Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen mensi-lehet (2 db)

A barátnőm (17 éves) megjött a mensije, és hogy ilyenkor lehet-e óvszer nélkül szeretkezni? ! ÉS hogy ilyenkor a terhesség kizárható? ! Tehát nyugodtan elmehetek benne? !

Legjobb válasz: az elõváladékban is lehet spermium, és elvben menstruáció alatt is teherbe lehet esni, szóval nem ajánlanám. Nagyon kicsi az esélye, de nem érdemes kipróbálni. Ha gumi nélkül akarjátok csinálni, szedjen fogamzásgátlót.

az elõváladékban is lehet spermium, és elvben menstruáció alatt is teherbe lehet esni, szóval nem ajánlanám. Nagyon kicsi az esélye, de nem érdemes kipróbálni. Ha gumi nélkül akarjátok csinálni, szedjen fogamzásgátlót.
Szia, Ugyan én csináltam párszor így, de NE! Egy gusztustalan, kényelmetlen, begyûjthet a csaj könnye valami fertõzést(nyílt seb ilyenkor a méh belsõ felszíne)amit amúgy nem. ÉS TERHES IS LEHET! Pici az esélye, de össze jöhet. Ha már ki nem is bírjátok azt a pár napot, de akkor is védekezzetek.
Ha apuka akarsz lenni, akkor nem kell védekezni. Ha azt akarod, hogy csúnya fertõzést kapjon a párod, akkor sem kell védekezni. Ha van eszed: MINDIG védekezel (nem megszakítással), mensi alatt gumi nélkül sosem szexelsz.
Eszedbe ne jusson arra hallgatni, aki szerint mindent lehet!!! Õ a szerencsés kivétel, aki nem esett MÉG így teherbe. Nem tudhatod, hogy a barátnõd hova tartozik. Egy kis statisztika: 100 nõbõl 85 esik teherbe, ha sehogy sem védekeznek. Nem tudhatod, hogy a barátnõd hova tartozik, a szerencsés 15-be, vagy a teherbe esett 85-be. Ha nektek megéri a kockázat, csináljátok csak! Nem hinném, hogy belehalnátok, ha legalább pharmatexet használnátok, de ha te mondod, biztos izgibb utána azon görcsölni, hogy most vajon megjön-e vagy teherbe estem, mint védekezni e teherbe esés és a fertõzések ellen...
Teherbe eshet ugyanúgy. Még az elõváladéktól is(egyszer én attól lettem terhes, sajnos). Amúgy én gusztustalannak tartom, ha olyankor szexelnek.Azt a pár napot ki lehet bírni. óvszer nélkül ne csináld sosem! Fõleg ne akkor, mikor megvan neki(ha már szexeltek akkor)
Ha szeretnétek kipróbálni óvszer nélkül, akkor próbáljátok (ha nem vagy finnyás a vérre), DE semmiképp ne menj el benne, mert ilyenkor is teherbe lehet esni.
ez kész röhej! nem szoktam írni, de nem hagyhatom szó nélkül.Mindig a menzesz alatt szexelünk gumi nélkül, és nem lettem terhes, mert akkor nincs peteérés, az elõtte ven 14 nappal:) .Fertõzésre nincs nagyobb esély, mint bármikor máskor.És vannak akik olyankor sokkal jobban kívánják, például én is:)
A kérdező hozzászólása: De tudtommal létezik olyan hogy az egyik pete el vérzik de a mássik érett. nemde?! de amikor ti csináljátok a fiú el is megy a hüvelyben?

17 évesen "különös" mensi-lehet ez baj ha már 5 éve megvan?

nem írtam rendszertelent,mert viszonylag rendszeres id?közönként(kéthavonta)nagyon minimális mennyiség?(inkább barnás)mensim van,késik is(kb 1-2 hetet),vagy el?fordult olyan is,hogy kimaradt.A napokban azonban el?ször voltam fiúval,akkor véreztem,viszon 2 nap után semmi nyoma, pedig ideje volna.Óvszert használtunk,tehát elvileg "baj" nem lehet...

Legjobb válasz: Mindenképpen el kellene menned nõgyógyászhoz. Nem hiszem, hogy terhes lennél de a szokatlan, kevés menstráció az már magában nem jó. Menj el nõdokihoz.

Mindenképpen el kellene menned nõgyógyászhoz. Nem hiszem, hogy terhes lennél de a szokatlan, kevés menstráció az már magában nem jó. Menj el nõdokihoz.
Annak én is örülnék ha ritkán jönne meg mert nálam szabályosan 12 naponként van és nagyon rossz :S
ez a fajta vérzés utalhat cisztára is, ami nem veszélyes, de idõben kell kezelni, mert késõbb gondot okozhat. El kell menj nõdokihoz mindenképp és kérj egy ultrahangos ellenõrzést, mond hogy ismeretlen eredetû vérzéseid is vannak...abból gondolom amit írtam , hogy kéthavonta jelentkezik nálad és egyik hónapban a bal, másik hónapban a jobb petefészek dolgozik...ezért valószínûleg csak az egyik oldalon lehet a gond..a megelõzéés érdekében mielõbb menj orvoshoz.
Mindenkééppen tanácsos utána járnod miért van így a mensid. Ugyanis most még talán nem is gondolsz rá és "örülsz", hogyí ilyen. de késöbb ez akadálya lehet annak, hogy amikor tervezed gyereked legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!