Találatok a következő kifejezésre: 17 eves az elso (52 db)

nem
Lol, milyen kérdés ez?:) Atya Ég, hogy lenne már késõn te? :D :D Ne aggódj!:)
Soha nem késõ, szerintem ez teljesen normális. (Habár, manapság már az a "menõ", ha valaki 8 évesen csókolózik...)
igen, ilyenkorra már rég három gyerek boldog szülõjének kéne lenned... mi lesz így belõled... na, viccet félretéve, egyáltalán nincs késõn.
Ha igen, akkor csinálsz idõgépet?
És ha igen? Akkor felakasztod magad?
Szerintem sem.
Anyukád nem tanított meg rá, hogy nem illik késni?
Nem.
nem késõ :) én nagyon megbántam, hogy 13 évessen csókóloztam :|:S
Szerintem nem. :) Én most töltöm majd a 18.-at és én sem csókolóztam még. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy gáz lenne és bár voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy kb. minden, csak legyen kivel csókolóznom, végül sosem tettem meg. És most áldom az eszem, mert megismertem egy végtelenül kedves és figyelmes fiút, akivel hamarosan randizok és ha jól megy, vele csókolózhatok elõször.. :) )
Ha ciki, akkor visszamész az idõben? :D :D Ha már ott jársz, öld meg Sarah Connort is.... :D Milyen kérdés már ez :DDD 18 évesen jöttem össze az elsõ barátommal, és ekkor csókolóztam elõször, mégse nyomorodtam meg, meg semmi bajom nem lett, teljesen boldog vagyok :D Ha meg néhány 14 éves kis csíra szerint ciki, akkor legyenek boldogok a véleményükkel :DDD 18/L
A kérdező hozzászólása: Az idõgépet már elkészítette helyettem a Doki... :)

Ismerek egy 17 éves lányt, aki nagyon okos, jól tanul, csendes, kedves mindenkivel. De volt már minimum 10 pasija.13 évesen az első, imád flörtölni. Mit gondoltok róla?

elvileg szűz még. nem cigizik, nagyon ritkán iszik vagy bulizik, segítőkész és nem viselkedik/öltözik kihívóan

Legjobb válasz: szûz mint az anyja haha tág pinájú az már :D

szûz mint az anyja haha tág pinájú az már :D
Nekem kell ez a lány, mi a neve???
biztos valami szófosó álprûd angyal képet
Így nem lehet valakirõl véleményt mondani..csak akkor ha jobban ismerjük az illetõt.
Elvileg én lennék a lottó ötös nyertese tavalyról. Hm...pasikban éli ki magát.
Ha szûz még akkor hogy lehetett 10 pasija?? Azért onnantól számít valami kapcsolatnak hogy a felek komolyan is gondolják..
vedd el
ismerõs.. Nem szabad vele semmit csinálni. Hagyd úgy ahogy van ne foglalkozz vele higgy nekem

Én 13 éves vagyok, a barátom 17. Milyen az első csók?

Még soha nem csókolóztam, és ezt ? is tudja.Még csak pár hete járjunk, és kérdezett ezt-azt. Köztük azt is csókolóztam-e eddig. Természetesen azt feleltem, hogy nem. Milyen az els? csók? Hogyan kell?

Legjobb válasz: Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.

Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.
A barátod pedofil?
nem vagyok hajlandó elolvasni az indoklást / önámítás részt. a barátod pedofil / szimplán béna és ezért könnyû prédára hajt. undorító! vagy kisebbségi többség vagytok? mert akkor teljesen normális :D m1 lesz itt még jobbik kormány majd rendet rak talán ezen a téren is..:)
13 évesen még ne nagyon smacizgasson veled a barátod, mert egy kedves szomszéd úgy feljelentheti, mint a sz*r.
Korkülönbségtõl függetlenül: akkor értél meg az elsõ csókra, amikor majd magától jön. :-)
"Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. " Nem, azt zaklatásnak hívják, és korfüggetlen.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy megvédtek, és persze a válaszokat is :)
én is pont így vagyok/voltam 17 volt én 13 1 hónapig 1ütt voltunk majd szakítottam vele külsõ okok miatt aztán mostmár 18 és én még mindig 13 összejöttünk megint és nagyon szeretjük egymást :)
14. vagyok. bocsi az lemaradt hogyha pl egy 50 éves csóka egy 8 évest rávesz cukorkával meg hasonlókkal hogy elégítse ki na az pl nálam kiveri a biztosítékot. de mondjuk ha valaki olyan helyzetben van mint a kérdezõ akkor én azt még nem feltétlenül gondolom pedofílíának.
Èn is 13 vagyok ès az elsô csókom egy 18 èves fiuval volt akivel 5hónapot voltam azóta másik barátom van ô is 13èves ès nem volt pedofil!!!! Mondhatjátok hogy ribanc vagyok de nem. Nem volt köztünk szexuális kapsolat ès èn szakítottam vele.
én is 13 vagyok.nekem az elsõ csók idén nyáron volt...egy 23 évessel.szóval hát na. ne parázz rá az a lényeg.én észre sem vettem szinte mikor tánc közbe lekapott.:D a lényeg, hogy majd jön magától..elméletben tanulni szerintem ezt nem nagyon lehet.:)
A kérdező hozzászólása: oksi, köszönöm.
Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. Szóval ha szexelnétek (és az irái stilusod alapján azt gondolom hogy van benned erkölcs és még vársz ezzel) akkor törvényileg tényleg pedofil lenne de igazából nem mert te is belementél erõszakosság nélkül. Tehát nem kéne õt ezekkel bántani!:) a kérdésre pedig az a válaszom hogy az majd jön spontán magától. Ne feszülj rá és akkor nem lehet báj ;) huhh na bocsi a hosszú komiért:D
Nagyon szívesen. Én mindig az igazság oldalán állok
13 évesen... könyörgöm. Te jó ég.
Ha 18 éves elmúlt volna, akkor lenne komoly probléma, de még így is az. Ne akarj ennyi idõsen ilyenekkel foglalkozni, bõven ráérsz még. Gondolom szeretnél még középiskolába járni, és nem a gyereknevelés a célod az elkövetkezõ években.
Ne vedd sértésnek, de az, hogy egy 17 éves srác elkezd járni egy 13 évessel eléggé furcsa. A barátodban vagy pedofil hajlamok vannak, vagy csak egyszerûen képtelen a saját korosztályából egy lányt szerezni magának.Ha jól tudom miután betöltötte a 18at és te még mindig 14 alatt leszel és esetleg még szexuális viszonyotok is lesz, az már törvényileg liliomtiprásnak számít és följelenthetõ lesz a barátod. Szóljatok ha rosszul tudom!:D Egy szóval nem ajánlom neked, hogy folytasd ezt a "kapcsolatot"...A kérdésedre válaszolva pedig ne görcsölj az elsõ csókon. Az majd magától jön. A lényeg, hogy olyannal csináld akit tényleg szeretsz. Remélem nem ezzel a sráccal fogod!:)
nem kell betöltetnie a 18-at ha szexuális kapcsolatot létesít egy 14 alattival az már büntethetõ. Mivel van fiatalkorú bûnözõknek is fenntartott intézmény.
Kiskorú megrontásáért remélem lesittelik a kis mocskot!
Kiskorú megrontása? Úr isten még csak nem is csókolóztak...
Hadjátok békén szegény kérdezõt! Nem tehet róla, hogy szerelmes. Ekem is ez volt. A bartom meg köztem nagy a korkülönbség de minket nem zavar. Ha két ember szereti egymást, akkor ne akarjatok közéjük állni. Én is elkövettem egy nagy hibát, egyszer kitettem egy kérdést, amibõl kiderült a korom meg a kora és jócskán.leszolltak. A lényeg: Hadjátok öt és õket békén!
A kérdező hozzászólása: Többen írtátok, pedofil. Nem, nem az. Nagyon is jó fej, és tudja hogy nem fogok túlmenni a csókon. Nem volt szerelem elsõ látásra, hanem szépen kialakult. Nem kell leszólni. Máshol azt írogatjátok a kor nem számít, itt meg írogattok, h pedofil így úgy. Az utolsó kommentelõnek köszönöm a védelmet ;)
Húha..ámulok a válaszokon :O 13 évesen az elsõ csók egy 23 évessel?! A másik kiscsaj meg egy 18 évessel? Gratulálok, remélem anyu és apu büszke rátok ! Mielõtt még elkezdenétek , hogy egy kioktató akárki vagyok, közlöm veletek, hogy én is csupán egy veletek nagyjából egykorú gyerek vagyok :') Jahm, és bár nem tartozik rám, ki -mikor kezdi, ez nem helyes szerintem.Kérdezõ ráérsz, bõven még, elvégre csak 13 vagy. Magától fog jönni, nem kell rástresszelni, remélem jó élmény lesz!:D

15-17 évesen mennyi idő után vinnétek haza az első barátotokat bemutatni a szüleidnek?

Legjobb válasz: Szerintem ez változó. Attól függ mennyire komoly a kapcsolat. Na most nem tudom 15-17 évesen mennyire lehet komoly, de elõfordulhat. Tehát akkor amikor már tényleg érzitek hogy lesz ebbõl a dologból valami nem csak kézen fogva mászkáltok a városban hogy lássák hogy Ti bizony most jártok!! Ha igazán tényleg komoly, pár hét-hónap után ideális, de ne hamarkodj el semmit!

Szerintem ez változó. Attól függ mennyire komoly a kapcsolat. Na most nem tudom 15-17 évesen mennyire lehet komoly, de elõfordulhat. Tehát akkor amikor már tényleg érzitek hogy lesz ebbõl a dologból valami nem csak kézen fogva mászkáltok a városban hogy lássák hogy Ti bizony most jártok!! Ha igazán tényleg komoly, pár hét-hónap után ideális, de ne hamarkodj el semmit!
Én 17 évesen 4 hónap után vittem haza... 2 évig tartott a kapcsolat egyébként. Az ilyen 1-2 hétig járunk, és fogjuk egymás kezét típusú dolgokat nem akartam megosztani a családommal.
hát nekem 15 éves koromba átjött hozzánk de akkor csak mint barát, és aznap kezdtünk járni. akkor csak anyukám volt otthon de apukámnak is bemutattam 1 hónap után. Én az õ szüleivel csak 4 hónap után találkoztam :)
2 hónaposak voltunk, mikor elõször feljött hozzám. És ezzel együtt a szüleimnek is bemutattam. Kissé izgultam elõtte, hogy mi lesz, de nem is volt kínos. :) 16/L
Semennyi után. 18 voltam, mikor hazavittem. :)

Terhes lehetek? A kérdésem a következő lenne 17 éves vagyok és még szűz. Egyéjszakés kalandba bonyolódva a srác az ujjával a csiklómat izgatta (időnként max 1, 5-2 cmre behatolva) így éltem át első orgazmusomat.

Nem tudom hogy a felborult hormonháztartás (az els? orgazmus miatt) vagy terhesség miatt késik lassan 2 hete a menstruációm. Légyszi ne írjatok bunkó válaszokat és csak olyan írjon aki biztosan tud válaszolni. Els? ilyen, , élményem" és jelenleg kicsit aggódom a kés? menstruációm miatt. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: 17 évesen azért azt illene tudni, hogy ahhoz hogy terhes legyél kéne sperma... De a leírásban nem említetted h a fiú elment volna, tehát valószínûleg nem volt sperma...(mégcsak elõváladék sem). Ne izgulj, megfog jönni! Ennyitõl nem lehetsz terhes (hacsak nem szemmel termékenyített meg)!

17 évesen azért azt illene tudni, hogy ahhoz hogy terhes legyél kéne sperma... De a leírásban nem említetted h a fiú elment volna, tehát valószínûleg nem volt sperma...(mégcsak elõváladék sem). Ne izgulj, megfog jönni! Ennyitõl nem lehetsz terhes (hacsak nem szemmel termékenyített meg)!
Ha tényleg csak az ujja volt bent akkor nem lehetsz terhes. Az, hogy késik a menstruációd sok mindentõl lehet, de ha ezen még stresszelsz is, azzal csak rosszabbat teszel!
Nem leszel terhes. Az, hogy volt egy orgazmusod (az elsõ), ez is lehet az oka annak, hogy nem jön meg, de pusztán azért mert annyira jól esett, hogy emiatt izgatott leszel, és ezen jár az agyad. Lehet a sok sztressz, idegeskedés (hogy terhes leszel), ezektõl késhet, sõt, biztos. Fel a fejjel.
Nem tud az ujjával teherbe ejteni, hacsak nem volt rajta sperma. Nem gondolod, hogy bármiféle szexet mellõznöd kéne, amíg ilyen alap dolgot nem tudsz?
nem tudok nem kiakadni, de 17 évesen tudhatnád, hogy csakis a srác péniszébõl kilövellõ spermától tudsz teherbeesni! szerinted mi jön ki az ujjaiból?! ne nevettes már könyörgöm... NEM LEHETSZ TERHES, csak parázol ilyen alapvetõ dolgokon. mielõtt elkezdesz szexuális életet élni KÉRLEK olvass el egy biológia könyvet. 20/L
Ha a fiú nem fogdosta magát, mielõtt hozzád nyúlt volna, akkor nem lehetsz terhes. Egyébként ha aggódik az ember, akkor bizony késni szokott, úgyhogy inkább nyugodj le, vegyél egy forró, sós fürdõt (ez elõrébbhozza a mensit), és egyél rendesen. Aztán óvatosan a "kalandokkal"!
Oké, most komolyan. Te ennyire hülye vagy, vagy csak ennyire unatkozol? Meg egyébként is minek akarsz szexuális életet élni, ha még az alap dolgokkal sem vagy tisztában?!
ennyi idõsen nem tudod hogyan szaporodik a saját fajtád?? ez annyira gáz, hova figyeltél biológia órán? szerintem süllyedj el...
Hmm... hogy lehetnél terhes, ha még szûz vagy? Téged is elraboltak az ufók? o.O Na jó, nem bunkóskodok. Lehet hogy azt érted félre, hogy mi az hogy szûz? Ha volt aktus, akkor lehetsz terhes, ha nem volt, akkor nem. De úgy is lehetsz terhes, hogy Zeusz rád nézett, és egybõl terhes lettél.( Azt hiszem Zeusz volt, hm, de irigylem... ) Hogy hívták azt a srácot? De azért az ufókkal vigyázz, sosem lehet tudni :D.
Igen, ez így van, ahogy az elõzõ írta, velem is így volt.
Remélem az én lányaim sosem lesznek ennyire nullák... szerintem ez kamu kérdés...
XD Ez gáz. Szánalom. Persze, terhes vagy! A pasid az ujjából is spermát lövellt beléd! Az hogy késik a mensid, betehetõ annak, hogy még egy éretlen, h_lye kis [email protected] vagy heheh tanuljá hogy anyád büszke legyen rád végre.

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruáció

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruációm, 8 éve járom a kórházakat, de semmi eredménye, mert ahogy már mondtam, 3 éve nem jött meg. Egyszerűen nem tudják beállítani. Nagyon sokfajta gyógyszert felírtak már, de egyik sem használt. A gyógyszerek 3 havi adagok voltak, abban a 3 hónapban meg is jött, de a 4. hónapban már nem. 5 évvel ezzelőtt olyan gyógyszert írt föl az orvosom, hogy 45 kg-ról 1 hónap alatt, 95 kg-ra híztam. Én már 6 éve párkapcsolatban élek, és majd hamarosan szeretnénk babát, most utólag nekem az Inofolic ganulátumot írták föl, és elvileg attól lehetne babánk. Ez igaz? Vagy mit kellene tennem? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruáció

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruációm, 8 éve járom a kórházakat, de semmi eredménye, mert ahogy már mondtam, 3 éve nem jött meg. Egyszerűen nem tudják beállítani. Nagyon sokfajta gyógyszert felírtak már, de egyik sem használt. A gyógyszerek 3 havi adagok voltak, abban a 3 hónapban meg is jött, de a 4. hónapban már nem. 5 évvel ezzelőtt olyan gyógyszert írt föl az orvosom, hogy 45 kg-ról 1 hónap alatt, 95 kg-ra híztam. Én már 6 éve párkapcsolatban élek, és majd hamarosan szeretnénk babát, most utólag nekem az Inofolic ganulátumot írták föl, és elvileg attól lehetne babánk. Ez igaz? Vagy mit kellene tennem? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Csajok ti 16-17 évesen hogyan szeretnétek elveszteni a szüzességetek? De őszintén, azt akarom hogy a barátnőmnek nagyon jó legyen az első!

Legjobb válasz: én 17 voltam. otthon, nyugiban történt a dolog. igazából nem volt megtervezett, hogy na akkor ma és ez nekem bejött. elõször petting volt, az kellemesen ráhangol a dologra, aztán a többi történt magától. így nem volt bennem görcs már az elejétõl fogva, hogy úristen most mi lesz. szerintem attól lesz különleges, hogy sok idõt szánsz rá. emlékszem mi órákig csak elvoltunk egymással, sok kényeztetést kaptam a páromtól. legyen egyszerû, de nagyszerû.

én 17 voltam. otthon, nyugiban történt a dolog. igazából nem volt megtervezett, hogy na akkor ma és ez nekem bejött. elõször petting volt, az kellemesen ráhangol a dologra, aztán a többi történt magától. így nem volt bennem görcs már az elejétõl fogva, hogy úristen most mi lesz. szerintem attól lesz különleges, hogy sok idõt szánsz rá. emlékszem mi órákig csak elvoltunk egymással, sok kényeztetést kaptam a páromtól. legyen egyszerû, de nagyszerû.
Én még 2-3 évvel késõbb.Amúgy az elsõ így is úgy is szar ilyen olyan mértékben, mert csöppet fájni fog neki.Inkább gyakorolj egy kis matekot.
azért elég gáz hogy egyesek itt kérdeznek errõl? semmit se tudnak megoldani egyedül és még fantáziájuk sincsen?? már most van baj veled...
Talán azért fájhat mert a szûzhártyát átszakítja?:) Általánosban tanítják töki :)
Elsõ szûzike. Ne írkálj már ilyen hülyeséget, ha fogalmad sincs róla? Miért fájna?
A kérdező hozzászólása: na ez igaz, minek írsz valamirõl amirõl fogalmad sincs, kivagy szavazva..... és nem vagyok szûz
Ez tök jó hogy ennyire oda figyelsz a barátnõdre. Fontos hogy légy vele türelmes, csak akkor tegyétek meg ha a barátnõd biztos benne. Sokat pettingeljetek, fedezd fel mi a legjobb a barátnõdnek. Figyelj rá hogy eléggé belegyen nedvesedve. Ajánlom a misszionárius pózt vagy a lovagló pozt. Sok szerencsét. 20/L
háááát, én már nem vagyok se 16 , se 17 és már szûz sem vagyok , de szerintem az a legfontosabb, hogy sok petting , ismerkedjetek egymás testével , sokat ! és tudjon ellazulni a barátnõd, biztonságban érezze magát melletted és bízzon benned ! Ne tervezzétek az elsõt, ha van rá lehetõségetek akkor legyetek sokat együtt -pettingre gondolok- és ha úgy érzi teljes a vágy és készen áll, akkor megtörténik ! szerintem hülyeség elõre tervezni, hogy majd szombaton nem lesznek itthon a szülõk és akkor....nem siettek gondolom, lehet várni ...és biológia óra ide vagy oda, nekem egyáltalán nem fájt , és orgazmusom is volt ! 24/L
szerintem tök rendes tõled, h gondolsz a barátnõdre, és nem arra megy ki a dolog, h újabb skalp legyen a gyûjteményben. ebbõl a szempontból minél több helyen tájékozódsz, annál jobb. esetleg tõle is megkérdezhetnéd, h mik az elképzelései. amúgy a gyik azért van, h az ember a cikibb kérdéseket is bátran feltegye. sajna azt nem lehet megválasztani, h kik válaszoljanak rá, mindig lesz lehurrogó ember. de így legalább mindkét oldal képviselteti magát a válaszokban :)
Gondolom, hogy egy olyan alpári para*ztnak mint te ez már a tudomány határát súrolja, de az átlag embernek ez a normális stílus :)
A kérdező hozzászólása: na te is egy nagy tudós lehetsz a szöveged alapján
Az is hogy hülye kis kölykök nem értenek semmit, de abszolúte a legalapvetõbb dolgokról sem tudnak semmit.De ha nem olyan választ kapnak, ami ínyükre van egybõl lepontozzák az embert és hülyézik.Mind1, magadról állítottál ki tanúsítványt...
A kérdező hozzászólása: ezt bírom ebben az oldalban, ha valaki feltesz egy kérdést, a sok nagyképû ....., egybõl le áll fikázni mindenkit
nem mellékes: te is szûz vagy?
Plusz gondolom nem egy sodrófával mászkál a lába között, úgy hogy natúr az is fájni fog, ha beteszi.De én vagyok a hülye biztos...:)
A kérdező hozzászólása: 21:34 nem vagyok szûz, de még szûzoltó sem, és nézem a barátnõmet annyiba, hogy nem megbas... és kész, hanem azért sokkal jobb legyen neki az elsõ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes és hasznos segítségeket, kedves tõletek!!!

A Barátommal, most készülünk hogy lefeküdjünk egymással! De é nagyon félek az elsö alkalommtol ugyanis még szüz vok! és ugyanis ö 41-éves és meg csak 17 de nagyon szeretjük egymást! Az elsö alkalomnál mire kell odafigyelni? És ténleg nagyon fáj?

Legjobb válasz: Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál

Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál
Ha azt akarod hogy ne fájjon, akkor sok elõjáték kell, ugyanis ettõl ellazulsz és benedvesedsz és jól csuszik majd a dolog :D.Majd írd meg milyen volt :)
Pff... Hát sokmindentõl függ h fáj-e. ha szerencséd van nem fog. Ha ügyes a bácsi akkor nagyobb esély van rá. Mióta vagytok 1ütt?
Nem kevés a korkülönbség.Nem mindenkinek fáj az elsõ.A lényeg, hogy ne görcsöljél, engedd el magad stb.Az illetõ is gondolom az évek alatt szerzett annyi tapasztalatot, hogy tudja, mi kell egy nõnek az ágyban(kényeztetés, odafigyelés, gyengédség stb.)De ha annyira félsz az elsõtõl, lehet várni kellene vele, mert lehet akkor nem tudod majd annyira elengedni magadat és nem lesz olyan jó.
az apád lehetne!Nem vonzanak a 25évesek?Inkább egylöttyett farok??Pffff
A kérdező hozzászólása: Fél éve vagyunk együtt!!

14 vagyok, és tetszik egy 17 éves fiú. Attól félek, hogy ha összejönnénk, ő "többet akarna" mint én. Azért megpróbálhatok összejönni vele? Õ lenne az első barátom.

Legjobb válasz: szia. (: hát figyelj nemtom. ha nem oylan gyanús a srác akk próbáljátok meg. ésha erõszakoskodik v szex kell neki akk tudj neki nemet mondani. ha nem áll le akk tudd elhagyni. ezt tom javasolni. csak így kezdj bele. és nehagyd magad.! légy jó. (: 17/F

szia. (: hát figyelj nemtom. ha nem oylan gyanús a srác akk próbáljátok meg. ésha erõszakoskodik v szex kell neki akk tudj neki nemet mondani. ha nem áll le akk tudd elhagyni. ezt tom javasolni. csak így kezdj bele. és nehagyd magad.! légy jó. (: 17/F
Még elõtte mondd meg! Ha már összeismerkedtetek, és el akar hívni egy olyan helyre, ahol szeretkezni (is) lehet. És ne menj el vele oda. Várjátok ki mindketten.
Persze hogy megpróbálhatsz... majd ha többet akar késõbb akkor meg tisztázd vele hoyg te még nem vagy felkészülve a szexre.
Én csak azt tudom mondani próbáld meg, ha összejöttök és komolyan gondoljátok, szerelem meg minden van, akkor tud várni rád amíg azt nem mondod készen állsz. Én 13 évesen jöttem össze az elsõ pasimmal aki 18 volt akkor, semmi gondunk nem volt.
Nyugi. Ráérzel az ízére és tetszeni fog a dolog.
Szia! Én is azt tudom csak mondani, amit a korábbi kommentelõk. Nyugudtan összejöhetsz vele, és ha szeretkezésre kerülne a sor, és Te még nem állsz rá készen, akkor mondd meg neki. Ha szeret, meg fogja érteni!:) -Tündérlány(17)-
Közelítsük meg a másik oldalról: Ha a lánynak lesz kedve szexelni a fiúval, akkor mit mondjon? Persze hogy nem kellene még elkezdeni, de hát korán érõ tipus. Mondd meg a srácnak, hogy egy darabig számítson rá, hogy nem lesz szex, csak petting. De ezt nem húzhatod a végtelenségig (1 évre ne is számíts)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!