Találatok a következő kifejezésre: 17 eves es (1227 db)

Bünteti a törvény ha egy 17 lefekszik egy 17 évessel? És ha egy 18 egy 17 évessel? Vagy ha egy 15 egy 14 évessel?

Lécci a válaszhoz azt is írjátok meikre válaszoltok

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/buncsjogorv/csa..

egyiket sem bünteti. 14 év alatt van csak jogi következménye.
Én úgy tudom a törvényben a korhatárt megemelték 16 évre. De nem biztos. Szerintem kiskorút csak akkor ha bûncselekmény gyanúja áll fent.
hát ha hegerõszakolsz akárhány évest azt büntetik Ha meg közös megeggyezéssel történt , és senki nem panaszkodik utána akkor se.
Lényeg, hogy egy 14. életévét betöltöttel akármit csinálhatsz, független attól, hogy te hány éves vagy. Persze az akármit csak arra értem, hogy õ is akarja a dolgot, mert az erõszak az így is bûncselekménynek számít. Ennyi. És ezt a rendõrség jogi osztályától tudom, kb. két hetes infó. ;)
inkább félj hogy mi lesz :D
Aki 14 éven aluli személyel közösül még ha a 14 éven aluli bele is egyezett az számít csak bûncselekménynek.

Zsuzsa vagyok 17 éves és még nem volt pasim mi lehet ennek az oka?

az a lényeg hogy 17 éves vagyok nem volt még pasim és

Legjobb válasz: Szia 17 éves Zsuzsi, én 23 éves Peti vagyok. :) Szerintem nem kell egyelõre skeráznod és ne azért erõltess kapcsolatot egy hímmel, mert már minden spanodnak volt pénisz a praclijában. Majd ha úgy érzed, hogy találtál arra alkalmas fiút, akkor átesel rajta.

Akkor rossz körben mozogsz, kedves 17 éves Zsuzsa! 168 centihez a 77 kiló szerintem még normális és nem mondanám rád, hogy puhos zsírbüfé. Csomó forma buki az olyan lányokra, akiken van mit fogni. Most attól, hogy nem talált még be egy ilyen arc, meg hogy offolnak, mert szûz vagy... :S Ezért ne depizz be! Jobban éreznéd magad, ha minden kis ge*ivel lefeküdnél csak azért, mert nyomás alatt álltál? Pff!
Szia 17 éves Zsuzsi, én 23 éves Peti vagyok. :) Szerintem nem kell egyelõre skeráznod és ne azért erõltess kapcsolatot egy hímmel, mert már minden spanodnak volt pénisz a praclijában. Majd ha úgy érzed, hogy találtál arra alkalmas fiút, akkor átesel rajta.
Tibor vagyok, hódítani akarok!!!!:D
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem avagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós lehet a kilóim miatt .. én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem vagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós lehet a kilóim miatt .. én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Szia 23 éves Peti :) köszönöm a válaszod ez mind igaz csak az a probléma hogy a baráti köröm és a környezetm b*szogat ezzel hogy még nem volt pasim én meg vagyok elégedve magammal tényleg nem avagyok egoista de nem érzem magam csúnyának 168 cm barna szem barna haj arcbõrömmel semmi baj nem vagyok ragyás kedves vagyok mosolygós én már nem tudom .. :(
A kérdező hozzászólása: Bocsánat hogy olyan sokszor küldtem el nemrég regisztráltam aranyosak vagytok köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam :)
Hú, 17 évesen én is ilyen voltam. Aztán feladtam a neten egy társkeresõ hirdetést, mert már nagyon elegem volt ebbõl az állapotból, és összejöttem a párommal, akivel már 6, 5 éve együtt vagyunk... Azóta nem piszkál senki.
13:11-es válaszolónak érdekes a stílusa, ahogy ír, de pozitív értelemben. xD Egyébként ne aggódj, egyáltalán nincs baj ezzel, legalább Te valóban értékes vagy, és nem állsz össze bárkivel, csak azért, mert ezt várják el Tõled. Normális emberek ezért nem cikiznek, sõt, majd jönni fog valaki, aki pont ezt fogja értékelni Benned!:) ) Sok sikert!:) ) 18/L
Ha rám hallgatsz, nem erõlteted a dolgot, - nem másoknak kell megfelelned, hanem arra érdemes törekedned, hogy olyan férfit/fiút találj Magadnak idõvel, aki szerelembõl, szeretetbõl, a személyedért, az egyéniségedért ragaszkodik a társaságodhoz. Akik gúnyolnak, azoknak azzal tudsz visszavágni, - bár még ezt sem érdemlik meg, - hogy Te még mindig meg tudod számolni egyetlen kezeden, hogy hányan "próbáltak fel"... 42 éves férfi
Nyugi, nem vagy égõ:) Szerintem h*lye, hogy ezt mondta, nem is értem, hogy gondolkodhat vki így. 17/L
Már bocs de szerintem õ a ciki hogy már 14 évesen oda adta magát valakinek. Veled nincs gond te már azért át tudtad gondolni hogy mit is csinálsz.
Inkább az az égõ, hogy õ vesztette el 14 évesen.
Jézusom, ez komoly?:D Dehogy égõ! Istenem... A 14 gáz! Mondd meg neki nyugodtan!
üzenem a barátnõdnek hogy õ az égõ. 14 éves korban szokás elkezdeni a komolyabb ismerkedést az ellenkezõ nemmel. ideértem a csókot stb.. szerintem még 17 évesen is korai elveszíteni, de semmiképpen sem égõ.
Faszt, még így is korai volt kicsit, de csak kicsit
Úristen az agyam eldobom... Jó hülye barátnõd van, 1 kis qrva... De te is az vagy ha elhiszed ezt neki.
Az én barátnõm 14 évesen vesztette el és azt mondta neked hogy égõ vagy? XD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Elkérhetném a barátnõd msn címét? :D
szerintem nem az a fontos h ki hány évesen veszti el hanem az, h felkészülten komolyan, érzelmekkel. bár ezt 14évesen lehet h nem így fogja fel az ember. az a baj h sokan bulinak fogják fel és egyáltalán nem veszik komolyan pedig mennyi betegségtõl és abortusztól lenne kevesebb a világ...
Még hogy égõ... Ne már! Én is 14 voltam; nem bántam meg, de már tudom, hogy korai volt. Szerintem a 17 ideális életkor. Persze ki hogy.
A barátnõd egy büdös k*va és legszívesebben lerugnám a fejét.
Miért lenne gáz 14 évesen elveszíteni? Az õ dolga, ha õ úgy érezte, hogy készen áll rá, az õ dolga. Az az égõ, hogy téged égõnek talál. Egyáltalán nem vagy gáz, nyugi. ;)
valójában sokat veszítettél de majd bepótolod:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat már kezdtem neki hinni:)
Akkkor gratulálok nem vesztettél sokat sõt nyertél
A kérdező hozzászólása: Én azóta nem barátkozom azóta ezzel a lánnyal és komoly kapcsolatom van!!
Te csináltad jól szerintem! Nekem egyik barátnõm 13 évesen összejött egy 21 éves fiúval... szeptemberben lett volna 14 éves, de õk már augusztusban lefeküdtek... :S 4 hónap és dobta a pasi(és mint kiderült, amíg jártak, csalta is..)

Barátnőm 17 éves és nem nagyon kívánja a szexet illetve szereti de ő aztmodnta hogy cska néha esik jól heti 2x szexelünk kb 1 óra hosszát de nem emgy el ez mindenféle képpen az én hibám vagy lehet hogy benne van a hiba?

19/F vagyok más barátn?imnél még nem volt gond.amúgy vele 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L

17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L
vele beszéld meg h esetleg csinálsz-e vmit rosszul
Az a baja szerintem hogy meg nem szerette meg vele senki a szexet. Szoval senki nem tudta meg elvinni a csucsra, nem kostolt bele hogy milyen az amikor nagyon joo. Volt mar igy mas is akit ismerek aztan megvaltozott a velemenye. :P 21/F
próbálkozzatok több pózzal, helyszínnel, kényeztesd stb.Ennyi idõsen nekem mondjuk nem volt orgazmusom, de sokszor kívántam még így is, pedig nem volt túl jó a szex így utólag vissza gondolva.
mondd en neki ne legyen szegyelos es mutassa meg neked o sajat magat hogyan juttatja csucsra :) es akkor neked is konybb lesz monden no mas :)
Talán nemjötél még rá hogy mi az amire vágyik közben.
Szed fogamzásgátlót?
Ha elmenne, akkor többször is akarná. Ha neki nem olyan jó, akkor miért akarná gyakrabban?? Ne a mennyiségre törekedj, hanem hogy eljuttasd a csúcsra! Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, utána akarni fogja gyakrabban is. Mindent megteszel ezért??
A kérdező hozzászólása: Meg próbálok emgtenni mindnet, volt olyan hogy orálisan próbáltam kielégítnei kb 40 percig aztán elfáradt a ynelvem de akkro se semmi... bárhogy izgatoma csiklóját is meg minden akkor is semmi...

Lányok! Mi a véleményetek az olyan fiúkról, akik huszonévesen is inkább néznek ki 15-17 évesnek és inkább aranyosak, cukik külsőre, mint férfiasak, izmosak?

Legjobb válasz: mi nõk épp azért választunk huszonéves fiúkat mert azok nem úgy néznek ki mint egy 15 éves... most hátrány lehet mert a nõk 90%-a (amelyik egészséges agyilag..) a férfias férfiakra bukik. elõnyöd viszont 40 évesen lehet amikor majd úgy nézel ki mint egy harminc éves...

mi nõk épp azért választunk huszonéves fiúkat mert azok nem úgy néznek ki mint egy 15 éves... most hátrány lehet mert a nõk 90%-a (amelyik egészséges agyilag..) a férfias férfiakra bukik. elõnyöd viszont 40 évesen lehet amikor majd úgy nézel ki mint egy harminc éves...
Én szeretem mind a két típust:)
asszem nekem bejönnek 21L
Ha arynosak, akkor az még nem baj.. de ne legyenek pávák, mert attól hányok.
Nekem is bejönnek :) Csak általában az a gond, hogy mivel õ huszonéves, nem nyitott egy 17 éves lánnyal kapcsolatra..
nekem akkor se tetszenek a sármos férfias pasik 21L
hát ha tényleg cuki vagy, akkor igen :) Mondjuk a magasság akkor sem árt.
Gyengéim :) 18L

A lányom 17 éves és jár egy vele egykorú fiúval, már 1 és fél éve. A fiú szülei Jehova tanúi, (a fiú nem) és ellenzik a kapcsolatukat, mert a lányom nem a közösségük tagja. A lányom jól tanul, házias, rendes lány. Mit tegyek?

Tûzzel vassal harcolnak a szerelmesek ellen. Fenyegetik, hogy rendõrséggel vitetik el tõlünk, ha nálunk akar aludni. Elég messze lakunk egymástól, ha programot akarnak csinálni, kénytelen nálunk aludni.

Legjobb válasz: Ha még 1 évet valahogy kihúznak így, utána 18 éves kora után már nem szólhatnak bele az elvakult, ostoba szülõk a dolgokba. Bár a fiú szülei eléggé megnehezítik a fiatalok dolgát, lehet, hogy idõvel a fiúnak választania kell a szülei és a lány közt.

Ha még 1 évet valahogy kihúznak így, utána 18 éves kora után már nem szólhatnak bele az elvakult, ostoba szülõk a dolgokba. Bár a fiú szülei eléggé megnehezítik a fiatalok dolgát, lehet, hogy idõvel a fiúnak választania kell a szülei és a lány közt.
A fiú, ha nagykorú, oda megy aludni, ahova akar. Persze, a szüleivel és a közösséggel meg kell vívnia a harcát.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az én férjem anyja is az, kisebb korában hordta õt is magával. Nekem kb. 1 évembe került, míg nem éreztem azt, hogy utál, ma már (5 év) kifejezetten jóban vagyunk. Mondjuk itt az könnyebbség volt, hogy csak anyuka tanú, apja nem. Párszor menjenek el hozzájuk, tudom, hogy nehéz, meg kínos, nem is kell beszélgetni a szülõkkel, csak illedelmesen köszönni, esetleg megkérdezni, nem zavar-e stb. Nehezen, de meg lehet puhítani õket. Bár nem tudom, mennyire érdemes a szülõket puhítgatni, mennyire komoly a kapcsolat. Néha küldjön a fiúval süteményt, nem kell egy tálcányit, csak 5-6 szeletet, amit õ süt. Esetleg ha elõfordul, hogy ott esznek, segítsen pl. panírozni, teríteni (mosogatni vagy konkrétan fõzni ne, nem nagyon szeretik, ha belenyúlnak). Lényeg, hogy a fiú is legyen ott mellettük, ne legyenek egyedül, mert feszült lesz a hangulat. Vagy ha van pl. cseresznyefátok, vagy valami gyümölcs, vihet azt is, azzal a hozzáfûzéssel, hogy 'anyu küldi'. Hogy lássák, ti nyittok feléjük.
Kérdezõ ha kivágják otthonról a fiút, ti eltudjátok tartani, taníttatni? Én soha nem mennék másik szülõ ellen. Nem engedik, hogy ott aludjon akkor nem alszik ott. Azért ha nem az ország másik végén lakik akkor bõven megfordulhat egy nap alatt. Szerintem neked is tiszteletbe kellene tartanod az õ döntésüket.
Vidiripi A fiú kiskorú. Ez tény így a szülei felelnek érte. Ha te a lányodnak azt mondod hogy legyen otthon egy adott idõre akkor jogosan várod el hogy az úgy is legyen? Az hogy a szülõk tanúk nem változtat azon a tényen hogy a gyermek kiskorú. Majd ha nagykorú lesz akkor újra lehet gondolni a dolgokat. De mindennek meg van a maga menete.
A kérdező hozzászólása: Küldtem én már sok mindent. Szeretettel fordultam feléjük. Cserébe csupa rosszindulatot kaptunk. Folytonos fenyegetéssel, átkozódással. Kérdem én, hogy férhet ez össze egy vallásos emberrel? Én aktív vallásos élet nélkül sem teszem, mert nem fér össze az elveimmel.
A kérdező hozzászólása: A másik válaszolónak pedig üzenem: El tudnám tartani a fiút, de az a helyes, hogy a családjával éljen, szeretetben. Sajnos ez nem mûködik. Amióta együtt járnak a szerelmesek, azóta fõleg én gondoskodom a fiúnak a ruházatáról, mert otthon alig kap már valamit, büntetésbõl. Pedig jó anyagi helyzetben vannak.
Akkor meg nem értem, miért kell ezt a 17 éves lányodban még erõsíteni. Nem kell támogatni ezt a kapcsolatot, mert nem lesz jó vége. Ha már nagykorú lesz a fiú, elköltözik, eltartja magát, akkor lehet elõrõl kezdeni
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szomorú, ha valaki így gondolkozik, mint ezek a szülõk. Egy ideig jártam Jehova Tanúihoz gyülekezetbe, és egyáltalán nem ezt a fajta ellenségességet tapasztaltam olyanokkal szemben, akik nem tagok és nem is akartak azok lenni. Igaz, nálunk fel van osztva a város, és a különbözõ városrészek lakói különbözõ idõpontokban jönnek össze, nekem csak az adott résszel van tapasztalatom. Az egyik házunkban lakó nõvel viszont csúnyán viselkedtek a másik városrészbeliek, mert õ nem akart Jehova Tanúja lenni, míg a lánya és annak férje azok. Jehova Tanúiról párkapcsolat szempontjából azt érdemes tudni, hogy egyrészt, tanúnak másik tanúval kell házasodnia (bár én ismerek tanú-muszlim vegyesházasságot is, mert a megtérés elõtt kötöttet nem kell felbontani)másrészt, helytelenítik a házasságon kívüli nemi kapcsolatot. Ha a fiú nem is tanú, a szüleinek ez is lehet a gondja a lány vallása mellett. Szülõként felelõsnek érzik magukat, hogy megóvják a fiukat a "paráznaságtól" akkor is, ha nem tanú, és ezért nem engedik az ottalvást. Egy tanú lánynál sem engednék meg. Sõt, akkor nagy lenne az egyetértés a lány szüleivel is...
Szerintem töröljék ezt a kérdést, és ne feküdj le vele. Ha feltételhez köti a kapcsolatot, akkor az nem szeretet.
Drágám hagyd a csudába, ha tényleg szeret, nem szabadna ilyen feltételeket szabnia. Mintha csak ki akarná használni azt, hogy mennyire oda vagy érte. 1 hónap után egy tizennégyévestõl ilyet elvárni? Eszem megáll :( Tudom, hogy nehéz, de hidd el, találsz valaki sokkal kedvesebbet, olyat aki megbecsül és jobban figyel rád és alkalmazkodik a te igényeidhez.
Szakíts vele, hagyd ott. Ez inkább hangzik úgy, hogy a srác csak trófeának akar téged, semmint igazi kapcsolatra vágyik. Ennyi idõsen találsz minden ujjadra egy fiút, akik kivárják, és nem erõltetik a szexet, és legfõképpen nem kötik feltételhez. Hidd el, jobban jársz, ha szakítasz vele. Talán kicsit maradi vagyok, de ennyi idõsen és legfõképp egy hónap után nem szabadna lefeküdni a másikkal. Sokan akár éveket is várnak, azért meg ne tedd meg, mert õ követel, és ami nagyon is lehetséges, hogy miután megkapott, eldob téged. Ne pazarold rá az idõd.
figyelj ha a fiú szeretne akkor nem tenné ezt sztm van egy ötletem egyez bele és akkor tépd le róla te a ruhát de fogd magad és húzz el onann a fenébe az lesz így a legnagyobb bosszú
A kérdés az hogy le akarsz-e vele feküdni. Ha igen akkor miért ne ha meg nem akkor küld el a jó édesbe
Ne feküdj le vele, csak szexet akar, nem szeret téged. Ha lefeküdnél vele esélyes, hogy utána ugyanúgy dobna, vagy ha hagynád magad, akkor kihasználna.
Felejtsd el, mert neki csak szexre van szüksége, nem normális párkapcsolatra! Ha szeretne, akkor nem mondta volna, hogy csak úgy hajlandó Veled járni, ha lefekszel vele!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megfontolom sokat segítettetek köszönöm! nehéz lesz de lemondok róla bármennyire is fáj ..
Egyértelmû: NE! A srác egy újabb skalpot akar, nem szeret téged!!! És még csak 14 vagy, ne tedd meg! Jön majd olyan, aki szereti fog, hidd el!
addig az hiszem csak nök válaszolták.ha csak dgni akart, akkor nem értem miert várt ilyen sokáig, 30nap, te jo ég!!!!én már rég dobtalak volna.nem egy lánnyál jársz, hanem fiuval és ahogy a lányoknak vannak igények, (szeretett, odafigyelés, h csak vele legyen a fiu és ne dugjon mássál) igy a fiuknak is vannak igények, vagy is csak egy, csak a lányok csak a saját igények kielegitésre szoktak figyelni.ha nem elegitesz ki az ö igényeit, akkor meg értem hogy miert dobb téget.egy kapcsolat parazitizmussal nem müködhet, csak szimbiozissal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok segítséget megfogadom..
Nagyon megbánnád ha vele maradnál! Az ilyen nem érdemel egy normális lányt sem!!!

Van egy baratnom aki 17 eves es meg szuz, lassan 2 honapja jarunk es szerintetek merjek probalkozni az oralszexel?

mit tegyek? komoly valaszokat,koszi.

Legjobb válasz: Akkor nyugodtan vágj bele.Nagy baj nem lehet belõle.Biztos fog neki örülni és tetszeni fog neki.A franciázás amugy is jo felállás szerintem.Azt álltalába mindenki szereti.És te hány éves vagy hozzá képest?Amugy te már csináltad igy?Van benne tapasztalatod?Sok sikert hozzá és ha nem gond irj majd be hogy mire jutottatok.Szióka

Akkor nyugodtan vágj bele.Nagy baj nem lehet belõle.Biztos fog neki örülni és tetszeni fog neki.A franciázás amugy is jo felállás szerintem.Azt álltalába mindenki szereti.És te hány éves vagy hozzá képest?Amugy te már csináltad igy?Van benne tapasztalatod?Sok sikert hozzá és ha nem gond irj majd be hogy mire jutottatok.Szióka
Egy barátod vagy a barátod? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: oke, koszi a valaszokat
Döntsd le nyugodtan. Ha szeret, engedi. A legrosszabb amúgy is csak az lehet, hogy azt mondja nem. De ha nem is szólsz, nem kezdeményezel, hamarosan töketlennek tart majd és seperc alatt lecserél.
az elõttem szóló kicsit durván fogalmazott szerintem, de egyet értek vele.. ezt nem tõlünk kell megkérdezned..vagy köztetek ez ennyire tabu? mert akkor még semmiképpen..hol tartotok ilyen téren?
ÉS mi ugyan honnan tudjuk, hogy a te barátnõd hogyan viszonyul hozzá? Nem ismerjük... Van szád, kérdezd meg tõle mehet-e, összebújás közben mondjuk. tapizás volt már egyáltalán? Mert ha még az sem, nem biztos, hogy egybõl az orállal kéne kezdeni, de majd õ megmondja.
A kérdező hozzászólása: irjatok meg legyszi :D
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt am en is 17 eves vagyok es meg szuz, es meg nekem sincs semi tapasztalot az oralall kapcsolatosan de kezdesnek szeretnem ezt kiprobalni csak nem tudom h fog a baratnom hoza viszonyulni.
A kérdező hozzászólása: szoval en ugy szeretnem h en is csinalom neki s o is nekem.
Szia.Pontosan mire gondolsz?Hogy õ csinálja neked vagy te neki?Vagy mindkettõ?
Próbálkozni lehet.. õ tuti nem bánná :)
2 hónap az lóf*sz.:D Majd 2 év után próbálkozzál.:D
Z utolsó hozzászólóval nem értek egyet.Ez nem azon múlik, hogy "ha szeret hagyja". Lehet hogy szeret de meg nem áll rá készen vagy fél... Szerintem meg beszéljétek meg, kérdezd meg mi a véleménye.
23:34 - Ne legyél már buta! Ennek a témakörnek a 80%át 18 év alattiak töltik ki...
23:34 segg fej. Sírnom kell hogy ilyen tetvek olvassák ezt az oldalt.
Ja meg a 23: 34 es majom biztos sose volt 18 év alatti. nem is ember az ilyen szerintem. Valami marslakó. Õ biztos 18 éves koráig azthitte hogy a gólya hozza a kisbabát. Érdekes én amikor hatodikos voltam megõrültem a kiváncsiságtól. És muszáj voltam szexfilmet kihozni a kölcsönzõbõl hogy enyhítsek ezen a kiváncsiságon. Amit persze szónélkül ideadtak 12 évesen. Pedig ez nem most volt már. Csak akkor még nem volt net meg kábeltévé. Szóval ezt találtam ki. Ha akkor netem lett volna úristen.
Ha így állsz hozzá tényleg be fogsz pánikolni. Inkáb gondolj arra hogy neked jó legyen elõször. ne stresszeld magad azon hogy neki milyen.
1. Magyar nyelv tökéletes elsajátítása. 2. A kezedet vedd ki a bilibõl. 3. Szexualitás.
A 14 cm teljesen normális méret. Hogy szûz vagy 16 évesen is teljesen normális dolog. Nincs miért bepánikolni. Elsõre biztos nem tartasz majd ki túl sokáig, de ha tudja hogy szûz vagy nem is várja majd el.
Dehogy pánikolsz.Csak legyen hosszú elõjáték, és minden rendben lesz.Ha a barátnõd tényleg szeret, akkor meg nem izgatja majd, hogy neked mekkora van, és hogy kicsit tapasztalatlan, Kis szerszámmal is lehet jól dolgozni..
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt." Azaz most ez jelentõdik az adminoknak.
végül sikerült megszexelni? ment mint az ágybaszarás? ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!