Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen hogy szexre (24 db)

Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?

már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként értelmes véleményeket kérek, ha lehet

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.

Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.
Szerintem pedig a szexre gondolt.
Nagyon kiván, de nem gondol a szexre? Azt hogy csinálja? Vagy hazudik vagy hülye! Az elöbbi a valószinûbb!
nincs olyan 17éves fiú aki nem gondol a szexre...:D
Olyan nincs, hogy egy pasi nem gondol a szexre. http://blog.lib.umn.edu/meyer769/myblog/male_brain.gif
Akkor meg akar enni. Vigyázz vele!
Most? Szilvásbuktát.
A kérdező hozzászólása: ez nem kamu!
17 évesen nem gondol a szexre? Olyan kamu ez az állítás, mint a huzat.
Olyan nagy az ellentmondás a kérdésben, hogy nem is lehet normális válaszokat adni, bármennyien is próbálják.
Melyik az a 17 éves fiú, aki nem gondol a szexre? Csak 1 mutassál kérlek és akkor meghajolok elõtted. Amikor már 13 éves lányok is csak a szexre gondolnak. Csak gyámoltalan kakas a fiúd.
Ha így célozgat rá, akkor lehet, hogy hamarosan erre is sor kerül. Mielõtt megtörténne a dolog, mindenképpen beszéljetek róla, és ne csak két mondatot. :)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja járunk és elég szoros a kapcsolatunk sokat szoktunk beszélgetni és nem olyan témákról mint a szex
Mit tegyél? Semmit. Ha van eszed, akkor nem jössz össze vele, nem fekszel le vele, és így egy csomó rossz dologtól megkíméled magad. De azt neked kell tudnod, hogy mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: mit tegyek most? segítsetek
Nekem ha valaki kijelentené, hogy nagyon kíván, és még együtt sem vagyunk, akkor csak arra tudnék gondolni, hogy a szexen kívül másra nem kellek neki. Mivel nem ismerem a srácot, így nem tudom, hogy valóban szeret-e téged, vagy csak mondja.
A kérdező hozzászólása: de hát akkor is most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: nagyon vallásos és nem olyan a gondolkodása mint az átlagos 17 éveseknek. csak most nagyon meglepett
Hát mivel nagyon vallásos, ezért a "kívánlak de nagyon" kijelentés eléggé visszahúzódó volt és szerintem biztos elszégyelte magát, de lehetséges hogy valóban gondolt a szexre, mert szeret és hát egy párkapcsolatban elõbb-utóbb lesz testiség, lehet akármilyen vallásos valaki.

Barátnőm 17 éves és nem nagyon kívánja a szexet illetve szereti de ő aztmodnta hogy cska néha esik jól heti 2x szexelünk kb 1 óra hosszát de nem emgy el ez mindenféle képpen az én hibám vagy lehet hogy benne van a hiba?

19/F vagyok más barátn?imnél még nem volt gond.amúgy vele 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L

17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L
vele beszéld meg h esetleg csinálsz-e vmit rosszul
Az a baja szerintem hogy meg nem szerette meg vele senki a szexet. Szoval senki nem tudta meg elvinni a csucsra, nem kostolt bele hogy milyen az amikor nagyon joo. Volt mar igy mas is akit ismerek aztan megvaltozott a velemenye. :P 21/F
próbálkozzatok több pózzal, helyszínnel, kényeztesd stb.Ennyi idõsen nekem mondjuk nem volt orgazmusom, de sokszor kívántam még így is, pedig nem volt túl jó a szex így utólag vissza gondolva.
mondd en neki ne legyen szegyelos es mutassa meg neked o sajat magat hogyan juttatja csucsra :) es akkor neked is konybb lesz monden no mas :)
Talán nemjötél még rá hogy mi az amire vágyik közben.
Szed fogamzásgátlót?
Ha elmenne, akkor többször is akarná. Ha neki nem olyan jó, akkor miért akarná gyakrabban?? Ne a mennyiségre törekedj, hanem hogy eljuttasd a csúcsra! Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, utána akarni fogja gyakrabban is. Mindent megteszel ezért??
A kérdező hozzászólása: Meg próbálok emgtenni mindnet, volt olyan hogy orálisan próbáltam kielégítnei kb 40 percig aztán elfáradt a ynelvem de akkro se semmi... bárhogy izgatoma csiklóját is meg minden akkor is semmi...

Szerintetek normális, hoy 17 évesen nem akarok szexelni? Nem kívánom? Szeretem a páromat és oda vagyok érte. Denem kívánom a szexet. Mit tegyek? Lehet hogy ez egy betegség?

Legjobb válasz: Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.

Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Lazítani fogok! :)
lehet h. szereted a csajod de nem izgat... van ilyen! szerintem lehet h. vele nem kívánod
A kérdező hozzászólása: én vagyok a lány.
Egy ilyen ostoba csaj minek pasizik? Csak elb...ssza a csávó életét és lelkileg kicsinálja teljesen!
Õ nem ostoba oké! Ha majd keszen all csinlja! Amugy is sex komoly dolog! Amugy meg csak komoly kapcsolatra vagyik ennyi nincsen ezzel semmi probléma! Es ha fiu szereti akkor meg is fogja erteni!
Nekem is volt ilyen csajom.Megértettem.Dugtam helyette mással.

Mit tegyek, ha olyan prűd az anyám, hogy szerinte 17 évesen még korai a szex, és szerinte a házasságig meg kell őrízni a szüzességet?

Amúgy 17 vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem Anyad nem prud csak felt. Attol fel, hogy ido elott teherbeesel esetleg 17 evesen...stb...a gondolataiban ezt megelozven azt favorizalja, hogy menj ferjhez es csak aztan szexelj. Persze gondolom neked eszed agaban sincs. Nem konnyu jo szulonek lenni es egy tinedzsernek sem konnyu. Kerdezted Edesanyadtol, hogy o mikor veszette el a szuzesseget?

Szerintem Anyad nem prud csak felt. Attol fel, hogy ido elott teherbeesel esetleg 17 evesen...stb...a gondolataiban ezt megelozven azt favorizalja, hogy menj ferjhez es csak aztan szexelj. Persze gondolom neked eszed agaban sincs. Nem konnyu jo szulonek lenni es egy tinedzsernek sem konnyu. Kerdezted Edesanyadtol, hogy o mikor veszette el a szuzesseget?
Beszélgetnetek kéne - nem hiszem, hogy nagyon sokszor beszélgetnétek errõl! Kérdezd meg, hogy szerinte miért korai 17 évesen? Nem vagy elég óvatos? Nem találja szimpatikusnak a barátod? (Ha van.) Nyugodtan kérdezz - ezzel nem bántassz meg senkit, csak érdeklõtsz. Elvégre jó lenne tudni miért tilt el a szextõl. Arra is rákérdezhetsz, hogy miért kell házasságig õrizni? Szerintem jobb, ha úgy lépsz egy házasságba, hogy szereztél már tapasztalatokat. Legyen egy kis gyakorlottságod és még messze vagy (szerintem) a házasságtól. Te is magyarázz neki. Mond el, hogy te már elég érettnek érzed magad, nem vagy egy 14 éves kis fruska aki minden jött-menttel összefekszik! És valljuk be, minél jobban tilt, annál nagyobb a kísértés - elõbb-utóbb megteszed (érthetõ módon). Hogyha valami rossz tapasztalata van, azt is mondja el neked, hisz fel kell készítenie az elsõ együttlétre - nehogy hibába ess. • Egyelõre haggyátok ezt a témát, csak zaklatjátok egymást. Ha valóban úgy érzed, hogy hallgatnod kell édesanyádra, akkor hallgass rá! Ne akarj mindenáron szeretkezni - hiába érzed, hogy szereted azt, akivel épp vagy. Lehet (sõt biztos), hogy anyukád csak megvédeni akar. És hiába szerinte meg kell õrizni, mond el neki, hogy szerinted nem - egy év múlva nagykorúvá válsz, lesz egy külön életed anyu meg apu mellett, amibe beletartozik a szex is. Nem tilthat el örökké. Amikor lenyugodtatok beszéljetek errõl a témáról - hisz nagy vagy már! Nyugodtan elmondhatja, hogy mitõl félt!
Szia! Én 14 éves voltam, mikor elvesztettem. És már megbántam, hogy olyan hamar. Már akkor tudtam orvosi szempontból a szexualitásról, mert sok könyvet olvastam errõl. De hidd el, ha tehetném visszacsinálnám, mert sokkal jobb lett volna, ha teljesen érett vagyok. Tedd fel magadnak a kérdést: Biztos, hogy már akarom? Mindent tudok róla? mert minden hülye ember képes összefeküdni mással, miközben nem gondolnak a következményekre. Van olyan barátod, akit szeretsz és viszontszeret? 17 évesen szerintem már fel tudod fogni a dolgokat, igy ajánlhatom, hogy gondold meg, hogy nem vagy lekésve semmirõl, a várakozással csak jobb lesz az egész. Amúgy 21 vagyok
Ne mondd el neki, ha szexuális kapcsolatod lesz és kész. Amirõl nem tud, az nem fáj. Neki is jobb így, és neked is, mert nem kell hallgatnod a papolását. Hiába beszélnél vele errõl, ha ényleg ennyire maradi, akkor semmi értelme nem lenne.
És, ha a házaságban derül ki, hogy rossz a szex egymással? Akkor mi van? Védekezzél, és közben ismerd meg a másikat. Gondolom, nem válással szeretne az anyukád sem foglalkozni a házaság után néhány évvel.
szia!!nem hiszem, hogy maradiság az amit anyád csinál!!szerintem csak védeni akar, de ez csak neked tûnik fölösleges aggódásnak.lehet neki már több tapasztalata van az életrõl mint neked, és elõre tudja mi lesz veled ha már gyerek fejjel nagybetûs életet élsz...SZERINTEM HALLGASS RÁ!!nem azért tilt mert begyöpösödött, hanem mert sokkal több rálátása van dolgokra mint neked 17 évesen, mert te még naív vagy és mindent elhiszel
én 18 éves vagyok, és bizony házasságig várok ezzel. :) Nem vagyok szerzetes, meg ilyenek, hanem egyszerûen elvbõl meg akarom tartani a szüzességem, megy ezzel az elsõ és egyetlen menyasszonyomat megtiszteljem.

Hogyan kell csinálni? 17 éves lány vagyok. Soha nem néztem pornófilmeket, pornó képeket, a barátaimmal soha nem beszélgettünk a szex témáról. Nemrég kezdődött az első komoly párkapcsolatom, úgyhogy teljesen tapasztalatlan vagyok.

A barátommal úgy érzem, lassan eljutunk addig, hogy szexeljünk, de én nem tudom, hogy szokták ezt csinálni. Persze szexuális felvilágosításon voltam, azt azért tudom, mit hova kell dugni, de fogalmam sincs, hogy néz ki egy el?játék, meg ilyesmi dolgok. Tudom, hogy ez nagyon gáz, mert a korombeli lányok többsége már rég nem sz?z, de kérlek, adjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Ahhoz hogy hogy kell csinálni az elõjátékot nem kell pornó filmet,képet..stb nézned!!Az nem a valóság!! Az elõjáték(petting)abból áll hogy egymást testét simogassátok az intim részeken is,de ott nem feltétlenül.De szex elött azért az intim részek sem kivételek.Sõt!Ott felfedezhetitek egymás testét,hogy kinek a mi a jó,és így a szex is könnyebb lesz.Az fontos hogy lazulj el telsen!

Ahhoz hogy hogy kell csinálni az elõjátékot nem kell pornó filmet, képet..stb nézned!!Az nem a valóság!! Az elõjáték(petting)abból áll hogy egymást testét simogassátok az intim részeken is, de ott nem feltétlenül.De szex elött azért az intim részek sem kivételek.Sõt!Ott felfedezhetitek egymás testét, hogy kinek a mi a jó, és így a szex is könnyebb lesz.Az fontos hogy lazulj el telsen!
Nézz meg egy-két erotikus filmet (nem pornót!).
Hát szia! :) Nagyon szívesen segítek. Nos, kezdjük azokkal a dolgokkal, amik nélkül el se kezdjétek. Elõször is, szerintem fontos, hogy ismerjétek egymás testét, reakcióit és vágyait, mielõtt belementek mélyebb dolgokba is. :) Ha már sok-sok petting volt, azaz sok elõjáték, akkor amúgy is jönnek maguktól a dolgok. Habár, tudom mindenki ezt mondja. :) De tényleg jönnek. Olyan az egész, mint egy hosszú lépcsõ fokozatai. És nem érdemes átugrani a fokozatokat, mert könnyen rossz emlékké válhat, tehát semmiképp ne menj bele olyan dolgokban, amikre nem érzed magad 100%-osan késznek! Ettõl nem kell megijedni, nem olyan vészes ez az egész, mint amilyennek szerintem most gondolod.. :) Mikor elveszíted a szüzességed, van pár nagyon fontos dolog: Elõször is, kell a megfelelõ izgatottsági állapot, különben nem igazán megy a dolog. Erre szolgál a hosszú elõjáték, ami csókokból, simogatásból áll... és az izgalom egyre csak fokozódik, Te pedig már úgy érzed, nem bírod tovább, akarod õt. 2. Fontos, hogy a párod is gyengéd legyen, figyelmes... és olyanná tegye a Te elsõ éjszakádat, amilyennek megálmodtad (szerintem). Legalábbis, ha romantikát akarsz, akkor igenis meg kell azt kapnod. :) Én pl. elég rendesen megszerveztem a dolgot, vannak egy páran, akik ezt hülyeségnek tartják. Viszont miért lenne hülyeség? Egyáltalán nem gáz szerintem, sõt, hogyha tudod hogy fogtok védekezni, és azt is tudod, mikor fog megtörténni. Tehát, ebben a második pontban azt akartam kiemelni, hogy neki is segítenie kell- akár téged egy kicsit ellazítani is, ha ideges vagy- és hát nyilván a többi.. De ez tõletek függ. Most az orális szex-re gondolok. Szerény véleményem szerint, az se egy hátrány, ha az elsõ éjszaka elõtt ez már megtörtént. Ezért fontos a fokozatosság (mert ezt is csak akkor teszed meg már egy kapcsolatban, mikor magadat is késznek érzed rá, és valóban akarod -boldoggá tenni a párodat ily módon is), hisz ez lehet éppen olyan, ami nem megy könnyen. És ebben az orális szex témában, nagyon fontos, hogy segítsen a barátod.. Segítsen, hogy mi és hogy jó neki. Ne görcsölj ezen, nem olyan bonyolult :) Ha szereted és levetkõzöl a gátlásosságodból, akkor ez is rendben lesz. (szerintem hozzátartozik egy jó kapcsolat szexuális részéhez) Node, 3. pont, a védekezés. Mi óvszert használtunk, és ez teljesen oké volt. De, most lehet, hogy röhejesen fog hangzani, amit írok, de nemárt, ha a párod is ismeri a dolgokat... ez tényleg ciki, de megesik, hogy már pont akkor derül ki, hogy valamiért nem megy :) Ha érted, mire gondolok. A másik út, ha Te is használsz valamit, hogy 'helyileg is védekezz'. Én jókat hallottam a Pharmatex-rõl, de orvosoktól azt is hallottam, hogy maró hatása is lehet. Vigyázz! EGyébként, védekezés témában rengeteg kérdés van ezen a fórumon is, meg még nagyon sok más fórumon is. A gyógyszert nekem nem ajánlották, mikor (én is 17 voltam) én nyomoztam ez ügyben, mivel még ráér 1-2 évet, és csak felkavarja a hormonháztartásodat. 4., hogy tényleg próbáld meg elengedni magad azon az estén. Anélkül nem fog menni. Ha nem nedvesedsz be (elõjáték), akkor sokkal jobban fog fájni. A vérzésrõl és a fájdalomról csak annyit, hogy tényleg mindenkinek nagyon más és más. Én a vértõl paráztam a legjobban, szinte már vártam.. és nagyon nagyon meglepõdtem, mikor egyszerûen semmi.. ! :) Jah, és én az elsõ éjszakára kiírtam egy saját CD-t, igazán szenvedélyes számokkal. :) Ha gondolod, elküldöm õket, írj privibe, ha érdekel. :) Sokat segített a zene... Finoman szólva. Zene nélkül el se lehet képzelni. :) Ui.: A pornóról csak annyit, hogy a valódi erotikát és szenvedélyt, onnan soha az életben nem lehet elsajátítani. Szerintem egyszerûen undorító mind, egytõl egyig, ráadásul a nõkre nézve, hát hmm... Nos, remélem valamit sikerült segítenem, sok szerencsét! :) 18/l
Oh, és még valami. Egy kis segítség, és még több kedvcsináló, csak olvasgasd! :) Elég sok történet van fent. (http://www.tortenetek.hu/browse.php?act=detail&pid=11&wid=27..
Én csak egy dolgot nem értek az összes ilyen kérdésnél. Az összes könyvesbolt és könyvtár tele van ilyen könyvekkel. Anno mi simán olvastunk ilyet, ha nagyon akartunk. A mai gyerekeknek ez már smafu? De a google-lal is annyi mindent lehet találni, hogy csak na!
22 éves vagyok, és még szûz. Mégis, nem félek az elsõ alkalomtól, mert 1: már van némi tapasztalatom (amikre majd kitérek) 2: tudom, hogy kivel és hogy akarom átélni elõször, és mindig. :) Szerintem a legalapvetõbb, hogy tisztában légy a fogalmakkal. Ezeknek utána tudsz nézni akárhol. Petting, orális szex, anális szex, aktus, a többit gondolom nem kell ecsetelni. A legfontosabb, hogy fokozatosan haladjatok, ne ugorjatok rögtön fejest! A kedvesed is szûz még? Ez fontos info lenne... Szóval az én tapasztalataim: elsõ barátommal nem volt semmi, csak csók, kézen fogva járkálás, meg simogatás, amit soha nem hagytam neki, vagyis mindig hamarabb elhúztam a kezét... Aztán a következõ srác (mondhatjuk, az elsõ komoly, vagy az elsõ, akit igazán komolyan vettem, és szerettem) már sokkal több mindent kapott: simogathatott, és már meztelenül is látott, sõt, volt példa orális szexre, meg én a kezemmel elégítettem ki nem egyszer. Most már nem vagyunk együtt, de legalább tapasztalataim vannak, és most vagyok együtt azzal az emberrel, aki mellõl nem akarok soha elkerülni, akivel nem csak beszélgetni meg sétálni akarok, hanem mindent, de mindent. És még vele sem történt meg az, ami "a világ legtermészetesebb dolga", mert várom, hogy minden tökéletes legyen hozzá. :) De vele már aludtam együtt, nem is egyszer, és nem álltunk meg a csóknál. :) Na most én itt 3 különbözõ sráccal szerzett tapasztalataimat osztottam meg veled, hogy lásd: mi mi után következett. Ezeket te mind vele szeretnéd átélni, gondolom. Hát, akkor csak lépésrõl lépésre! :) Símogatás: elõször csak a testét, a mellkasát, a haját, csókolgasd, cirógasd, és hagyd, hogy õ is ezt tegye veled. Aztán már jöhet a "manuális szex", amikor egymást kézzel elégítitek ki. Nem tudom, kinél hogy van, de szerintem az orális szex megelõzi a rendeset, tehát ez lehet a következõ lépcsõfok. Az pedig, hogy mi fog történni azon az éjszakán: hidd el, nem lesz vele gondod! :) Õ is segíteni fog, meglásd! :) Tudom, kicsit komplikált választ adtam, de remélem, hasznát tudod venni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A barátom már nem szûz, több lánnyal is volt már együtt, szóval van némi tapasztalata, pont ezért attól is félek, hogy bénának fog tartani, mert én még semmit nem tudok jól csinálni.
Szerintem a legrosszabb az, ha hatalmas elvárásokkal, kombinálsz, illesztesz, szervezel, hogy minden tökéletes legyen. Aztán a nagy feneket kerítésnek az lesz a vége, hogy valami nem lesz jó, izgulás lesz, meg ilyesmik. Legyen józan eszed odáig, hogy védekezel, a többi meg majd jön spontán magától.
Én vagyok ennyire maradi? 17évesen nem elég nekik a normális szex, már hármasban kell nyomni?:D
Ne tedd, jobban jàrsz, mivel én is konzervativ gondolkodàsu vagyok, nem jó csak ugy, szerelemmel kell történnie ugy az igazi.
18:39 igazad van
hát én mégcsak le sem vetköznék a tesóm elött nemhogy még együtt is akrobatázzunk
Ha még a haverod lenne...de a TESTVÉRED! -.-"
gusztustalan amikor 2 testvér ugyanazzal a lànnyal, na ez a làny is jó kis firma lehetne.
Szerintem igen. De csak ha nem vagy szûz, és nincs barátnõd.
A kérdező hozzászólása: de utólag van egy kis bûntudatom hogy a tesóm csaja.
Ezt itt mindenki úgy ahogy van bekajálta? -.-"
Hát én el nem tudnám képzelni, hogy a tesómmal együtt. Nem akarnám látni az álló himbilimbijét!
A kérdező hozzászólása: hát ezt nem lehet elmesélni. a mikor bementem a tesóm már elsült de a csaj birta és mondta akkor bemelegit engem. erre a tesóm is felszivta magát és amig õ kefélte engem cumizott. De ezt nem lehet leirni ezt át kell élni sokkal jobb mint kettesben.
Grat, de hogy volt, elmeséled? Õk már keféltek, te meg csak beugrottál hozzájuk, vagy közös peting is volt, hogyan zajlott?
Szólj, hogy szóljon
A kérdező hozzászólása: tetszett a dolog és ahogy láttam nekik is. Szerintetek szoljak a tesómnak a hármasban akarják megint szoljanak nekem?
na, grat :D én szóltam, hogy lesz egy kis bûntudatod.
Nah volt azóta valami?megvoltatok?
A kérdező hozzászólása: megám és a tesóm is ujra beszált. hát marha jó volt megéri kipróbálni és marha jól szop.
Szegény csaj biztos jó szét lett ba***va.2farok kalandozott benne... Fuuu :)
A kérdező hozzászólása: ezen mit nem lehet elhinni? amugy nem lett szétbaszva mert engem csak szopott
Ugyanmár, mié hazudna... Esetleg ha mégis az már az õ baja, de én hiszek neki :)
Ha esetleg egy szexben rutinos harmadikra volna szükségetek... :D Szívesen tanítgatok, magyarázok is közben, ha kell. :D
hát az én pasim egyke de én simán benne lennék ha õ is engem nagyon vonz a hármas 16/l jól tetted h átmentél:D
Nem vagyok egy konzervatív, de szerintem akkor is visszataszító és beteges, ha az ember a saját testvérét vonja be az ilyen dolgaiba. A hármas se vonz annyira - próbáltam egyszer - , de az más kérdés.
A kérdező hozzászólása: és ha kamu. én tudom hogy megtörtént ha ti elhiszitek akkor el ha nem akkor meg nem.
De te is szurnád a lányt?vagy csak simogatnád és ráélveznél??Sztem ha megdugnád a tesód csaját háát GÁZ!!
amúgy kamu az egész elõzõ!:)
tese vagy 100 ember úristen milyen világot élünk!!a csaj jó nagy kur..v lehet te meg remélem büszke vagy magadra ilyet sose csinálnék ha a tesoim mondanák az biztos elbeszélgetnék a fejével!! 17f jah és 2 tesóm van mind 2 fiú
A kérdező hozzászólása: nézd meg jobban volt közte majdnem egy óra.
ti suták kamu az egész amikor azt irta h nem lehet beszállni , na erre rá irta 10 percel h már meg is volt ti suta idióták 10 perc alatt meg volt ? h lehet ezt bekajállni de kjan.. sok idióta
Ugyanmár, ne irigykedj! Arra se, hogy másnak van elég kurázsija megvalósítani a vágyait.
Mekkora ribanc a csaj.
És akkor? Az a legfõbb szempont, hogy a csajnak jó legyen, tehát tesód elmegy, te meg folytatod a lánnyal. Nem igaz, h 17 évesen nem áll fel megint a tesódnak csak a látványra 5 percen belül. Vagy, ha más nem, könnyítsen rajtad a csajszi szájjal vagy kézzel.
A kérdező hozzászólása: bocs az utolsó elõttinek akartam
Ha az ikertesóm ilyet kérne olyan pofont kapna, hogy a fal adja a másikat. Az ikertesóm barátnõjével??? Soha. Majdnem mindent együtt csinálunk, de ez már túlmegy minden határon. Bár lehet én vagyok túl maradi.
A kérdező hozzászólása: köszi az utsó választ. tetszik a stílusod.
szerintem tedd meg jó kis dolog a gruppen
Miért baj az ha a testvére? Hát de ha még csak sima testvére lenne, de nem sima, hanem ikertesó, tehát ugyanaz. Szóval olyan mintha egyedül lenne a csajjal, de ketten van, mert a másik is õ, csak mégsem. Szóval szerintem menj bele, jó buli, fiatal vagy, csináld!
A kérdező hozzászólása: van fantáziájuk.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy 17 évesen lehet az az igaz szerelem hogy csak vele fekszemle. Ha igy lenne nem sokan szexelnének a házasság elött
A kérdező hozzászólása: hát nekem azzal nincs bajom hogy levetkõzzek elötte mégis csak az ikertesóm
A kérdező hozzászólása: most is a szomszéd szobában vannak és hivtak de mondtam hogy most biztos nem
18:57 vagyok 18/F
Mázlista. Ha hülye vagy, kihagyod. És örökre bánni fogod. Ezrek mit nem adnának egy ilyen szituért. 17 évesen én is sokkal többet filóztam meg tököltem meg lelkiztem meg mulyáztam, most meg úgy érzem, elvesztegettem azokat az éveket. F36
A kérdező hozzászólása: mondjuk a gruppenen már én is gondolkoztam de a tesómra nem gondoltam hogy õ lenne a harmadik
ez sz.pás!!!!!! marad az 5 combú menyasszony;)
A kérdező hozzászólása: hát rá azt mondta legközelebb de én meg már föl vok izgulva mint állat ugyhogy marad a kézi erõ
Baz.meg. :DDDDD Erre ráb.sztál. :D
A kérdező hozzászólása: hát ilyen nincs nagynehezen rászánom magam hogy átmegyek és kiküldött a tesóm hogy már ne szálljak be mert mindjárt elmegy
19:08-as vok. Akkor pattanj be, és élvezd!!! ;)
Ha ez nem kamu, akkor meghalok az irigységtõl. A helyedben már mennék is át, nem a gép elõtt matyiznék.
A kérdező hozzászólása: az a baj mint mondtam az elöbb itt vannak a szomszéd szobába és sikit a csaj én meg már fel vok izgulva.
19:00 én szintúgy :)
ember, én ikerlányokkal voltam!!!! ezt kötelezõ átélni!!!! teljesen más a két ember, és pont ezért mondom, h ne tedd meg! gondolj bele: ugyanúgy nézel ki mint a tesõd, ugyanolyan a családi háttered, de lehet, hogy te jobb vagy sokkal az ágyban. akkor kit fog választani ezután a csaj? TÉGED. aztán majd minden nap szembenézhetsz a lelkiismereteddel h mit tettél az ikertesóddal!
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõm és nem is vagyok szûz
Mond el a pasidnak
Én hozzád képest öreg vagyok mint az országút, de ha ilyen koromban ilyen csajom lett volna (dugtam volna mint a lopott biciklit éjjel-nappal). Nekünk annak idején úgy kellett leimádkozni a lányokról a bugyit szinte mindig.... Rossz korban születtem most már biztos. De, hogy válaszoljak is: Kérlek készülj fel arra az eshetõségre, hogy itt az ideje a váltásnak. Nem azért, mert kevés a szex vagy nem azért, mert neked több kell. Hanem azért, mert ez a ti kétéves kapcsolatotok már a megszokáson alapszik. Nem a vonzódáson és a szerelmen. Olyan ez mint egy öreg házasság.... Meddig akarod még húzni? S mennyivel lesz jobb egy ilyen kapcsolatban, amikor jön egy srác, akiért meg fogsz õrülni (ez a tippem szerint, most nyáron megtörténik), s akkor hagyod ott a pasidat. S mindenki azt hiszi majd, hogy a másikért hagyod ott. Ami igaz is, de a lényeg, hogy ez a mostani még csak langyos... de lassan hideg lesz.
Elég fatökû barátod van már ne haragudj :/ Legalább az a kevés sex jó egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: De már nem merem ezt felhozni sem olyan kínos, mert neki ez olyan normális..és úgy érzem akkor, hogy kényszerítem....
O.o de lennék a pasid helyében, nem kéne kétszer kérni ilyet. :) Mindenesetre szerintem egy beszélgetés nem ártana, pl hogy mért nem akarja többször, ebbõl derülne ki a legtöbb és akkor tudnátok változtatni vagy iylesmi.
A kérdező hozzászólása: Mi mindennap találkozunk, tényleg mondhatom tökéletes kapcsolatnak.Ezért a megcsalást kizárnám, mert még sosem akadtam gyanúra vagy ilyesmi. :/ Kezdeményezni meg nem akarok én mindig. Ki mit tanácsol? :/
Nincs, de ha hosszútávra tervezel vele, az hiba lehet.
Hah általában a szép lányokat szokták megcsalni... Van okod aggódni.
Igazából csak akkor érteném meg ha együtt laknátok... én 1 éve vagyok a párommal mi havi 3-4* csináljuk Már csak azért is mert csak hétvégén találkozunk és ugyebár havi egyszer menzesz ideje... Bár van hogy egy hétvégén mi többször is belelendülünk...
A kérdező hozzászólása: Mondtam már..azt mondta, hogy majd változtatni fog..de nem változott. :/ Mondjuk van önbizalmam, nem tartom magam csúnyának, elég népszerû vagyok. Van okom az aggodalomra?
Magam sem értem a pasidat. Én napi 2-3 szexet akarnék Veled, ha szeretlek és kívánlak. F25
beszéljétek meg, nyomulj többet
Sajnos a szexuális étvágy egyéni adottság, és jelentõsen változtatni nem lehet. Ha ekkora különbség van köztetek, akkor ez a kapcsolat hosszú távon nem lesz fenntartható. Bármennyire fájó, jobban jártok mindketten ha egy megfelelõbb partnert kerestek. Ettõl még nem kell összeveszni egymással. El lehet válni egymástól barátságban is.

Van egy srác.4 hónapja járunk még nem volt szex én szűz vagyok 17 éves ő 19. Tervezzük a lefekvést adjatok pár tanácsot hogy várjak még? Meg tegyem? Olyan sokat jelent ez most nekem!

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...

Ha úgy érzed hogy szeretnéd és készen állsz rá akkor igen. Ha felteszed magadnak a kérdést és elgondolkodsz rajta vagy nem tudsz határozott választ adni akkor nem.Neked kell tudnod ...
szerintem tedd meg!egy olyan élmény lessz amit soha nem fogol el felejteni
Senki más nem dönthet helyetted, magadnak kell tudnod, hogy mikor állsz rá készen. Ha biztosan akarod, akkor rajta de azért óvszer mindig legyen nálatok és ne hagyd hogy bármit ráderõltessen

17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.

Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Kellemetlen? Fáj? Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz. Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az elsõ lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sõt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettõl, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez... Legalább is nekem nem fájt, de én már elõtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P Sõt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi! Nyugi, jó lesz az :D
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem is volt olyan hú de jó az elsõ de nem fájt nem vérzett. Egyénfüggõ
Fájhat, de nem olyan egetrengetõ nagy fájdalom az. Fõleg ha a srác rendesen odafigyel rád
Hallgass a második válaszolóra... Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Szerintem inkább elõbb tanulj meg helyesen írni, mert nekem is nagyon fáj amikor olyat olvasok, hogy "fojton" meg hogy "ki jukad". Az ékezetek meg már egyenesen megölnek.
Istenem, fojton... Könyörgöm, az elõbb írták, hogy ez így rohadtul nem helyes. Odafigyelhetnél egy kicsit, mert ez még 14évesen is gáz, nemhogy 17évesen... Tanuld meg, hogy foLYton és nem fojton.
Ez elsõ alkalom tényleg kellemetlen és fáj, de utána már jó.
De most nem értelek. Ezek szerint a félelmed miatt soha nem fekszel majd le senkivel?
Te inkább ne szaporodj!
Elsosorban a fiutol fug h menyire figyel oda rad menyire tud felizgittani benedvesitteni ha igy teccik....neked csak anyi a dolgod h elvezzed az egeszet es akor nem lesz gond!!!
Honnan tudjuk, hogy neked fog-e fájni.Lehet , hogy igen de az is lehet, hogy nem.De tényleg tanulj meg elõtte helyesen írni.
mire vársz még te bolond, tedd meg legalább hamar túleszel rajta. még ma!
A kérdező hozzászólása: Van barátom és fojton azt mondja hogy tud várni
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat csak azért vagyok igy be parázva mert a barátnöim azt mondták hogy nekik nagyon fájt és nagyon nem biroma a fájdalmat (érzékeny vagyok)
Elég nagy bunkók a "barátnõid" ha azt magyarázzák neked h mennyire fáj. Természetes h izgulsz, tartassz a dologtól, de miért kell ezt nekik tetézni. És még tudatlanok is, mert nem tudják h nem mindenkinek fáj. Fõleg 1 jó partner melett

Sárcok, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne álljon fel a farok, csak ha azt akarom. Ne gondoljak a szexre vagy mi? Ti hogyan csináljátok? Amúgy 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Önkontrol. És igen, meg kell tanulni. Különben sátortábor lenne az egész Westend területe..

Önkontrol. És igen, meg kell tanulni. Különben sátortábor lenne az egész Westend területe..
Gyakorolj. Amikor ilyenre gondolsz csapj a makkodra egy jó erõset. Vagy gondolj anyádra, nekem attól mindig elmegy a kedvem:D
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok. :)
ha suliba vagy vagy szabadba vagy vmi, keresel vmi kis huncutka perverz leányzód, elhívod egy public wcbe és hagyod hogy lepipantson:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!