Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen fiatal (58 db)

Fiatal lányok is kaphatnak szivinfarktust? 15-17 éves fiatalokra gondoltam.

nagyon érdekel a biologia, fõleg a fiatalok körében :)

Legjobb válasz: Egy nagy dákótól !

Egy nagy dákótól !
A kérdező hozzászólása: hát, ha te ezt gondolod, biztosan megélted; hiszen az ember magából indul ki:)
Én apámból indultam ki ! :D Amúgy persze , hogy elõfordulhat, bár nagyon ritka ebben a korban.A legnagyobb tényezõ a rossz genetika , ez után következik az extrém egészségtelen életvitel.
Vagy valami "nagy sokk" éri õket!
Igen ritka, válogatott esetekben elõfordul, ezeknek rendszerint megvan a maguk oka (pl. a koszorúerek autoimmun gyulladása, és egyéb, ritka állapotok).
Genetikai eltérés, túlzott sport+ csodaporok, extrém elhizas 170kg például.

A 16-17 éves fiatal lányok milyen fajta párkapcsolatról álmodoznak?

Legjobb válasz: van amelyik ilyenrõl van amelyik olyanról....

van amelyik ilyenrõl van amelyik olyanról....
Amikor én 16 éves voltam, akkor arra végytam hogy egy srác udvaroljon nekem ezerrel, mondjon szépeket smárolgassunk stb. De szerintem a mai 16 éve slányok sajnos arra vágynak hogy minél többen ellássák a bajukat.
Én személy szerint arra az emberre várok, akivel lehet komoly kapcsolatom. Baromkodásra nincs szükségem...De persze nem sürget semmi, akkor se esek kétségbe, ha csak egy év múlva jön el az a bizonyos fiú. 16L
dugás...ennyi
Fingom nincs, hallod. Mikor 17 voltam, akkor is idõsebb nõm volt, mert nem vágtam, hogy mit élnek át a korombeli lányok. Meg úgy általában a korosztályom. Ma is felnõtt emberek a barátaim.
madafakin szõke hercegrõl
nem igaz :O arra vágynak, hogy érezzék hogy szeretik, törõdnek vele, a sok kis apróságot, nem kizárólag a SZEXet
Szex, töménytelen sok szex!
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Komoly-fajtáról. Én legalábbis.

Egy 17 éves fiatalnak milyen munkalehetőségei vannak?

Egyéb okok miatt kihagytam egy évet az iskolából, majd szeptemberben folytatom. Dolgozni szeretnék, de nem tudom hogy egy 17 éves fiatalnak milyen lehetőségei vannak diákmunkán kívül. Pl gyárakba nem vennének fel dolgozni? (gondolom nem, mert kis korú vagyok...) Nincs ötletem, segítenétek ötletekkel? /fiú vagyok/ Szeptemberben leszek 18 éves.

Legjobb válasz: mezõgazdaságban mindig van munka és jófizetõi is ... keres fel mezõgazdasági cégeket vagy állattenyésztõi céget vagy még a kömüves cégeknél tudnál feketén elhelyezkedni!

mezõgazdaságban mindig van munka és jófizetõi is ... keres fel mezõgazdasági cégeket vagy állattenyésztõi céget vagy még a kömüves cégeknél tudnál feketén elhelyezkedni!


Milyen jó filmek vannak amiben 16-17 éves fiatalok vannak?

pl. mint a Skins(sorozat), ilyesmit keresek. Köszi!:)

Legjobb válasz: Gossip Girl.

Gossip Girl.

17 éves fiatalnak milyen pénzszerzési lehetőséget ajánlotok?

17 éves vagyok és szeretnék egy kis plusz pénzhez jutni.

Legjobb válasz: Valaki valamit?

A kérdező hozzászólása: Valaki valamit?
Mik azok amik érdekelnek? írj egy emailt, hát ha tudok ajánlani valamit
A kérdező hozzászólása: Írtam egy emailt, de amúgy jöhetnének még válaszok...
Melódiák!!!! nyár elõtt jelentkezz minél hamarabb :) ) 17 évesen MEzõgazdasági munkát és gyári segéd munkát adnak :) Tapasztalat!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Arra majd megyek, de nekem már elõtte jól jönne a pénz. PTC oldalakat próbáltam, de abban sok az átverés, ami meg fizet, az pedig nagyon keveset -.- Mind1, tudom hogy idõvel kitalálok valami pénzszerzési lehetõséget :D

Milyen ötleteitek vannak A NYÁRRA, 16-17 éves fiataloknak?

Gondolok itt arra, hogy milyen helyre érdemes elmenni, legyen az Balaton, vagy akár az ország más 'üdül?városa'. Olyan hely kéne, ahol jó programok vannak, és szép emlékként lehetne az idei nyárra visszagondolni.

Legjobb válasz: Kapuvári-Bu*i bár :D

Kapuvári-Bu*i bár :D
szerintem egy élményfürdõ mindenképp, haverokkal a legjobb.
Hajdúszoboszló
esetleg egy kis meló, csak az ízéért?!
Balatonfüred, Siófok. Nekem ezek a kedvenceim.

Miért vannak olyan 14-17 éves fiatalok, akik pia nélkül nem tudják elképzelni a bulikat?

Tegnap elmentem barátn?immel egy szórakozóhelyre. Nem alkoholizálok, mert anélkül is jól érzem magam.

Legjobb válasz: Aki nem iszik azok vannak kisebbségben egy buliban.

Aki nem iszik azok vannak kisebbségben egy buliban.
A skate parkban (deszkaparkban) , ezt csinálják: (10 éves)-Van cigid?? (11 éves)- Persze. Ottvan a táskámban.Vedd ki! (10 éves)-Köszii :) ). Gyújtód van? (11 éves)-Tess. Ez a mai világ :(( Sanos.
Így vagányak.Mennek össze-vissza, szédelegnek, hánynak, kötekednek stb. Én 16L vok, eljárunk bulizni.Egy vodkanarancsot, vagy valamit én is megiszok de ennyi.Ha nem innám meg akkor is jól érezném magam.A koccintás kedvéért iszunk egyet, de nem leszünk egytõl segg részegek.
Sajnos*
Mert ez lett divat a fialatoknál. Ezt látják, ezért õk is ezt csinálják, mert nem lesz akkor menõ...
Hát ez jó kérdés, unokahúgom 16 múlt iszik és dohányzik :S
És akkor így nõ fel a jövõ nemzedéke.
aztán csodálkoznak hogy megerõszakolják õket. undorító ha egy lány, nõ iszik, nincs annál szánalmasabb. kérdezõ: mert ezzel akarnak "nagyok"lenni, azt se tudják mit isznak, csak isznak és kész. és csodálkoznak ha lefotózzák õket és teszik föl a netre õket :) büszkék lehetnek magukra.
17.42-na az ilyenekbõl lesznek 20on éves korukra agykárosultak. :) nem baj, õk lesznek a jövõ nemzedékei. nyugodtan rábízhatjuk magunkat õ rájuk. pff
Nekem egy 13 éves ismerõsöm cigizik és iszik. Szomorú.
Nekem meg több 13/14 éves ismerõsöm iszik és dohányzik. Nagyon szomorú...
én azért iszom, mert jól esik az állapot.Jól tudom magam érezni nélküle is természetesen. Na, de ha iszom az teljesen de teljesen más, szeretem nem tudni hol vagyok, szeretem nem látni a vonalakat szeretek teljesen feloldódni és határok nélkül ugrálni énekelni és szeretek hazakullogni, csak ne kéne buszozni mert az szaar:D
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki iszik ilyen korban. Ameddig kordában tudja tartani. Értem ez alatt, hogy egy-két pohárkával megiszik, hogy oldódjon a hangulata, de nem megy el egy bizonyos szintig, amikor már azt sem tudja, hogy fi vagy lány. Engem soha nem vonzott az alkohol. Valahogy nekem nem kell, így nem is éreztem késztetést, hogy kipróbáljam. Én tudom tolerálni, ha valaki ebben leli örömét. Azt nem, ha a másik nem tudja elfogadni, hogy én nem iszok. És sajnos voltak ebbõl negatív tapasztalatok. Általános iskolát kifejezetten szerettem. De 14-15 évesen elkezdtek bulizni meg inni, engem meg lenéztek mert nem. Szerencsém volt, itt még nem volt súlyos a helyzet. Középiskolában azonban igen. Mikor volt szerenád mindent sz*rt belém akartak tömni, s az a szomorú, hogy ebben még a felnõtt tanár is segédkezett. Én meg nem tudtam mást csinálni, mint eljátszottam, hogy berúgtam, s a többieknek meg dagadt a mellkasuk: na, sikerült berúgatni... Ez rosszul esett... A legnagyobb övön aluli ütés pont volt barátomtól kaptam. Jól kijöttünk egymással, de elment fõsulira, s belekóstolt az ottani életbe (értsd. kocsmázás). Semmi nem változott bennünk, tehát továbbra is maradhattunk volna barátok. Egyszer azt mondtam neki azért nem iszok, mert nem bírom az alkoholt. Õ azt mondta "nagyon sajnállak emiatt, nem tudod mibõl maradsz ki"... azt hittem becsúszok az asztal alá.
Engem is lepontontoztak, csak tudnám miért...
Most akkora gyökerek vagytok, hogy ez valami hihetetlen -.- Elmondom miért szeretek inni, mivel a kérdésre ez a válaszom erre lepontoztok?barmok.
amikor 16-18 éves voltam, nekem is fontos volt a pia meg a bulik, el sem tudtam képzelni anélkül hétvégét. aztán most itt állok 23 évesen, és mélységesen unom, valamint semmi értelmét nem látom annak, hogy elmenjek valami hülye helyre, ahol xar zenékre rázzam a seggem, és igyam a pancsolt piákat drága pénzért. inkább áthívom a haverokat, benyomunk valami jó zenét, és lájtosan piázgatunk. jó esetben ki lehet nõni belõle. a többieknek meg ott van az alkoholizmus rögös útja :D
Én 23 vagyok és bevallom kell igyak ahoz, hogy jól érezzem magam. Már kinõttem a bulizásból és ha nem iszok egy keveset tök szánalmasnak érzem az egészet, hogy én most ott riszáljak. De vannak olyan alkalmak, amikor illik jól érezni magad, hogy ne bánts meg vele másokat( szülinap, lagzi) ilyenkor bevetem én is ezt a kis praktikát. 2 pohár borocska és egybõl van kedvem táncolni. Szerintem ez nem gáz. 14-17 évesen még nem kellett igyak ahoz, hogy jól érezzem magam, ezt én se értem.
A pia gátlásokat old, amolyan bátorság nedû.És mivel a szórakozóhelyek a nemek találkozásáról szólnak, ezért szükséges az oldott állapotba kerülés, mesterségesen megnövelve az önbizalmat. Emellett természetesen jókedvre derítés céljából, vagy mert egyszerûen a pia az egyetlen legális drog ami kezdeti eufóriát, majd bódulatot okoz.
17:33-vagyok, én is azt tudom mondani hogy ez szomorú...
Szerintem nem azzal van a probléma, ha egy nõ iszik, mert az magában nem undorító. És az sem, ha jól esik neki este borozgatni. Az az undorító, ha berúg. A becsüccsentés az a pont, ahol meg kell állni alkoholizálás terén.

Én egy 17 éves fiatal kedves, normális visszahuzoszkodo srác vagyok. Még szűz vagyok, de már nagyon el szeretném kezdeni, mert ugyérzem hogy jo menne. Akik körülöttem vannak lányok azok már kapcsolatban élnek stb. Hogyan probálkozzak?

Legjobb válasz: Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.

Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.
Lehet hogy egy kicsit visszahúzódó vagy, de menny el szórakozni valahova, ott biztos találsz valakit!nyugodtan szólitsd le a csajokat, hidd el csak arra várnak:D hivd meg õket egy italra, beszélgessetek, táncoljatok, kérd el a telefonszámát, sms, vagy cset, msn és utánna minden megy magától:)
Ez aranyos volt: 17 éves fiatal kedves... Nem gondoltam h 17 évesen öreg vagy :p Hogy próbálkozz? Úgy ahogy az elõttem szólók írták. Plussz még annyit, hogy mégiscsak jobb az eleve élõ kontaktus. A környezetedre koncentrálj. Lehet, hogy nem is hiszel benne h vannak neked való lányok, pedig ha kinyitod a szemed ráakadsz. Azt írod visszahúzódó vagy. Attól még vannak adottságaid, sajátos dolgaid. Neten is írj ki pár dolgot, hogy legyen egy tartalmasabb képük rólad a lányoknak.

17 évesen jöttem össze a barátommal, 8évvel idősebb. Mára úgy érzem, minden kimaradt az életemből, amit egy fiatal átél. Nem egyeznek a céljaink. Véget akartam vetni a dolognak 5év után, nem sikerült. Végül megcsaltam, rájött. Kezdjek új életet?

Most 24 vagyok és sok minden összef?z minket,közös lakás,lakáshitel,munka. Mindent?l függetlenül jól kijövünk egymással, jól érezzük magunkat együtt. Félek, úgy érzi, h átvágtam, mert ? már gyerekeket szeretne és ennyi id? után újra elölr?l kezdheti.

Legjobb válasz: Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.

Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.
Még nem maradtál le semmirõl! Én 38 évesen kezdtem bele az életbe, mert "fiatalon" nem jártam sehova. Mondd el neki mit szeretnél... mozi? koncert? utazás? kirándulás? Ha szeret, igyekezni fog azon, hogy együtt átéljétek ezeket a dolgokat. Persze ha már nem szereted és nem tudod mellette elképzelni az életet, hitel, lakás tökmindegy, ezeken el lehet osztozni, de csak anyagi okokból nem érdemes együtt maradni, mert késõbb még jobban megbánod, és akkor már nem 24 leszel hanem 44, na akkor aztán már pisloghatsz! Bár még 60 évesen is újra lehet kezdeni, csak akkor már óvatosan kell bánni a Bunjee Jumpinggal!
ha szereted es jol kijosztok xtem ne hagyd ott mert nagyon meg fogod banni. az h nem egyeznek a celjaitok.... probaljatok osszehangolni. menj el egyedul bulizni, kiranduljatok v akarmi. a bulikon kivul a pasikra erted h kimaradtak? hat.... lehet igy nagobbat veszitesz mint 1 csomo numeraval. tini mar ugysem leszel. jarjatok bulizni, probaljatok ki uj dolgokat. ha meg vannak erzelmek semmikepp ne hagyd ott!
Ha úgy érzed, hogy kimaradtál bármibõl is, akkor nem vagyok se boldog, sem elégedett a mostani helyzettel. Ha tényleg ez probléma köztetek, akkor jobb ha elválik az utatok. (De nem foghatod arra a divatos szlogenre a dolgot, hogy 'ki akarom élni magam', mert ilyen nem létezik.) Nekem bizonyos dolgokat nem kell átélnem, hogy tudjam milyenek, így nem is vágyom rájuk...nem vágyok más férfiakra, ha a párom mellettem van, se más élményekre... Ha van vmi amit ki szeretnél próbálni, próbáld elõbb a pároddal. Mondjuk a megrendült bizalmat már nem lehet helyrehozni.

Fiatal kismamák, hogy ment nektek/megy a babavárás? 17 éves vagyok, 10 hetes.

Remélem minden rendben lessz.. Szeretném, ha írnátok "történeteket", bátorítanátok..:-)

Legjobb válasz: Szia!25 hetes kismama vagyok!eddig csak az iszonyatos hátfájás ami nehezen elviselhetõ!Amúgy minden teljesen rendben van!te?hogy vagy?és mit jelent hogy fiatal?:)én 20 éves vagyok!üdv:)

Szia!25 hetes kismama vagyok!eddig csak az iszonyatos hátfájás ami nehezen elviselhetõ!Amúgy minden teljesen rendben van!te?hogy vagy?és mit jelent hogy fiatal?:) én 20 éves vagyok!üdv:)
Én szerintem már nem vagyok "fiatal"kismama:) De amikor az elsõ fiammal terhes voltam akkor én is 17 éves voltam.Rettentõ könnyen viseltem semmi bajom nem volt az egész terhesség idején, és kb 2, 5 óra alatt megszültem.Azóta a harmadik babámat várom most vagyok 34 éves.A középsõ fiam 20 hós, és ahogy "öregszem"egyre nehezebben viselem a terhességet:(!Most igazából "csak"a derekam fáj, de néha rettentõen!
Szia és 18 voltam mikor terhes lettem nagyon jó volt imádtam mikor gömbölyödött a pocakom és mikor elõször mocorgott el sem hittem.Aztán mikor jó erõseket rúgott.Elõször pont szóbeli érettségin rúgott.Ne aggódj nem lesz gond.Most hogy megszületett is nagy örömömet lelem benne. 3 hós baba anyukája
elsõ vagyok nem láttam hogy írtad hogy 17 vagy!elõször akkor gratulálok!és még hozzátenném hogy nem hiszem hogy bátorítás kéne!már ígyis bátor döntésed hogy megtartod!becsüllek érte!:) Gondolom még nem sokan tudják körülötted vagy igen?nem szólnak meg?nekem megjegyzik h milyen fiatal vagyok..pedig sztem nem..én így szerettem volna:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) 14:53 as..Hát nem nagyon tudják körülöttem még, a szüleim és a szûk baráti körön kívûl... :) Kaptam egy két megszólást..sõt inkább kioktatást fõlleg apától.. de még fogok egy párat majd, ha látszani is fog.. a suliba mondjuk nem hiszem, hogy bejárok..
:) 14:53as vagyok!megkérdezhetem hogy amúgy mit szóltak a szüleid?nem is volt kérdés hogy megtartod-e?végülis szerintem nem kell másokkal törõdni..ki mit mondd!ez csak a te dolgod:) és csodálatos dolog!nekem kisfiam lesz:) és nagyon boldog vagyok fiatalságomtól függetlenül:)
A kérdező hozzászólása: Írok privit, ha nem gond. :)
Nem gond! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!