Találatok a következő kifejezésre: 17 eves vagyok es (747 db)

Hát az a nagy helyzet hogy 17. éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindenki válaszát nagyon várom. Az lene a kérdésem hogy feladjam vagy várjak még úgy pár száz évet mert időm az van, csak én nem győzőm ki várni?

Tótkomlóson lakom szüleimmel, még természetesen tanuló vagyok, a Mez?hegyesi Harruckernbe járok mint géplakatos. Térjünk a lényegre mint ahogy az elején írtam barátn? problémám van, ezt úgy gondolom itt ezen a fórumon nem újdonság. Szinte az a problémám mint másoknak, annyi mennyi hogy én se járok semmiféle bulizós helyekre, nem iszom még kávét se, nem dohányzom, szóval semi. Nem mondanám magam csúnyának se, azon kívül hogy kissebnek szepl?s voltam de már szinte nem is látszik. Itthon foglalkozunk földel,jószágokkal, természetesen nem úgy mint a sarat taposó régiek hanem un. Korszer?bben. Én személy szerint magamat egész normális felfogású srácnak tartom, jó a humorom is, talán még okosnak is lehet nevezni. A bánatom az hogy eddig mindig azt mondták hogy a szerelmet nem kell keresni majd megtalál, de én úgy vettem észre hogy én rólam a lehet? legnagyobb mértékben megfelejtkezett. Nem szeretnék olyan lányokat akik nem hozzám hasonló felfogásúak de olyanokat meg sehol nem találok akik viszont hasonlítanának hozzám. Épp ezért fordultam ehhez az oldalhoz hogy bízom benne sikerül valamelyest el?rébb lépnem akár pozitív akár negatív nézetben. Természetesen önbizalmam -99, tehát az alapoknál kell kezdeni. Bocsi hogy ilyen hosszan sikerült le írnom, és még mindent le se írtam.

Legjobb válasz: Szia, Ne haragudj, de az elsõ pár sornál nem olvastam tovább, nem bírom a nyafogást. 17 éves vagy. Nem vagy elkésve sehonnan, ez nem verseny. Nekem pl. 20 évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom. Elõtte volt pár 1-2 hónapos és a legelsõ is kb 18-19 között lehetett. A te korodban én is ugyan ezt éreztem amikor láttam párokat, és azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz. Azt tanácsolom neked, hogy ne ezen agyalj, meg ne úgy állj hozzá, hogy neked aztán soha nem lesz. Fontos a pozitív gondolkodás. Az önbizalom hiányra csak annyit tudok tanácsolni, hogy állj a tükör elé és nézegesd azon részeid amik tetszenek magadon. A pozitív dolgokkal foglalkozz. Továbbá nem kell azért tucatnak lenned, hogy csajt szerezz. Piás lenyalt hajú zseb rambókat minden sarkon találnak a csajok, de nekik egyéniségek kellenek. Ja még valami. Sokáig mikor sétáltam csak mentem mint egy bamba marha. Viszont egyszer megfogadtam, hogy aki csak szembe jön velem rá mosolygok. A válasz reakciók igen csak feldobtak s a napom is jobb lett olyankor. Rengetegen vissza mosolyogtak és talán õk is feldobódtak, hogy valaki rájuk vigyorgott. Próbálj minél több emberrel kontaktust létesíteni. Pl. vársz míg átvált a jelzõ lámpa megjegyezheted hangosan h minden másnap van zöld és az esetek nagy többségében választ is kapsz onnantól meg rajtad múlik, hogy folytatod-e a beszélgetést.

Szia, Ne haragudj, de az elsõ pár sornál nem olvastam tovább, nem bírom a nyafogást. 17 éves vagy. Nem vagy elkésve sehonnan, ez nem verseny. Nekem pl. 20 évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom. Elõtte volt pár 1-2 hónapos és a legelsõ is kb 18-19 között lehetett. A te korodban én is ugyan ezt éreztem amikor láttam párokat, és azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz. Azt tanácsolom neked, hogy ne ezen agyalj, meg ne úgy állj hozzá, hogy neked aztán soha nem lesz. Fontos a pozitív gondolkodás. Az önbizalom hiányra csak annyit tudok tanácsolni, hogy állj a tükör elé és nézegesd azon részeid amik tetszenek magadon. A pozitív dolgokkal foglalkozz. Továbbá nem kell azért tucatnak lenned, hogy csajt szerezz. Piás lenyalt hajú zseb rambókat minden sarkon találnak a csajok, de nekik egyéniségek kellenek. Ja még valami. Sokáig mikor sétáltam csak mentem mint egy bamba marha. Viszont egyszer megfogadtam, hogy aki csak szembe jön velem rá mosolygok. A válasz reakciók igen csak feldobtak s a napom is jobb lett olyankor. Rengetegen vissza mosolyogtak és talán õk is feldobódtak, hogy valaki rájuk vigyorgott. Próbálj minél több emberrel kontaktust létesíteni. Pl. vársz míg átvált a jelzõ lámpa megjegyezheted hangosan h minden másnap van zöld és az esetek nagy többségében választ is kapsz onnantól meg rajtad múlik, hogy folytatod-e a beszélgetést.
Elõször is, milyen a te felfogásod? Mármint ez mire érted? Másodszor, biztos Tótkomlóson is vannak csajok, menj oda hozzájuk dumálni, elvégre te vagy a fiú, nem kell várni hogy a grill csirke a szádba repüljön. Vagy tudod mit, menj oda a haverjaiddal ismerkedjetek és hátha lesz valami. Az meg hogy te állattartással meg földmûveléssel foglalkozol az a lányokat nagyon nem érdekli, hacsak nem egy nagyvárosi, beképzelt pi.nát képzelsz el magad mellé... 17/L
pua.hu kell neked :)
Nem vagy egyedül.
Örülnék egy hasonló férfinak, ezt õszintén mondom. :) Próbálj meg ismerkedni ahol csak tudsz, légy nyitott, lehet nem pont azzal lesz tennivalód hanem annak a valakinek a valakijével. :) Amúgy is attól csak jobban kialakul a személyiség ha sok embert megismersz. 21/N
A helyzet az, hogy a korban hozzád illõ csajok 99, 9%-a értéktelen, sz*r, ostoba p*csa, szimpla konzumidióták. És sajnos az idõsebb korosztályban lévõ nõk nagy része is. De elõbb-utóbb az élet úgyis olyan közegbe sodor majd, ahol a hozzád hasonlók vannak többségben, úgyhogy nem reménytelen, hogy értékes nõket találj. Azt meg sose bánd, hogy az ilyen h*lye kis r*bikkel nem kerülsz kapcsolatba, csak jobban jársz.
17 évesen azt hittem hogy 23 éves koromig csak sikerül becsajozni. 23 évesen rájöttem hogy ez nem sikerült. Voltak próbálkozások, randira hívások, de siker = 0val. Most meg már nem is keresem. Be kell valljam hogy nagyon jól megvagyok egyedül. Van idõm a hobbimra, van idõm a családomra, bármikor túlórázhatok, bármikor elmehetek a barátokkal bowlingozni/kajálni/dumálni, nem kell senkivel se idõt egyeztetni. Tökéletes ez így. Édesanyámtól megtanultam fõzni is, szóval éhen sem halok és nem száraz kenyéren meg vízen élek! Az se érdekel hogy szûzen halok e meg. Annyi nem szûz [email protected] embert ismerek, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni 2x is. Szóval a szüzesség elvesztésétõl nem lesz sem jobb, sem rosszabb ember, mindenki ugyanaz marad aki volt. Egyik munkatársammal aki 24 éves angliai srác, beszéltem errõl. Õ azt mondta, hogy amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz. És neki maximálisan igazat adok. Ezzel csak annyit akartam mondani hogy élem az életemet. Ha össze sodor a sors valakivel akkor összesodor, ha nem akkor nem. 23F
Rafináltság? Egyéniség? Az itt leírtakból ez egyáltalán nem jön le.. Ha az lennél, másképp írnál. (Mindenki egyéni valamilyen szinten, hiszen nincs 2 ugyanolyan ember) A tanácsom, hogy járj emberek közé, vagy, ha csak az utcán sétálsz is, mosolyogj a szembejövõkre.. Hidd el, nagyon pozitív reakciókban lesz részed, ráadásul a napjukat is szebbé teszed, hiszen akarva-akaratlanul is elmosolyodnak az emberek, ha rájuk mosolyognak.. Légy nyitott, ismerkedj, de ne sürgess semmit, ha itt lesz az ideje, akkor majd rádtalál a szerelem egy helyes, kedves, normális lány személyében. Addig még sokat kell tapasztalnod, nem értana egy-két becsõdölt kapcsolat is, hogy tanulj az esetleges hibáidból, és majd egy pár év múlva minden adott lesz egy normális kapcsolathoz. 17 évesen még egyáltalán nem vagy lemaradva semmirõl.
Nézd!Nem vagy egyáltalán egyedül, hiszen én is ilyen vagyok.Egy reménykedõ 18 éves lány, aki csak szerelemre vágyik, de idõ nincs rá!
Nyugi a lányokra ne hallgass, õk könnyen beszélnek, nekik csak várni kell a sült galambot. De te férfi vagy és beszoptad! Menj el prostizni, kezdetnek ezt tanácsolom. Ha már nem vagy szûz, talán férfiszámba fognak venni, mert ezeknek a lányoknak az kell, hogy jól megdugja egy állat keményen a lukaikat.
Szia! Lehet, hogy a stílusoddal van baj. Nem minden a külsõ, persze, de azért el kell fogadnunk, hogy az emberek számára fontos, egy igényesebb, divatosabb (bár ez rossz szó, inkább a 'stílusos' lenne megfelelõ srác hamarabb feltûnik a lányok számára. Egyáltalán nem tûnsz rossz fejnek, az írásod alapján okos, értelmes ember lehetsz, tehát valószínûleg a külsõddel lehet gond. Ez nem jelenti azt, hogy csúnya lennél, sokkal inkább azt, hogy a kinézeted nincs összhangban a belsõddel. Ezért azt javaslom, adj magadra, szerezz be pár új cuccot (nem kell drágán, én is turkálóban vásárolok), esetleg vágasd le máshogy a hajad, legyen jó az összkép. Az önbizalmad is nõni fog és a lányoknak is hamarabb megtetszel. Ja, és MOZDULJ KI! Egyedül sem gáz, én is szerettem mindenfelé elmenni magamban, sokkal kötetlenebb, nem kell senkire figyelni, lehet ismerkedni, nézelõdni. (Egyébként nekem mindig azok a fiúk tûntek fel, akik egyedül voltak egy buliban/koncerten..valahogy egyszerre láttam õket titokzatosnak és magabiztosnak. : D) Ne haragudj a hosszú válaszért!
Te vagy az Géza? :)
Ajhh, már én is unom a sok nyafogást!:D 17 éves lány vagyok. Nem vagyok egos, de lehetne elég sok kapcsolatom, de nekem nem kell! Nem azért akarok valakivel élni, mert ciki, hogy egyedül vagy és legyen valakid..Hanem mert jó vele lenni..Szerintem érdemes várni..A többiek más mentalitásúak, õk nem mennek ennyire a mélyére..De én úgy vagyok vele, ha tõlem csúnyábbaknak is van kapcsolatuk, akkor nekem is lesz egyszer. Én várok..
Haver mi az, hogy soha nem volt barátnõd??? Mikor születtél 1512-ben?? Nem 500 éves vagy hanem csak 17!!! Nekem is az elsõ barátnõm 17 évesen volt. Haveri körödben csak akad egy lány. A lányoknak pedig általában sok lány ismerõse van. Úgyhogy beszélgess el velük és tartsatok egy óriási nagy bulit a fészerben és ismerkedj. Lényegében ennyi az egész. 20/F
Nem olvastam végig, unom a nyavalygást. Egyrést; sehonnan nem késel el, nekem is 18 évesen van elõször barátom, és most se azért, mert már cikinek éreztem egyedül, hanem mert most találtam olyat akit szeretek. Másrészt; szinte nincs olyan ember a földön, aki ne jönne be legalább pár csajnak, tehát bármilyen lehet szinte aszemélyiséged/kinézeted, nem ezen múlik, hanem hogy kezdeményezz. Persze, fogsz kapni elutasításokat, de ha nem kezdeményezel, fõleg nem fog történni semmi. Ismerkedj sokat, egyszer jön egy lány aki tetszik és te is neki és happy end. Csak kapd össze magad... 18L
Jó néhány hülyeséget írtak ide a válaszolók. Megint csak arra megy ki a játék, hogy a szõnyeg alá söpörjék a problémát azzal, hogy bûntudatok próbálnak kelteni a kérdezõben (vagyis a kérdezõt hibáztatják mindenért). Például a 22:43-as. Állítólag te rájöttél a dologra (pl. hogy mikre kell figyelni). Honnan? Kiszívtad a kisujjadból?! Vagy veleszületett képesség? "amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz." Ez meg a másik nagy baromság. Pont hogy aki boldogtalan szingliként, azt egy párkapcsolat boldoggá fogja tenni és jó lesz. Hülyeség, hogy minden a kérdezõ hozzáállásán múlik. A legnagyobb befolyásoló tényezõ a külsõ körülmények. Vagyis jó gének kellenek a jó külsõhöz, valamint nagy szerencse is kell a megfelelõ lány megtalálásához. Kell szituáció is. Azt, hogy honnan tudja meg az ember, hogy mikor mit mondjon, arról fogalmam sincs.
Én el nem tudom képzelni, hogy mások honnan tudják, hogy mikor mit kell mondani. (Meg hiába tanulja be az ember a szöveget, ha nem úgy alakul a beszélgetés...) Én egész életemben egyedül voltam, és kilátástalan a helyzetem. Soha nem volt barátnõm, és ahogy látom sajnos nem is lesz. Ráadásul nekem még barátaim sincsenek! Egyszerûen nem tudom, hogy hogy kell nemhogy barátnõt, de egyáltalán barátokat is szerezni. Ez veleszületett képessége az embernek. Vagy tud szerezni barátokat, vagy nem. Szóval csak egy út van: a prostik. Szerencsére léteznek, meg is becsülöm õket. (12:56 vagyok) 19/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, még a prostikososat is :) . De épp ebbe különbözöm másoktól hogy én valamennyire még ha más dolgokban nem is de magamban annyira bízom hogy nem süllyedek le annyira hogy fizessek azért hogy lefeküdjek egy olyannal, (nem megbántásként) egy olyannal aki fûvel-fával lefekszik. Én nem vagyok sem szép sem nagy menõ, se gazdag , semmi önsajnálat, ez van, én én vagyok és kész. Itt egy korábbi válaszoló írta hogy , , egyéniség, , kell, én az vagyok de még ez se elég. Biztos lesznek erre is hasznos válaszok de nekem csak azért hogy legyen valaki mellettem aki csak azért van hogy na... akkor inkább ne is legyen mert ha nem szeret akkor minek.
ja én is vagy 100 nemem voltam már túl, így jobbnak láttam a prostit amúgy azóta sem kellek a lányoknak, annyira beképzeltek, hogy csak a tökéletes izmos, magas vadbarmokra gerjednek
én is bevoltam tojva, hogy szüzen döglök meg így elmentem egy prostihoz 21 évesen, nem bántam meg
A kérdező hozzászólása: Hú hát nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, de mondani könnyebb mint teljesíteni azt. Mindegy megpróbálom mindet megfogadni, de olyan nem is tudom, egyedül érzem magam. És várok még további válaszokat
A kérdező hozzászólása: 17.31 Hát a felfogásom résznél arra gondoltam hogy türelmes, nyugodt, másokat megértõ, meg ha lehet õ se legyen az a alkoholizmus rabja, ha dohányzik vagy elmegy valami buliba az nem zavarna csak ha lehet legyen úgymond hûséges.Mert én nem látom annak értelmét hogy valakinek van barátja és megcsalja de azért szeretne vele maradni én ezt egy kicsit vissza taszítónak tartom.Meg én saját magamat talpraesettnek és rafináltnak tartom de ezen a szinten én leragadtam örökre. És nem versenynek tartom hanem tényleg jó lenne ha lenne mellettem valaki aki õszintén szeretne.
"leragadtam örökre" Figyelj, fiatal vagy. Most kezded az életet. Az élet meg ilyen dolog. Nehezen indul :) Legyél türelmes.
Ha ez olyan könnyû lenne, lehetne a szerelmed, barátnõd bárki, aki szembejön az utcán...Hidd el, érdemes Rá várnod, a magadról elmondottak alapján úgysem éreznéd magad jól Bárkivel, csak azért, hogy legyen csajod. Igaza volt annak az elõttem szólónak, aki azt javasolta, nyiss a világra, mosolyogj rá másokra! Igen, keress lehetõséget arra, hogy megismerhess lányokat, és ha találkozol olyannal, akivel "lesz közöttetek valami kémia", akkor úgyis lesznek ötleteid arra, hogy találkozzatok, a közelébe kerülhess. Házibulik? Koncertek? Sport? Bármi, ami érdekel, adhat segítséget, találkozási lehetõséget. Ismerkedj, barátkozz, keresd azt, akivel egy hullámhosszon lehetsz! Hm?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm és mindent megpróbálok talán sikerül
:D Nyugi, szerintem még senki se halt meg szûzen. Te se fogsz. A csajok meg tényleg nem fognak sorba állni az ajtó elõtt, úgyhogy nyugodtan próbálkozz csak tovább! Szintén falun lakok, és képzeld: itt is vannak fiúk, lányok, szerelmek, sõt még esküvõ is akadt minden héten, egész nyáron. Csak ne várj a szerelemre, hanem keresd! Gondolj arra, hogy minden nemmel közelebb kerülsz az igenhez.
A kérdező hozzászólása: De mennyi nem-en kell túl lenni ahhoz!?!
Hát, Norbi! Te annyira cuki vagy, hogy nem tudtam nem válaszolni! Igazi jóravaló, rendes fiú! :) Az én öcsémnek 18 évesen volt az elsõ barátnõje, most 31 éves, és a negyedik kapcsolatából, ami házassággal végzõdött, már van egy 20 hónapos kisfia. Nem vagy lemaradva semmirõl, csak ne menj a nagy vagányok után, és maradj ilyen rendes fiú!!!! :) Tuti sikered lesz vele!!! :) Az utcán, a boltban, a buszon, szinte bárhol belebotolhatsz a NAGY Õ-be, hidd el! Aki ilyen õszinte, meg is kapja hamarosan a méltó jutalmát! SZÍVBÕL KÍVÁNOK NEKED MINDEN JÓT!!! 33N
Szerintem meg szûzen fogsz meghalni ha így fojtatod! Ha kicsit is olyan jó felfogású lennél amennyire leírtad magadat, akkor észre vetted volna, hogy hol a hiba a problémádban. Még is mit vársz? Iskola után hazamész és a számítógéped elõtt állmódõzól arról, hogy majd õsszóhoz a véletlen egy lánnyal, aki pont megfelel neked és õ is rád várt egész idáig!? Állom világban élsz Neo! Te nem élsz barátom, hanem vegetálsz! Az nagyon szép, hogy nem dohányzol és nem mérgezed magadat. (isten tartsa meg a jó szokásodat) De hogy várod el, hogy megismerjenek ha nem jársz olyan helyekre ahol közösségi élet zajlik. És bizony kell egy kis iszogatás is, senki nem mondja, hogy ezt nem lehet kultúra körülmények között csinálni. Leírtad, hogy nem találsz hasonló felfogású lányokat mint te. Miért? Mennyi lánnyal ismerkedtél meg kapcsolat szinten? Elsõ benyomáskor nem derül ki semmi, el se hinnéd, hogy milyen jól el lehet beszélgetni egy lánnyal az élet nagy dolgairól. De nem kell kétségbe esni! Az jó ha van az embernek önbizalma, de vajon ezt az önbizalmat képes vagy e arra használni, hogy szóba elegyedj idegenekkel? netán lányokkal? Ne várd, hogy õk szólítsanak le téged ismerkedés céljából. Én pl most teljesen spontán ismerkedtem meg egy lánnyal a buszon pedig nem csajozni akartam. Semmi extra nem volt, beszélgettem a haverommal és észrevettem, hogy a lányka halhatja és elmosolyodik a vicces beszólásaimon, aztán õt is belevontam a beszélgetésbe. HÁT nehogy már egy ilyen csinos lány unatkozzon a buszon, ezért kárpótlásként gyorsan meghívtuk bulizni. A félreértést elkerülve! Ez nem arról szól, hogy gerincre vágjam a lányt, ki tudja lehet hogy csak haverság lesz belõle. Életmód váltás! Nem fogod elhinni, de én is ilyen voltam 17-éves koromig mint te. Aztán egyik nap hazamentem és szétnéztem a szobámon. Azt láttam, hogy az egy gyerekszoba, és nem egy kamaszé. Na itt pattant el nálam a húr! csak kicsit gondolkoztam el azon, hogy ha így folytatom akkor mi lesz velem életem végéig. Ez elég motiváció volt nekem, hogy 90°-os fordulatot vegyek az életemben. Onnantól fogva többet jártam el a haverokkal bulizni. kipróbáljak olyan dolgokat amit még eddig sohase mertem. (egyszer élünk) Rájöttem, hogy mi az amivel érdemes egy társaságban elõrukkolni. És mik azok a kis jelek amikre oda kell figyelni egy ismerkedés során. Ezek olyan dolgok amiket csak így ismerhet meg az ember. Nemrég találkoztam egy régi lány barátommal, akit még 10 évvel ezelõttrõl ismertem. És õ mondta, hogy pozitívan csalódott bennem, nem ilyennek képzelt el régebben, hogy mi lesz belõlem ha idõsebb leszek. A tanúság csak annyi az egészben, hogy bárki bármilyen tanácsot adhat. Addig úgy sem fogsz tudni megváltozni, amíg be nem látod saját magadnak, hogy ez az egész csak rajtad múlik. Azon, hogy képes vagy e feláldozni az eddigi unalmas és szürke életedet, hogy újra rendezd az értékrendedet és új szint vigyél az életedbe. Ez persze az én meglátásom. (26/F)
Nyugi, nem maradtál le semmirõl. Szerintem megpróbálhat- nád a társkeresõ oldalakat itt, a neten. De egyébként is közeledj a lányokhoz, hidd el, keresik a normális sráco- kat! Nehéz egymásra találni, az biztos. Légy velük kedves, aranyos, nevettesd meg õket, õk is kedvelik a rendes fiú- kat, akik nem csak lyuknak akarják õket! Ha pedig össze- jön egy komoly kapcsi, udvarolj, halmozd el bókokkal, soha ne feledd az egy szál vörös rózsát, néha valami szép könyvet, egy-egy doboz bonbont! És arandi végén mindig kí- sérd haza, ne engedd egyedül járkálni a mai közbiztonsági állapotban. Nem jön el csak úgy a szerelem, tenni kell érte! Bõven van idõd!
Elõször is, nem kell semmit siettetni, de ez természetes, mindenki kapcsolatra vágyik, mivel társas lények vagyunk. Ha nem találsz olyan nõket, akikkel jól érzed magad, akkor õket ne erõltesd, de attól még másokkal ismerkedhetsz, mert ha nem is próbálkozol, soha nem fog megtalálni a szerelem! Szóval folyamatosan próbálkozni kell beszélgetni másokkal, lányokkal is. Lehet, hogy a szerelmet már a 2. lánynál megtalálod, de lehet, hogy csak az 1000-nél. De olyan is van, hogy te szereted, õ meg nem, az ilyesmit meg ki kell heverni. Ha nem jársz sehova, akkor ajánlani tudom az internetes társkeresést, mert nekem bejött. Én az élettársammal Pl. MyVip randin ismerkedtem meg, én 17 a párom pedig 23 volt. Mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata. Eddig mûködik, aztán, hogy mi lesz, az majd idõvel elválik. a csajozni akarsz, akkor hidd is el azokat a pozitív dolgokat, amiket magadról írtál, hogy legyen önbizalmad, mert akinek az van, annak sosem lesz nehéz dolga párt találni, a nélkül viszont elég necces. Tudat alatt mindenki az önbizalomra (is) bukik, mivel az ad egyfajta kisugárzást, ami általában vonzó. Végezetül annyit szeretnék még neked mondani, hogy nem feltétlenül kell olyan párt választanod, aki hasonlít rád. Számtalan embert ismerek, akik totál különbözõk és a legnagyobb boldogságban élnek.
én is itt bevoltam tojva h szûz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
én is itt be voltam tojva h szûz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
Akkor erõsítsd a kommunikációs községedet;) De egyébként, ha szeret valaki, akkor úgy fogad el ahogy vagy:)

17 éves vagyok, és úgy érzem kiégtem. Nincs sok értelme az életemnek, nem tudok boldog lenni. Mit tegyek ez ellen az érzés ellen?

Nem úgy érzem értelmetlennek az életem, hogy öngyilkos akarok lenni, vagy ilyesmi. Csak egyszer?en az eddigi életem csak bulizásról, pasizásról, és vásárlásról szólt. Sajnos kiskoromtól túlságosan el vagyok kényeztetve:( Már semmi nem okoz örömet. Régebben kaptam valamit, vagy elutaztunk valahova, és tök boldog voltam. Már csak nagyon ritkán érzem így...

Legjobb válasz: Akkor csinálj valamit ami boldoggá tesz. az én életem is unalmas volt szintén 17 éves vagyok.Nem csináltam semmit csak vagy a szobában ültem vagy a városban voltam a barátnõimmel és szintén pasizást meg vásárlás. Tiszta unalom volt az egész.Gondoltam feldobom az életemet. Ugyhogy elkezdtem kijárni a lovardába.Már elég régóta kijárok.Lovagolok,vannak ott barátok,néha szoktak bulik is lenni és soha nem unatkozok.Mindig kitalálnak valami hülyeséget :) Most majd szeretnék egy saját lovat.Mondták hogy nagyon jól lovagolok.Lehet hogy majd jövõre kapok egy versenylovat majd levizsgázok rajtengedélybõl és indulhatok a versenyekre. Szerintem te is kezdj el valamilyen sportot amit te is élveznél.

Akkor csinálj valamit ami boldoggá tesz. az én életem is unalmas volt szintén 17 éves vagyok.Nem csináltam semmit csak vagy a szobában ültem vagy a városban voltam a barátnõimmel és szintén pasizást meg vásárlás. Tiszta unalom volt az egész.Gondoltam feldobom az életemet. Ugyhogy elkezdtem kijárni a lovardába.Már elég régóta kijárok.Lovagolok, vannak ott barátok, néha szoktak bulik is lenni és soha nem unatkozok.Mindig kitalálnak valami hülyeséget :) Most majd szeretnék egy saját lovat.Mondták hogy nagyon jól lovagolok.Lehet hogy majd jövõre kapok egy versenylovat majd levizsgázok rajtengedélybõl és indulhatok a versenyekre. Szerintem te is kezdj el valamilyen sportot amit te is élveznél.
olvasd el a Titok c. könyvet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat:)
en elkezdtem vivni. bejott :) a sport xtem jo 5let es az alakod is jo lesz, zabalhatsz nyugodtan :) de 17 evesen mar ne ugy kezdj neki h par ev mulva az olimpian leszel mert akkor csalodni fogsz. en 15 evesen kezdtem a vivast es mar az is keso volt. az ejtoernyozeshez ill. sikloernyozeshez viszont tokeletes korban vagy -marha erdekel. hihetetlen adag adrenalin es jofej banda garantalt :) ha rakapsz a repulesre, egy eletformava valik, az lesz az elso helyen :) a sportban mindig van ahova fejlodni ugyh nem fogod megunni, mindig lesznek uj celjaid. ha ez nem tetszik...elmehetsz dolgozni. kellokeppen lefaraszt es lesz sajat penzed, amirol teljes mertekben te rendelkezel. nagyon jo erzes. raadasul, ha el voltal kenyeztetve, megtanulod ertekelni a penzt es rajosz h mi a munka es milyen nehez annyit kikeresni amennyit 1 hetvegen siman elkoltottel azelott. igy talan majd ujra ormod fogod lelni a vasarlasban is :)
Túl könnyû az életed, valószínüleg mindent megkaptál erõfeszítés nélkül.. Nos, mi lenne ha saját lábra állnál? Dolgozzál! Tanulj keményen az iskolában, tanulj nyelvet! Végezz önkéntes munkát, sportolj! Számtalan mód van arra hogy kihívásokkal találkozz.
Tehetsz ez ellen, csak legyél kitartó! Nekem a leghatásosabb a jóga és nyelvek tanulása volt.Szerintem te is kezdd el valamelyiket!Annyi minden van a világban, annyi lehetõség van, szóval sok minden között választhat, nem vagy lemaradva semmirõl!
Menj és csinál valami diákmunkát. Nem lesz idõd gondolkodni, és értelme is lesz annak amit csinálsz.
Mikor 17 voltam nekem pl. az szerzett örömet, hogy megismerkedtem olyan vallásos kb. velem egyidõs fiúkkal/lányokkal, akikkel nem bulizni mentem (pedig abban az idõszakomban minden hétvégén bevoltam sózva ha nem tudtam elmenni szórakozni), hanem Franciaországba egy Taize nevû faluba (egy keresztény fiatalok összejövetelére) és nem is a vallásosság volt a lényeg akkor számomra hanem, hogy segítõkész, kedves, jóindulatú emberek között lehettem. Amikor pedig elmentem velük a varsói zarándoklatra (állati fárasztó volt), de megérte, mert észrevettem a lengyelekben is a jószándékot pl. 40 fok meleg volt nappal és a slagot tartották, hogy lehûthessük magunkat, nem is ismertek minket mégis befogadtak éjszakára az otthonukba plusz ételt-italt adtak, mikor falukon gyalogoltunk át (és ki voltunk merülve), kiálltak az ottlakók az út szélére és gyümölcsöt meg innivalót nyomtak a kezünkbe. Nekem ezek nagyon jó élmények voltak. Különben engem is elkényeztettek otthon, mert én voltam a legkisebb a családban, de a jó emberek barátsága az én személyiségemre is pozitívan hatott. Nekem az lett az életem egyik értelme, hogy én is segítsek valahogy azokon akik rászorulnak. Pl. azzal nem csak az idõs vagy beteg embereknek szerzek örömet, ha meglátogatom õket a kórházban és beszélgetek velük, vagy a rászorulóknak átadom a helyet a jármûveken, de nekem is jóllesik látni, hogy örülnek és hálásan néznek rám. :)
Túl sok idõd van unatkozni, kevés a kötöttséged. Anno én is így voltam. Mindenképpen keress valami hobbit, rendszeres elfoglaltságot, lehetõleg olyat, ami fizikailag (is) lefáraszt. Nézz körül a környezetedben, mik a lehetõségek. Legjobb az olyan, ahová valami ismerõs visz be, és a kezdeti nehézségeken átsegít. Ha a családod olyasmi pénzkeresettel foglalkozik, amibe be tudsz segíteni, akkor ez is jó, és ennek kézzelfogható haszna is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Nyugi, öngyilkos nem akarok lenni, csak egyszerûen elegem van:( És hát a barátaim meg...nem nevezném õket barátoknak. Csak olyanokkal barátkoznak, akik hozzánk hasonló életszínvonalat folytatnak:S Ha normális emberekkel szóba álltam, már ment a kritizálás. De ez a lovaglás jó ötlet!:)
Szia, elsõsorban az a legfontosabb, hogy az öngyilkosság ne járjon a fejedben. Biztos nehéz, de gondolj a szeretteidre, barátaidra mennyire szenvednének. Nagyon jó úton haladsz azzal, hogy felismered hogy valamin kellene változtatni. Felismered, hogy el vagy kényeztetve. Itt, ezen a fórumon nem lehet megfelelõ választ adni. Biztos hogy pszichológushoz kellene fordulnod, ne ijedj meg, a pszichológus nem "dilisekkel" foglalkozik. Beszélget veled, próbál rávilágítani dolgokra, szerintem minden embernek szüksége lenne erre. A másik, próbálj segíteni másoknak/másokon. Ez nagyon jó terápia tud lenni. Ennyi jutott most csak eszembe, ha akarsz írj nyugodtan privátba. Üdvözlet, és ne keseredj el!
Szia! Túl könnyû az életed kedves elkényesztetett! Nekem is voltak hasonló emberek az életemben akik lenéztek, mert nem olyan gazdag családba születtem, és pont ezért nem volt idõm unatkozni, mert mindíg tennem kellett valamit, hogy jobb legyen a sorsom. 20éves vagyok és már 2 éve nem élek a szüleimmel. Felnõtt vagyok, mert hamar fel kellett nõnõm. Mit tanácsolok: Ha 18 vagy 19 évesen elköltözöl otthonról és a saját életedet kezded el élni tuti nem fogsz unatkozni többet. Járj el más társaságokba is, tapasztalj és láss meg többet a világból amiben élsz! Ne csak a gazdagság és az élet pozitív része járjon a fejedben! Adakozz, segíts a szegényeken és máris értelmet nyer az életed! Én nem vagyok gazdag de ha van valamim megosztom másokkal is vagy lemondok valamirõl, ha tudom, hogy az másnak jobban kell mint nekem. Tedd te is ezt. Hidd el az élet egyeseknek túl könnyû... Tapasztlaj és láss meg mindent tisztán ami körülötted van! Szép napot! :)

17 éves vagyon és még nem volt normális kapcsolatom miért?

Kicsit másabb vagyok az átlagosnál olyan m?vészlélek és elég önbizalom hiányos vagyok pedig minden srác megnéz meg szólongatnak... de senki nem közeledik komolyan és kezdem úgy érezni, hogy engem nem is lehet szeretni... 17L

Legjobb válasz: Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)

Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)
hol laksz?
Mert 17 éves vagy.
nekem is küldhetsz képet ha akarsz és nem is baj. Merre laksz?
Pedig a kissé "elvontabb" lányok nagyon is aranyosak tudnak lenni.;) Pedig biztos, hogy Téged is lehet szeretni. Én is tudok szeretni, nagyon is, csak közeledni azt nagyon nehezen tudok... 21/f
Ha jól nézel ki és még normális is vagy, akkor az ritka. Lehet pont emiatt nem mernek közeledni mert félnek a komoly kapcsolattól.
Biztos közeledett volna már vki, csak nem nézett ki elég jól ahhoz, h észrevedd.
küldj képet nekem is. utána én is küldök magamról.
Küldj egy képet privátban, én szeretni foglak:) 22F
mert nem tudod leírni azt hogy vagyok
imádom az ilyen társkeresõket :D (am ha "minden srác megnéz, meg szólongatnak" próbálj velük beszélgetni, megismerni azt aki tetszik, ha van ilyen...) amúgy meg 17 évesen még nem vagy elkésve...biztosan fog valaki szeretni (esetleg már most is szeretne, ha felfigyelnél rá)


Nagyon sovány vagyok hogy tudnék hízni? Pedig sokat eszek. 17 éves vagyok és nagyon magas.

Legjobb válasz: Szia! Egyél sok szénhidrátot (kenyér, tésztafélék), itt találsz egy kalória- és szénhidrát táblázatot: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&.. Egyébként meg ne félj, még fejlõdésben vagy, leszel még nõiesebb.Én is vékony típus vagyok, 16-17 éves koromban még nyáron is csak hosszú bõ nadrágokat voltam hajlandó felvenni. A vékonyság megmaradt, viszont sokat nõiesedtem, a többi lány meg sárgul az irigységtõl, hogy milyen karcsú vagyok, pedig azt eszem, amit csak megkívánok, soha nem kell fogyókúráznom. :-) Úgyhogy légy magadra büszke!

Szia! Egyél sok szénhidrátot (kenyér, tésztafélék), itt találsz egy kalória- és szénhidrát táblázatot: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&.. Egyébként meg ne félj, még fejlõdésben vagy, leszel még nõiesebb.Én is vékony típus vagyok, 16-17 éves koromban még nyáron is csak hosszú bõ nadrágokat voltam hajlandó felvenni. A vékonyság megmaradt, viszont sokat nõiesedtem, a többi lány meg sárgul az irigységtõl, hogy milyen karcsú vagyok, pedig azt eszem, amit csak megkívánok, soha nem kell fogyókúráznom. :-) Úgyhogy légy magadra büszke!
sztem meg örülj hogy ilyen az alkatod:D én bármit eszem hízok, de nekem pajzsmirigy problémám s van , lehet neked is , talán nézesd meg :D
Hát szerintem így vagy egészséges, de mindneképp hízni akarsz, akkor zebálj egy csomó csokit, csipszet és ne mozogj semmit. Nekem ez mindig bejön :D Csak én persze nem akarok hízni olyankor.. Meg egyél egy nap kevésszer sokat 2-3szor, ettõl lelassul az anyagcseréd és rádrakódik a zsír. Ja meg víz helyett cukros löttyöket igyál. Meg járkálj cukrászdába, meg ilyesmi:D
érdekes itt írta egy válaszoló h aki sovány az nem tud hízni. én 187 centi voltam és 60 kg... lementem a kondiba és tádám 5 hónap alatt híztam 10 kilót... nekem ez bevált és nem követem a menõ tömegnövelõ étrendeket se... azt eszem amit elõtte csak többet és naponta 5-6 alkalommal.
Hát én tényleg sovány vagyok.Nem tudom te hány kiló vagy, de én 31 kiló vagyok.14 évesen
kázá bonííítá kázá bonítááááá
hat en is sovany vagyok..13 eves.168 cm es 45kg:((
Van egy multivitamin(Multi-X)ami nagy étvágyat csinál és emellett még energizál is.Inkább erre költs mint csokira és chipsre, és egyél rendesen.
A második válaszoló tanácsától egészséges maradsz az tény, de hogy hízni egy dekát nem fogsz, az is biztos. Neked kell dönteni, hogy egészségmániás vagy-e (csokiba nem igazán haltak még bele, nemtom mit van úgy oda) vagy hízni akarsz. Mert azt így nem lehet.
Én is ilyen vagyok. Alkatilag vékony vagyok, annyit ehetek, amennyit csak akarok, nem hízok semmit:) Régen én is el voltam keseredve emiatt, mert borzasztó sovány voltam, de aztán sikerült magamra szednem néhány kilót, mostmár olyan egészségesen karcsú vagyok. Nekem az jött be, hogy minden este lefekvés elõtt megettem 3 kiflit. (persze rendes, bõséges vacsora mellett) Egy idõ után aztán rám is jött néhány kiló:) Még most is minden este megeszek lefekvés elõtt egy kiflit, ez kell nekem, pedig amúgy is kétszer vacsorázok:) Jó az étvágyam:) Szóval szerintem te is próbáld ki a késõ esti, lefekvés elõtti evést, ez hízlal a legjobban. 18/L
Naponta egyszer egyél sokat, lehetõleg késõ este.
Szerintem meg ne zabáld össze magadat mindenféle szarral. egyél normálisan, rendszeresen, és normális kajákat, sztem azzal többre mész, mintha csokit ennél egész nap, attól csak a fogaid mennek tönkre.
Szia, én 19 éves vagyok 168cm magas. 46, 5 és 47 kiló között ingadozok. 3 óránként eszek az emlúlt 2 hónapba. rendszeresen mozgok ( éjszakai kocogás, felülés/fekvõ napi 100) eszek mindent amit szeretek. Éjszakánként teleeszem magam és úgy fekszek le. az elmúlt 2 hétben mérekeztem rendszeresen. volt mikor reggel 46.2 kiló voltam. volt mikor 46.5, napközbe volt mikor 47.4. 2 hónappal ezelõtt is 46.5 kiló voltam. Kezdem feladni, hogy egyszerüen nem hízok csak ingázok a 46 és a 47 kiló között.. Kérdezõsködtem és aztmondták h szedjek Magne B6 vitamint meg C vitamint étrendkiegészítésként. A C vitamin fogyasztását feleslegesnek tartom mert minden nap ettem átlagosan 1 kiló almát. ( Van egy almafánt aki tele van almával , vagy megeszi valaki v elrohad és hát szeretem az almát így eszem rendesen). Engem is megszolnak még a családtagok is h eszel te rendesen? anorexiás vagy? beteg vagy? :) de [email protected] ha nem tudok hízni.....

17 éves vagyok és a barátnőmmel 17 hónapja fogunk járni (17. -én) És valami ötleteket szeretnék hallani. Milyen helyre vigyem? (Kecskeméti vagyok)

ez azért is különleges mert 17. hónap 17. én és emlékezetesé szeretném tenni.Van egy tervem:elmegyünk korcsolyázni,utána pizzázni és haza megiszunk 1 pezsg?t filmezünk kb ennyi:P.A gondok anyám itthon lesz és nem tudunk ellazulni annyira,mert az én szobám középen van tesóm balra anyám jobbra na szóval gass remélem van néhány tippetek nagyon megköszönném (el?re is!) :P

Legjobb válasz: Nem tudja valami rokon, vagy valaki kölcsönadni a lakását, hogy legalább kettesben legyetek? Ha van pénzed, vegyél anyádnak és tesódnak egy-egy színházjegyet, és koptasd le õket. Az lenne az igazi meglepetés! Oh és a pizzázás helyett/mellett te is fõzhetnél/süthetnél, igazán nem nehéz.

Nem tudja valami rokon, vagy valaki kölcsönadni a lakását, hogy legalább kettesben legyetek? Ha van pénzed, vegyél anyádnak és tesódnak egy-egy színházjegyet, és koptasd le õket. Az lenne az igazi meglepetés! Oh és a pizzázás helyett/mellett te is fõzhetnél/süthetnél, igazán nem nehéz.
Nem kell több tanács :D Az elsõé tökéletes. Családot távolítsd el otthonról.. Bár elõtte megkérheted anyudat, hogy tanítson meg valamit fõzni :D Sokkal jobb, ha te csinálod, és nem a futár hozza :P A pezsi jóötlet.. én mondjuk összekötném egy gyertyafényes pancsival a kádban.. Nagyon romantikus tud lenni. Aztán jöhetne mondjuk a filmnézés.. ha még bírtok magatokkal :D Ha nem, akkor irány az ágy :P Ott is belehet vetni pár különlegességet :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!:) jó ötlet! (még várom a tanácsokat) ^-^
A kérdező hozzászólása: Imádom ezt az oldalt itt mindenki segít egymásnak, nagyon köszönöm:)

17 eves vagyok es leheth terhes...99% :( Mit tegyek te Ur Isten... ?

A parom mellettem van es szeret de hiszen en is csak 17 es o is csak 20eves..meg mi is gyerekek vagyunk.Mit tegyunk??Se lakas,se semmi.Mar nemjarok iskolaba,o pedig dolgozik.Szuleink meg nemtudnak rolla..nagyon fellek!!!!!

Legjobb válasz: Szia Én is 17 éves voltam amikor terhes lettem a párom 21 volt én megtartottam a babát és most van egy gyönyörû 10 éves nagyfiam senkinek nem adnám és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet a lényeg az hogy az tedd amit te akarsz és ne engedd befojálsolni senkinek magad .Ha a szüleitek meletetek fognak álni hidd el semmi baj nem lehet. Vigyázz magadra 14 hetes kismama és ha megkérhetlek ird meg a döntésedet köszi

Szia Én is 17 éves voltam amikor terhes lettem a párom 21 volt én megtartottam a babát és most van egy gyönyörû 10 éves nagyfiam senkinek nem adnám és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet a lényeg az hogy az tedd amit te akarsz és ne engedd befojálsolni senkinek magad .Ha a szüleitek meletetek fognak álni hidd el semmi baj nem lehet. Vigyázz magadra 14 hetes kismama és ha megkérhetlek ird meg a döntésedet köszi
Elõször is tudd meg, valóban terhes vagy-e. Menj el dokihoz, az a legbiztosabb. Utána pedig mondjátok el a szülõknek, nyilván ki lesznek akadva, tombolnak esetleg, de túl kell esni rajta, hiszen ez nem egy apróság, amit egyedül meg tudnátok oldani. A továbbiakról pedig közösen kell döntenetek... egyik döntés sem lesz könnyû, akár megtartod, akár örökbeadod, akár elveteted... az életed már nem lesz olyan, mint elõtte.
nehogy elvetesd. én 19 leszek a férjem 22 és babát várunk és akartuk is igaz én ferjnél vagyok .dee majd lessz házatok meg nminden.
Én 16 múltam mikor babás lettem. Anyukám el akarata vetetni, be is volt fizetve meg minden. A párom az végig mellettem volt. Végül anyu meghallgatott és megtarthattam. Mikor megszületett a kislányom 17 voltam. A párom akkor volt 20. Most májusba lesz 10 éves a leányzó, és van már egy 7 éves öcsikéje is. Ja és a párom mára a férjem. Gondoljátok végig, ti mit akartok. Készen álltok e egy babára. Nem csak anyagilag, de lelkileg is. Én nagyon örültem, mikor kiderült hogy babás lettem, a kemény dió az volt, hogy hogyan mondjam el otthon. Igazából ez volt a legrosszabb!!!! Nem tudtam elmondani anyunak, hogy mit érzek, csak hallgattam, vagy sírtam. Végül az nap mikor be kellett volna feküdnöm a korházba, nem öltöztem fel, csak sírtam (meg elötte egész éjszaka) és akkor döntöttem el, hogy na akkor most el kell mondanom, az érzéseim, és hogy hogyan tovább, mert ez az utolsó esélyünk. Leültünk anyuval, és elmondtam, hogy mindennél jobban szeretném ezt a kis babócát, és a párom is, csak nem tudtuk hogy elmondani neki.Ekkor már anya is sírt, és összeborultunk. És azt mondta hogy ha tényleg ennyire szeretnénk akkor nem kell elmennem. És ha a párom mégsem, marad velem akkor segít felnevelni a picúrt. Nem mi leszünk az elsõk akik ezt teszik. Szerncsére nekem lett igazam. A férjem egy kész fõnyeremény. :) ))) Nekünk sem volt lakás, anyósoméknál laktunk. Egy éve vettünk saját lakást. Szóval, ha akarjátok azt a babát, akkor mindent meg lehet oldani. Ha meg nem, akkor elláthatnak bármilyen tanáccsal, és lehet akármilyen a hátteretek úgysem lesz megtartva. (érvek és ellenérvek mindig lesznek) Csak azt kívánom, nektek, gondoljatok át mindent tövirõl hegyire. Rágjátok át magatokat rajta többször. Jó döntést!!!
Tudom, hogy itt mindenki azt javasolja, hogy tartsd meg, de azért gondolkozz el a dolgon. Ha nagyon úgyérzed, hogy nem vagytok még rá készek, ha szerinted nem tudnál felelõsségteljes szülõ lenni, akkor ne szüld meg azért, hogy késõbb megbánd és ne foglalkozz vele kellõképpen, vagy hogy a gyerek mindig érezze, hogy õ csak egy feladat, amit el kell végezni. Persze az abortusz egy borzalmas dolog, de akkor inkább add örökbe, ha úgy érzed, hogy képes vagy rá, de egy kisgyerek életét ne rotsd el (nem bántani akarlak, nyilván nem tennél ilyet szándékosan).

Szálkásodni akarok. Régebben rendszeresen gyúrtam de semmire nem mentem.17 éves vagyok és 70-75kg. enni sokat nem tudok mert ha már kicsit sokat eszek fáj a gyomrom. és pénzem meg ilyen fehérje cuccokra nincsen. Mit ajánlatok?

Legjobb válasz: Lehet hogy azért nem mentél semmire mert rossz volt az étrend. Fehérje cucc nélkül is lehet eredmény, csak a lassabb. (gondolom itt a protein porra gondoltál, mint "cucc") Szálkásításnál minél több fehérjét kellene pedig bevinned, ha nem akarod azt a kis izmodat is elveszíteni. 17 éves vagy, mehetsz diákmunkára. Én is amiatt tudok húst venni, meg a többi dolgot, ami a fejlõdéshez elengedhetetlen. Amikor keveset ettem, én sem mentem semmire az edzéssel. :)

Lehet hogy azért nem mentél semmire mert rossz volt az étrend. Fehérje cucc nélkül is lehet eredmény, csak a lassabb. (gondolom itt a protein porra gondoltál, mint "cucc") Szálkásításnál minél több fehérjét kellene pedig bevinned, ha nem akarod azt a kis izmodat is elveszíteni. 17 éves vagy, mehetsz diákmunkára. Én is amiatt tudok húst venni, meg a többi dolgot, ami a fejlõdéshez elengedhetetlen. Amikor keveset ettem, én sem mentem semmire az edzéssel. :)
A kérdező hozzászólása: nyári gyakorlatom van. villanyszerelõnek készülök

17 éves vagyok, és van egy 3 hónapos kisbabám. Szerintetek fogok így még fiút találni magamnak?

Mikor megtudtam hogy terhes vagyok a volt barátomtól akkor már kés? lett volna elvetetni, és mivel nem látszott hogy terhes voltam ezért senki nem vette észre. Már megvan a kisbaba, a családom mindenben támogat, a barátaim is, az iskolát nappali tagozaton tudom folytatni mert a mamám vigyáz addig a babára. Tehát minden oké. DE hogy kezdjek így újra ismerkedni? Nagyon félek újra ismerkedni, pedig nagyon szeretnék valakit... A barátn?m azt mondta : " nem kell azzal kezdeni az ismerkedést hogy van egy gyereked ". Szerintetek találok így valakit? Azt hallottam hogy a legtöbb pasi nem kedveli a gyerekes n?ket.. Nagyon elvagyok keseredve. Kérlek adjatok valami tanácsot! (nem kritizálást kérek!!!)

Legjobb válasz: Biztos hogy fogsz meg fiut talalni. Hogy komoly kapcsolatra-e vagy sem, hat az mar nehezebb. Mas lenne, ha egy kicsit idosebb lennel. Nem tudnek elkepzelni egy 17 eves fiut, aki a baratnojevel tologatja a babakocsit....

Biztos hogy fogsz meg fiut talalni. Hogy komoly kapcsolatra-e vagy sem, hat az mar nehezebb. Mas lenne, ha egy kicsit idosebb lennel. Nem tudnek elkepzelni egy 17 eves fiut, aki a baratnojevel tologatja a babakocsit....
csak azért ne tedd magad, hogy legyen valakid! igazuk van az elõttem szólók nagy részének, az csak mégjobban bonyolítaná az életed ha bejönne vmi srác a képbe. sok sikert, neveld jól a babát!:)
Szia. Nekem egy fiam volt, mikor összejöttem a férjemmel. Azóta már van két közös gyermekünk. Biztos hogy fogsz találni magadnak párt, a szerelem majd elõbb-utóbb rád talál. Bár én 20évesen szültem a fiamat, és 27 voltam mikor megismerkedtünk. Addig egyedül neveltem.
Ha már így alakult, alakítottad az életed, akkor most már ne a pasizás legyen a legfõbb gondod, hanem a tanulás, szakma szerzés, esetleg diploma és a gyereked. A veled egykorú pasik egy jó ideig még élnek, utazgatnak, tanulnak, buliznak, messzirõl elkerülnek most téged, ez az igazság. Pár év múlva, huszonévesen már több esélyed lesz. De ez rajtad is múlik.
jesszusom ezt a buta kérdést!! miért ne találnál??? engem 2 gyerekkel vett feleségül a mostani férjem!:) és ne keresd a szerelmet.. mert majd úgy is Rád talál!!!
persze, hogy fogsz találni. de tudod mi a furcsa nekem. 3 hónapja szültél, ugyan nõnek nevezed magad, de valljuk be, te még csak egy kamasz lány vagy, messze attól, hogy nõ legyél. most koncentrálj arra, hogy a kisbabád mindent megkapjon az anyukájától, ne csak a mamától és persze amikor a baba engedi, tanulj! hidd el, egy buta, kisgyerekes problémás kamasz nem túl csábító, valóban, de ha okos vagy és büszkén viseled az anyaságodat akkor fogsz találni. de most ne ez legyen a legnagyobb problémád!
Szerintem neked most pont nem ezzel kellene törõdnöd. Van egy kisbabád, akiért felelõs vagy, arról nem is beszélve, hogy még mindig csak 17 vagy, fejezd be az iskolát, teremtsd meg magatoknak a szükséges létfeltételeket, amennyire csak tudod. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól soha ne pasizz, de neked ebben az életszakaszban a gyereked kell, hogy az elsõ legyen. Késõbb ráérsz majd a pasiügyekkel foglalkozni.
Szerintem 20-22 éves korod elõtt nem nagyon. Nekem volt egy osztálytársam hasonló cipõben, volt aki elõtt tagadta a gyerekét de õszintén annak hosszú távon semmi értelme. Egy gyerek mellett pedig ne kalandokat keres. Ma már együtt él egy férfival és tudtommal boldogok is. Õ most 27. éves.
Fogsz találni.Miért ne találnál?Azért elõbb végezd el a sulit :)
A legtöbb pasi kb a 20-as évei végén akar csak gyereket. Most a sulival és gyerekdddel foglalkozz. Pasit hosszútávra nemigen fpgsz találni. Talán majd 3-5 év mulva, egy kicsit idõsebbet. Inkább tanulj, mert gyerek+iskolázatlanság együtt sosem jó reklám. Kivéve ha egy ambícióktól mentes, dolgozni nemakaró, roma fiút szeretnél.
...
fel a fejel és tanulj és babáz a pasizás ráér 2-3 év mulva is .
Hova valósi vagy?:) 18/F
A kérdező hozzászólása: Utolsónak, Budapesti vagyok. Nem a pasizás az elsõ nálam, csak mivel fiatal vagyok (ahogyan ezt többen leírtátok) ezért ugyanúgy énis szeretnék még "élni". És azt is leírtam hgoy a családom mindenben támogat, anyukám azt mondta hogy eljárhatok ugyanúgy bulizni, barátokkal, stb... mert aztmondja éljem ki nyugodtan a fiatalságom. Ettõl függetlenül tudok foglalkozni a tanulással is, 4es átlagú tanuló vagyok, és a babára is jut idõm. (Igaz hogy hulla fáradt vagyok) De így boldognak érzem magam ha eljárok bulizni, jól tanulok, és babázni is tudok. Csak a pasi volt kérdéses, és én nem apáról beszéltem egybõl.. nem kritikákat kértem, hanem JÓ tanácsokat, és nem lenézõ válaszokat. Köszönöm mindenkinek.
Szia! Az unokahúgom 21éves, 2 gyerekes Anyuka. Mindkét gyermek más Apától van. Persze egyik sincs már mellette. Most boldog párkapcsolatban él egy újabb fiúval. (Igen: borzasztó felelõtlen volt, de imádja a gyerekeit. Azt meg csak remélni merjük, hogy nem szül Neki is egy babát......)

17 éves vagyok és még szűz! Sok pasival kavartam már, de nem éreztem úgy egyiknél sem, hogy ő az igazi! Gáz ez?

Legjobb válasz: Miért lenne? én 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, pedig elõtte volt vagy 5 barátom... de nem érdemelte meg egyik sem...csak a mostani:)

Miért lenne? én 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, pedig elõtte volt vagy 5 barátom... de nem érdemelte meg egyik sem...csak a mostani:)
Nem gáz! Bár ebben a korban a környezet dönti el mi a gáz mi nem:)
Mért lenne már gáz... nem szabad elsietni ezt a dolgot (az elsõ nagyon meghatározó, ha például rosszul éled meg , lehet hogy egész életedben kihat majd a szexuális életedre) Szoval nem gáz , hogy még szûz vagy, akkor tedd meg mikor úgy érzed, hogy tényleg felkészültél rá és úgy érzed a megfelelõ partner is megvan hozzá! szerintem...:)
Mi a fenéért lenne gáz? Ezt utálom manapság, hogy már sokan csak azért vesztik el, merthogy az milyen gáz, ha az igazival akarod... Ez mennyire ostoba felfogás...
Nem, épp ellenkezõleg :) a mai világban ez inkább becsülendõ és különleges :) várd meg az igazit, és hidd el, boldogabb leszel életed késõbbi szakaszaiban is bármelyik buta tyúknál, aki már 13-14 évesen nem szûz, 18 éves korára kiéli magát és nem talál több izgatlmat se az életben se a szexben...
A környezet... :) egy félreesõ bokor, egy szétrohadt fa :D
"17 éves vagyok és még szûz!" Miért lenne gáz?! Egyátalán nem az! Az a szégyen amikor 13-14 évesek már nem szûzek, azt képbe sincsenek semmivel, de õk csinálják, mert "menõ", nah az a gáz.
Dehogy gaz... Szerintem vard ki addig amig erzed h "O az igazi", es azzal tedd meg eloszor.
Egyáltalán nem gáz, én 19 vagyok, és egy ideig nem is akarom még elveszteni. Vannak emberek, akiknek az ilyesmihez idõ kell. Nekem például szerintem minimum egy évre lesz szükségem, hogy megismerjem annyira a barátomat, hogy lefeküdjek vele. Abban pedig igaza van az elõttem szólóknak, hogy ne foglalkozz azzal, mások mit és hogyan csinálnak. Senkire nem tartozik az, hogy te hogy éled a szexuális életedet, ha lenéznek emiatt, csak nevess rajtuk, mert az ilyenek túl éretlenek ahhoz, hogy felfogják, hogy különbözõek vagyunk :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!