Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes Lehetséges, (6 db)

17 hetes és 5 napos vagyok, lehetséges, hogy ma éreztem a babámat? Mintha "megrúgott" volna 3szor.

Legjobb válasz: Én is 17 hetesen éreztem elõször.Én is inkább a rúgásokat érzékeltem eleinte,mostmár talán a mocorgást is megérzem,de csak ha fekszem és figyelek rá :) 19 hetes kismama

Én is 17 hetesen éreztem elõször.Én is inkább a rúgásokat érzékeltem eleinte, mostmár talán a mocorgást is megérzem, de csak ha fekszem és figyelek rá :) 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én is feküdtem mikor éreztem.. :) akkor lehetséges, hogy õ volt az.. :)
Én olyan 18 hetes voltam, amikor biztosra mondhatom, hogy apró mozgásokat éreztem, bár elõtte is volt már hasonló érzésem, vagy mintha buborékolt volna valami a hasamban. Mivel ez mindenkinél változó, ezért mi nem tudhatjuk neked megmondani biztosra, de szerintem valószínû, hogy a babádat érezted. Gratulálok! :) 36h km
A lányomat 16 hetes éreztem rúgni, na onnantól meg se állt! :D

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.
Nem a beleid azok. Az a babókád!
Szerintem is ez a baba lesz :) . Gratulálok!
Sztem is a baba lesz, késõbb rájössz, hogy ezt nem lehet mással összetéveszteni :)
Szia Csatlakozom az elottem szolokhoz, mertszeritnem is a babad az.EN kb 15 hetesen ereztem elszor, es akkor sokan mondtak, h nem lehet O mert meg nagyon korai elso babanal, h erzem, de O volt mert rendszeresen ereztem utana, es nem lehet osszeteveszteni a belmozgassal. Nagyon boldog babavarast kivanok 28 hetes kismama
Biztos, hogy a baba.De próbáld ki:lefekszel hanyat vagy oldalt a lényeg, hogy nyugalmi helyzetbe legyél és ha akkor is érzed a abuborékokat tuti a baba.

22 hetes kismama vagyok, október 10. e óta táppénzen vagyok, 17. én megszűnt a munkaviszonyom, ha felvenne egy ismerősöm dolgozni és utána újra elmennék táppénzre ez lehetséges? Veszélyeztett terhes vagyok és nem tudok munkát vállalni. SEGÍTSETEK!

A munkaadóm még csak most fogja nekem kitölteni a foglalkoztatói igazolást a táppénzhez, még csak most fogok pénzt kapni október óta...

Legjobb válasz: Igen,csak ez a lehetséges!!!!!!

Igen, csak ez a lehetséges!!!!!!
De hogy szûnt meg a munkaviszonyod miközben terhes vagy?! Nekem az nem tiszta.
Biztos határozott idejû szerzõdése volt. De figyelj oda, mert állítólag nagyon szûrik és keményen büntetik is az ilyen dolgokat. Elég feltûnõ szerintem. Fõleg, hogy eddig is táppénzen voltál, aztán meg felvesz vki és ismét táppénzre jössz. Szerintem necces. Munkanélkülire nem vagy jogosult?
A kérdező hozzászólása: Úgy szûnt meg a munkaviszonyom, hogy megszûnt a cég, akinél dolgoztam. Nincs meg az egy évem... és ha most felvenne valaki akkor megvan az egy évem és akkor tgyás is járna meg gyed is... Mit tegyek? Kérjek meg valakit? Ha valakit megkérek van valami kötelezettsége?
Fizetnie kell utánad a járulékokat, nem kevés...
Ezzel keress meg egy ingyenes jogi szolgáltatót, mert ez bonyolult. Ha elmentél álláskeresési támogatásra, vagy bejelentkeztél a munkanélkülibe akkor még cinkesebb a helyzet. De az, hogy nem a te hibádból történt a felmondás az csak javít a helyzeten.
Én is veszélyeztetett vagyok a 20.héttõl, dec.31-én megszûnt a cég , de én egy munkaerõs cégnél voltam bejelentve oda jelentett be az igazi munkaadó, sokan csinálják így, egy napra ki kellett jelentkeznem táppénzrõl január elsején pedig ismét visszavettek egy új munkaerõs céghez, másodikától ismét táppénzen vagyok, muszáj volt kiszállni egy napra mert az elõzõ cég jogutód nélkül szûnt meg és csak ott lógtam volna a levegõbe..ha felvenne egy ismid dolgozni az úgy lenne jó, hogy bejelent egy nap után már mész is ismét táppénzre.
Ezeket az eseteket komoly vizsgálat alá vetik az egészségbiztosítónál, vigyázz vele, mert ha kiderül, hogy csak azért jelentettek be, hogy ellátást kapj, ugrik minden, törlik a jogviszonyodat, és az sem biztos, hogy a foglalkoztató megússza bünti nélkül.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy munkáltatóm nem töltötte ki a foglalkoztatói igazolást, és a kezembe nyomott január 16án hogy október 16ával megszûnt a munkaviszonyom... Eddig azt mondták intézik a táppénzemet... Jogi útra terelem az ügyet...csak addig nem tudom mit tegyek mert egyszerûen nincs bevételem és egy keresetbõl meg nem élünk meg... milesz velem? nap mint nap teljesen gyomor görcsöm van...

18 hetes első babámmal várandós vagyok. Már a 17. héttől mintha buborékokat éreznék a pocakban, de tegnap arra lettem figyelmes hogy egy erősebb buborékolásnál (ami inkább már lüktetés) látszott kívülről! Lehetséges, hogy a baba? Vagy ez bélmozgás?

Néha kicsit még bizonytalan vagyok, de mindig csak a méhem környékén érzem ezeket! A bélmozgás is látszódhat?

Legjobb válasz: Én a 18.héttõl éreztem ugyan ezt! Néha rugdosott,néha csuklott.

Én a 18.héttõl éreztem ugyan ezt! Néha rugdosott, néha csuklott.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez már a Babóca lehet nekem is :) Köszönöm a válaszod!
Persze, hogy lehetséges. Bár nem tudom, hogy mennyire látszódhat kívülrõl, de az biztos, hogy a babókád az! :)
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon látszódik...nem úgy mint egy 7-8 hónapos várandósnál. Hanem csak épp egy kis pukkanás :)
En mar 15 hetesen ereztem a buborekokat (megkoszonte a huslevest :) ) szoval gratulalok kismama, bizonyara a kisbabad jelez neked :) boldog terhesseget kivanok neked :)

Lehetséges, hogy 17-18 hetesen érzem a kezemmel a bébim mozgását?

minden nap,igaz ritkán,általában este.vékony vagyok.és nem buborékolást,hanem mintha rúgna egyet-egyet.

Legjobb válasz: persze hogy érezheted! Minél kisebb a zsírréteg a hasfaladon, annál többet tudsz érezni.:-)

persze hogy érezheted! Minél kisebb a zsírréteg a hasfaladon, annál többet tudsz érezni.:-)
Hi, én is ilyet éreztem a 6-7. héten és én sem voltam benne biztos, hogy ez már a babszem. Pedig õ volt bizony! Én is vékony vagyok, hasfalam is az. Majd melátod, egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, mozgásai. Olyan édesek ilyenkor! 22 hetes kismama
utolsó vagyok. 16-17. héten akart lenni, de nem vette be a klaviatúra az egyest, bocs!
A kérdező hozzászólása: Jól van, már azt hittem képzelõdõm.én azokat a buborékokat vártam, de nálam nem volt ilyen.köszi a válaszokat.
Szia! Nekem sem voltak buborékok, és a 18. héten kezdtem elõször érezni. Úgyhogy valószínûleg neked is a babó aktiválódott. :) 25 hetes kismama
Szia én is érzem már egy hete és nekem sem a várva várt buborékolás volt. Egyszer csak mintha belém rúgott volna valaki belõlrõl. Én is azt hittem hogy képzelõdök de ilyet még soha nem éreztem ezelõtt így tudom hogy csakis õ lehet! 17 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és nagyon sok boldogságot nektek a babához!!!
En 15 hetesen ereztem olyant mintha a bugyborekok szallnanak fel a hasfalamra, 17hetesen kezdtem erezni a kezemmel is es gyakran.Most valamelyik nap meg lattam is!Nagyon sokaig rugdolozott, olyan volt mintha a borom alatt lenne es ki akarna maszni, fel fel bokott..En is nagyon vekony vagyok es semmi hasam nincs.Ugyhogy siman ot erzheted!18 hetes multam
Szia! nekem egy picit husos a pocim (az elõzõ két terhesség után sajna marad ott valami) és én már 2 hete éreztem , hogy rug nagyokat a babám. A rendszeres mozgásokat még nem érzem, de ha lefekszem a hátamra és a kezemet a pocimra teszem, akkor odabujik, gondolom a jó meleg miatt. A legjobbakat! 18 hetes kisnami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!