Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes 2 napja (10 db)

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Nem érzem minden nap betöltött 17 hetesen a babám.2. baba ez gond? Ma sem adott jelet. Aggódjak?

Legjobb válasz: Szia! Semmi aggódni való! Sok kismama még nem is érez semmit 17 hetes terhesen! Az idõt is megérzik a babák odabenn, és hát amilyen most az idõ!

Szia! Semmi aggódni való! Sok kismama még nem is érez semmit 17 hetes terhesen! Az idõt is megérzik a babák odabenn, és hát amilyen most az idõ!
Ilyenkor meg pici a baba, nem mindig erzed, csak ha eppen ugy uszkal, hogy elrugja magat a pocakodtol :) Ne aggod, meg nem tudod minden nap erezni.
szerintem ne aggódj, nem kell állandóan mozgolódnia
Én a 20. héten kezdtem el érezni. Ha sokat mozogsz, alszik a baba, ha pihensz, akkor kezd el többnyire mozgolódni. Egyébként szerintem mozog õ, csak kisebb mozgások és azért nem érzed. Ja és ha súlyfelesleged van, akkor is csak a nagyobb mozgásokat érzed.

17 hetes vagyok! Én ugy éreztem hogy a hasam alja olyan volt mint ha dobogott volna. Megmozdult a picur? De ez 2 napja volt!

Legjobb válasz: Ha ilyen bugyborékoló, kaparászó érzésre gondolsz akkor igen, megmozdult. :)17 hetes vagy, ha az elsõ babád (gondolom) akkor a 15-20- hét között lehet elõször megérezni a picit. Természetesen ez alkattól is függ.

Ha ilyen bugyborékoló, kaparászó érzésre gondolsz akkor igen, megmozdult. :) 17 hetes vagy, ha az elsõ babád (gondolom) akkor a 15-20- hét között lehet elõször megérezni a picit. Természetesen ez alkattól is függ.
lehet az, de a környezõ izmok is tudnak ilyen rángást produkálni amúgy...már szültem, úgyhogy csak azért tudom, hogy nagyon hasonló. Mostanában is elõfordul ilyesmi, pedig már rég nincs a pociban a fiam :)
nekem olyan volt, mintha buborek pukkant volna ki bennem :) de volt ilyen dobogós érzés is! szerintem könnyen lehet, hogy babóca volt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat

17 hetes vagyok, 2 napja sötét sárga folyásom lett, több is mint volt, de semmi szaga nem is viszket. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hát nem tudom, nekem úgy a 17-19 héttõl van picit sárga folyásom amire a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele ha nincs más panaszon (viszketés, szag),mert ez normális terhesség alatt. Az hogy sötét azt nem tudom....De tuti választ azért az orvos tud adni.Én azért megkérdezném (megkérdeztem) az orvost. De szerintem pánikolni nem kell, legfeljebb kapsz valami kúpot. Jó babvárást! 26 hetes kismama

Szia! Hát nem tudom, nekem úgy a 17-19 héttõl van picit sárga folyásom amire a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele ha nincs más panaszon (viszketés, szag), mert ez normális terhesség alatt. Az hogy sötét azt nem tudom....De tuti választ azért az orvos tud adni.Én azért megkérdezném (megkérdeztem) az orvost. De szerintem pánikolni nem kell, legfeljebb kapsz valami kúpot. Jó babvárást! 26 hetes kismama
Szia! Pánikolni tényleg nem kell, menj dokihoz, és kapsz kúpot, a babónak nem lesz semmi baja.Ha színes a folyás az nem természetes, ezért beszélj dokival.Nekem is próbálta az ülõfürdõt, meg minden de végül kúp lett belõle.
Szia! Nekem is szokott lenni, de össze-vissza, nem folyamatosan. A doki azt mondta, lehet ilyen színe természetes esetben is. Azért szerintem kérdezz rá, mert attól, hogy nem viszket és nincs szaga, lehet fertõzés.

17 hetes vagyok, kb 2 hete érzem a babám mozogni. De tegnap nem nagyon éreztem, amikor már érzem mozogni, onnantol kezdve minden nap kell hogy érezzem?

Legjobb válasz: èn úgy tudom a 24-ik héttöl kell minden nap érezni, elvileg 12 óránként minimum egyszer mozgásokat. én ezt úgy figyeltem, hogy reggel érzem-e, majd délután. ha pl egész délelött nem jelentkezett akkor egyszerüen ettem édeset, leültem, elfeküdtem és figyeltem. ugyan ez délután ha délután nem éreztem akkor este fele ezt megtettem. most 19 hetes vagyok és nekem is volt hogy napokig szinte nem is éreztem, majd meglepödtem mert hétvégétöl elég erösen érzem már.

èn úgy tudom a 24-ik héttöl kell minden nap érezni, elvileg 12 óránként minimum egyszer mozgásokat. én ezt úgy figyeltem, hogy reggel érzem-e, majd délután. ha pl egész délelött nem jelentkezett akkor egyszerüen ettem édeset, leültem, elfeküdtem és figyeltem. ugyan ez délután ha délután nem éreztem akkor este fele ezt megtettem. most 19 hetes vagyok és nekem is volt hogy napokig szinte nem is éreztem, majd meglepödtem mert hétvégétöl elég erösen érzem már.
Nem, kb a 20. hétig ez simán belefér. Nekem is lustibb volt picit tegnap, pont arra gondoltam, hogy ha most, mikor már 33-34 cm-es, ilyen kis finoman érzem a mozdulatait a pihenõsebb napjain, akkor mennyire nem csoda, hogy 17-18 hetesen volt olyan, hogy 1-2 napig szinte semmit nem éreztem. :) Pedig tud õ már olyanokat rúgni, hogy egész nap csak hullámzik a hasam, meg púpok vannak itt-ott: mégis néha hátrafordul (ilyenkor nagyon tompák a rúgásai), és csak finom mozdulatokat érzek, meg néhány erõsebbet. Semmi baj nincsen minden bizonnyal, egyél egy kis csokit, feküdj a hátadra, és be fog indulni! :) Ha nagyon aggaszt, ugorj el a védõnõhöz megnézetni a szívhangot.
(Mármint nyilván nem mindenkinél a 20. hétig, az orvosom szerint az elsõ határozottabb mozdulatok, plusz 4-5 hétig belefér, ha nem érzed minden nap, onnantól jobb azért, ha naponta bejelentkezik. Ez nálad ugye a 20. hét. :) ) Elõzõ voltam.

17 hetes és 1 napos vagyok.2 napja éreztem elöször intenzíven mozogni a picit, de azóta semmi. Más se érzi minden nap mozogni vagy valami baj lehet? 3. babámat várom.

Kedden voltunk véd?n?nél akkor minden rendbe volt er?s szívhangja volt,de azóta nem érzem mozogni

Legjobb válasz: Bár én még csak az elsõ babámat várom, de a 22. hétig egyáltalán nem éreztem minden nap mozogni, viszont ha ez számít, a családban én vagyok a 3. gyerek és pont múltkor mesélte Anyám, hogy én nagyon keveset mozogtam a tesóimhoz képest a pocakban. Hát nem lettem egy nagy sportember, de lustának sem mondanám magam :)

Bár én még csak az elsõ babámat várom, de a 22. hétig egyáltalán nem éreztem minden nap mozogni, viszont ha ez számít, a családban én vagyok a 3. gyerek és pont múltkor mesélte Anyám, hogy én nagyon keveset mozogtam a tesóimhoz képest a pocakban. Hát nem lettem egy nagy sportember, de lustának sem mondanám magam :)
Az elsõ gyerkõcöt kb. a 16. héttõl éreztem mozogni, a 28. hét körüli idõben majd kirúgta a hasam. Az ikreimet kb. a 18. hét körül éreztem elõször mocorogni, de õk kicsit lustácskák voltak vagy kevés volt a hely, mert végig (sajnos csak a 31. hétig) nagyon keveset mozogtak. Most viszont (6 hónaposak) annál mozgékonyabbak. :-)
Én is jártam igy amikor a fiammal voltam terhes, pár napja kezdett el mozogni és utána abba hagyta két nap után rohantam a kórházba ügyeletre.Persze minden rendben volt és a doki jókat mosolygott hogy nekem miért baj ha nem rugdosnak hasba.Én a helyedben visszamennék a védõnõhöz hogy nézze meg megint mert fontos hogy megnyugodj.Én most a negyedik babámat várom 15 hetes vagyok és már 5 napja minden nap érzem hogy mocorog.
Én 17hetes és 2napos vagyok ma! :) Én érzem minden nap már kb 2hete, de még olyan kis finoman mocorog. Õ a 3.babám, két nagyobikat szinten ilyen idõben kezdtem érezni, de õk egy-egy határozott rúgással adták a tudtomra, hogy jelen vannak! :) Tudjátok már a babátok nemét? Mi még nem! Egyébként az elején még természetes, hogy nem érzi minden nap az ember mozogni õket, de azért egyre gyakrabban kell, hogy érezd. Ha nyugtalan vagy, hívd fel a védõnõdet szerintem, hogy elmennél hozzá egy ellenõrzésre. Boldog babavárást!
A szintén 17heteske vagyok! Gratulálok a lányokhoz, és harmadjára a kisfiuhoz! Nekünk 2fiu van, kiváncsi vagyok harmadjára lány lesz-e?? :) Majd megírom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen tudjuk a nemét kisfiú lesz:-) 2 lány után

17 hetes vagyok. Kb jó 2 hete mondhatom tünetmentes napjaim voltak. De ma jó sokszor érzem a hasam alját - ilyen enyhe kis fájdalom. Mit gondoltok, aggodalomra ad okot?

Megindult megint a méhnövekedés :-) ?

Legjobb válasz: Nekem is voltak hasonló panaszaim, és a derekam is sokat fájt (mintha meg akarna jönni). A dokim azt mondta, hogy a méh szalagok húzódnak és a növekvõ méh miatt kezd "átrendezõdni" minden a kismedencéban. Magnéziumot javasolt, szedtem is, de nem igazán használt. A rendszeres terhestorna viszont javított a helyzeten. (Most 31 hetes vagyok)

Nekem is voltak hasonló panaszaim, és a derekam is sokat fájt (mintha meg akarna jönni). A dokim azt mondta, hogy a méh szalagok húzódnak és a növekvõ méh miatt kezd "átrendezõdni" minden a kismedencéban. Magnéziumot javasolt, szedtem is, de nem igazán használt. A rendszeres terhestorna viszont javított a helyzeten. (Most 31 hetes vagyok)
Szia! Semmiképp ne aggódj, ezek teljesen normális tünetek! Én is 17 hetes vagyok, és pár napja kezdtem el újra érezni a hasamban vagy tompa nyomást, vagy élesebb szúrkálást (kb. 1 hónap szünet után). Ez valóban a szalagok tágulása, nyúlása miatt van. Szedek Mg-t, de ami igazán segít, az az, ha lepihenek, kicsit nyugalomba helyezem magam. Szóval nyugi, biztosan minden rendben van, csupán elkezdett szépen növekedni a picur ott bent! További boldog babavárást, jó egészséget!
Nekem a napi 2-3 magne b6 nagyon sokat segített!

17 hetes leszek. Már olykor-olykor éreztem a babámat mozogni, de 2-3 napja szinte semmit, vagyis olyan jellegzetes dolgokat nem. Normális ez így?

Se vérzés, se görcs, semmi nincs.

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy uh-ra vagy szívhangra. Nekem is volt ilyen idõszak, mikor nem éreztem.

Szerintem menj el egy uh-ra vagy szívhangra. Nekem is volt ilyen idõszak, mikor nem éreztem.
én most voltam védõnõnél és azt mondta hogy 20-24 hét között lehet napi rendszerességgel érezni a babát, úgyhogy ne izgulj ez normális.én most töltöttem be a 17. hete és én is csak néha érzem.úgyhogy nyugodj meg.
igaza van az elõttem szólónak, biztos, hogy nincs semmi baj. én csak a 19. héttõl kezdve érzem a baba mozgását.

17. hetes vagyok 2. babával.16+3. Pár nap óta érzem ha wcre megyek (vizelet) olyan mintha meglenne duzzadva kicsit. Mi lehet ez?

Most voltam pisilni,megis van duzzadva(nem fáj,nem viszket,nem piros)Kivülröl éreuhetö,és nyomást is érzek.Mi lehet ez??

Legjobb válasz: Mi van megduzzadva? A szeméremajkak? Mert az nekem is megduzzadt, egészen a szülésig olyan volt. Ez nem baj,a terhességgel jár.

Mi van megduzzadva? A szeméremajkak? Mert az nekem is megduzzadt, egészen a szülésig olyan volt. Ez nem baj, a terhességgel jár.

17+2 hetes kismama vagyok. Kb 2 hete érzem hogy mozog a baba, azóta majdcsak minden nap, max 1 napos kihagyások voltak, de most már lassan 4 napja semmi. Ez rosszat jelent? Meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.

A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.
Szia, én is 17 hetes vagyok.Nálam ugyanez a helyzet.Ma pl még nem éreztem.Este amikor lefekszem, akkor teszem a kezem a hasamra, és motoszkál.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!Második:amikor ráteszed a kezed a pocidra a kezeden érzed a mozgást, úgy értem kivülrõl, vagy attól indul be hogy ráteszed a kezed?
A kérdező hozzászólása: elsõ:igazad lehet, így jobban belegondolva.Most egy kicsit megnyugodtam.
nyugi, nekem is volt, hogy 3 napig nem éreztem! Hiányzott is nagyon! :) Fog még mozogni eleget! :)
második vagyok.Igen érzem a tenyeremen a kis pukkanásokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!