, és nem érzem még. :( Már én is nagyon várom, azt hittem elõbb fogom érezni, mert ikrek, de talán még nem vagyok elkésve. Viszont én nem tudom, hol tapad a lepény, pedig fontos lenne, mert 9. héten volt egy nagy vérzés és azt mondták elöl, de azóta nem tudtak biztosat mondani. Majd csak a jövõ heti UH-n. Nagyon várom már.

17 hetes terhes vagyok a 3 babámmal nem érzem még mozogni pedig az elsőt 19 hetesen a másodikat 15 hetesen már éreztem. Szerintetek miért van ez?

Legjobb válasz: nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük,fekvésük is más lehet,a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!

nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük, fekvésük is más lehet, a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!
Szia! Én a 4. Babámat csak a 20 héten éreztem...Attól függ, hogy hol tapad a méhlepény.Melsõ falinál lehet legkésöbb érezni a mozgásokat! Nyugi, nincs semmi baj! :-)

17 hetes kismama vagyok. Úgy érzem odafigyelek arra, hogy mit eszem, mégis folyamatosan hízom. Azt mondják nem látszik, mégis a mérleg már 5 kg-mal mutat többet. Miért van ez? Mit csináljak, hogy ne hízzak ilyen gyorsan?

Legjobb válasz: Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass,de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod,kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj,majd lemegy.

Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass, de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod, kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj, majd lemegy.
Szia. majd lemegy, ne aggódj rajta.Én sem szerettem volna sokat hízni, mégis 25kg van rajtam.Egye´l sok gyümit, és sok folyadék.A hízás alkati kérdés is. 40hetes kismama.
Én 14 hetes múltam és 4 kg-ot híztam, pedig pl. édességet egyáltalán nem eszek. Próbáld meg a szénhidrátokat elkerülni a zsíros dolgokat is, nagyon sok zöldséget egyél, fõzeléket. Persze ez egy más állapot, ha valamit kívánsz, szerintem azt a baba is kívánja, sanyargatni semmiképpen nem szabad magad. Nekem diétázni kell, mert kicsit duci vagyok, de azért pl. durumtésztát eszem, ha nem bírom már a fõzeléket.
Szia! Én 18 hetes kismama vagyok, 53 kilóval kezdtem a terhességem, most 56 vagyok. Ezt a 3 kilót az elmúlt 1 hónapban szedtem magamra, addig mindent kirókáztam. A dokim szerint, ha igy folytatom nem fogom bírni akkora leszek. Nem eszem többet mint terhesség elõtt. Reggeli, ebéd, vacsi, közte gyümi, zöldség Édesség, csoki nem, nem szeretem. Enni pedig muszáj, mert a pocaklakó nem éhezhet. Majd szülés után lemegy.

Kb. két hete érzem hogx megmozdult a kisbabám, de 3 napja semmi! Miért nem mozog? 17 hetes kism.

Legjobb válasz: Szia, Nyugi, mozog, csak picike. És ilyenkor ha befordul, akkor nem fogod érezni. Kitartást, nemsokára aludni sem fogsz tudni...:D Ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokid, hogy nézzen meg. Boldog babavárást

Szia, Nyugi, mozog, csak picike. És ilyenkor ha befordul, akkor nem fogod érezni. Kitartást, nemsokára aludni sem fogsz tudni...:D Ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokid, hogy nézzen meg. Boldog babavárást
Egyrészt ebben az idõben nem fogod még mindig érezni másrészt a frontokat megérzik és lehet hogy azért.Mi 27 hetesek vagyunk de 4 napig alig tudtam róla valamit.Elõtte pedig mindig rugdosott.Tegnap este óta azonban aktívan pótolja a mulasztását!:-)
gratualalok es nyugodj meg, az idovaltozas is hatassal lehet ezekre a dolgokra, fejlodik biztosan es alszik.nekem meg nem mozdult meg. leirnad hogy mit ereztel amikor eloszor megmozdult?en olyan kis rezgeseket szoktam erezni, de nem tudom, h.mik ezek. Udv.13 hetes
Szinte minden nap indul egy, ha nem két ilyen kérdés... Azért nem érzed minden nap, mert nem kell minden nap érezni és ilyenkor még olyan pici a baba, hogy több helye van forgolódni, mocorogni. Azt olvastam egy weblapon pár napja, hogy állítólag ilyenkor a nap 24órájából kb. 20-at alszanak. Hogy mennyire igaz, azt nem tudom. Nekem is van mikor napi többször érzem, de van hogy két napig szinte alig, vagy pedig nem. De utána mindig lejelentkezik. :) Szerintem ne idegeskedj, mert az többet árt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!