Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen még (733 db)

A barátnőm 17 éves, még nem volt senkivel, de le akar velem feküdni, nem lenne még korai?

Én 23 éves vagyok, volt már pár lány az életemben, de egyiket sem szerettem annyira, mint most a barátn?met. 3 hónapja vagyunk együtt és már nagyon akarjuk egymást "úgy" is, viszont mivel Õ még nem volt senkivel, ezért félek, hogy kicsit korai lesz. Ha rajtam múlna, akkor már megtörtént volna, de azt akarom, hogy Neki ne legyen csalódás, a legjobb legyen, és utána ne érezze úgy, hogy elkapkodtuk. Szóval szerintetek?

Legjobb válasz: 3 hónap bõven elég, neki is. Egy barátommal is 3 hónap után feküdt le a 15 éves barátnõje, szóval 17 évesen meg fõleg nem gond.

3 hónap bõven elég, neki is. Egy barátommal is 3 hónap után feküdt le a 15 éves barátnõje, szóval 17 évesen meg fõleg nem gond.
17 évesen szerintem már van annyira "nagylány", hogy eltudja dönteni számára mikor lenne ideje meglépni ezt a lépést. Az elsõnél ne számíts túl nagy dologra, pláne ha fáj neki stb. Ez még két esélyes. Légy nagyon figyelmes, türelmes, figyelj a jeleire... ha õt helyezed elõtérbe, és nem a saját élvezetedet, ami nyilván egyértelmû, mert említetted hogy nagyon szereted, akkor szép emlék lesz neki is ne aggódj! :) 20/L
Ha te és barátnõd is úgy érzitek, hogy itt az ideje akkor tegyétek meg. Szerintem 3 hónap várási idõ tökéletes.

166 cm és 57 kg vagyok, 17 éves. Még tavaly nyáron felszedtem némi felesleget a hasamra és a lábaimra. Hogyan tudnám feszessé és formássá tenni?

Eddig sosem látszott meg ha összevissza ettem, de most már igen. Nem sportolok semmit. Egészen tavaly nyárig mindenki el volt ájulva hogy annyit eszek amennyit akarok, akkor amikor és nem járok el edzeni se. Nem kezdtem el többet enni , de mégis megjelennek a feleslegek, ha nem is kilóra, de látszik.

Legjobb válasz: Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!

Kezdj el kocogni, és ezentúl figyelj oda a táplálkozásodra! 17 éves vagy, ez az a kor, amikor sok vékony lány hízni kezd (én is ugyanígy voltam anno) 167cm-hez 50 kiló voltam, aztán egyszerre sok csokiztam meg minden jót ettem és 57-58 kilóra felhíztam. Aztán nyáron kocogtam rendszeresen, azóta nem voltam ennyi. Most 30 éves vagyok és 52-53 kg, és eszek rendesen, de figyelemmel és mértékkel!
A kérdező hozzászólása: köszi :D és elég volt csak a futás mozgásnak?:)

Szerintetek baj ha 17 évesen még nem volt komoly kapcsolatom?

meg amúgysem nagyon számítok rá hogy lesz, mert már belefáradtam a csajozásba! 17/f

Legjobb válasz: Klassz! Nekem sem volt 17 évesen még ... Csak én akkor kezdtem el kb., azért :-P

Klassz! Nekem sem volt 17 évesen még ... Csak én akkor kezdtem el kb., azért :-P
Na, hogy értelmesen is megpróbáljam: a legrosszabb korban vagy. A Te korodban lévõ lányok általában érettebbek, azaz nem téged fognak keresni. A tõled fiatalabbak meg még gyerekek. Tehát most vagy abban a korban, amikor a legtöbb visszautasítást kaphatod. És ne is próbáld összehasonlítani a tini szerelmeket, kapcsolatokat, azokkal, amelyek pár év múlva várnak rád.
Igen felnõttként még több visszautasítást kapsz, úgyhogy jobb ha meleg leszel
3as vagyok, én is 17, fiú. Én is unom az elutasítást, meg azt hogy minden lány foglalt, vagy k*rva, vagy alkoholista vagy bagós, vagy nem jön be. Ezek közül a lányok 99, 99%ra igaz valamelyik..
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen hogy igazatok legyen! :D felnõttként csak másabb lesz!
Ó jajj! Sok-sok tini lányka elutasított? Hát nem sok jövõd van ... :-P
én sose pasiztam célszerûen, mégis volt már több baráûtom, csak úgy összejött, ne görcsölj rá de azért maradj nyitott :)
A kérdező hozzászólása: az elutasításba fáradtam bele barátom!
"Én meg eddig csináltam!" Más egy kicsit gyerekként csinálni és más felnõttként :-D És mást értünk komoly kapcsolat alatt az életkor függvényében. Lassan jön a felnõtt korszakod ... egészen más úgy csajozni ...
és azt hiszed, hogy 17 éves korodig nem jött össze akkor már egyáltalán nem fog vagy mi? Most még kis taknyos vagy.
Muhahaha:) 17 évesen belefáradtál? Mit fogsz csinálni a hátralévõ 83 évedben?:) ) Amúgy milyen csajozásba fáradtál bele, ha még nem volt komoly kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Hát akk együtt érzek veletek, de hány éves vagy?
Nekem se volt, valszleg egy darabig nem is lesz. Nemhogy komoly, semmilyen se volt.
A kérdező hozzászólása: Én meg eddig csináltam!
nekem se volt még és már 18 vagyok de nem is érdekel :D

Mit tegyek, ha olyan prűd az anyám, hogy szerinte 17 évesen még korai a szex, és szerinte a házasságig meg kell őrízni a szüzességet?

Amúgy 17 vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem Anyad nem prud csak felt. Attol fel, hogy ido elott teherbeesel esetleg 17 evesen...stb...a gondolataiban ezt megelozven azt favorizalja, hogy menj ferjhez es csak aztan szexelj. Persze gondolom neked eszed agaban sincs. Nem konnyu jo szulonek lenni es egy tinedzsernek sem konnyu. Kerdezted Edesanyadtol, hogy o mikor veszette el a szuzesseget?

Szerintem Anyad nem prud csak felt. Attol fel, hogy ido elott teherbeesel esetleg 17 evesen...stb...a gondolataiban ezt megelozven azt favorizalja, hogy menj ferjhez es csak aztan szexelj. Persze gondolom neked eszed agaban sincs. Nem konnyu jo szulonek lenni es egy tinedzsernek sem konnyu. Kerdezted Edesanyadtol, hogy o mikor veszette el a szuzesseget?
Beszélgetnetek kéne - nem hiszem, hogy nagyon sokszor beszélgetnétek errõl! Kérdezd meg, hogy szerinte miért korai 17 évesen? Nem vagy elég óvatos? Nem találja szimpatikusnak a barátod? (Ha van.) Nyugodtan kérdezz - ezzel nem bántassz meg senkit, csak érdeklõtsz. Elvégre jó lenne tudni miért tilt el a szextõl. Arra is rákérdezhetsz, hogy miért kell házasságig õrizni? Szerintem jobb, ha úgy lépsz egy házasságba, hogy szereztél már tapasztalatokat. Legyen egy kis gyakorlottságod és még messze vagy (szerintem) a házasságtól. Te is magyarázz neki. Mond el, hogy te már elég érettnek érzed magad, nem vagy egy 14 éves kis fruska aki minden jött-menttel összefekszik! És valljuk be, minél jobban tilt, annál nagyobb a kísértés - elõbb-utóbb megteszed (érthetõ módon). Hogyha valami rossz tapasztalata van, azt is mondja el neked, hisz fel kell készítenie az elsõ együttlétre - nehogy hibába ess. • Egyelõre haggyátok ezt a témát, csak zaklatjátok egymást. Ha valóban úgy érzed, hogy hallgatnod kell édesanyádra, akkor hallgass rá! Ne akarj mindenáron szeretkezni - hiába érzed, hogy szereted azt, akivel épp vagy. Lehet (sõt biztos), hogy anyukád csak megvédeni akar. És hiába szerinte meg kell õrizni, mond el neki, hogy szerinted nem - egy év múlva nagykorúvá válsz, lesz egy külön életed anyu meg apu mellett, amibe beletartozik a szex is. Nem tilthat el örökké. Amikor lenyugodtatok beszéljetek errõl a témáról - hisz nagy vagy már! Nyugodtan elmondhatja, hogy mitõl félt!
Szia! Én 14 éves voltam, mikor elvesztettem. És már megbántam, hogy olyan hamar. Már akkor tudtam orvosi szempontból a szexualitásról, mert sok könyvet olvastam errõl. De hidd el, ha tehetném visszacsinálnám, mert sokkal jobb lett volna, ha teljesen érett vagyok. Tedd fel magadnak a kérdést: Biztos, hogy már akarom? Mindent tudok róla? mert minden hülye ember képes összefeküdni mással, miközben nem gondolnak a következményekre. Van olyan barátod, akit szeretsz és viszontszeret? 17 évesen szerintem már fel tudod fogni a dolgokat, igy ajánlhatom, hogy gondold meg, hogy nem vagy lekésve semmirõl, a várakozással csak jobb lesz az egész. Amúgy 21 vagyok
Ne mondd el neki, ha szexuális kapcsolatod lesz és kész. Amirõl nem tud, az nem fáj. Neki is jobb így, és neked is, mert nem kell hallgatnod a papolását. Hiába beszélnél vele errõl, ha ényleg ennyire maradi, akkor semmi értelme nem lenne.
És, ha a házaságban derül ki, hogy rossz a szex egymással? Akkor mi van? Védekezzél, és közben ismerd meg a másikat. Gondolom, nem válással szeretne az anyukád sem foglalkozni a házaság után néhány évvel.
szia!!nem hiszem, hogy maradiság az amit anyád csinál!!szerintem csak védeni akar, de ez csak neked tûnik fölösleges aggódásnak.lehet neki már több tapasztalata van az életrõl mint neked, és elõre tudja mi lesz veled ha már gyerek fejjel nagybetûs életet élsz...SZERINTEM HALLGASS RÁ!!nem azért tilt mert begyöpösödött, hanem mert sokkal több rálátása van dolgokra mint neked 17 évesen, mert te még naív vagy és mindent elhiszel
én 18 éves vagyok, és bizony házasságig várok ezzel. :) Nem vagyok szerzetes, meg ilyenek, hanem egyszerûen elvbõl meg akarom tartani a szüzességem, megy ezzel az elsõ és egyetlen menyasszonyomat megtiszteljem.

Szerintetek (miért) gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok?

Meg úgy átlagban... most komolyan... ha 15 évesen még sz?z vagy, akkor egy nagy nyominger vagy, vagy mi az isten...? -.- 17/L

Legjobb válasz: Ez olyan furcsa kérdés.Miért lenne gáz,ha szûz vagy 17 évesen??!! Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hanem inkább jó is. De az gáz szerintem,ha valaki így gondolkodik...

Ez olyan furcsa kérdés.Miért lenne gáz, ha szûz vagy 17 évesen??!! Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hanem inkább jó is. De az gáz szerintem, ha valaki így gondolkodik...
kicsit sem gáz sõt ez a helyes ne is akard elveszíteni míg nem találsz valakit akit tényleg szeretsz másokkal meg ne foglalkozz sajnos ez már divattá vált h minél hamarabb nemi életet éljenek a fiatalok ne légy divatmajom
nem gáz :D amúgy merre laksz?
nem gáz, én is szûz vagyok még. 18/F
Az ilyen hülye felfogás a gáz sõt undorító! Az a gáz, hogy egyre korábban akarják sokan elveszíteni a szüzességüket. Sokszor csak kíváncsiságból és nem szerelembõl. Régebben egy csókra is hónapokat kellett várni, ma meg már szinte az elsõ randin "tálcán" kínálják magukat a lányok. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Nos, elõször is köszönöm a válaszokat. Másodszor, megnyugtató, hogy vannak még ép felfogásu emberek. Harmadszor: tegnap 13:19-as: amikor én voltam 10 éves, akkor még nem volt divat >< tegnap 21:49-es: sztem jó messze tõled x3 A kérdést csupán azért tettem fel, mert mikor egyik bnõm megtudtam, h még szûz vagyok, ilyen "jézusom, komoly? te, én letagadlak!" féleségeket mondott, és érdekelt, hogy más is így van-e ezzel, és csak én vagyok ilyen maradi, hogy nem kell a divatot követni?
hát nagyon jo barátnõ lehet.:// kb majd jol lenéz téged..és majd azzal fog villogni elõtted hogy õ érettebb, komolyabb, sõt szebb is , mert hogy õ már nem szüz, te meg sz*r vagy..:S nekem is van egy ilyen "basarátnõm" de én büszke vagyok magamra hogy vaannak igényeim, és nem mindegy hogy kivel mit csinálok ;) fel a fejjel:) ) 17L
A kérdező hozzászólása: Nos hát... egója az van, bekell ismernem.. x3 és egyetértek veled, nekem sem az a célom, hogy minél elõbb összefeküdje valakivel .___. Köszi a bíztatást =3
Tegnap 13:19 vagy Iróniának szántam de nem értetted ezek szerint :D Arra akartam ezzel célozni h inkább örülj h még az vagy
Szerintem nem gáz , sõt jobb is így !
Nekem egy csomó ismerõsöm szûz még, pedig van aki 22 éves. Ez egyáltalán nem gáz, hanem a mai világban kiváltság. Szerintem ez nem korfüggõ, inkább érettségfüggõ. Én is hosszútávú kapcsolatban vesztettem el 17 évesen, de így visszanézve nem voltam hozzá fejben eléggé érett..Nem minden a testi érettség..
nem gáz, nyugi:D az a gáz, ha valaki csk azért szexel, hogy utána felvágjon mások elõtt(egyik barátnõm is ilyen..://) 17L ;)
Persze hogy gáz te jó ég hogy képzeled hogy még szûzvvagy, hiszem már 10 évesen rég meg kellett volna tenned egyszerre 3 pasival...-.-"
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Akkor veszíted el, amikor jól esik. Én fiú létemre 19 évesen vesztettem el, mert nem volt senki aki megérdemelte volna, és tökre nem érdekelt mások véleménye, szánalmas akinek ez "gáz. Sõt, a gázozás is gáz. :) 21/f
inkább légy arra büszke, hogy még megvan. és ne siesd el, ne akard elveszteni. majd érzed mikor eljön az ideje. nem, nem gáz.
Én az elsõvel értek egyet !
Én ugyan nem tudom, de egyszer tényleg megkérdezhetnél olyat, aki ezt mondja neked. Én nem tehetem, mivel még eggyel sem találkoztam, és valószínûleg nem is fogok.
Nem ez a "gáz", hanem az, hogy ekkora jelentõséget tulajdonítasz néhány kis tininek. Miért kell törõdni ezzel? Senkinek semmi köze más magánéletéhez. Felõlem lehet valaki 30 évesen is szûz, teljesen hidegen hagy.
A kérdező hozzászólása: igen, igen, csak úgy mellékesen jegyeztem meg, h akkor még nem votl divat x3 és am. örülök neki :D

Tényleg ennyire gáz, hogy 17 évesen még szűz vagyok? (bővebben lent)

17 éves lány vagyok.Tegnap itt aludt a legjobb barátn?m(eddig azt hittem..).Régóta ismerjük egymást,mindent megbeszélünk.Szóba került a szex,és megkérdezte,hogy sz?z vagyok-e még,én meg mondtam neki,hogy igen...

Legjobb válasz: a bartánõd a gáz. én 17 évesen vesztettem el és rossz rágondolni mi lett volna,ha elõbb...

18 évesen még böszkén kijelentem hogy, szûz vagyok és egyáltalán nem gáz. Szerintem azok az emberek a gázok, akik csak azért vesztik el, mert nem akarnak szüzek lenni tovább. Szerintem az ilyen „legjobb”barátokra ne hallgass. És nyugi tényleg nem gáz.
a bartánõd a gáz. én 17 évesen vesztettem el és rossz rágondolni mi lett volna, ha elõbb...
Nem is barát az ilyen. Egy barátnak mindent elmondasz , õ inkább haver. Elég baj, hogy a csaj úgy gondolja, akkor tedd meg amikor jónak érzed. Az a baj hogy a mai fiatalok mindent elkapkodnak.
Én a barátnõdet felrúgnám a Holdra. ;)
Egyáltalán nem gáz! A barátnõd meg szégyellhetné magát!Az ilyen nem barátnõ! Én 19 éves koromban vesztettem el és nem bántam meg a döntésem, ne menny a tömeg után értékeld a szüzességed! 24/L
Egyaltalan nem gaz, a baratnöd viszont az, jelzöket inkabb nem hasznalok ra. 23F
mindenki olyan korban veszíti el amelyikben akarja ha a barátnõd így kinevetett, ak nem barátnõ -.- 17 éves srác vagyok, és hát inkább egy szûz 17 éves lány mint, egy olyan aki nem az ez az én véleményem szal :D ami meg nem sokat számít
hehe:D érdekes legjobb barátnõket tartasz.. milyen ellenségeid lehetnek?:DXD
én 17 éves lány vagyok és szüz, az osztály elég gáz ez, de én leszarom öket, aztán meg röhögök rajtuk ha gyerekük lesz(2 lány terhes az osztályomból)
Utálom ezt, hogy manapság követelmény, hogy egy adott életkor után már gáz ha valaki szûz, csak mert mindenki rohadt nagy [email protected] meg hímringyó. Barátnõdnek üzenem, hogy szopjon le bõ nyállal ha már Õ ennyire profi, hogy másokat lenéz, mert szûz.
huhh baz dmeg te még 17 évesen szûz vagy milyen cink
Szerintem sem gáz, több ilyen lány kellene, picit értékesebb lenne a nemzedéked.
én 17 évesen vesztettem el a 19 éves bnõmmel :D és egyaltalan nem gáz 18 F
Felejtsétek már el ezt a "GÁZ hogy xy évesen szûz vagyok?" kérdést. NEM GÁZ! Olyan nincs, hogy a szüzesség GÁZ legyen. Sõt... Nem kell elkapkodni! Én sem kapkodtam el és nem bántam meg! A barátnõd meg... hát inkább nem jellemzem, de biztos egy nagyon megértõ, komolyan gondolkodó lány...
Azóta rosszban vagytok vagy valami? 18/L
Én már 15 évesen elveszítettem a szüzességem bár, de egyáltalán nem gáz, és mint a többiek mondják a barátnõd a gáz..nem is kicsit..Ha neked ez mond valamit, 18 éves vagyok most, a jelenlegi barátnõmmel 7 hónapja vagyunk együtt, és olyan mint ha vele veszítettem volna el..csodálatos vele szeretkezni..Erre lelkileg fel kell nõni, érni kell még, ezt nem hülyeségbõl mondják a "nagyok"..És ezt a Kérdés-Válasz sorozatot a "bnõdnek" el kéne olvasnia talánn rájönne õ hogy ki is a gáz..
21 Férfi vagyok és szûz! És tudod mit mondanak erre a tini lányok erre: Miért vagyok szûz még? Erre ezt mondom: Mert nem voltam még szerelmes eddig. És akkor jönnek a nagyokos kis huszonéves nõcskék, meg a tizenéves tiniii láányok, hogy neeeem kellek, mert szzûz vagyok... De a fekete humort félredobva, nem probléma, hogy 17 évesen az vagy. Sõt!!!! Nagyon is értékelendõ ez. A mai sok nyomorult tini lányokban semmi tartás nincs, és olyan buták hogy csak naaaaaa
Nem tudom mit akartok? Óvodában elveszteni a szüzességet? Mikor lesz ennek már vége, hogy a tinilányok cikinek érzik, ha még szüzek?
Hát, nem tudom. Szerintem ez egyáltalán nem gáz, a barátnõd hozzáállása az. Nálunk az osztályban sem ciki, hogy még egy csomóan szûzek (én is), pedig nem egyházi iskolába járunk. 17/L
Jézusom! Mekkora gáz... mármint a "barátnõd".
én is szûz vagyok és lassan 18 éves.. és fiú.. hát.. volt vagy 10 barátnõ de egyikkel se.. feküdtem le
Szia...én saját tapasztalatból mondom, el lehet veszteni korán, meg még korábban...illetve idõben...én túl korán vesztettem el, de egyáltalán nem bánom...(ffi vagyok...már 20éves..szóval cs ezért nem bánom, mert volt idõm tapasztalatot szerezni...)de mondjuk egy csajnál, hát mit ne mondjak...nem nagyon bírok olyan csajhoz nyúlni aki egyrészt korán vesztette el, másrészt pedig már sok csávóval volt..a lényeg...NE ARRA TÖREKEDJ H ELVESZÍTSD A SZÜZESSÉGED, HANEM ARRA H EGY ARRA ÉRDEMES EMBERNEK ODAADD...EZ A FONTOS...ÉS NEM KOR KÉRDÉSE...HA TE 20ÉVESEN LESZEL OTT, H ODAADD VKINEK, AKKOR 20..AKI EZÉRT AZT MONDJA H GÁZ VAGY, (VEGYÉL MAGADHOZ EGY GÁZSPRAY-T) ÉS FÚJD VELE POFÁN...REMÉLEM ÉSSZEL DÖNTESSZ MAJD, ÉS NEM VESZÍTED EL CSAK AZÉRT, H MÁSOK SZEMÉBEN NE LEGYÉL GÁZ..MERT EZ NEM GÁZ...HIDD EL, EGYÁLTALÁN NEM AZ...LÉGY JÓ..ÉS 2X IS GONDOLD MEG...

Miért tartják itt olyan sokan normálisnak, h 13 évesen petting, 14 évesen szex, 16 - 17 évesen meg tartsa meg a gyereket?

de persze, se gumit, se tabit ne hasznaljanak, mert a gumi " nem jo, nem éreznek benne semmit ", a tabi meg " káros "? akkor h legyen? nem vok pr?d, meg semmi, de ezt nem tom elfogadni, h ebben a korban a mai gyerekek, már ilyesmikkel foglalkoznak.

Legjobb válasz: 15-16 évesen a petting azért már belefér, de a védekezést sosem szabad elfelejteni, ha már nehéz ellenállni a kísértésnek. A gyerekneveléshez meg 20 (inkább 25) alatt egyszerûen nem (...vagyunk...) elég érettek - bocs az általánosításért, tisztelet a kivételnek.

15-16 évesen a petting azért már belefér, de a védekezést sosem szabad elfelejteni, ha már nehéz ellenállni a kísértésnek. A gyerekneveléshez meg 20 (inkább 25) alatt egyszerûen nem (...vagyunk...) elég érettek - bocs az általánosításért, tisztelet a kivételnek.
csak az abortuszellenes csököttagyúak tanácsolják ezt mindenkinek h 16-17 évesen tartsa meg a gyerekét. 13 évesen pedig inkább pettingeljen mint szexeljen. sajnos nemlehet vele mit kezdeni, ha 13 évesen összejön egy fiú és egy lány, vmit elõbbutóbb tenni fognak. ígyhát inkább csak pettingeljenek, minthogy szexeljenek. sajnos nem lehet elmagyarázni h 13 évesen még babázzon, mert már nemilyenek a fiatalok. a gumit és a tablettát pedig mindenki maga döntse el. én azt ajánlom, h senkise hallgasson itt a közönségre ilyen ügyben. annyit véssen jól az eszébe h védekezni kell, a megszakítás pedig nem védekezés. h védekezésen belül mit választ, azt maga döntse el, azaz párjával közösen, esetleg anyuka vagy nõgyógyász bevonásával. de ne a gyk olvasóival közösen, mert itt egymásnak esnek a tabletta-ellenesek és a tabletta-favorizálók, és csak veszekedés lesz a vége, plusz a gumi ellenesek lebeszélik h az milyen szar, a gumira esküdõk pedig már úgysem tudják majd meggyõzni. így az marad h szrencsétlen kérdezõ dilemmába esik, mert azt kapta végeredményül, h egyik védekezési mód sem jó. ezért a legtanácsosabb az, ha a 2 szerelmes EGYMÁSSAL beszéli meg a védekezés lehetõségeit...
azért, mert csak deréktól lefelé érettek, agyuk meg mint egy ötévesé :S sztem ha egy pár van annyira intim kapcsolatban, hogy szexeljen, akkor meg lehet ezt beszélni...én 17 évesen voltam elõször fiúval, nem lettem terhes, mivel ugye ésszel él az ember...
Bombajóaduma!Bombajóaduma!Ezt már tegnap is írtam valakinek!Még hogy nem éreznek a gumiba semmit!Hahaha!A szellõ is felállítja és izgatja abban a korban!Csak a nagy egó!Még hogy én óvszerben!Egyszerûen nem tudom már sajnálni a sok hülyét, hogy teherbe esnek!Teljes mértékben megérdemlik a sorsukat!Elõbb olvasnának, aztán meg tegyék szét a lábukat!Buták, tudatlanok, ostobák, felelõtlenek, gyengeelméjûek, nagynak akarnak látszani semmi ésszel!Nekünk hetedik osztályban szexuál kultúra órán tanították a nemi betegségeket, fogamzásgátlást!Az iskola minek van?Melegedni?A kedves szülõk?Értem, már felnõtt, tudja mit csinál!Engem is zavar a sok suttyó tudatlanságából fakadó kérdése.Elõbb gondolkodj, aztán cselekedj!
17 éves lányka érettnek érzi magát egy babához? Na ez szerintem is nevetséges. De nézzük el neki, azt sem tudja, mit beszél. Persze úgy látom, még nem jutott el ált. 8-ba sem, ahol ezt tanítják. Innentõl ne is várj tõle többet :S
Mert a 21.századi anyucik meg apucik is azt hiszik, hogy a drága gyerekük úgy születik, hogy bele van programozva, hogy hogyan kell védekezni^^.Meg 7ezer forintjuk van tabira a gyereküknek.Ja, amugy a fog.gátló bizony tud káros lenni...Ha vki huzamosabb ideig szedi, elõfordulhat az, hogy nem lesz több peteérése.Amugy meg miért kell ezzel foglalkozni??-.-" Vegyél mindenkinek gumit, ha már a szád is nagy...;)
Szia!Én 16 éves vagyok és 15 éves koromban veszitettem el a szüzességem, nem azért mert a többi lány már csinálta hanem mert akartam, és senki nem kényszeritett. Az óvszert valószinûleg azért szidják mert valóban szar. gumival védekeztünk a barátommal mégis itt vagyok terhesen.
Nm tudom baromság mindenkinek joga van eldönteni mikor h kivel gumival vagy anélkül csinálja...
A kérdező hozzászólása: az egyik kérdésnél nagyon ugrál 1 17 éves csaj, h õ márpedig érett. mi meg a hulyek, h reálisan nézzük a dolgokat. :S
A kérdező hozzászólása: joga van, de aztan minek sir, h jajj, lehetek terhes??
A kérdező hozzászólása: 16 : 28 - nem tom, h olvastad-e. volt 1 kérdés. kiszakadt a gumi, de 72 orasat nem mert bevenni, h ne legyen zavar a hormonok miatt. aztan terhes lett. szépen leirtam neki, h most aztán nagyobb gond lett a dologbol, h se sulija, se pénze. erre az volt a válasz, h majd befejezi a sulit késõbb, ami a pénzt illeti, meg kimegy a barátja külföldre dolgozni. ja, és én voltam a hulye, meg a vadbarom.. valahogy igy fogalmazott, meg fogalmazott még pár válaszoló. na, akkor én ezt most nem értem.. :S
A kérdező hozzászólása: mi van?? 16 évesen terhes vagy?? miért nem vettél be 72 orasat??
mert keresztapám orvos és tudok azokról a gyógyszerekrõl egy két dolgot. De már nem bántam meg. Van egy kisfiam és nem érdekel /és sztem senkit./ hogy ki mit mondd arról hogy 15-16 évesen nem lehetünk anyák, mert nem vagyunk elég érettek. Hát én egy rájuk cáfoló példa vagyok. 16 vok és még is imádok édesanya lenni.

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.

Egy 18 éves felnőtt, de egy 17 éves még gyerek?

nem törvényileg, mert tisztában vagyok vele.:) a kérdés az agyi szintre utal: szerintetek? miért kezelik a 17 éveseket még gyerekként a nála idősebbek, és miért kezelik a csak egy évvel idősebbet már felnőttként? ezt nem értettem soha. rendben van, hogy nem adnak neki piát, de attól még, hogy betölti a 18-at, nem lesz felnőttesebb a gondolkodása.

Legjobb válasz: 18 évesen álltalában csak törvényesen felnõttek. Amúgy még nagyon sokáig nem azok. Majd akkor lesz mindenki felnõtt ha úgy is viselkedik és gondolkodik. Ha tud felelõsséget válallni és nem csak a felszines dolgokon jár az esze. Ha megteremtette a maga kis világát és képes önállóan helyes döntést hozni.

18 évesen álltalában csak törvényesen felnõttek. Amúgy még nagyon sokáig nem azok. Majd akkor lesz mindenki felnõtt ha úgy is viselkedik és gondolkodik. Ha tud felelõsséget válallni és nem csak a felszines dolgokon jár az esze. Ha megteremtette a maga kis világát és képes önállóan helyes döntést hozni.
Abszolút egyet értek. Szerintem is nevetséges, amikor egyes szülõk 18 éves koráig rövid pórázon tartják a gyereküket, aztán ahogy az eléri a nagykorúságot, szabadjára engedik, hogy már felnõtt, azt csinál, amit akar. Az ilyenek szoktak iszonyatosan nagy hülyeségekbe belekeveredni, mert nem tudják kezelni a hirtelen rájuk szakadt szabadságot. Én úgy gondolom, hogy ez egy folyamat, aminek egy szép pillanata a 18. év betöltése, de ettõl még önmagában nem változik semmi. A legtöbb 18 éves manapság még otthon lakik, középiskolába jár, teljes mértékig a szülei tartják el, és ennek megfelelõen is viselkednek. Az igazi változást inkább az szokta elhozni, amikor egyetemre mennek vagy dolgozni kezdenek, normális esetben onnantól már tényleg felnõttnek tekinthetõek.
Agyilag mindkettõ gyerek.
Mindkettõ gyerek, de egy 18 éves nagykorú, nagyobb a felelõssége, és az önállósága, nem felnõtt még. Amúgy úgy gondolom 21 évre kéne emelni ezt a korhatárt, mert akkor már tényleg érettebbek, tapasztaltabbak.

Szerintetek normális hogy 17 évesen még szűz vagyok? és ha igen miert?

Legjobb válasz: Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos,hogy hány évesen veszíted el,hanem az,hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális,aki minden pasival lefekszik.

Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos, hogy hány évesen veszíted el, hanem az, hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális, aki minden pasival lefekszik.
normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L
Mi nem vagyunk olyan földhözragadtak mint te, nem a külsõ számít!
Azért a szopást gyakorold.
Normálisnak normális...A gond csak az, az új alkotmány értelmében minden olyan személy, aki betöltötte a 16. életévét, és még mindig szûz, ún. szüzességi adót kell fizetnie. A polgármesteri hivatalban majd útbaigazítanak az adó mértékérõl. Szóval így jártál:DD
19 éves szûz lány vagyok, szerintem ez is normális, javítsatok ki ha tévedek :D Egyszerûen várok arra, akinek nem csak egy estére kellek, szerintem nincsenek égbenyúló igényeim :D
tök normális.. én 19 évesen nyilas vagyok nincs ezzel semmi gond.
Persze, hogy normális. Nagyon egyszerû, még nem találkoztál olyan fiúval (amennyiben lány vagy) akiben annyira megbíztál volna, hog testileg is neki add magad. Ezért nem is szólhat meg senki. Mindennek eljön a maga ideje, te is majd megismersz egy olyan fiút akiben annyira fogsz bízni, és annyira vonzódsz hozzá és szereted, hogy majd a szüzességed is vele akarod elveszteni, de egyenlõre még ezekszerint nem jött olyan valaki az életedbe, ezért ne is aggódj. Senki sem marad örökre szûz, csak esetleg az apácák. De teljesen normális, hogy 17 évesen még szûz vagy. 26/l
valamit félre olvastál, nem 18 évesre írtam hogy fejleltlen
"normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L" hogylenne már egy 18 éves csaj fejletlen?már 14 évesen õk katétereznek meg ha orvosnak tanulnak.
Én például 19 évesen vesztettem el! Egyáltalán nem éreztem cikinek, söt... Sztem becsülendö! :-)
Annyira nem értem hogy akárki kiír valami hasonló kérdést rögtön jön egy csomó olyan válaszoló akik megdöntenék a csajt. Honnan tudod hogy nem egy 150 kg-os troll-fejû nõ írta a kérdést na akkor mi van?! (ezek alatt persze nem azt értem hogy a kérdezõ így nézhet ki)
Szerintem normális, nem értem, miért ne lenne az.
hát ha lány vagy segíthetünk a problémán...
Normális, hogy 17 évesen szûz vagy. Inkább az az abnormális, hogy ezt megkérdezed! Ne érezd cikinek csak azért, mert a többiek már elvesztették. Sõt, inkább legyél rá büszke!Manapság kevés ilyen lány van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!