Találatok a következő kifejezésre: 17 eves es oktoberben lesz (4 db)

17 eves vagyok es oktoberben lesz 2eve, hogy nem vagyok szuz. Meg nem mondtam el a szuleimnek, nagyon jol egyezunk, megbeszelunk dolgokat, de nincs batorsagom elmondani. Elmondjam vagy meg ne? Ezzel megromolhat a kapcsolatunk?

mivel meg kiskoru vagyok?

Legjobb válasz: Én sosem mondtam anyámnak, hogy nem vagyok szûz, magától is kitalálhatta. Ha mégis beszélgetni akarsz errõl a szülõkkel, akkor esetleg kérdezgesd anyukádat, hogy õ hány évesen vesztette el a szüzességét, meg ilyesmik. De ha jóban vagytok, akkor emiatt nem hiszem hogy megromlana a kapcsolat, hiszen ez egy normális, természetes dolog ennyi idõsen. Õk inkább azért aggódnak, hogy ne jöjjön még az unoka.

Én sosem mondtam anyámnak, hogy nem vagyok szûz, magától is kitalálhatta. Ha mégis beszélgetni akarsz errõl a szülõkkel, akkor esetleg kérdezgesd anyukádat, hogy õ hány évesen vesztette el a szüzességét, meg ilyesmik. De ha jóban vagytok, akkor emiatt nem hiszem hogy megromlana a kapcsolat, hiszen ez egy normális, természetes dolog ennyi idõsen. Õk inkább azért aggódnak, hogy ne jöjjön még az unoka.
nem vagy kiskorú. fiatalkorú vagy és az egy más kategória. Ez a dolog szerintem magánügy, még akkor is, ha szülõk tudni akarnak róla. (fõleg elõre, hogy magakadályozzák) Abban biztos lehetsz, hogy nem fognak felkiáltani, hogy "VÉGRE", sõt egyáltalán nem lesznek boldogok. Az is biztos, hogy az anyák jellemzõen jobban viselik a dolgot, mint az apák. Szerintem, ha már beszélni akarsz velük, akkor elõször anyukáddal. (de azon ne lepõdj meg, ha a fülednél fogva rángat el nõgyógyászhoz) Az igazi kérdés, hogy minek. Mi értelme van ezt így közölni velük arcból arcba? Ha tanácsot akarsz kérni, akkor persze meg kell mondanod, de egyébként minek?
Szerintem is ez a te dolgod. De ha megnyugszol lelkileg tõle akkor nyugodtan mond el. Én el mondtam én is nagyon jó kapcsolatba vagyk anyuékkal, de én 18 voltam mikor el mondtam, és 16 mikor elvesztettem, de azt mondtam nekik hogy most vestettem el.Valahogy jobban éreztem magam mikor elmondtam, még akkor is ha kicsit lódítottam.

Októberben leszek 17 éves, és még nem jött meg. Lehet, valami betegség miatt?

Szőrösödés, pattanások, dús keblek, fehér folyás. tini-fíling, libidó... Minden oké. Anyukám nyugtat, hogy neki is későn jött meg, nem kell nőgyógyászhoz mennem, de rám sajnos nem hat. Vajon mi lehet a probléma? A nemi érésem többi formája látszólag ép, és virul. Pedig azt hittem, a szexualitás csak az első menzesz után indul be igazából. Következő kérdésem: Mennyire lenne elvetemült ötlet a közösülés?

Legjobb válasz: azért ez durva, azt hittem, már mindenkinek megjön általánosban Nõgyógyászhoz elmehetnél, nem árt, de én elsõ körben a háziorvosnál említeném meg, hogy ez probléma-e, és adhat beutalót vizsgálatokra.

azért ez durva, azt hittem, már mindenkinek megjön általánosban Nõgyógyászhoz elmehetnél, nem árt, de én elsõ körben a háziorvosnál említeném meg, hogy ez probléma-e, és adhat beutalót vizsgálatokra.
Akinek 16 éves koráig nem jön meg, ajánlott orvoshoz fordulnia.Menj dokihoz, az a biztos.:)
A kérdező hozzászólása: akkor úgy véli a kedves válaszoló, hogy a "dús keblek" miatt kéne aggódom? :D
Hát a fiúknak fehér folyadékkal nem nõgyógyászhoz kell menniük ha nem menstruálnak, hanem tudom ajánlani Dr Cicz Imrét .
17 éves korban illik elmenni dokihoz, ha addig nem jön meg. Esetleg várd meg az októbert?..
Ha nagyon aggodsz, akkor fordúlj orvoshoz! Nem akarlak megszólni, csak tényleg nem a szexel kéne törõdnõd, inkább jobban teszed, ha kideríted, hogy még miért nem menstruálsz ebben a korban!
A kérdező hozzászólása: #3: ebben a korban nagyjából mindenki a szexszel törõdik. Csak az én esetemben türelem is kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ezt megfogadom. Elmegyek a háziorvosgoz még sulikezdés elõtt, amíg a párom meg nem érkezik a nyaralásból. Szegény, õ csak annyira szívja a levét ennek, mint én. :)
Most ne a szexszel törõdj, hanem menj orvoshoz, ha még eddig nem jött meg az elsõ menstruációd sem!
Ha van fehér folyásod akkor meg fog jönni nem kell aggódnod
Hát lehet aggódni miatta de a külsõ nem fontos ;) :D
49 az alacsony, nem?
A normális 120/80
Az alsó érték kevés. Tehát a 49. Szerintem jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Szerintem igen.
Amilyen hamar csak tudod, vidd el nõgyógyászhoz!
mindenképpen vidd el, mert lehet hogy õ is menne, csak a lányok bátortalanokezzel kapcsolatba, mert az elsõ vizsgálatok rosszabbul érintik a fiatalokat mint egy fogorvosi látogatás. Mindenképpen támogasd..és meg kell elõzni a bajt, mert eleinte lehetrendszertelen, mert a hormonokat még az agy irányítja, de aztán már tudni kellene a szervezetnek , hogy mi a dolga, tehát ha ennyire nem jól mûködik ott valami gond van. Állj mellette akármi is legyen és derítsék ki..hormonvizsgálat, ultrahang , kezelés..ezeket mindenképp követeld ki a dokitól, mert õ nem fogja tudni mit mondjon, segítsége lehetsz, az orvosokra pedig néha rá kell parancsolni! Az is lehet, hogy egy kis gyulladás okozza, tehát nem kell megijedni, de jó a végére járni, mert ha szertetnél unokát akkor nehogy késõbb ezzel kelljen kûzdenie-ezt tapasztalatból mondom, de sajnos nálam az volt a naj, hogy nem megfelelõ orvoshoz jártam és nem tudtam, hogy meg kellett volna vizsgálnia több módon..ezért mindenképpen figyeld a doki hozzáállását! Remélem minden rendben lesz!
Szerintem igen, vidd el.Egyszer kell megjojjon legelsore.Utana 1 evig nem jon es miutan letelt ez az 1 ev utana rendszerezodnie kellett volna.A normalis havi igy kell jojjon.
Igen, mindenképp, ugyanis az elsõ egy évben még normális a ez a sok ingadozás, de utána már be kell állnija!
Szia!Szerintem is vidd el.Én egy 21 éves lány vagyok.És nekem is 14 évesen jött meg volt kicsikét majd megint aztán 15, 5 koromban jött újra.Másfél évig nem is volt.Én nem mettem el akkor nõgyógyászhoz csak 16, 5 évesen szerencsére semmi bajom.Egészséges a hormonháztartásom.De késõn érõ vagyok és nagyon nagyon soványka voltam.Sokáig fiúnak néztek és alig volt mellem.Mára megváltozott a helyzet.De a doki nem árt persze.
Szia! Nem nagyon sovány, esetleg kövér a lányod? Mert az nagyon bekavarhat. Kéne szerintem egy hüvelyi ultrahang, és hormonvizsgálat mindenképp!!!
Szerintem mindenképpen!!! (jó látni, hogy milyen gondos vagy még mindig a 17 éves lányoddal! :) )
én úgy tudom, hogy miután megjön elõször utána rendszeresen kell járni. Jó, nem minden nap, de úgy egy félévben egyszer kéne.. így meg mindenképpen
Ne vidd el sehova!!! Higy nekem! Olvastam, hogy a lányoknak csak 18 éves korra áll be a rendszeres menstruációja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!