Találatok a következő kifejezésre: 17 évesen el, ez (32 db)

17 éves lány vagyok és a barátom el akar jegyezni. De sajnos a szüleim csak akkor mennek bele ha leéretségiztem! Szülők nélkül ez lehetséges? Hogyan zajlik egy eljegyzés?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy az eljegyzést megtarthatjátok, de az esküvõbe 18 év alatt a szülõnek is bele kell egyezni. Az eljegyzés úgy zajlik, ahogy Ti akarjátok. Lehettek kettesben, vagy családi körben, asztalt lehet foglaltatni egy étteremben, ha nagyobb banzájt akartok, ilyenkor felhúzzátok a gyûrût. Ha ott az egész család, akkor általában egy-egy családtag köszöntõt mond a fiatal párnak. Azért ne siessétek el a dolgot, még nagyon fiatalok vagytok! Élvezzétek az életet, ismerjétek meg minél jobban egymást. Soha többé nem lesztek 17 évesek, házasságban viszont még el fogtok tölteni jópár évet :))) Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de a házasság egy idõ után már nem csak a szerelemrõl szól, 17 évesen viszont hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez az érzés örökké tart. Bár így legyen, én azt kívánom nektek, de a házassággal tényleg ráérnétek még! Döntsetek okosan, sok boldogságot!

Én azt gondolom, hogy az eljegyzést megtarthatjátok, de az esküvõbe 18 év alatt a szülõnek is bele kell egyezni. Az eljegyzés úgy zajlik, ahogy Ti akarjátok. Lehettek kettesben, vagy családi körben, asztalt lehet foglaltatni egy étteremben, ha nagyobb banzájt akartok, ilyenkor felhúzzátok a gyûrût. Ha ott az egész család, akkor általában egy-egy családtag köszöntõt mond a fiatal párnak. Azért ne siessétek el a dolgot, még nagyon fiatalok vagytok! Élvezzétek az életet, ismerjétek meg minél jobban egymást. Soha többé nem lesztek 17 évesek, házasságban viszont még el fogtok tölteni jópár évet :) )) Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de a házasság egy idõ után már nem csak a szerelemrõl szól, 17 évesen viszont hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez az érzés örökké tart. Bár így legyen, én azt kívánom nektek, de a házassággal tényleg ráérnétek még! Döntsetek okosan, sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Házasodni még nem akarunk! az tényleg korai lenne. De tényleg azt érezzük hogy ez örökké tart a barátom húszéves és én úgy érzem h tényleg komolyan gondolja.:) )) Köszönöm a választ sokat segítettél!:) :)
Én azt gondolom hogy megosztom a saját példámat veled.18 évesen ismerkedtünk meg a párommal és szinte pár hónap után már tudatta velem hogy a 100-200 Ft-osai amiket gyûjt azokból gyûrû lesz.És mi onnantól kezdve arról beszéltünk hogy négy év múlva ha befejezem a fõsulit eljegyzés lesz.Lett is de kivártuk a négy évet és töretlenül szelemben, szeretetben maradtunk meg egymás mellett.Ezt követõen 2 év múlva összeházasodtunk idén augusztusban és várjuk elsõ kicsi gyermekünket.Azért meséltem el mindezt neked, hogy szerintem érdemes még jobban megismernetek egymást, és ha kiállja a próbát a szerelmetek akár 18 éves korodig akár ha több idõt adtok neki akkor rajta.De úgyis a döntés a tiétek.Én tiszta szívbõl sok boldogságot kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: várok további válaszokat.:) :)
Az eljegyzéshez nem kell a szülõi beleegyezés, de a házassághoz viszont igen. De mivel te is beláttad, hogy az az esküvõ még korai, akkor nincs semmi akadálya az eljegyzésnek.
Szia szerintem hallgassa szüleidre. Igaz hogy ez kettötöknek fontos de hallgas a szüleidre nekik is megvolt ez a szabály kisseb korukban bisztosan és mégis eggymásra találtak. Miután elvégeszted amit a szüleid szeretnének utánna is ráér az eljegyzés addig is a fiatal ember jutalmazzon meg egy nyakláncal
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!:)
ne hallgass arra, aki azt mondta, hogy nem tart örökké, én 10 éve élek egyutt a ferjemmel, es meg mindig szerelmes vagyok bele, es nem latom okat, hogy miert valtozna :D Sok boldogsagot Amugy ha szeretned, titokban is eljegyezhet a párod, az izgi :D
Én azt mondanám, azért beszéld meg még egyszer velük. Mond meg, hogy házasságot még nem terveztek - és azt is, hogy komolyan gondoljátok. Egy titkos eljegyzéstõl lehet, hogy késõbb megharagudnának.
Az eljegyzés nem jogi fogalom, így jogi szabályozása sem létezik. Ha a fiú vesz neked egy gyûrût, te onnantól hordod, akkor ez a hétköznapi értelemben azt jelenti, hogy eljegyzett téged. Ehhez a szüleidnek az égvilágon semmi köze sincs, megakadályozni vagy beleszólni nem tudnak. Más kérdés, hogy jogi értelemben nem is jelent semmit, kaptál egy gyûrût és kész. Ha össze akarnátok házasodni, akkor ahhoz 18 év alatt szülõi engedély szükséges, de ezek szerint az még nem került szóba, így egy év múlva, amikor betöltöd a 18. életévedet, már arra sem szólhatnak egy szót sem. Összegezve: Az eljegyzéshez mindössze a gyûrû kell, a szüleid pedig legföljebb moroghatnak, mást nem tehetnek.
A kérdező hozzászólása: Olvasgattam egy kicsit és sokan úgy gondolják egy-két embernél h korai ha csak fél éve vannak eggyütt! Mi két éve eggyütt vagyunk ez korai?
A kérdező hozzászólása: Köszönm mindenkinek:D:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! És én is tiszta szívbõl gratulálok nektek:) :)
Szerintem 2 év alatt nem lehet mesimerni, kiismerni egy embert. Másrészt, lakva ismeri meg az ember a párját. Én nem mennék úgy senkihez, hogy elõtte nem éltünk együtt egy olyan kapcsolatban, ami hasonlít ahhoz, mint a házasság. Úgy értem, lehet hogy egy édes, aranyos ember, aztán amikor együtt éltek, kiderülnek a turpisságok. Szerencsére nálunk nem volt ilyen, de hát sose lehet tudni.
szerintem nem hülyeség az amit a szüleid mondanak. hallgass rájuk, érettségizz le, tanulj tovább vagy kezdj el dolgozni, aztán jöhet az eljegyzés, esküvõ. nem kell elkapkodni. a barátod is meg fog érteni és ha nagyon szeret várni is fog amig igent mondasz. én is megbeszéltem a barátommal amikor annyi idõsek voltunk, hogy egy napon eljegyezzük egymást, ha még együtt leszünk. errõl senki nem tud(szülõk, barátok), csak mi. most 5 éve járunk és még mindig ugyanugy szeretjük egymást mint akkor:) nincs attól semmi hogy nem húztunk gyürût egymás ujjára. az csak formaság, az érzés ami összeköt, és az igéret nem egy darab fém. arról nem is beszélve hogy az ilyen igéret-eljegyzést ha egy idõ mulva meggondoljuk magunkat egyszerûbb felbontani, mint visszaadni a gyûrût és magyarázkodni az összes ismerõsnek hogy mégsem lesz esküvõ... én is kivánok sok boldogságot a jövõben! ;)
Szia!Sajnos fontos a szülõk véleménye amíg nem múltál el 18 éves. Sok boldogságot nektek.
Én még fiatalabb voltam amikor az exem eljegyzett.Nagyon szerettük egymást, azt hittük örökké tart majd, de nem így lett:D Amit nem is bánok, és szerintem nem kortól függ az eljegyzés(persze nem 11 évesen).Ti érzitek mennyire erõs a kapcsolatotok, és bizony, milyen jó érzés is az amikor ott az a gyûrû amire ha ránézel tudod hogy van valaki aki veled akarja leélni az életét:) Én sok sikert és boldogságot kívánok nektek! 18/L
Figyelj, nem titok, hogy a barátommal már idén 3 éve és 1 hónapja vagyunk együtt... 14 évesen ismertem meg, és 2, 5 éve jártunk, amikor elmentünk a Dunához, és eljegyzett. Persze igent mondtak, bár a szüleim még nem tudnak róla, de olvasva az elõttem írókat, van benne valami: a szülõk nem szólhatnak bele, hiszen ez a te döntésed...:) Bár az esküvõt mi sem most tervezzük:D Csak eljegyzés. Ha szeretitek egymást, és úgy vagytok vele, hogy úgy érzed, biztos a dolog, akkor mér ne?:) Sok boldogságot kívánok nektek tiszta szívbõl!:)

17 éves lány vagyok, 2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal (17). Az elején minden rendben volt de mostanra rengeteget veszekszünk aztán meg kibékülünk, majd az egész kezdődik előlről. Én betegesen féltékeny vagyok és ez elen nemtudok semmit tenni!?

A tegnap este is veszekedtünk egy csaj mián aztán mindenféle hülyeségek mián. Ismét nagyon elfajultak a dolgok a barátom lemocskolt de durán utána kezet emelt rám(nem az els? alkalom). A karomon egy igen nagy seb van,tele véraláfutásokkal... De nem is ezek a dolgok fájnak hanem a szavak,mikor azt mondta hogy velem minden perc kár és bánja hogy megismert. Azt is mondta h alig várja h megszabaduljon töllem de mikor lenyugszik azt mondja ezeket hirtelen felindulásból mondja és ez nem igaz. Nem tudok eligazodni rajta! Mit lehet tenni ilyen helyzetbe?? Nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Sürgõsen vess véget ennek, ha nem akarsz életed végéig boxzsák lenni. Az nem férfi, aki megüt meg nõt, érvek helyett. De magadat is vizsgáld meg, ez a féltékenység az összes jövõbeli párkapcsolatodat el fogja rontani. MNi az oka, hogy féltékeny vagy? Miért nem tartod többre magad, akivel érdemes együtt lenni és akihez hûséges lehet lenni?

Sürgõsen vess véget ennek, ha nem akarsz életed végéig boxzsák lenni. Az nem férfi, aki megüt meg nõt, érvek helyett. De magadat is vizsgáld meg, ez a féltékenység az összes jövõbeli párkapcsolatodat el fogja rontani. MNi az oka, hogy féltékeny vagy? Miért nem tartod többre magad, akivel érdemes együtt lenni és akihez hûséges lehet lenni?
17 éves léttedre nem pasizni kellene, hanem a helyesírási könyvet bújni! Am faka a kérdés vagy cigók!
Fake*

Barátnőm 17 éves és nem nagyon kívánja a szexet illetve szereti de ő aztmodnta hogy cska néha esik jól heti 2x szexelünk kb 1 óra hosszát de nem emgy el ez mindenféle képpen az én hibám vagy lehet hogy benne van a hiba?

19/F vagyok más barátn?imnél még nem volt gond.amúgy vele 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L

17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L
vele beszéld meg h esetleg csinálsz-e vmit rosszul
Az a baja szerintem hogy meg nem szerette meg vele senki a szexet. Szoval senki nem tudta meg elvinni a csucsra, nem kostolt bele hogy milyen az amikor nagyon joo. Volt mar igy mas is akit ismerek aztan megvaltozott a velemenye. :P 21/F
próbálkozzatok több pózzal, helyszínnel, kényeztesd stb.Ennyi idõsen nekem mondjuk nem volt orgazmusom, de sokszor kívántam még így is, pedig nem volt túl jó a szex így utólag vissza gondolva.
mondd en neki ne legyen szegyelos es mutassa meg neked o sajat magat hogyan juttatja csucsra :) es akkor neked is konybb lesz monden no mas :)
Talán nemjötél még rá hogy mi az amire vágyik közben.
Szed fogamzásgátlót?
Ha elmenne, akkor többször is akarná. Ha neki nem olyan jó, akkor miért akarná gyakrabban?? Ne a mennyiségre törekedj, hanem hogy eljuttasd a csúcsra! Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, utána akarni fogja gyakrabban is. Mindent megteszel ezért??
A kérdező hozzászólása: Meg próbálok emgtenni mindnet, volt olyan hogy orálisan próbáltam kielégítnei kb 40 percig aztán elfáradt a ynelvem de akkro se semmi... bárhogy izgatoma csiklóját is meg minden akkor is semmi...

17 eves vagyok es oktoberben lesz 2eve, hogy nem vagyok szuz. Meg nem mondtam el a szuleimnek, nagyon jol egyezunk, megbeszelunk dolgokat, de nincs batorsagom elmondani. Elmondjam vagy meg ne? Ezzel megromolhat a kapcsolatunk?

mivel meg kiskoru vagyok?

Legjobb válasz: Én sosem mondtam anyámnak, hogy nem vagyok szûz, magától is kitalálhatta. Ha mégis beszélgetni akarsz errõl a szülõkkel, akkor esetleg kérdezgesd anyukádat, hogy õ hány évesen vesztette el a szüzességét, meg ilyesmik. De ha jóban vagytok, akkor emiatt nem hiszem hogy megromlana a kapcsolat, hiszen ez egy normális, természetes dolog ennyi idõsen. Õk inkább azért aggódnak, hogy ne jöjjön még az unoka.

Én sosem mondtam anyámnak, hogy nem vagyok szûz, magától is kitalálhatta. Ha mégis beszélgetni akarsz errõl a szülõkkel, akkor esetleg kérdezgesd anyukádat, hogy õ hány évesen vesztette el a szüzességét, meg ilyesmik. De ha jóban vagytok, akkor emiatt nem hiszem hogy megromlana a kapcsolat, hiszen ez egy normális, természetes dolog ennyi idõsen. Õk inkább azért aggódnak, hogy ne jöjjön még az unoka.
nem vagy kiskorú. fiatalkorú vagy és az egy más kategória. Ez a dolog szerintem magánügy, még akkor is, ha szülõk tudni akarnak róla. (fõleg elõre, hogy magakadályozzák) Abban biztos lehetsz, hogy nem fognak felkiáltani, hogy "VÉGRE", sõt egyáltalán nem lesznek boldogok. Az is biztos, hogy az anyák jellemzõen jobban viselik a dolgot, mint az apák. Szerintem, ha már beszélni akarsz velük, akkor elõször anyukáddal. (de azon ne lepõdj meg, ha a fülednél fogva rángat el nõgyógyászhoz) Az igazi kérdés, hogy minek. Mi értelme van ezt így közölni velük arcból arcba? Ha tanácsot akarsz kérni, akkor persze meg kell mondanod, de egyébként minek?
Szerintem is ez a te dolgod. De ha megnyugszol lelkileg tõle akkor nyugodtan mond el. Én el mondtam én is nagyon jó kapcsolatba vagyk anyuékkal, de én 18 voltam mikor el mondtam, és 16 mikor elvesztettem, de azt mondtam nekik hogy most vestettem el.Valahogy jobban éreztem magam mikor elmondtam, még akkor is ha kicsit lódítottam.

17 éves fiú vagyok, mostanában néha eléggé fel szokott menni a vérnyomásom, kb 3 hónapja van ez, menjek el orvoshoz vele, vagy a kor velejárója?

Legjobb válasz: Szia! Menj el vele orvoshoz ez nem játék. Lehet csak sokat stresszels és attól van ez.

Szia! Menj el vele orvoshoz ez nem játék. Lehet csak sokat stresszels és attól van ez.
mennyire szokott felmenni??

Párom 1 éve özvegyült meg. Mi még gyerekkorunkban ismertük meg egymást, de felnõtten csak nem rég találkoztunk. Barátságnak indult, de szerelem lett belõle. Ezt viszont nem nézi el a 17 éves lánya. Mit tegyek?

Eddig is nehezen kezelhetõ volt, de most leginkább a kapcsolatunk támadása a célja. Apját okolja édesanyja haláláért (nem tehet róla, betegség miatt halt meg), azt állítja, hogy minden nõ k. a, és amúgy is az apja várja meg azt a pár évet amíg Õ elkerül otthonról, addig ne legyen senkije. Nem találkoztam még Vele, bár, felajánlottam, hogy jöjjön el hozzánk, vagy menjünk el kirándulni, sétálni, vagy bármit együtt csinálni, hogy ismerkedjünk egymással, és a gyerekeink is. Õ nem akarja, és azt sem, hogy egyáltalán találkozzunk. Elfogadom a döntését, csak az bánt, hogy az apját is tiltaná tõlem. és bármi más párkapcsolattól. Jelszavait változtatja meg, telefonszámait törli ki, megakarja tiltani, hogy telefonáljon nekem, ha megteszi, üvöltözik mögötte. Féltem is a lánykát ismeretlenül is, mert úgy érzem, nagyon mély lelki válság dúl benne és ezt leginkább apján vezeti le. Volt valaki hasonló helyzetben? Tudok valamit tenni a "harcok" ellen?

Legjobb válasz: Hagyjatok idõt a lánynak. Nemrégen vesztette el az édesanyját. Teljesen természetes, hogy nem nézi jó szemmel az apja új kapcsolatait. Nem volt még elég idõ, hogy megeméssze, hogy az apja esetleg tovább lép. Legyetek megértõek vele, de azért szabja meg az apja neki a tisztelet határait. A találkozót sem kell erõltetni, majd szépen lassan megszokja a szituációt. Amúgy is udvarlási fázisban vagytok még, így el fog telni jó sok hónap, mire összebútoroznátok. Addig is van ideje a lánynak megszokni az új szituációt, feldolgozni a gyászt.

Hagyjatok idõt a lánynak. Nemrégen vesztette el az édesanyját. Teljesen természetes, hogy nem nézi jó szemmel az apja új kapcsolatait. Nem volt még elég idõ, hogy megeméssze, hogy az apja esetleg tovább lép. Legyetek megértõek vele, de azért szabja meg az apja neki a tisztelet határait. A találkozót sem kell erõltetni, majd szépen lassan megszokja a szituációt. Amúgy is udvarlási fázisban vagytok még, így el fog telni jó sok hónap, mire összebútoroznátok. Addig is van ideje a lánynak megszokni az új szituációt, feldolgozni a gyászt.
Ezt csakis a párod tudja megoldani. Vagy a sarkára áll és helyre rakja a lányát, vagy marad az áldatlan helyzet.
Érthetõ, hogy a párod új kapcsolatot akart 1 év özvegység után. Úgy tûnik, hogy lánya nem dolgozta még fel édesanyja halálát. Jó lenne, ha a párod elvinné egy pszichológushoz, hogy segítsen neki a gyászfolyamatban, hogy tudja lezártnak tekinteni a dolgot. A pszichológus arra is felhívhatná a figyelmét, hogy nem lehet ilyen önzõ az édesapjával. Ha nem lehet rávenni arra, hogy pszichológushoz menjen és a párod téged valóban akar, akkor elõbb utóbb kész tények elé kell állítani a gyereket. Kérdés az is, hogy ha marad a hiszti és agresszív magatartás, az apuka lehet, hogy úgy érzi majd, választania kell közted és a lánya között. Persze az is lehet, hogy Te nem fogod bírni. Sok sikert!
Meg tudom érteni a lányt . Nem rossz indulatból írtam ezt. Én 15-16 éves lehettem amikor szüleim csak elváltak és én is valahogy így csináltam mint ez a lány . Valami féltékenység vagy nem is tudom hogy mondjam , olyat éreztem hogy másé nem lehet az anyukám. Elakartam üldözni a férfit akivel volt kapcsolata. Aztán valahogy rá jöttem nem jót tettem én pont a leg lázadóbb korban voltam. Most az a férfi van édes anyámmal akit elakartam üldözni és nagyon szeretjük , így utólag amiket tettem eszembe jut szégyenlem magam. Ne add fel .
Ebben nincs semmi különös, ez a leggyakoribb reakció ebben a korban...(korábban, vagy késõbb is)... Csak az ellenállás mértéke szokott különbözni. Te szinte semmit sem tehetsz. Ha enyhébb az ellenséges viselkedése, akkor ne vedd észre, ha erõsebb, akkor kerüld a konfliktust valahogyan. Ha határozottan lépsz fel vele szemben, akkor csak növekedni fog a gyûlölete. Ezt a párodnak kell valahogy rendezni, lehetõleg szép szóval, kéréssel. Ha nevelni próbálnád... az a legrosszabb. Az apa szerep átvételét meg se kíséreld, mert nagyon elvadulhat a helyzet. Inkább csak a párod vegye kézbe a dolgot.... finoman, inkább kérés szintjén, türelemmel.
De mit vártok attól a kamaszlánytól?! Még alig egy éve, hogy elveszítette az anyukáját, de ti már szerelmesek vagytok, tehát már hónapok óta együtt háltok, nehogy elvárjátok már szegénytõl, hogy ezt mosolyogva helyeselje! Az õ szemében ti meggyaláztátok az anyja emlékét és tudod mit.. nem véletlenül van az a GYÁSZÉV kifejezés. És normális, ha kézzel lábbal tiltakozik az ellen, hogy te beköltözz gyerekestül oda, ahol egykor az anyjával lakott, vagy hogy õt rángassátok el az emlékei, a gyerekkora helyszínérõl. Mindegy is neki, hogy te milyen vagy, vagy a gyerekeid milyenek, utálni fog titeket. Annyit megtehettek, hogy még egy évig csak randizgattok, aztán õ úgyis elmegy továbbtanulni, ti meg összebútorozhattok.
"Meg tudom érteni a lányt . Nem rossz indulatból írtam ezt. Én 15-16 éves lehettem amikor szüleim csak elváltak és én is valahogy így csináltam mint ez a lány ." Nos, én 15 voltam, mikor meghalt apám. Anyám fél év múlva lelépett egy dokival. Éjjeli vagonrakásokból tartottam fenn magam. De Qrvára nem érdekelt, hogy kivel hetyeg éppen!

17 éves vagyok, teljesen tapasztalatlan. Miért ítélnek el ez miatt a többiek?

Bizonyos okok miatt mindig is otthonülő típus voltam, rövid pórázon tartva. Barátaim se voltak, és most se igazán vannak. Talán ez miatt is vagyok túl visszahúzódó.. és önbizalmam sincs. Ebből következik, hogy nem volt még barátom.. "tapasztalatlan" vagyok a mai korombeliekhez képest. Nem tartom magam szépnek, bár az iskolában az ellenkezőjét állítják. Bántó számomra, hogy sokan grimaszolnak, kinevetnek ez miatt. Igazán lelkis vagyok, így nagyon megviselnek ezek a "sértegetések".. Úgy érzem nehezen találnék barátot, mert én a belsőre megyek.. egy normális barátot szeretnék. De nehezen találni, az én esetemben meg pláne.. Kellemetlen, de kíváncsi vagyok néhány külső (esetleg együtt érző)véleményre.. a tanácsoknak is nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: én még 18-19éves koromban is ilyen voltam,mindig azzal buzeráltak hogy ó neked sose lessz csajod,aztán mégis lett,hidd el nem késtél el semmirõl :)

én még 18-19éves koromban is ilyen voltam, mindig azzal buzeráltak hogy ó neked sose lessz csajod, aztán mégis lett, hidd el nem késtél el semmirõl :)
külsõ-belsõ egyaránt fontos. Az élet akkor szép, ha megtalálod a harmóniát mindennel. Én 22 éves vagyok, 5 barátnõm volt, és elég sok lánnyal volt dolgom. Megbántam mindet, igazából. Oldalakon keresztül irhatnék, hogy miért. Az elsõ lánnyal 17 évesen jöttünk össze. Kedves volt, aranyos, jól nézett ki, és már mindkettõnkben tomboltak a hormonok, igy hát összejöttünk. 9 hónapig húztuk, de az utolsó fél év inkább csak a szexrõl szólt. Inkább várj fél évet - egy évet - akár többet is onnan, hogy megismered a szerencsés fiút, de bizonyosodj meg róla, hogy õ lesz az Õ. Irigylem azokat, akik egész életüket egy ember mellett élik le. Elképzelni se tudom, milyen mély lehet egy ilyen kapcsolat :(
szerintem felesleges azzal foglalkozni, hogy nálad hülyébbeknek mi a véleménye rólad :)
Azt hiszi, hogy nyílik még a sárga rózsa.

En egy 17 eves lany vagyok, 10 honapja elek sexualis eletet, de sajnos meg nem sikerult hogy orgazmusom legyen. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Es ez az egesz a kapcsolatun romlasahoz vezetett. Vajon mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod

azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig.. tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni.. A parom nagyon el van keseredve es persze en is. Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod
én a barátnõmet már sokszor eljuttatam, most nem nagyképû szeretem volna lenni de igaz, ha akkarod hogy orgazmusod legyen lazisd el magad
eloszor is sajnalom anyudat hogy le maradt az orgazmus oromeirol.szerintem meg a te problemad genetikai alapu is lehet annyibol hogy kicsit nehezebb elocsalogatni belolled az orgazmust.masik pedig az hogy nem lazulsz el kello keppen.de hogy a pasid a legnagyobb hibas az is 100as en 31 vagyok az elet minden fele novel megaldott eddig.De mindeniknek volt orgazmusa.pedig az eggyik 28 eves volt mar es azt mondta hogy velem volt eloszor.
nagyobb a csiklód?...:D szerintem nekünk találkoznunk kéne...kezdesz nagyon érdekelni...és mint már mondtam is, ha igazán akarsz orgazmust akkorprivát...:D legalább küldj nekem fb elérhetõséget..és, ha másnem is lesz..legalább beszélgetünk..
A kérdező hozzászólása: magamnak sem sikerul :| amugy lehet azert mert kicsit stresses eletet elek :| es az is igaz h neha gorcsolok mivel kicsit nagyobb a csiklom mint 1 atlagos 17 eves lanynak :|
kérdezõ! ez egy olyan dolog mindha azt mondanád, hogy sok autót vezetett és mindegyikkel tudott menni de a te autódat nem tudja vezetni...aki képes valamire az mindenkinél képes aki meg béna az meg csak dicsekszik, hogy õ képes rá...ennyit a pasidrol...ha érdekel igazán az orgazmus akkor priváton várom a leveled..
magadnak sem tudsz örömet okozni, vagy csak a párod nem?
Görcsölsz! Rágörcsölsz az orgazmusra, hogy na majd most és végül besül az egész. Vagy a barátod béna. Esetleg még nem készültél fel lelkileg a szexra.
A kérdező hozzászólása: ammm beszelgettem errol tesommal es anyukammal is :) tesom azt valaszolta neki sikerult meg csak 1x es akkor is pettingel ... anyukam azt mondta hogy neki soha nem is volt
ha sok nõvel voltés mindegyiket el juttatta a csúcsra akkor vajon mijért nem tud téged?...talán azrt mert nem volt sok nõvel és csak bemesélte neked, hogy õ volt a casanova....ennyi idõ alatt egy szûz fiu is el tudna téged juttatni a csúcsra nemhogy egy tapasztalt...hidd el, hogy a pasid nagyon béna és ne védd mert ami igaz az ellen nem tehetsz semmit!
akkor egy kihívás vagy neki :D amúgy vagy azért nem mennek el a csajok mert képtelenek rá... vagy azért mert nem tudják magukat kellõképp elengedni. ezek után meg frusztrált leszel szex alatt is, hogy ááá már megint nem sikerül, meg ilyen gondolatok keringenek a fejedben. sajnos ismerõs. de a tanácsom hogy elõbb egyedül érd el magadnak. nézz filmet, vegyél vibrátort, "gyõzd le magad" egy egyedül töltött órában. hosszú idõ lesz, de belejössz! :) ja és ne add fel. 22/L
A kérdező hozzászólása: kosz a felajanlast..a baratom is sok novel volt eddig es mindet sikerult el juttatnia a csucsra...csak engem nem. :)
ha igazán szeretnél orgazmust én szívesen segítek.... még nem volt olyan nõ akit ne tudtam volna a csúcsra juttatni...
A kérdező hozzászólása: mar meg probaltunk par dolgot pl. felnott film, kulonbozo pozok, masszazs ... es semmi nem segitett meg.
Mind a ketten zsenik vagytok úgy látom... Menj és mondd meg a barátodnak, hogy olvasson utána a nõi orgazmusnak! Aztán meg ülj le mellé te is... :D A nõknél ez másképp van, nehezebb, mint a férfiaknál, és ha ezért elhagy téged, akkor mehet is amerre lát! Befolyásoló tényezõ lehet a stressz, a túl sok gond. Szerintem arról van szó, hogy nem tudsz mellette kellõképp felszabadulni, de azért ajánlanám a dokit is!
Na és hogy maszturbálsz? Ér valamit?(Bocs az indiszkrét kérdésért, de ha te sem tudod, mi jó neked, neki honnan kéne?)
Haza, mert 18 éves korodig õ a törvényes képviselõd.
1-2 anya elég hülye. Jó szájon vágnám az ilyen anyát aki ki akarja dobni a gyerekét bármit is tett akkor is a gyereke marad.
Képviselõ? :D:D:D Inkább gondviselõ, de mind1 Nem normális...legalábbis nem logikus 1 azért, mert azt mondja, hogy menj el, aztán meg maradásra bír 2. meg minek akar 17 évesen "kidobni"? :D
Gondolom nem igazán heverte még ki a párkapcsolati problémáit. Hogy elhagyta a férje, a te apukád. Én a helyedben leülnék anyummal és megbeszélném vele a dolgot. Ha tudtok normálisan beszélgetni, nem kapod fel a vizet ha esetleg ingerültebben válaszol, akkor elõbb-utóbb normalizálódik a helyzet. És igen, a rendõr hazavihet ha elmész otthonról.
A kérdező hozzászólása: hát ezt én sem tudom, jó kérdés ..
A kérdező hozzászólása: oda :D
És hova mennél? A barátodhoz, mi?
A kérdező hozzászólása: mert mióta apukám elhagyott bennünket azóta sok a konfliktusunk .. :/
Sztem igen. Nem vagy még 18 éves. De miért akarja h elmenj?
Igen. 18 éves korig nem dönthetsz a saját sorsodról egyedül.
Persze, mivel nem vagy még 18.
Tökéletes megfogalmazás volt a "törvényes képviselõ" kifejezés már ne is haragudj. http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6rv%C3%A9nyes_k%C3%A9pvis..
Nem sok szerintem. A barátom ötször ment el, mikor elvettem a szüzességét :)
nah gyere leh a cucról mert nagyon csapongg a fantáziád kevesebb drog kevesebb videójáték!
KAMU!! nincs olyan hogy 4x egy más után és még csak ki sem veszed a férfiak nem képesek ilyenre kis hülye !
De kamu
fúúú :D és ezt ki hiszi el??????
Csak szeretnéd....Ezt álmodtad?
max. 2...utána kikészül a kuki???nem??19/L!
Értem...én idáig kettõt tudtam elérni pasijaimnál...utána már szerintem ha menne sem olyan jó...:)
általában 2 szokott lenni de van hogy 3 de ahoz kell pihenni egy kicsit. de a második elõtt is kell pihenni de egyéntõl függõ és edzetségtõl de olyan hogy egymás után 4 nincs!!
Ked vas fiúk! Ha nektek csak 2-3 menet megy, az a ti bajotok, de miért kell kamut kiálltani, ha valakinek több megy? Nekem pl. a múltkor a barátnõmmel 4x volt meg egymás után, pihenõ nélkül, utána meg cumizott egy sort, és nem azért hagytuk abba, mert lekonyult, hanem mert elálmosodtunk. Kedves lányok!Ha nem hiszitek el, hogy 2-nél több menet lehetséges egymás után, irjatok privibe, szivesen találkoznék veletek és megmutatnám, hogy mi a magyar virtus. Nem nagy a farkam, csak teljesen átlagos, de olyan kemény, mint a villanyél. Kedves kérdezõ!Nem, egyáltalán nem sok, sõt, igen egészséges mennyiség. B*szottul irigyellek, mert 2 éve próbálom lefektetni a volt, most 27 éves biosztanárnõmet, de nem sikerül. Csak így tovább!!
hát ez vicc :D:D 4x elmentél hát ha más nem a biosz tanárnak tudnia kéne mennyit bir a bré :D:D nehogy aztán kikészuljon és soha többet nem fog felállni. mellesleg ha szuz vagy kb fél oran at nem birod beteszed a kapun és már el is mentél, max ha eros vagy és kibirod :D vagy ha elotte lepipálnak xd
Ha nagyon fel vagyok húzva 2x megy egymás után akár pihi nélkül is. Kis pihenõvel talán 3 is de utána pár ÓRA szünet kell és akkor sem biztos, hogy a következõnél is ugyanennyit tudok teljesíteni.
A kérdező hozzászólása: nem biosz volt hanem német
"kedves lányok, gyertek én megmutatom"!HAHAHA!Bomba jó a duma!Bocs Béby!Tévedtem, csak egyszer sikerült, de jót élveztem a hiszékenységed miatt:) )))))
Nem, ez nem sok. Én 83x élveztem el, mialatt elolvastam. :)
És ki ez a tanárnõ? Ha ilyen jó, én is megismerném!
egy leendõ orvos véleménye: Lehetséges, egy-két nap ön megtartóztatás után. sõt volt egy kísérlet miszerint az egymás után 10 is sikerülhet. Viszont ezzel vigyázni kell, mert a túl sok ejakuláció fel hígíthatja a spermát amitõl a férfi meddõvé válik.
:D:D ez kamu:D eddig a legtöbb amit pasijaimnál elértem 3volt és már a 3. nem is volt olyan élvezetes és még ha vki el is éri a 4et biztos nem 1szûz kisfiú lesz =D de azért vicces volt olvasni;)
HEHEHEEEE, nekem ma sikerült elõször 3szor egymás után, pihi nélkül a barátnõmmel!!! (Csak dicsekedni jöttem amúgy, király voltXD)
A kérdező hozzászólása: pedig ez így történt
amikor 3 éve összejöttünk a most már férjemmel, ritkán tudtunk talizni(kb 2x hetente)egész este szerelmeskedtünk és volt, hogy 5x6xvoltunk együtt .szuper volt.most se rossz:)
Ez hülyeség, hogy 2.Én 4-et is bírtam eddig, de volt h közte 15 perc pihi is volt.TUdom, hogy egyénfüggõ de akkor én szerencsés egyén vagyok.:)
HEHE:D:D Hát nekem sikerült 3szor elmennem egymás után úgy hogy még éreztem hogy jön a negyedik de abba kellett hagyni az idõ szûke miatt. Bevallom nem szex hanem orális szex közben volt ez, szegény bnõm tûrte is a sok...mindegy túlbeszéltük. Az biztos hogy szex közben is el lehet ezt érni sõt "multiorgazmusossá" is lehet válni kellõ sok gyakorlás árán. Szóval nem gáz örülj neki:D:D (hihetetlen hogy ilyenen problémázik valaki ahelyett hogy örülne:) nembaj elõfordul! Aki meg nemhiszi hát nem kötelezõ elhinni!!!)
Biztosan 100-as szeget tolt a farkába!
ez mekkora kamu!!:D egyébként nekem volt olyan h 5x - 6x egymás után pihi nélkül volt szex.szóval nem lehetetlen, de ez nagyon vicces kérdés volt:D
KAAAMUU.... pszichológia... :D nem írnád ki hogy kivel és mikor... :)
Nem írtad el véletlenül?Nem a csípõjét rángatta, hanem a cipõjét!Nem sok, sõt szégyelld magad, mert minimum tízszer kellett volna elélvezni....
16:39-röhögj nyugodtan, gondolj, amit akarsz, de nekem akkoris megy a négy egymás után.Ha jó a csaj, akár még több is.Hogy mi a titka?Szex elõtt pár napig ne masztizz és olyannyira be leszel izgulva, hogy megdugnád a patás ördögöt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!