Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vok (20 db)

Szerintetek mennyi a gördeszkások átlagos testsúlya? én pl 17 éves vok mennyi lenne a legoptimálisabb?

Legjobb válasz: Milyen magas vagy? Olyan nincs hogy optimális testsúly, csak legyen jó egyensúly érzéked és kondíciód, ha te vagy mondjuk 180 cm akkor is lehetsz jó gördeszkás ha 60 kiló vagy és akkor is ha 90 kiló vagy, azt mondják hogy aki 180 cm magas annak kb. 75 kiló az ideális, viszont van olyan ember aki 180 cm és 80 kiló és mégis olyan mint egy csontváz, ez alkat kérdése is, kvázi mindenkinek más az ideális testsúly.

Milyen magas vagy? Olyan nincs hogy optimális testsúly, csak legyen jó egyensúly érzéked és kondíciód, ha te vagy mondjuk 180 cm akkor is lehetsz jó gördeszkás ha 60 kiló vagy és akkor is ha 90 kiló vagy, azt mondják hogy aki 180 cm magas annak kb. 75 kiló az ideális, viszont van olyan ember aki 180 cm és 80 kiló és mégis olyan mint egy csontváz, ez alkat kérdése is, kvázi mindenkinek más az ideális testsúly.
A kérdező hozzászólása: aha értem .. ám 190 cm vagyok 83 kg-al .. én régen deszkáztam csak már kb 1 éve nem álltam rajta és arra voltam kiváncsi hogy mennyit bír ki 1 deszka .. mennyi a határ .. itt van pár kép a deszkámrol: http://kepfeltoltes.hu/100409/DSC02725_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/100409/DSC02728_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/100409/DSC02731_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/100409/DSC02730_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: http://www.insportline.eu/87/worker-extreme-skateboard megegyezik ezzel nem?
A te súlyodtól semelyik gördeszka sem törne szét, nem tudom hogy melyik gördeszkánál mennyi lehet a határ, egy jó gördeszka lehet hogy egy 200-300 száz kilós embert is elbírna, a fene tudja, de akik össze tákolják a deszkákat õk biztos jobban megtudnák mondani, 190 centidhez a 83 kg teljesen jó.
Azt meg hogy megegyezik e, nem tudom meg mondani, fõleg mivel hogy soha nem is gördeszkázok.

Azt mondta a nőgyógyász hogy hátrahajló méhem van (17 éves vok). Nagyon megijedtem amikor közölte h nem sok esélyem van a babára ha majd szeretnék, mert folyamatosan elfogok majd vetélni! Ez tényleg igaz? Nagyon elkeserített

Legjobb válasz: Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre,a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)

Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre, a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)
szia! nekem is az van, 3 hónapos kicsi fiam a gyogyszermentes második hóban összejött, a kistesója aki még csak pocoklakó, elsõ közösülésre! szal ne aggodj emiatt!
Az én méhem is hátrahajló.3 gyerekem van és nem okozott gondot a teherbeesés.(persze nekem is mondta a doki)Sõt 2 hete rakattam fel a spirált is.Ne aggódj.Nem vagyunk egyformák.
Nem tudom miert szeretik az orvosok halalra remiteni a pacienseket. Annyit szoktak mondani a normális orvosok a hatrahajlo mehre, hogy a konnyebb teherbeeses erdekeben tegyel parnat a feneked ala, de anelkul is siman menni fog. nyugi. es ha tudsz, valts dokit
Ne aggódj, nekem is ez a "bajom", de a kisfiammal második próbálkozásra teherbe is estem. :-)
Hátrahajló méhemmel az elsõ "lövés" után teherbe estem. Ennyit a riogató dokikról! Minden Jót! 32 hetes kismami
17:17-es vagyok. Csak annyit tanácsolt a dokim, hogy a 10-12. hétig próbáljak hason aludni (ekkor még nem nyomod a babát, mert még picike), hogy a méh kiemelkedjen a kismedencébõl. A 12 heti UH-n már olyan volt a méhem, mint mindenki másnak. :)
Szia! Nekem hátrahajlik elég rendesen. Anno nehezen ment a teherbeesés, persze doki mondta, hogy nehezen is fog menni emiatt... De sikerült! 2szer is:) Most viszont, szülés utáni kontrollon azt mondta a doki, hogy hátrahajló méh miatt nem tehet fel spirált... Nem is akartam persze, õ csak megjegyezte. Szóval, nem reménytelen az eset! Majd ráérsz akkor foglalkozni a témával, ha babát szeretnél. Addig ne stresszeld magad :)
Erõsen hátrahajló méhem van. RÖGTÖN teherbe estem, mikor akartam, és egészséges babám van! Ne aggódj! :)
de azért sok nõ van akinek ilyen és teherbe esik és kishordja a babár egészségesen
Ez az orvos nem normális. Válts nõgyógyászt. Az esélyeid nem kevesebbek, mint másnak, és nem fogsz elvetélni sem!
szia nekem is hátrahajló méhem van, és az elsõ gyógyszermentes hónapban, megszakításos módszerrel lettem terhes.most itt szuszog mellettem a13hetes kisfiam. nem értem miért riogat a dokid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) valamennyire megnyugodtam, aranyosak vagytok!
Szerintem, Õnem nem gondol ilyesmire most
szerintem inkább ne szülj neki gyereket. nem azért mondom, de ezzel tökre el veszed magadtól a fiatalságot, inkább élvezd ki ! :)
Szintén 17 éves vagyok, és baromira várom a családalapítást, meg hogy babázhassak. Ennek ellenére, 23éves korom elõtt nem akarok szülni, csak jó belegondolni:) ) Szerintem normális. Csak azért gondolkozz racionálisan, és ne szülj neki. Álmodozni lehet.
Hát nem tudom, én a barátoddal vagyok egyidõs kb., de még van egy 100 tételes lista, amit gyerekszülés elõtt szeretnék megnézni/kipróbálni stb. Kislány vagy még, fogalmad sincs, mi mindent lehetne a gyerekszülésen-családalapításon kívül csinálni. És ha egyszer már szültél, azt visszacsinálni nem lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat hát én sem szeretnék még szülni mert el szeretném végezni a sulit :)
Nem tûnik furának :) Szerintem minden szerelmes nõ ábrándozik ezen, és én is szeretek belegondolni:) Barátommal iskolánkat elvégezzük, kiélvezzük az életet míg fiatalok vagyunk, megalapitjuk a biztonságos otthont, aztán jöhet az oly rég várt baba:)
Ez a természetes.

Szerintetek gáz ha 17 évesen az anyámmal alszom? ( Fiu vok)

Legjobb válasz: Hát egy kicsit gyerek ,de aranyos is :D Majd kezdjél leszokni errõl.. gondolom nem 30 éves korodig akarsz mellette aludni :)

Sztem nem az én 12 éves koromig aludtam mellette, de most is szívesen tenném 14/F
Hát egy kicsit gyerek , de aranyos is :D Majd kezdjél leszokni errõl.. gondolom nem 30 éves korodig akarsz mellette aludni :)
fúj fiu lánnyal?:D:D:D:D
gáz
mármint nem úgy gáz, hogy ciki. valahogy egész máshogy... nemtom megfogalmazni:)
Mond 17 évesen nincs reggeli merevedésed? Azt hogy kezeled?
gáz :(
A reggeli merevedést anyuka majd lekezeli. :)
igen, de ha nincs más lehetõség akkor nem
Igazából az nem derült ki, hogy egy ágyban vagy csak egy szobában. Max úgy normális, ha néha-néha, de h mindig, az már gáz!
bzdmeg te hülye vagy
ha egy ágyban, az furcsa. ha egy szobában, az más. például én is kénytelen vagyok kiskorom óta együtt aludni anyámmal, mert 1 szobás a lakás...
szerintem nagyon gáz
Elõfordulhat, hogy anyuka pici fia maradsz. És, bár nem fogod észrevenni, de könnyen lehet, hogy irányítani fog az életed során. Az esetleges párjaid meg utálni fogják az anyósukat. Tehát el kellene döntened, hogy milyen életet szeretnél. Magadnak...
A kérdező hozzászólása: hát lenne de miota apám meghalt kicsi koromba megszoktam hogy vele alszom ( 6 évesen ) és már szinte természetes
szerintem a kérdés csak kamu... vagy ha nem, akkor: komolyan ennyi eszed van? én 16 éves létemre inkább aludnék a földön mintsem hogy anyámmal aludjak...
A kérdező hozzászólása: hát nyilván hogy nem dugom meg te szerencstélen semmi ilyen nincs -.-
Jézusom ez de bizarr :S
Hát egy kicsit az de amit leírtál szerintem nem szólhat le senki :)
szerintem nem az... 11-12 évesen még én is a szüleimmel aludtam, még most is megesik, ha anyám egyedül van itthon, hogy akkor vele alszunk ( én meg a tesóm ) most 17vagyok/F
Én is az anyámmal alszom... ...egy házban. De azért kicsit durva lenne, ha egy ágyban aludnánk. Egy bizonyos korig érthetõ, de 17 évesen már nem az. Akkor is elfogadható lenne, ha a körülmények miatt kellene így lennie, szóval hogy ha nincs elég hely. De amúgy elég gáz, szóval ideje lenne leszokni.
akárki akármit mond ez öregem nagyon gáz. Én 9 éves korom óta alszok egyedül, és inkább mennék a földre minthogy vele aludjak. Szokj le errõl. 19F
De ez tényleg durva! Sõt látom nem vagy egyedül sokan írtak még , hogy eddig és eddig az anyjukkal aludtak. Bakker én 7 éves korom óta nem aludtam anyámmal.
Nem.
nem a három év a gáz hanem az a gáz hogy egy 13 éves még gyerek egy 17 éves lány meg szinte kész nõ
vagy a te kérdésed kamu vagy a csaj egy pedoribi:) esetleg öö kamuzik neked és csak szivat erre még ne gondoltál???
Álmodozni nem gáz!
A csajjal nem stimmel valami, ha 17 évesen 13 éves kisgyerekre bukik. amúgy gáz, ja.
Háááát, nekem nagyon gáz lenne.17/L vagyok, de eszembe nem jutna, hogy 13 éves után nézzek.("enyhén pedofilnak" érezném magam)Le is lehet pontozni, ha durva voltam, de ez a véleményem.
Hát neked nem, de a barátnõdnek kicsit gáz hogy 13éves pasia van.
Jajj mennyél már a kamu kérdéseddel :D majd pont egy 17 éves csajt fogsz érdekelni 13 évesen :D ne álmodozz.
hat mi van nekem az egyik exemnek 21eves csaja van s az exem 16:) )=)) szal barmi lehetseges:) )
bocs elírtam *durván anyagozott/durván rákapott a drogokra ahogy tetszik
Én pont így voltam, 16évesen összejöttem egy 13és fél éves fiúval. Eleinte fura volt nekem is, de jóval érettebbnek tûnt, mint sok velem egykorú, ráadásul mikor elõször láttam õt azt hittem kb 17 körül lehet. El sem akartam hinni mikor elmondta hány éves. Igaz, hogy nem voltam vele sokáig, mert megtudtam, hogy durván rákapott anyagozott, nekem rosszul esõ dolgokat tett, nem jött el a talira, mert betépett és elfelejtette és sorolhatnám. Az lett a vége, hogy összejött egy szintén 16éves csajjal aki egy nagy r*bi, elsõ nap lefeküdtek. Én nem voltam vele ÚGY, õ is szûz volt és én is, sõt én még mindig az vagyok, és örülök, hogy nem vele vesztettem el. A lánnyal azóta szakított, megkeresett, hogy ne haragudjak rá, megbánta és engem szeret, de nem fogadtam vissza. Boldog kapcsolatban élek egy fiúval, aki már idõsebb is és tényleg szeret. Részemrõl meggondolatlanság volt, hogy összejöttem azzal a fiúval, elején még tényleg úgy tûnt, hogy nem gyerekes, de késõbb megismertem, hogy valójában milyen és hiába tûnt elõször úgy, hogy érettebben gondolkodik, sok gyerekes húzása is volt.
háát enyén szólva XDDDD Gondolj bele..olyan mintha te neked egy 9éves csaj kellene..XDDD vagyis még durvább, mer a csaj az idõsebb.. Ugy nem lenne ANNYIRA gáz ha te 23 a csaj meg 27. viszont annyira nem gáz az sem ha te 17 a csaj meg 13.. tuti csak etet téged..
az inkább a csajnak gáz, de nagyon...
Úristen......:S H jöttetek össze?:S Tiszta gáz már!:D Õ lassan kijárja a közép sulit, te meg lassan most kezdedxD A lánynak naon sok esze van. vagy lehet a lány ugy nézz ki mint te(egy kis gyerek). Nem tom, mit eszik rajtad a "barátnõd", de lehet csak hülyéskedik veled, mi több sztem tuti! Szerintem maradj még a tanulásnál és a számítógépnél!:D Kész röhej mik vannak ma már...:S Dugni dugtatok?!:S Bocsi, ha néha csunyán besz.de ez kész röhejes:S:D
neked tök menõ:D barátnõdnek szerintem ciki lehet...
18:29-es vagyok. "egy 17 éves lány meg szinte kész nõ"-igaza van, mivel a 13 éves gyerek mellett az.
"egy 17 éves lány meg szinte kész nõ" - ezen nagyon jót röhögtem.
ez inkább a lánynak gáz.
A kérdező hozzászólása: köszi, és úgy 3 év után ugyanez a korkülönbség még mindig gáz?
am 16, 5/L

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

30 vok és, erõszakkal, akaratom ellenére, megcsonkítottak körülmetéltek, 17 évesen. Ez miat egyáltalán nem érzek semmit, nem élvezem a szexet. Van e olyan pénisz rekonstrukció mûtét amivel vissza tudják állítani az eredeti állapotába és fedezi e a TB?

Legjobb válasz: a körülmetélés nem akadályozza a szex élvezetét, sõt inkább érzékenyebb tõle a himvesszõ! Viszont a kérdésedbõl inkább úgy tûnik, hogy lelkileg visel ez meg, és csak lelki okai vannak, hogy nem élvezed a szexet! Majd találsz egy olyan partnert, akivel minden rendben lesz, hidd el!

a körülmetélés nem akadályozza a szex élvezetét, sõt inkább érzékenyebb tõle a himvesszõ! Viszont a kérdésedbõl inkább úgy tûnik, hogy lelkileg visel ez meg, és csak lelki okai vannak, hogy nem élvezed a szexet! Majd találsz egy olyan partnert, akivel minden rendben lesz, hidd el!
Megeshet hogy nem jól sikerült a mûtét ez elõfordul.Pénisz plasztika van de hogy fizeti e a TB azt az urológus diagnózisa dönti el elsõsorban az esetedben.
Az elsõnek igaza van. Ez inkább jobbá teszi a szexet. Ha 30 évesen nem élvezed, akkor annak egyéb oka lehet.
ja, pl az lehet az oka, hogy ma van a kamukérdések világnapja.
Hogyhogy erõzakkal történt ? Mi okból ? o.O
Nem kell itt mellé beszélni, vannak akik nincsenek tisztában a fogalmakkal sem .Nem tudnak különbséget tenni a a jó sex , és a hosszabban tartó sex között.Ugyan olyan jó érzelmes sexet, mint a fitymával rendelkezõk egy metélt sem tud átélni .Ezt még az orvosok sem cáfolják , hisz õk tudják ezt legjobban .A mûtét során a levágott fitymával együtt az érzõ idegvégzõdések kb 60 %a is eltávolításra kerül .Sehol a testûnkön nincs ilyen bõséges idegvégzõdés , mint itt. A makkon lévõ pontosan 50, orvosi kifejezéssel, elsorvad.A makk szinte teljesen érzéketlenné válik, ezért nem is izgatja a gatya súrlódása már .Ezzel van a legnagyobb gondjuk a frissen metéltetnek , mert az addig a teljesen fedett makk, ilyennek nem volt kitéve . Mivel ennyire lecsökken az érzõ idegek száma , ettõl hosszabbodik meg a sex ideje .Ezért bírják a metéltek tovább , ahogy ezt a közéletben mondják . Sajnos a dolog semmi kép sem visszafordítható , nem is értem ezt honnan veszik egyesek .Ha egy 18 év feletti nem eü.okból szeretné magát metéltetni, annak a doki mûtét elõtt még 2 x is elmondja , a következmény vissza fordíthatatlan lesz .Aláírja a beleegyezését is . Kedves olvasók , tudom lesz aki nem ért velem egyet, de én senkivel sem fogok ezen vitatkozni .Tessenek inkább kicsit kutakodni tudományos írásokban, mi is történik a metélés után .
Az elsõ pár hangoskodó látom jobban tudja, mint a pénisz tulajdonosa. Kérdezõ: eredeti állapotba sajnos nem lehet visszaállítani, a mai technológia ezt még nem tudja megoldani. Lehet viszont saját kezûleg valamelyest javítani a dolgokon, a bõr nyújtásával — ezzel elérhetõ az, hogy a maradék bõr mozogjon a péniszen, vagy még több dedikációval akár az is, hogy ujra fedje a makkot, ezzel annak érzékenységét valamelyest helyreállítva... [link] nonprofit szervezetek tudnak esetleg ötletet adni, segítséget nyújtani. Kitartás!
Ne a szadon, hanem csakis az orrodon keresztul lelegez ki es be.
A kérdező hozzászólása: köszi
Bizony, gyakorolj sokat. De ne szexet ám, hanem írást magyar nyelven!
Bõ 3 sorban 21 helyesírási hibát számoltam össze. Sztem jelöltesd magad köztársasági elnöknek!
Normális, mert még nincs hozzászokva a szervezeted, minél gyakrabban csináljátok annál tovább fogjátok bírni.
csak egyet tehetsz az idõ javítása érdekében... gyakorolj sokat!
Nálam olyan 23-24 hibája van...
A kérdező hozzászólása: hát el tutátok olvasni ak meg nem kel vergödni....ti csirák
A kérdező hozzászólása: köszi a normális választ

Hy! 17 éves fiú vok. Ma este ki akarom ütni magam narancsosvodkaval. Hogy csináljam?

Az alapanyagok: - 2 dl Royal vodka - 1 liter sió narancslé (100%) Milyen arányban készítsem el??

Legjobb válasz: csak fél liter uditõt adj hozzá és most rekklám:

csak fél liter uditõt adj hozzá és most rekklám:
Fogd meg az üveget azt vágd a fejedhez, olyan K.O-t kapsz egy hamar nem felejted el.
A kérdező hozzászólása: Ha ma 11-fél 12 fele megiszoma 2 dl vodkát akkor suliban is lesz még hatása?
rohadtul fog fájni a fejed ember. Nembirod a piát, akk 7végén üsd ki magad, ne hétköznap. Velem volt kétszer ilyen, az volt életem legszarabb élménye, ember. Szval igen, meglesz a hatás hnap is.
4 feles? Hígítva? Hát az nem valami sok ezt én mondom aki nem sûrûn iszik :)
ki akarod ütni?? akkor mind a 2 deci és kb 2 deci narancslé, milyen buli lesz?:)
Hát fogj egy 3 decis poharat, bele egy feles, és 2 deci citrom. Ezt négyszer megiszod, utána marad még 2 deci tiszta piád. Nem fogsz amúgy berúgni nagyon, az tuti.
Csak igyál, és ennyi.
azt a 2 decit növeld fél literre, és ahhoz rakj 1 liter narancsot, vagy egy egész (0, 75 l) üveg vodka, és 1 l narancs
2dl vodkatol tistzan nem utod ki magad vegyel meg vagy ennyit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!