Találatok a következő kifejezésre: 17 hetes és még (52 db)

Gondolom az orvos nem adja be amíg nyirokcsomó duzzanata van nehogy rosszul reagáljon az oltásra. Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell szegény kérdezõt még ijesztegetni is? A védõnõ kapcsolatban áll az orvossal, és az orvos gondolom elmondta miért nem kapja meg! Nem azért mert nem akarja beadatni! Szerintem menj el ha megteheted egy magán sebész dokihoz és kérd ki a véleményét. A dokid nem írta le a véleményét a sebésznek?
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet az lessz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A nyakán van ez a duzzanat, nem az oltás helye olyan.Még semmilyen oltást nem kapot!!!!!
én most semmit nem értek azt hiszem :) miért nem kapta meg az oltásokat? a duzzanat miatt? honnan veszitek, hogy a bcg-tõl dagadt be a nyakán a nyirokmirigye és nem mástól? meg egyébként is, miért kéne felvágni?
Vidd el orvoshoz, mondd el õszintén, hogy nem kapott oltást, mert lehet, hogy amiatt van. Kívánom neked, hogy minden rendben van, bár én már belebetegedtem volna a lelkiismeretbe a helyedben.. Jobbulást a kicsinek!
Az, hogy semmilyen oltást sem kapott... Ezért megütheted a bokád, keresd fel a gyermekorvosod, hogy a kötelezõ oltásokkal mi a helyzet. Nevében is benne KÖTELEZÕ, ha nem kapja meg a kicsi, akkor a védõnõ fel is jelenthet.(nekem 3hét igazolt- betegség miatt pampogott, hogy mit képzelek...) Ami meg a nyakán van duzzanat, azt is a dokinak kéne ellenõriznie, ha meg nem vészes a duzzanat, akkor ne foglalkozz vele.
nem olyan egyszerû ám. nálunk sincs gyerekorvos, a felnõtt dokihoz kell vinni a piciket. akinek nem tetszik, és van autója elviheti máshová, én viszem is a szomszéd városba járunk gyerekorvoshoz. de akinek nincs kocsija, nem tudja áthordani, a buszjárat is siralmas. fõleg betegen.. és nem is nem tudom hol élünk, Budapesttõl 30 km-re Érd mellett...
Magán gyerekorvos sincs?Mi is vidéken élünk és csak magán gyerekdoki van.Az oltásokat a háziorvos adja be. A kötelezõ oltásokat gyorsan meg kéne kapnia a kicsinek.
A lányom nyirokcsomói még mindig érezhetõek a nyakán, a Bcg oltása nem fakadt ki, nem gyulladt be, mégis szép sorban megkapta az oltásait. Biztos nem akar rosszat a háziorvos, bár nekem fura, hogy nincs külön gyerekorvos. Mivel szabad orvosválasztás van, én lehet keresnék egy gyermekorvost, ha más nem a legközelebbi településen.
A kérdező hozzászólása: Kedves 20.38-as:) Pontosan igy van ahogy leirtad, csak én se vagyok ez miatt a toppon!!!
azt értettük, hogy nem kapta meg, de miért? a duzzanat miatt?
figyelj, ne száz ! jelet írj, hanem arra válaszolj, ha segítséget szeretnél kérni, amit kérdeztek. nem írtad le háromszor. csak annyit, hogy nem kapott oltást...
A kérdező hozzászólása: Bocsànat..BCG oltás.
A kérdező hozzászólása: Nálunk a faluba nincs gyerekorvos, hanem a hàziorvos látja el a babákat is.A védõnõ is tud róla!Ja és igen még nem kapta meg a kötelezõ oltást.De màr leírtam háromszor?!!!!!!
Hogy hogy nem kapott???A 2 3 hónapost mért nem kapta meg?
De a 2 és 3hónapos kötelezõ oltást hogyhogy nem kapta még meg? 3hónapos a kicsi, jövõhéten 4hónapos... már a 3.at kéne kapja??? Egyáltalán picit se fakadt ki a bcg oltása a kicsinek?
Szia! Történt valami?

Feleségem 17 hetes és 2 napos iker terhes. Az ultrahangokon minden rendben volt de még nem érzi, hogy mozognak a babák! Mikortól lehet érezni?

Legjobb válasz: Ne aggódjatok, ez normális. Alkatfüggõ ki mikor érzi. Elvileg az elsõ babás kismamák a 18-20. hét körül kezdik érezni, van aki elõbb, 16 hetesen és van aki késõbb, akár 21 hetesen. Sõt az is lehet hogy nem tudja hogy õket érzi-e, nem feltétlenül buborékolás vagy pillangószárny, össze lehet téveszteni a bélmozgással. Gratulálok a két babához! :)

Ne aggódjatok, ez normális. Alkatfüggõ ki mikor érzi. Elvileg az elsõ babás kismamák a 18-20. hét körül kezdik érezni, van aki elõbb, 16 hetesen és van aki késõbb, akár 21 hetesen. Sõt az is lehet hogy nem tudja hogy õket érzi-e, nem feltétlenül buborékolás vagy pillangószárny, össze lehet téveszteni a bélmozgással. Gratulálok a két babához! :)
Szia! Én majdnem 19 hetes voltam, mikor elõször éreztem, de azóta folyamatosan. Nem kell izgulni, olyan bunyók lesznek még odabenn, hogy hajjaj...:) Gratula az ikrekhez!
Én 21+2 hetes vagyok. 18+1 voltam, amikor elõször éreztem õket, de akkor még csak pici, apró "pöckölgetéseket", a hasam két oldalán. Olyan erõsebb, rúgásnak már inkább nevezhetõ mozgást 20+5-tõl érzek, de olyan keveset, hogy Apának még nem is sikerült "elkapni". Szóval ne aggódjatok, rövidesen bejelentkeznek, és egyre jobban érezhetõek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük az infókat!

Most jövünk az ultrahangról és ott azt mondta a doki elég egyértelmű, hogy fiú . Most vagyok 17. hetes és 2 napos! Az, hogy fiú lesz 100% vagy az is lehet nem látta jó még ilyen fiatalon?

Legjobb válasz: Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.

Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.
A 4D-s ultrahang elég pontos szokott lenni, de tényleg érdemes a 90-99%-nál megmaradni, amíg meg nem látta a baba a napvilágot. Nekem egyébként a 13. héten, normál ultrahangon mondta a doki, hogy látszik az a kis bizonyos, és lám, 4 és fél éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mi annyira kislányra készültünk ! Megdöbbentünk amikor a doki mondta , fiú. Persze az a lényeg , egészséges legyen !!!! Folyamatosan kislányra gondoltunk és kislánnyal is álmodtam . Akik jósoltak nekem , kislány jött ki !
szia...a régi joslatok szerint aki lánnyal álmodik annak fia lesz.és igy forditva
Nekem anno lányt mondtak végig, és megszületett Ádám. Most 36 hetes terhes vagyok, a nõgyógyászom azt mondta fiú (19 hetesen), 4d-s uh. is azt mondták (26 hetesen) de nem merem 100%-ra venni. Amúgy lányt jósoltak és ingáztak nekem is.Majd ha kibújik meglátjuk. A lényeg hogy egészséges legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , ennyit a jóslatokról :) Tényleg az a lényeg egészséges legyen ! Hisz nálunk a családban volt Dawn kóros és emiatt el is mentem integrált tesztre , aminek az eredménye még nem jött meg , de az ultrahangon minden szuper volt !!!!
Szia! Én írtam, hogy a 13.héten már látták a kisfiamat. Terhességem elõtt kislányt szerettem volna és nagyon jó volt a 8 hónap, hogy rá tudtam hangolódni arra, hogy kisfiú lesz (elõtte el sem tudtam képzelni). Ma már vissza nem cserélném semmi pénzért. Legyen sok örömötök benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ !!!

Hol találok első babás 17 hetes pocakos képeket? 4 hónapos vagyok és "szabad szemmel" még nem látszik. Pedig már intenzíven mocorgunk!

Legjobb válasz: mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!

mármint olyanra gondolsz, amin az anyuka 17 hetes terhes? Nem sok értelmét látom, tudom, ez nem a hasznos válasz kategória, de hidd el, mindenki más és más. Teljesen alkatfüggõ. Én tudnék neked magamról küldeni, 18 hetes vagyok, de inkább nem teszem, mert agyvérzést kapnál. Úgy nézek ki, mint egy hat hónapos. Az AFP-n megkérdezték, hogy ugye terheléses cukorra jött, kismama? Nem a hasad mérete a lényeg, bár tudom, szeretnéd, hogy ország-világ lássa az állapotodat, hiszen téged annyira boldoggá tesz. Türelem, hamarosan fog látszani. A lényeg, hogy már mocorog, sokan meg ezért cserélnének veled. A barátnõm 22 hetesen érezte elõször, majd megütötte addig a guta. Boldog babavárást!
Írd be a google-ba hogy: 17. hét terhesség pocak és a képek közötti keresést állítsd be. fogsz látni sok sok pocakos kismamát, kinek nagyobb kinek kisebb a pocakja. ui.: nekem 19 hetesen kezdett el látszani, hogy vmi van, de akkor is csak az vette észre aki tudta h babát várok. 27 hetes pocakos
én is magas vagyok 178cm 63kg voltam de szinte az elsö perctöl van pocim .17 hetes vagyok most és már 3 honaja csak kismama nacit tudok felvenni ja és 74kg most
A kérdező hozzászólása: Hát, valóban irigyellek:) :) :) Nincs is jobb és szebb dolog, mikor büszkén mutathatod a pocid h mindenki lássa, áldott állapotban vagy..:) :) 52 kg vagyok, 172 magas és ezért nem is értem, h miért nincs még. Azt gondoltam, ha valakinek, na majd nekem korán fog látszódni. Hát nem. De türelmesen várok:) Boldog babavárást neked!
Elõbbi vagyok: itt van a kutya elásva! A magasságod.... Nekem az a tapasztalatom, hogy az átlagnál picit magasabb lányokon késõbb látszik, akármennyire vékonyak is! Több ilyen ismerõsöm is van, az egyik szinte "kétdimenziós" olyan vékony, 23 hetesen még olyan volt, mint aki lenyelt egy meggymagot....
:) ez a meggymag jo! en sem tudok neked kepet mutatni, csak megnyugtatni, hogy nem vagy egyedül.en 19hetes vagyok, 168 magas, most 60 kg, es csak ugy nezek ki, mintha jollaktam volna.a mocorgäst mär en is erzem, legaläbb ez van, ha mär poci nincs... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Jó egészséget nektek!
Nyugi, semmi gáz, Én is viszonylag vékony vagyok, és úgy 22-23 hetesen kezdett csak rendesen látszani. Úgyhogy még bõven van idõd gömbölyödni. :-)

17 hetes babás vagyok már megmozdult a pindur 2 hete és idáig mindennap éreztem de tegnap meg ma nem! Valami baj lehet?

Ma megyek az AFP eredményemért a terhes gondozoba kérjek egy ultrahagot?Vagy várjak holnapig vagy szerdáig a 18 hetes ultrahangra?Ti mit tennétek?Nagyon aggódom mert nagyon várva várt baba!

Legjobb válasz: Semmi gond. Ilyen picin még erõtlenek, gyengék és nem összehangoltak a mopzdulatai. Bõven belefér, hogy egyik nap érzed, a másik nap meg nem. Én pl csak 20 hetesen éreztem elõször... 17 hetesen még elég korai érezni. Ne aggódj. :-)

Semmi gond. Ilyen picin még erõtlenek, gyengék és nem összehangoltak a mopzdulatai. Bõven belefér, hogy egyik nap érzed, a másik nap meg nem. Én pl csak 20 hetesen éreztem elõször... 17 hetesen még elég korai érezni. Ne aggódj. :-)
szerintem kérj uh-t, ha már 2 napja nem érzed, de nyugi biztos az idõ miatt.
Szia! Kérj uh-t ha ez megnyugtat. Nekem is rendszeresen eltünik a kisfiam és én már 36. hetes vagyok. Ha jön a hideg 2-3 napra elbújik elõlem. utánna meg belendül. Frontra érzékenyek Õk is nekem ezt mondta a dokim. Hülyének nem fognak nézni ha megnézeted magad az biztos... Írd majd meg hogy mi lett. De biztos hogy nálatok is csak ennyi ha eddig lelkesen mocorgott.
31 hetes kismama vagyok és van hogy éppenhogy csak jelez hogy megvan még:-) Máskor meg egész nap buli van...! Ne aggódj, de inkább kérdezd a dokit, nézzenek hülyének akár(ahogy szokták) minthogy baj legyen:-))))
Szia !! én is 17 hetes vagyok és elöfordul nekem is hogy egész nap nem jelez csak estefelé. ne aggodj nincs semmi baj van aki ilyen idösen egyáltalán soha semmi mozgást nem érez még csak a 20-22 héten!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Minden rendben a babával hálistennek holnap megyek a genetikai ultrahangra!De az Afp eredményemre azt mondta hogy kicsit alacsony a mom utána meghogy határeset!Tudtok segíteni? Terhességi HCG:21095, 00 mU/ml Terhességi AFP :26.50 ng/ml MOM érték: 0, 76 Korrigált AFP MOM:0, 85 Terhességi HCG MOM:0, 76 Ez van a leleten és nem igazodok ki rajta!Az elsõ 3 az eredmény vagy az utolsó kettõ?Melyiket nézzem?És jo e ez az eredmény?Bocsi a sok kérdést és köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Megjöttem a 18 hetes ultrahangról!!!!!!Minden rendben és teljesült a vágyam is kislányom lesz:D:D:D:D:D:D
szia az afp ben nem kell hinni nekem is 0, 85 nekem azt mondták hogy tökéletes pedig van túlsúlyom rendesen... Más országokban már nem is veszik le ezt a tesztet mert minden 3. embernél csal. Állítólag az is befolyásolja... A genetikai uh számít és hogy van-e orrcsontja a picinek a 12-13 hetes genetikán. Ha nincs még akkor neki az jelenti a down-kórt nekem ezt mondták.

Nem gond, hogy 17 hetesen még szinte semmi hasam nincs és nem érzek magzatmozgásokat?

El?z? terhességemnél ilyenkor már volt pocakom és éreztem a babát. Most nagyon aggódom és olyan messze még az uh. 15 hetesen minden rendben volt. Nem vagyok egy sovány alkat, de kövérnek se mondanám magam.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, ne aggódj! Én is most vagyok 17 hetes, és én sem nagyon érzem még Õt, talán ritkán, de nemtudom, hogy Õ-e. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, és csak a 18. hetire megyek legközelebb. Ez a legrosszabb idõszak. Tüneteim már nincsenek, babócát még nem érzem, de szerintem semmi gond! Sokan csak a 20. héten vagy utána kezdik érezni a babát. Szóval ne aggódj, minden rendben! Hamarosan érezni fogjuk Õket!

Egyáltalán nem baj, ne aggódj! Én is most vagyok 17 hetes, és én sem nagyon érzem még Õt, talán ritkán, de nemtudom, hogy Õ-e. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, és csak a 18. hetire megyek legközelebb. Ez a legrosszabb idõszak. Tüneteim már nincsenek, babócát még nem érzem, de szerintem semmi gond! Sokan csak a 20. héten vagy utána kezdik érezni a babát. Szóval ne aggódj, minden rendben! Hamarosan érezni fogjuk Õket!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak azért aggódom, mert mindenkitõl az hallom és mindenhol azt olvasom, hogy a második babát már hamarabb lehet érezni. Az elsõ babámat 18 hetesen éreztem elõször.
Szia!Én 16+3 hetes vagyok és nem lehet észrevenni, hogy babát várok.Minden ruhám jó rám.Én sem érzem még a törpémet és még 2 hetet várni kell az uh-ra.Olyan messze van!Én is ezen szoktam gondolkodni, hogy remélem nincs baj.

Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.

Legjobb válasz: Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!

Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg elõször. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tõled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nõvekedését. Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekrõl nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védõnõddel. Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban õt érzem. -30 hetes kismama-
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, elõbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi elõször.
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idõs vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak. 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok lemaradva semmivel.

Normális az, hogy mensitől számítva 17, még a baba méreteiből ítélve 16 hetesen még nem érzem, hogy mozogna a baba? és még mindig hason tudok csak aludni! Az nem baj?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama

Miért ne lenne normális? Elsõ babát többnyire a 19-20. hét környékén lehet elõször, és biztosra érezni. Sõt lehet, érzed már, csak összekevered bélmozgással pl. 16 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy félreérthetetlenül tudd õt érezni. Pár hét múlva már biztosan fogod tudni, hogy mikor mocorg, mikor nem. Én 20 hetes voltam, mikor biztora mertem mondani, hogy igen, ez õ. 23 hetes kismama
Egyetértek az elõttem válaszolóval.teljesen normális, én a 18. héten éreztem elõször a babámat.
Teljesen normális. Én 18 hetesen éreztem elõször, bár annyira gyenge volt, hogy nem is voltam biztos abban, hogy a baba volt. Majd jó egy hét múlva éreztem legközelebb, de még azután is erõsen koncentrálnom kellett rá egy ideig. Most a 32. hétben már az egész felsõtestem beleremeg, akkorákat rúg... Szóval csak türelem. A hason alvást pedig addig csináld, amíg jól esik. Én is úgy szerettem és bár próbáltam másképp elaludni, mindig hason ébredtem. Majd egy idõ után már kényelmetlen volt, azóta már álmomban sem fordulok hasra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csak már teljesen kétségbe voltam esve, hogy más már mondja, hogy elsõ babánál 17 hetesen érzi!
Szia. 20 hetesen mindenki mondogotta, hogy menjek orvoshoz, mert már rég éreznem kellene a babát. Jól ráparáztattak, így elmentem, megnézettem 20+4naposan, semmi baja nem volt, másnap pedig már éreztem is. Van aki elõbb, van aki késõbb érzi, függ attól is, hol van a méhlepény. Nekem a melsõfalon van, azért éreztem késõbb. Hason pedig addig aludtam, míg a babó hagyta, de még most is sokszor alszom félig hason, ha nem jó neki, úgyis jelez. Minden jót! 32 hetes kismama.
Mivel elég csontos, széles termet vagyok, a babám úgy elbújt, hogy én a 22. héten éreztem talán már valamicskét. Ne aggódj, még rengeteg idõd van, hogy érezd. A hasról meg annyit, hogy néhányan még nálam sem veszik észre, hogy babát várok, pedig nem vagyok kövér. 32 (!) hetes kismama

Én 17 hetes vagyok . Most várom az első babámat. Sajnos még nem érzem a mozgásokat és csak 3 hét múlva kell vissza mennem a nőgyógyászhoz. Mikorra meglesz az Afp eredményem. Kicsit aggódom . Szerintetek ez normális vagy van valami gond?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj többet mozog Õ mint gondolnád csak még nagy helye van és nem érzed.Én is az elsõ babómat várom igaz már 38 hetes vagyok.Elõször 21 hetesen éreztem mozogni de mi 19 hetesen voltunk 4d-n és ott láttam,hogy mennyit ficánkol!Boldog babavárást!

Szia!Ne aggódj többet mozog Õ mint gondolnád csak még nagy helye van és nem érzed.Én is az elsõ babómat várom igaz már 38 hetes vagyok.Elõször 21 hetesen éreztem mozogni de mi 19 hetesen voltunk 4d-n és ott láttam, hogy mennyit ficánkol!Boldog babavárást!
nyugi 19-22 hét! de ha baj lenne az már jelentkezett volna!
Szia. Nyugi, semmi baj!! Az elsõt mindig késõbb érzi az ember. É 19+1hetesen éreztem elõször az elsõt. Nem kell sok idõ és te is meg fogod érezni ezt a csodás érzést! 15hkm.
Tök para ez az idõszak, nem érzed még a mozgást, és meg sem tudsz róla gyõzõdni, hogy jól van-e. Ha nagyon aggódsz menj el szerintem egy UH-ra. Nekem kellett 19 hetesen menni, meg majd 30 hetesen, de ki nem bírom az tuti, szóval a köztes idõben elmegyek egy 4D-re :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! Kicsit megnyugodtam .Remélem minden okés lesz várok türelmesen :) )))

17+2 hetes kismama vagyok a harmadik babámal és még nem érzem mozogni. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.

Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.
Én a kislányomat 18+5 hetesen éreztem meg! 32hkm
Nem, nincs baj. Én a másodikat várom, 17+2 vagyok én is, és én sem éreztem még mozogni. :) A fiamat is valamikor a 18. héten éreztem elõször, de azt is úgy, hogy kinyúltam a kanapén, és nagyon apró rebbenés volt. Nem is voltam biztos benne, hogy õ az. Ráadásul most elöl van a méhlepény, talán emiatt sem érzem még.
én is a 18. után kezdtem érezni a másodikat. nagyon számít, hogy hogyan fekszik a baba, hol van a méhlepény, mennyire aktív és hogy esetleg maradt-e valami rajtad az elõzõ babák után. még van idõd:)
Én a 3.-at a 20. hét körül kezdtem egyértelmûem érezni, rendes rúgásokat a 23. héttõl.
Nekem is 3.baba lesz, most vagyok 24.heten es mostanabsn erzem minden nap tobbszor is. A 20.het korul en is aggodt, hogy miert nem erzem ot, mikor mindenhol azt olvastam, hogy a tobbedik terhrssegnel hamarabb erezni a mozgadokat. Hat en szinte ugyanakkor ereztem mindva harmat, a 20.het utan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!