Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vok és (10 db)

Szerintem, Õnem nem gondol ilyesmire most
szerintem inkább ne szülj neki gyereket. nem azért mondom, de ezzel tökre el veszed magadtól a fiatalságot, inkább élvezd ki ! :)
Szintén 17 éves vagyok, és baromira várom a családalapítást, meg hogy babázhassak. Ennek ellenére, 23éves korom elõtt nem akarok szülni, csak jó belegondolni:) ) Szerintem normális. Csak azért gondolkozz racionálisan, és ne szülj neki. Álmodozni lehet.
Hát nem tudom, én a barátoddal vagyok egyidõs kb., de még van egy 100 tételes lista, amit gyerekszülés elõtt szeretnék megnézni/kipróbálni stb. Kislány vagy még, fogalmad sincs, mi mindent lehetne a gyerekszülésen-családalapításon kívül csinálni. És ha egyszer már szültél, azt visszacsinálni nem lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat hát én sem szeretnék még szülni mert el szeretném végezni a sulit :)
Nem tûnik furának :) Szerintem minden szerelmes nõ ábrándozik ezen, és én is szeretek belegondolni:) Barátommal iskolánkat elvégezzük, kiélvezzük az életet míg fiatalok vagyunk, megalapitjuk a biztonságos otthont, aztán jöhet az oly rég várt baba:)
Ez a természetes.

A Barátommal, most készülünk hogy lefeküdjünk egymással! De é nagyon félek az elsö alkalommtol ugyanis még szüz vok! és ugyanis ö 41-éves és meg csak 17 de nagyon szeretjük egymást! Az elsö alkalomnál mire kell odafigyelni? És ténleg nagyon fáj?

Legjobb válasz: Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál

Hát igen a férfin is múlik de az nagyon fontos hogy engedd el magad hogy nyitott légy.És ne ilyedj meg hogy ha másra számítottál.Az elsõ pár alkalom mindig fura és néha fájdalmas.De csak akkor csináljátok ha élvezitek és ha nem elégülsz ki akkor szóljál neki hogy jobban csinálja lehet h ciki de megéri mint hogy titkold h többre vágynál
Ha azt akarod hogy ne fájjon, akkor sok elõjáték kell, ugyanis ettõl ellazulsz és benedvesedsz és jól csuszik majd a dolog :D.Majd írd meg milyen volt :)
Pff... Hát sokmindentõl függ h fáj-e. ha szerencséd van nem fog. Ha ügyes a bácsi akkor nagyobb esély van rá. Mióta vagytok 1ütt?
Nem kevés a korkülönbség.Nem mindenkinek fáj az elsõ.A lényeg, hogy ne görcsöljél, engedd el magad stb.Az illetõ is gondolom az évek alatt szerzett annyi tapasztalatot, hogy tudja, mi kell egy nõnek az ágyban(kényeztetés, odafigyelés, gyengédség stb.)De ha annyira félsz az elsõtõl, lehet várni kellene vele, mert lehet akkor nem tudod majd annyira elengedni magadat és nem lesz olyan jó.
az apád lehetne!Nem vonzanak a 25évesek?Inkább egylöttyett farok??Pffff
A kérdező hozzászólása: Fél éve vagyunk együtt!!

17 éves lány vok és nagyon kétségbe estem mert lefeküdtem a barátommal és bár nem volt ejakuláció de lecsúszott párszor az óvszer. De mégis már 1 hete késik a menstruációm és áltban 3-4 napokat szokott. Baj van?

az számíthat még vmit hogy pontosan az esemény el?tt 1 nappal múlt el a menstruációm? mások mondátk azt is hogy a stressz miatt is késhet most, hisz azóta(kb4hete) minden reggel kétségbeesve ébredek hogy hátha majd ma...

Legjobb válasz: Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)

Ilyen velem is szokott lenni. És szerintem tényleg a stressz teszi! Elvileg nem volt érett petéd, és nem juthatott túl sok ondó sem a nem létezõ érett petédhez, a felhúzott gumin át...:P Ne addódj! Csinálj egy tesztet! Attól megnyugszol és megjön a menzeszed is!:) Nyugi, ez minden lánnyal megesik néha!:)
Jobbat én sem tudnék javasolni az elõttem szólónál. Legközelebb vigyázzatok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válazsokat azt hiszem holnap eslõs dolgom egy teszt:) de egyébként ha terhes lennék annak már így 4-5 hét után lenne vmi kis jele nem?
Szióka! Legjobb tudomásom szerint az óvszernek spermaölõ hatása van. Nekem is volt ilyen ennyi idõs koromban. Nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM mindenkinek a tanácsokat, azóta vettem egy tesztet és negatív lett. Plusz másnap megjött:D hihetetlen h több mint 1, 5 hétig késett és teszt után 1 nappal itt van:)

30 vok és, erõszakkal, akaratom ellenére, megcsonkítottak körülmetéltek, 17 évesen. Ez miat egyáltalán nem érzek semmit, nem élvezem a szexet. Van e olyan pénisz rekonstrukció mûtét amivel vissza tudják állítani az eredeti állapotába és fedezi e a TB?

Legjobb válasz: a körülmetélés nem akadályozza a szex élvezetét, sõt inkább érzékenyebb tõle a himvesszõ! Viszont a kérdésedbõl inkább úgy tûnik, hogy lelkileg visel ez meg, és csak lelki okai vannak, hogy nem élvezed a szexet! Majd találsz egy olyan partnert, akivel minden rendben lesz, hidd el!

a körülmetélés nem akadályozza a szex élvezetét, sõt inkább érzékenyebb tõle a himvesszõ! Viszont a kérdésedbõl inkább úgy tûnik, hogy lelkileg visel ez meg, és csak lelki okai vannak, hogy nem élvezed a szexet! Majd találsz egy olyan partnert, akivel minden rendben lesz, hidd el!
Megeshet hogy nem jól sikerült a mûtét ez elõfordul.Pénisz plasztika van de hogy fizeti e a TB azt az urológus diagnózisa dönti el elsõsorban az esetedben.
Az elsõnek igaza van. Ez inkább jobbá teszi a szexet. Ha 30 évesen nem élvezed, akkor annak egyéb oka lehet.
ja, pl az lehet az oka, hogy ma van a kamukérdések világnapja.
Hogyhogy erõzakkal történt ? Mi okból ? o.O
Nem kell itt mellé beszélni, vannak akik nincsenek tisztában a fogalmakkal sem .Nem tudnak különbséget tenni a a jó sex , és a hosszabban tartó sex között.Ugyan olyan jó érzelmes sexet, mint a fitymával rendelkezõk egy metélt sem tud átélni .Ezt még az orvosok sem cáfolják , hisz õk tudják ezt legjobban .A mûtét során a levágott fitymával együtt az érzõ idegvégzõdések kb 60 %a is eltávolításra kerül .Sehol a testûnkön nincs ilyen bõséges idegvégzõdés , mint itt. A makkon lévõ pontosan 50, orvosi kifejezéssel, elsorvad.A makk szinte teljesen érzéketlenné válik, ezért nem is izgatja a gatya súrlódása már .Ezzel van a legnagyobb gondjuk a frissen metéltetnek , mert az addig a teljesen fedett makk, ilyennek nem volt kitéve . Mivel ennyire lecsökken az érzõ idegek száma , ettõl hosszabbodik meg a sex ideje .Ezért bírják a metéltek tovább , ahogy ezt a közéletben mondják . Sajnos a dolog semmi kép sem visszafordítható , nem is értem ezt honnan veszik egyesek .Ha egy 18 év feletti nem eü.okból szeretné magát metéltetni, annak a doki mûtét elõtt még 2 x is elmondja , a következmény vissza fordíthatatlan lesz .Aláírja a beleegyezését is . Kedves olvasók , tudom lesz aki nem ért velem egyet, de én senkivel sem fogok ezen vitatkozni .Tessenek inkább kicsit kutakodni tudományos írásokban, mi is történik a metélés után .
Az elsõ pár hangoskodó látom jobban tudja, mint a pénisz tulajdonosa. Kérdezõ: eredeti állapotba sajnos nem lehet visszaállítani, a mai technológia ezt még nem tudja megoldani. Lehet viszont saját kezûleg valamelyest javítani a dolgokon, a bõr nyújtásával — ezzel elérhetõ az, hogy a maradék bõr mozogjon a péniszen, vagy még több dedikációval akár az is, hogy ujra fedje a makkot, ezzel annak érzékenységét valamelyest helyreállítva... [link] nonprofit szervezetek tudnak esetleg ötletet adni, segítséget nyújtani. Kitartás!
Bizony, gyakorolj sokat. De ne szexet ám, hanem írást magyar nyelven!
Bõ 3 sorban 21 helyesírási hibát számoltam össze. Sztem jelöltesd magad köztársasági elnöknek!
Normális, mert még nincs hozzászokva a szervezeted, minél gyakrabban csináljátok annál tovább fogjátok bírni.
csak egyet tehetsz az idõ javítása érdekében... gyakorolj sokat!
Nálam olyan 23-24 hibája van...
A kérdező hozzászólása: hát el tutátok olvasni ak meg nem kel vergödni....ti csirák
A kérdező hozzászólása: köszi a normális választ

Az baj h a két menzesz között 17 nap eltérés van? és csk 13 éves vok! V minek a jele?

Legjobb válasz: neked iskolában kellene lenned, kisasszony , nem?:) egyébként annak a jele, hogy rendszertelen még a mesid. Nyugi, 1-2 év és beáll a dolog. ha nem, akkor pedig érdemes egy nõdokit felkeresni.

neked iskolában kellene lenned, kisasszony , nem?:) egyébként annak a jele, hogy rendszertelen még a mesid. Nyugi, 1-2 év és beáll a dolog. ha nem, akkor pedig érdemes egy nõdokit felkeresni.
Nem kéne iskolában lennie, õszi szünet van. :)
Nyugi!Ha 13 vagy az nem baj én 17 éves fejjel úgyanigy vagyok!
A kérdező hozzászólása: köszi amm most õszi szünete van.:D:D:D:D:D
Hát nekem az elsõ 2-3 hónap volt ilyen h nagyon közel voltak egymáshoz az idõpontok.Most meg állandóan késik.De ne aggódj egyszer majd beáll, de ha nagyon zavar akkor igyál cickafarkteát állítólag jó bár ez nem saját vélemény én nem próbáltam. Jó szünetet!(nekünk is most van szünetünk)
nyugi, én 14 vagyok 2 éve van meg és volt már hogy egy hónapot is késett! ez tök normális
átlag alatt, 100 az átlag.
Kicsit gyengébb mint az átlag. Amúgy ingyenes, neten elvégezhetõ tesztet csináltál? mert azok nem adnak pontos adatot
Hát attól is függ, milyen teszt volt, a két leggyakrabban használtnál 100 illetve 120 az átlagos érték. És naná, majd egy pszichológus kedvesen közli veled, hogy Petikém, ne haragudj, de az eredményed alapján hülye vagy... xD Közelít az átlaghoz, nem gáz, nem vagy debil, de ezzel a MENSA se fog tagságot ajánlani. :D
136 messzemenõ következtetéseket ne volnj le ebbõl, mert nincs benne memória és térbeli feladat.
143/28/F Majdnem zseni vagyok.
A tesztet 23 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 49 sikerült helyesen megoldanod. Az IQ-d értéke 132 pont.
IQTESZT A tesztet 25 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 46 sikerült helyesen megoldanod. 20:09 es vagyok ......------......------...... Az IQ-d értéke 126 pont. Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet. Véleményedet, javaslataidat írd meg a nekünk. Veled együtt eddig látogató töltötte ki ezt az IQ tesztet.
114 17/L
Én 110-et értem el ezen az iq teszten amit linkeltél
94 pont valamivel átlag alatti, de ez függ attól, hogy mennyire figyelsz oda amikor csinálod, milyen hangulatban vagy, szóval érdemes többször megcsinálni és átlagolni szerintem. 100 az átlag amúgy. A gyogyósoknak olyan 70 alatti az IQ juk, de ettõl még lehetnek jó emberek, még ha nem is okosak. Kismillió embert ismerek, akiknek elvileg 110-130 az IQjuk és egy bunkó tahók. Amúgy a logika gyakorlással fejleszthetõ, habár van egy amolyan "alap". Szvsz az IQ teszt az önbizalmat növeli. Pl apu még 20 éve kitöltött egyet, kijött neki 140 és azóta azzal jön, h õ egy zseni :D Én kitöltöttem már sokat, 3-6 ot kb nekem olyan 110-120 közt jött ki eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nah egy másikkal is kitöltöttem (http://alfa.webdesign.hu/jatek/indexiq.html) az eredmény valamivel jobb let: 98 pont
A kérdező hozzászólása: "Kedves" utolsó! Mi lenne ha megkímélnél a cinikus, fárasztó megjegyzéseidtõl? Akkor 94 iq-val milyen munkát csinálhatok? Autistáknak mennyi az iq-juk?
A kérdező hozzászólása: pszichológusnál csináltam, és azt mondta h. nem olyan rossz!!! Úgyhogy szerintem ez nem lehet átlag alatti na mind1 valami forrást linkeljetekj már
hú, ez furcsa... nekem 130 lett pedig csak 5.-es vagyok (bocsiii)

Én egy 17 éves srác vok és a bnőmmel eleinte sokszor lefeküftünk de, mostmár vagy 2 honapja nem, én akarok deő nem! Mi lehet ennek az oka? ő aztmondja hogy nincs kedve. De élvezia szexet akkor vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.

Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.
Vagy már nem szeret és mással kavar, csak valamiért nem meri elmondani.
Légy türelmes vele, és semmiképp se erõltesd a dolgot. Beszélgess vele, kérdezd meg hogy mit gondol, hogy lehetne ezt megoldani, és próbálj segíteni neki. Hidd el, neki is rossz ez, ha szeret téged.
Ehy ideig ne szexeljetek , haggy neki idõt, hogy ujra kivánjon. Csináljatok közös programokat stb.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! mindenképpen megfogadom õket!
Hát szerintem itt valami komolyabb dolog lehet. Ha nekem nincs kedvem, akkor max. két hét.. elõbb-utóbb lesz, ha tetszik a dolog! :) Szerintem. És ez a normális. 2 hónapra elmenjen vkinek a kedve? Inkább kérdezz rá, de csak óvatosan, aranyosan, mondd meg neki, hogy mindenben segítesz, csak beszéljen, mert így nem tudsz segíteni, és látod, hogy valami van.
A kérdező hozzászólása: aha értem és kössz neked is! :) azé jó tudni hogy vannak értelmes emberek is!XD írjatok még!
Szia! Nem lehet, h most valami miatt ideges? Pl. vizsgaidõszak? Mert olyankor jobb, ha hagyják tanulni az embert. Vagy talán az utóbbi idõben kicsit sok volt és most "pihenésre" végyik :-D
A "nem bírod ki" izgató érzés során fog orgazmusod lenni.
sztem is az van amit z elõzõ válaszadó írt
Én tudom mirõl beszélsz, nekem is volt ilyen:) Szerintem amikor elkezd jönni a dolog, akkor lassíts, vagy izgasd magad finomabban. Nekem ez bevált:)
Így igaz.Mikor jön az az érzés, engedd el magad, folytasd az izgatást, csináld szenvedélyesebben, gondolj közben erotikus dolgokra, és meglátod, jön majd az...
Én is jártam már igy, és abba hagytam.késõbb ugyan ez volt, de folytattam, és nagyon jó orgazmusom volt. Ne hagyd abba, csináld lassan, gondolj valami nagyon jóra, amitõl felizgulnál.adjál ki hangot, engem ez még jobban izgat, ha hangosabb vagyok.Sok sikert..
Használd közben a hangod, ne szégyeld, éssikíts ha kell, segíteni fog.
érdekes nekem addig volt ez amig nem volt meg az elsõ magömlésem, egyszerüen nem birtam tovább csinálni, és mikor mégis tovább csináltam már rossz érzés volt. ez én sem értel teljesen, de utána elmult, szerintem késöbb tényleg ez vezet majd az orgazmushoz.
Ha nem birod ki az "izgató érzést" akkor ne csináld.Bár nem értem hogy mit nem lehet rajta kibírni.

Februárban sétálgattam és leszólított 1 srác.25 éves, én 17 vok. Sétáltunk, leültünk egy padra. Megmondta, h barátnője van, de ha talál mást szakít vele, Nagyon kedves srác, végighallgatta a problémámat. UtÁna megcsókolt. ROSSZUL tettem, h hagytam?

Hazakísért, de nem kérte el a számom, azóta se láttam, igazából kerültem eddig, most még is szeretném jobban megismerni! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: ÁÁ nyugi, ha február óta színét se láttad, akkor nem is fogod szerintem. És ez inkább jó, mint rossz! Hidd el, nem akart tõled semmit, biztos csak unatkozott vagy ilyesmi. Vagy a barátnõje is megcsókolt egy másik pasit, õ meg bosszúból tette :) Vagy fogadásból... annyi minden oka lehet... de hogy nem akart tõled semmit, az fix

ÁÁ nyugi, ha február óta színét se láttad, akkor nem is fogod szerintem. És ez inkább jó, mint rossz! Hidd el, nem akart tõled semmit, biztos csak unatkozott vagy ilyesmi. Vagy a barátnõje is megcsókolt egy másik pasit, õ meg bosszúból tette :) Vagy fogadásból... annyi minden oka lehet... de hogy nem akart tõled semmit, az fix
Ne higgy neki, csak a szexre hajt. Nem szándékozik elhagyni az állítólagos barátnõjét, csak egy numerára vágyik. Bocs, ha leromboltam az illúzióidat. Nem tudja a telefonszámod, de tudja a címed? Hát, én itt elkezdenék intenzíven félni... Bár ne lenne igazam a szándékait illetõen!
Szerintem is csak a sexre kellesz, vagy kellettél volna. Ha igazán szakítani akarna a barátnõjével már megtette volna. Ha pedig tényleg akkor egy gerinctelen senki aki ezt veled is megtenné. Nem hiszem, hogy ez kell neked. Elég ha majd késõbb csalódsz, hogy milyenek a férfiak nagyon-nagy többsége. 28/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!