Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen hogy szexre vágyok (21 db)

Lehetséges, hogy 17 évesen még nem vagyok érett a szexhez?

(kiírtam már egyszer, de törölték a szex témából mert nem vagyok 18...) Barátn?m 18, én nyáron leszek ugyanennyi. Hétvégére meghívott magához és sejtem hogy mit vár t?lem. Nagyon szerelmes vagyok belé, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy én most akkor a farkamat a puncijába dugjam. Nem vágyom rá, meg igazából gusztustalannak tartom, lehet föl se állna. Kicsit aggódok, hogy nincs-e velem valami baj, mivel még masztit se csináltam (éjjeli magömlésem van kb. kéthetente). Imádom a barátn?met, szeretem ölelgetni meg puszilgatni, de ez a szex téma úgy ahogy van nem érdekel.

Legjobb válasz: Szerintem ha meztelenül ott lesz elõtted és elkezdi szopni a farkad, biztos akkor is megkeménykedik, és majd meg is akarod dugni. :)

Szerintem ha meztelenül ott lesz elõtted és elkezdi szopni a farkad, biztos akkor is megkeménykedik, és majd meg is akarod dugni. :)
Nem bántani akarlak, de 17 évesen a teljes aszexualitás nem normális. Fiúktól sem áll fel? Ezzel sem csesztetni akarlak, mert semmi szégyen nincs abban, ha meleg valaki, de a teljes aszexuális attitûd nem elterjedt a te korodban.
ez durva:S
Gusztustalan? Ezt te se gondolhatod komolyan.
lehetséges
Mit kapok én jöttem rá elõször hogy kamu? 18 éves és még nem kell borotválkoznia ez kb. ~0%.
Most még gusztustalannak tartod, mert szûz vagy. De szerintem ez nem komoly tünet... Ez olyan mint amikor egy lány gusztustalannak tartja az orális szexet (elõfordul), és amikor kipróbálja, már természetes neki. Evés közben jön meg az étvágy ugyebár:D Lehet ritka dolog, de elõfordulhat. De szerintem igen, lehetséges, hogy nem vagy elég érett hozzá. De attól kell, hogy érdekeljen a szex... Vonuljatok félre, kényeztessétek egymást, vesd le a gátlásaidat, nem mindent kell megtenni, amit valaki eltalál. A szex ugyanolyan része egy kapcsolatnak, mint az evés az életnek:D KELL.
23:46-nak igaza van én vagyok az akinek az elõbb válaszoltál az úszás nagyon jól izmosít egy egészséges férfit párom szeret úszni, nem versenyszerûen, csak hobbi szinten csinálja, de az asztmáján is rengeteget segített úszáson kívül mást nem sportol, és azt is csak heti pár alkalommal, mint mondtam hobbiból, de nagyon szép izmos és vállas ám, az úszás az amitõl a testeden mindenhol tudnak nõni az izmok, így neki a combja, karja, vádlija háta és mindene izmos az izmosodáshoz egyébként csak a megfelelõ fehérjebevitel, és jó tesztoszteron szint kell a tesztoszteron nem csak a férfias izmok kialakulását segíti, de egy szexuális hormon is, ami szexuális vágyat kelt a félénkséged, és hogy az arcszõrzeted se olyan erõs is lehetnek a csökkent tesztoszteronszint jelei mi ezt persze így interneten keresztül nem tudjuk megállapítani, nem vagyunk orvosok, de szerintem érdemes lenne elmenned, márcsak azért, mert ha az, és kapsz rá valami kezelést, akkor a barátnõdnek sok fejfájást kímélsz meg, mert szegény biztos azt hinné, hogy csak nem kívánod, azért nem megy a dolog, és benne van a hiba sajnos a lányok önkéntelenül is ezt hiszik, szóval csak gyõzõdj meg róla, hogy hátha egy könnyen kezelhetõ probléma
Kevés benned a tesztoszteron. Az úszás amúgy pont az a sportág ami elég jól izmosít, ráadásul nem is csak egykét területen.
amúgy van a szexualitás is , meg van aki szerint ez meg gusztustalan 20-22 évesen is aztán meg bepótolja
Küldd el hozzám a barátnõdet, hogy együtt szeressük...én a ló túlsó oldalára estem, és 11 évesen már beleõrültem abba, hogy nem kúrhatok...majdnem négy éve szenvedek....
16 évesen vesztettem el, már régen elmúltam 20 de még mindig nem vagyok érett rá:D L.
ez valami betegség amit orvosnak látni kell vagy csak kamu kérdés. 35L (orvos)
a szexualitás* aszexualitás
Ha te nem baszod meg én megbasznám...de maugy komolyan?:HJomokas vagy?Mert nemsok ember mondja erre, hogy undorító...szerinte dte hogy születtél?-.-
Sose maszturbáltál? Soha nem áll fel, semmi nem izgat?
kellemetlenség mint szex? az elég kemény :S
Hát....erre nem nagyon lehet mit írni...miaz hogy nem érdekel a téma??!! Ha barátnõd van akkor nem ártana ha érdekelne, különben baszhatod.Szerintem kezdjen el érdekelni :)
A kérdező hozzászólása: Fiúk nem érdekelnek, biztosan tudom hogy hetero vagyok. Olyankor szokott néha keményedni, amikor ölelgetem vagy simogatom a lányt.
Jellemzõ, hogy az ilyen kérdést törlik, amikor a 13-14 éves pisisek kérdései meg ott virítanak... Nah ami viszont fontos: szeretkezni csak akkor szabad, ha mindkét fél biztos benne, hogy készenáll rá. Senkit se, magadat se szabad rá kényszeríteni, csak akkor csináld ha akarod. Ha a barátnõd szeret, akkor megérti. Viszont mivel te egyáltalán nem érdeklõdsz a szex iránt, én azt mondanám, hogy elképzelhetõ, hogy hormonális vagy pszichés problémád van, amit jobb ha kivizsgáltatsz. Gondolom azt szeretnéd ha a barátnõd boldog lenne, szóval ne szégyelj elmenni egy szexológushoz, neki az a dolga, hogy segítsen. Mennyire férfias a testalkatod? Szõrõs vagy, izmos és vállas? Mert ha igen, akkor nem valószínû, hogy hormonnal van a baj, inkább pszichés lehet. De egyébként azért ajánlom az orvost, mert ha nem érzel rá semmi testi késztetést, kíváncsiságot, vágyat, ott probléma van. Az teljesen más mint mikor azért fogod vissza magad, mert még nem vagy kész, vagy nem akarod.
A kérdező hozzászólása: A testalkatom szerintem férfias, van szõr ahol lennie kell, meg nagyra is nõttem. Bár izom szinte egyáltalán nincs rajtam, meg borotválkoznom sem kell még. De egyébként ha feláll, és neki ez kell, akkor lehet rá tudom venni magam, mert megteszem érte. Végül is vannak kellemetlenségek, amit egy párkapcsolatban el kell viselni.
Szerintem meg (talán nézz is pornót közben, de jobb ha erotikus történetet olvasol) próbáld ki a maszturbálást. Ha nem tetszik az orgazmus, akkor baj van.
Ez nagyon fura, normál esetben a fiúk (és a lányok is) mást sem szeretnének csinálni kb, 13 éves koruktól kezdve (az más kérdés hogy szerencsére legtöbben ténylegesen csak 15-18 éves koruk között kezdik el). Nem érettség kérdése az hogy szeretnél-e szexelni. Valami rossz gyerekkori élményre tippelnék? Vagy a barátnõd nem izgat igazán, van ilyen akkor viszont hiába szereted amúgy mint barátot nem lesz belõle igazi kapcsolat. Teljesen normális hogy elvárja a barátnõd a szexet, ezt minden barátnõ elvárná, ha tényleg semmi kéztetést nem érzel rá természetesen ne csináld, annak úgyis csak rossz vége lenne, de nem biztos hogy kell neked akkor barátnõ egyáltalán még, vagy nem ez a barátnõ kellene.
Ne haragudj, de a szex nem azok közé a dolgok közé tartozik, amiket "el kell viselni" egy kapcsolatban. Nagyon furcsa, hogy ennyi idõsen még nem vágysz a szexre, de persze megtörténhet, hogy még nem vagy elég érett rá. Mindenesetre BESZÉLD meg a barátnõddel, mielõtt bármi is történne. Meg egyébként is elsõ alkalomnál nem kell egybõl beleugrani a mélyvízbe. Esetleg orálisan kényeztethetnétek egymást, és lassan, fokozatosan haladhatnátok az aktus felé. Ha az se fog tetszeni, akkor viszont biztosan van valami gond veled. Esetleg volt valami olyan dolog az életedben, ami miatt kicsit félénkebb, visszafogottabb vagy? Bármi olyan lelki törés, ami kihathat ilyen dolgokra? 21/L
A kérdező hozzászólása: Félénk természetû vagyok, de nem tudom ennek mi köze ehhez. Nem félénkségbõl nem érdekel a szex.
18:50 vagyok "De egyébként ha feláll, és neki ez kell, akkor lehet rá tudom venni magam, mert megteszem érte. Végül is vannak kellemetlenségek, amit egy párkapcsolatban el kell viselni." Ezt ne csináld, a barátnõdnek se lesz jó. A szexet mindkét félnek akarnia kell, különben semmi értelme, ahelyett, hogy összehozná az embereket, csak eltávolítja egymástól és keserûséget szül. Amúgy a magasság genetikától meg növekedési hormontól függ inkább, nem a szexuálistól. Az izom hánya, vékonyabb váll, viszonylag szõrtelen arc viszont már lehet az alacsony tesztoszteronszint jele. Persze lehet attól is, hogy nem sportolsz, de szerintem összefügghetnek, mivel magasabb tesztoszteronszinttel a kettõ jobban összefügghet. Ettõl függetlenül lehet pszichés problémáról szó. Azért az jó jel, hogy ölelgetéskor, simogatáskor szokott keményedni, de jobb lenne tényleg megbizonyosodni, hogy egészséges vagy testileg és lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Úszni eljárok, mondjuk nem tudom lehet-e sportnak nevezni, ha heti egyszer-kétszer úszok egy-másfél órát :) Pont nem az a sportág, amitõl az ember annyira meg tudna izmosodni :)
Nem tudom mi köze az alkatnak vagy a szõrzetnek a szexhez, de szerintem nem sok. Én elég vékony vagyok kicsik az izmaim, nem túl erõteljes a szõrzetem (mellkasomon pl egyáltalán nincs) és jóval elmúltam 20. Emellett pedig kb 12éves koromtól vágyom a szexre, és egyáltalán nem tartottam gusztustalannak már régen sem. Nem vagyunk egyformák, de sztem inkább neveltetési, lelki okai lehetnek mintsem testi.

17 évesen normális, hogy szexre vágyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális!Én fiatalabb vok nálad de én is... :) A te korodban ez pont jó...csak nekem nem :)

Teljesen normális!Én fiatalabb vok nálad de én is... :) A te korodban ez pont jó...csak nekem nem :)
TEljesen normális, tök jó idõbn vagy a szexhez.
a legjobb idõben vagy!
Persze, hogy normális.
igen

Szerintetek normális, hoy 17 évesen nem akarok szexelni? Nem kívánom? Szeretem a páromat és oda vagyok érte. Denem kívánom a szexet. Mit tegyek? Lehet hogy ez egy betegség?

Legjobb válasz: Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.

Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Lazítani fogok! :)
lehet h. szereted a csajod de nem izgat... van ilyen! szerintem lehet h. vele nem kívánod
A kérdező hozzászólása: én vagyok a lány.
Egy ilyen ostoba csaj minek pasizik? Csak elb...ssza a csávó életét és lelkileg kicsinálja teljesen!
Õ nem ostoba oké! Ha majd keszen all csinlja! Amugy is sex komoly dolog! Amugy meg csak komoly kapcsolatra vagyik ennyi nincsen ezzel semmi probléma! Es ha fiu szereti akkor meg is fogja erteni!
Nekem is volt ilyen csajom.Megértettem.Dugtam helyette mással.

Anyukám és nővérem is 17 fölött volt már amikor elveszítették a szüzességüket. Az előfordulhat, hogy én 16 éves fejjel érzem azt, hogy kész vagyok a szexre?

Tudom eléggé személyes amit írok, de azért leírom: Nem "kellene" nekem is 17 fölött.. (olyan családi "vonásra" gondolok)

Legjobb válasz: Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak

Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak
szia! ne aggódj, ez simán elõfordulhat, ennek semmiféle genetikai vonatkozása sincs!! csak a testi dologok öröklõdhetnek, és az h mikor állsz készen, a lelkedben dõl el! rem tudtam segíteni (:
Bár az igaz, h nem kortól függ, de szerintem nem vagy rá érett, ha itt akarod, h más döntse el helyetted és más gyõzzön meg róla, h érett vagy.
Dehogy kéne!! Akkor csináld, amikor akarod!
A kérdező hozzászólása: Igen tudtatok mind a ketten:) Köszönöm
Szia! Még veszítheted el Te is 17 fölött, attól h már most készen állsz rá :) Hidd el, ez sokkal jobb mint fordított esetben..

Barátnőm 17 éves és nem nagyon kívánja a szexet illetve szereti de ő aztmodnta hogy cska néha esik jól heti 2x szexelünk kb 1 óra hosszát de nem emgy el ez mindenféle képpen az én hibám vagy lehet hogy benne van a hiba?

19/F vagyok más barátn?imnél még nem volt gond.amúgy vele 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L

17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L
vele beszéld meg h esetleg csinálsz-e vmit rosszul
Az a baja szerintem hogy meg nem szerette meg vele senki a szexet. Szoval senki nem tudta meg elvinni a csucsra, nem kostolt bele hogy milyen az amikor nagyon joo. Volt mar igy mas is akit ismerek aztan megvaltozott a velemenye. :P 21/F
próbálkozzatok több pózzal, helyszínnel, kényeztesd stb.Ennyi idõsen nekem mondjuk nem volt orgazmusom, de sokszor kívántam még így is, pedig nem volt túl jó a szex így utólag vissza gondolva.
mondd en neki ne legyen szegyelos es mutassa meg neked o sajat magat hogyan juttatja csucsra :) es akkor neked is konybb lesz monden no mas :)
Talán nemjötél még rá hogy mi az amire vágyik közben.
Szed fogamzásgátlót?
Ha elmenne, akkor többször is akarná. Ha neki nem olyan jó, akkor miért akarná gyakrabban?? Ne a mennyiségre törekedj, hanem hogy eljuttasd a csúcsra! Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, utána akarni fogja gyakrabban is. Mindent megteszel ezért??
A kérdező hozzászólása: Meg próbálok emgtenni mindnet, volt olyan hogy orálisan próbáltam kielégítnei kb 40 percig aztán elfáradt a ynelvem de akkro se semmi... bárhogy izgatoma csiklóját is meg minden akkor is semmi...

Hogyan kell csinálni? 17 éves lány vagyok. Soha nem néztem pornófilmeket, pornó képeket, a barátaimmal soha nem beszélgettünk a szex témáról. Nemrég kezdődött az első komoly párkapcsolatom, úgyhogy teljesen tapasztalatlan vagyok.

A barátommal úgy érzem, lassan eljutunk addig, hogy szexeljünk, de én nem tudom, hogy szokták ezt csinálni. Persze szexuális felvilágosításon voltam, azt azért tudom, mit hova kell dugni, de fogalmam sincs, hogy néz ki egy el?játék, meg ilyesmi dolgok. Tudom, hogy ez nagyon gáz, mert a korombeli lányok többsége már rég nem sz?z, de kérlek, adjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Ahhoz hogy hogy kell csinálni az elõjátékot nem kell pornó filmet,képet..stb nézned!!Az nem a valóság!! Az elõjáték(petting)abból áll hogy egymást testét simogassátok az intim részeken is,de ott nem feltétlenül.De szex elött azért az intim részek sem kivételek.Sõt!Ott felfedezhetitek egymás testét,hogy kinek a mi a jó,és így a szex is könnyebb lesz.Az fontos hogy lazulj el telsen!

Ahhoz hogy hogy kell csinálni az elõjátékot nem kell pornó filmet, képet..stb nézned!!Az nem a valóság!! Az elõjáték(petting)abból áll hogy egymást testét simogassátok az intim részeken is, de ott nem feltétlenül.De szex elött azért az intim részek sem kivételek.Sõt!Ott felfedezhetitek egymás testét, hogy kinek a mi a jó, és így a szex is könnyebb lesz.Az fontos hogy lazulj el telsen!
Nézz meg egy-két erotikus filmet (nem pornót!).
Hát szia! :) Nagyon szívesen segítek. Nos, kezdjük azokkal a dolgokkal, amik nélkül el se kezdjétek. Elõször is, szerintem fontos, hogy ismerjétek egymás testét, reakcióit és vágyait, mielõtt belementek mélyebb dolgokba is. :) Ha már sok-sok petting volt, azaz sok elõjáték, akkor amúgy is jönnek maguktól a dolgok. Habár, tudom mindenki ezt mondja. :) De tényleg jönnek. Olyan az egész, mint egy hosszú lépcsõ fokozatai. És nem érdemes átugrani a fokozatokat, mert könnyen rossz emlékké válhat, tehát semmiképp ne menj bele olyan dolgokban, amikre nem érzed magad 100%-osan késznek! Ettõl nem kell megijedni, nem olyan vészes ez az egész, mint amilyennek szerintem most gondolod.. :) Mikor elveszíted a szüzességed, van pár nagyon fontos dolog: Elõször is, kell a megfelelõ izgatottsági állapot, különben nem igazán megy a dolog. Erre szolgál a hosszú elõjáték, ami csókokból, simogatásból áll... és az izgalom egyre csak fokozódik, Te pedig már úgy érzed, nem bírod tovább, akarod õt. 2. Fontos, hogy a párod is gyengéd legyen, figyelmes... és olyanná tegye a Te elsõ éjszakádat, amilyennek megálmodtad (szerintem). Legalábbis, ha romantikát akarsz, akkor igenis meg kell azt kapnod. :) Én pl. elég rendesen megszerveztem a dolgot, vannak egy páran, akik ezt hülyeségnek tartják. Viszont miért lenne hülyeség? Egyáltalán nem gáz szerintem, sõt, hogyha tudod hogy fogtok védekezni, és azt is tudod, mikor fog megtörténni. Tehát, ebben a második pontban azt akartam kiemelni, hogy neki is segítenie kell- akár téged egy kicsit ellazítani is, ha ideges vagy- és hát nyilván a többi.. De ez tõletek függ. Most az orális szex-re gondolok. Szerény véleményem szerint, az se egy hátrány, ha az elsõ éjszaka elõtt ez már megtörtént. Ezért fontos a fokozatosság (mert ezt is csak akkor teszed meg már egy kapcsolatban, mikor magadat is késznek érzed rá, és valóban akarod -boldoggá tenni a párodat ily módon is), hisz ez lehet éppen olyan, ami nem megy könnyen. És ebben az orális szex témában, nagyon fontos, hogy segítsen a barátod.. Segítsen, hogy mi és hogy jó neki. Ne görcsölj ezen, nem olyan bonyolult :) Ha szereted és levetkõzöl a gátlásosságodból, akkor ez is rendben lesz. (szerintem hozzátartozik egy jó kapcsolat szexuális részéhez) Node, 3. pont, a védekezés. Mi óvszert használtunk, és ez teljesen oké volt. De, most lehet, hogy röhejesen fog hangzani, amit írok, de nemárt, ha a párod is ismeri a dolgokat... ez tényleg ciki, de megesik, hogy már pont akkor derül ki, hogy valamiért nem megy :) Ha érted, mire gondolok. A másik út, ha Te is használsz valamit, hogy 'helyileg is védekezz'. Én jókat hallottam a Pharmatex-rõl, de orvosoktól azt is hallottam, hogy maró hatása is lehet. Vigyázz! EGyébként, védekezés témában rengeteg kérdés van ezen a fórumon is, meg még nagyon sok más fórumon is. A gyógyszert nekem nem ajánlották, mikor (én is 17 voltam) én nyomoztam ez ügyben, mivel még ráér 1-2 évet, és csak felkavarja a hormonháztartásodat. 4., hogy tényleg próbáld meg elengedni magad azon az estén. Anélkül nem fog menni. Ha nem nedvesedsz be (elõjáték), akkor sokkal jobban fog fájni. A vérzésrõl és a fájdalomról csak annyit, hogy tényleg mindenkinek nagyon más és más. Én a vértõl paráztam a legjobban, szinte már vártam.. és nagyon nagyon meglepõdtem, mikor egyszerûen semmi.. ! :) Jah, és én az elsõ éjszakára kiírtam egy saját CD-t, igazán szenvedélyes számokkal. :) Ha gondolod, elküldöm õket, írj privibe, ha érdekel. :) Sokat segített a zene... Finoman szólva. Zene nélkül el se lehet képzelni. :) Ui.: A pornóról csak annyit, hogy a valódi erotikát és szenvedélyt, onnan soha az életben nem lehet elsajátítani. Szerintem egyszerûen undorító mind, egytõl egyig, ráadásul a nõkre nézve, hát hmm... Nos, remélem valamit sikerült segítenem, sok szerencsét! :) 18/l
Oh, és még valami. Egy kis segítség, és még több kedvcsináló, csak olvasgasd! :) Elég sok történet van fent. (http://www.tortenetek.hu/browse.php?act=detail&pid=11&wid=27..
Én csak egy dolgot nem értek az összes ilyen kérdésnél. Az összes könyvesbolt és könyvtár tele van ilyen könyvekkel. Anno mi simán olvastunk ilyet, ha nagyon akartunk. A mai gyerekeknek ez már smafu? De a google-lal is annyi mindent lehet találni, hogy csak na!
22 éves vagyok, és még szûz. Mégis, nem félek az elsõ alkalomtól, mert 1: már van némi tapasztalatom (amikre majd kitérek) 2: tudom, hogy kivel és hogy akarom átélni elõször, és mindig. :) Szerintem a legalapvetõbb, hogy tisztában légy a fogalmakkal. Ezeknek utána tudsz nézni akárhol. Petting, orális szex, anális szex, aktus, a többit gondolom nem kell ecsetelni. A legfontosabb, hogy fokozatosan haladjatok, ne ugorjatok rögtön fejest! A kedvesed is szûz még? Ez fontos info lenne... Szóval az én tapasztalataim: elsõ barátommal nem volt semmi, csak csók, kézen fogva járkálás, meg simogatás, amit soha nem hagytam neki, vagyis mindig hamarabb elhúztam a kezét... Aztán a következõ srác (mondhatjuk, az elsõ komoly, vagy az elsõ, akit igazán komolyan vettem, és szerettem) már sokkal több mindent kapott: simogathatott, és már meztelenül is látott, sõt, volt példa orális szexre, meg én a kezemmel elégítettem ki nem egyszer. Most már nem vagyunk együtt, de legalább tapasztalataim vannak, és most vagyok együtt azzal az emberrel, aki mellõl nem akarok soha elkerülni, akivel nem csak beszélgetni meg sétálni akarok, hanem mindent, de mindent. És még vele sem történt meg az, ami "a világ legtermészetesebb dolga", mert várom, hogy minden tökéletes legyen hozzá. :) De vele már aludtam együtt, nem is egyszer, és nem álltunk meg a csóknál. :) Na most én itt 3 különbözõ sráccal szerzett tapasztalataimat osztottam meg veled, hogy lásd: mi mi után következett. Ezeket te mind vele szeretnéd átélni, gondolom. Hát, akkor csak lépésrõl lépésre! :) Símogatás: elõször csak a testét, a mellkasát, a haját, csókolgasd, cirógasd, és hagyd, hogy õ is ezt tegye veled. Aztán már jöhet a "manuális szex", amikor egymást kézzel elégítitek ki. Nem tudom, kinél hogy van, de szerintem az orális szex megelõzi a rendeset, tehát ez lehet a következõ lépcsõfok. Az pedig, hogy mi fog történni azon az éjszakán: hidd el, nem lesz vele gondod! :) Õ is segíteni fog, meglásd! :) Tudom, kicsit komplikált választ adtam, de remélem, hasznát tudod venni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A barátom már nem szûz, több lánnyal is volt már együtt, szóval van némi tapasztalata, pont ezért attól is félek, hogy bénának fog tartani, mert én még semmit nem tudok jól csinálni.
Szerintem a legrosszabb az, ha hatalmas elvárásokkal, kombinálsz, illesztesz, szervezel, hogy minden tökéletes legyen. Aztán a nagy feneket kerítésnek az lesz a vége, hogy valami nem lesz jó, izgulás lesz, meg ilyesmik. Legyen józan eszed odáig, hogy védekezel, a többi meg majd jön spontán magától.

Miért van az, hogy sok lány 15-17 éves koráig tök aranyos, cuki, vagy sok esetben egyenesen vonzó, szexi, de 17-18 éves korára elcsúnyul?

Legjobb válasz: Hormonok... Majd kivirulnak :) ilyenkor szoktak fenéktájon kikerekedni, magukra szedni kilókat, de ez csak átmeneti az esetek többségében :)

Hormonok... Majd kivirulnak :) ilyenkor szoktak fenéktájon kikerekedni, magukra szedni kilókat, de ez csak átmeneti az esetek többségében :)
Mert ellustulnak. Fogamzásgátlót kezdenek szedni, elhíznak tõle és túlságosan kinyalják a feneküket a fiúk. Elkényelmesednek. Egy 15 évesben sokkal több még az életigenlés, életenergia, mert nem ég ki érzelmileg, még kellõen naív és boldogan áll az élethez, sokkal többet sportol, remélhetõleg nem cigizik annyit, nem iszik stb.!
én ezt úgy figyeltem meg h 17-18 még jók , de 20 után évrõl évre épülnek le.
Én ismerek ilyen lányokat. Õk agyon festették a hajukat, elõnytelen sminket találtak ki maguknak, ilyesmik. L19
Jó a kérdés, kérdezõ. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért van manapság annyi pedofil, aki 12-14 éves kislányokra bukik. Hát ezért...
Azért, mert pedofil vagy, és a felsõ határ nálad a 17 év... Amúgy meg anyádat! Általánosítasz itt össze-vissza, minden korosztályban vannak ribik.
A kérdező hozzászólása: Kedves hatos, felvilágosítalak, hogy egy pedo nem a formás fenekû, szexi, nõies 16-17 éveseket skubizná, hanem az elõl deszka-hátul léc 10-12 éveseket. De te biztos jobban tudod. :D Nem a ribikre céloztam, bár tény, hogy az is kiábrándító, amikor egy eredetileg cuki kiscsajból a lakótelep ribije lesz, akin csak az úthenger nem ment még át. A kérdés egy ismerõsöm kapcsán fogalmazódott meg bennem. Nem barátom, csak ismerõsöm. Régebben sokat dumáltunk róla, még 15-16 éves korában, hogy már akkor milyen fullos csaj volt, már akkor formás mellei voltak, formás feneke, és elképesztõen szép arca. Most 17 éves, és mondjuk fenékre és mellre most sem rossz, de arcra egész egyszerûen megcsúnyult. Meg nem õ az egyetlen, aki eredetileg jó csaj volt, de huszonéves korukra koravén és idomtalan lett. Viszont fordítva is van rá példa, hogy valaki 15-6 éves koráig az a bottal sem piszkálnám meg, vagy éppenséggel semmi npies nem volt benne, huszonévesen meg a nyomában koslat az összes pasi.
Nem tudom, hol élsz, hogy nálad 1-2 év ennyit számít:D Szerintem manapság egy 15 éves idõsebbnek néz ki, mint egy 20. Egy kiló smink, kráteres fej, igénytelenül felkent szemtus stb. Nem nagyon ismerik még a stílusukat.
Én vagyok ennyire maradi? 17évesen nem elég nekik a normális szex, már hármasban kell nyomni?:D
Ne tedd, jobban jàrsz, mivel én is konzervativ gondolkodàsu vagyok, nem jó csak ugy, szerelemmel kell történnie ugy az igazi.
18:39 igazad van
hát én mégcsak le sem vetköznék a tesóm elött nemhogy még együtt is akrobatázzunk
Ha még a haverod lenne...de a TESTVÉRED! -.-"
gusztustalan amikor 2 testvér ugyanazzal a lànnyal, na ez a làny is jó kis firma lehetne.
Szerintem igen. De csak ha nem vagy szûz, és nincs barátnõd.
A kérdező hozzászólása: de utólag van egy kis bûntudatom hogy a tesóm csaja.
Ezt itt mindenki úgy ahogy van bekajálta? -.-"
Hát én el nem tudnám képzelni, hogy a tesómmal együtt. Nem akarnám látni az álló himbilimbijét!
A kérdező hozzászólása: hát ezt nem lehet elmesélni. a mikor bementem a tesóm már elsült de a csaj birta és mondta akkor bemelegit engem. erre a tesóm is felszivta magát és amig õ kefélte engem cumizott. De ezt nem lehet leirni ezt át kell élni sokkal jobb mint kettesben.
Grat, de hogy volt, elmeséled? Õk már keféltek, te meg csak beugrottál hozzájuk, vagy közös peting is volt, hogyan zajlott?
Szólj, hogy szóljon
A kérdező hozzászólása: tetszett a dolog és ahogy láttam nekik is. Szerintetek szoljak a tesómnak a hármasban akarják megint szoljanak nekem?
na, grat :D én szóltam, hogy lesz egy kis bûntudatod.
Nah volt azóta valami?megvoltatok?
A kérdező hozzászólása: megám és a tesóm is ujra beszált. hát marha jó volt megéri kipróbálni és marha jól szop.
Szegény csaj biztos jó szét lett ba***va.2farok kalandozott benne... Fuuu :)
A kérdező hozzászólása: ezen mit nem lehet elhinni? amugy nem lett szétbaszva mert engem csak szopott
Ugyanmár, mié hazudna... Esetleg ha mégis az már az õ baja, de én hiszek neki :)
Ha esetleg egy szexben rutinos harmadikra volna szükségetek... :D Szívesen tanítgatok, magyarázok is közben, ha kell. :D
hát az én pasim egyke de én simán benne lennék ha õ is engem nagyon vonz a hármas 16/l jól tetted h átmentél:D
Nem vagyok egy konzervatív, de szerintem akkor is visszataszító és beteges, ha az ember a saját testvérét vonja be az ilyen dolgaiba. A hármas se vonz annyira - próbáltam egyszer - , de az más kérdés.
A kérdező hozzászólása: és ha kamu. én tudom hogy megtörtént ha ti elhiszitek akkor el ha nem akkor meg nem.
De te is szurnád a lányt?vagy csak simogatnád és ráélveznél??Sztem ha megdugnád a tesód csaját háát GÁZ!!
amúgy kamu az egész elõzõ!:)
tese vagy 100 ember úristen milyen világot élünk!!a csaj jó nagy kur..v lehet te meg remélem büszke vagy magadra ilyet sose csinálnék ha a tesoim mondanák az biztos elbeszélgetnék a fejével!! 17f jah és 2 tesóm van mind 2 fiú
A kérdező hozzászólása: nézd meg jobban volt közte majdnem egy óra.
ti suták kamu az egész amikor azt irta h nem lehet beszállni , na erre rá irta 10 percel h már meg is volt ti suta idióták 10 perc alatt meg volt ? h lehet ezt bekajállni de kjan.. sok idióta
Ugyanmár, ne irigykedj! Arra se, hogy másnak van elég kurázsija megvalósítani a vágyait.
Mekkora ribanc a csaj.
És akkor? Az a legfõbb szempont, hogy a csajnak jó legyen, tehát tesód elmegy, te meg folytatod a lánnyal. Nem igaz, h 17 évesen nem áll fel megint a tesódnak csak a látványra 5 percen belül. Vagy, ha más nem, könnyítsen rajtad a csajszi szájjal vagy kézzel.
A kérdező hozzászólása: bocs az utolsó elõttinek akartam
Ha az ikertesóm ilyet kérne olyan pofont kapna, hogy a fal adja a másikat. Az ikertesóm barátnõjével??? Soha. Majdnem mindent együtt csinálunk, de ez már túlmegy minden határon. Bár lehet én vagyok túl maradi.
A kérdező hozzászólása: köszi az utsó választ. tetszik a stílusod.
szerintem tedd meg jó kis dolog a gruppen
Miért baj az ha a testvére? Hát de ha még csak sima testvére lenne, de nem sima, hanem ikertesó, tehát ugyanaz. Szóval olyan mintha egyedül lenne a csajjal, de ketten van, mert a másik is õ, csak mégsem. Szóval szerintem menj bele, jó buli, fiatal vagy, csináld!
A kérdező hozzászólása: van fantáziájuk.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy 17 évesen lehet az az igaz szerelem hogy csak vele fekszemle. Ha igy lenne nem sokan szexelnének a házasság elött
A kérdező hozzászólása: hát nekem azzal nincs bajom hogy levetkõzzek elötte mégis csak az ikertesóm
A kérdező hozzászólása: most is a szomszéd szobában vannak és hivtak de mondtam hogy most biztos nem
18:57 vagyok 18/F
Mázlista. Ha hülye vagy, kihagyod. És örökre bánni fogod. Ezrek mit nem adnának egy ilyen szituért. 17 évesen én is sokkal többet filóztam meg tököltem meg lelkiztem meg mulyáztam, most meg úgy érzem, elvesztegettem azokat az éveket. F36
A kérdező hozzászólása: mondjuk a gruppenen már én is gondolkoztam de a tesómra nem gondoltam hogy õ lenne a harmadik
ez sz.pás!!!!!! marad az 5 combú menyasszony;)
A kérdező hozzászólása: hát rá azt mondta legközelebb de én meg már föl vok izgulva mint állat ugyhogy marad a kézi erõ
Baz.meg. :DDDDD Erre ráb.sztál. :D
A kérdező hozzászólása: hát ilyen nincs nagynehezen rászánom magam hogy átmegyek és kiküldött a tesóm hogy már ne szálljak be mert mindjárt elmegy
19:08-as vok. Akkor pattanj be, és élvezd!!! ;)
Ha ez nem kamu, akkor meghalok az irigységtõl. A helyedben már mennék is át, nem a gép elõtt matyiznék.
A kérdező hozzászólása: az a baj mint mondtam az elöbb itt vannak a szomszéd szobába és sikit a csaj én meg már fel vok izgulva.
19:00 én szintúgy :)
ember, én ikerlányokkal voltam!!!! ezt kötelezõ átélni!!!! teljesen más a két ember, és pont ezért mondom, h ne tedd meg! gondolj bele: ugyanúgy nézel ki mint a tesõd, ugyanolyan a családi háttered, de lehet, hogy te jobb vagy sokkal az ágyban. akkor kit fog választani ezután a csaj? TÉGED. aztán majd minden nap szembenézhetsz a lelkiismereteddel h mit tettél az ikertesóddal!
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõm és nem is vagyok szûz
Mond el a pasidnak
Én hozzád képest öreg vagyok mint az országút, de ha ilyen koromban ilyen csajom lett volna (dugtam volna mint a lopott biciklit éjjel-nappal). Nekünk annak idején úgy kellett leimádkozni a lányokról a bugyit szinte mindig.... Rossz korban születtem most már biztos. De, hogy válaszoljak is: Kérlek készülj fel arra az eshetõségre, hogy itt az ideje a váltásnak. Nem azért, mert kevés a szex vagy nem azért, mert neked több kell. Hanem azért, mert ez a ti kétéves kapcsolatotok már a megszokáson alapszik. Nem a vonzódáson és a szerelmen. Olyan ez mint egy öreg házasság.... Meddig akarod még húzni? S mennyivel lesz jobb egy ilyen kapcsolatban, amikor jön egy srác, akiért meg fogsz õrülni (ez a tippem szerint, most nyáron megtörténik), s akkor hagyod ott a pasidat. S mindenki azt hiszi majd, hogy a másikért hagyod ott. Ami igaz is, de a lényeg, hogy ez a mostani még csak langyos... de lassan hideg lesz.
Elég fatökû barátod van már ne haragudj :/ Legalább az a kevés sex jó egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: De már nem merem ezt felhozni sem olyan kínos, mert neki ez olyan normális..és úgy érzem akkor, hogy kényszerítem....
O.o de lennék a pasid helyében, nem kéne kétszer kérni ilyet. :) Mindenesetre szerintem egy beszélgetés nem ártana, pl hogy mért nem akarja többször, ebbõl derülne ki a legtöbb és akkor tudnátok változtatni vagy iylesmi.
A kérdező hozzászólása: Mi mindennap találkozunk, tényleg mondhatom tökéletes kapcsolatnak.Ezért a megcsalást kizárnám, mert még sosem akadtam gyanúra vagy ilyesmi. :/ Kezdeményezni meg nem akarok én mindig. Ki mit tanácsol? :/
Nincs, de ha hosszútávra tervezel vele, az hiba lehet.
Hah általában a szép lányokat szokták megcsalni... Van okod aggódni.
Igazából csak akkor érteném meg ha együtt laknátok... én 1 éve vagyok a párommal mi havi 3-4* csináljuk Már csak azért is mert csak hétvégén találkozunk és ugyebár havi egyszer menzesz ideje... Bár van hogy egy hétvégén mi többször is belelendülünk...
A kérdező hozzászólása: Mondtam már..azt mondta, hogy majd változtatni fog..de nem változott. :/ Mondjuk van önbizalmam, nem tartom magam csúnyának, elég népszerû vagyok. Van okom az aggodalomra?
Magam sem értem a pasidat. Én napi 2-3 szexet akarnék Veled, ha szeretlek és kívánlak. F25
beszéljétek meg, nyomulj többet
Sajnos a szexuális étvágy egyéni adottság, és jelentõsen változtatni nem lehet. Ha ekkora különbség van köztetek, akkor ez a kapcsolat hosszú távon nem lesz fenntartható. Bármennyire fájó, jobban jártok mindketten ha egy megfelelõbb partnert kerestek. Ettõl még nem kell összeveszni egymással. El lehet válni egymástól barátságban is.

Sárcok, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne álljon fel a farok, csak ha azt akarom. Ne gondoljak a szexre vagy mi? Ti hogyan csináljátok? Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Önkontrol. És igen, meg kell tanulni. Különben sátortábor lenne az egész Westend területe..

Önkontrol. És igen, meg kell tanulni. Különben sátortábor lenne az egész Westend területe..
Gyakorolj. Amikor ilyenre gondolsz csapj a makkodra egy jó erõset. Vagy gondolj anyádra, nekem attól mindig elmegy a kedvem:D
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok. :)
ha suliba vagy vagy szabadba vagy vmi, keresel vmi kis huncutka perverz leányzód, elhívod egy public wcbe és hagyod hogy lepipantson:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!