Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes és még nem érzem (16 db)

17+2 hetes kismama vagyok a harmadik babámal és még nem érzem mozogni. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.

Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.
Én a kislányomat 18+5 hetesen éreztem meg! 32hkm
Nem, nincs baj. Én a másodikat várom, 17+2 vagyok én is, és én sem éreztem még mozogni. :) A fiamat is valamikor a 18. héten éreztem elõször, de azt is úgy, hogy kinyúltam a kanapén, és nagyon apró rebbenés volt. Nem is voltam biztos benne, hogy õ az. Ráadásul most elöl van a méhlepény, talán emiatt sem érzem még.
én is a 18. után kezdtem érezni a másodikat. nagyon számít, hogy hogyan fekszik a baba, hol van a méhlepény, mennyire aktív és hogy esetleg maradt-e valami rajtad az elõzõ babák után. még van idõd:)
Én a 3.-at a 20. hét körül kezdtem egyértelmûem érezni, rendes rúgásokat a 23. héttõl.
Nekem is 3.baba lesz, most vagyok 24.heten es mostanabsn erzem minden nap tobbszor is. A 20.het korul en is aggodt, hogy miert nem erzem ot, mikor mindenhol azt olvastam, hogy a tobbedik terhrssegnel hamarabb erezni a mozgadokat. Hat en szinte ugyanakkor ereztem mindva harmat, a 20.het utan.

Hányadik héttől lesz állandó a mozgás? 17 hetes vagyok, és még nem érzek semmit! Normális ez?

Legjobb válasz: Én csak a 20. héten éreztem elõször egy kis mozgást. Pici nyomás volt a hasam alján. Utána már rendszeresen éreztem és egyre jobban. Teljesen normális, hogy még nem érzed.

Én csak a 20. héten éreztem elõször egy kis mozgást. Pici nyomás volt a hasam alján. Utána már rendszeresen éreztem és egyre jobban. Teljesen normális, hogy még nem érzed.
Szia! Igaza van az elsõ hozzászólónak.Normális, hogy még nem érzel semmit.Fõleg ha elsõ babás vagy. Nálam is a 20. hét környékén vált rendszeressé a mozgás.Addig csak kis buborékokat éreztem a 18. héttõl. Most már ott tartok, hogy szinte "állandóan" mocorog.Szoktam is magamtól kérdezni, hogy mikor alszik?Boldog babavárást kívánok! 31 hetes
Pár nappal ezelõtt én is feltettem ezt a kérdést, mert a 18. hétben vagyok, és nem érzem még a babámat. Engem is megnyugtattak, hogy nem mindenki érzi még ilyenkor, leginkább a 19-20 héttõl lehet tényleg érezni a mozgását. Én is féltem, bár az Uh-n minden oké volt és mozgott is szépen, de még mindig nem érzem én sem. Holnap lépek a 19. hétbe.
Én is csak a 20. héttõl éreztem az elsõ babámat. Még nagyon kicsi, csak azok érzik ilyenkor, akik tudják, hogy mit kell érezni. :-)
Szia! Az orvosom szerint teljesen változó, hogy ki mikor érez elõszõr magzatmozgást. Én már a 14. héten éreztem hogy valami mocorog. Boldog babavárást! 25 hetes km

Egy kicsit el vagyok keseredve.17 hetes vagyok, első babás és még nem érzem a babóca mozgását. A placenta mellső falon van és egy pici zsírréteg is van a pocimon. Lehet hogy ezért nem éreztem még?

Mindenki azt kérdezi, hogy megmozdult-e már. És amikor azt válaszolom, hogy még nem éreztem, akkor visszakérdeznek, hogyhogy még nem, pedig már ideje lenne.

Legjobb válasz: Az elsõ kisbabás mamák nem érzik ilyen hamar, csak 19-22 hét között. Szóval ne izgulj,én a 20 héten éreztem biztosan.

Az elsõ kisbabás mamák nem érzik ilyen hamar, csak 19-22 hét között. Szóval ne izgulj, én a 20 héten éreztem biztosan.
dehogy késtél le.... ez hülyeség. Én 16 hetesen éreztem elõször. De ez nem jelent semmit. Ha meg mellsõ falon van a placenta és van egy kis felesleg, akkor elõfordúl, hogy nehezebben érzed majd meg, de nyugi, majd megfogod érezni :) Én amikor voltunk pl. 4D UH-n és a gerincem felé rugdosott a babánk, akkor azt nem is éreztem mivel befelé rugdosott. Lehet nálad is ezt gyakorolja többet. minden jót. 6 és fél hós kisfiú anyukája
Ez nem csak az elsõbabásoknál fordul elõ. Én most várom a másodikat, és akármennyire is figyelgettem a 21. héten éreztem elõször úgy, hogy biztos voltam benne, hogy Õ az. Elõtte a 20 héten mintha éreztem volna, de az más is lehetett. Úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást!
Ne aggódj! Én a 20.héten éreztem elõször a babám és nem volt zsírréteg a hasamon.
Nemsokára már fogod érezni, ne aggódj4
Jaj ugyanez volt velem! Nekem még a pocakomat is hiànyoltàk a 15-18 héten...... söt , mindig riogattak, hogy a baba nem mozdult stb. Sokat is sirtam feleslegesen.Elöször nekem a 18 héten mozdult meg, egy este, utàna egész 2 hétig szünetelt. Majd akkor se rendszeresen . 24. héttöl éreztem eröteljesen. Most a 29 hétben érzem, de gyengébben:) Ne aggod tul magad
Tolem is mindenki azt kérdezte, érzem-e már, én meg rendesen meg voltam ijedve, hogy én bizony nem, sot azt sem tudom, mit kell éreznem. De mi mást kérdezzenek? Az elso babát, azt mondják, tényleg késobb érzi az anyuka. En a 20. héten éreztem eloszor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat! Mindenkinek szép és boldog babavárást
Szia. Ne aggódjál nincs baj. Nekem is az elsõ babám és úgy igazán csak 22hetesen éreztem a babóm. Nekem is mellsõ fali lepényem van és hát felesleg is van a pocimon. Hamarosan te is fogod érezni. Szép babavárást.24hetes babás.
utolso vagyok: késobb se ijedj majd meg, ha egyik nap lustább lesz, másik nap aktívabb, vagy rendszertelen a mozgása, csak mozogjon. Neki sem egyformák a napjai, pihen is néha.


17 hetes vagyok és még nem érzem a baba mozgásást, pedig vékony vagyok. Ez baj? Mikortól lehet érezni, hogy mozog?

Egyszer-egyszer éreztem valami furcsát, izomrángás szer? dolgot a hasamban, de utána pár napig ismét nem... Illetve én konkrétan a bal oldalamon a köldököm vonalában érzetem, dehát arra nem mozog a baba? vagy tévedek.? Els? terhességem, tapasztalatlan vagyok.

Legjobb válasz: nem baj, én 19-20 hetesen éreztem

nem baj, én 19-20 hetesen éreztem
Én is pont így voltam vele. Tökre paráztam, hogy még nem mozog. 16. héttõl éreztem ilyen buborékos, kartyogósat jobb oldalt felül, de a nõdoki mondta, hogy azok csak a beleim (tök mérges is lettem). Aztán pont múlt hét pénteken (aznap töltöttem be a 18. hetet) éreztem egészen lent, bal oldalt a köldök alatt (kb. a bugyi gumijának a vonalában) ezt az izomrángás szerûséget és az már õ volt! Olyan mérhetetlenül boldog voltam. Azóta minden nap csinálja, egyre többször. Legtöbbször villamoson, metrón, vonaton és lefekvéskor. :) Én is sovány/normál alkatú vagyok (168 cm, 61 kg), úgyhogy remélem te is hamarosan fogod rendesen érezni a picid mozgását. Hihetetlenül csodálatos érzés, néha picit ijesztõ is... férjem csak vasárnap jön haza külföldrõl (2 hétre hagyott magamra), úgyhogy õ csak aznap tudja majd megérezni a mi kis magzatunkat. Olyan izgatott vagyok! :D
Én 16. hét végén éreztem elõször, de a védõnõm nagyon csodálkozott rajta, mert az õ tapasztalata szerint az elsõ terhességnél a 20. hét körül érzik elõször mozogni a babát. Ha te is érezni fogod, akkor nem is lesz kérdés, hogy õ az. Ha egyszer érzed, akkor után már minden nap figyelni, érzeni kell a mozgását.
Nem baj, ráérsz a 20. hétig!
En a 19.hét végén éreztem elõször

Nincsen semmilyen ártalmatlan házipatika arra, hogy én magam is halhassam a babát? 17 hetes vagyok, és még nem érzem, de hallani nem tudnám valahogy?

Legjobb válasz: Magzati szívhang hallgatót lehet venni. Ha erre gondolsz?! http://www.angelsounds.hu/index.php?mkt=termek

Magzati szívhang hallgatót lehet venni. Ha erre gondolsz?! http://www.angelsounds.hu/index.php?mkt=termek

17 hetes vagyok, és még nem érzem a babám mozgását, kezdek aggódni. Gond ez?

Legjobb válasz: Szia! Minden rendben van, én csak a 20. héten éreztem elõszõr, pedig nem hájas a hasam:) Üdv

Szia! Minden rendben van, én csak a 20. héten éreztem elõszõr, pedig nem hájas a hasam:) Üdv
Szia. Ne aggódj.Van aki csak a 20.vagy utánni héten érzi meg a mozgásokat.Gondolom, hogy elsö baba´dat va´rod. Nekünk is elsö baba lessz, én már a 16.héten éreztem. Ez alkat kérde´se is, meg hogy befelévan-e fordulva a baby. Kellemes babava´ra´st. 32hetes kismama.
Ne igzulj, még bõven "idõben" vagy.-) Én is nagyon várom, pedig még csak 12 hetes vagyok.-)
Ne aggódj, nincs még késõ. Lehet, hogy már érezted, csak nem tudtak, hogy õ az... Vannak lustább babák, akik késõbb is csak kicsit mocorognak.
elso babanal sokan csak a 20.heten v utanna erzik meg, a tobbedszer terhes nok altban mar nehany hettel korabban is erzik, de ez normalis, turelem "bordatorest"terem nekem ezt mondtak es mero igaz h a vege fele mozogni alig tudtam.
en a 19. heten nagyon aggodtam mert meg nem ereztem. @). het elteltevel megmozdult 1 alkalommal erosen utana par napig semmi. En persze megint tiszta ideg voltam hogy mi baja lehet es par napra ra elkezdett gyengen es egyik naprol a masikra egyre erosodik es mostnar szinte minden oraban megbokdos egyszer.Ne aggodj lehet mar gyengen mozgott csak nem erezted vagy nem tudtad beazonositani. Vannak kismamak akik biztosan csak a 21.heten tudjak felismerni. Turelem es ne aggodj! Egy 21 hetes kismama
Szia!Én egy 16 hetes kismama vagyok és nem aggódom amiatt, hogy még nem éreztem a babát.A védõnõ is azt mondja, hogy elsõ babánál a 18-20-dik hét környékén érzi meg az anyuka.Ne aggódj!Grat. a babához.

Normális az, hogy mensitől számítva 17, még a baba méreteiből ítélve 16 hetesen még nem érzem, hogy mozogna a baba? és még mindig hason tudok csak aludni! Az nem baj?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama

Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama
Egyetértek az elõttem válaszolóval.teljesen normális, én a 18. héten éreztem elõször a babámat.
Teljesen normális. Én 18 hetesen éreztem elõször, bár annyira gyenge volt, hogy nem is voltam biztos abban, hogy a baba volt. Majd jó egy hét múlva éreztem legközelebb, de még azután is erõsen koncentrálnom kellett rá egy ideig. Most a 32. hétben már az egész felsõtestem beleremeg, akkorákat rúg... Szóval csak türelem. A hason alvást pedig addig csináld, amíg jól esik. Én is úgy szerettem és bár próbáltam másképp elaludni, mindig hason ébredtem. Majd egy idõ után már kényelmetlen volt, azóta már álmomban sem fordulok hasra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csak már teljesen kétségbe voltam esve, hogy más már mondja, hogy elsõ babánál 17 hetesen érzi!
Szia. 20 hetesen mindenki mondogotta, hogy menjek orvoshoz, mert már rég éreznem kellene a babát. Jól ráparáztattak, így elmentem, megnézettem 20+4naposan, semmi baja nem volt, másnap pedig már éreztem is. Van aki elõbb, van aki késõbb érzi, függ attól is, hol van a méhlepény. Nekem a melsõfalon van, azért éreztem késõbb. Hason pedig addig aludtam, míg a babó hagyta, de még most is sokszor alszom félig hason, ha nem jó neki, úgyis jelez. Minden jót! 32 hetes kismama.
Mivel elég csontos, széles termet vagyok, a babám úgy elbújt, hogy én a 22. héten éreztem talán már valamicskét. Ne aggódj, még rengeteg idõd van, hogy érezd. A hasról meg annyit, hogy néhányan még nálam sem veszik észre, hogy babát várok, pedig nem vagyok kövér. 32 (!) hetes kismama

Én 17 hetes vagyok . Most várom az első babámat. Sajnos még nem érzem a mozgásokat és csak 3 hét múlva kell vissza mennem a nőgyógyászhoz. Mikorra meglesz az Afp eredményem. Kicsit aggódom . Szerintetek ez normális vagy van valami gond?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj többet mozog Õ mint gondolnád csak még nagy helye van és nem érzed.Én is az elsõ babómat várom igaz már 38 hetes vagyok.Elõször 21 hetesen éreztem mozogni de mi 19 hetesen voltunk 4d-n és ott láttam,hogy mennyit ficánkol!Boldog babavárást!

Szia!Ne aggódj többet mozog Õ mint gondolnád csak még nagy helye van és nem érzed.Én is az elsõ babómat várom igaz már 38 hetes vagyok.Elõször 21 hetesen éreztem mozogni de mi 19 hetesen voltunk 4d-n és ott láttam, hogy mennyit ficánkol!Boldog babavárást!
nyugi 19-22 hét! de ha baj lenne az már jelentkezett volna!
Szia. Nyugi, semmi baj!! Az elsõt mindig késõbb érzi az ember. É 19+1hetesen éreztem elõször az elsõt. Nem kell sok idõ és te is meg fogod érezni ezt a csodás érzést! 15hkm.
Tök para ez az idõszak, nem érzed még a mozgást, és meg sem tudsz róla gyõzõdni, hogy jól van-e. Ha nagyon aggódsz menj el szerintem egy UH-ra. Nekem kellett 19 hetesen menni, meg majd 30 hetesen, de ki nem bírom az tuti, szóval a köztes idõben elmegyek egy 4D-re :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! Kicsit megnyugodtam .Remélem minden okés lesz várok türelmesen :) )))

Feleségem 17 hetes és 2 napos iker terhes. Az ultrahangokon minden rendben volt de még nem érzi, hogy mozognak a babák! Mikortól lehet érezni?

Legjobb válasz: Ne aggódjatok, ez normális. Alkatfüggõ ki mikor érzi. Elvileg az elsõ babás kismamák a 18-20. hét körül kezdik érezni, van aki elõbb, 16 hetesen és van aki késõbb, akár 21 hetesen. Sõt az is lehet hogy nem tudja hogy õket érzi-e, nem feltétlenül buborékolás vagy pillangószárny, össze lehet téveszteni a bélmozgással. Gratulálok a két babához! :)

Ne aggódjatok, ez normális. Alkatfüggõ ki mikor érzi. Elvileg az elsõ babás kismamák a 18-20. hét körül kezdik érezni, van aki elõbb, 16 hetesen és van aki késõbb, akár 21 hetesen. Sõt az is lehet hogy nem tudja hogy õket érzi-e, nem feltétlenül buborékolás vagy pillangószárny, össze lehet téveszteni a bélmozgással. Gratulálok a két babához! :)
Szia! Én majdnem 19 hetes voltam, mikor elõször éreztem, de azóta folyamatosan. Nem kell izgulni, olyan bunyók lesznek még odabenn, hogy hajjaj...:) Gratula az ikrekhez!
Én 21+2 hetes vagyok. 18+1 voltam, amikor elõször éreztem õket, de akkor még csak pici, apró "pöckölgetéseket", a hasam két oldalán. Olyan erõsebb, rúgásnak már inkább nevezhetõ mozgást 20+5-tõl érzek, de olyan keveset, hogy Apának még nem is sikerült "elkapni". Szóval ne aggódjatok, rövidesen bejelentkeznek, és egyre jobban érezhetõek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük az infókat!

Nem gond, hogy 17 hetesen még szinte semmi hasam nincs és nem érzek magzatmozgásokat?

El?z? terhességemnél ilyenkor már volt pocakom és éreztem a babát. Most nagyon aggódom és olyan messze még az uh. 15 hetesen minden rendben volt. Nem vagyok egy sovány alkat, de kövérnek se mondanám magam.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, ne aggódj! Én is most vagyok 17 hetes, és én sem nagyon érzem még Õt, talán ritkán, de nemtudom, hogy Õ-e. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, és csak a 18. hetire megyek legközelebb. Ez a legrosszabb idõszak. Tüneteim már nincsenek, babócát még nem érzem, de szerintem semmi gond! Sokan csak a 20. héten vagy utána kezdik érezni a babát. Szóval ne aggódj, minden rendben! Hamarosan érezni fogjuk Õket!

Egyáltalán nem baj, ne aggódj! Én is most vagyok 17 hetes, és én sem nagyon érzem még Õt, talán ritkán, de nemtudom, hogy Õ-e. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, és csak a 18. hetire megyek legközelebb. Ez a legrosszabb idõszak. Tüneteim már nincsenek, babócát még nem érzem, de szerintem semmi gond! Sokan csak a 20. héten vagy utána kezdik érezni a babát. Szóval ne aggódj, minden rendben! Hamarosan érezni fogjuk Õket!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak azért aggódom, mert mindenkitõl az hallom és mindenhol azt olvasom, hogy a második babát már hamarabb lehet érezni. Az elsõ babámat 18 hetesen éreztem elõször.
Szia!Én 16+3 hetes vagyok és nem lehet észrevenni, hogy babát várok.Minden ruhám jó rám.Én sem érzem még a törpémet és még 2 hetet várni kell az uh-ra.Olyan messze van!Én is ezen szoktam gondolkodni, hogy remélem nincs baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!