Találatok a következő kifejezésre: 17 eves, cm (154 db)

Egy 17 éves fiúnak 186 cm-hez jó a 83-84 kg?

Legjobb válasz: En is 17 eves vagyok pont egy hete toltottem a 17-et,181 cm es 78 kg vagyok,es eleg szalkas. A 83 kilo az nagyon jo,de most mi van ezzel a kerdessel?Nem irtad le hogy gyursze? es miota?igy ertelmetlen a kerdes

En is 17 eves vagyok pont egy hete toltottem a 17-et, 181 cm es 78 kg vagyok, es eleg szalkas. A 83 kilo az nagyon jo, de most mi van ezzel a kerdessel?Nem irtad le hogy gyursze? es miota?igy ertelmetlen a kerdes
A kérdező hozzászólása: igen, gyúrok 4-5 hónapja
Helló Az persze attól függ, hogy zsír vagy izom alkotja többséget de ha izom akkor elég jó. Én is 17 vagyok, ugyanilyen magas és 75 kg..elég vékony.

14 éves fiú vagyok és sajnos kövér (de már jól halad a fogyókúra 20kg le ment már) a lényeg szépen fogalmazva hogy a hímtagom 10-11 cm. Ugye ha lemegy a felesleg és leszek 16-17 éves lesz kb olyan 16-17 cm? Elég kevés ez miatt az önbizalmam

emélem megnyugtató válaszokat kapok :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L

Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
ha lemegy a felesleg nagyobb eséllyel fogsz megtetszeni valakinek és nem a farkad miatt! :) És fog még nõni egészen felnõttkorodig valószínûleg, lehet hogy még az után is.

2 éve cigizek napi 1 dobozzal 17 éves vagyok lehet tőle impotenciám ( ritkán áll fel és nehezen, 14 cm)?

Köszönöm előre is a valaszokat4

Legjobb válasz: Eléggé valószínû. Nekem 17 évesen már 18 cm volt,ja és soha nem dohányoztam! :) Úgy mûködik a szerszám ahogy kell. :D

Eléggé valószínû. Nekem 17 évesen már 18 cm volt, ja és soha nem dohányoztam! :) Úgy mûködik a szerszám ahogy kell. :D
valószínûleg nem attól van, pár év múlva lesz attól, de ha alapból ilyen képességeid vannak, akkor a cigi hamar tönkre fogja tenni teljesen :D
Nem csak az lesz a bajod hogy nem áll fel, hanem hogy nem bírod majd a tempót és 5 perc után úgy kapkodod majd a levegõt hogy a csajodnak hívni kell a mentõt. Ha nem most, akkor majd pár év múlva ha így folytatod. Ha ilyen kételyeid vannak akkor hagyd abba a cigizést, hidd el, 2 év után könnyebb letenni mint 10 után, ha már bajod van. És a hosszú távú tünetek majd akkor jönnek elõ! Én változó intenzitással dohányoztam az elmúlt több 10 évben, szóval a heti 1 doboz és a napi 1 között ingadozva. Most már eszembe sem jut, csak akkor gyújtok rá ha szórakozni megyek, akkor mint társasági cselekvést csinálom. De pl rendszeresen elfelejtek olyankor magammal vinni cigit mert annyira nem jár a fejemben. És jobb így! 27/L

Apám 175 cm, anyám 165 cm. Én 172 cm vagyok és 17 éves (fiú). Fogok még nőni? Átlagosan hány éves korig nőnek a fiúk?

Legjobb válasz: azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.

azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.
Anyud+apud magasságának átlaga+9cm a várható magasságod. De ez sem biztos, mert lehet egy magas vagy alacsony nagyszülõ is módosíthatja. 179cm leszel a szüleid magassága alapján. De 175cm biztosan leszel, hacsak nem valami nagyon alacsony nagyszülõt örököltél...
"nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva." Igen, ez így van. És ezt a kódolt magasságot éred el, a növekedési szakasz legvégére, ha el nem rontod. ( cigi, pia, narkó, tespedtség.
Van tesód? Milyen magas? Számomra érdekes dolog, hogy mi a tesómmal ugyanolyan magasak vagyunk, 176 cm-esek mindketten, lányok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nagyon jó lenne ha elérném a 179 cm-t. De az nem túl magas? Hisz apám is csak 175..
Van aki azt mondja, hogy az ember genetikailag a növekedése kódólt.Ez azért van a csontokban található növekedési foszfor egy idõ után elfogy (valakinél 26 éves korában valakinek 18...) de ez agytól is függ, hogy mennyi növekedési hormont termel... ezt még mondhatnám
jah és fogadd el a magasságod én is csak 172 vok de bár lennék 198 cm magas

Mennyi a csukló és boka körméretetek? Tudom fura kérdés, de érdekel.17 éves 175 cm, 57 kg vagyok, enyém 15 és 22 cm

Legjobb válasz: Tényleg furcsa kérdés, de mivel épp most mértem magam, így megnéztem ezt is. 16 és 23 cm. 26 éves nõ vagyok, 179 cm, 65 kg. De nem feltétlenül testalkat kérdése ez, mert egy barátnõmnek hihetetlenül vékony a csuklója, a bokája meg még inkább, legalábbis annak tûnik és van rajta kb 20 kb plusz.

Tényleg furcsa kérdés, de mivel épp most mértem magam, így megnéztem ezt is. 16 és 23 cm. 26 éves nõ vagyok, 179 cm, 65 kg. De nem feltétlenül testalkat kérdése ez, mert egy barátnõmnek hihetetlenül vékony a csuklója, a bokája meg még inkább, legalábbis annak tûnik és van rajta kb 20 kb plusz.
162cm vagyok csak, csukló:13 cm boka:19 cm
31/165/60 (egyre kevesebb:) )) 15 és 20 cm. Miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Méregettem magam és gondoltam ezeket is megmérem, s ekkor jutott eszembe, hogy titeket is megkérdezzelek.

17 éves fiú vagyok és csak 173 cm. Olvastam hogyha 15-16 éves kor között nem nyúlik meg az ember nagyon akkor még nőhet. Ez igaz? Mert 15 évesen 170 cm voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.

Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.
pl:a konditerembejaras is csokkentheti a magassagod!!!Ha szep magas akarsz lenni kosarlabdazz, tudod nyujtani a tested ha a felepitesed is engedi+genek...szoval lehet erre is gyurni ugy mint a kockas hasra:::) ))ugralos sportok, tenyleges bebizonyitott, hogy nyujtsak a testet!!!

Ha a családban mindenki nagyon magas (178 cm) és én 17 évesen 164 cm vagyok, akkor indokolt lehet a növekedési hormon adagolása? Vérvétellel mérik a növ. hormonszintet?

Legjobb válasz: 17éves vagy így még várható az,hogy nõjjél.Általában mindenki 21éves koráig még nõ.Ha fiú vagy akkor te késöbb kezdesz el növekedni.Öcsém is 17-18évesen kezdett el növekedni és mostmár magasabb nálam.

17éves vagy így még várható az, hogy nõjjél.Általában mindenki 21éves koráig még nõ.Ha fiú vagy akkor te késöbb kezdesz el növekedni.Öcsém is 17-18évesen kezdett el növekedni és mostmár magasabb nálam.
17 évesen a 164 cm teljesen normális, fõleg ha lány vagy. Ha fiú, akkor meg egy picit alacsonyabb vagy az átlagnál.Ezért még nem kell növekedési hormont szedned, még akkor se, ha a család többi tagja mind magasabb nálad.Az én családomban pl mindenki rövidlátó apai ágon, csak a tesóm nem.Nem öröklõdik minden tulajdonság mindenkiben :)
Nem fognal neked növekedési hormont adni csak azért, mert a családtagjaid magasabbak. Ez a magasság normális amúgy.
fognak
A 178 cm férfiban nem számít magasnak, átlagosnak inkább, nagyon magasnak pláne nem. Szerintem ne aggódj, még nõhetsz, de lehet hogy nem leszel 178, bár ki tudja. Én 10 centit nõttem egyszer másfél két hónap alatt, fájdalmas volt. Lány vagyok és nagyon magas.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek a válaszokat!:)
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.

166 cm és 57 kg vagyok, 17 éves. Még tavaly nyáron felszedtem némi felesleget a hasamra és a lábaimra. Hogyan tudnám feszessé és formássá tenni?

Eddig sosem látszott meg ha összevissza ettem, de most már igen. Nem sportolok semmit. Egészen tavaly nyárig mindenki el volt ájulva hogy annyit eszek amennyit akarok, akkor amikor és nem járok el edzeni se. Nem kezdtem el többet enni , de mégis megjelennek a feleslegek, ha nem is kilóra, de látszik.

Legjobb válasz: Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!

Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!
A kérdező hozzászólása: köszi :D és elég volt csak a futás mozgásnak?:)

13, 5 cm - es péniszem állva, lankadtan 3-4 cm es ez nagyon kicsi 16 évesen? (nemsokára 17 éves leszek)

Legjobb válasz: Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.

Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ(:
Ez sem kicsi, és szerintem még nõ is valamennyit. Amíg a kamaszkorod tart, a nemi érésed nem fejezõdik be, addi a növekedése is tart.
jó ez. tévedés, hogy minden nõ a nagy farkat szereti. engem pl. kidörzsöl, és szopni is a normált szeretem jobban.
én is január másodikán leszek 17 és nekem 18, 5, de ne csüggedj, mert a szexben a nagy farok nem mindig elõny! pl a csaj ordít, mert fáj neki! meg nem tudod normálisan benyomni szóval ez csajfüggõ ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!