Találatok a következő kifejezésre: 17 eves, cm es 65 kg (4 db)

17 eves, 169 cm es 65 kg vagyok. Eleg eros csontozatu. Hasam lapos de szelesebb vagyok. Mit tegyek, hogy fogyjak?

Kozeleg a nyar es en rostellem magam ilyen hajasan. Mit egyek h ne hizzak hanem mar vegre fogyjak? Epilepsia betegsegem van es meghozza epekoveim isvannak. Nagyon csalodott vagyok.

Legjobb válasz: Nem értem, miért is vagy csalódott. Ha erõs csontozatú is vagy, akkor annyira nem lehetsz HÁJAS 65 kilósan. Ha csajszi vagy, akkor csak örülhetsz a szélesebb medencecsontnak. Mert ugye azon a medencén egyszer egy gyereknek kell majd kijönnie...

Nem értem, miért is vagy csalódott. Ha erõs csontozatú is vagy, akkor annyira nem lehetsz HÁJAS 65 kilósan. Ha csajszi vagy, akkor csak örülhetsz a szélesebb medencecsontnak. Mert ugye azon a medencén egyszer egy gyereknek kell majd kijönnie...
A sport és az egészséges étrend csodákra képes. Mind az epekõ, mind a kövérség szempontjából. (Az epekõ gyakran a koleszterinben gazdag étrend miatt alakul ki. Évek alatt.) A mozgáshiány és az egészségtelen étrend bizony betegséget okoz. (Persze lehet, hogy nem attól van epeköved, de igencsak közrejátszhat.) Nem tudom, hogy mennyit mozogsz, de az írásodból az tûnik ki, hogy szinte semmit. Itt az ideje, hogy belekezdj. Javaslom a futást, gimnasztikát, túrázást, de leginkább az úszást a te esetedben. Na meg a falánkság és a túl sok koleszterint tartalmazó ételek mellõzését. (A betegségek nagy részét önmagunknak köszönhetjük...)

KMilyen taplalek kiegeszitoket szedjek? 17 eves vagyok most kezdtem heti 4-6 szor jarni kondi terembe. Eddig vettem brutal vitamin pakkot meg milyenek lennenek erdemesek? Izomtomeget szeretnek novelni 174 cm vagyok es 65 kg.

Legjobb válasz: Elõször is tedd rendbe a szilárd étkezésedet. Tömegnöveléskor természetesen több kalóriát kell bevinned, de az ésszerû, optimális határok között - egyénfüggõ. A lényeg, hogy proteinre (hús, tójás, hal, tej), szénhidrátra (krumpli, rizs, tészta), esszenciális zsírsavakra van szükség (omega, mct). könnyen hízékonyak jobban figyeljenek a minõségre és a mennyiségre. Protein esetében 2-5g/ttkg (egyénfüggõ). Szénhidrát esetében 1:1 vagy 1:2 (protein/szénhidrát) az arányok. A multivitamin természetes jó, hiszen az átlagosnál nagyobb fizikális terhelést adsz a szervezetednek, stb. stb. Ellenben nem valószínû hogy brutális dózisokra lenne szükséged.

Elõször is tedd rendbe a szilárd étkezésedet. Tömegnöveléskor természetesen több kalóriát kell bevinned, de az ésszerû, optimális határok között - egyénfüggõ. A lényeg, hogy proteinre (hús, tójás, hal, tej), szénhidrátra (krumpli, rizs, tészta), esszenciális zsírsavakra van szükség (omega, mct). könnyen hízékonyak jobban figyeljenek a minõségre és a mennyiségre. Protein esetében 2-5g/ttkg (egyénfüggõ). Szénhidrát esetében 1:1 vagy 1:2 (protein/szénhidrát) az arányok. A multivitamin természetes jó, hiszen az átlagosnál nagyobb fizikális terhelést adsz a szervezetednek, stb. stb. Ellenben nem valószínû hogy brutális dózisokra lenne szükséged.
tömegnövelõ étrended legyen és a vitaminon kívül még tejsavó protein és dextróz vagy vitargo kellene edzés utánra. tejsavó mehet más idõszakban is de gyors ch már nem.
ja és a heti 6 edzést azt felejtsd el. max5 edzés, osztottban. remélem te a lábadat is edzed nem úgy mint sok fiatal.
A kérdező hozzászólása: persze nemakarok eldolni:D es kreatinrol tudnatok nekem irni az kell? (nrm vagyok meg nagyon jartas ebben a temaban)
mi a töknek neked ilyen tápkiegészítõ én azt mondom neked kezdõként felesleges ilyet szedned mivel magamból indulok ki én kajára figyelek és kiegészítõ nélkül szépen fejlõdsz késõbb is ráér még ilyen csak a kaját rakd rendbe..
A kérdező hozzászólása: de a vitamin pak az nemarthat nem?
ne foglalkozz 11:57el a tejsavó és gyors ch bármikor jó nem csak haladóknak de kezdõknek is. kreatin az viszont még korai lesz. majd fél vagy háromnegyed év múlva már lehet az is. most még ennyi elég amit írtam fent.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszokat
Amennyiben a szilárd étkezésed rendben, megfelelõ minõségû protein, és szénhidrátot mint tápkieg használhatsz.


Anyukám is ennyi. 40 éves
Havonta a testsúlyod 5%-át kell fogyni. Ez az ideális fogyás. Én beszélgettem "Sóher" Norbival (itt lakik a szomszéd utcában) és azt ajánlotta legolcsóbb megoldásként, hogy olvassam el a "Második titok" címû könyvét, abban feketén-feéren le van írva, hogy mit és mit ne, mikor, mennyit egyk, vagy ne egyek. Elolvastam és úgy döntöttem, hogy belevágok, mert nem találtam benne olyat, ami baromi nagy lemondással járna. Az eredmény: 2 hónap alatt 96-ról, 88-ra. Eltûnt a pocakom, amit ugye a legnehezebb leapasztani egy férfinak. Mellette egy kicsit kocogtam is. Jó ízûeket zabáltam, sokat, sosem voltam éhes és fogytam, tehát mûködik a Norbi Update, mégha sokan nem is hisznek benne. Nekem mondhatnak a hitetlenek bármit, én kipróbáltam és mûködik. UFF!!!
Szia! Ha szeretnél egészségesen, szakember segítségével lefogyni, segítek neked. Vágy, türelem és kitartás az egész. Várom a jelentkezésedet.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:)
Egyáltalán fiú vagy lány vagy?Mert nem mindegy, ha fiú vagy ne akarj fogyni úgy is megnyúlsz még, ha lány akkor a vízdiétát javasolnám, igyál folyamatosan ásványvizet, legalább 3-4 litert naponta és nem lesz kedved enni nagyon, emellett kezdj el valami sportot.
Vágd le az egyik lábad.
Ez egészségtelenül gyors fogyás lenne. Én a helyedben erre egy évet szánnék.
Ha fiú vagy, akkor ebbõl nem kell fogyni, csak izmosodni. Ha lány vagy, akkor 3-4 hónap alatt meg lehet szabadulni 8-10 kg-tól. Az a jó, ha hetente kb. 1 kg-t fogysz. A lényeg, hogy a napi kalóriabeviteled 1000-1500 között legyen, és hogy kb. 2 és fél óránként egyél. Mellette járj kocogni, biciklizni. Az interneten több kalóriatáblázatot is találsz, így tudod, mikor mibõl mennyit ehetsz. Egyél sok húst és zöldséget, kerüld a lisztbõl készült termékeket (tészta, kenyér...), kerüld a cukrot. Gyümölcsöt csak délelõtt egyél, és abból sem kell sok.
Off: Ez a megfelelõ testsúly a magasságodhoz. Ne fogyni akarj hanem izmot szedj fel.
Az meg sem fordul " szõke " agyacskádban, hogy vannak olyan igazi FÉRFIAK ( nem nagypofájú félbuzeráns-pircinges-tetovált papíremberek szellemi-lelki toprongyok, ezeknek már az is eredmény, hogy elengedett kézzel is tudnak pisilni )akiknek biológiai õsi ösztönükbõl eredõen a NÕben nem a csontjára rászáradt bõrû alultáplált gebéket keresik ? Nem a "vizilovakra" gondolok, hanem az arányosan gömbölyded-párnázott nõkre. Meg vagy ijedve, hogy esetleg nem fognak felfigyelni rád ha nem zörögnek a csontjaid ? Annak a (látszólag) hímnemû lénynek ne akarj megfelelni, aki csak a külsõ jegyek alapján ítél meg, az nem méltó arra sem hogy a köszönését fogadd . Talán elcsépelt közhely, mégis igaz : a szépség belülrõl fakad ! Szeresd önmagad, légy nyitott a világ dolgaira, természeted legyen a derûs, mûvelõdj, és megjön az eredmény. Ha ezeket megfogadod, az megjelenik a környezetedbe is, és bõven lesznek hódolóid. Mivel ( jócskán ) elmúltam 16 éves, ezért van némi tapasztalatom. Ezért merem mondani, hogy a személyes belsõ inteligens-vidám-õszinte kisugárzás fontosabb mint a látszat, amit önmagadról alkotsz. Ne másoknak, hanem magadnak akarj megfelelni. Egy humoros, -vicceken nevetni tudó, -inteligens NÕ összehasonlíthatatlanul vonzóbb ( még ha gömbölydebb is mint õ maga szeretné ), mint egy buta, -faarcú, -rideg, -szépségkirálynõ. A külcsín és a belsõ tartalom viszonyát talán így érzékeltetném: Ha adott egy nagyon díszesen elkészített (látványosan színezett, -kézzel festett, -gyémántporral csillogó)törékeny üres tányér, vagy van egy egyszerûbb sima fehér tiszta tányér, de benne ( MAGYARember lévén ) egy szép adag pörkölt, nos nem lehet kérdéses a választás. Ha úgy gondolod a fentiek csak fölösleges " blabla ", akkor van egy egyszerûbb ( nem 3-4 hónap )megoldás. Csak 1 hónapra utazz ki és élj az éhezõ Afrikában. Az ottani emberek szeretnének olyan külsõt mint ami ellen te harcolsz !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!